Új privát üzeneted érkezett!

Ibici!

Ez is nagyon szep es jo helyen van.
Ilyen a mienk is.

Lepcsonlehet lemenni a partra. Kozpont 400 m.
Szoval majdnem ugyan olyan.
Szep nagyon.

Priviben megirnad mennyit fizettel az apartmanert es mekkora?

Magi
Vendég

Lanyok!

Masodszorra kerulok laptetore.
Ez gyanus.
Tegnap mondtam is az uramnak, hogy vigyazzni kell, mert laptetore kerultem.
Butuskan nezett, majd elmagyaraztam neki. :lol: :lol: :lol:
Na mindjart meg is neztem a gumikat, mert eleg regiek, es hat 2008.07. a szavatossaga. :shock: :shock: :shock:
Na ma megyunk delutan vasarolni es hat veszek ujat.

Nehogy jojjon a 3. :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Magi!
Az apartmann 2 szobás,mert anyósékkal megyünk.A teljes árat sajnos nemtudom neked megmondani,mert a férjem a reptéren dolgozik és a cég intézett mindent csak ki kellett választani,hogy hová szeretnénk menni és szerencsére a felét az árnak állja a cég.Nem találtál árat a link-nél?

Kép
Kép
a.ibici

Illetve a Neckermann-nál foglalta a cég,minden évben rajtuk keresztült foglalják az apartmanokat,szerintem az ők oldalán megtalálod,ha érdekel komolyabban.

Kép
Kép
a.ibici

http://www.neckermann.hu/topmenu/egyeni ... Ibe%2Fview
Ha lefelé görgetsz azt hiszem a 8.apartmann.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Mi is a neckermannal megyunk.
NA a linkre a kereso jon be.
Na mindegy.
A neckermannt, meg a terra reisent neztem es a cartourt es minden hol dragabbra jott ki negyunkre az apartman.

Magi
Vendég

Sziasztok! Derüs napot mindenkinek ebben a burus időben!

Magika! Én mondtam neked ügye?????!!!!! :lol: :lol: :P :P Laptetű 2x-r!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ibici! Nagyon jól néz ki a hely ahová mentek!!! Irigykedem ám! :wink: :P

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?
Elegge kihaltunk most.

Na megint hulla izgatott vagyok.
Ma sikerult lefoglalnom a sielest is.
Megyunk juli 31-aug. 3-ig gleccsersielni.
Ezt kapja az uram szulinapjara.

Megyunk Kaprunba 4 napra.

Kivancsi vagyok tenyleg tudunk e majd sielni.
Jo hulyen nez majd ki, hogy nyar kozepen silecekkel felpakolva megyunk majd.

:lol: :lol: :lol:

Majd csinalok Katicarol is ilyen kepet.

Kép

Magi
Vendég

Hahó Csajok!

Egy gyors bekukkantás.
Anyóséknál vagyunk,otthonról jövök majd bővebben.

Magi
Édes ez a kép Zoliról.:) De jó nektek,irigy vagyok. :wink:

Horvátország
Mi is minden évben ide megyünk már 8 éve. Én imádom,végigjártuk az egész partot. Még nem foglaltam le az ideit,csak nézegetem. Jó lenne vmi szigetre menni (a homokos part miatt),de párommal imádunk búvárkodni,ezért szép lenne a sziklás is. Majd meglátjuk.
Vendég

Sziasztok

Ibici
Szép helyre mentek nyaralni!Hogy sikerült Viki vizsgája?Biztos nagyon ügyi volt! :D

Nócika
Hogy vagy?

Magi
Katica is biztos ugyaniyen édes lesz ilyen szerelésben mint Zoli! :lol:
Jó sűrű lesz a júliusotok! :lol:

edoci

Sziasztok!

Edoci!
Nagy-nagy gratula! :D :D :D
Azert nem szep toled, h hagysz engem itt izgulni... :roll: De meg van bocsatva :wink:
Akkor mar tul is vagy a rosszulleteken? ne izgulj, szerintem is arrol van szo, h hugija lesz a Matenak, azert kisebb! :wink: Nekem is vegyesparos kell! :P

Magi! Lego!
Hat igen, most vettem ugy igazan bele magam a Next uzletekbe es kezdek rajonni, h igazatok van :P Vettem is nehany dolgot Zsoltinak es majdnem vettem lanycuccokat is csak ugy, annyira jok voltak! :shock: Aztan sikerult magam lebeszelni rola :lol: 8)

Lego!
szepek voltatok nagyon! :wink: Buvarkodas :o :shock: Szep lehet, nekem sajnos nagyon idegen a viz, uszni sem tudok rendesen :?
Magi!
Ez igen szulinapi ajandek! :wink:

MIndenki!
Jo hallani, h mindenki keszul a nyaralasra es latom Horvatorszag a nr 1 8) En egyszer voltam az Isztriai felszigeten, Pulan, de akkor meg egyeduyl, pontosabban massal :P :oops: De gyonyoru volt :wink:
En most alig varom, h ne menjek sehova, csak pihizzek otthon :? A napokban sikerult beadnom a ferjemnek, h nem megyek Magyarorszagra sem, pedig reg tervezzuk, de egyszeruen erzem, h kezd sok lenni. :roll: Bar meg nem tudom elkepzelni az egesz akciot, mert igy Zsolti az apjaval fog menni es a nagyapjaval visszajonni es min egy hetet nelkulem tolteni. :roll: Maskor ez nem tunt volna olyan lehetetlennek, de mostanaban kezdett ragaszkodobb lenni, el sem kepzelem mi van, ha nem vagyok ott :roll:
No meg lesz meg egy hinditabor valamelyik kozeli falucskaban, az erdekes az lesz, h harman leszunk varandosak ott :lol:

Dodo!
Kitartast, gondolom ti mar nem terveztek nyaralast! :wink:

Ibici!
Szep hely! :wink:

Viki!
Jaj, ugy felek ettol en is! Remelem csak atmeneti allapot! :roll: En is szeretnem Zsoltit oviba adni szeptembertol, meg akkoris ha csak ketto es fel (se) lesz, mert ugy erzem nagyon igenyli es el sem tudom kepzelni a babazast ha Zsolti vegig otthon van :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Moni!
Hát ez igy igaz...mi már nem tervezünk nyaralást... amjd itt lesz julius közepén a vízesés napok (ebben a városban) arr viszont már ki szeretnénk sétálni. És az egyik barátnőmék (akik itt laknak svédban - náluk mult hónapban született a baba) is eljönnek......
Meg anyu jön jön augusztusban!

Aztán majd csak decemberben utazunk haza!

d.dodó

Sziasztok!

Magi! Ez valóban nagyon vicces, hogy nyáron 40 fokban silécekkel felpakolva mentek nyaralni azaz telelni! És Katiról várjuk az ugyanilyen jól sikerült fotot mintZoliról!!!

Edoci!Köszönöm kérdésed jól vagyok! Bár lehetnék jobban is, de most jól kikurálom magam és a következő hónapban már én is újult eröre kapva vágok bele a babyproyectbe! És te hogy vagy???

Bangham! nektek is biztos jó lesz az a tábor! Bár én is azaz mi is nagyon készültünk ám nyaralni mindenfele csak sajna ugy néz ki, hogy az élet nagyon közbe szol, mert lehet hogy mi most még se megyünk olyan igazi nagy nyaralásra! De még ki tudja mit hoz a holnap! Azaz jövöhónapban leszek szabin és majd akkor nézünk lehet valami last minute utat! Majd meglátjuk!

Dodo! Neked még mindig kitartást! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika
Köszi szépen,megvagyok!Mint az időjárás! :wink:
Akkor ebben a hónapban nem is próbálkoztok?

Dodó
Kitartást így a végére!De izgi!

