Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!



Kép

Még gyorsan bekukk, mielőtt megyünk. Ilyen csaldi nap lesz tulajdonképpen. Lesz kakaspöri, meg sütik, meg ha jó idő lesz strandolunk. Bár ahogy kinézek, az felejtős lesz. Mindenkinek köszi a jókívnságot a bulihoz!

Időjárásjelentés: borús, nem esik. fülledt idő van. :roll: :roll:

Szöszke
Igen, azokkal a pólókkal tényleg jól jártam. Ma fel is veszem az egyiket. Már megszáradt!:lol: :lol: :lol: Neked is jó hétvégét! Mi a program?

Zsu a viccek nagyon jók!!!!! És az első tényleg tanulságos!!!! :lol: :lol: :P :P :P
Várom a receptet! Puszi! Mit csinálsz hétvégén?

Bridget
[quote]A írta: ferfiak is mondjanak le

így van! Monnyanak le!!! :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Nem baj, hogy másik linket raktál. Legalább láttam a képeket! Tényleg nagyon jók!! :lol: :lol: :lol:
A cikk észbontó. Főleg az, hgoy az anya nem ment el uh-ra. Én azért ezt nem csináltam volna. Akár az életébe is kerülhetett volna. Hogy milyen felelőtlen! De legalább megmenekültek mindketten. Nagy szerencséje volt! :roll: :roll:
kellemes akupontozást! Majd gyere, és írd le!
A hőd még mindig szupi! csak így maradjon. De még eléggé messze van a vége. De szorítunk! :lol: :lol: :lol:
És neked mi a terved a hétvégére?


Mindenkinek vidám hétvégét! Puszi!
Kép
Vendég
 


végre nekem is van laptetűűűűűm! :P :P :P :P Olyan régen volt!
Ja és tegnap a tanyán leszállt egy gólya az udvar végében lévő villanypóznára! Remélem ez jó jel!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Bridg!
Itthon este fél tíz volt, amikor küldtem. Reméltem, hogy te leszel az első reggel és meglátod. Sajna átmásolni a képet nem engedte, csak a linkjét felrakni. De majd legközelebb :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

És nagyon jó ötlet a közös csajos napok és Pendi meglátogatása :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi!
A recept:
Kozzávalók: 6 bármilyen szelet husi, só, mustár, 6 szelet sonka, 6 szelet sajt, tej.

Ki kell vajazni a tepsit, amiben sütöd. A husikat tetszés szerinti vékonyságra/vastagságra kikloffolni, enyhén megsózni mindkét oldalát. A husi mindkét oldalát megkenni mustárral, beletenni a tepsibe. A husira rátenni egy szelet sonkát és egy szelet sajtot (tetszés szerint mennyiségben). És végül annyi tejet önteni rá, hogy a husikat ellepje. 20 percig fólia alatt sütni 180 fokon, aztán addig, amíg a sajt meg nem pirul....

Én imádom, és nem nehéz a gyomornak sem. Egy jó kis zöldköret hozzá és isteni lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Jelentem végre jó a gép! Igaz kétszer kellett visszavinni a sráchoz, mert először nem csinálta meg rendesen. Semmit nem engedett, se cd-t nézni, se írni, se feltölteni, másolni. Kakukk volt neki.

Először is Pendinek annyit szeretnék írni, addig sikerült visszaolvasnom, hogy baleset történt a hugoddal. Szívből sajnálom, sok-sok erőt küldök neked!!!!!

Bridget! Milyen képeket lehet megnézni? Elküldöd a linket? Akupunktúrával mit céloztok meg? Általános egészség vagy babaprojektben segítség?

Nócika! Ha jól emlékszem, a te párod 28 éves ugye? Gratulálok neki!!!!! Mikor írtad, hogy milyen "öreg", jót nevettem! Mert az én párom már 37-et fogja szeptemberben tölteni, majdnem 10 év a korkülönbség. Szóval inkább micsoda fiatal! :D

Szöszke! Szép jegyeid vannak! Remélem ez a hónap sikeres lesz!!!

Kuzsanna! Jól néz ki ez a recept, majd én is kipróbálom, mert kellen új recepteket beújítani.
Majd rendezhetnénk egy ilyet, amikor mindenki leírja, milyen különleges receptet tud, ami náluk nagyon menő!!!

