Új privát üzeneted érkezett!

Nuska: milyen igazad van :wink: Amikor Lau kicsi volt mindent együtt (hármasban) csináltunk: nagybevásárlást, kocsis utazást a rokonokhoz, stb. Mindig jól elvolt és magától sosem ment odébb :lol: Most meg még a babás "rendezvényeken" is nehéz lekötni :o rohangál, csak mindig másmerre mint kellene :? :wink: A kisebbel bezzeg le lehetett ülni és hallgatni a gyerekeknek szóló műsort :) Képzeld, megrendelhettem végre az erszényt, jövő héten érkezik és már nagyon várom :D

Aki több gyerekkel vág neki az utaknak (most a kicsi utakra gondolok, pl nagyihoz, sétálni, stb) hogy fér el a pelustáskában?
Tegnap akartam vinni magunkkal pár (sztem nem sok) dolgot: víz mindkét gyereknek, pelenka, törlőkendő (úti, tehát kicsi), váltóruha (zokni, naci, póló a nagynak, rugi és kocsikabát a kicsinek), plusz kabát a nagynak (olyan eső elleni), textilpelus és pár paróság )pl pzs). (és még így is kimarad az esővédő a babakocsihoz meg a lábzsák, ami ugyan még nem kell, no de ősszel amikor amúgy is több ruha kell...?) No, ezek így nem fértek el :evil:
Nincs vkinek vmi tippje-trükkje?


Szösz: tényleg rád hasonlít Alíz :D

Kép Kép
celesztina
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:26-kor.
Vendég
 


[quote="celesztina"][ írta:celesztinacolor=blue]Aki több gyerekkel vág neki az utaknak (most a kicsi utakra gondolok, pl nagyihoz, sétálni, stb) hogy fér el a pelustáskában? [/color]
Tegnap akartam vinni magunkkal pár (sztem nem sok) dolgot: víz mindkét gyereknek, pelenka, törlőkendő (úti, tehát kicsi), váltóruha (zokni, naci, póló a nagynak, rugi és kocsikabát a kicsinek), plusz kabát a nagynak (olyan eső elleni), textilpelus és pár paróság )pl pzs). (és még így is kimarad az esővédő a babakocsihoz meg a lábzsák, ami ugyan még nem kell, no de ősszel amikor amúgy is több ruha kell...?) No, ezek így nem fértek el :evil:
Nincs vkinek vmi tippje-trükkje?



Jó reggelt:)

celesztina, én a múlthéten vettem egy hátizsákot :wink: Abba belefér amit szeretnék vinni. Bár mi majdnem mindenhova kocsival megyünk, mert a világvégén lakunk :lol: , így ott is tartok jópár cuccot...

nuska, osztom a véleményed az utazással :) Szertintem is lényegesen egyszerűbb egy picivel utazni, mint 1-2 évesen.
Mi aug 2-tól megyünk nyaralni 8 napra, akkor 2 és fél hónapos lesz Lőrinc.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 

 
 

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:26-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:27-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:27-kor.
Vendég
 


huu.nagyjából amire emlékszem:

Eveliza: nekem Máté édesköményteát kap.evés elött becuppant 3-4 kanálkával.jó hasfájásra és szomjoltásra.és nagyon szereti is.

Espumisan: nem értem el a dokit mert nyaral és nem akarom zavarni.ellenben felhívtam a patikust és azt mondta nem változott az adagolás és minden kajcsi elött nyugodtan adhatom a 1 ml-t.

Hasfájás: 3 napja megőrülünk :) felváltva alszunk..ma már éjjel is hiszti volt..hát eddig volt álombaba a kicsifiam ..de sebaj majd lesz ez még igy se. :D

Szössz: gratula :) ja és apájára is és anyájára is :) (nálunk az arca apja..a fejformája anyja meg a pici ujjai is enyém de minden más apa)

Kerekes: jó a frizud :)

Nono: édes ez a gyermek :) ja és nálam is az a helyzi mint nálad..a szopi nem téma..aranyomat egyszer kétszer ha nagyon nyűgi ráteszem a cicire nyugtatásképpen és belesajdul a szívem hogy nem jön neki onnan semmi pedig ugy eszi :( de egyébként meg már nem rombolom magam mert ne mhiányzik a depi..igy is van elég baja az embernek ilyenkor.szép és egészséges gyermekeket fogunk felnevelni igy is..ne aggódj :) nem vagy megintcsak egyedül :D ja melyik tápitól fájt a poci?? mert az én Csicsimnek is fáj a pocija nagyon nagyon pedig tápis.. és milyet kaptál pocifájás ellen? engem érdekel mivel egy cipőben járunk.

Most végre alszik de nagyon tud szenvedni órákba telik mire elaltatom és rá egy órára meg kel ujra enni és kezdődik minden elölről..:(

Ja és ajánlanátok nekem frankó kengurut vagy kendőt??? mert anyum visszamegy dolgozni szerdán és egyedül leszek és főznöm is kéne napközben a hasfájós gyerkőc melett..igy magamhoz kéne láncolnom néha :D
Vendég
 


ja és Nono...sztem ne aggódj azon hogy elkap vmit mert nincs benne elég immunanyag...megmondom őszintén hogy a közelünkben ugyan nincs bevásárlókp. de sztem egy tejes baba is elkaphat vmit ugyanugy..és még mindig azt modom hogy énis tápis voltam és orvost sem láttam nagyon sokáig..jóformán sosem kelett orvoshoz vinni ez a mai napig igy van.
ha közelben lenne vmi nagy bevásárlókp és nem kéne félórát kocsikázni biztos elvinném magammal ha vásárolni kéne mennem...fel a fejjel csajszika én már elkönyveltem hogy ugyanolyan JÓ és ODAADÓ ANYA vagyok igy is..mert mindent megtettem és csak magamnak ártok ha marcangolom magam..és nem tudhatod te sem én sem hogy mennyi immunanyagot kapott Márk vagy Máté...nem szabad a rosszra gondolni.

és bocsánat ha a szopis anyukák most kicsit önzőnek hisznek..ugyan Máté 3 hetes de tiszta lelkiismerettel mondom mindent megpróbáltam..ahogy Anyumnak nem volt teje ugy most nekem sincs..ami volt az meg tápanyagban szegény volt..fejtem fejtem fejtem mégis elapadt..mindenféle csodatea ellenére is..
Vendég
 


Nono: köszönöm, hogy írtál :) picit félrevezetően írhattam, mert csak egy-egy váltás ruhát vittünk a kicsiknek, pelusból meg 2-2-t és törlőkendőből is olyat ami iagzából arctisztító kendő, de ugyanazt tudja, meg minden izétől mentes és elég kicsi, kisebb mint a törlőkendő utántöltők. Tatyóból olyanom van, amit a kocsihoz adtak (egyben volt a kocsi, esővédő, lábzsák, tatyó) átlagos méretű, keresek képet a neten (most nem tudok fotózni)
Nagyon édes Márk, jók a fotók nagyon :D
A szekeretek nagyon klassz, jól néz ki, most majd sokat sétálhatsz a gyerekekkel! :D Tényleg, végül is ez hány kilós? És ez a Loola? (remélem, jól írtam)


Bevkp-ba még én sem mertem vinni, pedig úgy mentem volna a nagy melegben (dehát ott meg légkondi van...az is gond lehet az emberek mellett a kicsinek, nem...?)

