Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Reni az AFP-ért nekem a Örsre kellett menni és a Hepa eredeti recept is oda került egy másolatot pedig elküldtek a körzetis vedőnőnek.
Én voltam a heminán és az Uzsokiban is UH-n de sok külnbséget nem látok. Bár én örülök ha a gyereket felismerem au UH-on :D

Ma már voltam vérvételen is olyan fottul ment minden msáfél óra alatt megjártam Budáról az Örs-öt és még beugrottam a piacra. Igaz reggel 3/47-kor indultam akkor még mindenki aludt.

Eszter úgy irigykedem, hogy mész a Balcsira. Ha minden igaz akkor mi is megyünk jővő hétvégén de addig még egy szigorlatom van és annyira nincs kedvem tanulni most má minden mást kitaláltam, ami sürgősebb, mint a tanulás :lol:

Szép hétvégét mindenkinek de szerintem még benézek.

Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


almi: jarsz az Orsre a terhesgondozoba? Mert akkor tenyleg oda fut be az afp. Egyszeruen fel udod oket hovni, bemaondod a neved, kartonszamod, es megmondjak az eredmenyt.469-4624
En eddig egyszer voltam az Uzsokiban uhn + 3 d, es egyszer a Herminan, es ott lesz az utolso is. Nekem az Uzsokis szonografus azt mondta nincs kulonbseg a gepek kozt, azokat kuldik egyertelmuen az Uzsokiba, akinek valami baj van, illetve a genetikait talan 18 hetes ott csinaljak, vagy valami ilyesmi, de a noci mondta a Herminan fasza a doki, igy ne banjam ha amugy oda kapok beutalot. Tenyleg nagyon lelkiismeretes volt a bacsi, de oda valami iszonyat idopontot szerezni, foleg hogy heti 2 vagy 3 nap rendel 1-2 orat....No mindegy. Nekem elvileg ez lesz az utolso jovo het kedden.
Ki a dokid?
Szep babavarast! Es irj nyugottan itt nalunk:)
Vendég
 


Sziasztok!

Reni: Üdv. közöttünk! Nekem is a dokimhoz ment az AFP, a Hepatitis meg a körzeti védőnőmhöz. A Herminát én sem ismerem, így nem tudok különbséget tenni az uzsokis géppel.

Orrszívó: Mi eredetileg egy kézi elektromosat vettünk, ami egész addig jó volt, amíg csak orrhigiéniára kellett használni. Aztán a kisasszony kb. 1 éves volt, amikor először benáthásodott, hát akkor vennünk kellett egy porszívósat, mert az elektromos nem szívta ki rendesen. A mai napig utálja, de közreműködik a szívásban és a végén közli, hogy nem fájt.

Tegnap voltam Csapónál. Az éhgyomri cukrom kicsit alacsony, de a 2 órás cukorterheléses tökéletes. :lol: Megkaptam az ukázt, hogy sokat pihenjek, meg hogy szedjek magnéziumot, merthogy esténként keményedek. És hogy 3 hét múlva hallani sem akar semmiféle keményedésről. Hogy hogy fogom mindezt kivitelezni az talány, ugyanis Luca az utóbbi egy-két hétben iszonyú rossz alvó lett: éjjel 1 körül ébred és kiabál, hogy "anya jön" meg sír és fogni kell a kezét. Aztán amikor elaludt kisomfordálok. Egy éjszaka kb. 3-4-szer ezt eljátszuk, hajnal 5-kor meg megkezdődik a nap. A férjem még fürdetésre se ér haza - hát nem csoda, hogy estére kipurcanok. :( Tanács?

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 

 
 

Kata; mindent bele a szigorlaton! Megertelek hog semmi nem visz ra hogy tanulj....
Kitartas!


Timi: de jo Nektek! Sutogetes....Meg mindenkinek aki baratozik, kimozdul.....en ma nem is fogom hazavarni parom, mert 10ig dolgozik, aztan mg kollegakkal beulnek valahova:(
Tudom hogy kell ez neki, meg ez igy ok, de valahogy olyan negativan erint hogy bogok mint egy hulye vagy egy oraja. O persze kerdezgette mi bajom, mondtam semmi. Delelott mostam a hutot, foztem, mosogattam...es valahogy elonott a duh, hogy igy hogy delutanos nem eleg hogy velem egy masodpercet nem foglalkozik, de meg csak a lakasban sem csinal semmit. Es ahogy igy duhongtem magamban hergelve magam, eljuottam odaig, hogy neki mindenki es minden fontosabb mint en.
Jo, ez igy persze hogy nem igaz, csak valahogy most nagyon ramtort, hogy soha nincs kozosen idonk. A ketnapos hetvegebol egy mindenfele muszaly dologgal tortenik, egy meg adraga szuleie es a kosare :twisted: :evil:
Es nekem masra lenne igenyem. De nem akarom mindig ezzel nyaggatni.
Ah hulye vagyok, meg mindent a szivemre veszek, meg tuldramatizalok.....nem vagyok eg yegyszeru eset!De szo mi szo, rohadt egyedul vagyok, es ez nem a nekem megfelelo allapot.
NA nem nyugoskodom itt tovabb Nektek.

Mindenkinek szep napot!
En hetvegen is leszek, semmi dolgom:(
Vendég
 


Sziasztok LÁnyok!

Végre megjöttetek :-) Már úgy unatkoztam, hogy aludtam közben egy jót :-)

Kata én is szorítok a szigorlatodhoz, azért tanulj egy kicsit, ha van kedved. :-) Bár megmondom őszintén nekem sem lenne!

Tündi!
Tök szuper, hogy jó lett a cukrod :-) Egy gonddal kevesebb!
Has keményedésre tanácsolni én is csak a magnéziumot tudom, ha kell egynap többet is vegyél be, hogy legyen hatása is :-) Nekem napi 1 szem is bőven elég volt, alig volt keményedésem. És sokat pisilj, nekem még az jött be!
Hogy a nagyobbal ne purcanj ki annyira ... hát én még járatlan vagyok a kérdésben ... sajnos fogalmam sincs. Biztos én is felkelnék 5x egy éjszaka ha sírna. Elhiszem, hogy nagyon fárasztó lehet, pocakkal továbbra is olyan anyukának lenni mint amit Luca első perctől kezdve megszokott. Én csak kitartást tudok neked kívánni. Ha van lehetőség, mert mondjuk alszik napközben akkor szerintem Te is pihenj!