Melus! Jól vagy? Érzed már a pocaklakót? Lassan mehetsz a genetikai uh-ra. Én majd 29. hetesen megyek Budapestre az Istenhegyire. Remélem megmutatja, mit rejteget a lábai közt. Szeretnék egy hugit, de persze örülök az öcsikének is, de azt hiszem arra lélekben fel kell jobban készülnöm, hogy két fiam lesz..... Kiindulva az elsőből.... (imádnivalóan eleven, igazi pörgős fiú, ja és nagyon rossz alvó volt, most már azért könnyebb e téren is) Te tudod már a nemét?

Én most eléggé jól vagyok, bár tegnap kicsit szarabbul voltam, többször éreztem a hasamat. Egyrész mivel már mozog, amiatt is keményedek jobban, másrész a kisfiam végre úgy döntött este (két napja), hogy nem kell neki pelus (3,5 éves múlt) éjjelre sem.
Persze egész éjjel nem aludtam, állandóan a bugyiját tapogattam, bepisilt-e már (mivel eddig mindig jól tele volt mindig a pelusa, még a délutáni 2 óra alvásnál is)
Aztán éjjel egykor megpisiltettem félálomban, és kibírta reggelig!!!!
Végre!!!!
A bölcsiben szóltam, hogy ne adjanak rá délután pelust, ők is mondták, hogy már három napja száraz volt délután.
Tehát valamit haladunk. Most is alszik, remélem nem pisil be. A kakilással úgy van, hogy a bölcsiben szépen a kiswc-be, de itthon éjjel a pelusba, vagy a bugyiba ment. Aztán most délben szólt, hogy "anya, nem kakilok a wc-be", mondtuk neki, akkor hozza a bilit. A folyosón helyet foglalt, és már bent is volt a sok kaki. Jó nagyot "örültünk", remélem lassan itthon is rendeződik a dolog.

A munkahelyemen őrült hajtás van, annyi meló van, hogy csak na. Pénteken már éreztem, hogy ez sok volt. Még két hétig megpróbálom kibírni, utána Balaton, aztán megpróbálom kivonni magam a forgalomból. De majd meglátjuk. Sose tudhatom mit hoz a holnap, mikor leszek hirtelen rosszabbul, akkor meg ágyő!!!

Pocakkép még nincs, mert nem volt gép, de most már fogok csináltatni az apával!

Ha minden jól megy, ma elmegyünk moziba apával az Indiana Jones-filmre. Amikor indultunk a házassági évfordulónkat megünnepelni, abból nem lett semmi a fekvés miatt, most be kéne hozni a lemaradást.

Nektek is szép hétvégét!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Csajok csak egy jo ejszakatra ugrok be mer mar agyban vgyunk 8) :lol: Holnap irok reszletesen mindenkinek tovabbi kellemes hetveget :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Zsuzsukám! Tényleg eljönnél velem csajos napot tartani??????????????????????????????????????????? Ez komoly???? Én totál benne vagyok, ha te is! De tudom, hogy te csak 13.-a után érsz rá nekem akkor is jó!!!!!!!

Brid! Na én akkor tuti ott leszek a randin! Tegnap este mondtam anyumnak meg apácskányk, hogy juli 2.-án randim van fent a felhök között a ház felett! Na gondolhatod!!!! Elösször megrökönyödés, aztán kérdés! Minek hova és miért meg minden! Na leesett, hogy azt hitték, hogy akkor fogok esetleg meghalni és megyek a jó istenhez, de mondtam, hogy Te jössz haza és tükrös integetés lesz! Szoval figyeld a nagy rózsaszin házat! Na ott leszek én a barna terasznál! Én várlak! Amugy az is tök jó lenne, ha felpakolnánk és mennénk Pendi drágánkhoz! Én mindenben benne vagyok! Te meddig leszel is itthon? Remélem nem sietsz haza! Ha gondoljátok akkor nálunk is tarthatunk majd egy jó kis medencés grill partyt! Szoval mindenre vevő vagyok!!!!!!

Kati! Nagyon vigyázz a munkával! 2 hét ide vagy oda az most neked még igenis sok szerintem! Nagyon vigyázz magatokra!!!! Köszi neked is a jókivánságodat és az, hogy 10 év a korkülömbség az szerintem csak annyit bizonyit hogy mennyivel érettebb a párod! Milyen ügyes a nagyfiad! Gratulálok a pelus elhagyásához!!!!!!!!!

Szöszke! Milyen idő van nálatok??? Mert itt most biztos nem lehetne most grill partyt rendezni! Mert itt most esik!!! :( :( :(

Pendi! Gratu a laptetűhőz!!!!! Én is megyek jövöhéten céges buliba, de most nem ilyen kis kiruccanás lesz hanem kibérelt a tulaj a 17 konyha személyzetének egy welness szálodának a strandját! Szoval valami nagyszabású banzáj lesz! Bár lehet, hogy jó lesz de biztos nem mamradok sokáig! Egyrézt tölünk nemmegy mindenkit és ezért a 100 emberből max 8-at fogok ismerni! Én meg nem mindenkivel tudok feloldodni! Veletek, ha összefutnék bizti tök más lenne, mert mivel nem taliztunk még, de azért igencsak kezdjük egymást megismerni! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :P :P :P

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid drágám! Nagyon szép álmokat nektek! :P :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!
Hát a tegnapi buli nem semmi volt! Reggel persze késve érkeztünk, mert lerobbant a Párom öccsének a busza, és megvártuk, míg el tudott menni egy másikkal. :evil: :evil: :evil: Amint kiértünk, máris pálinkázni kellett. Húúúú hát gondolhatjátok, hogy mire ebéd lett, már senki nem volt szomjas! :lol: :lol: :lol: Nagyon részeg senki nem volt, de kellemesen szalonspiccesek voltunk. A kaja jól sikerült. Jól bekajáltunk, aztán irány a tó. Van ott egy jó kis tó, szépen kiépítve, söröző, móló, csúzda. jó kis hely. szóval ott az esőben a fiúk úsztak. Én nem, mert nem igazán szerettem volna mutogatni a kis hájikámat, de majdnem nem úsztam meg a fürdést. A kis gonoszak be akartak dobni a vízbe. de szerencsére megúsztam. :lol: :lol: :lol: Aztán jó sokáig snapszeroztunk. Valmikor este 11-12 óra között értünk haza. Jó kis buli volt! :lol: :lol:
Egy szónak is száz a vége, mire hazaértünk:
Kép

[quote] írta:s nagyon jó ötlet a közös csajos napok és Pendi meglátogatása

Húúú én valamiről lemaradtam!! :roll: :roll: :roll: :shock: :shock:
Miről is van szó? Msn-eztetek?
De támogatom az ötletet! :lol: :lol: :lol:

Zsu
Köszi a receptet! :lol: :lol: :lol:
Majd valamelyi nap megcsinálom!
És nagyon jó ötlet a találka! Az elején szeirntem nagyon zavarban lennénk. Bár valószínűleg gyorsan feloldódunk. De tényleg jó lenne találkozni! És megmondom őszintén, nekem is megfordult már a fejemben! :wink: :lol: :lol:

Kati
Köszönöm Neked!
[quote]M írta:ajd rendezhetnénk egy ilyet, amikor mindenki leírja, milyen különleges receptet tud

Ez jó! Beiktathatnánk!
Írtad, hgoy nagyon rossz alvó a kisfiad. Ne agódj! lehet, hogy mególdódik a probléma a kicsi születésével! ő lesz a "nagy" testvér, és majd büszke akar lenni. Ezért valószínűleg sok mindenben változni fog. Én ezt hallottma 2 gyermekes anyukáktól.
A kisfiadnak Gratula!!! szép teljesítmény. Innentől kezdve már akkor nem kell a pelus. Látod, a bölcsisek is szoktatják! Nagyon ügyes kisfiú! :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem a házassági évforduló jól sikerült!
Továbbbi sok boldogságot nektek! :lol: :lol: :lol:
Kép


Nóci
Köszi a gratut a laptetűhöz! :lol: :lol: :lol:
Medencés céges party? az nagyon jól hangzik! Lesz kaja-pia, meg minden? Megy a párod is, vagy ezt csak nektek dolgozóknak hozzák össze? Biztosan jól fogod magad érezni. Ha már 8 embert ismersz, akkor unatkozni nem fogsz. :lol: :lol: :lol:

Melus?
nem írtál mostanában! Veled nem történik semmi? :roll: :roll: :lol:

Bridget, Szöszke!
Hát ti hová tüntetek? Tegnap nem nagyon voltatok!
Bridtget! Hogy áll a hőd? Milyen volt a tegnapelőtti akupunktura?
Szöszke! Neked ha jól emlékszem mvolt valami töri doga? hogy sikerült? megvan már az eredmény?

Na most megyek, mert mindjár megyün el itthonról. Puszi nektek!
Jó pihenést mindenkinek!
Kép
Vendég
 


Na sziasztok drága csajszikáim!

Mi tegnap délután odaát voltunk barátnőméknél. A fiúk ablakot cseréltek, mi meg játszottunk Marci babával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma is megyünk, még egy ablak van hátra....

Nócikám!
Persze, hogy mehetünk, még szép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Mi volt az akuposnál :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Pendi!
Látom, jól sikerült a buli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihend ki magadat rendesen :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Léptem tanulni :!: :!: :!: :!: :!:

Ja és hőzuhi pecséttel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ez van.... na de majd a Closty szép tüszőcskéket termel nekem és apácska kiskatonái meg szépen célba érnek (azért abban reménykedem, hogy nem többen :lol: :lol: :lol: ) :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csajok elolvasok aztan irok!!!! :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
Lapteuhoz gratula 8) :wink: Kivanom hozzon szerencset legalabb neked :wink: Koszi a dicsereted de nem allt szandekomban felfedni azokat a fotokat :oops: 8) :lol: A cikket meg ne is mond de en ugy tom egyes orszagokban ha nincs problema nincs uh se :roll: :? Koszi a szoritast bar jah meg van idom hatra 8) A buli meg ngyon jol hangzik vgyis gondolom jot buliztatok 8) :lol: :lol: Nem msn-eztunk de mar napok ota azt beszeljuk felputtonyozunk es lemegyunk hozzad :lol: azert hozzad mer te lax a legmesszebb 8) Hetvege embere aztan igy mire leulnek vgy nem vgyunk itthon vgy epp csinalunk valamit :roll: Bocsi de amugy hetvegere amugy is kiszokott urulni a topik 8) na persze nem mostanaban :lol:

ZSu
Igen elsokkozt lattam a kepet ngyon szepen koszi mindig ugy orulok mikor valami fogad :mrgreen: A receptet meg lehet en is kiprobalom...jenai talban is lehet :?: :roll: A pecsetles es hoeses meg monnyon le :evil: :evil: :evil:

Kata
A kepeket priviben elkuldom majd veletlen a cikk linkje helyett azt raktam be :oops: :lol: :lol: Akup-ra meg a bebiprojekt miatt jarok 8) es szerintem hasznalni fog nem olvastad milyen jokat irtam roluk :?: :roll: 3szoros hipp-hipp-hurra a KLOTYOMANO eltunesere :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noci
Tukrozest akkor megbeszeltuk :wink: 8) Azert mondtam pendihez megyunk mer o van legmesszebb :roll: persze ez csak logika alapjan jott :lol: Agusztus 14-18korul jovok vissza holnapra elkell dontsem :? :roll: Persze meg party-t barhol rendezhetunk 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A mai hom leesoben van :shock:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 83200_.png

Tortenesek velem:
PENTEK
Ugye 8:10-re kesz kellett legyek 8) jol kicsiccsentettem magam apanak es beultunk a taxiba :arrow: nem kerdeztem hova megyunk csak,hogy ki jon :arrow: azt mondja ketten csak en meg o :D ugy orultem neki :mrgreen: Bemegyunk z etterembe...leulunk...azt mondja tod milyen kaja van itt :?: mondom nem :roll: felmutat a falra...felnezek :roll: Matyas templom :shock: :o Jeeee :D Magyar etterem :mrgreen: Haat embernek izlett a Gulyas bar szerintem az enyem finomabb :? A toltott kaposzta se olyan volt :? ember meg csirkepaprikast evett itt mellbol csinaljak :? es nem szeretem hogy egybe az egesz mell mer szaraz :? deszertnek is megbolygatta a magyaros dolgokat :? a tejbegrizbol lett griz puding :shock: ami finom volt de ez nem magyar kaja :roll: na mind1 paromnak mondtam fini volt de megmondva az igazat nem izlett es minden fagyasztott is :? itt meg en sosem voltam olyan helyen ahol fagyasztott az osszes kaja :? na mind1 azert a gesztus ari volt tole,hogy gondolt ram :D ez egy masik kajalda volt mer mar mondtam voltunk GINZA-n is egy masikban 2honapja talan :roll: az ott jobb volt szerintem pedig a shef ott japo itt meg egy Magyar srac volt :? Utana bulizni mentunk papa betintazott szepen :lol: en csak ugy light-osan :lol: 8) aztan hajnal 3kor haza es alvas 8)

SZOMBAT
Delutan 2re volt idopontom az AKUPOSHOZKitty a parjat iratta be 1re ugyhogy ok pont elottem voltak bent :lol: megtortent a 2.kezeles 8) most ugye csak lefekudtem es egybol kezeltek nem volt duma elotte :lol: Szal kezdte a masszazzsal aztan valamiket egetett a hasamon meg a hatamon :shock: aztan jott a akupos csaj es belemrakta a tuket :shock: :lol: Ezek ma jobban fajtak,mint multkor de bizti jobb is a csaj mer ngyon profinak tunt :shock: A gyogyszeremert hetfon beugrom 8) amit mint irtam napi 2szer kell innom es asszem 40percig kell forralni elotte :shock: Dragam jott 3kor felvett a akuposnal es elindultunk azt mondta nem voltam meg ott igy hiaba mondja hova megyunk :shock: A lenyeg valami olyan keruletbe vitt Tokyonak ahol tenyleg nem voltam meg :shock: es valami folyo partra ahol televolt emberekkel es grilleztek a folyo menten szupi volt olyan igazi randi :D Oda jart suliba es meselt az akkori evekrol :lol: Edi volt aztan hazajottunk valami este 7korul 8) rendeltunk kajat o kinait igy en pizzaztam :? es este mi maradtunk itthon 8)

VASARNAP
Keltunk reggel ember ment volna golfozni de hala a jo egnek lemondtak mert ugy volt,hogy esni fog :lol: Hat mar este 6 es meg mindig nem esik :lol: De legalabb ittho maradt :wink: egesz nap ettunk es teveztunk meg hulyultunk itthon :lol: Hat ennyi a beszamolo.

FONTOS INFO:
Kepzeljetek tudjatok mondtam a dokinak,hogy ejszakankent 2szer jarok ki pisilni :x es mondta hogy gyenge a vesem es ez hathat ki a petefeszkemre is :roll: Azota erositi a vesemet mert ugy gondolja ha felall a rend a testemben minden mas is megoldodik.Na szoval kepzeljetek mar 2napja az ejszakakat vegigalszom :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :shock: En teljesen meglepodtem de ngyon elvezem ma 9:30kor mentem ki wc-re reggel pedig jo sokat ittam tegnap este mert mar kezdek belenyugodni ha iszom ha nem akkor is kikell menjek ejszaka vgy 2szer :evil: de nem2napja NEEEEEEM :mrgreen: SZolval valami ezekszerint mar most muxik 8) REmelem nem szoltam el magam :roll: :oops: Na pusszancs csajok 8)

u.i.:Mas nem olvasta a mehen kivulis terhesseges cikket csak Pendi?! :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Pendi kedvesem! Nem maradtál le semmiről csak épp azt latolgattuk Briddel, ha haza jön akkor összeröffenünk és hát hozzád mennénk le mert te laksz a legmesszebb és nehogymá PONT TE maradjál ki ebböl a nagy bandzaijból!!!! :oops: :lol: :wink: :D Szoval azé vágod má hussi-mussi???? Hihihihihihi Szoval téged is szeretnénk megismerni személyesen is!

Brid Drágám! Hát persze, hogy levágtam, hogy mért mennénk Pendihez! Naná, hogy benne vagyok! Persze, ha Pendi is benne van!!!!! Meg ráér meg stb.

Zsuzsuka szívem! Naon boldog vagyok ám! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi drágám! Örülök, hogy jól sikerült a ti bulitok! Nem tudom, de biztos jó lesz a mi bulink is! Én most nem vihetem apácskát, és ezért valahogy nem is tudom, hogy van e kedvem elmenni e vagy se! Szoval nem tudom! Amugy bizti jo lesz! Kaja pia meg minden lesz csak fürdő rucit meg türcsit kell vigyünk magunkal! Szerintem elmegyek és majd ahogy a sors hozza! Unatkozni azért remélem nem fogok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[quote]B írta:rid Drágám! Hát persze, hogy levágtam, hogy mért mennénk Pendihez! Naná, hogy benne vagyok! Persze, ha Pendi is benne van!!!!! Meg ráér meg stb.

A lenyeg az felpakolunk aztan meglepjuk :lol: :lol: :lol: :lol: Az kit erdekel,hogy o benne van e mi megszavazzuk :lol: :lol: :lol: :lol: Na jooo csak hulyultem :roll: :oops: mindenkepp szolnank elore mert ha nem szolunk akkor,hogy csinal nekunk borso levest 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noci
A bulira meg menj el mar ha 1valakit ismersz ott az is jo :wink: azzal eldumaltok elfurcsoztok en tuti nem hagynam ki raadasul ingye is van 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Az se rossz ötlet, ha csak felpakolunk és megyünk! De tudod te a pontos címét???? mondjuk tudakozo és kész!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Na jó a borsó szüretelésben meg mi is tudunk segiteni! Viszünk egy üveg jó kis borist és a végére alulról szüretelünk!hihihihihihihihihihi Húúúúúúúúú de jó lenne, ha már mennénk!!!!!!!!!!!! Én már fel vagyok pezsdülve!!!!! Gyere már haza még ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csók Mindenkinek!


[quote]A írta:z kit erdekel,hogy o benne van e mi megszavazzuk

Naná hogy Pendi benne van!!!!! :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak gyertek! csinálok is nektek borsólevest, meg amit akartok! :lol: :lol: :lol: :lol: Már alig várom! Azért mindenesetre meg kell előre beszélni, hogy mikor jöttök, mert tudjátok én 24 órázom, és nem szeretném, ha pont akkor jöttök, amikor dolgozom. Mert akkor potyára jönnétek. Én sajna nem tudok eljönni, még akkor sem, ha szeretnék. Sajna ilyen a munkahelyem. De majd akkorra beszéljük meg, amikor itthon vagyok! Jujjjjj de jó lesz!

Zsu
Igen jól sikerült a buli!!! Hukkkk!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sikerült ellazulnom. :P :P Azért nem nagyon durván, de sikerült! Már nem is tudom, mikor ittam alkoholt. Hát persze, hogy egyből a fejembe szállt! :roll: :roll: :lol: :lol: Na most azért érzem, hogy másnap van! :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Olyan nagyon várom, hogy találkozzunk! Főzök én nektek akármit, gyertek csak nyugodtan (csak egyétek meg:lol: :lol: :lol: :lol:) De jó lesz!!! Találkozunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridget
[quote]L írta:apteuhoz gratula.Kivanom hozzon szerencset legalabb neked

Köszönöm Bridget! Drága vagy! :lol: :lol: :lol:
Az a hő nem esett olyan vészesen. csak egy fokot. Az még belefér. :roll: :roll:
A párodtól nagyon rendi volt, hogy elvitt egy magyar étterembe. Ha nem is volt olyan jó a kaja, a kedvesed mindenesetre nagyon aranyos volt.
Igazán örülök, hogy már most érzed az akupunktura jótékony hatását! Ez már azt jelenti, hogy a gyógyulás útjára léptél! Jajjj Bridget ez olyan izgalmas! Ha ilyen rohamos tempóban fogsz javulni, akármi is történhet! Remélhetőleg egy babó! :lol: :lol: :lol:

Nócika
[quote]n írta:ehogymá PONT TE maradjál ki ebböl a nagy bandzaijból!!!!

ez annnyira aranyos volt!
Köszi!!! Köszi!!!! Köszi!!! :lol: :lol: :lol: Nem is tudom,hogy sírjak, vagy nevessek!:lol: :lol: :lol: Már most el vagyok érzékenyülve, nem tudom mi lesz akkor, ha itt lesztek. Nyilván fel kell töltenem a zsepitartót! :lol: :lol: :lol:


Szöszke Drága!
Te aztán nagyon tanulsz! Gyere azért amint tudsz!


Kép
Vendég
 


Joooo reggelt :D

Kép

Pendi
Persze,hogy meglessz beszelve elotte ne aggodj csak viccelek :wink: :P Igaz milyen jol esett a buli?!El is kell lazulni mert minnel gorcsosebb az ember annal inkabb nem megy a baba :wink: En ngyon orulok,hogy mar most ilyen latvanyosan javulok :shock: :D ha nem velem tortenne el se hinnem :roll: es ezt meg bebeszelni se tom magamnak mert teny,hogy ma is vegigaludtam a napot es ismet fel 10korul voltam csak kint :!: :!: :!: :mrgreen: A baj csak az nemsoka megyek haza es akkor nem tok bebit gyartani :? De majd utana visszajovok es az agusztus az en honapom lesz 8) A hom miatt meg nem aggodom hisz tenyleg nem lezuhant soot ma mar vissza is allt :D Minnya dobom a gorbem :wink:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 69600_.png

CSAJOK:
Ma Kitty megy akuposhoz 10-re aztan ha vegzett hiv vgy feljon mert itt van tolunk 5percre :D Neki a pajzsmirigyevel van baj es anno jart is pesten akuposhoz oda fogok en is jarni mikor hazamegyek 8) (A keletinel van)Alitolag ma esni fog bar meg semmi jele es tegnap se esett viszont meleg fulledt ido az van Kép
es mint rtam ma se voltam kint eg 1szer sem ejszaka!!!!!!!!!!!!9-ig szunditottam hajnal 1-tol :shock: nem semmi...imadom forolodas nelkul es wc-re jaras nelkul :x vegigaludni az ejszakakat :!: :mrgreen:
Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kepzeljetek nemreg hivott Kitty...vege a kezelesenek es,hogy szerinte is erti a doki a dolgat :wink: Meg ugye a parja hatfajassal volt kezelesen szombaton elottem es mar utana a jatszon Lauval jatszott nem is erezte soot meg vasarnap pudingoztak is pedig az is a hatfajas miatt mar lelanyhult 8) :D Ugyhogy ezek szerint menni fog ez :wink: Embernek is faj a hata ugye ulo munkat vegez :roll: de nem volt kezdve lejonni szombaton :roll:

Na meg meg ezt akartam megmutatni...ngyon edi gyerek gyorsasagi verseny :lol: :
http://www.ize.hu/click.php?id=7853&url ... a36d194610

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Talaltam 1 masik jopofa dolgot is 8) most ez a www.ize.hu ngyon lekot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.ize.hu/click.php?id=7825&url ... 9SUw0ARqwc

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



Uhh csajok most meg egy olyan programit talaltam ami ha beirod a neved megmutatja mi lenne a japan megfeleloje...csak poenos de jo!!! 8) :lol: Az en japo nevem: Arisa Mizuno :shock: :o :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok csajszikáim!

Most eltűnök péntekig, de szombattól újra a tietek leszek.... kissé elment az időm a tanulásból és hát muszáj belehúznom :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Szép hetetz mindenkinek!!!!

Hiányozni fogtok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na erre a metrora nem szalltam volna fel az tuti :shock:
http://www.ize.hu/click.php?id=6958&url ... 9780524359

Hol van mindenki?!?!?! :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="kuzsanna"]S írta:kuzsannaziasztok csajszikáim!

Most eltűnök péntekig, de szombattól újra a tietek leszek.... kissé elment az időm a tanulásból és hát muszáj belehúznom :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Szép hetetz mindenkinek!!!!

Hiányozni fogtok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Peeeentekig :shock: Ok :roll: Jo tanulast bar en tom ugyse birod ki nelkulunk 8) na meg a sok visszaolvasashoz majd sok turelmet :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


szia Bridget!

Látom csak Zsuzska volt fenn. Én sokáig feküdtem, meg videóztam. Aztán elmentem futni, majd bevásárolni, és főztem. Most mindjárt nekiállok ruhákat elrakni, meg közben mosok.
Igazad van a bulival kapcsolatban. Néha kell egy kis kikapcsolódás, mert egy idő után megbolondul az ember. Tényleg jól esett. De azt hszem, inkább el kellene mennünk valahová hosszabb időre. Kezdek én is elfáradni. Inkább agyilag, mint testileg. Na majd kiderül, hogy sikerül-e. De gyanítom, hogy az anyagiak nem fogják megengendi az idén.
Még a Tőserdői kiruccanásunk is dugába dölt. Tegnap hívott a tesóm, hogy a nyaralót, ahová mentünk volna, eladták. :evil: :evil: :evil: Na mindegy. Ez van. Most egy kicsit le vagyok törve, de majd kitalálunk helyette valami mást!

A bébigyártáson meg ne aggódj! Szerintem pont jó is lesz, ha egy kicsit kikapcsolsz, feltőltődsz itthon, és utána már teljesen kipihenve kezdhettek neki újra!Addigra biztosan "hatni" fog már az akupunktura is. Teljesen fel leszel töltődve testileg, lelkileg egyaránt!
Jó, hogy már tudod, hogy itthon merre van az akupontos. Látod, odafönn nagyon akarják, hogy sikerüljön minden. :lol: :lol:
Jók a bejátszások! :lol: :lol:

Zsu!
Neked jó tanulást! Hiányozni fogsz! :cry: :cry: :cry:

Kép
Vendég
 


Sitty sutty vegivolvastal minket :?: :shock: :o Ejha gratula :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


hát, már délelőtt, csak most válaszoltam.
sok volt a dolgom, és nem volt időm válaszolni is.
Vendég
 


A toserdei kiruccanast atrakjatok mashova annyi szep hely van M.orszagon 8) Ne aggodj minden redben lesz :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ezt neked csinaltam :D
KépKépKépKépKép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


jajjj de szép!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönöm!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira szejetjek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igazad van! van még nagoyn sok szép hely Mo-on.
Vendég
 


KépKépKépKép

KépKépKép

KépKépKépKép

KépKépKépKépKépKépKép

KépKépKépKépKép

KépKépKépKépKép

KépKépKépKépKép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csinaltam a tobbieknek is nehogy az legyen kulonckodok :lol: vgy hogy mondjak :? :lol: Itt az enyem is en se maradjak ma ki a sorbol

KépKépKépKépKépKépKép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


jajj de szépek lettek! ügyes vagy Bridget! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kocce remelem nem hagytam ki senkit :roll: :oops: mentem tusolni dragaim aztan mar nem bizti leszek en tartottam egesz nap a frontot 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Én pedig csináltam neked, hogy mindenkinek meglegyen!:lol: :lol:


KépKépKépKépKépKépKép
Vendég
 


Kocce na mosma tenyleg megyek :shock: :arrow:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi muti ma a hod!!! :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Vendég
 


[quote="pendi"]B írta:pendiridget! a kért hődiagramom!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 69600_.png

Erdekes :shock: :roll: Hany napos a ciklusod :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


nekem nem olyan szép mint neked! Nekem még pé-m sem volt. Pedig már kéne, hogy legyen. Szedtem most is a clostyt. az igaz, hogy a múlt hónapban is csak a 17. napon ment fel a hőm, és 16. napra rakta be a függőleges vonalat. Most még csak a 13.napon vagyok. :roll: :roll:

A tiéd tényleg ígéretes! Hátha majd az akup meghozza az eredményt! :lol: :lol:
Vendég
 


Hat en nem ngyon hiszek am a homerozesben :? Nekem az uccso2-3ciklusom mind magas volt a vege fele sot meg mikor megjott is meg akkor is 37nel voltam ugyhogy en arra nem adok :roll: Szerintem ennyi erovel meg neked sem kell a te hodre adni :? vgyis aggodni nem kell :D Az akupot meg sajna mar peteeres utan kezdtuk el azota ackio 8) azaz olyan amibol baba is lehet :lol: 1szer volt tegnap :? De semmi nincs veszve es nem aggodom en az agusztusi hora gyurok 8) mert akkor leszek ngyon eros :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


nem igazán tudom leolvasni, csak hasonlítani a múlt havihoz. egyábként ált. 25-27 napos ciklusaim vannak, de most 28 napra jött meg. bizti a gyogyó miattt. Holnap megyek dokihoz, és megnézi nekem a pé-met.

a 37 állítólag még rendben van mensinél. majd változik az amikor kell neki változni. De az biztos, hogy neked nagyok korán volt pé-d. Nagyon hirtelen ugrott meg.
Vendég
 


Hat ez az :roll: ezert is mondom ez nem az en honapom :?
Holnapra meg nagy drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Apacskat most ne nyaggasd hanem majd csak ha pe lesz :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


En asszem megyek aludni 8) Pendi neked sok sok tuszocsket holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A linkem nem ment at :shock: Na majd most :twisted:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most se :shock: :shock: :twisted: :twisted: Akkor kuldom ezt:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget!

Írtam neked pü-t! :wink:

Szöszke!

Tegnap neked is! Bocsi, hogy ismeretlenül kerestelek meg, de már tárgytalan, sikerült találnunk valakit, aki megoldja a dolgot! Azért köszi, ha segíteni akartál! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?