Új privát üzeneted érkezett!

Hát a zöldborsó paszírozás nálam is kiverte a biztosítékot, olyan keveset lehetett olyan sokból passzírozni, Lilla ráadásul csak eszegeti, de nem is szereti, úgyhogy mi bébikajcsiztunk ebből. Most meg megy passzír nélkül, Lillának a kis szemek nagyon tetszenek.

Eperke! Azt a hippes spenótot mi sem bírtuk megenni. Elször csak Lilla finnyázott, nem értettem miért, na aztán megkóstoltam és valami borzalmas. Pedig én igazán nem vagyok egy válogatós valaki.

Ami érdekes, mi a sütőtököt pont mindig főzzük, Lillának az itthoni sokkal jobban bejön. Az a vigasz kaja, könnyen csúszik akármivel. :D

Szerintem Lilla az egyetlen gyerek, aki nem szereti a fruttapurát, minden ismerős gyereknél ezerrel csúszik, nálunk sehogy. Bezzeg a nestlé banános trutyi tonna számmra fogy.

Panndi!
Én pont ugyanígy áltam neki a havibajnak, már legalább ennek is örültem. Mondjuk mostmár szívesen lemondanék róla. :wink:
Zsógófi szuper ügyes. Mindig megállapítom, hogy pont azt csinálja mint Lilla (csak ugye mi 4 hónappal idősebbek vagyunk). Nálunk rátámaszkodik guggolva a Fisher Price teknősére, feláll egydül, majd tapsol magának. Ha elbizonytalanodik akkor visszaguggol a teknőcre.

Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Bocsánat, Zsófi nevébe Lilla beleütött pár karaktert, ezzel küldi üdvözletét :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Zsógófi :lol:
Pusziljuk Lillát :wink:
Vendég
 

 
 

panndi: ha Boti is már + 1 hónapos lenne, tuti én sem passzírozgatnék. Na meg most eszik ilyet először. És felteszem, ez volt az utolsó alkalom, hogy így csináltam neki... :wink: legközelebb megy az egész a turmixba a krumplival együtt. Ti még mindig délelőtt vezetitek be az új kajákat? tudom, hogy így kell a pocakfájás miatt, de délelőtt a gyümölcs a tízórai...
Azért tudunk csinálni érdekes mixeket...főzelékbe fruttapura??? az sem rossz! én utána adom néha, ha kevés a főzelék. És nálunk már egy üvegnyi kaja tuti sosem elég. Kíváncsi leszek meddig tart ez a nagy kajálási kedv! pár hónap, és majd könyörögni kell minden falatért.
Boti mostanában aludni is rengeteget bír. Na persze nem reggel nyújtaja el a felkelést, hanem napközben kb 2,5-3 óránként le kell tenni, mert készen van. És nagyokat alszik, 3x egy nap! Úgy tűnik ő visszafelé fejlődik.... :? na azért a sok alvást nem bánom! :wink:

Szerintetek is majd csak akkor érdemes etetőszéket venni, ha már tud ülni egy gyerek, nem? nekem egy ortopédus azt mondta, hogy addig nem szabad direktbe ültetni, amíg nem tud magától ülni. Mondjuk most pihenőszékben eszik, de az nem olyan meredekre van állítva. Tudom, hogy vannak dönthető etetőszékek is, de csak emiatt olyat venni...max 1-2 hónapig lenne érdekes ez a funkció.
Vendég
 


Sziasztok!

Panndi! Olvasom itt is, ott is, akkor már minden újból a régi! Hajrá kistesó! :D

Ildi! A spenótot mi csak akkor ettük, amikor már tejes ételeket is lehetett enni, azaz 1 éves kor után. Egyik kedvencük még most is.
A z.borsót pedig próbáld meg s.répával, petrezselyem levélkével és pár kocka krumplival együtt adni! Kicsivel több vizben kell párolni őket. Már én sem pasziirozom, csak alaposan mixelem és ha nincsen már főzővize, akkor forraltviizzel higiitom, mert ha kicsit sűrűbb, Gábornak sem csúszik olyan lelkesen.

Babett! Nekünk a fiúknál fa etetőszékünk volt(asztallá, székké alakiitható), de most Gábornál a dönthető ülés és az állitható magasság nagyon bevált. Azonkiivül sokkal stabilabb, mint a fa etetőszék volt. Amikor már nagyobbak a gyerekek és ki akarnak mászni a székből, bizony kell az 5 pontos öv.
A sok napközbeni alvásnál én azt figyeltem meg, hogy akkor vmilyen fejlődési ugrás következett, vagy súlyban/hosszban volt hirtelen relatiiv nagy változás. A sok kicsi alvásnál pedig fogacskák bújtak elő. :D
Borsót ennyi idősen én is pasziiroztam még. Több vizzel kell párolni és pasziirozni, valamint nagyobb műanyag szűrőben kell átpasziirozni. Iigy csak pár perces meló, nem vészes.

Nálunk zajlik az élet. Óvodai, iskolai bemutatókra és ünnepségekre mentem Gabókámmal együtt. A háztartásomról inkább nem nyilatkozom, rengeteg a befejezetlen dolog. Majd csak egyszer a végére jutok.... pár év múlva talán. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Hello Tücsi!
Jó, hogy újra itt!

Köszi a répás ötletet, még dobok majd hozzá azt is. A másik két hozzzávaló eddig is fazékban volt. :D

Ma sütőtököt csinálok pulykával és krumplival, ez mindig nyerő menü. Persze Eperke Zsófijához hasonlóan Lilla sem babásan turmixolva, hanem darabos nagylányosan eszi. :D :lol: Na meg persze egyre több mindent kuncsorog ki a mi tányérunkból.

:oops:

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Nemrég értem haza a terheléses cukor vizsgálatról. Brrr, de rossz volt. Zsófinál szerencsém volt, ezt a változatát megúsztam, akkor csak simán étkezés utáni cukrot néztek. Most háziorvostól vittem beutalót, így a glükózos változatát sikerült kifogni. Még szerencse, hogy vittem hideg jó citromos vizet. Így azért leviselhető volt.

Ildi: Spenótos Hippel mi is így voltunk. Csodálkoztam miért nem eszi Zsófi, aztán megkóstoltam és valóban szörnyű volt. Pedig én szeretem a spenótot. Mondjuk a rendes, ízesített főzeléket sem eszi meg Zsófi a spenótban. Egyedül a tökfőzelék csúszik neki, azt csináltam tegnap ebédre, és ette mint a huzat.

Etetőszék: A miénknek is dönthető a támlája. Valóban nem használtuk sokáig ezt a funkciót, de ahogy Tücsi is írta, most jó ez a fajta, mert be lehet kötni. Amúgy mi kb 6,5 hónapos kora óta használjuk és akkor még Zsófi sem tudott ülni egyedül. Szerintem egy-egy evés erejéig nem tölt benne olyan sok időt a gyerek, nem hiszem, hogy rosszabb lenne a gerincének, mint mondjuk az autósülés.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke!
Nagyon megy az idő, hogy már a teheléses cukorvizsgálaton votál. :lol: Lilla is kb. 6,5 hónapos kora óta ül az etetőszékben. Akkor már elvolt benne, én is azt gondoltam, hogy az a napi pár perc nem olyan veszélyes. Amúgy ő akkor már elég jól elüldögélt.

Hát Lilla se egy spenót, sóska bajnok. Meg úgy egyáltalán sem egy evőbajnok. De ma öröm volt nézni, hogy evett. Megterítettünk neki külön a kisasztalnál, odaültem én is. :D

Bezzeg, ha szopiról lenne szó, az minden mennyiségben jöhetne. Mondjuk most elég szépen halad az egyre kevesebb szopival.

Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: megkaptuk az ajándékot, köszönjük szépen, már fel is avattuk :lol:

N amost ennyi voltam, mert Zsófi a videó távirányítójával ütögeti a dohányzóasztalt, közben sikongat, és néha pihenésképp megrágcsálja :lol: (Hol a távirányítót, hol a dohányzóasztalt. :lol: )
Vendég
 


Jaaa, Zsófi régóta ül az etetőszékben, fél éves kora óta.
Vendég
 


Lányok, az überóvatos Kismama-magazinos táblázatom szerint 8-9 hónapos kortól lehet adni zöldborsót héjastul.

