Új privát üzeneted érkezett!

ééééés laptető, úgyhogy duplán:-)
1szálpasi
 
 


Szép jó reggelt mindenkinak!

Segítsetek nekem! Még mindig elég lufi a pocakom. Meddig tart ez??? Nem fáj, és a keddi infúzió óta csak ritkán feszül, egyszerűen csak zavar. :oops:
vovanda
 
 


sziasztok

vovanda pasi ez biza szép hcg érték :!: :wink: :D
a tegnapi napunk nekünk is zsufi volt,remélem legközelebb sikerül a tali is
kiskincsnél én is több infúziót kaptam,a pocim fúvódott egy darabig de már nem tudom meddig,lehet majd belenő a babóca...

árnika nem csak az optimista árnikára vagyunk kiváncsiak hanem az igazira,gyere mesélj már az is sokat segít
puszi :!:

Kjaja szmet drukk!!
Vendég
 

 
 

Kincs!

Köszi. :lol:

Kinek hogy telt a hétvége? Csak mert benézegettem, de sehol senki...
vovanda
 
 


nega lett a teszt :( :( :( :(
szmet
 
 


vanda, pasi! GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon orulok az eredmenynek, mondtam hogy debi fele ment a goja :wink: orulok hogy most hozatok ment, vanda a lufizas szerintem normalis, nekem feszult a hasam de a dokinom azt mondta hogy normalis mert mar az elejen csinaljak a helyet a babak... de esetleg kerdezd meg a kaaliban

arnika! sajnalom hogy le vagy torve, ha van kedved mi itt vagyunk...

szmet! nagyon sajnalom a tesztedet, a legkozelebbi gojat miskolcra kuldom

kjaja! mi volt hetvegen, remelem nem jott meg

mazsi! bizti kelemetlen volt a festek szag, de ahogy vigyaztal szerintem nem lesz semmi baj, mi 18-am megyunk uh-ra, ti mikor? mostanaig 7 kg-ot szedtem fel, szerintem sok, te hogy alsz?

ani! olyan edik a babaid, meg lehetne "enni" oket es neked is jol al a hajszined, alig varom mar en is a babakat

vegre sikerult babakocsit venni :lol:
puszi mindenkinek

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!

A súlyod teljesen rendben van!!!! Egyáltalán nem híztál sokat!!!!
És köszi a gólyát. :lol:
vovanda
 
 


Sziasztok


Szmet még ez nem biztos!!! Én még drukkolok!

Kjaja merre vagy?? Mizujs??

Móni már ottholról?? Milyen járgányt vettetek?? Esetleg kép?

Pasi engem védenek ám rendesen, nem lenne olyan egyszerű az a dörömbölés-szerntem azért történne (feltéve ha eljutnál bejárati ajtóig) hogy engedjünk be, mert féltenéd hátsórészed :lol: :lol:

Kincs az az optimista Árnika az is én vagyok. :?

Most helyzet még változatlan :( egyre nehezebb helyrebillentenem magam. Nekem már nem jó/elég hogy türelem, majd sikerül ? meddig :( és még mit tegyek érte?.
Kérdések tömkelege van bennem melyre senki nem tudja megadni a választ.
Szeretnék a páromnak , hiszen látom, érzem hogy Ő is szeretné. szeretném hogy az Anyukám unokázhasson, ha már az Apukámnak nem adatott meg.
No és mi az ebben az esetben reálisnak mondható idő és cselekedet?. Lassan eltelik felettem is idő, és ezzel párhuzamosan az esélyek is csökkennek. és akkor még nem beszéltem istenről hol vagyok én a listáján?? és akik 11 évesen szülnek, vagy eldobják stb.
No befejezem lányok, mert vége hossza nem lenne írásomnak ....ehhez hasonló dolgok foglalkoztatnak, és mellé hozzájön sok sok ember kérdése hogy mikor lesz már?? Komolyan mondom már lassan betiltanám e kérdést. Én se kérdezem meg senkitől hogy minek csinálja meg ha kajára sincs pénze már most!!, akkor miből gondolja hogy becsülettel fel tudja nevelni stb.

Látom én a fényt az alagút végén, csak most/még csak halványan pislákol :(
Persze már azért leszerveztem minden kontrollt, egyedül a lapart kell intéznem , mert mostani elképzelésem szerint rögtön suli után menni szeretnék.
Jók legyetek, gondolok sokat rátok. :)

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika!

A mikor lesz már kérdéseket én is betiltanám a mikor lesz esküvő cíművel együtt!!! :twisted: Anno, amikor férjhez mentem, egy év múlva mindenki arról faggatott, miért nincs még gyerek. Most mindenki azzal nyaggat, mikor lesz esküvő. Tököm ki van ezekkel, de komolyan.

Ami a többi, benned felmerülő kérdést illeti: ha megkérdeznéd, minek szül még egyet, nem kapnál értelmes választ (pártfogói tapasztalat).
A korodon ne görcsölj, van, aki 40 évesen szül.
És még egy dolog (üss agyon, ha köcsög vagyok): örökbefogadáson nem gondolkodtatok?

Várunk, írogass, veled vagyunk!!!
vovanda
 
 


árnika: Bennem is ilyen érzések kavarognak most.Én most azon gondolkozom lehet hülyén hangzik de ha nekem az ég világon semmi bajom nőgyógyászatilag akkor mért nem sikerül a harmadik inszem sem.Persze még nincs veszne szerdán kiderül
Milyen lehet a lapar után? ÉN is gondolkozom rajta hogy lehet meg kellene csináltatni de ki tudja érnék e vele valamit vagy utána szenvednék a fájdalomtól.
szmet
 
 


árnika: kopp-kopp-dirr-durr-dörömböltem az ajtódon, de senki nem engedett be......aztán telefonált vanda, hogy abbahagyhatom, mert írtál a fórumra, most értem haza tőletek, mégiscsak sikerrel jártam :D
és nemsokára meglesz az örömöd, nektek is sikerülni fog a babuci ;-))))

látom a fényt az alagút végén...c.sak tudnám, miért sípol? :-)
fel a fejjel, amíg van.....
és egyéb bölcsességek telnek most csak tőlem, úgyhogy abba is hagyom....
1szálpasi
 
 


Szmet!

Meg ne műttesd magad feleslegesen!!! Vannak, akiknek a világon semmi bajuk, mégis hosszú ideig próbálkoznak, mire baba lesz. Sajnos spontán sem megy feltétlenül elsőre-másodikra-harmadikra. Türelem!!
vovanda
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek sutyiban szombat reggel csináltam egy tesztet, negatív volt, egy icipici második csík volt, dehát az szerintem semmi nem volt! Hétfőn mentünk a kaáliba, mert nem jött meg, és levették a vért, utána kellett visszamenni! Én úgy mentem be, hogy nekem újat nem mondhatnak, erre........ Képzeljétek HCG: 334 körül van!!!!!!!!!! Úgyhogy babát várok! De vigyázni kell, mivel a petevezetőim nem olyan tökéletesek, hogy nehogy rossz helyen tapadjon meg! Jövő hét kedden megyünk vissza ultrahangra, és akkor kiderül, hogy jó helyen van-e és hogy hányan vannak!

Vanda és Pasi! Nektek is gratula!

Szmet! Ne keseredj! Csak pozitívan, ha lehet ezt mondani ilyenkor!

Árnika! Ne tűnj el! Te vagy a lelki erőnk!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Üdv mindenkinek!
kjaja
 
 


Kjaja!!!

HURRÁÁÁ!!!! Nagyon örülünk!!!
vovanda
 
 


Vanda!

Te hogy érzed magad?
kjaja
 
 


Kjaja!
HURRÁ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( Ez a hCG is ikergyanús :wink: )

Kép
mazsi02
 
 


Mazsi!

Köszi! :) Neked mennyi volt a hcg-d és hanyadik napon mérték? Milyen gyógyszereket szedtél miután kiderült, hogy babás vagy?
kjaja
 
 


Árnika, Szmet ölelés nektek. Tudom, mit éreztek, és tudom könnyű mondani, de próbáljatok arra gondolni, hogy hamarosan nektek is kell hogy legyen baba, és lesz is.
Kép

Timi???

Móni, a 7 kg miatt ne agyalj, nem sok, főleg ikrekkel :wink: Én most olyan 5 kg-nál tartok, bár ez nem pontos, sajnos az itthoni mérlegem nem túl jó, soha nem annyit mutat, mint amennyit a védőnő a terhesgondozáson mér.

Kjaja, nekem a 11. napon 169 volt az érték. Bogyók.... Hú, abból volt rengeteg. Biztos mindenkinek ugyan azok vannak: Utro, magne b6, Materna, folsav, e-vitamin, kálium néhány napig, Aspyrin. aztán mikor elkezdtem barnázni, az Aspyrin abba maradt, s jött a Rutascorbin. Asszem ennyi.

Kép
mazsi02
 
 


Mazsi!

Nekem a 14. napon volt 334! Azt mondják, hogy másnaponta duplázódik! Úgyhogy akkor ott körül van, mint a tied, és nem iker! Bár nem ez a lényeg, a lényeg, hogy egészséges legyen! Te görcsölgettél a terhességed elején? Én egy picit igen! Remélem ez nem gond!
kjaja
 
 


Sziasztok

Kjaja hurrááááááááá!!!! :lol: :lol: :lol:
ügyes vagy :) vigyázz magatokra :P

Vanda neked mikor kell menned vissza UH-ra??
Nem kérdeztél hülyeséget, de......
Nálunk soha szóba nem jött az örökbefogadás, és Most számomra az valami olyan mintha vmi végleges dolog lenne és a halálos ítéletem mondanák ki. :( Bocsi másképp nem tudtam megfogalmazni.

Pasi jössz egy ajtóval :lol: :wink:

előrehozták dolileadási határidőt péntekre :twisted: úgyhogy most hajrázom

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika!

Értelek.
Hajrá dolgozat!!!
UH-ra jövő hét kedden megyek.

Pussz.
vovanda
 
 


Kjaja, én napokig nagyon görcsöltem, és ezt a tünetet már többektől hallottam, úgyhogy nyugi.

Kép
mazsi02
 
 


Mazsi, akkor nyugodt vagyok! :)
kjaja
 
 


Árnika!

Köszi a drukkokat!

Neked meg kitartást! Pihizz és készülj a dolira!

Puszi!
kjaja
 
 


Látom hogy veletek mennyi mindent szedetnek. Nekem csak utro és gravida van. Lehet ezért sem sikerül :( Erőse gondolkozunk mostmár a lombikon de nagyon. Úgy érzem azt tuti sikerülni fog.
szmet
 
 


Bocsi lányok de rengeteg a meló majd este leszek
szmet
 
 


kjaja: nagy gratula nektek! :-)))

árnika: te meg a kutyáitok által szétharapdált nadrágom (és a seggem szépészeti plasztikai műtétjének) árával...asszem, inkább te tartozol mégis nekem.....de nem bánom, ha sütsz egy finom sütit, és kapok belőle, elintézhetjük :-):-):-)

szmet: abba azért gondolj bele, hogy ha spontán sikerülne a baba, akkor nem is tudnál róla, és semmit nem szednél. és azt írtad, veled semmi baj. örülj, hogy nem tömnek fölöslegesen gyógyszerekkel....de ha otthagyjátok a miskolci kaálit, debrecenben szeretettel várunk titeket is:-)
1szálpasi
 
 


pasi: Tudod már említettem mi Tándor dokinál jártunk és meg is voltak az első vizsgálatok így már mi szerintem kezdhetnénk is, ha persze most a ciszta elmúlik.
szmet
 
 


Kjaja
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


árnika: te meg a kutyáitok által szétharapdált nadrágom (és a seggem szépészeti plasztikai műtétjének) árával...asszem, inkább te tartozol mégis nekem

Pasi:
1. Kikérem magamnak Én nem harapdáltam szét a Te nadrágod!!!

2. nehogy mááá én fizessem, hogy nézzen ki valahogy a nemesebbik feled :lol: :lol: :lol:

agyilag teljesen off vagyok, :( és még sehol nem tartok, úgy látom már csak a hülyeséghez van eszem ma :wink:

szép estét

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Drága Árnika!
A szívem szakadt meg.ahogy olvastalak.Tudom,nem szereted,ha sajnálnak,én is kimondottan utáltam,de nagyon áttudom érezni a fájdalmadat.De te nagyon jó ember vagy,és úgy is megajándékoz a sors egy picivel,mert meg kell.Addig is menjetek sokat apával mindenfele.Ha meg ismét letargiába esel,gondolj rám!Csorog a hajamból a büfi,és csak 3 nap múlva tudom megmosni,amikor elgondolkozom,hogy mitől is vannak kő-kemény tincseim...stb :?

Szmet!
Minél előbb irány Debrecen!!!!

Kjaja!
gratula!!!!

Vanda!
Pihi!!!!???

Pasi!
Vigyázz anyára!Állísd le,ha túl sokat akar!

Timi!
Veled mi újság?Mikor keztek?

Kincs!
Ti bejelentkeztek B.-hez,vagy spontán buli lesz?
Donát hogy van?Hogy bírja a meleget?

Mazsi!
Hogy telnek a napjaid?

Gigi!
Tesó hogy fogadja a picit?

Móni!
Milyen nagyok vagytok már?És milyen a kocsi?Fotó?Majd én is rakok fel,de mindig elfelejtem.Tudod már mik lesznek?

Kép
ani0227
 
 


árnika: a kutyák harapták szét....és te, mint állattartó, felelős vagy értük....mi lesz, ha összeharapdálva már nem tetszik annyira vandának?

ani: vandát leállítani? olyan ember nincs:-))))
1szálpasi
 
 


Pasi!

Dehogynincs. B. B. Egyfolytában azt a pillantást próbálod eltanulni tőle, amitől rögtön szót fogadok.

Ani!

Ne aggódj. Visszavettem a tempóból, szerencsémre a szervezetem jelzni, hogy hol elég. Nem viszek túlzásba semmit, de már Freddy Mercury is megmondt: the show must go on! Szóval az élet nem állt meg, de a július nagy részét itthnon töltöm. A bébiszitterünk kórházban van (agyvérzés) Manónak meg 5 hét bölcsiszünet lesz.
A babák jól vannak?

Árnika!

Tudom, hogy elfogult vagyok, de szerintem Pasinak van a világon a legjobb segge. :oops:
vovanda
 
 


:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
1szálpasi
 
 


Csatlakozom hozzátok kb. 2 hét és megyek Tándor dokihoz. MÁr nagyon várom. Addig is kell csináltatnom egy új hormonos vérvételt. Ugye jól emlékszem akkor kell amikor megvan?
szmet
 
 


Egyébként negatív lett a vérvételem :(
De nyugi nem vagyok szomorú csak egy kicsit, MÉg vár rám 5 lombiklehetőség. :D :D
szmet
 
 


szmet: csatlakozol és megállapítod, hogy jó a seggem? köszi, puszi érte:D
1szálpasi
 
 


Pasi!!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vovanda
 
 


pasi: Nahát nem vagy semmi.
:D :D :D :D
szmet
 
 


pasi: Neked Bodnár mondott valamit hogy mit kell szednem a vitamonon kívül?
szmet
 
 


asszem, pasi most meg kell, hogy húzza magát..... 8)
itt se nem vagyok 8)
az előzőt se nem én írtam 8)
1szálpasi
 
 


szmet: pont egyszerre írtunk....mit mondott volna NEKEM Bodnár, hogy NEKED mit kell szedned?:D
1szálpasi
 
 


Szmet!

Pasi kötekszik. Ő egyébként vitamint meg halolaj kapszulát szedett. Meg zabálta a sós mogyorót, mivel állítólag növeli a létszámot. de ennyi.
vovanda
 
 


Szmet!

Pasi kötekszik. Ő egyébként vitamint meg halolaj kapszulát szedett. Meg zabálta a sós mogyorót, mivel állítólag növeli a létszámot. de ennyi.
vovanda
 
 


most ez nem működött....az előző próbálkozásnál pedig az okos tojás-méz-megmittoménmégmilyen csodabogyók és szurik sokasága sem hatott.......
pasi menthetetlenül selejtes.... :cry:
1szálpasi
 
 


pasi: Köszi az infót és persze Vanda neked is. Tömni fogom az uram mogyival.

Vanda te hogy vagy egyébként?

Most azon gondolkoztam el hogy mi lesz ha nekem is fájni fog a hasam mint neked Vanda én hogy kapok infúziót a miskolci kaáliba még infúziótartó állvány sincs.
szmet
 
 


Szmet!

Vagyogatok, enyhén szólva idegesen. Pasi exe meg a kedves családja gondoskodik a "szórakoztatásunkról". :twisted:
A tököm ki van velük (bocs).

Amúgy ellennék, reggel némi hányinger meg a terhességgel járó álomkór az megvan, de egyébként jól vagyok. Én amúgy kicsit túlstimus voltam, azért kellett infúzió. Ha fennáll a veszélye, punkció meg transzfer után is adnak. De ha megbeszéled, felírják mi kell és bármilyen nőgyógyászati osztályon be tudják kötni. Meg mondtak olyat a csajok, hogy akit napikig kellett infúziózni és messze lakott, azt felvetették a Klinikán a nőgyógyászatra és úgy kapta.
vovanda
 
 


Tűűtütütűűűűtütütűűűű!

Figyelem! Szolgálati közlemény!
Bodnár doki! Ha inkognitóban olvassa az oldalt (hehe, Vanda elárulta neki, hogy ki szoktuk itt beszélni:D), legyen szíves emailben küldeni egy szúrós tekintetű fotót, amikor fel tudok használni Vanda ellen bármikor!
Előre is köszi :-)

Tűűtütütűűűűtütütűűűű!
1szálpasi
 
 


és pasi újra behúzza azt a sokszor dícsért seggét, mert asszem, nemsokára szét lesz rúgva......
balra el focista kutyát (labdarúgó EB) nézni, hátha a kikapcsolt gépet Vanda nem kapcsolja vissza, és már csak reggel olvassa az előzőt, amikor a Vuk család lefoglalja:-)
1szálpasi
 
 


Üdv.dokibá! :wink: Már alig várom,hogy megmutassam a piciket!

Szmet!
Örülök,hogy indultok!Ez már tuti siker lesz! :D

Kép
ani0227
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?