Új privát üzeneted érkezett!

Szrekuc: köszi:) majd kinyitom a fülem:D:D és kérdezősködök:)
mikor a lányomat születem, aznap annyi volt a császár, hogy nem fértünk az őrzőbe:) másnap hajnalban aki fel tudott kelni, az ment a gyerekágyra( legnagyobb örömömre)
akkor lehetett már babázni. egy napig gyakorlatilag nem láthattam a gyereket:(
ezért érdeklődök, hogy itt mi a gyakorlat:) :roll:

Kép

Kép
rozsakatica

Katica,
én, mint frissen szült, beszámolhatok, hogy már nem cukros vizet adnak a gyereknek, hanem infúzió folyadékot, hogy ne száradjon ki. ha egynél több éjszakára ott hagyod, és nagyon sír, akkor bizony adnak, mert mást nem tehetnek vele. tapasztalatom szerint, ha valaki a második éjszakára is be akarja adni a gyereket, azt meg kell indokolni, s még így se örülnek neki (nekem császárral gáz volt, hogy alig tudtam mozogni, meg akkor már napok óta nem aludtam, úgyhogy este szültem, így éjjelre bekerült, majd egész nap velem volt, s megint éjjelre beadtam) ,úgyhogy most pont nem ez a hozzáállás. szobatársam ohne zsenír beadta, mikor látogatói voltak, s nagyon csúnyán néztek rá, vissza is hozták neki, majd szóltak, hogy jöjjön csak be a szobájába, mert sír a gyereke. úgyhogy a csecsemőosztály nem funkcionál gyermekmegőrzőként, ha fürdesz, vagy látogatód van, be ne vidd, mert semmi értelme. előző gyerekemet 2,5 éve szültem,s már azóta nagyon sok minden megváltozott jó irányba. (főleg császárosokkal való bánásmód terén, mert pl. már nem éheztettek 4 napig, hanem volt külön császáros pempő, amit addig adtak, amíg nem volt széklet, meg stbstb. kérdezz bátran!)
hogy hogy bánnak a babákkal? nem akarlak elkeseríteni, de mikor második éjjel bevittem, azt mondta a nő, hogy hagyjam csak ott a kettes boxban a többi síró gyerek mellett (enyém is bömbölt), majd jön az a nővér, akire tartozik és foglalkozik vele. hát mit mondjak. nagyon fájó szívvel hagytam ott, szerencse, hogy épp abbahagyta a sírást. valójában a csecsemősöknél is kenőpénzzel lehet elérni sok dolgot; de aki nem problémás mama, meg folyton kinn van vele a gyerek, azt ez nem érinti.
a tápszert csak 48 órával a születés után adhatják, addig nem is adnak, még ha folyton üvölt is a gyerek, utána meg már az ember lassan haza is mehet a kórházból. 2 nappal szülés után már én kértem a tápit este, mert másnap haza akartam menni, s csak esett-esett a súlya és ismertem magam, hogy nem lesz tejem az 5. napig, csak nagyon kevés. (így is lett)
itt nem divat a császár, sőt, főorvosi engedélyhez volt régebben kötve, most ugyan ilyesmi szóba se került, de a második babám szívhangja rossz lett, úgyhogy cselekedniük kellett. a túlhordás is megengedett, orvosodtól függ, hogy túlhordás esetén mikor fektet be. (engem mindkétszer a kiiírás napjára akartak befektetni, mert nem volt jó a baba fekvése, ilyenkor ez az eljárás)
szinte csak jó fej szülésznőkkel és jó fej dokikkal találkoztam, persze a legjobb doki az enyém volt. :)
még a te dokidról az jutott eszembe, hogy egy ismerősömnek a szülés előtt kb. 1-2 hónappal mondta meg a tarifáját, ami meghökkentően magas volt, de akkor már késő volt váltani. úgyhogy ...mielőbb kérdezz rá.

Zsanci,
a kisfiad nagyon menő, főleg abban a zöld sapiban, amit a Decatlonban vettetek neki. a haja színét meg gondolom tőled örökölte, nálunk L. is egy ideig vöröses szőke volt.

Rylie,
én meg meg vagyok győződve róla, hogy Lencse azért beszél már 1,5 éves kora óta teljes mondatokban, és igen választékosan (noha néha sejpesen), mert genetikailag így van kódolva. 8 hónaposan mondta az első két szavát, 1 évesen már egész sok szót tudott, szerintem ennek nincs köze a no tévéhez. talán inkább annak tudható be a genetikán kívül, hogy az anyja ilyen lepcsespofájú, hogy folyton dumált neki. :) felsorolhatatlanul sok mondókát, verset, éneket tud, de ezeket csak úgy napközben, ugrálás, játszás alatt tanuljuk, s szerencsére élvezi is. ezen kívül a tévézés mellett olyan hatalmas a fantáziája, hogy néha már megijedek. képzeletbeli állatokkal játszik, többször "nyuszit vesz ki a fiókból", vagy "cicával ugrál", amik ott sincsenek.

úgyhogy semmi sem biztos és semminek sem az ellenkezője. (persze tök jó, hogy tudod tartani az elveidet, én ennél balfékebb vagyok, nagyon sokat feladtam az évek során; viszont ne legyen lelkifurid, ha néha bekapcsolod neki a tévét, vagy nem játszol vele, hanem hagyod magában játszani)
ha nem szülnél péntekig, akkor várunk a bulin :)), viszem neked a hintőport is. addig meg drukkolok, hogy éjjel induljanak a fájások :)

Szrek,
de, egyrészt teljesen alkatfüggő a beszéd és fantázia dolog, másrészt az anyán múlik. ismerek olyan gyereket, aki hiába nem tévézik, meg semmi ilyesmi, nem beszélt 3 éves koráig egy szót se, mert ingerszegény környezetben élt, az anyja meg csak bagózott és netezett, játszóra se vitte.

a kőcök beszédben 4-5 éves korukra behozzák egymást, így aztán nem sok jelentősége van, hogy mennyi mesét, mondókát, szót tud; hacsak nem azért, hogy ki tudja fejezni bánatát, örömét, tud kommunikálni jobban az anyjával. nálunk 1 évesen megmondta, hogy milye fáj, így nem kellett találgatnom.

TVRŐL UTOLJÁRA:
még eszembe jutott egy család (és szerintem a szaGemberek az ilyesmikre gondolnak, mikor aszondják, h káros), ahol reggel az első, hogy bekapcs a 4 éves gyereknek a tévét és estig megy! (halál komolyan!) mikor kérdeztem, hogy szerintük nem káros-e, aszonták, hogy nem, mert a gyerek nem nézi, csak kell neki az alapzaj és játszik közben. elég durva, mi? (különben szerintem nézi, de az is durva, ha csak ilyen környezetben tud játszani)

ancsipancsi

RozsaK :)
na most milyen jó lenne rákeresni a 'császárra' :?
Nekem jó tapasztalataim voltak, dokinénim vérprofi és nagyon rendes. (ő sem császárpárti, nagyon neeem :) ) de ha muszáj, hát muszáj. Annyit nem ér a dolog, hogy aztán a mama lássa kárát, akkor hogy látja el a bébit...én is szerettem volna rendesen szülni, de nem minden áron, sőt a legkisebb kockázatot sem vállaltam volna, ha én döntök :wink: de nem én döntöttem :)

Apa üvegajtó mögött végig jelen volt és mutogatott vicces dolgokat nekem :D anesztes beszélgetett hozzám és kommentálta amit látott. Az egész kb 20-25 perc volt, és odatolták az arcomhoz a kis pockot amikor kiszítták a tüdejét. Amíg engem stoppoltak, addig Apa vigyázott a bébire és fényképeztette magukat háttérben a műtőasztalon fekvő velem :D :mrgreen:

Aztán szépen együtt hazamentünk a 6. szobába és egész nap együtt voltunk (reggeltől estig) de ez egyágyas volt, nem zavartunk senkit. Éjjelre elkérték a babát, de megkérdezték! és ennyi. Nekem csak akkor volt nagyon rossza, amikor 12 óra elteltével fel kellett kelni zuhanyozni. az brrrrr, de másnap minden volt nagyon OK :D

Ancsi tippje: szopókás vizeket vinni! ez nagyon bevált :)

Nincs megható szüléstörténetem, mert még a szülés időpontja is programozott volt :) de nagyon szép emlék marad, mindenkivel együtt aki részt vett benne.

Szrek :)
Apa lánya és az én első óvodásom :wink: és már bőven eladó korban van :wink: és épp úgy szeretem mintha a sajátom volna, szóval én akkor is Nagymama leszek :lol: :mrgreen:

Tinu,
már megint szívemből szóltál a tévézéssel.... ez is kicsit olyan mit minden, túllihegett. Mértékkel szerintem kifejezetten jóóó. Imádtam gyerekkoromban meséket nézni, bár a körülmények azok voltak amiket leírtál :D hétfő esténként énekeltünk a műsorszünetben :D

Kép
akata

Rózsakatica!
Szerintem a legjobb helyen vagy! A SZent Imrében csak nagyon indokolt esetben végeznek császárt. Itt biztos nem fog megtörténni Veled az, ami a sotén!

Lábnövekedés: nálunk Tomi lába nőtt meg a két terhesség alatt :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tinu!
Máskor nem fogunk Rád hallgatni 8) Igazi party idő volt ma délelőtt :cry: Persze ez annyira kiszámíthatatlan, tegnap este meg tök nagy vihar volt. NA de sebaj, majd jövő héten bulizunk :D
És én most ezt tényleg nem szabadkozásnak szántam, mármint tv témát. Csak nem szeretném, ha más is abba a hibába esne, mint én egy éve, hogy totál lelki problémát kreáltam magamnak abból, hogy a gyereknek néha bekapcsoltam a tv-t, mert már nem bírtam fizikailag/idegileg a dolgot. Nekem ezen sikerült túljutnom, azt is mondhatnám, tök kiegyensúlyozott lettem, talán azért is, mert most, hogy B 3 éves, kezdem "visszakapni" azt, amit "adtam". Nme tudom, hogy érthető-e ez, de most látom, hogy volt értelme az igéány szerinti szopi miatti fáradtságnak, a sok meséskönyvnézegetésnek, olvasásnka, tücsökzenének, éneklésnek, mondókázásnak, hogy volt értelme annak, hogy esténként soha nem hagytam sírni, hogy mindent megbeszéltünk. MOst órákig is elvan a játékaival, és dumál közben, a "belső képalkotásával" szerintem semmi gond, olyan dolgokat fantáziál, néha beállok mögé kamerával, és veszem, úgy, hogy ne vegye észre :lol: . És olyan jól esik egy anyának azt olvasni, amit Te írtál most, mert olyankor igenis jónak érzi magát. És nagyon káros folyamatosan mérlegelni, felőrli az embert. nem tudom, hogy ez most így értelmes volt-e, sokszor úgy érzem, hogy nem egyérteműek a gondolataim másoknak.
Szóval a lényeg: szerintem nem mi vagyunk az a kör, akiknek a tv miatt kellene parázni :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Zsan, :)
Ákos 17 hósan kezdett el egyedül járni, amúgy férfi módra, 1 éves korában épp hogy felállt kapaszkodva :wink:
És hótt egészséges, szóval noparaplíz :D

Mi most 1 hétre Balcsira L, Apa nélkül barinővel és annak kislányával fúúúúú de jóóóó lesz!! :lol: Apa meg otthon hangoskodhat minden feltorlódott hangoskodni valót (felxelés meg ilyenek :D ) és festhet és a festék bűzölöghet, mert mi majd nem érezzük :D :D :D
Ne kívánjatok meleget! (köszi :) ) az ilyen idő pont jó lesz, ezt szeretjük. Fürödni nem akarunk hanem kirándulunk, hajózunk meg ilyenek.
Ne írjatok sokat addig.
Pááááá :D

Kép
akata

Kata!
AKkor jó szelet! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Árbócra fel :D
Jó pihit!
zuzmo1

Katica, többiek!
mostani szülésnél olyan érdekes dolog történt, hogy férjem aszonta, csak akkor engedték be az üvegajtó mögé már, mikor kiemelték a gyereket. egyébként mindent totál látott (volna, ha oda néz), mikor már oda engedték. addig a folyosón kellett állnia, s azt se tudta, hogy minek várnak ennyit, mit csinálnak már. (tököltek a gerincérzéstelenítéssel, ami nekem másodjára kifejezetten fájt)
priviben/mailben elküldöm a szüléssztorimat, ha érdekel. :)
és tényleg, a szopókás vízből vigyél legalább 4-et, hogy amíg nem mozoghatsz be tudd vinni a javasolt folyadék mennyiséget. én szomjas is voltam nagyon, de cirka 3-4 óra alatt lenyomtam 2 liter vizet.

Zuzi,
érdekes amit írsz, mert mostanában többször is olyan csapdába estem, hogy szenvedtem valami dologgal hónapokig, hogy NEM ÉS NEM ÉS NEM, és szívtam, és mikor már végre IGENT mondtam, nem dőlt össze a világ, csak szidtam magam, hogy miért nem korábban.

ancsipancsi

hu:) nem győzöm olvasni:) köszi csajszik:)
ezek jó dolgok amit leírtok:) örülök, hogy ilyen is van::)
a doki árát sajna tudom:S
most szült nála sógornőm.. katasztrófálisan drága:S
anyósomék segítenek kifizetni..(ők ragaszkodtak hozzá, hogy ehhez a dokihoz menjek..)
a magánrendelése is drága, 10e egy sima vizsgálat..
7e a sima uh..
de lehet, hogy csak én vagyok lemaradva az árakkal........
:shock:

szóval itt nincs műtét után kötelező két nap őrző?

nekem annyi tejem volt a lányommal már a második nap, hogy egyszer véletlen hason elaludtam és reggelre állt az ágy alatt a tej........ :roll: :D
bár akkor a lányom nem akart enni...

remélem ez most is így lesz...