Móni
köszi! :oops: De úgy gondolom jobb volt így,így is annyit aggódom még mindig. :oops:
A rosszulléteken túl voltam,de most ez a hányós-hasmenéses vírus után megit elég sz..rok a délelőttjeim. :oops: Biztos megterhelte a gyomrom a betegség.
Tényleg,nem voltál mostanában uh-n?Nem lehet tudni még hogy mi lesz?
Ti tényleg rengeteget utaztok,nem csodálom hogy nincs kedved hozzá! :lol: A tábor biztos jó lesz! :D

Gabi nagyon el vagy tűnve!

edoci

Edoci! Sajna ebben a hónapban nem! :cry: :oops: :cry: De talán nem is baj, mert ki tudja ezek a fránya gyogyok mit okznak! Szoval ez a honap pihenésre szolgál sexmentesen!!!!!!!!!!!! :twisted: :cry: Na jó lesz egy kis összebujás, de az elkövetkezendő 9 napban nem valoszinű! Utána meg már ott leszek, hogy minjá megjön és olyankor nem nagyon kivánom! De utána meg mindentbele van!!!!!!!!! :wink: :D :lol: :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

CSak gyors bekukk. Hoztam képeket nektek.

EDOCI ÓRIÁSI GRATULA

Betti szoba Kép Kép
Előszoba Kép Kép
étkező Kép
folyosó Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Hall Kép
Háló Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Kép Kép Kép
Norbi szoba Kép Kép
Réka szoba Kép Kép Kép

Bocsi hogy ilyen sok lett

Kép

gabi1

voltam a babaexpós 4d -n de hát ..............
a pasi nem akarta megmutatni mi van a lába között pedig totáll lehetett látni. így csak eza kép van az 5 perces uhuról de hála nem mondtam le a genesiseset és így kedden megyek oda.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Gabi!
Hát ez valami gyönyörű!!!!! Picit irigy-irigy.....!!!

harivera!
Ezt nem értem.... a pasi az aki a vizsgálatot végezte, és ő nem akarta megmutatni mit mutat a baba, vagy pasi van a pocakodban!! És ha mégis lehetett látni, hogy mi van ott, akkor mi ez a titkolózás??? Csak nem kislány??

d.dodó

megszoptatom a Mancit:
Kép
így szokott anya is telefonálni:
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
v

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi!

Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!! Én is nagyon szeretnék egy ilyen házat :oops: Gratulálok Nektek! Nagyon szép a berendezés is, egyszerűen gyönyörű, na! :D

Vera!

Sajnálom, hogy nem tudtad meg a titkot 8) de akkormajd kedden, oksi :wink: (különben meg a kiscsajok szégyenlősebbek)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Gabi!
Gyonyoru a haz!
En is! En is! En is!

Vera!
Tuti azert nem mutatta, mert O sem latta.
Igy meg tuti kislany!

Viki!
Nagyon szuperek a kepek!
Olyan jo nezni oket.

En ma lustizom!
Szep komotosan elpakolok es kicsit felporszivozom a foldszintet.

Ki mit csinal ma?

Magi
Vendég

Sziasztok

Magi
Én nem sok mindent csinálok ma,reggel óta szédülök,a kisróka is meglátogatott,hasam is fájdogál,úgyhogy pihi van.Mindjárt jön Máté az oviból,remélem ő is úgy gondolja hogy pihizni fogunk! :lol:

Viki
Aranyosak a képek! :lol: Édesen tud vigyorogni Eszti! :lol:

Gabi
Nagyon szép a házatok! :D

edoci

Edoci!

Kitartas!
:lol: :lol: :lol:

Mostmar nekem is pihi jon egy picike!

Elpakoltam, megfoztem, osszepakoltam a cuccokat is, apanak.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Hát ma én is csak lustiztam.....ugyanis reggel fél 6-kor sikerült már felkelnem, és nem tudtam visszaaludni. Utána 20 perces fájásaim lettek egy ideig. Aztán abbamaradt, de utána hasmenésem volt! :shock: Kicsit megijedtem, hogy mi van ha ez a szülés előjele! De aztán abbamaradt!
Főzni nem kellett, mert maradt hétvégéről.

d.dodó

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!

Gabi! Ez aztán igen! Ez valóban mesés! Órfiási gratula a gyönyörű kis palotátokhoz!! Nagyon szép!!!!!!!!!!!!! Nagyon sok szép évet évtízedet kívánok nektek!!! :D :D :D

Dodo! Nagyon vigyázz magadra!!!! Figyelj minden egyes mozdulatra! Remélem azért még várat magára a kis manocska!!!

Magi! Én mint mindig ma is dolgoztam! Most értem haza nem rég! És holnap is csak ilyenkor tudok jönni! Szoval velemi semmi kül nincs! Katiékról már rég láttam fotokat!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Gyors bekukk, megyek vissza tanulni, pénteken vizsgázom. Utána jövök majd.

Puszi minenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szisztok lanyok!

Nocika!
Jo munkat neked es majd jovok kepekkel.

Zsuzska!
Nekem is kene tanulnom, mert penteken abbol vizsgazom megint, amibol karot kaptam. :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

sziasztok

szerintetek normális dolog hogy este olyan fájásaim voltak 2 órán keresztül az alhasmba?
kb.2 percenként beleszúrt egyet de hála istennek elaludtam és most nincs
mitől lehet?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

harivera!!
Na mi volt az ujabb uhu-n?? Kiderült a neme??

d.dodó

Vera!

Ha ennyire nem biztos benne, akkor kislany!
Szerintem nuni es kozepen van a csikloja!

Kép

Kép

Magi
Vendég

Vera!
Szerintem is lány!! :) (már a chaten is ezt mondtam)

d.dodó

ez itt Zoli volt!

Kép

Magi
Vendég

Szép estét lányok!

Vera! Én sajna nem értek hozzá, bár nagyon szoritok ám neked!

Magi! A te kisfiadnál én is egyértelmüen látom a fütyikét, de valahogy a többit nem birom érzékelni!

Remélem ezért nem vagyok teljesen leírva! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vera!Szerintem kislány nekem van egy hasonló Zsófinál!!!!!És a fiú ilykor már egyértelmüen látszik.Az uh mit monodott?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vera!
Szerintem meg kuki :shock:
A doki mire tippelt inkább?

Lányok meglett a görcsök eredménye mert tegnap is ue.volt 3 órán keresztül 2 hányással megszültem egy vesekövet ami a hólyagik nem okozott gondott azt meg iritálta azért szurkálgatott

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

sziasztok
látom sajna nincs senki pedig készítettem pocakképet csak én nem tudom feltenni
ha valaki segít megnézhetitek bár nem nagy látvány csak kértétek

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

látom senki nem kíváncsi ránk :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Küld át a képet e-mailbe,szivesen lekicsinyítem! :D

edoci

edoci!

Köszi átküldtem!
fel tennéd mert lehet az se menne
:oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
szivesen,máskor is,nyugodtan küldjél,felteszem! :wink:
Akkor a képeid:
30 hetesen Dorkával:
Kép
Kép

Kutyák:
Kép
Kép

edoci

Ja,Betti
Nagyon szép pocid van! :D De jó neked! :lol:
A kutyusok is nagyon édesek! :lol:

edoci

edoci!
nagyon köszönöm!
csak ilyen kezdetleges fotók nem vagyok valami nagy mester ebben.
hát széptől messze van de a lényeg aki benn lakik!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
Szép pocid van! És naggyon édesek ezek a kutyusok.

d.dodó

Csajok, a derekam majd beszakad egész nap (egy percre sem mulik....se fekvésre, se ülésre...sehogy nem jó) kisugárzik a combomba, és a szemérem csontomba.....

d.dodó

dodó!
hát azt hiszem ráfeküdt valamelyk idegedre e baba menj le négykézlábba alkartámaszra
és ha nem javul akkor pedig lazulnak a szalagok

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?