Babett, megsúgom, Eszti 2 óra ébrenlét után alszik másfél-2 órát.... Néha már elhagyja a késő délutáni alvást, ami amúgy is rövidebb, félóra csak, de általában naponta 3x alszik napközben. Szóval hagyjad szegény Botikát aludni! :lol:

Eperke, ugye milyen finom az a pohárnyi vizes cukor? :lol:

Nekünk még mindig nincs etetőszékünk, ölben etetem a kisasszonyt, hát nem véletlen, hogy néha az én pólóm is csupa bébiétel! :lol:

Ha arra várnék, hogy Eszti magától üljön, szerintem egyéves koráig biztosan nem lenne etetőszéke! :lol:

Tücsi, örülök, hogy olvashattam rólatok! Belevágtatok az építkezésbe?

Háztartás: ne is mondd! A péntek a takarítós napunk. Már végeztem, hát, kivagyok, pedig csak 58 nm-ünk van! :?

Kép
waterlilly
 
 


Óóó, Anett, Zsófi tudod hányszor szembeköp? Ha lesz etetőszék, akkor is tiszta kaja leszel :wink:
Vendég
 


Ja, jó! :lol:

Kép
waterlilly
 
 


Ha majd meg nem téged köp szembe, akkor majd a szék és környéke lesz csupa kaja. Na meg a saját ruhája, ha már az előkét is leszedi evés közben magáról. :wink:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Lilly! Köszönöm kérdésedet. Sajnos az épiitkezés nagyon csúszik, bár a párom rettentően optimista még mindig. Én már nem is gondolok rá. Szép és jó nyarunk legyen, ne stresszeljük se magunkat, se a gyerekeket, számomra most ez a lényeg. Azt sem tartom kizártnak, hogy jövőre lesz átütemezve a bőviités.
Ölben etetésnél nekem egy idő után megfájdult a hátam, nagyon rossz volt. Az etetőszék megváltás volt számomra. Te hogyan viseled?
Házimunka nálam nagyon alapjáraton működik, de az, hogy mindenki után állandóan pakolok, már nagyon fárasztó. Az ablakaink.... még kilátni rajtuk.

Eperke! Cukros lötyin minél hamarabb jobb túllenni. Nekem Petinél kellett innom, később már az egy zsemle 2 dl tej - változat is elégnek bizonyult, de ezt a Kútvölgyiben csinálták, nem a MÁV-ban. Nem is tudom, hogy egyáltalán létezik ez a light-os vércukorterhelés az ÁEK-ban? Lehet, hogy ezt az ÁEK-s topicban kellene megkérdezni..... :roll:

Panndi! Ádikám éppen iigy tett tönkre egy db tv-távirányiitót. Gáborom pedig csak egyszer kaparintotta meg a mobiltelefonomat, amit olyan gyorsan és alaposan megrágcsált, hogy azóta csak fülhallgatószettel tudok telefonálni. A javiittatása 5-6 eFt körül lenne. :?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Ildi: Megkaptuk az ajándékotokat, köszönjük szépen!!! Nagyon jó ötlet volt, mi ki fogjuk használni, az tuti :D

Most sajnos többre nincs időm, jó hétvégét mindenkinek!
lamme
 
 


Áruljátok már el, mi volt az ajándék, megesz a kíváncsiság!!! :lol:

Kép
waterlilly
 
 


engem is... :lol:
Vendég
 


Mi is Eperke Zsófijához hasonlóan a padlót is etetjük. :D

Az ajándékot szívesen lelövöm, ha Eperke is megkapta... Hogy csigázzam a kedélyeket, az etetéshez kapcsolódik :lol: Amúgy nagyon szívesen.

Lilla is eszi a távirányítót meg az asztalt (hú de kevés eszem volt, amikor üveg asztalt vettünk, de legalább lekerekített...) na meg tudja kapcsolgatni is, plusz az elemet kiszedni - visszarakni - mert tudja, nélküle nem lehet működésbe hozni. :oops:

Tücsi az én telefonom is már párszor jelezte "nem támogatott" tartozék meglétét (na ez lehetett Lilla nyála :lol: ). Ilyenkor napokig headsettezünk, aztán amikor kiszárad, újra tudok enélkül is telefonálni. Kihangosítás is megoldás, bár kicsit idegesítő... Ill. nekem apa valami levegős trutyit szokott bele fújni. Éljen a Nokia, hogy az egy évesek kifognak rajta.

Jó hétvégét mindenkinek, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Háát, én is csak azért hagytam neki a telefonomat, mert céges :oops: Most épp a munkahelyemen van a telcsim, és javítják :wink: De azóta kapott Zsófi egy régi, használt telefont, amit senki sem használt, tán nem is működik, és most azt boldogan rágcsálja :)
Vendég
 


Ildi! Már a fujkálásokon is túl vagyunk, szoftver hibára gondolnak az okosok. Amúgy ezt a fülhallgatós telefonálgatást már nagyon ugyom. :?
Ami viszont rettenetesen bosszant, hogy Gábor még a legapróbb szöszt is a szájába veszi. Felsöprés és porszívózás után is mindig talál valamit. Tegnap is ki tudja honnan szedte elő, egyáltalán hol találta és fogalmam sincs, hogy egyáltalán minek a letört részét bányásztam ki a szájából nagy öklendezések közepette. Attól félek, hogy nem fogom időben észrevenni, hogy a szájában van valami és komoly baj történik vele. Már ma reggel is hasonló dologgal indított. :evil:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Sziasztok!

Ildi: Mi még nem kaptuk meg az ajándékot, de ha a többiek ennyire kiváncsiak, nyugodtan megírhatod mi az. :)

Telefon: Zsófi is imádja, ha csörög, és valakivel beszélek, akkor vége van, szedi ki a kezemből, hogy neki is kell. Mondjuk ő szerencsére azt nem rágcsálja, úgyhogy még bírja a kiképzést a telcsi.

Viszont mostanában Zsófi hegymászósat játszik. Mindenre felmászik. Eddig csak az ágy magasságáig jutott, de onnan szépen le is tud tolatni, úgyhogy ez nem volt gond. Mostmár viszont magasabb székekre, éjjeliszekrényre is fel tud mászni. Múltkor az ágyunk melletti éjjeliszekrényre mászott fel és mellette van még egy magasabb komód. Az éjjeliszekrényről oda mászott tovább. Azt hittem szívbajt kapok, mikor megláttam, hogy nagy csendben mit csinált. Ma meg az étkezőben az egyik székre mászott fel és azon ugrált. :x

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Látom, egyes családokban fogyóeszköz a telefon. Eszti is élénk érdeklődést tanusított a telefonom és a TV-távirányító iránt is, de következetesen nemet mondtam neki. Párszor hisztizett, aztán nem érdekelte többé. Okos gyerek.

Ma Veresegyházon voltunk, a Medveotthonban. Nem csak a macik tetszettek, hanem az édesdeden alukáló farkasok is, és az őzikék, akik olyan szelídek voltak, hogy meg lehetett őket simogatni! Eszti is elbűvölve nézte őket.

Esztinek új szavai vannak: a cica ugye már "régi" nóta, most a hapci és a szia a sláger. És végre elkezdte továbbfejleszteni a kúszást mászássá, emelgeti a csípőjét, néha már kutyázik. Mindig megtapsolom, amikor sikerül neki.

Szép hetet mindenkinek!

Kép
waterlilly
 
 


Sziasztok :)

Tök jó, hogy Eszti ennyit beszél :)

Zsófi pár napja azt mondogatja, hogy Ana :D Annyira szeretem :lol: Olyan édesen tudja mondnai, amikor Apa altatni próbálja, ő egy darabig tűri, aztán egyszer csak elkiabája magát, hogy Anaaaaaaaa! :lol: Ma mentünk templomba, Zsófit kitoltuk, mi még öltöztünk, üldögélt egy darabig, aztán hátrafordult, és azt mondta: "Ana, Ada" Szóval az apát is mondja szerintünk :D
Vendég
 


Hát Lillunak is van használaton kívül távirányítója és két telefonja is, de persze az nem olyan érdekes, mint a többi. :)

Eperke! Még adunk egy esélyt a mai postának. :wink:

Lilly!
Mi is voltunk már Lilluval a medvefarmon, mondjuk inkább kerilányom kedvéért. Mondjuk akkor tök koszos volt minden, Fanni a kis négyéves eszével már meg is jegyezte... én akkor nagyon sajnáltam, mert amúgy tényleg tök jó hely lenne, de akkor nagyon rendetlen volt. :(

Nálunk Lilla új mutatványa a szeretgetés. Eddig csak engem ölelt. Mostanában viszont alig akarja apát elengedni dolgozni, szeretgeti, aztán lebiggyesztett szájjal integet, majd sír. Na persze apa olvad ezerrel. Idegenekkel amúgy nagyon bizalmatlan, de tegnap voltunk egy kerti partin és a házigazda tíz éves kislánya annyira tetszett neki, őt is ölelgette, hogy mindenki a csodájára járt. Nem tudom mi alapján választ, de ezt a kislányt már régen is nagyon nevette, mosolyogta. :lol:

Na meg tudunk úgy menni, hogy csak a fél kezemet fogja.

Nálunk a hegymászás a polcokon megy. :shock:

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


A félkezes mutatványt Zsófi is elkezdte a múlt héten, de néha megtorpan, rájön, hogy csak az egyik kezemet fogja, kétségbe esik, és elkezd sírni :shock: :) Van még mit csiszolni rajta :wink: Olyan jófejek ezek a gyerekek, kell még nekem sok ilyen! :)
Vendég
 


Jajjj, tudom mit akartam: ha nem titok, megosztanátok velem, hogy amelyikőtök maximált GYED-et kap, annak mennyi a nettója? Keveslem az enyémet... :?
Vendég
 


Jajjj, tudom mit akartam: ha nem titok, megosztanátok velem, hogy amelyikőtök maximált GYED-et kap, annak mennyi a nettója? Keveslem az enyémet... :?
Vendég
 


panndi: Zsófi már szavakat mond??? erről én lemaradtam..Nem semmi....
Vendég
 


Csak ennyit, Eszter ügyesebb :wink: Érteni sok mindent megért, megmutatja, hogy melyik a Buksi kutya (egy nagy plüss kutya, felszólításra integet, érti, hogy hol van, mutasd meg stb, meg tényleg sok mindent ért, de mondani csak azt mondja, hogy Anaaaaaaa, meg Ada! Meg hát persze egész nap magyaráz, de nem értem, hogy mit, és amikor nem értem, ő dühös lesz, és teljesen kikel magából :lol:
Vendég
 


MOst nézem, Boti milyen tündéri a vonalzós képen :D
Vendég
 


Panndi!
a max. gyed nettója engem is érdekelne :lol:
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


:lol: Írtam privit ;)
Vendég
 


Én is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Webboltunkban igényesen kidolgozott, minőségi borostyánkövekből fűzött babaláncokat találtok.

Természetesen képeket és hasznos infókat is a borostyánlánccal kapcsolatban.
[url]
www.borostyanlanc.hu
[/url]


Üdvözlettel, Lakner Ildi
laknil
 
 


[Sziasztok!

Webboltunkban igényesen kidolgozott, minőségi borostyánkövekből fűzött babaláncokat találtok.

Természetesen képeket és hasznos infókat is a borostyánlánccal kapcsolatban.
[url]
www.borostyanlanc.hu [/url]


Üdvözlettel, Lakner Ildi
laknil
 
 


Laknil,

Te mindent kétszer mondasz?
Te mindent kétszer mondasz?
:lol: :lol: :lol:

Kép
waterlilly
 
 


Lányok a gyed nettó max: 70-035 ft, igen, sajnos annyira kevés, hogy az ember azt hiszi, hogy vmit rosszul számoltak.... :wink:
Vendég
 


jav: 70.035 Ft (hátha a kötőjel megzavart vkit:)
Vendég
 


Hát lányok, nem mintha feldobna a hír, de tény, hogy én is azt hittem, el van számolva. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Mi is megjöttünk a hosszúhétvégéről:)

4 napig nem vagyunk és itt minden gyerek ennyit fejlődik?:))

Nagyon jó volt a "nyaralás". Barnabás nagyon élvezte a két gyerek (1 évesek) társaságát. Bár néha sírva fakadt, mikor átgyalogoltak a kezén :) A kislány olyan édes volt, mindig bújt oda Barnához. Majd próbálok feltenni képet.
Hát nekünk sem jött be az egy szobában alvás. Barna is sokszor ébredt, és én is minden vacakra felébredtem. Ma itthon már jobb volt aludni.

Babett: írok majd privit szállásügyben!
Barna is sokat alszik napközben. Délelőtt max. 2 órát bír ébren, aztán alvás, de nem bánom. :lol:

Panndi, Ildi: Ez a gyed téma engem is érdekel!

KépKép
kutyfül
 
 


GYed: nem dobott fel, hogy elárultátok mennyi :?

