Sziasztok vonatosok!
Ma a Baross utcai Fakopáncsban láttam leakciózva az Eichhornos fakészleteket. (Csi, ezt főleg neked írom!) Sajna így is min. kétszer annyiba kerül, mint a Tescóban, de szebb is annál. Volt fordító is, kétezerötszáz körül, de nem vettem, még lesem a Tescókat, bár eléggé hiába. Ma sem volt se a Pólusban, se a Fogarasin. Kezdek kiakadni. Menjek tényleg Debrecenbe? De legalább ott BIZTOS van?
Ildi szuperül leírta a fordítót, vasutas apám egyébként tolópadnak nevezi. Engem még a felemelhető híd meg az állomás is érdekel.
Titati, Csi, kezdőkészletnek jó az a kis Tescós vagy a Rossmannos, de ajánlatos hidat meg egyenes sineket is venni hozzá, mert csak akkor jön össze a szintbeli kereszteződés. Szerintem elsőre ez elég, persze kérdés, hogy mekkorára akarjátok majdan bővíteni. Előrelátóan nagykészlettel is lehet indítani, a Tescóban az is olcsó, és csak Karácsony előtt lehet kapni!
Kíváncsi, ma láttam a Fogarasi Tescóban Playmobil vonatot 15 ezerért, de már nem emléxem, mit akartál tudni róla
Nekem annyira nem tetszett, bár nagy előnye, hogy bele lehet ültetni emberkéket. Elemes és két kocsiból áll.
Gyerekek, találjatok Bpen fordítót!!!
Klára