Tamara!
Úgy látszik ez a sírás napja! Én is így kezdtem a napot :-) Mondjuk nem azért mert elment dolgozni ... engem sokkal jobban fusztrál az, hogy nem tudom anyagilag hogy lesz 1-2 hónap múlva. Nem is tudom már ki mondta, vagy esetleg egy másik topikban olvastam, hogy a családi és tgyás is hónapokkal később jött meg, mint ahogy kellett volna, közben a baba már rég meg volt. Egyszerűen azt érzem, hogy kicsúszott az irányítás a kezemből ... utálom az ilyen helyzeteket!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Ja, és Tamara, ne szomorkodj ... fel a fejjel, mert nem sokára már nem leszel egyedül, hanem veled lesz a kisbabád. Meg ahogy írtad 1-2 héten belül itthon lesz a tesód. Legalább lesz kivel kicsit beszélgetni, kimozdulni.
Pár hét múlva nem lesz unatkozás! Kitartást!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Kata - az éltessen, hogy ez az utolsó, ez az utolsó és hogy sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, mert sikerülnie kell. (Én is mindig ezt mondogattam magamban, aztán volt, hogy nem sikerült, de most, hogy van a vizsgánál fontosabb is, hát legalább nem kaptam idegösszeomlást.)
Tamara- fel a fejjel, ne szomorkodj, talán mozdulj ki egy kicsit, és vegyél magadnak vagy a bébinek valami apróságot. Rajtam ez segíteni szokott, akármilyen hülyeségnek is hangzik. Vagy nincs valaki, akihez most át tudnál ugrani egy picit dumcsizni?
Én is sokat vagyok egyedül, férjem ált 7-8-ra ér haza mindennap, este elmegy edzeni, van mikor kollégákkal, barátokkal megy el sörözni. Most hétvégén igaz megyek Balcsira anyuékhoz, éppen azért, mert ő meg fiúhétvégét tart a fiúkkal szintén Balatonon, csak máshol. Neki is kell a kikapcsolódás! Elég neki egész nap teljesíteni a munkahelyen, aztán végighallgatni az én aggodalmaimat :oops: Megpróbálok nem olyan sokat nyavalyogni, meg én is programokat szervezek a szabad estékre (na ilyen nem sok volt eddig...). És tényleg mindenben segít ahol csak tud: ma még a vasalódeszkát is eltette helyettem, bár mondtam neki, hogy nem béna meg beteg vagyok, csak terhes :oops:
Tündi, az hogy este keményedsz, az azt jelenti, hogy nagy fájdalmaid vannak?
Mert ha én is sokat pörgök, jövök-megyek, nagyon hosszú sétára megyek, akkor nekem is keményedik a hasam. De aztán ha lephenek kicsit akkor elmúlik. Ha nagy gáz van, akkor be szoktam dobni 1-2 magnéziumot és az segít. Tudom, hogy a legtöbb kemlényedés természetes és ártalmatlan, de milyen negatív hatása lehet igazából, tudja valaki?

Kép
chesther
 
 


Sziasztok,

Azert voltam ma eltunve, mert borgyogyasznal voltunk az ekcemaval. Sajna nem sok biztatassal es 2 ora varakozassal lettunk gazadagabbak.


Melus,
En regisztraltam a kismama kuponfuzetre csak azt felejtettem el megkerdezni, hogy fogom megkapni. Nem tudod veletlenul?


Eszter,
A kemenyedesek roviditik es megnyithatjak a mehszajat, mint szuleskor, ugye ez elotte annyira nem kivanatos.


Rovid leszek, mert hulla vagyok, es meg delutan uszas, este legjobb baratno szulinapja, holnap "protokol grill parti" hetfon pedig hatarido a munkamnak. Ugyhogy szerintem nem leszek egy darabig....

Mindenkinek kellemes hetveget,

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok!
Timi, én írtam, hogy a családi milyen soká ért ide. márc. 14-én született Szandra és az első utalás, -mivel kiegészítés volt a meglévő gyerekek után is, mert így nőtt a /fő- május végén lett meg, a három gyerek egész összege pedig most a napokban.
A férjem a szülés utáni héten intézte a papírokat és még így is maga az iktatás egy hónapba tellett a MÁK-nak.
Hátha időről-időre javul majd a helyzet és kevesebbet kell majd várni.
Végtére a sok bevett munkahely nehezíti a dolgokat, hisz régen a férjem is a munkáltatótól kapta. Csak beforgatják lassan.
Egyébként "csak" a többletet (kb. 75E ft) nem küldték, a két gyerek előző összegű járandósága rendben érkezett. Az Alexandrát regisztrálták ilyen nehezen.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Szia Anikó!

Remélem azért valamivel majd gyorsabban fognak zajlani a dolgok ... bár mivel jön a nyár, meg a szabadságolások kétlem :cry:
A MÁK-nál intéztétek, ha jól értem a családit. Oda mit kellett vinni, milyen papírokat? Nekünk még a MEP-hez is menni kell a TGYÁS miatt.
Az időben meg jött? Annyira nem értek én ehhez az egészhez. Régen a munkahelyek mindig elintézték ezeket, de ma már a kft-k mivel nem TB kifizetőhelyek nem foglalkoznak ezzel magadnak kell minden után menni.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Kriszti!

Miért mi van az ekcémáddal? Miért nem lehet vele kezdeni valamit? Nekem is van, de ha bekenem krémmel akkor tök gyönyörűen elszokott tűnni. Csak én mindig elfelejtem rendszeresen kenegetni és újra előjön :oops:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


jajj tenyleg meg a papir ugyeket akartam elintezni ....talan jovo heten megejtem. de hova is kell mennem a formanyomtatvanyokert : egyszeri anyasagi, gyes, csaladi?
Jobb ha mar itt van, kitoltom es akor talan ferjem az 5 nap valamelyiken tudja intezni. Mert en is igy hallottam mmndenkitol hogy 3-4 honap az atfutasa:(

Timi: az anyagiakon minden nap tudnek bogni. En 8 honapja egy fillert nem tudok hozni a hazhoz es ez roppant mod frusztral. 2 hetig volt kis penzecskem mikor akisfiut hordtam suliba, meg eladtam par dolgom, de ennyi, es ez remsegesen bant! Es meg jo soka nem isl tudok hazzajarulni a csaladi kasszahoz:(
Es egy fizubol meg igen igen nehez megelni.....es ez is szar ugy, hogy igaz hogy o keresi a penzt, de nem koltheti arra amira akrja. Most s majd eldurrant az agyam meglattam vett ket mezt- mint tudjuk nem olcso dolog!
Bezzeg ha mondom kene neki venni par polot, inget meg nacit- ah arra nincs penz....
Lehet hogy en vagyok tul hepcias, de az idegeomre tud menni ha nem merlegel, rangsorol. ugyan ez vontakozik a szabadidore is!
persze nem vagyunk osszelancolva kell hogy legyenek onallo elmenyeink, programjaink...de ez sem normalis hogy egy heten nincs 3-4 oranal tobb ami a mienk:(
Vendég
 


chester: sajna nincs ihez mennem. Nem vagyok eredetileg pesti es nem igen vannk itt ismeroseim. Egy csalad, messze laknak, egy volt osztalytarsam babazik, plussz koltoznek, plussz messze laknak, es unoktaesomek, mesze laknak. szoval senki:(
Vendég
 


kemenyedesre: magnezium, nekem vegul napi 6ra emelte a doki a magnezit citrat szedeset. Na az mar segitett. a 3 semmit:(
Elvileg amig nincs surun kemenyedes nincs gond, de amugy ahogyKriszti is irta kinyilhat a mehszaj
Vendég
 


Timi, ne is mondd. A régi szép időkben én is csak átsétáltam két szoptatás között a munkaügyre és elintéztem a papírokat, mivel ott dolgoztam a Szabolcsban.
Megkérdezem a férjem, hogy intézte pontosan, mert én nem igazán folytam bele.
Egyébként a kórházban adtak egy útmutatót szülés után, hogy merre kell kezdeni az adminisztrációs túrát. Ha megtalálom, akkor bemásolom.
Addig is nézz letölthető nyomtatványokat a neten és ott át tudod olvasni, hogy miket kell kitöltögetni. Hátha...
Mivel én Gyeden voltam a fiammal, így csak átneveztek a rendszerben szerintem és most Tgyás-t kapok. Gond nélkül érkezik, igaz még mindig a kórházból.

Szent ég, futnom kell :shock: a lányom kifogott a huggies peluson. Extra mosás/ fürdés jön.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Ok, Anikó köszi az információkat. Szaladj gyorsan :lol:

Egyébként nagyjából körbejártam már a témát, kb. mit hol kell intézni. De tény, hogy egy útvesztő ...

A munkahelyem könyvelésétől én már kaptam nyomtatványokat, melyeket ki kell töltenem és majd a Váci MEP-hez kell bevinni.

Tamara az a helyzet, hogy nem tudom, nálad hogy van ... mert TGYÁS-t akkor kapsz, ha a szülést megelőző 2 évben összesen 180 napig biztosított voltál. Ez nálad meg lesz? Ha igen akkor a Oep honlapjáról kell letölteni a nyomtatványokat. És a MEP-hez bevinni. Ezt már igényelheted a szülésre kiírt nap előtt 28 nappal, de legkésőbb a szülés napján. Én július 1-én fogom megigényelni. 168 napig jár. Utána jön a GYED ami a gyerek 2 éves koráig jár. Én azt ajánlom, hogy a területileg illetékes MEP-et hívd föl és érdeklődj, pontosan hova kell menni, meg nyomtatványt is szerezz be. Családit és a többi támogatást én ugy tudom, csak akkor intézhetsz ha már meg van a baba. Mert kell hozzá a születési anyakönyvi.

De beszúrok neked ide egy linket, amin tudsz tájékozódni.

http://www.kismama.hu/babavaras/csaladt ... heckpoint1

Be vannak szúrva linkek ahol a nyomtatványokat le tudod majd tölteni. És címek, telefonszámok ...

Remélem valamennyire tudtam segíteni, bár még én is sötétben tapogatódzom :-)

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok,

Timi,

Nekem hala egnek nincs ekcemam, Adi az akinek van :(. Es most csunyan kijott neki es en azon gondolkodom, hogy lehet etelallergia, mert a szeklete se tokeletes par napja. De sajna nem tudok rajonni mitol :(

2 orat vartunk a borgyogyasznal, de aszonta, hogy elobb kezeljem es ha nem mulik attol, amit adott csak akkor ad beutalo a gastrora. szoval jovo heten megyek a haziorvoshoz, mert en tuti nem fogok meg egyszer 2 orat varni csak ezert.

Viszketesre meg marad a fenistil, bar en szivem szerint nem adnek neki antihisztamint, de mar nem birom nezni ahogy varozik szegeny :(

Lanyok mas ekcemas tapasztalok vannak? Koszi.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Tamara!

Nem szabad nagyon elkeseredni, sajnos valahol minden ifjú apuka ilyen. Az én férjem is! Akit persze imádok, de mintha még mindig nem fogta volna föl, hogy pár hét és apa lesz. Majd ha visít a gyerek jobban átfogják érezni a problémákat :lol:

Szerintem hagyd a férjed, hogy egy kicsit a haverokkal/ barátokkal legyen, nem sokára Te és a baba fogjátok lekötni minden figyelmét ... ja és ne lássa rajtad, hogy ha elmegy otthonról ez neked fáj. Persze azért egy férfinak sem szabad szerintem hagyni, hogy rendszert csináljon a külön programokból, akkor már érdemes szóvá tenni, ha ez így alakulna. De addig kár emiatt cukkolni magad, egyébként sem tesz ez most jót neked!

Mondjuk mi nagyon ritkán szórakozunk külön, valamiért az én párom igényli, hogy a közelében legyek. Pedig én meg küldeném :-)
Most is úgy volt, hogy evezni megy a hétvégén. Aztán még is lemondta. Bár lehet, hogy nálam az is sokat számít, hogy 3 évig együtt dolgoztam vele, mindennap sülve-főve együtt voltunk így most még izgalmas is egy kicsit a különlét. Persze hazudnék ha azt mondanám, hogy nem hiányzik és már nézem az órát délután, hogy mikor jön haza.

Bár azért nem akarom a mi helyzetünket összehasonlítani, senkiével, mert idáig én nap mint nap emberek között voltam, és már szó szerint untam ... most szinte élvezem a nyugit itthon, hogy azt és akkor csinálok amikor csak akarok, senki sem szól hozzám, nem csörög percenként a telefon.

Timi

Kép
manati
 
 


Kriszti!

Megkérdezhetem hol jött ki az ekcémája Ádámnak? Mert a barátnőm kislányának a orrán, és először neki is azt mondták gyerekkori ekcéma aztán kiderült, hogy nap és meleg allergia.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Timi,

A hatan a lapockaja felett, epp addig amit meg eler, hogy vakarja szegeny. eddig 3 kis folt volt, de mostmar eleg csunyan szetterjedt, sot a nyakan a muteti heggnel is vakarja, amit plane nem szeretek.

Koszi,

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Egy ismerosomnek hideg allergiaja van, azzal meg lehet kezdeni valamit (feloltozik, telen nem maszkal kinn), de ez a meleg allergia....hogy jonnek erre ra egyalltalan? Es hogy lehet a meleget kerulni?Borzalmas mik keseritik szgeny kicsik (meg a szuleik) eletet.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Kriszti!

Majd megkérdezem, hogy mit használnak rá ... Az első nagy melegkor jött ki a baba orrán, ilyen piros száraz cucc. Először picike volt most már nagyobb. A baba még nem vakarja, de anyukáját nagyon idegesíti, hiszen senki sem szeretné ha a gyereke arcát valami bőrbetegség kikezdené.

Timi

Kép
manati
 
 


Tamara, nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, mi a férjemmel 12 éve. Én már eljutottam odáig, hogy sokszor jobb, ha nincs szem előtt, mert csak hátráltat és még a mikróhoz sem ért. :roll:
Én gyakorlatilag mindent egyedül csinálok, hétfőtől -péntekig éjszakás. Reggel eljön velem bevásárolni+ este bő egy órát találkozunk, mielőtt indul. És mivel még szombaton is alszik valamennyit, így szinte csak a vasárnap a családé.
Egyébként melegallergiája van! Tiszta folt örökké, de annyira nem vészesen viszket neki. Nem használ rá semmit. Ha anno hamarabb kiderül le is szerelték volna, de már csak egy hónapja volt hátra. Akkor feküdt a Honvédban.
Egyébként a Dorinán szinte minden nátha alkalmával kis piros, hámló foltok vannak az arcán, sokszor hamarabb jön, mint a betegség, úgyhogy amolyan elődignózisra is használjuk.
És mindig sokat sír éjszaka :!: Tündi, nem tudom miért csinálnak ilyeneket, azt meg főleg, hogy hogyan hagyná abba. Sokszor reggel nem is emlékszik, hogy ébren volt. :?

Kriszti,
Én a pikkelysömöröm miatt leveleztem velük, mert nem akartam szteroidot használni terhesség és szoptatás alatt.
Ha gondolod esetleg kérdezd meg a szakértőjüket, hogy mit javasol. Persze nem bőrgyógyász helyett gondoltam, de barátibb hatóanyagokat kínálnak. sajna inkább a csípést írják, de annak is szezonja van.

[/url]http://www.invitro.hu/antivakarin_b.php
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


sziasztok!

de belelendültetek!!
Timi!
becsengettünk a szülőszobára, és akkor kijöttek, és felvették az adatokat. volt hely, nemtudom miért raktak ki. sikerült az 5ös szobába bekerülnöm, a fürdősbe. igaz másnap csak. amúgy ami a felújított részen van közös wc,nem is annyira gáz. míg én bent feküdtem az 5ösbe, ott sem takarították ki. csak a szemetet vitték el.
sajna a szopival gondok vannak, Dorka bealszik,és ma még idáig 20at szopott a mérleg szerint. már vettünk tápszert, ha nem változik a helyzet,akkor kap esténként. a védőnő még nem tudja. de fogyott mióta itthon vagyunk. nincs még sok tejem,de szegényem nem várhatja meg mikor lesz. vagy meddig bírja egy baba kaja nélkül? mert sajna tejcim szinte csak kortyok vannak.
a csecsemősök akkor segítenek, ha kérdezel.
na,még jelentkezek, keltenemm kell a Kisasszonyt.
képet nemsokára teszek fel, sziasztok

Kép
.ivett
 
 


Szia Ivett!

Védőnő nem adott tanácsot szopi ügyben? És ha elalszik a cicin, felkelted? Mert a barátnőm mindig megpiszkálja a kisfia arcát, mert ő is mindig elalszik a cicin. Sőt néha csak azért sír, hogy az anyukája közelében legyen egy picit vígasztalódni. De enni szinte semmit sem eszik. Én még várnék a tápszerrel!

Anikó írta tegnap, hogy több tejed legyen az a baba dolga, ő az aki beindítja ... szerintem is van benne valami :wink:
Kitartást nektek!
Ja és köszi az infókat!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon sokat írtatok ma, alig tudtam visszaolvasni!

Kriszti: e-mailben értesítenek, amikor kész lesz a kuponfüzeteted és mehetsz érte a boltba. Az ekcémában nem tudok segíteni!

Kata:kitartást az utolsó vizsgához!

Eszter: jó csajos-dumálos estét!és jó 7végét!

Tamara: próbálj meg ne stresszelni, sokszor nehéz a fiúkkal, de alapvetően nem akarnak ők rosszat nekünk, csak egy csomó mindent máshogy gondolnak, nem is mindig gondolják át, és máshogy éreznek :( De ettől függetlenül szeretjük őket. Kell nekik szabadtér is, mert begolyóznak, és ők nem tudnak a gyereknek élni, mint mi, kell nekik a fiús este, meg 7vége. Én ezt már beláttam, és nem tiltakozom, elfogadom. Férjem pl. tegnap este is elment a barátaival, éjjel jött haza. Tudom, ha Boti megszületik, akkor viszont mellettem lesz.
Próbálj meg valami hobbyt találni magadnak, talán az segít.
Ha nem lenne ekkora hasam, mondanám, hogy találkozzunk sűrűbben,de már nem vállalok be semmi ilyesmit :oops:

Timi, te se legyél elkeseredve :) :) :) :) majd lesz valahogy.

A papír rengetegbe nekem Anyukám fog segíteni, ő 30 éve ebben dolgozik. Majd ha már átlátom, próbálok nektek segíteni.

Hirtelen nem is tudom, miről írtatok még....

Én ma fodrásznál voltam, aztán találkoztam egy barátnőmmel, utána masszázsra mentem :) most már pihizek. Este max még bevásárolunk.

Melus

Kép
melus79
 
 


Melinda: edi vagy:), majd talalkozunk babakocsit tologatva:)
En tudom jol, hogy kell neki a szabadsag, beulni haverokkal, stb...de amikor nekem semmi nem jut, akkor rossz. Igen az lenne a legjobb ha lenne nekem is sajat valami kimozdulasi lhetosegem, de hat miota januar ota itthon vagyok, nincs semmi. A nagy ritka talalka egy egy reg nem latott ismerossel. ennyi:(
Ezert vagyom kint legyen a babo, es legyen akkora hogy mehessunk mindenfele:) Szeretenek tornazni jarni, vagy jogazni, uszni, masszazsra es sok sok eneklos foglalkozasra!
Tudom csak gyozzem energaiaval es penzzel. Mindegy nekem melyik valosul majd meg, csak legyen ter es tarsasag ahova mehetek, akikkel lehetek.
En regen annyira egy mozgalmas ember voltam, es ez az irorszagi egyedullet, es az elmult honapok nagyon maganyossa tettek. es ez nagyon rossz, mert soha nem igy kepzeltem el a varandossagom honapjait...marpedig csemete mellett meginkabb nem lesz majd olyan, mint amilyennek megalmodtam...
NA de probalom mindig pozitivan nezni> anyukam az elso hatom terhesseget fekudte vegig, noverem az elsovel korhazba iskerult, szoval ehhez kepest nekem jo dolgom volt, hogy eppen csak 6-7 honapig gorcsoltem, de talpon tudtam vegig maradni:)


Timi: en csak az alanyi jogon jarokat fogom kapni, mert a kulfoldi munka nem szamit bele a 180 napba, sot mivel a szules napjan nem leszek biztositva- illetve csak ugy hogy magam fizetem az alap eu hozzajarulast- igy az egyetem sem. szoval nekem nem lesz gyed.
Akkor nekem hova kell mennem. tudom hogy csak szules utan lehet. de arra gondoltammagat a papirt elhozom elotte kitoltom, es akkor tudom akar postazni is. A honlapon levore mindenki azt mondta nem eri meg azt letolteni, mert allandoan valtozik, es nem fogadjak el mindenutt.


Aniko: mi meg csak masfel eve vagyunk hazasok, es az elmult evben annyira ossze voltuink zarva, egyutt dolgoztunk egy szobaban latunk, egy szigeten voltunk ahonnan az ember ugye ne ugra bugral barhova....szoval mindig mindent egyutt csinaltunk, es most eleg nehez megszoknom, hogy minden napom nelkule telik...



Amugy megkerdezte emailba, miert pityeregtem, en meg leirtam, es azt irta hogy o nagyon szeret engem, es hog neki most az a dolga hogy penzt keressen, es hogy mi vagyuink az eletben a legfontosabbak:)
Tudom en hogy ez igy is van, csak neha nehez egy egy ramtoro erzelemmel mit kezdeni es igy kepes vagyok napokjat agyalni es sirdogalni.....de mar ezt is jol tudja rolam:)


szep estet mindenkinek!
Es akik hetvegen itt ott pihiznek, azokank jo utat jo pihit.
Vendég
 


Sziasztok!

Tamara: Fel a fejjel! Anno nekem is volt ilyen időszakom, amikor kiköltöztünk Rákoscsabára. A férjem mindig is késő este járt haza (pl. még most sincs itthon, pedig reggel 6:30-kor távozott), egyedül voltam, nem ismertem senkit. Amíg dolgoztam, addig nem volt gáz, csak utána. Aztán amikor Luca megszületett, akkor még rosszabb lett, egészen addig (néhány hónap), míg meg nem ismerkedtem környékbeli anyukákkal. Szóval ne aggódj, nemsokára Neked is lesznek ismerőseid. :lol:

Kriszti: Luca még nem volt 1 éves, amikor kiderült, hogy ekcémás. Neki is a hátán jelentkezett. Nekünk a bőrgyógyász akkor felírt egy testápolót, amivel be kellett kenni az egész gyereket, meg valami gyógykrémet, amivel csak az ekcémás területet. Kb. 1 hét alatt rendbejött. Idén tavasszal szintén a bőrgyógyásznál kötöttünk ki, most csak az arca volt száraz. Megint kaptunk gyógykrémet, amivel 5 napig kellett kenni, meg testápolót, amivel még egy hétig. Azóta rendben van. Nálunk lehet a tejallergia miatt is, mert az allergiás gyerekek hajlamosabbak az ekcémára. Ha valami allergiára gyanakszol, akkor szerintem érdemes utána járni.

Anikó: Hát nem nyugtattál meg!

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Sziasztok!
Nagyon régen nem írtam már ide, talán már el is felejtettétek, hogy ki vagyok, bocsi, csak egy másik topikban nagyon aktív vagyok és így is néha nehéz követni, hogy kivel mi van, így meló mellett :?
A héten voltam 4D-n, kiderült, hogy lányom lesz :lol: Nagyon örülök, én lányt szerettem volna, párom fiút, de persze ő is örül és boldog, csak már most fél, hogy mi lesz 13-14 év múlva, amikor jönnek a hódolók :wink:
Ma megyünk rugikat venni, amúgy megmondom őszintén, én még semmit se vettem, szerintetek mikor érdemes elkezdeni megvenni a nagyobb dolgokat? Értem ezen a kiságyat, babakocsit, biztonsági ülést ... nem vagyok babonás, no de mégis :roll:

Anyjuk - én sokszor a reklámokon is majdnem elbőgöm magam :D

Mindenkinek szép napot, bár esik, de nekem jól jön, mert nehezen bírtam ezt a meleget :?

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


sziasztok!

tegnap este megtörtént az első tápszer megevése, és még nem láttam ennyire boldognak Dorkát, végre tele lett a hasa. 11 előtt aludt el, és 1/4 5 körül kelt. estére akarunk csak tápszert adni, napközben majdnem állandóan mellen van. egyszerűen éhezik. nincs annyi tejcim. a kis keze mindig a szájába van, ha ölé hajolok megpuszilni akkor már azt hiszi cicit kap. tegnap Apa orrát is bekapta,és elkezdte szívni. mióta kijöttünk a kórházból is vesztett a súlyából. ezért döntöttünk a tápszer mellett esténként.
sokszor van cicin, tegnap 1/2 7 és este 8 között asszem 9-10szer volt cicin.
hétfőn jön a védőnéni, nemtudom megmondjam e neki a tápot,mert ő nagyon szoptatós párti, nem bírja felfogni ha az embernek nincs teje. tegnap még fejtem is magam, kemény egy kortyot kapott belőle Dorka. asszem kicsivel több mint egy hét után azért többnek kéne lennie. mindegy,nem csinálok belőle lelki okot,mert akkor még ez a kevés is elmegy.
Hogyhogy mostanában HB lekési a babaszüléseket?
a klörházba majd kptok listát, mit kell elintézni a babának és helyileg hol van.
szép hétvégét
Ivett

Kép
.ivett
 
 


Sziasztok!
Köszönöm, hogy segítettetek! Felhívtam a védőnőt az Örsön és oda kellett mennem az eredményért. Én amúgy a tartózkodási helyem szerinti védőnőhöz járok, szerencsére. Ő időpontra hív és soha nem kell várni. Tegnap ott ültem 2,5 órát a papírért :-)
(Sajnos elfelejtették a beutalót a hepatitis vizsgálatra... így szerintem mehetek megint vérvételre.)

Én Lukács dokihoz járok. Ő a Herminán rendel amúgy, és ezért csinálta eddig ott az UH-t. Magánon nincs túl jó gépe. Most végül az Uzsokiba hívott reggel 7-re. Szeret korán kelni :-) Bár ő közelebb lakik, mint mi :-)
Kíváncsi vagyok ő mit mond a nemet illetően, mert a 14. héten nekem fiút mondtak, de azt nem ő nézte. Én meg csak neki hiszek :-)

Ja igen, és 1,7 lett az eredmény. Gonolom ez jó. Pont a közepe.

Ildi! Én az eredménynek megörülve kaptam a férjemtől tegnap egy ruhácskát. 56-os :-) Kék színű zsiráffal :-) Ez az első!

Reni
almi
 
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezés, mert a hétvégén szerintem nem nagyon lesz időm majd írni. Nem sokára összekaparom a férjem az ágyból és megyünk vásárolni, az utolsó kör lesz babacuccok terén. Majd ha túl leszünk rajta megírom, hogy mi mennyibe került.

Tamara, nem légy szomorkás ... itt a hétvége :-) Pihenj sokat és vigyázz magadra!

Ildi, gratula a lányhoz ... szerintem félidősen már nem gáz bele kezdeni a vásárolgatásba, mondjuk nem kell mindent azonnal megvenni. Legalábbis mi így csináltuk, minden fizetéskor vettünk valamit, mert egyszerre úgy sem ment volna. A babakocsit viszonylag korán megvettük, emiatt pánikoltak is anyósomék, hogy nem vagytok babonásak!!!!!!?????? De ha éppen akkor volt akciós akkor babona ide-babona oda, megérte megvenni.

Ma este is lesz sütögetés a házban, úgy hogy esti programunk ez lesz, holnap pedig anyóséknál családi összejövetel.

Tegnap a barátnőmtől kaptam hintőport köldökre (hexachloropheni) ismeritek? Neki ezt írta fel az orvos, de a felét sem használták el, így már nincs rá szüksége és oda adta. Meg kaptam tőle Ergam cseppet, méhösszehúzú hatása van, szülés utánra. Ezt használta valaki?

Na jó, most már tényleg megyek ... reggeliznem kéne :-)

Mindenkinek szép hétvégét, pihenjetek, érezzétek jól magatokat!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Ivett!

Te látod, te érzed mi jó Dorka babának, ne foglalkozz vele, hogy kinek mi a véleménye. Védőnőt meghallgatod aztán egyik füleden be a másikon ki :-)
Nem tudom, hogy miért késik Hábi, mindig van valami dolga :-) Ha nálunk is késni fog a férjem azt mondta nem fog kapni "boritékot" :twisted:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok lányok!

Ma megint nincs kedvem semmihez. aférjem meg elment mászni a Tesójával...szóval ma Tamara pont átérzem, amiről tegnap írtál! Annyira nem szeretek már egyedül lenni!!!Na mindegy!

Jó sütögetést Timi!
Mindenkinek jó 7végét! Majd később még bekukkantok!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Ildi, gratulálok a kislányhoz!
Én is elég pityergős voltam, nem is értem, hogy a híradós Kumin Viki pl. hogy bírja rezzenéstelen arccal olvasni azt a sok szörnyű hírt.

Ivett, még nagyon az elején vagy. Egy csomó dolgot ki tudsz még próbálni a tejcsi növelésére. Az első dolog, hogy Te belül eldöntsd, hogy akarsz-e szoptatni, és eszerint figyelj majd oda a védőnőre.
Az biztos, hogy a tejcsit csak az amcsi filmekben viszik házhoz. Biztos olvastad, hogy Gabiék is milyen tortúrán mentek át. Sokszor nehéz is tud lenni, ezért vannak a szoptatási tanácsadók.
Az, hogy bekapja az öklét szerintem nem csak az éhség jele, hisz a pocóban is szopizzák az ujjukat. Az sem éhség jele, ha anya láttán beindul a szopóreflexe. Én szoktam is neki mondani, hogy " beszélgetni jöttem, bezzeg Te mindig csak azt akarod tőlem".
Egyébként most három hónapos korára jutottunk el odáig, hogy ha meglát, akkor nem kezdi egyből a cuppogást, hanem figyel rám és beszélgetünk.
Nekem a fiam volt olyan mohó, hogy a köldökömet is oda tarthattam neki, mert az is szívta rendesen.
A tápit mindenképp mondd meg szerintem, nincsen azzal semmi baj, csak még korai lenne feladnod.

Timi, én is továbbadtam egy anyukának a hintőport (amit írtál) meg a babfürdető krémet, mert két tégellyel volt és még az első sem fogyott el, pedig én 99% ban azt használom.
Itt az Uzsokiban szerintem nemcsak én nem kaptam Ergam cseppeket, pedig vártam. Azt hittem megszűnt. Ezek szerint máshol adnak? Nekem anno azt mondták, hogy ha rendesen szopizik a baba, akkor nem muszály, de egy üveggel elfér bennem. A két előzőnél kaptam ilyet.
Jó sütögetést!
És mindenkinek jó hétvégét!
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


sziasztok!

Ma kis aktiv napom volt eddig:) Regelt bolt, ikea- anyagot vettem konyhaba- aztan sutottem palacsintat meg csinaltam gyumolcslevest:)
Most meg varjuk ismeroseink ket kis lurkoval:)

Este ha minden igaz grillezunk kettecskent az erkelyen:)


TEgnap este vegul ocsem volt nalunk kicsot, aztan meg filmeket neztem. Jo ki csajos, bogos filmeket:)
Az egyiket- the john austin book club - szerintem erdekes es jo film, ha valaki esetleg egyszer nem tudjamit nezzen:)

Holnap meg nem tudom csinalunk e valamit kettesben, de gyanitom, hogy nem, mert delelott jon a nagymamaja, aztan megy apjank segit, ebed utan meg gondolom kosar:(
No mindegy, nem torom ezen a fejem.....
Mindenkinek szep hetveget!


Melinda: a baba joga hany honapos kortol lehet? es hogy mukodik a berlet? Mennyi egy 10alkalmas berlet? es milyen formaban vannak a foglalkozasok?
Vendég
 


Ivett van egy nagyon jó szerkezet aminek a neve szoptanít. A medella forgalmazza és azon az alapon nyugszik hogy van egy tartály amit a nyakba kell akasztaní és abba van a pótlás és egy vékony cső megy a bimbóhoz amit oda kell egy ehhez adott ragtapasszal ragasztani és míg szopik ingerli a cicit és közben meg kap pótlást is. Nekem nagyon bevált.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Ivett, szerintem se add fel, a szoptanitról én csak olvastam egy könyvben, de szerintem a Te esetedben tök jó ötlet ez Verától, én kipróbálnám!

Tamara: a baba-mama jógán 2 korcsoport van, 6. hét- 8.hónap, illetve 8-24 hónap. Mindkét fajtából van 1-1 alkalom egy héten, a bérlet árat viszont nem tudom, mert ilyenen még nem voltam. HA bővebben érdekel, meg tudod nézni: www.jogastudio.hu vagy www.padma.hu oldalon.

Vera: mikor mész 4d-re? raksz majd fel képeket?

Kellemes estét!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok! gONDOLTAM Írok pár sort.

Most csütörtökön voltunk három kilósak. viszont a kis hölgy még sárga. A védőnő azt mondta ha hétfőre nem javul a helyzet akkor szólunk a dokinak. Úgyhogy most egy kicsit izgulok.
Lalival is megjártuk múltkor, sebészetre kellett vele menni,mert
nem kakilt. A beöntés nem sikerült, ezért úgy szedték ki belőle a kakit.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


)Sziasztok!
Köszi a gratulációkat :lol:
Ma elmegyünk a Brendonba és megveszem az első dolgot (kivéve pár kis rugit, amit már beszereztem anno), ez a kád nagyon bejön: http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=127936

Almi - nekem az első ruha egy rózsaszín rugi volt az elején zsiráffal :lol: Persze akkor még nem tudtam, hogy fiú vagy lány, párom mondta is, hogy dobjam ki, mert tuti fiút csinált (a sas nem csinál verebet mondást valahol hallotta és nagyon bejött neki, de most kiderült, hogy ő nem sas :P :D ).

Manati - szerintem mi is így fogjuk, apránként, havonta. Nagyon drága minden és azért a fizetésből nehéz a hitelek mellett. :x Én már a kismamaruháknál kiakadtam, hogy mennyibe kerülnek, és a végén elmentem a turiba és vettem rengeteg most divatos felsőt szinte ingyen és egy jó pár gumis derekú szoknyát, amit simán tudok hordani :wink: Az ágyra&matracra megvan a pénz és a szülésre is félretettünk, még azt kell eldöntenem, hogy tényleg akarom-e a kétágyas szobát majd, mert az még plusz legalább 40 e. De jobban érezném magam, ha bejöhetnének hozzám a látogatók, minthogy kitolom a babát.

Tényleg, valaki tudja esetleg, hogy mikor indul újra ilyen szülésfelkészítő tanfolyam az Uzsokiban? Régebben, úgy ápr. tájékán sokat olvastam itt, hogy voltatok, ha jól tudom, anyjuk szinte mindig ment, amikor tudott, csak akkor még elég korán volt nekem, de most már lassan nem ártana.

Kissani - én elég érzékeny vagyok, néha elsírom magam és szegény párom nem győz vígasztalni :roll: Kumin Viki elég kemény nő, de lehet, hogy én már az ő helyében otthon pihennék, minthogy ezzel a sok borzalommal sokkoljam magam, ami minden nap van a Híradóban. Már utálom nézni, mert kiborító a világ! :cry:

Na szép napot mindenkinek, ha jó tanácsokat tudtok adni, hogy mit hol érdemes olcsón megvenni, várom, bár biztosan írtatok már róla anno előrébb, csak akkor még szinte nem is látszott a pocim :wink:

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi, én ezt az oldalt nézegetem, mert még nyár végén kellene egy utolsó babakocsit beszereznem majd.
[url]http://babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=mind&akcio=1

Anikó[/url]

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Jó reggelt!

Ildi! én ezt a kádat átgondolnám, bár tényleg jó néz ki, de praktikussági szempontok miatt szerintem gondold még végig, hogy mielőtt több ezer Ft-t költesz rá, kényelmes lenne-e a Glória babának a sok mélyedéssel együtt!_Ne érts félre, nem akarok beleszólni, csak én sok embertől hallottam, hogy nem túl praktikus a kialakítása.
Mi nagyon sok dolgot a Minimanóba vettünk meg, sok akció van, a Soroksári úton pedig a Brendon outletje van, Babyoutlet a neve, ott is egy csomó jó dolgot vettünk, pl. ágyneműt fél áron a brendonos árhoz képest!

Többiek, mizujs?
Én délelőtt ebédet főzök, aztán majd meglátjuk!
Szép napot!

Melus

Kép
melus79
 
 


A kdarol en is hasonlokat hallottam, bar ha jol tudom pont egy ilyent fogunk kolcson kapni, viszont csak az elejen fogjuk hasznalni, mert az anyuka akitol kapjuk is mondta inkabb akadaly az a sok kutyu benne mint segitseg.

En boltok teren nem vagyok jartas. Nem vettunk semmit imondottan bababoltba. Amit vettem, az ikea dm, minden mast kapunk/kaptunk:)
De a babyotelet tenyleg nagyon jo, a honlpjukat mindig nezegettem, es egyszer szivesen elmennek, csak nincs kocsink.

Melinda: delelott en is fozok, meg jon parom nagyija megnezni a lakast, delutan lehet megyunk babalatogatoba:) Ha nem akkor meg tan itthoni punnyadas, szemerkel ha jol lattam...

Szep napot mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok LÁnyok!

Most "gyors és rövid" leszek, inkább majd csak holnap fárasztalak benneteket a végeláthatatlan bejegyzéseimmel :-))

Nem sokára indulunk anyósékhoz ebédre + brendon előtte :-) Mi tegnap is egésznap babacucc beszerző körúton voltunk és nagyon jól sikerült ... Még egy kis zenélős forgókát akarunk a gyerekágy fölé venni, de nem ilyen felhúzósat, mert azok hamar tönkremennek, ha megrántod soha az életben nem megy vissza a zsinór, és örökre elhallgat, vagy állandóan zenél. Szóval erről a fajtáról engem nagyon lebeszéltek. Ráadásul ezek is ilyen tizenezer forintba kerülnek. De most ajánlottak egy TinyLove márkát ami tuti jó ... majd meglátom és megírom ...

Tegnap beszereztünk:
légzésfigyelőt + bébiőr, szoptatós melltartó, szoptatós pizsi, hasleszorító öv, nyári hálózsák, utazáshoz v. doktornénihez megyünk akkor ilyen összehajtható pelenkázó lap, pelenkázó szekrényre szivacs, még egy csomag textilpelus, és vettünk még egy fürdőtörcsit. A minimanóban vettünk orrszívót, lázmértő na ez brutál drága volt, mert a férjem közölte, hogy olyat nem veszünk amit a gyerek fenekébe kell dugni (ezt mondta a csajnak: az én lányom fenekébe senki sem dug semmit! :lol: ) Már most kezdi a hős apa szerepét! Akkor még vettünk Aventes mellszívót és textillepedőket a babaágyba. Ja és én mindig csak hasznos dolgokat tartok szem előtt/veszek ... a férjem pedig vicces cuccokat akar venni, most is ki válaszott egy micimackós előkét, ami olyan lesz majd a gyereken, mint a micimackó polója lenne rajta. Mondjuk nagyon cuki :-))

Na jó, most már többet nem írok, mert így is több lett mint terveztem.

Még annyit akartam mondani, hogy Ildi inkább olyan kádat vegyetek amiben textil a gyerektartó, nem nyomja a picit, és bármikor kiszedhető. Bár kádat mi nem vettünk mert kapunk kölcsön.

Sziasztok lányok, jó hétvégét továbbra is :-)

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Timi:jol bevasaroltatok:) Szupi lehetett! Ebbol a szempontobol rossz hogy majdnemmindentkaptunk,nekunk ez azelmeny teljesen kimaradt:(
De azert sokszor nem tudtam megallni hogy vegyek valami aprosagot:)
Vendég
 


nA MEGJÖTTEM AZ EXPÓRÓL
Hát én nem voltam oda meg vissza az expós 4d-ért. A kép meg maga az uhu az jó volt csak 6 perc alatt lezavarta a srác plusz kérdeztem a nemét és azt mondta hogy ekkor még nem látni pedig totáll neoplánba lehetett látni mert előről volt. Csak az ürge nem akarta azt nézni hanem mindig az arcát akarta. Én meg nem azt akartam na és nem értette meg. Így még jó hogy nem mondtam le a genesiseset mert elmegyek kedden oda is. Ott legalább bő fél óra lesz. Nem is kértem dvd-t róla. De azért lassan de mozgott bár ő is mondta hogy nem éppen aktív gyerek. Remélem ebből nem lesz bajom.
itt a kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok,

köszi a tanácsokat, dehogy haragszom, minden ötlet, vélemény jól jön, a kádat megvettük, csak nem a kéket, hanem fehéret, az még gyöngyházfényű is, igazán csajos :lol: Az egyik ismerősünknek most 2 hónapos a babája és ők ajánlották, mert nekik nagyon bejött, a másik ismerősömnek szintén, csak azt ajánlotta, hogy tegyünk majd egy kis törölközőt a háta mögé a babának, hogy ne érezze csúszósnak a kádat :lol:
Ruhát nem vettünk, a Brendon nem éppen olcsó ruha terén, szóval még ráérünk.

Vera - sajnálom, hogy nem jött be a 4D, a Genesist mindenki dícséri, másodjára én is oda fogok menni majd, kb. 2 hónap múlva. Mi a héten a Kleopátra házban voltunk, a 13. kerületben, nagyon jó vélenyem van róluk, teszek fel egy képet is :D

Manati - jól bevásároltatok :lol: Biztos élvezted. Én be voltam sózva a nézelődéstől is :oops:

A Brendon outletjébe majd mi is elmegyünk, de egyelőre inkább a kisebb dolgokat vesszük meg.

További jó hétvégét,

Ildi

Kép

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


sziasztok!

köszönöm a tanácsokat. most cumit kapott a kisasszony, és azzal bealudt. ugyanis fürcsi előtt szopott,utána megint szopott, de aztán bealudt a szopipárnán. mikor meg visszatettem az gyába, keservesen sírt. így megkapta a cumit.
mikortól kellene gyarapodnia a súlyának? mióta mérem, egy grammot sem gyarapodott. szopi előtt és után igen, de ha megnézem az első mérést és a mostanit, ugyanott állunk. 300g-mal kevesebb,mint a születési súlya.
holnap jön a védőnő. kiváncsi leszek mi mond.
szép estét mindenkinek

Kép
.ivett
 
 


sziasztok!
visszaértem Balcsiról. Igazából pihenős volt, a vásárlásból semmi sem lett. Pénteken annyit rohangáltam, hogy estére teljesen bekeményedett a hasam, aztán még a lánybúcsú, úgyhogy hajnali 1 óra is volt mire ágybakerültem... Szombaton meg egész nap pihennem kellett, annyire keményedtem. Múltkor annyit beszéltünk róla, hogy tessék... Szóval csak úgy kapkodtam a magnéziumot..
Ma már jobb volt, holnap úgyis megyek pisit leadni az Uzsokiba, azt hiszem a dokihoz is beugrok, hogy vizsgáljon meg, nehogy aztán valami baj legyen...pénteken indulnánk nyaralni...
Jó, hogy sokat írtatok, mindenkinek szép estét kívánok, érzezze mindenki jól magát a hétvége utolsó óráiban :)

Kép
chesther
 
 


Sziasztok!

Bekukkantottam, hogy miújság, hát nem voltatok valami aktívak :-) De gondolom mindenki hétvégézik rendesen. Mi is nem olyan rég jöttünk csak haza. Sajnálom Vera, hogy nem jött be annyira a 4D. De ilyen helyeken mindig gyorsan lezavarják ezeket ... majd a következő :wink:

Ildi, én csak ott voltam 4D-n ahol Te (13. ker. Kárpát u.) és végig tök szuper képeket kaptunk a babáról. A képtáramban megtudod nézni. Megmondom őszintén én a 22. hétig nem is voltam babamoziban, mert nem akartam magamnak csalódást. És megérte, mert onnantól kezdve csak szép képeket kaptunk a piciről. Szinte az összes jól sikerült kint van a hűtőn és állandóan őt nézem :oops:

Már úgy várom, hogy megszülessen a kisprücsök :-)

Igen, élveztem a vásárlást, de tegnap mivel sokat mentünk és tovább is tartott ... nem igazán volt mindig olyan jó. A minimanóban félórát ültem, mert valamiért rámtört a szédülés és olyan rosszul voltam, nem kaptam normálisan levegőt ... baromi rossz volt. Közben mondtam a férjemnek, hogy menj és keress ezt ... keress azt ... de hát tudjátok azért ezeket a dolgokat nem lehet egy pasira rábízni :-)

A Kenguruban, már jobban voltam, de előtte ittam és ettem is valószínűleg nagyon leeshetett a cukrom attól lettem rosszul.

Na megvettük ma a babaágyra szerelhető zenélősforgókát ... iszonyat szuper, én ajánlom mindenkinek ezt a Tinylove márkát, nagyon jó ... szerintem normálisan zenél is, nem olyan idegesítően. Van hozzá távirányító is :-) Látszik, hogy pasira bíztam a választást :lol: 3 féle zenét játszik 15 percen keresztül. 13ezer forint volt, ami nem túl olcsó ... de a többi számomra "ropi" szerkezetű cucc is ilyen áron van.

Jövő héten, amikor itthon leszek szerintem a babaruhákat fogom kimosni, és Blanka dolgait rendszerezni, mert most jelen pillanatban az összes beszerzett holmit rápakoltam a pelenkázóra :-)

Holnap reggel megyek 8:30-ra Ctg-re. Kiváncsi leszek, hogy mi lesz, izgulok egy picit. Bár állítólag ez a legkellemesebb vizsgálat az összes közül (dokim mondta), hallgatni a babaszívhangját és jelezni a rugásokat. :D

Szép estét lányok, jó éjszakát.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?