KépKép
kutyfül
 
 


panndi: köszi a dícséretet, gondoltam mi is fejlődünk, és teszünk képet a vonalzó mellé :lol:

Boti is kezd érteni dolgokat, ő most a lámpa, a repülők a szobájában, a labda, és APA iránt mutat némi érdeklődő tekintetet.. De elkezdtük neki tanítani a "szia, pápá-t" integetéssel egybekötve. Hát legalább köszönni tanuljon meg ez a gyerek, nemde? :wink: van ismerősöm, akinek még 5 évesen is alig megy... :shock:
Vendég
 


Babett, a vonalzó fejlődésre :lol: :lol: :lol: Meg Boti fejlődésére is... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Milyen ügyesek ezek a topikabák!! Kúsznak, másznak, mendegélnek, beszélnek :lol: Ritka jó babatársaság :D

GYED: Én is ezt a 70.035 Ft-ot hallottam, de nekem több jött :shock: Nem tudom a pontos összeget, mert majd csak jövőhónapban jön a bankkivonat, de 79-80 e körül. Lehet, hogy nekem hozzácsapták az adójóváírást is? :o

Kicsit szomorú vagyok. Voltunk ma szemészeten a lányokkal, sima egyszerű vizsgálat, mert még egyikük sem volt szemésznél. Nikinek külön-külön mindkét szeme tökéletes, de a kettő konszolidálása (gőzöm sincs, hogy ez ebben a helyzetben mit jelent) még nem túl jó, úgyhogy félév múlva kontroll. Vivi szemei is tök jók, mindent tökéletesen látott, de valami pluszos értéke kicsit magasabb, mint ami a korosztályában általában szokott. Egyelőre ez semmi gondot nem jelent, de 3-4 hónap múlva kontroll lesz szükséges, mert benne van a pakliban, hogy kancsalság alakul ki :( Ez magától is simán megjavulhat, sokat kell rajzolnia, olvasnia. Szóval egyelőre mindkét lánynak rendben vannak a szemei, csak nagyon oda kell figyelni, hogy így is maradjanak.
lamme
 
 


Lehet, hogy vkinek a csalpótlékkal együtt utalják....az +12.200 Ft, így már 82e :lol:

köszi Ildi :wink: :wink:
Vendég
 


Én ma adtam Botinak jól megfőzött rizst turmixolva a céklájához. Tettem ezzel vmi, amit nem kellett volna?? :? Mondjuk sokat nem evett belőle...Már kezdek kifogyni az ötletekből...azt hiszem bevezetek pár új dolgot (pl paradicsom, sárgabarack....na és a spenót is még várat magára...) Na és Botit nagyon elkezdte érdekelni, hogy mi miket eszünk. Eddig nem nagyon izgatta, de most...! és lassan - ha meglesz az etetőszék - együtt fogunk vacsizni... Kiváncsi leszek, megeszi-e majd a sajátját, vagy a miénk kell neki....Mondjuk egyenlőre fogak nélkül nehéz lenne a miénket ennie... :wink:
Vendég
 


GYED: az adókedvezmény van benne szerintem Lamme neked.

Etetőszék: hétvégén kipróbáltuk a dönthető etetőszéket, jó kis 5 pontos övvel. tök jó volt, Barna nagyon szépen evett benne, nem akart kiszállni. (csatolok róla egy képet :lol: )Itthon még a pihenőszékben etetem, de abban egy küzdelem :?

Kép

KépKép
kutyfül
 
 


Barna nagyon aranyos a képen.:lol:

Ja igen lányok ezt kifelejtettük: az adókedvezménnyel kapott plusz azt hiszem 9ezer forintunk. :lol:

Babett! Te annyira képben vagy, hogy muszáj lesz kérdeznem.

A második gyereknél, a tgyás-gyed-et hogyan is számolják?
Jól tudom, hogy ilyenkor a munkaszerződés szerinti jövedelem számít? Számít az valamit, ha két éven belül vagy azon kívül jön a második gyerek? Köszi előre is.

:lol:

Lamme, reméljük a lányok szemével a kontrollon is minden rendben lesz, jó hogy odafigyeltek.
Én kérdeztema házidokit, hogy menjünk-e szemészetre, de azt mondta felesleges. :shock: Hát remélem jól gondolja. :?

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Babett!
A mi paraszemléletünk szerint a paradicsommal még érdemes lenne kicsit várnotok. :wink:

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: