Új privát üzeneted érkezett!

Aanda, Pompi
Júniusban megyünk 5 éjszakára Sümegre a Hotel Kapitányba, Júliusban 1 hétre Tapolcára Hotel Pelionba. Ezeket tegnap foglaltam le, eddig nekem is nagy kérdőjel volt.
Tengerről idén fájó szívvel lemondtam.

Zsuzsi
Én nem cifráztam, sima kenyérhéj és kész :)

Hajni
Nagyon örülök, hogy jól vagy!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Hajni! Megfőzöd a tojást KEMÉNYRE (kőkeményre!!! - ezt nekem kihangsúlyozta a dokinénink, ezért én is OKOSKODOM :lol: :lol: :lol: ), és utána KEVERD a főzelékbe. :lol: :lol: :lol: Miért ne tudnád beletenni?! Pl. egy sima spenótba vagy van cukkini is a kecskemétinek, ahhoz is jó. Én főzöm a főzeléket, és akkor is így teszem bele külön. Még a joghurtot is csak evés előtt teszem hozzá, mert egy sima párolt zöldség elvan a hűtőben, és akkor ezek mennek utána kaja előtt hozzá (vagy túró, reszelt sajt). A húst és májat az együtt főzöm a zöldséggel (bár ezt is szoktam külön, a kajától függ), de egy kicsit már megpirítom (a húst).
Ja, és így simán ketté tudod választani a fehérjét és a sárgáját. Én még nem adok fehérjét direktbe, de evett már 1-2 falat rántottát :lol: , vagy ami a sütikben van (almáspite zabáló a gyerekem és abban pl. van).

dkata
 
 


Hajni
Megfőzöm a tojást, és úgy könnyű a sárgáját különválasztani

Kép
Kép
emma1976
 
 

 
 

Emma

én voltam már többször a Sümegen a Hotel Kapitányban, szuper nagyon. Lovagi tornára is mentek? Azt vétek volna kihagyni :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni

azt mondta a doki, hogy 1 éves korig szigorúan pepti junior. Az a gyanúm, hogy lehet, mostmár más tápszert se fogadna el, mert már akkor csapkodja a fejét, ha a cumisüveget a szájába adom.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi,

ez nagyon rossz lehet, akkor tényleg elég kevés dolgot tudsz adni neki... :cry: Humana almapépet adtál már? A változatosság miatt esetleg... ez tej és gluténmentes. Ha bevezetted a glutént, kitárul a világ: van a milupának és a hippnek is tejmentes gríz, amit keverhetsz Sinlaccal v. gyümölccsel, és a milupa 7 gabonás pép is tejmentes - csak ezek ugye gluténesek.
Glutén bevezetése: kenyérhéj, kölesgolyó... mi most puffasztott búzát eszünk (DM bio tönkölybúza mézzel - nagggyon finom), meg a Hipp és Fosfovit babakekszek is. :lol:

dkata
 
 


Kata

köszi, utána nézek ezeknek, amiket írtál, mert mostmár bevezetem a glutént, valamit adnom kell enni.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi! Ami még eszembe jutott, hátha megeszi: kukorica. Pl. cornflakes (DM natur bio), vagy én imádom a kukoricakását (kukoricadara vízben megfőzve). Mondjuk én sóval + kefírrel eszem, de hátha Olivér megeszi magában... Bálint nem szerette, de a cornflakes simán beleturmixolható a gyümibe v gyümölcslébe. És a kukorica gluténmentes.

dkata
 
 


Kata

a Humana almapépet megtaláltam, a Hipp honlapján a táblázatban minden tejpépben, grízben van tejszármazék, a milupa honlapján sem találtam tejmentes grízt.
Meg tudnád írni, hogy konkrétan milyen termékre gondoltál?

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni!
Én is megfőztem az elején és a sárgáját szortam a főzelék tetejére.
Illetve én csináltam belőle nekik tojáskrémet is ami úgy nézett akkor még ki (mert én már adom a fehérjét is) hogy sárgája vaj bele egy kicsi mustár összekeverni krémmé és mehet a kenyére. Imádták.

A glutént én úgy kezdtem hogy a kezébe adtam egy darab kenyeret és ette, nyamogta aztán jött a tészta majd a liszes rántás :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pompi,
Tök jók a képek!
Káposztásmegyeren épül egy élményfürdő, ott biztos lesz babarészleg, de nem tudom, hogy mikorra lesz kész, asszem vmikor mostanában.

Anikó,
Szegény Marci! Én is úgy félek a kullancsoktól, már tényleg mindenhol ott vannak, ahol van egy kis fű vagy fa!
Nexttől hogy rendelsz, engem nem hagyott regisztrálni sem!

Hajni,
Azért csak próbálkozzatok sűrűn otthon Apával, hátha...
Lombikra mikor mentek? Nekünk Bazsi pont a 2. lombik előtt sikeredett, már szúrtam a suprefactot, eszembe sem jutott, hogy védekezni kéne. És így utólag nagy szerencse, hogy nem tettük.
Voltam a dechatlonban, vannak pamut pólók is uv védelemmel, de a legkisebb a 4 éves méret. Kicsiben csak ing és baseball sapi meg a fürdőruci anyagú pólók vannak. Én vettem egyet strandoláshoz és egy sapit is.

Zsu,
Nem semmi Borka, hogy már egyedül lépeget! Gratula!

Zsuzsi,
Balázs nagyon szerette az őszibarackos pulykát (Univer vagy Kméti) és a cukkinis csirkét (Hipp), de lehet, hogy ez már darabos, nem emlékszem.
Mi durum tésztával kezdtük a glutént, magunknak csináltam spagettit és kapott belőle ő is egy kis paradicsom szósszal. Aztán jött a zsemle, amit nagyon szeret majszolni magában is. Általában az az uzsi előtte egy joghurttal.

Mi Kehidakustányt néztük ki, de még nem foglaltunk, mert a fiúk (barátokkal mennénk) még egyeztetnek a munkahelyen...remélem, nem maradunk le. :?

Kép
bandika
 
 


Húúú, de hülye vagyok! Főtt tojás..., sose jutott volna eszembe! 8) :lol: Köszi csajok!

Zsebi,
vajból rendes vaj? Vagy margarin? Mi a különbség?

Kata,
túrót is tényleg! Olyan alap dolgok nem jutnak eszembe!

Emma,
de jó lesz nektek, hogy 2 helyre is mentek! Már én is fűzöm apát, rámragasztottátok a nyaralhatnékságot! :lol:

Zsuzsi,
akor tényleg mi lenne, ha csőrösből adnád neki, vagy tennél a tápihoz a Humána almaporból, hogy kanalazható állagú legyen, és úgy adnád oda. Ráadásul úgy az íze is módosul, meg nem is cumiból kapja! Az én fiam minden reggel így és ezt eszi. (A gazdaságosság meg a kakija érdekében szórok még bele egy kevés kölespépet is - imádja!!! ) :D
A köles amúgy gluténmentes!
20140901102739
 
 


zsuzsi,
én már a glutén meg a tej(poros) cucccok előtt találtam egy csomó mindenféle MENTES kaját.
Ötletek:
(na most kipakolom a spájzt 8) :lol: )
- HUMANA tejmentes almapép
- MILUPA Gyerekálom tejbedarapép Igazi vaníliával
- Natúr Bio Kukoricapehely
- Milupa Crispy (ez puffasztott rizs) - keksznek
- van gluténmentes tészta is bioboltban

A glutént én zsömlével kezdtem meg bio bulátával, ez a kölesgolyó mellett van a Tescoban.

A fruttapurát enyimek is imádják, Hajni javaslatára kezdtem és nagyon bevált.

Üvegesből ami nagyon finom, a HIPP rizses zöldségkrém csirkehússal (ez teljesen pépes) és a Kecskeméti Vadas marhahús rizzsel - ez darabosabb, de mivel Norina se eszi meg így, le szoktam még darálni a botmixerrel és így már nagyon szereti.

De Anikó régebben tett fel képes bemutatót a finomakról! :D

Hajni,
örülök, h ilyen stramm csajszi vagy! Szerintem mindegy, h spontán v. lombik, csak ne idegesítsd magad, ez a lényeg!

A Corás úszógumi végül is bevált, az elején még tartottam őket a popijuknál, féltem, h kicsúsznak, de nem. Van egy másik is nekünk, egy repülőgépes, az ilyen kétlyukú, de az meg annyira fenntartja őket a vízen, h szinte alig éri a víz. Viszont volt szerencsénk kipróbálni egy harmadik fajtát, az is kétlyukú volt, az olyan volt, mint egy medence, ilyen több kis koncentrikus körből állt és sárga volt, na az tök jól fogja is, és benne is van a vízben!

Miért utálod a medencéket?

Én is most készülök a tojássárgájával, majd megfőzöm és üveges spenótba keverem - ezt tervezem.

Emma,
tök jó lesz a sümegi Kapitány, azt én is nézegettem!

Viiiiszont.....! :D Képzeljétek, tegnap lefoglaltam júliusra egy hetet Bükfürdőre, a Hotel Répce Goldba! Muszáj elmennünk nyaralni még egyszer, annyira jó volt!!!! (Balcsin nem találtam semmi jó szállást... :( )

Aanda,
ne félj, h nem tudnak majd aludni! Ha láttad volna, ahogy birtokba vették az új szobájukat! Mintha csak egy játszóházba léptünk volna be (pedig nem volt ott semmi extra)! És tényleg első nap a sok élménytől kicsit később aludtak el ugyan, de teljesen kidőltek, és másnap sokáig aludtak! 2. nap meg már minden ment normálisan.

Bandika,
fúú, az jó lesz, ha lesz vmi Káp.megyeren!

zsebike,
jó ötlet a tojáskrém! Én is imádom... majd csinálok nekik is...
Felvágottat te mit adsz?

Na megyek, mert iszonyú nyügi van... Nehéz mexokni, h tejcsi után alig valamivel már reggeliznek...

Meg tanácsot is kérek! :?
Norina állandóan nyügizik elalvás előtt. Ha fáradt, nem lepihen (ha az ágyába rakom, azonnal feláll), hanem sír folyamatosan és csak sírva és csak rajtam tud elaludni!
Ha velük alszom a nagyágyon, 3 órát is tudnak aludni, ha átteszem őket a saját ágyukba, egy óra a maximum. Szerintetek...? :roll: De a leggázabb az a sírás... Főleg, ha vmi dolgom is van (pl. ki szeretnék teregetni). :?:

KépKép
pompomlány
 
 


Na meg este is... Fürdetés után ők tejcsiznek, addig én elmegyek fürdeni,de ha végeztem, utána állnak és sírnak utánam és muszáj vagyok bemenni velük a nagyágyra, mert a férjem idegbajt kap. (Meg én is, mikor valami dolgom lenne, de nem lehet, mert akkor folyamatosan sírnak.)
Túúúdom, rosszul szoktattam őket... de annyival egyszerűbb volt, mikor ugye szopiztak, cicin 5 perc alatt elaludtak, akkor minek hagyjam őket órákig sírni? Így persze nem tanultak meg egyedül elaludni...

Cné :D :(

KépKép
pompomlány
 
 


Most csak ennyire van időm. :oops:

Aanda! Pompi! :)
Mi 3 hét múlva megyünk Balatonfüredre 1 hétre. Céges üdülő, de minden van, amit csak el lehet képzelni (és mindez röhejesen olcsón). Már nagyon várjuk! :lol:
Meg majd valamikor megyünk 1 hétre Cserkeszőlőre is, egyik rokon üdülőjébe, de azt még nem tudjuk, hogy mikor.


Pompi! :)
Nem jó a vonalzód! Ezen a gyerkőcök nagyon fiatalkák még! :wink:

Kép Kép
kismokus
 
 


Pompi!
Ez a sárga úszógumi pont most akciós a rossmanban 700 forint / db. amúgy meg 1700 szokott lenni :)

Felvágotnak általában csirekmellsonkát, bécsit (Eszter ezért remeg) pulykapárizsit, meg füstlit szoktak még enni.

Alvás terén Balázsnak votl egy idjen időszaka (mikor nőt de a foga hogy ott kellet lennem ált ez elég volt de volt hogy ignye hogy ki is vegyem. Időszakosan megtettem de én magunkhoz nem veszem. valahogy le kéne szoktatnod őket nem fog menni csak sírás árán. :(

Hajni!
A kenyére margarint a ligánál maradtam azt egyébként tejérzékenyek is ehetik, de ez van itthon mindig a keresztlányom miatt, ha meg ételbe kell tenni (pl. krumpli) akkor a rendes kocka margartint teszem rá abból is a ligát az is tejérzékenyeknek is adható.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


hajni777 írta:Lányok, Ti hogy adtatok a gyereknek tojássárgáját? Megsütitek a sárgáját és odaadjátok, vagy hogy? De azt ne írjátok, hogy keverjem főzibe, mert én csak üvegest adok neki! Fehérje mikortól mehet, úgy könnyebb lenne...

megfőzöd és kikaparod a sárgáját.
de én egész tojást adtam mind1iknek.

üveges kajához nem tudok hozzászólni, mert mi olyat nem eszünk.

babaúszás: ha lenne időm én vinném. Iszonyú vízbiztonságot ad, és ok, hogy úszni nem tanul meg a gyerek, de meg nem fullad a vízben.
Én 4 gyógytornásszal konzultáltam és mind1ik javasolta.

glutén: keksz v. kenyér, simán a kezébe, semmi nem kell rá.

Pompi :)
Lili is kínlódik az elalvással néha, én 10 percenként bemegyek megsimizem.... és teregetek, ha kell :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pompi

sajnos a milupa gyerekálom tejbedarapép igazi vaníliával nem tejmentes, megnéztem.
viszont humana tejmentes almapépet vettem ma, este kipróbáljuk.

mi az a fruttapura?

köszönöm a tippeket lányok, üveges kajákra is.

Kép
zsuzsi73
 
 



Pompi,
az tény,hogy az elején nem kellett volna a nagyágyba tenni őket,de azt is elhiszem,hogy a szopi miatt így sokkal egyszerűbb volt!Nekem felváltva nyűgösek,általában fogzáskor,én sűrűn bemegyek,néha felveszem,megnyugtatom és visszateszem,ezt szokták meg.Határozottnak kell lenned,biztos nehéz lesz,de minél hamarabb meg kell nekik tanulni egyedül elaludni!

Lili,
nagyobb kajadarab még az ő kakijukban is előfordul.Én addig felfüggeszteném a hozzátápit,amíg a pöttyök nem múlnak el.Az almát soha nem pároltam meg,de próbáld ki úgy,hátha az a baj!

Hajni,
a pöttyök 2 nap alatt elmúltak!
Remélem,hogy igazad/igazatok lesz az alvással kapcsolatban!Pelust mindenképpen viszek(meg a fél házat),még napközben is hurcolászni szokták magukkal!
Én tojássárgáját 9 hónapos koruktól adok,fehérjét 1 évestől.
Szedd ki az üvegből a kaját,és turmixold hozzá a tojást.

Zsuzsi,
most az Intersparban akciós a kecskeméti kaja,8-11 hóig,azok tök finomak,próbáld ki!
Enyémek sem mindig eszik meg a főztömet,akkor keverek hozzá sütőtökpürét,vagy átteszem a kaját üvegbe,így azt hiszik,hogy az bolti! :lol:
A glutént én kiflivel kezdtem,a babakocsiba kapták meg,így nem szórták szét a lakásban.
És ha tennél a tápiba kakaóport?
Som-ot azért kipróbálnám,egyátalán nem biztos,hogy kiütné!
Rizst szoktál adni?Jó gyümivel is,zöldséggel is.
A fruttapura gyümölcs,4db-os kiszerelésban,sok féle variációban és ízben.

Emma,
húúú,2x nyaraltok!Szuper!

Kismokus,
a céges üdülők olyan szuperek!Kár,hogy már alig van!Gyerekkorunkban csak ilyenekbe jártunk és milyen jóóóóóó volt!

Zsebi,
de jó,hogy mondod az úszógumi akciót!!!

Az intersparban akciós az utazóágy!!!!!!!!6990 ft!
Apa délelőtt már meg is vette az utolsó 2-őt(Tatabányán),és akciós a teszkós pelus is!1799 ft!

Andi
Kép
aanda
 
 


Bandika,
Nem is emlékeztem, hogy Balázs spontán fogant! Teszel fel linket a pólóról meg a sapiról? Jöhet Baluval is!

Pompi,
Tényleg olyan jó az a sárga gumi? Akkor mindenképp veszek, csak olyan túl nagynak tűnt! Alvás terén egy hajóban evezünk. Olivér még mindig velem alszik, nekem tök jó, és nincs is szívem üvöltetni a saját ágyában, ahol persze esze ágában sincs elaludni. Elb…tam, tudom! Egy a baj, apa bitorolná vissza a helyét… Úgyhogy ha vmi beválik, írd meg nekem is!

Kismóki,
De jó nektek!

Zsebi,
Én pl. delma light-ra vagy vajkrémre gondoltam. Azt eheti szerinted? Köszi a sárga gumi infót is!

Orsi,
Lili is evett már fehérjét is? Lesz nagy szülinapi party? De durva, hogy már Lili is 1 éves nagylány!

Zsuzsi,
Itt is egy frutapura link:
http://www.milupa.hu/asp/show_milupa.as ... &lng_id=17
amúgy elvileg gyümölcspüré többféle ízben. Olivér ezt kap sinlaccal uzsonnára.

Anda,
Milyen kis fineszes fiaid vannak, hogy az üveges jobban kéne nekik! Olivér is ha néha üvegből kapja az univert, akkor mindig mutogatja rajta a babát, örül neki!

Apa megbabrálta a netet, ez egy másfajta program, ahol is nem tudok csak a szöveg legvégére emotikon-okat illeszteni. :? :roll:
20140901102739
 
 


Zsuzsi.

Na, látom, az én linkem is béna lett, kattints a jobb oldalon a gyümölcspürékre, ott lesz a frutapura. Amúgy dm-ben és rossman-ban is lehet kapni. Meg Brendonban is.
Ilyen pelyheket is adhatsz neki, mondjuk az Humana almással felváltva vagy akár vegyesen. Csak mert ezek a teljes kiörlésűk jók az emésztőrendszerének.
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... Bio_409636
Az oldalon alul meg vannak darakásák is, ezek is teljes kiőrlésűek:
http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_i ... cat=267994
20140901102739
 
 


Ja, ez a fruttapura
én HIPP márkában szoktam ugyanezt venni, a 4 db 400 ft.

Kata,

a natur gríz probiotikusnál nincs bejelölve, hogy tejmentes lenne, ezt néztem már tegnap.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi! Hippem nincs, csak gondoltam a natur gríz az natur. De a milupa tejmentes mindkettő, itt nézem neked a 2 szememmel + a szemüvegemmel a dobozon és rajta van, hogy tejmentes, tejcukor és szójamentes.

dkata
 
 


Sárga többgyűrűs úszógumi nagyon jó, szombaton mi is olyat vettünk, mikor barlangfürdőztünk. :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Zsuszi! Tennél linket a Hippről, ami fruttapura? Mert én meg azt nem találom. :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 



Kata

müllerben veszem, Magyarországon nincs kereskedelmi forgalomban, néztem már én is.
De a Müllerben van mindig, itt a link:

http://www.hipp.de/index.php?id=128

Kép
zsuzsi73
 
 


Értem, köszi, de itt meg nincs Müller, akkor marad a Fruttapura 600ért.

dkata
 
 


Ja, a humana tejmentes almapép nagyon ízlett Olivérnek, az előbb kipróbáltuk. a következő alkalommal csempészek bele 2 kanál tápszert is.

Megtaláltam a Milupat is :D

Kata,

Te szoptatsz még?
valamelyik nap eszembe jutottál, amikor írtad még régebben, hogy a szomszéd gyerek 9-10 hónaposan már kakaós csigát evett.
épp ezt vettem, s Olivér kinézte a kezemből szegény, akkor jutottál eszembe :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Szomszéd gyerek kakaós csiga mellett azért szopott is! Azt nem tudom, szopik-e még, ha nem muszáj, nem beszélgetek velük, kérdezni meg főleg nem szoktam...
Igen, Bálint szerencsére szopik még, bár akartam is írni a múlkor, hogy itt mindenki épp gőzerővel szoktatja le a ciciről a gyerekét... :shock: Hát nálunk sajnos nem lesz kistesó, úgyhogy én szépen hagyom őt szopizni, meg nekem is így a jó... és utána már azt remélem, adhatok tejet, nem kell tápszert kevergetnem, nem is iszik cumisüvegből semmit.

dkata
 
 


Egyébként szomszéd gyerek (Olivérnek hívják :lol: ) szerintem kisebb volt, mikor kakaóscsigát meg gulyáslevest evett, ez olyan 7-8 hó körül volt, mert még kint voltunk, jó idő volt és februári Ő is... mindegy, még nincs baja tőle, csak épp csokit, túrórudit meg teskós kekszet eszik szívesen, mást nem nagyon. Enyém gyerek meg nyomja be a főzeléket meg a paradicsomot... most az eperrel terrorizálja az anyja, "de képzeld, nem akarja megenni, mert CSAK A BANÁNT SZERETI"... Hát én pl. epret nem adok csak jövőre. Az más, ha benne van vmiben, de úgy direktbe nem.

dkata
 
 


Kata

sokan nem tudják az epret, pl. az egyik imerősöm 6 hónaposan adott a gyereknek import mű-epret, s amikor mondtam, hogy azt még nem szabad ilyenkor, azt mondta, "miért ne? semmi baja nem lett tőle"

Kép
zsuzsi73
 
 


dkata írta: bár akartam is írni a múlkor, hogy itt mindenki épp gőzerővel szoktatja le a ciciről a gyerekét... :shock:

én ilyet sosem írtam :oops: :oops:
gőz erővel próbálom emberi kajára rávenni Lilit :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! Tudom... :wink: :lol: :lol: :lol: De ahol kistesó "készül", ott igen... bár én akkor se tudnám magam rávenni (nem a gyereket), hogy szokjon le... mert akkor most kezdjek tápszerezni? Nem akarok... mert az anyatej jobb - és szerintem emberi kaja. :lol: :lol: :lol: Lili meg tudja, mi a jó. :lol:

dkata
 
 


Lili ma megivott 30 ml almalevet :) haladunk :)

egyébként kézzel már mérhető mennyiségeket eszik, eddig a rekord nappal 5.5 óra volt két szopi között, ami szerintem már hatalmas előrelépés.
A tészta mindig nyerő, sokszor azt eszik ill. gyümölcsöket, sárgarépát.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hajni777 írta:Apa megbabrálta a netet, ez egy másfajta program, ahol is nem tudok csak a szöveg legvégére emotikon-okat illeszteni. :? :roll:


Mozilla Firefox??? Nekem is az van már egy ideje, és tényleg minden emotikont a szöveg végére tesz. Úgyhogy én odateszem a végére, majd kivágom és bemásolom a helyére. Elég macerás. :evil:

Kép Kép
kismokus
 
 


És miért nem használtok másik böngészőt? Én funkciók szerint használom őket :lol: :lol: :lol: , konkrétan hármat, melyikben mi működik... Tökéletes nincsen. :cry:

dkata
 
 


Hajni!
Adhatod neki de abban gondolom van tej (tejszármazék). Egy éves kor után már adható. :) Én azért adom a tejmenteset mert az uncsitesó tejallergiás így mindig tud enni ha épp itt van. Amúgy már adok nekik tejes cuccokat régen. :)

Remélem mindenki kap még úszógumit.

Amúgy akinek váan pl. Orsi! meddig tudja egy gyerköc ezt használni mármint korilag?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
köszi.

Kismóki,
azaz! Az explorer mindig kidobott, hogy küldjek hibajelentést... :twisted: Csak az a baj, hogy szinte mindig word-ben írok, mert már megszívtam párszor... :twisted:
20140901102739
 
 


zseboroszlán írta:Remélem mindenki kap még úszógumit.

Amúgy akinek váan pl. Orsi! meddig tudja egy gyerköc ezt használni mármint korilag?

többféle méret van belőle.
tavaly 2.5 évesen még simán használtuk.

idén kell valamit Lilinek venni, jó is, hogy eszembe jutott, mert 22én megyünk kolpingolni :)
úszópelust már vettem :) persze rózsaszín :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Andi :lol:
köszi, hogy legalább te reagáltál! Hát...a párolt alma sem vált be, mintha egy az egyben a pelusban landolt volna a sárgarépával együtt. Most ezt felfüggesztem, és majd újra próbálkozom a krumplival üresen. Pedig annyira jóízűen eszi! Lehet, a mennyiséggel van a baj, túl sok neki ez a napi 2X50 g.

KépKép
lili73
 
 


a 2x50nek nem kellene soknak lennie
nekem hirtelen a teljes kanalas hanyagolás lenne az ötletem, mert leet hogy korai volt még az ő bélredszerének.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
megfogadom a tanácsokat, biztos tényleg korai volt még Barnusnak. Szerencse, hogy szopizik, így nem aggódom, hogy mellette csak Sinlacon él.

KépKép
lili73
 
 


Lili,
2008 Június 05 Csütörtök - 12:48-kor mnet el az én válaszom is neked, írtam egy csomót! :( (előző oldal )
20140901102739
 
 


Lili,
nagyon szívesen!Ha tudok,segítek!Szuper,hogy van tejed!Elég még mind2 babának?

Orsi,
Lili szépen halad a kajákkal!A répát hogyan adod?Nekünk az vált be,hogy hasábokra vágom össze a zöldségeket,és úgy főzőm meg,de csak félpuhára,hogy ne essen szét,így szépen harapják.

Kata,
én 1 hete adtam nekik epret,először mag nélkül,majd 2 nap múlva azzal együtt,nem lett bajuk!Szomszéd gyerek az epres joghurttól és az ivólétől is pöttyös lett,ezért mertem kipróbálni,mert enyémeknek ezektől nem volt bajuk.

A sárga úszógumiból csak 1 méret van a rossmannba,69x69-es,hát remélem jó lesz!Apa nemsokára hazaér vele,és majd megírom,hogy mekkora!

Andi
Kép
aanda
 
 


Kismóki,
Hááát, nemtom, én vagyok-e béna, de kb. 50x megcsináltam azt a vonalzót, de egyszerűen nem volt olyan rublika, hogy évszám, úgyhogy csak így tudtam… 8)

Hajni,
Tényleg naGgyon jó az a sárga! Mi már a’sszem nem veszünk, mert tele a lakás kacatokkal. Ne tudjátok meg, hogy néz rám a férjem, mikor beállítok valami újabb „cuccal”!

Zsebi,
Azé’ köszija tippet!
Füstlit már lehet enniük??? :shock:

Zsuzsi,
Nnna, nemtom, hogy csúszott át a rostán a vaníliás tejpép. Pedig órákig olvastam minden címkét! Na mindegy... :oops: Nem lett bajuk és imádták (meg én is – alig vártam,, hogy hagyjanak belőle!) Natúr grízt is vettem, de az még ott figyel a kamrában!
Vedd meg a fruttapurát, nagyon jó! Végül is 150/db – ennyi mondjuk az aktíviás krémtúró is. Úgysem fogsz minden nap adni neki, és legalább eláll a polcon és bármikor előveheted, ha gáz van.

Nálunk most az van, hogy annyira hozzászoktak a Kolpingban a gazdag reggeli választékhoz, hogy nem győzöm telepakolni az asztalkát: gyümi, ilyen kex, olyan kölesgolyó, tejpép, néha túró, iszi…
Viszont tök jó, hogy uzsira elég most már egy-két buláta a kézben elrágcsálva, akár séta közben is! Abból nem csinálunk nagy ügyet!
Az újdonság most nálunk a sárgadinnye volt, fúúú de imádták!!!
Cseresznyét adott már valaki? (A Kolpingban volt kitéve, de nem mertem...)

Aanda,
Köszi a tippet, az utazóágyon is gondolkoztam, hogy vegyek, mert így ugye még mindig olcsóbb, mint egy bababarát szállás…

Hajni
Örülök, h legalább egy sorstársam van alvás terén. Szerencsére a férjem most már megszokta… este úgyis nehezebben viseli a nyüzsgést, és így mindenkinek jó. 10-kor meg úgyis beviszem már őket, mi meg 11 előtt nem nagyon alszunk.

Orsi,
De jó!!! Üdv Kolpingéknak, nagyon jól éreztük magunkat!!! :D Ti minden évben mentek? Hanyadszor?

Lili,
A’sszem volt egy kis szemrehányás abban, amit írtál! Ne haragudj, hogy nem mindig szólunk hozzá a problémáidhoz! (Nekem pl. a kakisakhoz egyáltalán nincs kedvem... :roll: ) Nekem is vannak kérdéseim, amik néha elsikkadnak… de nem baj. Előbb-utóbb mindenre megvan a válasz is, ha máshogy nem, hát tapasztalatból! :wink:

Megy (vagy volt már) valaki a Gyerekszigetre? :?:

KépKép
pompomlány
 
 


Ja!
és köszi mindenkinek az alvásos hsz-kat! :D

KépKép
pompomlány
 
 


Hajni :lol:
igazad van, köszi és bocsi!

Pompi :lol:
neked is igazad van. Azért lehet ez, mert kicsit egyedül vagyok ilyen korú babákkal itt a topicon, mindenki másnak már egész másfajta kérdései vannak. Egyébként meg tényleg nincs kényszer, az a jó az egészben, hogy arra reagálhatunk, amire akarunk és tudunk :P

KépKép
lili73
 
 


Andi
nem elég a tejci, mellette tápizunk is, fele-fele az arány kb. :)

KépKép
lili73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: