Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Mi is elmennénk a Balatonra egy hétre a nyáron. Van valami ötletetek, hol lehet bérelni való házat találni? Egy nagyobbacska kellene, mert a sógornőmékkel együtt mennénk, összesen 4 aprósággal.

Köszi előre is:
Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Judit!

És mindenki akit érdekel!!
A sógornőmnek van egy kiadó háza, éppen most újítja fel a fürdőt és a konyhát. Eddig mi nyaraltunk ott de mostantól ki akarja adni. Ez egy paraszt ház, elég jó hűvös. Viszont forgalmas helyen van, de maga az udvar tejlesen zárt. 4 szoba van benne , 8 vagy 9 férőhelyes de mi már aludtunk ott 12en. A part 50 méterre van, ott van játszó és szabadstrand. Az ár személytől függetlenül 25e/ éjszaka. 8 emberre levetítve az nem rossz ár. Megpróbálok keresni a házról képeket de röhögni nem ér mert nem kimondottan a ház lett fényképezve. A sógórnőm ( ha bárki szeretné megnézni) akkor előzetes egyeztetés alapján lemegy és körbe mutatja a házat mindenféle kötelezettség nélkül, de ezt komolyan mondom.

Szandra

szandrakiss

Helló Csajok!

A méreg megesz! :evil:
Ma délelőtt a tesómékhoz szerettünk volna átmenni a törpikkel. Ők kertesházban laknak, van nagy udvar, fű, fa, virág, szóval van tér a törpiknek, erre ez a bolond időjárás jól kicsellózott velünk! Majd legközelebb!

Judit!
Tök szupi, mindjárt költöztök!!!

Szami!
Jó, hogy jelentkeztél! Olyan ritkán jössz! Örülök, hogy Szofi szereti az új cipőt. Gondolom aggódtál egy kicsit, hogy a gyógycipőt vajon mennyire fogja szeretni viselni.
Alsópáhokról én még csak jókat hallottam, de még nem voltunk ott.
Mikor mentek és mennyi időre?

Mi az idén a telekre fogunk menni, többször is. A telek egy kis somogyi faluban van, nagyon közel a Balatonhoz (kb. 10 perc) autóval. Jövő hétvégén megyünk el 2 hétre. 1 hétig Apával nyaralunk, aztán lejönnek Anyósomék, Apa hazajön dolgozni, és a következő hétvégén újra lejön. Már nagyon várom, utálok itt púposkodni a törpikkel a négy fal között! Amikor lent voltunk májusban, annyira élvezték a kertet, így biztos vagyok benne, hogy megint jól fogják érezni magukat!

Dóri!
Ti merre és mikor mentek nyaralni!

Sid!
Remélem sikerül találnod valami klassz kis nyaralóhelyet!

Finike!
Nagyon szép Viki ruhája! Biztos nagyon édesen fog benne mutatni!
Azta... nem semmi milyen ügyesen tud nyársalni a kiscsajszi!! Nagyon nagylány már! :)

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Szandra,

Érdekel, mindenképpen!
Megoldható, hogy a sógornőd tudjon képet küldeni a mail címemre: juditkarp@gmail.com

El tudod küldeni privibe a számát? Megkérdezném a még szabad időpontokról...

Köszi:

Judit

Kép

Kép
karpijudit

finike nagyon csini a ruha és édes a csajszika! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Visszatérve még az előző oldalra Judit, nagyon aranyos a két kép Szonjusról és Dancáról. Te csináltad? Olyan "művészi"! :)

Szamikám! Egyetértek veled ebben a nem kötelező oltás témában is.
Olyan nehéz eldönteni hogy mi a jó...a héten Nándi megkapta azt a bizonyos 15 hó oltást is amiről nem igazán lehetett jókat olvasni a neten és a doktornéni felírta neki a bárányhimlő elleni oltást is. Egy hónapom van eldönteni hogy kiváltom-e vagy sem. Azt mondta, hogy ez a bárányhimlő már nem az a bárányhimlővírus ami akkor volt mikor én gyerek voltam. Na és nálunk a párom sem volt bárányhimlős soha és felnőttekre sokkal veszélyesebb. Vagyis ha a gyereket beoltatom akkor kisebb az esélye hogy megbetegszik bárányhimlőben és annak is kisebb az esélye hogy a párom elkapja... Egyszer én is vagy két órát böngésztem a neten, de nem igazán tudtam eldönteni a különböző cikkek és topikos hozzászólások alapján hogy akkor most jó-e ez az oltás vagy sem.... :( Azt írták egy-két helyen hogy egészen friss a vakcina és még nem igazán kitesztelt, nem tudni lesz-e később valami mellékhatása. Egy másik cikkben viszont ezt cáfolták...Szóval most légy okos....

Finike! Nagyon szép ruhája lesz Vicusnak, igazi kis királykisasszony lesz. Már csak két nap!

Adra!
De jó, hogy ilyen közel lesztek a Balcsihoz. Én is úgy mennék valahová...
de persze több oka is van, hogy valószínűleg nem megyünk az idén sehová.
Pedig több helyet megnéztem - azokat is - amiket egy hónappal ezelőtt ajánlottatok itt. (Anna-Mária Villa Hotel, Hotel Európa Fit...)

Itt pedig friss kép:

Kép

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Kép

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Igen!!!!!! Megtaláltam!!!!!!!!!!!!!!! lefoglaltam!!!!!!!! :lol: megnyugodtam!!
CSajok, ha ennyi energiát fektetnék az angol tanulásba, mint a szállás keresésbe akkor azt hiszem már felsőfokúm lenne:)

Cserkeszőlőn most nyílt egy 4* spa szálloda és bungaló, és ide megyünk. az utsó 3 apartmant foglaltam le a kiszemelt időszakra. és az ára egyszerűen verhetetlen. REmélem jó időnk lesz :lol:

Judit! ezek 2 hálószobás nappalis konyhás bungik terasszal. vadi újak és 110e ft 1 hétre négyünknek reggelivel külső és belső medence használattal!!!
Ti szoktatok a Flamingóba járni ugye? azt is néztem, de nyári időszakban "horroráron" van.

Úgy örülök, komolyan. Már azt hittem nem megyünk sehova. Na ejtem a témát.

Képzeljétek JOhanna most a nem akarok itthon lenni időszakát éli. Ma is ment az anyuékhoz aludni. már 3. napja ott van. Péntektől pedig anyósomékhoz jelentkezett be és szerdáig ott lesz. jővőhét szombaton pedig anyuékkal utazik Hajdúszoboszlóra.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni.

Van a kórházban fizetős szoba, ha igen milyenek és mennyibe kerülnek?

Császár után mondjuk a császár őrzőbe apuka bejöhet, illetve a babát csak a későbbiek során üvegfalon keresztül, vagy élőben is láthatja?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Mazsuzs, Nándi nagyon édes! Olyan igazi kiskrapek! Tegyél gyakrabban képeket, azt hiszem lestopizom Hannának vőlegénynek! Na? :D :D

Finike, alig két nap és vége a leányságnak! :D Nagyon szép Vicuska ruhája, csodaszépek lesztek!

Évi, küldtem privit neked!

Szami, Poci, jó, hogy jelentkeztetek!

Nyaralni mi idén Romániába-Székelyföldre megyünk, ismerős családhoz. Már nagyon várom!
Hannának új foga még nincs, viszont egyfolytában feláll mindenhol ahol meg tud kapaszkodni. Ja, és a legnagyobb újság, hogy egyedül hagytuk a szobában és kezdi végigaludni az éjszakát! Huhh, hogy én ezt mennyire vártam. :oops: :oops:

Rohanok, mert szalad a lakás!
Szép napot mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Mi idén Olazo.-ba megyünk, Már tengerelvonási tüneteim vannak :roll:
tavaly a csajok miatt, meg a költözés miatt nem voltunk.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Adra!

Július 25-én megyünk Alsópáhokra, kilenc napra. Már mi is nagyon várjuk.

Finike!

Nagyon szép Vicus ruhája! Biztos nagyon csini lesz benne. Az Ő hajába is lesz vmi?

Mazsuzs!

Hát igen oltás terén a legnagyobb dilemmám a bárányhimlő elleni.
A doktornénink és a védőnőnk szerint a beoltott gyereke 30-40% ugyan úgy elkapja. Ők nem hívei a nagyon sok oltásnak. Az ismerősöm gyerekorvosa pedig a nem kötelező oltásokból szinte mindent beadatott. Hát kíváncsi lennék ennek mi az oka. Az igazság az, hogy a túl sok oltásnak én sem vagyok híve, mert a szervezetnek is meg kell tanulnia egy kicsit harcolni a betegségek ellen.

Puszi mindenkinek Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok Csajok!

Pkagi!
Van egy személyes szoba, ami úgy fizetős, hogy amennyit gondolsz, annyit fizetsz be a szülészet alapítványába. De ezeket a szobákat nem lehet előre lefoglalni, ha van üres, és kéred mehetsz oda, de ha nincs üres, akkor akármennyire is szeretnél egyedül lenni, nem tudsz.
A gyermek az egyágyas ill. a kétágyas (a szobatárs beleegyezésével) szobákban 24 órában kint lehet - kivéve a vizitek és fürösztés ideje, hozzám az egyágyasba a férjem bemászkált tök nyugodtan, és együtt voltunk órákat. Egyébként a rokonok csak az üvegen keresztül nézhetik őket látogatási idő alatt.

Oltás: amit én beadattam pluszban az a kullancs-elleni és a barihimlő elleni oltás. Tudom, hogy a bárányhimlőt oltottan is meg lehet kapni, de azt mondja az én orvosom, hogy ha meg is kapja, akkor is sokkal enyhébb lefolyással, és rövidebb ideig fog tartani is. Illetve én most gondolkozom a pneumo-ellenin, hiszen Rékának szept-től ugyebár ingyenes lesz, de azzal nem érek semmit, ha csak az egyik gyermek van beoltva, a másik ugyanúgy megkaphatja. Szóval Bencének meg val.szeg megfogom venni jópénzért, és még azt megkapják. Illetve Réka majd idővel a HPV ellenit. De azt hiszem mást nem. Pl. a rota-vírus elleni vakcináról lebeszélt a dokink, mondván, hogy az nem egy olyan betegség, amit pár nap kórházi infúziós kúrával ne lehetne kezelni, ha véletlenül elkapná. Nem "halálos" kór.
Szóval mi így állunk.

Nyaralás: majd aug. végén megyünk egy hétre, meg remélem még júliusban is eljutunk egy hétre apósék telkére Velencére. Ennyi.

Most megyek, végre alszik mindkettő, elvégzem a dolgom, hogy aztán újult erővel folytassuk a napot :wink:

pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Kedves Eszti!

Réka babának nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!

Ha jól emlékszem az egy évvel ezelőttiekre, akkor pár óra múlva megszületik, talán 16 óra körül.

Tegyél majd fel légyszi képet az 1 éves nagylányról!!!

Szeretettel: Eszter

Kép

Kép
nutella

Finike!

Ne nézd az időjárásjelentést :twisted: !!!
Sajnos ebben is hasonlónak tűnik az esküvőnk :oops: ...de délután már nem esett...

Eszter

Kép

Kép
nutella

Eszti

Köszi szépen az infókat . :)

Kép

Kép
pkagi

Lekicsinyítettem pár képet, íme:

Kép
Petra a zenélő forgót nézi, Andris Petrát

Kép
Mosoly vagy inkább nyelvnyújtogatás?

Kép
Bárhol elalszom, itt békapózban

Kép
Én kis kertészlegény vagyok, locsolókannával locsolgatok, ha tehetem, állandóan

Kép

Kép
nutella

Helló Csajok!

Nutella!
Gyönyörűek a picurkák!
Petra a széken alvós képen, pedig egyszerűen ennivaló! :D

Mazsuzs!
Nándi nagyon vagány kispasi! Amint látom nincs gond nálatok az evéssel! Zéti ebben a nagy melegben alig eszik, állandóan azon töröm a fejem mit adjak neki, amit tuti megeszik. A rendes kaját alig eszi, bezzeg a kölesgolyót mindig, minden mennyiségeben képes megenni!
Az egy kicsit rossz lehet, hogy nem mentek az idén sehova, de még hosszú a nyár, és bármi összejöhet!

Szami!
A bárányhimlő elleni oltással én is úgy vagyok ahogy te. Még nem sikerült eldöntenem, hogy beadassam-e nekik v. sem. Nekem a védőnőnk azt mondta, hogy nem érdemes, mert akiket beoltottak, azok közül sokan így is elkapják. Asszem amíg nem járnak közössége, addig van időm gondolkodni rajta.
A pneumo ellenit, ha szeptembertől tényleg ingyenes lesz, akkor be fogom adatni.
A rotáról pedig uazt hallottam amit Eszti is írt, így azt biztos nem adatom be.

Eszti!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk Rékának!
Kép

Várjuk a szülinapos képeket!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Adra, reggel válaszolok a prividre! De tőlem mehet! :D

Eszti!
Kívánunk Rékának nagyon boldog születésnapot és boldog gyermekéveket! Kép

Dalmáról tud valaki?

Jó éjszakát!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok Lányok!

Adra, Ficky!

Köszönöm az oltással kapcsolatos hozzászólásaitokat. A pneumo az egyetlen amit ajánlott a doktornénink, azt megkapja Szofi amikor betölti a két évet. A HPV-t én is be szeretném neki adatni ha majd nagyobb lesz és a barihimlővel én is várok még.
Eszti, Rékának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Mazsuzs!

Nándi nagyon helyes a képeken és ha jól látom nagyon jó, sűrű haja van!

Nutella!

Nagyon édesek a gyerkőcök! Andrison látszik, hogy nagyon szereti a hugit!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK RÉKÁNAK! Kép
FINIKE!
NEKED NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK AZ ELKÖVETKEZŐ HOSSZÚ ÉVEKRE AMIT MINT" NÉ "TÖLTÖD.
Ki fog sütni a nap amikor igent mondasz a kedvesednek.
Mazsuzs!
Nagyon helyes Nándi hihetettlen mennyit változott.
Nyaralás, hát igen nagyon húzos ha a kis család neki indul, de muszály pihizni:)
Mi Csopakra megyünk 1hétre és utána Horvátországba1hétre.
Nekem is elvonási tüneteim vannak, ha nem mehetek tengerre.
Nutella!
Nagyon helyesek az aprók nekem is a foteles kép jön be:)
Szami!
Szofi jól van?
Én Szilinek be adattam a bárány ellenit nem tudom, hogy volt e értelme. Hiába raktam össze a betegekkel nem kapta el ezér gondoltam, hogy nem kockáztatok nehogy késöbb legyen gond:(
Hexina!
Na szép mi ki is estünk a völegényjelöltek közül:(
Hogy van Hanna? Tök jó, hogy egyedül alszik én még mindig szenvedek velük.
Syd!
Cserkeszőlő jó lehet örülök, hogy sikerült.
Ja mennem kell, bocsia akinek nem írtam majd igyekszem jönni.
Sziasztok
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Poci, dehogy! :D :D
De kell az egészséges versengés! :D :D Egyébként a lányom szerintem kitesz min. 4 fiút, legény legyen a talpán aki bír vele! :D
Teszel majd képeket a fiúkról? Jó rég láttuk őket!
Képzeljétek áll a csaj! Ma arra mentem be reggel hozzá, hogy kapaszkodik a rácsba és áll és teli szájjal vigyorog. Nem hiszem el, hamarosan futhatok utána.
Nutella, édesek a gyerkőcök!
Finike, utolsó órái ketyegnek lány életednek! :D

Mindenkinek pussz!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Hát nem lettem okosabb a barihimlő elleni oltással kapcsolatban... :roll:
A keresztlányom tavaly esett át rajta öt évesen az oviban. Én még anno 10 éves lehettem amikor elkaptam. Egyébként megnéztem a régi oltási kiskönyvemben, hogy rózsahimlő ellen anno még kaptam oltást és kanyaró ellen is. Mégis voltam rózsahimlős is (kanyarós nem ) de a rózsahimlő nagyon enyhe lefolyású volt nálam. Jelenleg van is barihimlős kisgyerek ismerős de nem akarok átmenni Nándival, hogy elkapja és hamar átessen rajta.... :roll: :wink: Most van egy hónapom, hogy eldöntsem mit akarok szegény gyereknek. Mert persze a barihimlő elleni oltással kapcsolatban is lehet hallani a szövődményekről....:(

Köszönjük a dicséreteket! Hexina! Én benne vagyok a vőlegényjelöltségbe! Még komolyan is gondolom! Ha elnézem a két öcsémet (31 és 25 évesek), hogy sehol egy barátnő, egy élettárs akkor már most bebiztosítom Nándinak a menyasszonyt! :wink:
Nem tudom ki hogy van vele, de a mai világban egyedül nem valami víg az élet és a lakáshozjutás is ezerszer nehezebb - már akinek van anyagi lehetősége- mint egy szerető társsal. Az egyedüléllők bizonyos szinten sok mindentől el vannak zárva.

Eszti! Rékának BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!

Kép

Finike! Gondolom már nem olvasod a topikot, és akkor ne nézd az időjárásjelentést sem! Holnap nagyon jó idő lesz, ez garantálom!! :)

Pociló! Jó hogy jelentkeztél! Tehetnél fel legközelebb képeket Marcusról!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Szamikám! Nándinak és nyírom a haját, általában 1,5 cm hosszúra van hagyva. Nagyon jó, mert rövid és így nincs annyira melege és már sűrűsödött is.
Ráadásul nagyon kivilágosodott, hiszen sötétbarna, majdhogynem fekete hajjal született mint amilyen az apukájának is van.

Adra! Szerencsére tényleg nincs gond a kajával. A melegben sem vettem észre jelentős étvágycsökkenést nála, de ilyenkor inkább tartalmasabb leveseket csinálok neki. Ma például négy deci levest megevett ebédre. :wink:
Mikor voltunk a 15 hós oltáson a hét elején, megmérte a védőnő és 13 kiló 70 dekát mértek. Azt mondták hogy ez egy három éves gyerek súlyának felel meg.
Szerintem neki a csontozata is nehéz, abban biztosan páromra ütött.
A nyaralással kapcsolatban nekem inkább az anyagiak a gond. Elég húzós árak vannak. Mikor dolgoztam még akkor nem volt ilyen probléma mert a munkahelyemnek volt üdülője az ország különböző helyein (Gyula, H.szoboszló, Csopak, B.füred, Lillafüred) és így elég olcsón tudtunk menni nyaralni. De most hogy itthon vagyok, rám nem érvényes a munkahelye üdülés és nem is lehetne 2 évnél fiatalabb gyereket bevinni oda. :?
Igy most ezt kihagyjuk aztán majd bepótoljuk valami nagyon szuper nyaralással!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!
Köszönjük a szülinapos köszötéseket! Vasárnap fogjuk tartani a zsúrt! Remélem lesznek képek, mert nekem nem hiszem, hogy lesz időm fotózni!
Eszti

Kép Kép
fricky

Helló Csajok!

Finike!
Már csak 1 nap van hátra a nagy eseményig! Gondolok Rád/Rátok holnap! Biztosan jó idő lesz! :D

Hexina!
Ok, akkor megbeszéltük, a részleteket majd priviben, v. telefonon!
Gratulálok Hanna Sárának az álldogálást! Nagyon ügyes kislány! :D

Poci!
Örülök, hogy jelentkeztél és annak is, hogy leírtad az oltással kapcsolatos véleményedet. Milánnak és Marcusnak még nem adattad be? Bocsi, de most nem emlékszem, hogy Milán jár oviba? Ha igen nem félsz, hogy onnan hazahozza? Vagy azért nem kapta még meg, mert otthon van veletek ő is?

Mazsuzs!
Az hogy lehet, hogy nem veheted igénybe a céges üdülési lehetőséget? Nálunk, én legalábbis úgy tudom, hogy akik gyes-en/gyed-en vannak, úgyanúgy igénybe vehetik a céges üdülőket. Ez nagyon nagy kitolás a kismamikkal! Ráadásul a céges üdülők kedvezőbb árúak!

Most mennem kell, mert Zéti nyűgödködik ....

Igyekszem még jönni!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Mazsuzs!

Szerintem is kérdezd meg a személyügyeseket a nyaralással kapcsolatban. Úgyis a Széchenyiben döntenek és kizárólag a hely függvényében. Mi többször voltunk Mátrafüreden, oda ősszel is mehettek, mert gondolom nyárra már beteltek a vízparti nyaralók.

Eszter

Kép

Kép
nutella

Eszti,

Utólag is nagyon boldog szülinapot Rékababának!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Oltás téma:
bárányhimlő ellen, a kicsiket amint lehetett az agyhártyagyulladás után egyből beadta a dokink, mivel koraszülöttek voltak, meg sajnos nagyon durva lefolyása is lehet...

A rotán még gondolkodom, de 3* már majdnem 100e Ft, és nem oltás, hanem valamit mást említett a doki, szájon át bevehető, ha jól rémlik, de ez nem 100%.

Viszont 1 éven belül 3 ismerősünk is elkapta, és hát a pár napi infúzióról tudnék mesélni a tisztelt dokinéninek....
A lényeg, ők utólag beadatták volna.

Dóri
Vendég

Szami!

Nekünk azt mondta a doki, hogy a bárányhimlő elleninél fontos, hogy a beadásnál már nem legyen alkohol a gyerek bőrén, mivel az semlegesíti az oltóanyagot ezért az hatástalan lesz. Meg kell várni, amíg az teljesen elpárolog.

D.
Vendég

sziasztok!
A bárányhimlő kb hány éves korban jön elő? :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mért kellett kikapnunk?bocs de ma nem jó a memóriám! :roll:
akkor Mátékám már bármikor elkaphatja mert ő már sajna nagyon rég nem szopizik! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

még nem volt bárányhimlős.ezért félek,hoy mi lesz ha elkapja!én nagyon nehezen viseltem gyerekkoromba!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

igen én is gondoltam már az ellene való oltásra de volt olyan aki beoltatta a gyerket mégis elkapta a bárányhimlőt!

ezért nem tudom mit is csináljak?de gondolom jobb beadatni,ártani nem árt?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Finikének ma van az esküvője??? Sok boldogságot kívánok én is!!!

Hexina!
Olvastam a privit, köszi, válaszoltam is.

Jaaaj, már várom én is nagyon a nyaralást. Nagybörzsönybe megyünk júliusban egy hétre. De jó lesz egy kicsit kimozdulni itthonról.

Hál'istennek Zsófinál mostanában már nem jelentkeznek azok a meredéses tünetek. Olyan volt, hogy majdnem jött, de már láttam, hogy na mindjárt. Szóval nem epilepszia ez szerencsére, mert annak nincs előjele. Úgyhogy most minden OK velünk, azt leszámítva, hogy egy picit lelassult a súlynövekedése. Szerintetek ilyenkor ez már normális? Az első 10 hétben mindig 200 gramm körülieket hízott, most meg 2-3 hete a minimumot éppencsak meghízza. 80-100 grammokat csak. Lehet, h kevés a tejem? Asszem ki fogom próbálni azt az urtica urenst.

Kép
evisan

Finike,

Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!!!!!!

Juditésatöbbiek

Kép

Kép
karpijudit

Nitacska,

Én is beoltattam a törpéket bárányhimlő és agyhártyagyulladás ellen is. Rotát még nem adattam be nekik, de nagyon gondolkozm rajta. Egyik barátnőm mindkét gyereke megkapta, másfél éven belül kétszer is. Napokig a Lászlóban feküdtek, infúzióval a karjukban. Meghalni tényleg nem haltak meg, de én inkább kihagynám...

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Helló Csajok!

Az oltással kapcsolatos véleményeket olvasva, egyre inkább úgy gondolom, hogy a bárányhimlő ellenit mégis beadatom nekik.
Ez van valamilyen korhoz kötve? Vagy ennyi idősen már bármikor megkaphatják?

Finike!
Kívánunk Neked, sok-sok boldogságot, szerető családot és minden szépet és jót!

Kép

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

kezdek én is erősen gondolkodni a bárányhimlő oltás beadatásán!
Finikének nagyon sok boldogságot kívánok én is!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Adra!
Edó már be van oltatva bárányhimlő ellen, azt hiszem a 15 hónapossal együtt adta be neki a dokinéni.

Judit!
A rotán eddig nem gondolkoztam de most egy kicsit elkezdtem.... :roll: .
Megkaptad a nyaralós üzimet? Ha nem aktuális a dolog nem baj csak szólj.

Szandra

szandrakiss

SZandra,

Köszi az üzenetet, megkaptam, már beszéltem is vele. Azt ígérte, hogy küld képet, de eddig még nem küldött. Holnap majd felhívom.

Adra,

Azt hiszem, 1 éves kor után már bármikor adható az oltás. Az ikrek már mindenképpen megkaphatják. Szonjus is túl van már rajta.

puszik.
judit

Kép

Kép
karpijudit

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: