Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok?
csak egy gyors kérdés: azt a kengurut sem használnátok, amin rajta van, hogy újszülött kórtól használható?? Vettünk egy Chiccot, van fejvédője-tartója is, de most beleraktátok a bogarat a fülembe... :roll:

ercsi_3
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Lekri: szerintem azért írják a 2 hós kort, mert addigra lesz elég erős a gerince, hogy megtartsa magát függőlegesen is. Egyszer olvastam, hogy azelőtt elvileg csak fektetve lehet hordozni kenguban (van is persze ilyen kengu marha drágán ált) Nálunk a fejbicsaklás mellett a greince is S alakot vesz fel a kenguban :?

Nyűgi van még -Szössz, Csöppke főleg nálatok?
Nálunk is volt tegnap, bár könnyebben mint amit írtatok, de sajna ma is folytatódik, gondoltam Rátok, hogy akkor lehet, Alíz és Lóci is nyügi maradt :? Bár lehet, ma reggel csak a meleg tett be :?

Kép Kép
celesztina
 
 


Ercsi
szerintem akkor olyan amilyen nekünk is van.chicco kenguru go a neve.miénk piros ,fekete és tényleg elég jól tartja a baba fejét.

Celesztina
igen a fektetös az nagyon drága.25ért néztem a legolcsobbat.
akkor a tiétek jó.
Vendég
 

 
 

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 19:35-kor.
Vendég
 


Nekünk is nyűgösen-hasfájósan kezdődött a nap, már 1 órától fent vagyunk, csak 3-4 körül aludt vissza 6-ig, de azóta megint sír, most is ölben van, tiszta víz a sok sírástól... Most Mozartot hallgatunk, hátha...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Bolygó A köldöksérvemmel kapcsolatban én is türelmetlen vagyok. Sajnos nekem már elég korán észrevették, ami azt jelenti 6hónap volt mire ilyenné vált. Két orvos nézte, és azt mondták, hogy kb félév mire visszahúzódik, ha nem, akkor műtét. Kellene speciális tornát csinálni a hasfal erősítéséhez, de nem találtam még gyógytornászt. A köldököm fölött egy diónyi nagyságú dudor, ami benyomható. (az a jó), ha már nem akkor baj van.

Csatlakozom a hasfájós csapathoz. A szombat és a vasárnap is volt. Kaptam Brigitől Hip Natalt kóstolásra (2napot ittam), de sajnos úgy felfújt mindkettőnket, hogy Nimródnak határozott gömb volt a hasa. És kínlódott.(vele én is) Úgyhogy kecskeruta!!! ezt nem váltom le. A csodás cseresznyét sem ehetem. (kipróbáltam) Úgyhogy Zsuzsa együttérzek.

Zsuzsa lehet, hogy neked nem tetszik a hajad, viszont jól áll!

Lituka nem félsz tőle, ha magadra kötöd, megszokja?

Szőlő én is Nestlé Beba Ha-t használom, de nem hinném, hogy ettől bukik. 2 barátnőm csak anyatejjel táplálta a gyerekét, és mindkettőnél sokat buktak. Ez gyerekfüggő. Én annak örülök, hogy jól gyarapszik, és elfogadja. UH szerint a belsője rendben, hát, jöjjjön ki, aminek jönnie kell. Már egyébként jobb a helyzet nálunk.

A fejemeléssel is sokat javultunk a hétvégén!

Pénteken Maszat Nimród találkozó volt. Lesznek képek, ugye Brigi! :roll:

Kép
téjé
 
 


Tápszeres téma: mi a Milupa Milumil HA 1-et használjuk, és Zsófi imádja. Nem hasfájós baba. (tápszer előnye :lol: )

Egyébként nekem is csak pici anyatejci van. De azt megkapja a kicsi lány! Abban is van immunanyag! Sőt a védőnő ajánlotta, hogy a szemébe is csöppenthetek belőle, mert csipás neki, és tényleg bejött! (ellenben a drága szemcseppel)

Lituka, Nono! Nektek abszolút nincs? Nem is volt, vagy csak egy kevés van? Engem is bánt egy kicsit, de hát ez van! Én is tápszeres baba voltam, dokit szinte sosem láttam.
gabo001
 
 


Pumpóka: szerintem azért van különbség abban amikor függőlegesen görbe a baba háta és amikor olyan kiflisen fekvő-helyzetben. Mindenesetre másfél hósan lehet már könnyebben ellesz a kenguban a kicsi, most még nem jön be neki sajna ez nagyon látszik rajta :? pedig ezért vettünk egy másik kengut is most meg idegesít hogy még nem használható, remélem, később jó lesz!
ami meg negem illet, nem házimunkát végeznék rámkötött babával, az nem túl szerencsés, de amikor a naggyal kell játszani (sétálni fel-le a lakásban pl) akkor elég hasznos lesz gondolom.
A MÁK-os "kalandot" sajnálom, jó bunkó volt a nő :? Csak ügyet ne kelljen intéznie az embernek, mert a legtöbb helyen ilyenek manapság :x persze ha vissza kellene fizetned pénzt nagyon gyorsan intézkednének, nem?


Lekri: a mi kengunk sem fektetős sajna, volt egy olcsóbb fektetősünk még Launál, de az azért volt olcsó mert hamar szétesett, a pántjai nem bírták valami sokáig, pedig betratottuk a haszutot...

Ó, és ma 4 hetes a kicsi :D gondolom pár nap és a vonalzó szerint is 1 hónapos lesz :D

Kép Kép
celesztina
 
 


Téjé: Sajnálom a köldöksérvet, remélem, mihamarabb gyógyul neked. Én úgy látom, akkor nekem nincs, már egyre kevésbé dudorodik ki, nincs ez a dió nagyságú kiemelkedés, amit írsz!

Celesztina: Boldog hétfordulót Julinkának!

Megyek is, mert megint üvölt szegénykém! :cry:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Látom sokan írtátok, hogy hasfájós a baba a tápszertől, meg nem tud kakilni. Sajnálom! Zsófimnak bejött a Milumil HA 1. Szívja ezerrel, és kaki is van naponta többször. Én csak ezt tudom mondani, hogy nálunk ez a tápi bejött.
gabo001
 
 


Ja, és nekem is hiányzik a terhesség! Nekem nagyon szép időszak volt ez!! És tudom, hogy a másodikkal már nem lesz ilyen felhőtlen, hiszen már sokkal több dolgom lesz.
Szüléssel meg én is úgy voltam, hogy soha többet! Ez kb. 2 hétig tartott! Bármikor újra csinálnám! Ma is elbőgöm magam, ha eszembe jut a szülés napja. Olyan szép volt.... pedig nagyon fájt, és nem volt könnyű menet, de akkor is. :wink:
gabo001
 
 


Lányok! Kérdés! Szerintetek nem árt, ha Zsófi délelőtt pár órát a hordozóban alszik? olyan jól elalszik benn, mert én is ott mocorgok a közelben, ha meg kiságyba tenném kipattanna a szeme!
gabo001
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 19:35-kor.
Vendég
 


Gabo
nagyfiam is ott aludt sokat,semmi baja:) ő is abban szeretett aludni
Vendég
 


Sziasztok Mamik!

Na mi is befutottunk!!!

Hétvégén vidéken voltunk dédilátogatóban, ma próbáltam meg nagyjából visszaolvasni, szóval nem nagyon vagyok képben!

Kenguru
Én is nagyon agyalok rajta, h jó lenne venni, nekem az erszény tetszene, de én is megvárom CELESZTINA véleményét!

Tápi
Mi még mindig azon szerencsés babák közé tartozunk, akiknek még a hűtő oldalán lóg a recept..
De mentem az infót, mert lehet ami késik... :roll:

Pocifájás
Tegnap irgalmatlanúl elrontottam a gyomrom, gyanítom, h Zsuzsófi által ajánkott KARAMLAZ sör tehetett be...
Remélem Maszat nem fog miatta szenvedni!!!

Nono
Nagyon tetszik a szekeretek!!
Nem akarod nekem megírni az árát, mert én is nagyon agyalok egy cserén!!

Pumpi
Én hiányoltalak, csak hangot nem adtam neki!!! :roll:

Judit/Téjé
Jönnek a képek, nagyon jók lettek!!
Sajnálom, h a tea nem jött be, pedig azt hittük, ha már drága akkor jó is!! :?

Csomó-csomó mindenkire nem reagáltam, sorry érte!!

Viszont babafotók mindenknek nagyon édesek!! :D :D

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


TALÁLKOZÓ!!!

Volt már róla szó, és az elsőnél is felajánlottam a helyszíni rendezést! Akkor nem jött össze, most viszont újra tennék egy kíséérletet rá, de már nem hagyon, h a család bekavarjon, mint annó!!!

Szóval:
AKIT ÉRDEKEL, JELENTKEZZEN!!! BABA-MAMA TALÁLKOZÓ!!!!!
Helyszín elméleti helye:
XX kerület, városközponti részén, tágas nappali, relatív nagy terasz!
Viszont a délutáni időpontot mondanám, mert építkezés van és du. ált. már csönbesebbek!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


És egy kis kedvcsináló a végére!
Téjé/Judit benézet hozzánk pénteken, és készült erről pár kép!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hát röviden ennyi! :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


És most hogy a topik benémul miatta, lelépek csendben főzni!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Kiscica: mikor lesz a találkozó?

Én most kettesben vagyok Attival... :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok!

Végre ma csak egyszer keltünk éjszaka! :D :D :D Este nyolctól aludt Beni hajali 3-ig, onnantól meg 7-ig! 7órát tudtam így aludni mellette 2 részletben, ami az elmúlt 7 hétben még nem fordult elő! Úgyhogy tök kipihentnek érzem magam! :D
Cserébe viszont most üvölt! :(
Ezért nem is tudok reagálni semmire, csak a talira, ami nagyon jó ötlet, úgyhogy Kisscica minket felírhatsz a listára, ott leszünk!
A képek édesek a Maszat-Nimród találkozóról...

Ja, arra is rájöttem a hétvégén, hogy Benit vendégségbe kell vinni és akkor semmi baja!Egész nap elvan mint a befőtt, hangja sincs, ha sokan vannak körülötte! Úgy látszik csak velem utál itthon egyedül lenni... :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Sziasztok!

Ha már a kengurukról van szó: Zorróné, Beninek hogy jött be a Mamacka-féle hordozó? Én még nem próbáltam ki.

Kisscica, nagyon jók a képek :D remélem Alíz-Mazsi közösek is lesznek nemsokára :wink:

Kiscsajunk tegnap este óta akkkkorákat nevet ránk hogy készen vagyunk. :D Ma még a Pempers zacskót is megmosolyogta pelenkázás közben. Aztán a semmiből meg elkezd sírni. :lol: Érdekes... De ilyen abszolút hiszti hangú sírás, se nem hangos, se nem erős... Mi lehet a baja vajon, passz... De ha felvesszük akkor kb 2 percen belül elalszik.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Ja, viszont cserébe éjjel még mindig fél 12-től reggel 6-7-ig nyomja, ami egy megváltás, de komolyan! :wink:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Tudom, nagyon régen jelentkeztem. Talán már nem is emlékeztek rám... :roll: De sokat gondoltam rátok.

Gondolom, már mindenki megszült. Még nem volt időm visszaolvasni, de amint lehet, pótolom. A képeket biztos megnézegetem hamarosan. Ezen az oldalon nagyon aranyos babákat láttam a vonalzókon is.

Mi is szépen cseperedünk. A kis Nimród imád enni és hál'istennek van is mit. Már majdnem 5 kilót nyomunk 5 hetesen. Majd teszek fel képet.

Nem tudom, ti hogy csináljátok, de nekem alíg van időm mellette. Pedig csak 1 gyerekem van. És azért van segítségem mindig. A kisfiam nagyon anyás. És én is függök tőle. :lol: Zabálnivaló, főleg mióta tudatosan is rámmosolyog és gőgicsél mellé. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


sziasztok!

Nagyon aranyos baba-fotókat láttam! Klarka, nagyon cuki a testvérpár!

Maszat/Nimród párosról is szuper képek sikerültek! Nagyon jók a felvételek.

Kiscica, előre is köszönjük a meghívást, mi elméletileg benne lennénk! Jó lenne találkozni a társasággal és a csemetékkel!

Bolygó, remélem már javult a nyűgősség! Bevált Mozart?

A kengurus témákhoz nem tudok hozzászolni, a derekam nem bírná sajna...

Szőlő, kitartás azért a tejcsihez, hátha még tudjátok húzni egy kicsit...Ja, egy kérdés: Tényleg nektek még a klinikán megcsinálták az UH szűrést? Nekünk nem csináltak! Nem tudom ez hogy lehet..
Pedig jó lett volna, mert a háziorvos továbbra sem akar adni beutalót, márpedig én megnézetném a lurkót, biztos ami biztos..Ha máshogy nem, magán úton.

MÁK: mi április közepén adtuk be a csal. pótlékra a nyomtatványt, azóta semmi...

MI egész jól vagyunk,egyre kevesebbszer fáj a poci, viszont rengeteget bukik a babánk. Eléggé oda vagyok, mert majdnem minden etetés után fel kell mosni..Rengeteg kijön sugárban..

Kép
tim27
 
 


Szőlő: Beni nagyon szereti a Mamacka-hordozót; mikor nagyon hasfájós volt, csak abban nyugodott meg! Rengeteget cipelgettem vele a lakásban föl-alá! Viszont most már túl az 5 kilón, nekem elég nehéz benne, így hamar elfáradok és azt nem mindig viseli jól, ha lecsatalom! (Pedig általában csak akkor merem, ha már úgy tűik, hogy alszik, de ahogy lerakom, kipattan a szeme!)
Többször használom akkor is, amikor autóval viszem valahova és utána gyalogolni kell kicsit, mert az autós hordozó az még nehezebb, így abban egyáltalán nem bírom el, ha 100 méternél többet kell menni vele! :roll:

Egyébként nálunk dettó ugyanez a helyzet a mosolygással és a sírással! Egyik pillanatról a másikra képes átváltani! Erre csak azt szoktam mondani, hogy biztos annyira viccesnek talál valamit, hogy az már fáj... :)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


[quote="gumimaci_1"]S írta:gumimaci_1ziasztok!

Tudom, nagyon régen jelentkeztem. Talán már nem is emlékeztek rám... :roll: De sokat gondoltam rátok.

Gondolom, már mindenki megszült. Még nem volt időm visszaolvasni, de amint lehet, pótolom. A képeket biztos megnézegetem hamarosan. Ezen az oldalon nagyon aranyos babákat láttam a vonalzókon is.

Mi is szépen cseperedünk. A kis Nimród imád enni és hál'istennek van is mit. Már majdnem 5 kilót nyomunk 5 hetesen. Majd teszek fel képet.

Nem tudom, ti hogy csináljátok, de nekem alíg van időm mellette. Pedig csak 1 gyerekem van. És azért van segítségem mindig. A kisfiam nagyon anyás. És én is függök tőle. :lol: Zabálnivaló, főleg mióta tudatosan is rámmosolyog és gőgicsél mellé. :D


Macikám,
Végre, hogy itt vagy! Már gondoltam mindenféel butaságot, hogy így eltűntél. Ha csak egy helló-t dobsz, már az is elég. Tudjuk legalább, hogy minden oké.
Annyira aggódtam, hogy írtam neked egy pü-t is. Természetesen a sima gumimacinak és nem a gumimaci_1-nek :oops: :oops: :oops:
Szóval bombázz minket/engem infókkal.
Bambi

Kép
1bambi
 
 


[quote="gumimaci_1"]S írta:gumimaci_1ziasztok!

Tudom, nagyon régen jelentkeztem. Talán már nem is emlékeztek rám... :roll: De sokat gondoltam rátok.

Gondolom, már mindenki megszült. Még nem volt időm visszaolvasni, de amint lehet, pótolom. A képeket biztos megnézegetem hamarosan. Ezen az oldalon nagyon aranyos babákat láttam a vonalzókon is.

Mi is szépen cseperedünk. A kis Nimród imád enni és hál'istennek van is mit. Már majdnem 5 kilót nyomunk 5 hetesen. Majd teszek fel képet.

Nem tudom, ti hogy csináljátok, de nekem alíg van időm mellette. Pedig csak 1 gyerekem van. És azért van segítségem mindig. A kisfiam nagyon anyás. És én is függök tőle. :lol: Zabálnivaló, főleg mióta tudatosan is rámmosolyog és gőgicsél mellé. :D


Macikám,
Végre, hogy itt vagy! Már gondoltam mindenféel butaságot, hogy így eltűntél. Ha csak egy helló-t dobsz, már az is elég. Tudjuk legalább, hogy minden oké.
Annyira aggódtam, hogy írtam neked egy pü-t is. Természetesen a sima gumimacinak és nem a gumimaci_1-nek :oops: :oops: :oops:
Szóval bombázz minket/engem infókkal.
Bambi

Kép
1bambi
 
 


Szőlő, Zorróné, Tim, Klarka..
Tali akkor lenne, amikor belövünk egy időpontot.
Most hirtelen erre gondolok én: Júni utolsó hete, de nekem akár a jöv. hét is jó már!!!!

Gumimaci
Örülök, h jöttél!! Remélem azért néha be tudsz majd nézni, és írni rólatok!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Timi, nekünk a szájpadhasadék miatt csinálták meg az UH-t. Ha valami születési rendellenesség van, akkor megcsinálják már születés után, hogy nincs-e más gond. Úgyhogy inkább örülj hogy kell plusz egy kör :wink:

Zorróné, köszi az infót, egy kérdés még: te teszel valamit alá vagy csak úgy teszed bele Benit? Mamacka azt mondta eleinte egy kistakarót hajtogassak be alá, de ilyenkor nyáron úgy még melegebb lenne, nem?

Kép Kép
szõlõ
 
 


Közben ismét eltüntem, mert a kishercegem éhes lett, de ismét alszik békésen. :)

Végre van új vonalzóm! Azért kicsit furcsa volt 45 hetes terhesnek látni magam. :D

Bambi!
Köszönöm, hogy hiányoltál. Szerintem ha jó helyre küldted volna a pü-t, akkor is ennyi idő alatt elveszett volna.

Kisscica!
Ezután igyekszem 1-2 sort dobni.

És az előbb elfelejtettem... :oops:
Gratulálok minden kismamának akik közben megszültek! Sok boldogságot és jó egészséget nektek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok!

Tudom, régen irtam már, de sajnos nekünk is sokat fájt a hasunk és a hétvégén meg elutaztunk a Dédihez, úgyhogy nem tudtam gép közelbe menni.

Tápszer: Nálunk az első tápszer a Nestlé Beba Ha volt! Váltani kellett, mert rettenetesen bukott tőle a gyerek! Utána kaptuk a Milupáét, kifejezetten bukos babáknak. Na, attól székrekedése volt! Most viszont végre kaptunk egy jót! Ez új állitólag, most nemrég fejlesztették ki. Nagyon hasonlit az anyatejre! Nutrilon 1! Nekünk ez vált be! Ha receptre kéred, akkor kb. 700 Ft.

Kenguru: Valaki meg tudná mondani, hogy kb. mennyi egy jobb kenguru?

Tej: Nekem sincs elég tejem sajnos! Van hogy 100-120-at ki tud szipkázni két cicicőből, de van hogy csak 50-et. Igy sajna pótolni kell, de már belenyugodtam.
Most iszok egy szoptatós teát, ez nagyon bejött. Most először szembe tudtam fröcskölni a picit! :lol: Ugyanis megnyomtam, hogy van-e még benne, vagy csak cucclizik.
A tea neve: NATURLAND FITOLAC filteres teakeverék

Mosoly: A mi kis lurkónk is már mosolyog sokat! Főleg apára! (és mondják még, hogy anyás! :? ) Aztán hiszti hirtelen! Ilyenkor mindig jön a mű köhögésével! Meg tudnám zabálni!!! :)

Gumimaci: De jó, hogy végre itt vagy! Gratula a szép súlynövekedéshez! És mostmár jelentkezzél többet! Akkár egy hellóra csak, ahogy Bambi irta.

Tali: Ha tudok, ha akkor rá érek, akkor én is mennék szivesen! Majd pontos időpontot és helyet irjatok légyszi!

Az én picim még mindig nem nagyon akar többet aludni éjszaka! 3 vagy a jobbik esetben 4 óránként fel kell és kéri a kaját!
Hozzáteszem annyira utálja ha pisis vagy kakis a pelus, hogy amiatt is felkel, aztán csere után már csak tápszerrel vagy cicivel tudom visszaaltatni. (Viszont reménykedem, hogy igy hamar szobatiszta lesz)
Szerencsére hamar visszaalszik, de akkor is felébreszt!
Van valami ötletetek?

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok,


Nincs valakinek tapasztalata ilyesmiben?:

Eddig 9-től hajnali 3-ig, 4-ig aludt a kismanó....de 2 napja már fél 1-1 körül is beiktat egy ébredést és evést és utána 3-kor....mi lehet az oka? És el fog múlni ugye??????,baromi fárasztó lefekvés után szinte azonnal felkelni....

A másik : megtalálta a kezét és gyakran a szájába tömi, rágicsálja. Kell-e valami plusz tisztálkodás??? Arra gondolok, hogy napközben megmosni a kis kezét...de lehet, hogy baromság, mert ők még nem fogdosnak semmit össze :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


És pár kép még mára:

Kép Kép Kép Kép Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Hétvégén voltunk Dorogon Dédimamának szülinapot ünnepelni. Nagyon jól éreztük magunkat, Liza egy angyal volt. Rá is igaz, hogy társaságba és idegen helyen nagyon jól elvan, de kettesben itthon velem azért tud hisztini. Na jó, persze egy szavam se lehet, mert szerencsére nem hasfájós és nem sokat sír.

Asszem változó korban van a picikém. Ahhoz képest, hogy eddig kb 2 mp-et bírt ki hason, most ha kijátszotta magát akkor jelez, hogy elfáradt és hasra teszem, abban a pillanatban elalszik és úgy csicsizik 1,5-2 órát :shock: :lol:

Kengurunk nekünk is van (babybjörn), most kezdtem el használni. Úgy tűnik tetszik neki. :wink:

Teszek pár képet a vasárnapi kirándulásunkról

Liza lovagol (elvégre lovas étterembe voltunk :lol: )
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi, de nem tudtam választani, hogy melyiket küldjem :oops: :oops: :roll: :lol:

Eve

KépKép
eve@liza
 
 


Lányok, van más is, akinek esetleg a picinykéje 1 hós kor körül anyásabb lett? Persze, lehet, csak átmeneti, de ma határozottabban ragaszkodóbb, amit a nagy meg nem tolerál jelenleg :(

És akinek több gyereke van, főleg akiknél kicsi a korkülönbség: van, hogy a nagyobb is akarna újra szopizni? Mit csináltok? Tiltjátok?


Bolygó: köszönjük a köszöntést :wink: Remélem, Bogi hamar jobban érezte magát és abbahagyta az üvöltést!

Gabo: nekem ugyan a védőnő azt mondta, 1-2 óránál többet ne legyen hordozóban a kicsi, de ha elaludna Julinka is abban, akkor akár tovább is hagynám szerintem. (nálunk most a kocsiban van hordozó, abban meg ilyen hosszan egyelőre nem megyünk)

Kiscica: hú, akkor nagyon kitapasztalom az erszényt mielőtt megírom milyen :wink: (most utaltam át a pénzt, remélem a méretet is jól lőttem be) és nagyon ók a képek!!! :)

Infacol: elnézést, nem emlékszem, ki írta hogy ettől bukósabb lett a baba, tegnap mivel nálunk is nagy hasfájás volt és sírás egész nap, így adtunk neki (csak ez volt itthon, védőnő ezt javasolta) és ma minden egyes evés után bukik de annyit, mintha öntenék belőle a tejet (már bocsánat) Gondolom, ez volt másnál is, ugye?

Gumimaci: jó, hogy jöttél újra, valóban már minden kisbaba kint van :) Jó az új vonalzód! és ksözönjük a gratulát

Kép Kép
celesztina
 
 


Celesztina

mikor hazajöttünk kórházból az első héten Levi is akarta a cicit,pedig ő 5hetet cicizet csak életében. megmagyaráztuk neki hogy az Kristófé neki nem szabad mert akkor nem marad Kikinek.azota csak nézi ha eszik a pici meg mondja hogy :cici tejcsi Kiki.:)

azt vettem észre 3napja hogy még eddig kajcsi után letettem Kikit nem sirt.3napja nem tudom letenni mert sir és csak kézban nyugszik meg.de nem lehet mindig kézben mert itt a nagy is. igy picit szenvedünk.

magamon meg azt vettem észre hogy fáradok:( max 3x2órát alszok meg esetleg nappal 1et a fiukkal ha sikerül együtt lerakni őket.
Vendég
 


Gumimaci, nagyon édes kis mosolygós Nimród!!!! :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


A találkozóra mi is nagyon szeretnénk elmenni!

Eve

KépKép
eve@liza
 
 


Gumimaci én is hiányoltalak ám nagyon! (Bambival szóvá is tettük)
Különben sokáig én sem tudtam írni, nagyon lekötött a babcsi, most már azért igyekszem sűrűbben jönni, mert nagyon jó a fórum szerintem.

Szőlő, köszi az infót, én is gondoltam rá vhol, hogy esetleg a szájpadhasasadék miatt készült Mazsiról Uh, de nem voltam benne biztos, így nem akartam leírni. Akartam kérdezni, hogy telefonál Mazsi a "felhasználói" képen? Vagy esetleg rappel Usher-re? :D Jó nagyon!

Jók a képek a kis Nimródról és Liza babáról!

Medina, sajnálom az éjszakáid, de talán úgy lesz ahogy mondod, hogy hamarabb lesz szobatiszta :)
Ja, amúgy én is a fitolac-ot iszom a kezdetektől, szerintem is jó!

Celesztina, nekünk az infacol elhagyása után is rengeteget bukik a babánk, és a hasfájásra sem vállt be..

Lekri, lehet h azért akar a kezedben lenni, amit Celesztina is írt?? Hogy anyásabb lett esetleg a pici.

kisfruzsi nekünk is kb. 1 hete találta meg az ujját, tenyerét, és nagyon sűrűn a szájába veszi. Sőt, van, hogy még a szemébe is nyúlkál...annyira rossz nézni!! Szerintem nem kell különösebb tisztítás, talán nem érintkeznek még nagyon koszos dolgokkal.

Bambi elég szűk szavú voltál ma!! (gumimacit üdvözölted, magatokról egy kukkot nem írtál)!! figyelek! :wink:

Kép
tim27
 
 


Szőlő - Részünkről bármikor OK a randi :D ;) :)
Átugrotok valamikor esetleg? Jani eldobhatna titeket :P :roll: :?: :wink:

Alíz napok óta olyan jó kiscsaj, hogy őrület.
Amióta elfogadja a cumisüveget, és 1-1 etetés alól fel tudjuk szabadítani a cickókat töltődni, azóta idill van :)
Rendre 100-120-akat eszik napi 6-szor.
10-11 körül fekszik le aludni, és az elmúlt 3 napban reggel 6-kor kelt, ma meg fél 8-kor :D :D :lol: :lol: Szóval én majdnem 8 órát aludtam egyben tegnapról mára. Sőt, a reggeli evés után simán alszunk még 10-ig :D

Bambi, Téjé és a többi egykorú babás mama :D
Ti hányszor esztek egy nap?
Mi 6-szor .. de most, hogy ilyen sokat alszik éjjel, már a 6 is kicsit soknak tűnik . .az utolsó evés 11-12 körülre jönne ki, amit nem szoktunk megvárni, hanem 10-11 között fürdik-eszik és letesszük.
Anyum szerint 3 hónapos koruka már elég nekik 5-ször enni.
Van valaki, akinek a babája már 5-ször eszik?
És mennyit?

Bambi drágám - Ti hogy álltok napirenddel? Alvással? Evéssel?

Kép
szösszenet
 
 


Jah .. ma voltunk a has-koponya-csípő UH-n, és 2 percet kellett kb. várni .. az időpontot tökéletesen tartották. Kedvesek voltak, normális volt a környezet .. minden rendben :) SZóval örülök :)
Majd 15-16 hetesen mehetünk újra.

Kép
szösszenet
 
 


[quote="tim27"]
írta:
tim27Szőlő, köszi az infót, én is gondoltam rá vhol, hogy esetleg a szájpadhasasadék miatt készült Mazsiról Uh, de nem voltam benne biztos, így nem akartam leírni. Akartam kérdezni, hogy telefonál Mazsi a "felhasználói" képen? Vagy esetleg rappel Usher-re? :D Jó nagyon!


Nyugodtan írhattad volna, nem "tabu" a téma, én már úgy kezelem mintha semmi baja nem lenne. :) Legközelebb majd a hozzátáplálásnál kell vele foglalkozni, de őszintén remélem hogy inkább akkor sem. Meg majd 6 kilósan a kontrollnál.

Szerintem reppel :lol: 8)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szössz, OK, majd megdumálom Janival. :) Úgy kéne mikor egyszer véletlenül nem 10 órát dolgozik, hanem mondjuk 4-et (:lol: kimondani is vicces) és akkor haza is tudna vinni, nem akarok még vele békávézni... :roll:

Öeülök hogy minden OK az UH-val. :) Mi 26-án megyünk, ma kértem időpontot. Végül a Péterfybe sikerült, már működik az ortopédia. (Sem a Heim Pált sem a Rókust nem sikerült felhívnom..... no comment)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Köszönjük a képdícséreteket.

Eve! Liza nagyon édes. :)

És néhány oldalt átfutottam, gyönyörű babákat láttam. :D
Mindent sajnos nem fogok tudni elolvasni, de nagyából átfutom a régi oldalakat is.
Bambi! Neked máris megköszönöm azt a linket, ahol a baba fejlődéséről lehet olvasni. Elmentettem.

Tim! Valóban jó a fórum, ezért hiányzott is nagyon. Köszi neked is a hiányolást.

Amúgy szerintem Nimródnak is jót tesz, hogy ma ismét gép elé ültem. :lol: :lol: Napirendünk nincs, minden napunk más. Fő a változatosság. :? Eddig inkább az volt jellemző, hogy éjjel 1-szer ébred, úgy 3 körül, és nappal 1,5 - 2 óránként éhezik meg. Csak akkor aludt többet egyfolytában, ha kimentünk stálni.
Viszont a múlt éjszaka kb. 10 órától hajnal 4-ig aludt és utánna csak 9-kor ébredt. Majd fél 1-kor evett és azóta alszik. :D

Kíváncsi vagyok, hogy ez meddig fog így menni. Mert ilyen napirend mellett tudnák dolgozni is és pihenni is. :wink:

Mi most pénteken megyünk hasi és koponya uh-ra Nimróddal. Remélem minden rendben lesz.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:30-kor.
Vendég
 


Celesztina: Én irtam, hogy rettenetesen bukott az Infacoltól a gyerek! Úgy, ahogy te irtad!

Edina


Kép
medina83
 
 


[quote="medina83"][ írta:medina83b]Celesztina: Én irtam, hogy rettenetesen bukott az Infacoltól a gyerek! Úgy, ahogy te irtad!

Alíz is sokat bukik .. de nem közvetlen kajci után, hanem 1-2 órákkal rá .. nem is örülök neki.
És nem tejcit, hanem ilyen vizes állagú félig emésztett (bocsi) valamit ... :( ..az Infacoltól lehet? :roll: :roll:

Kép
szösszenet
 
 


SZössz: Elképzelhető! De az én picim amúgy is bukos egy kicsit! Mindig van kajcsi után! Viszont az Infacoltól szinte sugárba nyomta!

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok,
aranyosak vagytok, hogy hiányoltok :lol: :lol:
úgy néz ki, hogy jövök már ki a mélypontomról, az elmúlt 2 hét egy kicsit kemény volt ez miatt.
bevallom, most már nagyon-nagyon élvezem ezt a baba-dolgot, persze ehhez kellett az is, hogy Dani és én is változzak. kb. a 6.-8. héttől sokkal könnyebb. az első 2-3 hetet nem sírom vissza, az nagyon húzos volt.
általában a napjaink elég jól telnek, sokkal kevesebb már a sírás, hasfájás. igaz, most sem alszik sokat nappal, tegnap is egész nap fent volt. viszont este 9kor fekszik, majd 5-6 között ébred. ma is 6kor én ébresztettem. én elfogadnám ezt az állapotot, hogy nappal fent van, de éjjel szunyál.
sok mindent csinál már, eszi az öklét (egyik hajnalban is amikor mentem hozzá, mert nagyon cuppogot, hát nem az öklét ette?), kezd beszélgetni, kezdi pofozni a dolgokat, rengeteget mosolyog, az ujjai széttárva-nem ökölben, stb. sorolhatnám. szóval nem kell panaszkonom.
(na jó, nem mindig kerek minden, mielőtt valaki azt mondaná, hogy én is olyan vagyok, aki csak a jót meséli/hazudja; na meg milyen jó gyerek Dani, bezzeg az övé nem...)
azért ha megkérdezik, hogy mit csinálok egész nap, elég szegényes választ tudok rá adni. azért ez tényleg majdnem 24 órás meló!!! :shock: :shock: mert minden kis bambi alá van rendelve, és mellette a kis házimunka, blogozás, sétálás ki is tölti a napjainkat.
külsőleg nem tudjuk kire hasonlít, szerintünk egyikünkre se (még). belsőleg szegény örökli anyja hülyeségeit: bambulás (kis bambi), talp-kéz izzadás, hisztizés (és közben a szeme sarkából lesi a másikat, hogy bedőlt-e már), meg ilyenek.
bolondgomba módra nő, lassan a 62 rucik is kicsik lesznek (pedig annyira jók vannak köztük). de szerintünk elég formás, mármint Dani (áá, nem vagyok elfogult, de alkatilag jól néz ki).
szösz,
mi 6x eszünk, szerintem nem is csökkentem még, mert ő szól, hogy kajaidő van...(órát lehetne hozzá állítani). na meg ma visszaadtuk a mérleget, így "a biztos keveset eszik - para" miatt sem most fogom csökkenteni. na meg éjjel alszik, így nappal kell pótolni a kiesett mennyiséget :lol: :lol: :lol:
tim,
fogak?
dobok néhány képet is:
2 bambi:
Kép
márkabuziság:
Kép
még hogy nem tartom a fejemet:
Kép
zorrónénak :lol: :lol: :lol: :
Kép
Kép
pusszancs :lol: a képeket nézve, nem vörös ám a haja, pedig úgy néz ki itt...

Kép
1bambi
 
 


Bambi, valóban nagyonszép formás baba Dani :) Nem vagy elfogult :)

Ez a Liverpool body teljesen komoly :lol:

(Mindjárt kezdődik a meccs, Mazsi menetrend szerint elkezdett sírni. Ház ez a gyerek nem lesz focidrukker.... :roll: )

Kép Kép
szõlõ
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?