Kép

Kép
rozsakatica

ancsipancsi: igen érdekel persze.. köszi ha elküldöd:) rozsakatica76@gmail.com
:)

Kép

Kép
rozsakatica

Zuzi: tényleg nagyon sajnálom, hogy itt paráztattam mindenkit az idő miatt. :oops: Ma tényleg olyan jó idő volt! Viszont helyette elmentem reggel piacra és vettem egy csomó gyümit, meg délután elmentünk a Mária Nagykerbe és vettünk esernyőkocsit. Szóval hasznosan telt a nap. 8) A gondolatfuttatásod pedig értettem, és épp azért írtam, amit, mert itt olyan sokszor parázunk minden apróságon. :roll: Miközben meg vannak, akik gyereket éheztetnek, vernek, lelkileg bántalmaznak, elhanyagolnak, elhagynak...

Kata: jó nyaralást! :)

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Én sajna nem vagyok kismama, de a Rákóczi dokihoz akarok járni kivizsgálásokra. Nem tudja valaki véletlenül az árait, meg hogy milyen doki/ember? Segítsetek légyszi'!!!!

köszike: Zita
zita27

Nehéz úgy ide (és máshova is) leirni a véleményünket úgy, hogy ne vegye valaki támadásnak, vagy hogy ne érezze valaki paráztatásnak. Néhány elejtett mondat még nem jelenti a teljes képet az illetö életviteléröl, gondolatairól, mégis könnyen itélkezünk egymás felett, (kritizáljuk a másikat), és azt halljuk bele a másik mondandójába, amit épp akarunk.
A magunk elveit, tetteit persze megmagyarázzuk, saját megnyugtatásunk érdekében, még példákkal is alá tudjuk támasztani. Ez éppúgy érvényes rám is, mint másokra. Szerintem még 3 év fórumozás után sem ismerjük annyira egymást, hogy teljesen megértsük és elfogadjuk, amit a másik ir. Mert ez csak egy virtuális kép a másik emberröl. (kivételt képeznek persze azok, akik rendszeresen találkoznak, és jobban megismerték egymást.)

KépKép
fibi

szépséges hétvégét csajok:)
vigyázzatok magatokra:)
:P :!:

Kép

Kép
rozsakatica

Rylie :) Kamillának bulást és sok ++++++++++++ A drukkhegyek már mennek!! :wink: és jövő péntekre is sütök csokis kekszet, ha bevállalsz még egy utat :wink: (ha meg úgy alakul és a H-ban leszel, akkor meg viszek :wink: :D )

Szrek :) Nyugi, Ábel annyit fog kézműveskedni az oviban, hogy majd alig győzi :lol: nem hinném, hogy le lenne maradva!

Zuzi :) Tomi lábnövekedése :mrgreen: :lol: :lol:

Akata :) Jó pihit, nyaralást Nektek!!!

Zita :) Sajna nem ismerem ezt a dokit :(

Rózsak :) Köszi és viszont szép hétvégét! :D
denizsa

Fibi: én nem szoktam támadásnak venni, ha valaki leírja a másmilyen véleményét (azt hiszem) és én sem akarok senkit sem támadni. Ítélkezni meg pláne nem akarok senki felett, azt amúgy sem szoktam, vagy ha igen, akkor sem nyilvánosan. AZ mondjuk szerintem inkább érdekes, ha mindenki leírja a saját véleményét, meg a példáját, mert az ember nem tokosodik be. Sokszor meglepődök azon, mikor látom, hallom, hogy mások máshogy csinálják, hogy jé, ezt így is lehet csinálni, gondolni? Az is igaz, hogy arra is sokat szoktam gondolni, hogy ez a fórum (meg a másik is, ahova írni szoktam még) mennyire nem az átlagemberek helyszíne, és mennyire csalóka lehet az az érzés, hogy az itteni többség gondolkodása vajon mennyire általános vagy sem.
Amúgy én korábban csak arra akartam kilyukadni, hogy amikről sokszor "vitatkozunk" (vagy csupán eszmét cserélünk), mennyire másodlagos dolog ahhoz képest, hogy milyen érzelmi kapcsolatban vagyunk a gyerekünkkel.

Kép
Kép
tinu

Bocs mindenkitől, ha kicsit túlpörögtem a dolgokat, nekem azt hiszem nagyon meg kell tanulni nem ennyire görcsölni az ovin, sulin meg hogy kinek hogyan kell(ene) megfelelni.......

Zuzi,
:mrgreen:

Kata,
jó szelet :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok,
na, nem mostanába megyünk megint Bajára... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:

és tv ügyben Zuzival értek egyet, már, ha leirta a véleményét ez ügyben! :wink: :wink: :wink: :D ha nem, akkor az a véleményem, h nem attól lesz a gyereknek jó szókincse, hogy milyen keveset néz tévét, és milyen sokat olvas neki az ember, hanem nagymértékben adottság/génállomány kérdése.
Látom a fiaimon.
és nagyjából beérik egymást, hiszen a 3 évesem tavaly még alig beszélt, mostanra meg elég jó dumája lett, bár kicsit beszédhibás, de ez sztem a diszlexia/disz-disz oka.

ja, és mégvalami (szintén saját tapasztalat): az ember szivesebben olvas, beszél, tanitja azt a gyereket, aki erre pozitivan reagál, lásd, mondasz neki egy szót, és ő azt visszamondja, mint egy kis magnó. Aki nem ilyen képességű, annak elmondod háromszor, hogy cica, de ha még akkor is csak mosolyog rád, nem valószinű, h negyedszerre is veszed a fáradtságot. Hanem legyintesz egyet, és átlépsz rajta... :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi!
Ízi! 8) Szeretünk :D
Én amit írtam, főként Rylie-nak szántam, aki épp mindennapos/órás/perces ( :?: :?: :?: :?: ). Mint kétgyermekes "tapasztalt" anyóca leírtam a véleményemet nyugtatásképp :P
Esetleg a most pénteki esőnapra el tudtok jönni?

Rylie!
Ugye tudod, hogy Neked minden nap be köll jelentkezned :!: :!: :!:
ÉS nem nyilatkoztál még látogatókról. Szeretnéd? VAgy inkább nem???
KAmilla meggyógyult?

Barbi!
Megjavult az autód? Péntekre okés lesz? :wink:

Zsanci!
mesélj :D Márta hozta a formáját? :twisted:

Szrek!
Bár B bölis, én is agyonparázom magam az óvin. Csak az nyugtat, hogy a bölin is ennyit görcsöltem, és aztán olyan simán ment, biztos ez is fog :D

Egyébként B-t felvették a tétényibe, és PAnnust is :D VAgy ezt már írtam? :P

Annyira szar napjaink vannak :P komolyan, kínomban csak röhögök :lol: 4 hiperfrontérzékeny ember összezárva, tök jó!!!! JA, és PAnnuskán valszeg kijött az oltás mellékhatása, folyik az orra, és köhög, pont az 5. napon. VAgy ez nem attól lehet. ÉS fogzik. :lol: Szép az élet!!! 8)

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
majd elmesélem, mert jót lehet rajta röhögni...és igen, hozta a formáját... :twisted:
aszondta Levinek, hogy édes kisfiam (!) nem beszélhetsz így apáddal...
hmm...nem furcsa, hogy egy 32 éves, 3 gyerekes férfit le édeskisfiamozhat valaki??? :roll:

tétényihez gratula, ovi miatt no para! Inkább parázz azon, hogy vissza kell menned dolgozni, és már sosem, vagy csak sokára lesz ismét herevere. :wink:

azt hallottad, hogy a hét végére megint vackos időt mondanak?

na, megyek is, mindenkinek szép estét, ma kezdődik az axn-en az office cimű sorozat, belékukkantok.

kántorné,
az egyéves, egyhetes, egynapos anyukája

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok!

Szülinapos Memét Isten éltesse sokáig, a füle meg érjen bokáig :)

Nálunk zajlik az élet és nagyon megörültem, hogy elmaradt a pénteki kerty party, de nem lehetne a jövő péntekit is eltolni egy picit. Annyira szeretnénk elmenni, de egész héten Szolnokon vagyunk, tolmácsolnom kell és csak szombat este megyünk haza.

Kölköknek hosszas babyszitter keresgélés után végül találtam itt Szolnokon egy nagyon tuti magánóvodát, úgyhogy holnap már ott kezdenek :cry: Egyik szemem sír, a másik nevet, mert tudom, hogy Gréti nagyon jól fogja magát érezni, de Bajnikámnak biztos nem lesz egyszerű.

Rylie?????

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Lehet, hogy soha nem jön össze ez a parti. :roll: :lol:
Amúgy nekünk jó a jövő péntek is, döntsön a nép. Felteszem szavazásra a kérdést: június 13-a (péntek :shock: :lol: ), vagy 20-a :?:

Zsanci!
:shock: :twisted: :roll:
zuzmo1

Én önző módon 20-ára szavazok.
vagy 12-ére.
vagy 11-ére.
vagy holnapra.
vagy ma koradélutánra...
:lol:
péntek 13 különben is ooooooolllyan...hmmm... :wink:

szép napot mindenkinek, megint süt a nap, hurrá!!!!
zsancikant

Zsanci,
ez nem a te véleményed a tévéről, hanem az enyém! elcsórtad! :)
ja, és édeskisfiamozás nem furcsa, amennyiben az ember anyja/apja teszi. gonosz mostohától gáz!

Lindi,
ti szép lassan visszaköltöztök Szolnokra? Urad mit szól ehhez? :)

Zuzi,
nekem tök mindegy, hogy mikor lesz a party!
a lényeg:
ha eső nem lesz lesz,
ha lesz, nem lesz :) (milyen együttestől is idéztem? franc se tudja!)

TESZVESZESEK:
feltettem egy babakocsit a teszveszre, s vki írt mélt, hogy megnézné. utána hogy kell ezt csinálni? ha megnézi és kell neki, elviheti rögtön? vagy előbb be kell kattintania, hogy elvitte? mert nem akarok már most fekete pontot a teszveszéktől.

ancsipancsi

ja, és lécci 11-én ne legyen, mert kettő darab gyereket kell elcitálnom olytásra, meg babagondozásra, vagy mire.
ancsipancsi

csajosok.. egy kis nyári lelkiismi furdi nélküli édesség:)

egy perces...

végy egy marok fagyasztott gyümit..

eper, málna, őszibarack..stb

tedd bele a turmixba.. pici folyékony édesítő, pici fahéj, pici tej +turmix.. kész a gyümifagyi:)

nassoljatok:)

Kép

Kép
rozsakatica

Eddig a 20-a vezet :D

voltunk doki néninél, szerinte az oltás miatt taknyolódunk:( Tuja-t adott, 15-ös potenciálban, érdemes megjegyezni, hátha másnál is előjön oltási szövődmény :cry: Mindennek örömére majd 8 ezer forintot sikerült otthagynom a gréti patikában :roll: Hallod, Zsanci? Vettem occsó bach cseppeket is :wink: :lol: , és megvettem a kullancsos bogyókat is.

Rózsakatica!
hmmm, ez fini lehet :D
Kicsit mesélj még magatokról! Direkt a nagy korkülönbség? Milyen érzés, hogy ilyen nagy lányod van már? Tudja, hogy tesója lesz?

Kép
Kép
zuzmo1

Barbi,
Vizsgához egy kalappal, bár már lehet, h túl vagy rajta :wink: Autótok :(

Katica,
Jaj, annyira durva, amit a 2. női klinikáról írtál :shock:

Ruz,
Akkor továbbra is kitartást a vizsgaidőszakhoz!!!

Fibi,
Piros napok :D és szuper, h javul Ábel körme. Nálunk havi rendszerességgel betörik Adél körme a nagylábujján :roll: Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, egyfolytában vágom és mégis be tud törni.

Rylie,
Merre vagy??? Tudod, most már naponta kell jelentkezned!!! :wink: Mennek a drukkok a csúcsidőn kívüli szüléshez!!!
És köszi a köntös felajánlást, végül sikerült szerezni egyet auchanban elfogadható áron :)

Zsanci,
Édes az egyévesed :D de azért jöhetett volna több kép is :wink: David Caruso :lol:

Szrek,
Én még nem tapasztaltam magamon, h nőtt volna a lábam, de emlékszem, h anyunak a 3 kőc után szélesedett a lába. Legalábbis az ő elmondása szerint :?

És jókat írtok tv témában meg beszédfejlődésben is :)

Kata,
Jó balcsizást Nektek!!!

Zita,
Sajna én nem tudok Neked segíteni, de talán Johi volt, aki egy ideig a Rákóczi dokinál volt vagy keverem :?

Deni,
Holnap Fonyódi játszó??? Esetleg csatlakozik vki még??? :wink:

Zuzi,
Kaka napokhoz ++++++++++++++++!!! És ha lehet, akkor én is inkább a jövő péntekre szavazok :wink: mert most pénteken a barinőm esküvője lesz.

Ancsi,
Én nem vágom a teszvesz témát.

Kép Kép
curse

és akkor offolnék megint egy picit :oops:
Egyébként nagyon jó volt a hely (debreceni aquaticum), a szállás pipec volt, kaja fincsi, fürdő nagyon tutti. Bár nekem az a vélemény, h oda olyan családoknak érdemes menni, ahol már több gyerkőc van és vannak köztük nagyobbak is. Gyakorlatilag mi csak a bébi medencét bitoroltuk, abszolút nem használtuk ki a helyadta lehetőségeket. Párom egyedül nem ment semmit sem kipróbálni, Adélt meg nem tudtuk beállítani a sarokba :lol:
Néhány pancsizós kép:
Kép Kép Kép Mazó csajom :lol:
Voltunk Hortobágyon is, ahol van egy állatpark
Kép Nem véletlenül hívják őket birkáknak, jól tűrte :lol: Kép Csacsietetés Kép A kecskével nagy szerelem volt egész addig, amíg Adél meg nem rúgta a férfiasságát :lol:
És egy kis hortobágyi feeling
Kép Kép

Kép Kép
curse

És lécci segítsetek abban, h mi lehetne tenni a csajjal. Totál lefárasztott bennünket a három napban. Egyszerűen ha közönség van, akkor nem lehet vele bírni. Akárhányszor lementünk enni, alig evett, helyette inkább parádézott. Mindenkinek dobálta magát, a kajával csak játszott és ha szóltunk neki, akkor levágta a nagy hisztit. Persze a mi fejünk meg égett, mert h Adélon kívül más gyerek egyáltalán nem hisztizett kaja közben.
Adél itthon teljesen más, főleg, ha kajáról van szó. Imád enni. Komolyan nem értem.
Pl. egy sztori:
Egy családdal összeismerkedtünk, akiknek hasonló korú gyerkőce volt. Velük olyat megcsinált Adél egyik reggel. Hisztizett, kivettem az etetőből h hadd szaladgáljon, erre felkéredzkedett ahhoz a családhoz az etetőszékbe és ott nekiállt enni. Szerintetek??? Míg velünk volt semmit sem evett, csak hülyéskedett.
Párom azt mondja, h szerinte nagyon elrontottunk vmit. Nem tudom :? Nem értem.
Persze mondanom sem kell, h rögtön jöttek az észtosztó emberek, akik még gyereket sem láttak közelről :evil: Páromnak annyira elege lett, h mondta, h ő többet nem megy így pihenni Adéllal, csak max olyan helyre, ahol hármasban ehetünk 8)

Ja és volt még egy vicces sztori. Éppen fürcsiztünk a bébi medencébe, amikor észrevettem, h Adélnál biz kaka van. Gyorsan kikaptam (rajta volt az úszópelus), tehát a pelus tartalma nem tudott kifolyni. Erre jön vmi zseni szülő (mert látta, h éppen pelenkázom át Adélt), h akkor ők most ide már nem mennek be, mert a gyerek belesz@rt. Minden bizonnyal az ő gyereke csak vegetál vagy megmondja neki előre, h mikor tojjon. Komolyan nem értem az embereket, h egy bébi medencétől mit várnak? Kik fognak benne fürődni, szobatiszta gyerkőcök??? És szerinte miért van minden gyerkőcön pelus????

Kép Kép
curse

Zuzi,
okés, levontam magamnak a konzekvenciát 8)
20-a talán még nekünk is jo. most péntek nem hiszem, mert ballagásra megyünk Bajára.

Curse,
le kell tojni a belepofázós embereket. Adélt meg nem hiszem hogy elrontottátok, csak szereti a társaságot :)
debreceni a-ba mi is készülünk egy ideje, most ismét kedvem lett hozzá :D

Zsan,
M is elmehet a sunyiba :roll:

KépKép
fibi

Jelentem még egyben! És semmit se érzek :( illetve, de: szúr, nyom, fáj, rúg, nehéz stb stb de OLYAT nem érzek.. :roll:
Mondjuk most nem bánom, hogy hétvégén nem is jött, mert Kamilla adta a programot, nagyon lassan reagál most az antibigyóra és egy-két szóból felszökött a láza 40 fokra :? :cry: úgyhogy elég fos hétvégénk volt...de mától talán már jobb!
Most Ecsém van itt "vigyázni" ránk, mondjuk ha rámjönne a szülhetnénk fogalmam sincs mit kezdene velünk hi-hi 8)

TV-beszéd: ne legyetek má ilyenek!! Hagy higgyem egy picit azt, hogy én vagyok a fa@a anyuka és azért ilyen szépen beszélős a gyerekem, mert ez az ÉééN érdemem is és nem pusztán genetika :lol: :lol:

Curse: Kamilla dettó ugyanezt csinálta amikor idegen helyen voltunk!!!! NO PARA! Nem te/ti rontottátok el, egyszerűen az evés uncsi dolog ahhoz képest a sok újdonsághoz amit maga körül látott! Amikor Zkaroson voltunk Kamilla még csöpp volt, de ott is csak a szobában volt hajlandó enni (csak én+ő) lent a kajáldában sétálgatni kellett vele (lévén akkor még nem járt) és mindenkit és mindent megnézett. Aztán tavalyelőtt nyaralásnál Rodoszon már ő rohangált és mindenkivel cimbizett és kb egy-két falatot evett csak és tavaly nyáron meg már produkálta is magát mindenkinek. Szal ez tök normális szerintem, csak még nem vagytok hozzászokva :) Mi is eleinte próbáltuk egyhelyben tartani na akkor volt üvöltés aztán hagytuk hagy menjen, egy valaki mindig ment utána. Na igy nem volt kellemes meghitt a vacsi, de legalább csöndbe volt - és igy nem is szólt be nekünk senki 8) Úgy voltunk vele, ha eszébe jut, hogy éhes úgy is szól, és hazajöttünk és pár napig úgy evett mint egy éhező szal bepótolta ami ott kimaradt.
Beszólósok meg nyaljanak sót!
Adél tök rendbe van, ne várd még el tőle, hogy szépen egyhelyben a seggin marad - az hót unalmas!!! :lol:

Zuzi: ööö ha a héten szülök akkor 20-án már mehetünk is kertipartizni :mrgreen:

Lindi: ez ilyen nyári ovi???

Zsan: M az anyósód?

Ancsi: vaterához értek - nem szeretem a teszveszt. De szerintem miután a vaterát koppintották, úgyanúgy van. Szal leütés előtt nem adhaszt ki magadról semmilyen infót ahol el lehet érni - ezt a moderátor rögtön le is tiltja. VAterán ez úgy megy, hogy leüti, eljön megnézi és ha mégsenem köll neki, akkor max semleges minősítést ad és ennyi. De muszáj leütni előtte a licitet.

Egyébiránt eladtuk Zsozsikát a vaterán. Egyik szemem :cry: a másik meg :lol:

Holnap utsó nst :roll:
és úgy látszik ez a poronty tojik a frontokra :? remélem eme jó szokását idekünn is megtartja!

Zuz: nektek kitartást! és már írtam Deninek is, hogy persze jöhettek majd látogatóba- ha mégis rámtörne valami könnyes-giccses bébiblú akkor gyorsan írok sms-t, hogy mégse gyertek :lol:

Rylie
rylie

zuzmo1:
nálunk a korkülönbség abból adódik, hogy lányom az első házasságomból való, és 1 éves volt mikor külön mentünk:( a mostani párommal meg épp most volt az esküvőnk március 29-én... a sors csalafintasága képp pont aznap jött meg (utoljára:))
remélem nem lesz köztük gond, bár nem lesznek épp játszópjtásai egymásnak. még tervezünk majd legalább egy babát, de csak kb. két év múlva.

curse: valóban nem volt jó.. de én abban bizok, hogy a majd' 10 év azért hozott valamit a színvonalon.. na meg.. nem minden doki ilyen...

Kép

Kép

Kép
rozsakatica

na meg ami kimaradt: :D
igen tudja, hogy tesó lesz és nagyon sokat kérdezget..
nameg, hogy milyen érzés?:)))) jóóóóó:)
egész hozzászoktam már:)
vannak apróbb kiskamaszkori problémáink, de ettől eltekintve egy nagyon rendes gyerök...
jól tanul, kimagaslóan rajzol , és minden érdekli.. azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam miatta:) én sokkal rosszabb gyerek voltam:)

Kép

Kép
rozsakatica

Vaterázó, teszveszelő csajok!

Tudna valaki segíteni nekem laufrad-lövésben? Tudjátok, a Razt fratz, amit újonnan árulnak 9ezerért vagy mennyiért de egyéb is jó, ha nem drága.
Csak ha már felmerült teszvesz-vatera.
Lehet itt regisztrálás nélkül is lövöldözni? Én egyszer regisztráltam teszveszen, de annyira bonyolult volt, mert ugye postán ezer év múlva jött ki a link, amin regisztrálni lehetett volna, akkor meg már költöztünk, szóval nem lett az egészből semmi.
köszi! :D

RózsaK,
helyesek vagytok! :D

Curse,
de jó lehetett!
És Ábel dettó, azzal a különbséggel, hogy ő itthon is változóan eszik :lol: de reggeli valami szállóban hotelben vele extrém sport mert produkálta magát mindenkinek :D

Kép

Kép

szrekuc

Fibi,
Nagyon tetszett, amit írtál!!! Sajnos kicsit magamra ismertem...

Curse,
Máskor szólj és mi is besunnyogunk az étterembe M-val és P-vel. Onnan kezdve Adél azt csinál, amit akar, észre sem veszik!!!!
És én még soha, de soha és soha nem hallottam olyan kisgyerekes családról, akik - ha igazán őszinték - azt mondják, hogy kihasználták a wellness lehetőségeket. Olyan van, hogy ha több család utazik amíg a csajok vigyáznak a gyerekekre (mert ez nekik bazi nagy kaland, mivel hétköznap karrierépítenek Ámerikában meg bizniszvacsiznak és csapatépítenek) addig a pasik beülnek a bárba. De általában mindenki a kölkök körül nyomul és próbálják féken tartani őket. Vagy felváltva mennek masszázsra meg ahova lehet (gyertyafényes vacsi egyedül érdekes kaland, de én tudnám élvezni!!!) És este szobába rendelik a vacsorát, de ehhez apartmanba kell menni, ahol a gyerek külön alszik!!!

Lindi,
Bajni Grétivel egy csoportba lesz?

Zuzmó,
Akkor kiegyensúlyozott időjárást!!

Zsanci,
Van benne vmi (mármint a beszédes dologban). Peti ma azt hallgatta (és visszakérdezett, hogy értse): No és ne feledkezzünk meg a motorhangról! Magas fordulaton teli torokból, hátborzongatóan üvölt a boxer, váltáskor a fordulatszámmérő helyett nyugodtan hagyatkozhatunk a fülünkre. A változó szelepkiemelés jóvoltából (hosszabb nyitási idő) ilyenkor húz igazán lelkesen a Cayman, ...) Engem bazira nem érdekel, ráadásul egyszerű gyerek voltam, aki csak rohangálni akart és fára mászni, de Peti figyelmétől én is belelkesedtem! (Kár, hogy abból, amit neki elolvasok semmi nem marad meg az agyamban az autókról. Semmi, de semmi!)

Rozsakatica,
Szépek vagytok!

Rylie,
Hát, sokat gondolok rátok mostanság!

Móni
Kép
Kép
monisa

Megpróbáltam teszveszelni, de a vírusirtóm szerint gyanús adathalász weboldal és nonstop ledob róla. Ilyenkor what the fuck???? :shock:

Kép

Kép

szrekuc

[quote="szrekuc"]M írta:szrekucegpróbáltam teszveszelni, de a vírusirtóm szerint gyanús adathalász weboldal és nonstop ledob róla. Ilyenkor what the fuck???? :shock:

hát a vírusirtó sux. :) egyáltalán mit érdekli egy ilyen progit az adathalászat? vagy nem csak vírusokkal foglalkozik? kapcs. ki erre az időre. (én nagyon merész vagyok, kb. 5 éve nincs a gépemen ilyesmi)
regi nélkül nem tudsz licitálni, nekem 1 hét alatt küldték ki a kódot múltkor.

Rylie,
írtam a teszveszeseknek, és írták, hogy nem baj, hogy megnézi a figura, csak utána jelenjen meg, hogy licitált a cuccra. (nem licites, hanem fix áras)

viszont elképedek, hogy mennyi mindent árulnak. a szárított-lapított egérsz...tól kezdve mindent! még DM kupont is. arra lennék kíváncsi, hogyan éri meg 50 Ft-ért DM kupont árulni, mikor 120 Ft a minimum jutalék.

Curse,
Lencse idegen helyen, ahol tudja, hogy nem lehet őt úgy rendszabályozni, nagyon hasonlóan viselkedik. semmi elrontás, ne félj! egyszerűen csak bennük van már a kis pofátlanság. (nem tudok másképp fogalmazni, nem találtam erre enyhébb szinonímát, bocs)
nálunk először a játszóban csinálta, ahol ebédet kapott. odáig fajultak a dolgok, hogy lehajította magát a földre, taknya-nyála egybe folyt és üvöltött.

ancsipancsi

Sziasztok!

Hát a vizsgám sajnos nem sikerült, :evil: nem a jófej tanárhoz kerültem hanem a köcsög tanárhoz, aki igyekezett mindenkit kivágni.., csak tudnám miért jó ez neki???

Beszédfejlődéssel tv-zéssel kapcsolatban érdekeseket írtok, nekem a legjobban Tinu mondata tetszik, hogy szeretni kell őket nagyon, ez a legfontosabb.

Szrek

Mondókázásban, éneklésben az én fiam is olyan, mint Ábel, néha nagyon élvezi a dolgot, néha meg egyszerűen befogja a számat, hogy hagyjam abba. :D

Bendi pedig egyre többet beszél, bár sokszor csak mi értjük meg(néha még mi se), de nagyon aranyosan próbálkozik.

Curse

Nagyon édi fotók Adélról. És tényleg ne aggódj, nekünk is olyan a nyaralás általában, hogy a svédasztalos vacsinál, reggelinél az egyikünk eszik, a másikunk meg rohan Bendi után. Bár van néha egy rövid idő, amikor ő is eszik valamit, meg egy idő után, mondjuk a múlt nyáron már 2 éves volt, akkor már ő is jött válogatni a kajákból, és valamennyit evett is, úgyhogy rövid ideig már az asztalnál lehetett tartani, de annyit nem, hogy nyugodtan együnk. :? Wellness-t pedig azon rövid idő alatt tudtuk kihasználni, amíg beadtuk a játszóházba, de azért sokat nem lehetett, mert Bendi nem maradt ott sokáig. 1-2 alkalommal adtuk be 1 órára, hát az is valami...

Apám az ilyenre mindig azt mondja, hogy azért csinálja, mert gyerek, a gyerekek ilyenek és kész. :D

CSak az ember mindig úgy érzi, hogy csak az ő gyereke ilyen, mindenki más gyerekét nyugiban látja ülni az asztaloknál és nem érti, hogy mi a titok és hogy ő mit csinál rosszul????? Azért jó ez a fórum, mert ilyenkor megnyugszom. :mrgreen:

Na sziasztok megyek tanulni, még sok van hátra... :?

ruz
ruzicsky

Ruzy,
vizsga. :( egy nagy kalappal a szerencsédbe!

Curse,
el is felejtettem, hogy a képekből nekem a legjobban az tetszik, mikor a vízesés alatt áll Adél, bőrig ázva. hogyhogy nem fél a víztől? Lencse, mikor mossuk a haját, folyton üvölt, hogy a szemébe megy.
ancsipancsi

Curse!
Üdv itthon!
És lehet, hogy Adél volt ott az egyetlen normális gyerek? :lol: ÉS párod reakciója is totál normális. NYugi, egészséges család vagytok! Gondolhatod, nekünk kettő ilyen gyerekünk van, még a leghalványabb gondolataink között sem szerepel, hogy hotelbe menjünk velük :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ruz!
BAzzeg! :cry: De sajnálom! :cry: :cry:

Ancsi!
A szomszédék a vaterán vettek tuját :P

Móni!
Peti miket hallgat :lol: :lol: :lol:

Rózsakatica!
De jó, hogy tették föl képet! :D És akkor egy-kettőre nagy családosok lesztek :wink:
zuzmo1

Curse!
Adél állati édes a fotókon! Főleg, amelyiken a medence szélén áll!!! NA, azon meg kell zabálni! :D

Rózsakatica!
Egyik legkedvesem barátnőm január 9-re van kiírva. Szinte egy idős terhesek vagytok :D

ÉS akkor a buli 20-án lesz közkívánatra!!!
zuzmo1

Ruzi: sajnálom :( remélem legközelebb a jobbik tanárhoz kerülsz! +++

Ma voltunk a Hba vizsgálaton. A méhnyakam nem rövidült és a sok szúrka ellenére se tágultam semmit :cry: gyerkő irtózatosan jól érzi magát odabenn és semmi jelét nem mutatja, hogy kikivánkozik. Én meg elkeseredtem, mert azt hittem, hogy legalább tágultam má valamit vagy valami :roll:

Aztán csak, hogy ne unatkozzak tegnap sogórnőm mondta, hogy akkor holnaptól jön segíteni. Ez okés is. De 2 hétre jön! Na már előre sejtettem, hogy Anyu ki fog akadni, hogy akkor ő hogyan jöhet majd, meg hogy fér majd a babához, mert az se jó ha annyian itt nyomulnak stb stb..és hát beigazolódott. Anyu teljesen elkenődött, hogy akkor ő már nem is vesz ki szabit meg, hogy sogórnőm miért nem beszélte meg velünk, hogy hogy legyen, be kellett volna osztani, mert igy akkor ő most ki lesz zárva bla bla bla bla bla....és már most tele a tököm vele, hogy kit ne sértsek meg és hogy legyen :? és hogy itt fognak nekem nyomulni, holott Kamillánál is már alig vártam, hogy mindenki húzzon a sunyiba :( Még ha egy nagy lakásban vagy házban laknánk, de bakker 52 m2 fogjuk egymást kerülgetni és tutti, hogy én fogom a rövidebbet húzni már látom és apjukon fogom kitölteni a fusztrációmat :cry:

Ha van az embernek segítsége az a baj, ha nincs akkor meg az.... :roll: tiszta gáz.

Rylie
ja és papírforma szerint péntek 13-án szülök :?: :!:
rylie

Na a nagy puffogás közepette ezt meg elfelejtettem:

Szrek: vaterán át kell utalni 100 Ft-ot nekik, hogy regelhes. Ezzel próbálják valamelyest szűrni az "állicitálókat".
Szívesen segítenék laufrad vadászatban, de most nem ígérem, hogy tudok licitet követni meg keresgélni :(

és Ancsinak igaza van, még talán döglött verebet is lehet venni a vaterán is meg a teszveszen is :)
tényleg törlőkendő dobozt nem néztél Ancsi, hátha van?

R
rylie

zuzmo1: lehet, hogy ismerem is? index fórumon sok babás van:)

segítség.. nekem is anyósom már előre mondta, hogy egy hétre idejön... én meg mondtam a páromnak, hogy szó nem lehet róla...ebből balhé lesz..pffffffff...
hiába a segítő szándék, én ennek nem örülök.. jöjjön el , látogasson meg legyen itt egy kicsit, oszt menjen haza... már előre borsódzik a hátam, pedig szeretem a mamát:) aranyos.. csak akkor is...

na de az még arrébb van.. majd meglássssukkk

Kép

Kép
rozsakatica

Sziasztok,

Zuz: akkor most pénteken sem megyek hozzád, pedig már a munkahelyemen is lezíroztam, de akkor 20-át beírom. :-)

Kissé eltűntem, de a rengeteg munka, tanulás, Fanni állandó foglalkoztatása amikor együtt vagyunk. :-) Készülődés az esküvőre, na meg persze a jó idő... :-)

Mellékelek nektek egy esküvői meghívót, mivel szinte senkinek nem tom a címét, igy itt teszem közzé, és ha tudtok és van kedvetek gyertek el, mindenkit nagy szeretettel látunk. Nem egy klasszikus esküvő lesz, semmi fehér ruha stb... :-( Még az (ana)nász utat sem terveztük és szerveztük meg, szóval jó csúszásban vagyunk.

"Tanúm legyen a föld, az ég, a tenger,
a sok madár, a hal és minden ember:
Neked adom szívemet, senki másnak,
életemet még mellé ráadásnak !
(Tagore)
Örömmel tájékoztatjuk kedves rokonainkat és barátainkat, hogy a hosszú és boldogan viharos együtt töltött szerelmes évek után merész elhatározásra jutottunk, melynek értelmében

2008. július 26-án 15.00 perckor

hivatalosan is összekötjük életünket. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani Veled, ezért sok szeretettel várunk Téged és kedves családodat a nagy eseményre, amelyre a

XI. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében (XI kerület Gellért tér 3.) kerül sor."

Kép
Kép
johanna1975

Fibi,
Nektek biztos nagyon szuper lenne az aquaticum, mert tudtok pároddal és a gyerkőcökkel osztódni :) Bálinttal már tök sok mindent ki tudtok próbálni :)

Rylie,
Bulást Kamillának!!! Ugye javulgat?
Segítség pedig szerintem tipikus :roll: Amikor Adél megszületett, mindenki egyszerre akart jönni segíteni, aztán amikor már ott volt a helyzet, akkor senki nem jött, szóval jól jártam :roll:
És kitartást!!!!!!!!!!

Katica,
De jó, h tettél fel magatokról képet :)

És köszi Mindenkinek a megnyugtatást Adél téren :D akkor az étteremben lévő gyerekek biztos le voltak szedálva vagy vmi hasonló :mrgreen: De tényleg annyira jó, h vagytok és megnyugtatjátok az embert :D Páromnak is elmondtam és ő is megnyugodott, h nem rontottunk el semmit :D

Móni,
Igazából nem az zavart, h nem tudtok masszíroztatni meg ilyesmi, hanem inkább az, h ott volt a sok csúzda, meg sodró, meg pezsgőfürdő, meg buzogány van mi a fityfene és ezeket nem tudtok egyáltalán kipróbálni. Adélt az úszópelussal a fenekén nem engedték volna be, így mi sem mehettünk. Ugyan volt egy-két bevállalós szülő, aki simán bevitte az Adélkorú gyerekét ilyen helyre is, de azt a medencefelügyelők ha észrevették, kizavarták. Nekünk meg a felesleges feszkó nem hiányzott :roll:

Ruz,
Vizsga :( Ilyen pechet, h pont ahhoz a tanárhoz kerüljél :evil: És igen én is vhogy így voltam Adéllal az étteremben, h bezzeg a többi embernek normális a gyereke, csak az enyém nem tud viselkedni :lol:

Ancsi,
Adél kifejezetten élvezte, h nyakig vizes lehetett :D Persze először nem akarta kipróbálni, de párom beállt vele szembe a buzogány mögé és áthívta rajta. Ez annyira megtetszett a csajnak, h utána le sem lehetett lőni, oda-visszanyomta a dolgot :lol: De egyébként érdekes, mert itthon teljesen változóan áll a fürdés kérdéshez. Van, amikor szeret pancsolni, van, amikor meg két perc után sírva fakad a kádban :?

Zuzi,
Arról a képről, amit említettél az jutott eszembe a hétvége kapcsán, h amikor már többen voltak a bébi medencében Adél olyan dödének látszott a többi gyerkőchöz képest :lol: Hátulról szépen redőzödött az úszógumi, hát a combok meg magukért beszélnek :lol: Én eddig azt hittem, h Adél normál súlyban van, 80 centi és 11 kiló, de rá kellett döbbenem, h még sem :?
És mi ott leszünk 20-án :D :wink:

Johi,
Köszönjük a meghívást :D Remélhetőleg ott tudunk majd lenni :wink:

Képzeljétek reggel az ügyeletre ébredtem :( Felhívtak, h a nagyimnál vannak és h most várják a mentőt, mert nagyim alig kap levegőt :shock: Pechemre a dél-pestibe vitték. Hát mit ne mondjak élmény volt bejutni az intenzívre :roll: Adélnak nagy nehezen találtam felvigyázót (mert ugye oda nem jöhet be, amúgy sem vinném be ilyen helyre). Egy órát vártam arra, h egyáltalán észrevegyék, h ott vagyok, aztán egy másik félóra volt mire sikerült beszélnem a dokival, aztán meg, h lássam a nagyimat :roll: Esélyem sem volt bepofátlankodni, mert minden zárva volt, viszont vissza kellett volna érnem időben, mert aki vigyázott Adélra nem ért rá egész nap.
Szerencsére úgy néz ki nincs komoly baj (bár még az eredményre várnak), de azért be van nagyim csövezve :( Szegénykém vmit nagyon el akart mondani, csak nem tudta :(

Kép Kép
curse

sziasztok!
tanulok ha van lehetőségem, s ide már nem jutok sajna el. de áldozni kő 8) !
nagyon ritkán beolvasgatok, de a legtöbbször még a gépet sem kapcsolom be.

a 20.ai Zuzibuli nekünk is jó :lol: ! éljen!

Johi! :lol: :lol: :lol:

kérés: vki ismerős Győrben? egy barátnőm ott szülne, s nemrég költöztek a környékre, s nem ismeri a helyi viszonyokat. rémlik, hogy vkinek van valamilyen arrafelé fonódása... s a konkrét kérdés, hogy DOKI? priviben is jöhet!

szép napokat mindenkinek!!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Johi,
nagyon köszönjük a meghivást!!!!!
(nekünk júli 29-e a nagy nap :wink: )

Curse,
jobbulást nagyidnak!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Curse!
NAgyidnak jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++
És Adél pont jó súlyban van! :wink: :D Lesz még elég ideje fogyózni, most így tökéletes. Én annyira élvezem, hogy van egy husi gyerekem (is). Múltkor BAzsi beszólt neki, hogy "húsos" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: és mivel látta, hogy röhögünk rajta, azóta így hívja :roll: :lol: Pannus 10 és fél kiló és talán 75 centi :wink:

Johi!
És Te nagy fehérruhás esküvőt szeretnél??? Én szívesen megyek veled próbálni, ha csak ez hiányzik :lol: De izgi, nemsokáéra bekötik a fejed :lol:

Rylie!
Tök jó sógornőd van. Enyém feljött, amikor PAnnus 1 hetes volt. Nme hoztak semmit, még nekem kellett ebédet főznöm :?
Persze értem én! Amúgy, így tapasztalt kétgyerekes anyaként azt kell mondanom, hogy semmiféle segítségre nem voltam rászorulva így másodjára. MAx a nagyobb gyereket lekötni, játszótérre vinni, esetleg kaját hozni. AZt ennyi. Régebben írtam, hogy vissza kéne hozni a köztudatba a komatálat. HA már jönnek látogatni, legalább kaját hozzanak. Nem?

Rózsakatica!
Ő tuti nem fórumozik. Még :P

Látom, a 20-a majdnem mindenkinek jó :D :D :D :D

Kép
Kép
zuzmo1

Deni!
Merre vagy? Bencusnak kijött már a foga? Írjál már!

És képzeljétek, MAnókáék a Szent Lászlóban vannak, Boti elkapott valami hasmenős vírust, valószínűleg a Budafitnesben, mert a kórházban találkozozz egy ottani anyukával, és ők is péntek óta betegek :cry: :cry: :cry: Sok +++++++++++++++++++++++++++ nekik!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?