Lituka: ugyan, ha nincs tej hát nincs, ha adsz eleget enni a gyereknek (akár tejet akár tápot) az jó, hát nem? :wink: Ugyan nekem van tejem és így persze könnyebb a nagy mellett, egyszerűbb etetni, de ha nem lenne még nem hiszem, hogy rosszabb anyának kellene éreznem magam :roll: Nem ezen múlik :!:
Kendőt Nuska tudna ajánlani tutira szerintem, ő jobban ért hozzá, de nekem nagyon bejött ez az oldal (ő ajánlotta persze) :wink: www.babakozelben.hu Itt több-féle van, nekünk jövő héten jön az erszény -már úúúgy várom :D Valahogy a kenguruhoz még kicsi a kicsim, úgy nyeklik benne, talán rosszat használok, nem tudom. (két kengurunk van, mind2 márkátlan, ill nem vmi ismert márkás) és a kendőt meg bonyi megkötni nekem (meg hosszú idő is nekem míg felkötöm a kicsit)

Kép Kép
celesztina
 
 


Ó, kimaradt:
Csöppke: jó tipp a kocsiban tartani holmikat, nálunk is ez volt eddig, meg a babakocsi aljában is volt pár dolog (a pulcsik meg homokozócucc) de most ezek kilőve, mert a babakocsit a csomitartóban tároljuk jelenleg és így se annak az aljába se a cdsomitartóba nem fér semmi :shock: :x Férjem persze nagyobb kocsira szavaz, én inkább kisebbre csukódó babakocsira :lol: (még olcsóbb is lenne) majd csak ki1ezünk :wink:

Kép Kép
celesztina
 
 


Celesztina: megvárom hogy milyen véleménnyel leszel az erszényről :) nekem olyan furcsa hogy olyan mint egy csőtopp..szóval furi elképzelni hogy ez tényleg megtartja a babát...
ja és köszönöm a linket :)
Vendég
 


lituka! A tápunk: Novalac AC 1 (Tejalapú, anyatej-helyettesítő tápszer, bélgörcsben szenvedő csecsemők számár). Előtte a Milumil HA-t kapta, tod ez a hülye büdös hipoallergén izé mizé...ettől nem volt kaksi és soxor üvöltött órákon át, éjjel nem laudt. Most nincs komoly hasfájás és nagyon békés, eszik alszik néha felkéredzkedik. Böfizni és bukni is szokott, ez új nekem mert a régi táptól nem tudott.
400gr os kiszterelés, 2000,- körül az ára, szval drágább mint a másik me az 600 gr és 1700 körüli áron volt, de nekem megéri ha nem fáj a pocója.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:27-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:27-kor.
Vendég
 


Lituka, szerintem senki nem mondta hogy rossz anya lennél meg önző, és tudom hogy senki nem gindolja ezt rólad, sőt, sokan mondták hogy szintén tápszeres babák voltak és ugyanolyan egészséges gyerekek voltak :) Sajnos ez van, ha valakinek nincs teje akkor nincs.

Én is érzem már hogy nem sokáig húzzuk csak tejen, és hát a cicizés sajnos továbbra sem megy csak pár percig ahogy írtam.

Egyébként lányok, én örülök mikor a tápszerekről írtok, mert így legalább tudom mik léteznek. Nekem ezt a Nestlé Beba HA 1 vagy milyen tápit írta fel a dokinéni és az van itthon. Ha jól emlékszem Medina írta hogy attól sokat bukott a baba? Másnak van tapasztalat?

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nono, nagyon édes a picifiú és szuper a verda!!!! :)

Mi ma elmentünk az aréna plázába tescoba, végig aludt a kisasszony. viszont nem kaptam rugit, teljesen fel vagyok dúlva :D szettben volt, de azt most nem akartam, csak rugit, csomgban meg csak body, meg newborn méretű.

egyébként aranyom tegnap délután óta nyűglódik..... Alig van kaksi, ettől aztán szenved, erőlködik, sír. Annyira rossz hogy pont most ilyen hogy Jani tegnap 4 óta itthon van, és csak holnap délben megy dolgozni, tök várta már hogy tutujgassa, erre picilány folyton sír. :(

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:28-kor.
Vendég
 


óójeefasza.... :? azért köszi az infót :) majd meglátjuk hogy jön be itt, remélem minél később.... Bár ha a tegnapi 580 millis "fogyasztását" nézem..... saccperkb holnapután pótolnom kell neki már....

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő, mi is a Beba HA-t használjuk, nekünk egyenlőre semmi bajunk vele! Lassan elfogy a második dobozzal is...mkakilni tud, igaz nem mindig folyósat, van hogy rendesen felnőtteset kakil, de én úgy tudom, hogy ez minden tápitól előfordulhat!
Bukni nagyon keveset bukik, néha kijön kicsike kaja után, de az nem bukás, csak a felesleg :)
Büfizni tud, pukizni úgy szintén!
Mondjuk az is igaz, hogy én iszom azért mellette a baracklevet, biztos ami biztos! Meg rengeteg levest eszem!
Mi most úgy állunk, hogy 600 körül eszik egy nap, ennek az egyharmada tejci, a többi tápszer... vagy néha kicsit több is a tej, kevesebb még szerencsére nem volt! Minden evést szopival kezdünk, de sajna 30-nál többet nem tud enni, utána persze lefejem, így estére összegyűlik 100-150 milli között, ezt a hajnali evésnél adom mindig oda neki :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:28-kor.
Vendég
 


[...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:28-kor.
Vendég
 


Nici, akkor örülök hogy van azért ellenpélda is. Majd kiderül. :)

Nono, nincs agybajod. :) Szerintem ez teljesen normális, ugyanaz mint ahogy a szülés is a legtöbb nőnek igencsak fájdalmas dolog és utána napokig azt mondja hogy "Még egy gyerek? Hülyék vagytok?", de aztán eltelik pár hét és egészen másképp látja a dolgokat. :) Én is ezt mondtam szülés után Janinak, hogy ez a gyerek tuti egyke lesz. :lol: De mostmár biztos vagyok benne hogy ha rajtam múlik, akkor nem. :wink:

Te is így lehetsz a terhességeddel.

Kép Kép
szõlõ
 
 


sziasztok. én is teszek pár képet ha nem gond
Kép Kiki a babakocsiban:) Képitt is csak hason alszik Kép na és nagy fiu se maradhat le:)
Vendég
 


Hello,

nekünk katasztrófa a napunk, és az éjszakánk is az volt. Frontok, borús esős idő, pussz hasfájás... egész nap nem aludt 2 óránál többet, éjszaka még ennyit sem. Döbbenet hogy bírja. :shock: Én már félig kidőlve... :)

nono, nagyon klassz az új járgány! :wink:

Á, mennem kell. majd később kukk.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Csöppke
nem probáltad a szélcsövet neki?lehet tul sok a levegő a pocijába és azért fáj neki annyira.csak egy ötlet.egy probát megér szerintem.

nekünk Levinél segitett.öt 6hetesen vittük kórházba mert állandóan sirt még álmában is.a házidoki azt mondta rá hogy hisztis és lehülyézet mert hogy ő 35éve orvos és ez csak hiszti,nincs semmi baja. bevittük a kórházba ott UHn már látták hogy sok levegő van neki bent,pedig nem volt nagyon kemény a hasa meg pukizott ,büfizett rendesen. utánna a doktornő megfogta a gyerek hasát és azt mondta Uristen és kiszaladt.(gondolhatjátok mit éreztünk még vissza nem jött,mert mást nem mondot)vissza jött bedugta Levinek a szélcsövet és a gyerek pocija lement ahogy jött ki a levegő és azt a mosolyt azt a megkönnyebülést amit láttunk a gyereken nem volt semmi.
Vendég
 


Nono mi is a Milumil Ha-t esszük :) és hát alig akar böfizni nagyon nehezen jön és a kaksi is kinlódások árán..ezt a novalacot is ugy kell feliratnom ugye??? (mert akkor megint hívhatom a gyerekorvost..)
merthát ugye ugy tudom 4 hónapos korig valók mind vénykötelesek.
habár még 2 doboz van a milumilből...:( de meg akarom próbálni ezt amit irsz hátha...nagyon sír..és nagyon nem tudok már mit csinálni vele...az elején mág simán elaludt kajcsi után..mostmár sosem...:( sőt 2 etetés között sem alszik sokszor :( már éjjel sem :(
Vendég
 


Nono: köszönöm a klíma-infot! Bár én attól is tartok, hogy miután megizzadt a kocsiban megfázik a hűvösebb klímás helyen
...és én is úgy voltam elsőre is meg most is, hogy próbáltam észbe vésni, milyen a 9 hó meg a szülés, nehogy elfelejtsem, pláne, hogy Lau után tudtam hamar lesz folytatás, erre persze csak elfeledtem, mennyire is tud fájni pl a vajúdás... (bár most még úgy vagyok vele, hogy majd sokára jöhet esetleg 3. is, de ez tök jó, mert ne is biztos, hogy lesz 3. ...)


És egyetértek Szőlővel, jó olvasni, hogy melyik táp jó és melyik nem, ha kellene esetleg akkor legalább jót veszünk.
Szóval én is köszönöm a tápszer-infokat! :)


Lituka: akkor majd beszámolok, tuti azonnal, vagy majdnem azonnal kipróbálom majd az erszényt :wink:

Kép

Kép Kép
celesztina
 
 


Lekri nagyon jók a képek :)

Nono, neked akartam mondani, hogy mi kaptunk egy olyat cuccot, ami ilyen 3in1, sterilizáló, melegítő meg pároló. A melegítővel mondjuk nem tudom hogy forralni lehet-e, de elképzelhető, és ez simán hálózatról működik, csak víz kell bele. Utazáshoz lehet hogy hasznos lenne nektek, akkor nem kéne rezsózni.

Kép Kép
szõlõ
 
 


[quote="lituka"]J írta:litukaa és ajánlanátok nekem frankó kengurut vagy kendőt??? mert anyum visszamegy dolgozni szerdán és egyedül leszek és főznöm is kéne napközben a hasfájós gyerkőc melett..igy magamhoz kéne láncolnom néha :D


lituka, én ilyen pici babát semmiképp nem tennék kenguruba. Kendőből jó a nandus, nekem spec rugalmas van, imádom :)
www.babakozelben.hu

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Jaj látom celesztina pont ezt írta, bocsi. :oops: :lol:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


lekri, édesek a gyerkők :)

Persze, szélcsövezünk is... de nemsok megkönnyebbülés van utána...egyszerűen görcsöl. De felhívtam a doktornőt már, hogy jöjjön ki, vessen egy pillantást Lőrincre, hogy biztos csak a hasa e...mert ennyire sírni még sosem láttam, egész nap...folyik a fején a víz, annyira beleizzad a fájdalomba. :(
És az előbb kipecáztam egy kis gombóckát a nózijából..még az is lehet hogy ott a bibi..Bár kap rendesen levegőt, nem szörcsög...meghát attól azért nem szenvedne így.

Szerencsére nekünk szuperdoktornénink van, meg sem fordul a fejében, hogy hisztizne..egy 3 hetes baba...
Úgyhogy nemsokára érkezik is.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Szőlő köszike:)

Csöppke az a jó hogy olyan jó a dokinénitek.nálunk védőnő és doktornő is 1x voltak kint.azota nekem kell vinni ha van valami.védőnő kijelentete ő nem jön látja jó helyen van a gyerek.

mondtam neki multkor.hogy hasfájos Kristóf.erre ő ,majd párhonap és elmullik.nem az hogy nyugtatna vagy segitenne.nagyon nem vagyok megelégedve vele.hála a régi védönőnket hivhatom bármikor.ő volt Levi védőnője 1 évig csak elköltöztünk onnan.


mi tegnap vettünk kengurut a Brandonban.chicco kenguru goldot,de csak 2hótól lehet használni.már alig várom.
Vendég
 


Lituka: Köszi az infót. Kár, hogy még a nagyobb adag mellett sem használ, és sokat sír Máté-baba. Én is ma többet adtam neki, majdnem minden szopi előtt 10-15 cseppet, mégse hatott! Növelnem kell az adagot, hátha... :(

Nono: Édes nagyon Márk, és szupi a gyerekkocsid!

Lekri: Szépek a gyerekeid!

Kaptam egy Avent-mellszívót, így ma sikerült 160 ml tejcsit mélyhűtőbe tennem. :)
A tegnapi és a mai délutánunk nagyon nyűgös volt, nagyon fáj a hasa, holnap jön a doktornéni, remélem, mond valamit, hátha lehetne segíteni rajta, nagyon tehetetlennek érzem magam.

Csöppke: Bogi is úgy bele tud izzadni a sok sírásba, hihetetlen, hogy lefő, eleinte azt hittük, hogy lázas, méregettük, de hamar rájöttünk, hogy ez a fájdalomtól van... Megfigyeltem, hogy eleinte csak nekifeszül, készül kakilni-pukizni, és miután nem jön, akkor kezd el bőgni bizonyos időközönként, aztán már folyamatosan 10-20 percig is vígasztalhatatlanul.

Én ugyan szoptatok, de tényleg jól jönnek a tápszeres infók, a biztonság kedvéért van is itthon tápszer, meg most már, hogy jó mellszívóm van, mindennap fejek az esetleges rosszabb időkre gondolva.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Lekri: Nekünk is van kengurunk, jó lenne már használni, tényleg, mert az ölemben-karomban sokkal jobban viseli a hascsikarást is, bár, mikor már nagyon fáj szegénykémnek, akkor mindegy, hol van, sajnos... :(
A védőnőnk eddig minden héten kijött, a doktornéni két hetenként jár, de azt mondta, hogy csak 1,5 hónapos koráig, utána nekünk kell menni.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Csöppke: Remélem, minden rendben van Lócival. Kíváncsi vagyok, mit mondott a doki!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Szőlő: mázlitok volt, ahogy olvasom, az aréna plázában bombariadó volt délután :o

Csöppke: ma nálunk is ilyen nap volt: most nemrég tudott elaludni, nagyon fájt a hasa és semmi sem segített, szegénynek tiszta víz lett a háta meg a feje :? most alszik, én meg fejni tudok újra mert estefele eddig többször evett, de ma most tud csak szundizni.

A kengunk elvileg születéstől jó, de a fejét pl nem tartja és így is egy kézzel fognom kell a kicsit, ha nem akarom, hogy csuklódjon össze-vissza :roll: kíváncsi vagyok, az erszény jobb lesz-e de a netes fotók elég bíztatóak számomra.

:arrow: Tényleg, ha már téma a tápszerek milyensége, megírnátok kinek melyik jött be? Előre is ksözönöm. :)

Kép Kép
celesztina
 
 


Lituka, Nono, Szőlő, és én nem a Milumilről írtunk, hanem a Beba Ha-ról... könnyen összekeverhető, de nem ugyanaz :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Tényleg, Csöppke, én is drukkolok, hogy minden rendben legyen és mielőbb jól legyen Lóci!!!!

és még a doki- meg a védőnéni nálunk is csak egyszer volt kint, most már nekünk kell vinni (pl a beutalókért a szűrésekre...)

Kép Kép
celesztina
 
 


bolygó köszike:)
a mi kengurunkra az van irva hogy 3,5kgtol használható.kiprobáltuk és tartotta a buksiját is de a papirjára meg az van hogy 2hotol.szerintetek?
Vendég
 


Nono, nagyon édes Márk, és az járgány is :)

Lekri, aranyosak a fiaid nagyon :)

Csöppke, én is remélem, minden ok Lócival, majd írj, mit mondott a dokinéni :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


[quote="bolygó"] írta:bolygó
A védőnőnk eddig minden héten kijött, a doktornéni két hetenként jár, de azt mondta, hogy csak 1,5 hónapos koráig, utána nekünk kell menni.


Nálunk is így van, az első oltást is még itthon kapja meg.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő - Mi napi 1 étkezést már tápszerrel pótlunk, mert teljes a dráma, de étvágy az van .. A Milupának a Milumil HA tápszerét használjuk. Én érdemben nem tudok nyilatkozni róla, így, hogy 1-szer eszi egy nap, nem okoz székrekedést .. stb. Elkészíteni pofon egyszerű, és szép folyékony, nem csomós .. ennyit tudiok mondani :) Jah, és elfogadja .. ami nálunk a legnehezebb ügy :D

Nono - Szuper az új szekér és édes a csöppség :)

Csöppke - Sajnálom a hasfájásos nyűglődést! Drukkolok nektek!
MA, hogy ilyen idióta idő volt, mi is nyűglődtünk :( de nem volt vészes .. most kezdődik inkább a hiszti fürdésig ...

Lekri - Aranyosak a gyerekek :)

Basszus .. még akartam reagálni másnak is .. de hulla vagyok :D

Kép
szösszenet
 
 


Mazzser az előbb aludt 4 órát egyhuzamban, 2 komoly adag fosi után, most evett és újrakezdte... :(

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nagy fazon Mazsi ... :D :D
Inkább legyen sűrű fosi, mint ritka .. Alíz is 1-2 órán belül 3-4 kaksis pelust produkál és több pukkanatot.
Alíz amúgy napközben 1-1,5 órákat alszik egyhuzamban max. .. Viszont éjjel ügyes kiscsaj :) Alszik 6-ig, majd még 10-ig ;)
Mondjuk van a lányok között 1 hónap .. Mazsinak is nőni fog az ébrenlét igénye. Alíz csak úgy szívja magába az információkat :D és csak végelgyengüléskor hunyja le a szemét :D

Kép
szösszenet
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:29-kor.
Vendég
 


Jó reggelt!

Tegnap volt itt a dokinő, vagy egy órát ringatta Lócit, nagyon aranyos volt :)
Megnézte a pocakot, szerinte sem kemény, szóval nem a gázok gyötrik a picit, legalábbis így első ránézésre. Ma elmegyek beutalóért, és holnap megcsinálják a koponya és hasi UH-t. Elvileg ugye 6 heteen szokták, de Lócka már elég nagy hogy most is megcsinálhassák.
Remélem mindent rendben találnak majd. :)

Kaptunk homeos bogyókat is, egyet a nyugtalanságra, egy pedig görcsoldó. Nem tudom hogy ennek a hatására e, de éjjel csak 3szor kelt, és szopi meg egy kis hajszárítós segédlet után el is aludt mellettem. :)

lekri, milyen kenguru?
Én egy féle kenguruba tenném csak a babámat nyugodt szívvel, de obba is inkább 2-3 hósan leghamarabb. Mondjuk Lóci már születésekor is több volt mint 3,5 kiló. Mostmegmár... :lol:


nono, nem sírok vele (még) , de baromi szar ez a tehetetlenség. :( Nagyon hamar átragad rájuk a mi rosszkedvünk is, úgyhogy próbálom tartani magam. :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Ja, lekri közben olvasom, hogy Chicco kenguru..azt nem ismerem, vagyis tapasztalatom nincs vele.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Sziasztok!

Valaki írta, hogy eltűntünk....hát bocs, sajnos 2 kicsi mellett még magamra sincs időm, meg a háztartásra is alig...mert arra is kell figyelni, hogy amíg suttyomban megpróbálok elmosogatni, addig a nagyobb nehogy valami kárt tegyen a babában....mindegy. Szóval majd ha valamelyikőtöknél születne hamar baba, érteni fogjátok :wink: :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Mi amúgy jól vagyunk, teszek egy képet:

Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


köszi mindenkinek a fiuk nevében:)

Csöppke

örülök a nyugodt éjszakának.:)a görcsoldó homeos nevét leirnád?barátnömék is szenvednek nagyon.Kikinek hála bevállt az Espumisan eddig.

a kengurut csak 2hos kortol fogom használni,bár már Kristóf is üti a 4kgt ha nem többet:) nekem a kendő olyan furi.bár ezt tapasztalat nélkül irom.az nyáron nem meleg nagyon a babának?

Klarka szépek a fiuk:)
meg az összes baba nagyon helyes:)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?