Sziasztok!!!!
Forró teát majszolgatok (ronda képzavar, de tetszik) és mindjárt bekapcsolom az elektronyos mellszívót is!
Ma szabad estét csináltam, gyerkőce alszik, apa is beájult. Ma már dolgozni ment............ Hülye pasi! Tegnap elzavartam masszőrhöz, és kicserélték pár órára a derekát! Jövőhéten is megy kétszer, remélem a szinten tartásban tud majd segíteni! Szóval jobban van!
No, a lényeg:
NORKA!
Bogit öleled meg helyettem is sokszor, kívánok neki rengeteg mosolygós és felhőtlenül szép napot! Boldogság van...............
HUNCI!
KisHunci is legyen sokáig ilyen békés és kiegyensúlyozott!!! Sok puszi nektek is!
CSAKEGY!
Nagyon drukkoltam!!! Hálistennek, nincs baj!
Kavicska!
Kakálás: Az egyetlen farmeromat tojta össze a lányom........... Mivel a kakija ugyi most zőőőőőd, így fogalmam sincs, kijön-e majd...... A liberó jó, a pamperst nem szeretem, a baby love is remek!!!! Ja, és a tuskós is nagyon bevált, Rambókának millió hála az ötletért. Bár éjszakára csak a liberót merem tenni, mi nem kelünk fel tisztába tevéshez, alvás van szopi után. Kivéve, ha van kaksi, ami csak napközben van az esetek 99,8%-ban.
Egyébként igen, pont ugyanígy csinyálta a ded, átáztatta a bodyt, rugit, pelust is, nanááááááááááá, és jöhetett a farmerom! Pfffffffffffffff
A táblázatot már mentettem is, ma éppen cseresznyét rámoltam kimagozva, kis zacskiba tömve a fagyóba!!!! Két hét kb, és lesz meggy is, aztán vadászom majd az öszibarackot is! Kicsit várom már a hozzátápis időszakot...... Kíváncsi leszek, milyen ízlése lesz!
Norka!
Víg örömmel és röhörészve olvasgattam az ötleteléseket..... Ne haragudj!
Sajnálom a macsekjaidat! Annyira hozzátudnak nőni az emberlányához! Nálunk apa kivágna sajna a macsekkal együtt, az egyetlen állat, amit nem hajlandó megtűrni. Pedig én imádom a cinyókat! Talán majd Nóri, mert neki viszont nem tud ellenállni. Nagyon veszedelmes szeme van a lányzónak!
Kérlek pihenj! Kérlek, kérlek! Sosem bocsátanád meg magadnak, ha olyan dolog történne, ami kivédhető lett volna fekvéssel, lasítással! Hozzá fogsz szokni, csak át kell billenjen a kapcsoló! Ja, és nagyon jó, hogy sokat látlak itt!!!!!!!!!
Bettica!
Úgy döntöttem nem szurkolok............
Zsizsiknek sem szabad! Úgy veszem észre, már kicsit terhesek a kérdések...... Remélem jól vagy, és talán hamarosan érkezik a hír, hogy az utód kibújt. Nagyon nehezek ezek az utolsó napok! Tarts még ki egy kicsinyt!
Anyóm!
Végre........... Eddig mindig beugrottál, és egy hsz után megint rohantál tovább! Végre itt vagy Te is! A kép valami csodás! Olyan megható, ahogy Dorka simizik!!! Remélem kitart majd ez az odaadás későbbre is, és a tesóféltékenységet csak hírből ismeritek meg! Örülök, hogy jól vagytok!
Monee!
Hogy te hogy pörögsz már megint.................. Lassíts csajos! A ruhádat irigylem, annak ellenére, hogy valszeg az életben nem fogok már ilyent tudni felvenni!!! Istenien nézel ki! Kérek fotót a tömésről, illetve az eredményről!
Alice!
Mi ritkán "beszéltünk", de nagy érdeklődéssel olvasom amiket a kinti tapasztalataidról írsz! Aki azt gondolta, hogy külföldön kolbászból van a kerítés, az ilyenkor biztosan elgondolkodik kicsit...... WHO, szopi ide vagy oda, a WHO nem, tudja a gazdaságot fent tartani, sem pediglen előre lendíteni, szóval értem miért nem ilyen front téma pl. a szoptatás felétek! Van más, ami fontosabb, lásd mukahelyek megtartása. A Felix név hiába macska név, nekem tetszik!!!
Huncikám!
Hát akkor neked se drukkolok, max magamban................ Minden tiszteletem a tied, mélységes meghajlás mellett.......... Soha ebben a büdös életben nem mernék már rá vállalkozni!!! Gratula! Előre is, hiszen sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rejó!
Khm....... Nem is tudtam, hogy Te kutató vagy! Bocsáss meg, de ez valahogy nekem simán kimaradt!
Rambóka!
Elképezelm Gergőt, ahogy macskát terrorizál......... Hihihihihihihihihihi És csak direkte neki kifejlesztett hangja van!!! Buta macsek, hogy nem tudja ezt értékelni!!!
Kit felejtek ki??????????????
Annak max írok később!