Új privát üzeneted érkezett!

[b]Lányok baj van :oops:

A terhességi hétnek megfelelő a baba:
BPD:40 mm
HC:146 mm
AC:118:mm
FL:27 mm
18.Hét 1 napos értékek

de sajnos nem látták, hogy 4 üregű a szíve .Pontosabban a szív üregrendszere nem látható. :oops: :oops: :oops:

2 hét múlva kell visszamennem kontrollra, hátha többet látnak majd :oops: :oops: :oops: Infarktust kapok addig :oops:

Nem tudom mit csináljak, nem tudom hova is mehetnék most ebben a helyzteben hogy más is megnézze a babát :oops:

Van valakinek ötlete,javaslata?
Gondoljátok egy 4D ultrahangon megtudnák ezt állapítani, hogy most akkor mi is van a baba szívével?
SOS kellene.

Holnap megyek vissza a terhestanácsadóba is, mert most olyan rosszul lettem, hogy haza kellett jönnöm . :cry: [b]

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Ancsa! Sajnálom, hogy rossz hírt kaptál! Én mindenképpen elmennék 4 D-re! Hátha csak nem tudták jól megnézni. És az a két hét túl sok, hogy végigvárd! Szóval én sürgősen bejelentkeznék valahova 4Dre. De olyna helyre, ahol orvos végzi a vizsgálatot.
Remélem sikerül és jó híreket kapsz!

Kép
szly27

sziasztok!

Sajnálom Ancsa a rossz híreket, de ne kenődj el, mert az, hogy nem látszik, az nem azt jelenti, hogy nincs is!

Dr Lollok csinál Tatabányán 4D-t, ott biztosan doki csinálja...
A másik, amit a közelben Tatán tudok, ott nem tudom, hogy orvos végzi e a vizsgálatot.
Mellesleg azt gondolom, hogy ha komoly problémát látott volna, akkor azonnal genetikai tanácsadóba kül uh-ra. :roll:

várom, hogy mit sikerül intéznetek, és remélem, csupa jó hírrel térsz vissza!
Én drukkolok!!!
Vendég

Ancsa nem akarom ismételgetni a többieket de szerintem is 4d-re kéne menned.De feltétlen valami "menő"helyre ahol jó szakember van.
Mert itt pl nálunk keszin valami pancser csinálja,itt tényleg csak mozizni jó(vagy ara sem)
Azt nem mondom,hogyx nyugodj meg hiszen teljesen megértelek,hogy ideges vagy...
De ezer millióval szoritok neked,hogy renben legyetek...és írj!!!!
Vendég

Ancsa!
Tényleg menj el valahova,hogy megnyugodj!!!Lehet,hogy megérné Pestre menned valami komolyabb helyre,hogy tényleg megnyugtassanak!Én is Pesten voltam anno a 12. héten az istenhegyi génközpontban.De van még pár jó,profi hely! :wink:

binyek

Bari!
Egy hét múlva már 3 gyerekes anyuka leszel,hahó!Irígy kutya vagyok.... :evil:

binyek

Sziasztok!

Jó kis napom volt. Voltunk szülőszoba bemutatón. Jó volt, csak hosszú. Pont jöttek szülni. Egy nő, aki az ötödiket szülte. Se beöntés, se borotválás, gyorsan szülőágy. Jött az orvos, a gyerekorvos, mindenki, minket meg kiküldtek. Bejött a nő, lefeküdt és kb 1 óra múlva már baba volt.
Voltam NST-n. Minden ok. Sokat mozgott. Uh alapján Bpd 94mm, végre már nem kicsillem. Kérdeztem is a dokit, hogy nem lesz e kicsi. Mondta hogy nem. Lepény szemcsés, de az még jó. Feje beilleszkedve, így ha elfolyna a víz, nyugodtan mehetünk be autóval, nem kell mentő. 1 hét múlva NST, Uh megint, ha még bent lesz. A doki azt mondta, mostmár jöhet.

Kép
szly27

Binyek 6 nap...nekem egy nap is számít olyan türelmetlen vagyok :lol:
Vendég

Mária voltam kukkolni ám a nyáriban és láttam a lányodat :wink:
Milyen ruha?
Vendég

Sziasztok!

Szly, ahogy irtad jó hamar kipottyant az az 5.-dik gyerköc! :shock:
Örülök, h minden rendben a picuriddal!

Bárány szerintem te leszel az első közülünk!

Binyek, ne irigykedj, neked még jobb lesz egyszere kettő babád lesz az tök jó! 8)

Ancsa remélem tudtál intézni valamit, majd jelentkezz! Drukk++++++

Marcsi, tényleg nagyon ügyi, ilyen rucit csinálni! le a kalappal! :D
bencuri

Bencuri ha nem indul meg eggyikőtöknek sem hétfő reggelig akkor én leszek az első :lol:
Vendég

Nekem tegnap azt mondta dokim h 2100 a méhszájam, tehát nem nagyon valószinű4
Hajrá Bari! Remélem kapunk majd képeket! :D
bencuri

sziasztok, köszönöm a jó tanácsokat mindenkinek :lol:

voltam ma terhestanácsadáson, valószínüleg be kell feküdnöm a kórházba :roll:
megnézték a picurit ma is ultrahangon, de ez nem genetikai volt, hanem sima Uh.
Állítják hogy a szívmüködése jó, azért nézték meg, mert nem mocorog a baba és azt mondták, hogy az nem jó, ha 5 napig nem mocorog :roll:

megnézték a baba nemét is, idézem az orvost
,, nem látok golyókat a lába között, ugyhogy vagy fiu vagy lány "

Szerintetek akkor most mi?
Micsoda válasz ez? Vagy ezt hülyeségnek szánta?
Ugy meglepődtem rajta, hogy meg se tudtam szólalni, csak aláírtam a papírokat és hazajöttem. :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa remélem semmmi gond!!!
De azt miből látják,hogy nem mocorog?????????????????
Nekem soha egy ultrahangon sem mocorgott :shock:
Vendég

Én érzem hogy nem mocorog és arra mondták hogy nem normális, ha 5 napig nem érez mocorgást a kismama :roll:
Amugy is parázok, de most megint csak megijesztettek ezzel :roll:

bárány
te mit szólsz a baba neméhez?
szerinted most mit gondoljak a baba neméről?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!
Szerintem a mondat azt jelenti,hogy fingja sincs,hogy milyen nemű! :roll:
Én nem gondolnám,hogy a 18. héten érezni kell minden mozgást,olyan pici meg gyenge még,hogy lehet,hogy mozog ő,csak nem érzed...
Ilyen miatt befektetni valakit... :x

Mi most jöttünk uh-ról:1500 grammosak az egerek és úgy fekszenek,hogy egymás popsijában van a fejük!Tök poén!Csak így persze megint nem láttuk a "B" baba nemét,mert Marci "nagy" feje ott úszkált elötte.Bezzeg ő biztos látja,hogy mi van az orra előtt!!!Csak nem nyilatkozik..... :lol: :lol: :lol:
Azt mondta a doki,hogy ha még 4 hétig kihúzzuk,akkor már Hawaii!Hát azért én kicsit tovább szeretném.... :wink:
Méhszájam nem változott,lepényem G0,tehát minden fa...a!

binyek

Ancsa szerintem az egy idióta állat aki szerint 18 hetesen már nem fordulhat elő 5 nap amikor nem mocorog...
És ha befekszel a koriba attól jobban fog mocorogni
Na jó ne harizz de a hülyeség bőszít

Binyek szép nagy babák :wink:
Vendég

Sziasztok!

Binyek4 Gratula a jó eredményekhez! Legalább lesz egy kis meglepi a nemeket illetően. Azt amúgy látják hogy egy vagy kétpetéjűek?

Ancsa! Egyetértek Binyekkel. Én sem hiszem, hogy egy 18 hetes baba mocorgását törvényszerűen minden nap érezni kéne.
Szerintem a sima UH és a genetikai UH között semmi különbség. Hacsak az nem, hogy más nézi. A gép szerintem ugyanazt tudja. MAx. ha van valami probléma, jobban ránéznek. De gondolom most jobban megnézték a szívét, mert felmerült ez a probléma.

Bari! Átengedjük neked az elsőbbséget! Én sem hiszem hogy hétfőnél hamarabb megszülnék.

Kép
szly27

Kukkoljátok meg a fórumunkat (juniusiak) már annyi baba van hogy csak na :lol:
Vendég

Elárulom Bari, hogy én rendszeresen nézem a tieteket is. Tényleg sok baba van már. És megint született egy. Nagyon édesek és irigy vagyok!

Kép
szly27

Sly ha például úgy szülsz mint nállunk a legutóbbi lány akkor jövő héten babázol :lol:
Vendég

amúgy én is írígy vagyok :oops:
Vendég

sziasztok

köszönöm mindenkinek a bíztatást :lol:
remélem mindenki jól van :lol:

Drukkolok ám nektek, hogy a szülésnél rendben menyjen minden :lol:
ugy irigyellek titeket, hogy ti már nemsokára babázhattok :oops:

majd kiugrik a szívem a helyéről, ha arra gondolok, hogy milyen lessz amikor majd először megpillanthatom a babámat :oops:

Első 2 nél is úgy bőgtem, mint a záporeső örömömben

Vigyázzatok magatokra!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Hát igen Bari! De azért a hétvégét még egyben akarom tölteni, mert szombaton tartjuk Roli szülinapját. jönnek vendégek, meg lesz torta, meg látni akarom a kis arcát, amikor megkapja a traktoros tortáját.

Vasárnap meg egyelőre egy utolsó szalonnasütés a barátokkal. Na utána már nagoyn várom a babát.

Már most nagyon hiányzik Rolkó! Valahogy olyan rossz lesz napokig csak pár percre látni.
De mivel újítják a kórházat, 5 nap helyett csak 3-at kell bentlenni, ha minden jól alakul!

Kép
szly27

szly27

Neked is drukkolok :lol: nagyon :lol:

Vigyázzatok magatokra

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Köszi Ancsa! Bár most ahogy nézem az időjárás jelentést, lehet a szalonnasütésből semmi nem lesz! :cry:

Kép
szly27

AZTAaaaaa Szly!

Megtáltosodott a vonalzód?! :shock:

Bari!
Ma reggel azzal ébredtem, hogy milyen jó neked, hétfőn már egész biztosan babázni fogsz!!!

Úgy irígykedem... :oops:
Vendég

Te is nemsokára babázni fogsz mária :lol:

De jó nektek :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Bari! Merre vagy? Nagyon eltűntél! Olvastam a júniusi topicot is, hát ott sem pörög a dolog!

Hát igen Marcsi! 2 hét 3 nap! Remélem annyi nem lesz. Látod itt vagyunk a végén és eddig azon izgultunk, nehogy hamarabb jöjjön, most meg nem győzzük kivárni, hogy kibújjanak.

Neked is már két hét és akár jöhet is Emma.

Ancsa! Így utólag nagyon hamar eltelt az idő! Már te is mindjárt a feléhez érkezel!

Kép
szly27

szly27

11 nap múlva leszek pont a felénél :roll: bár nekem mindkettő baba elöbb jött :roll:
Lányom a betöltött 38. héten, fiam pedig a betöltött 39. héten született meg :roll:

Nagyon izgulok, ugy szeretném már tudni a baba nemét :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sly a júniusiba írtam..bocsi de lusta vagyok mégegyszer,és depressziós is vagyok
Vendég

Bari4 Ezen a pár napon légyszi ne idegesítsd már magad!!! Semmi baja Dávidnak! Ha rossz lett volna az NST, tuti mefektettek volna. Aláírták, nem? Így vállalták érte a felelősséget! Ne félj, ha nem is miattad és a baba miatt (bár ezt is kétlem), egy doki már csak saját maga miatt is nagyon nagyon óvatos! Nem hiányzik neki egy per vagy akármi, még ha esetleg meg is úszná.

Nincs semmi baja a kicsinek, és hétfőn már hallhatod sírni!

Az meg hogy tapintásra mekkora! Na bumm! Mi van ha 2500 gr (amit erősen kétlek), majd megnő idekint! De egyébként az UH tuti biztosabb adatot ad!

Kép
szly27

Sly köszi a biztatást azt akarom elhinni,hogy igazad van.
Persze közben a google-ból megtanultam ctg-t elemezni és azt is kórosnak látom nagyon :cry:
Most vagy a depresszió lett rajtam urrá vagy valósak a félelmeim az a baj,hogy már magam sem tudom
Vendég

Bari! Bízz az orvosokban!
Kíváncsi leszek, mi lesz, ha meglesz a baba! Mennire leszel akkor is parázós! De ezt tuti vissza fogod kapni a kisfiadtól!

De nehogy megharagudj!

Kép
szly27

Bari!
Ne haragudj,de olyan jót nevettem Rajtad! :lol: :lol: Fő Ctg Elemző!!!
Már látom,hogy kínodban tényleg nem tudsz mit csinálni,te szegény... :roll: Még jó,hogy mindjárt hétfő van!A párod hogy viseli a dolgokat?Nem kap még frászt tőled??? :lol: :lol:
Ha meglesz rendben a bébi,akkor majd te is rájössz,hogy milyen felesleges ez a para.Csak magaddal tólsz ki!Az kell,hogy felmenjen a vérnyomásod az idegtől és akkor tényleg gánya lesz... :?
Izgulunk itt elegen érted,csak te legyél nyugodt! :wink:

binyek

Binyek a férjem 10 kiló minusznál tart és 31 éves létére mély ráncai lettek.Kb 38 nak néz ki.
Aki rég nem látta azt hiszi beteg..
Gyomorfekéje lett,még az auchanos bevásárló kocsit is csak úgy tudja tolni ha időközönként megáll és ráhajol,mert úgy görcsöl a gyomra.
Állandóan izzad mint a ló nincs az a stift ami elég lenne neki..
Türelmetlen fáradt...saját bevallása szerint idegösszeroppanása van.
És ez esküszöm,hogy igaz.
Amúgy a világ leg nyugodtabb embere volt amikor megismertem
Vendég

Na ezt visszaolvasvaán én is röhögök...de igaz!!!
Nem vicc
Vendég

BARI!

Ez már komoly probléma!
Szegény pasi!!!!
Komolyan aggódom érte! Totál kikészíted!

Pedig teljesen felesleges!
A világ legcsodálatosabb dolga fog veletek hétfőn történni!!!

Megszületik egy makk egészséges kis vasgyúró fiúcska, Dávid, aki persze egy kisördög lesz, mert annyi rosszat gondoltál róla az elúlt pár hónap alatt!
Most fogod visszakapni... :wink: , aztán még évekig kisebb-nagyobb adagokban!!!

NYUGI!
Hétfőn meglátod, hogy minden a legnagyobb rendben van!!
Ugye írsz, ha meglesz a baba. Képet küldesz valakinek, hogy megkukucskálhassuk mi is a kis embert?
Hétfőn kell már csak legközelebb menned?

Azért kíváncsi vagyok, mekkora lesz Dávid, mert két ennyire eltérő eredményt képtelenség produkálni. És ezzel most nem ijesztgetni akarlak, hanem szerintem a tegnapi doki baromi nagyot tévedett.
Szerintem az Uh mérés mégiscsak megbízhatóbb, mint a tapintás. :roll:

Meddíg leszel kórházban?
Várunk vissza. Én a hétvégén nem sokat leszek, de miattad mindenképpen benézek! :P

Addíg is mindenki vigyázzon magára!
Bari!
Neked mégegyszer:
NYUGI!
erre vártunk hónapok óta, ne csinálj több gondot magadnak! Élvezd ki a pocakos lét minden percét!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok

bari
Ne aggódj, már csak 2 napig élvezheted a várandósság örömeit, próbáld meg ezt nyugodtan eltölteni.
Figyelj a babádra, beszélgess vele,nyugtasd meg őt, is és magadat is hogy minden rendben lessz :lol: nemsokára már a karjaidban tarthatod az édes kisfiadat :lol: :lol: :lol:

Nagyon drukkolok neked!Nektek!
Szorítok Hétfőn 1000-el :lol:

Képzeljétek, tegnap este 22-23 óra között rugdosott a kis pocaklakóm :lol: igaz, kicsiket és csak kb 1 percig de mérhetetlenül boldog vagyok, hogy végre 1 hét kimaradás után így bejelentkezett :lol: kicsit megnyugodtam én is :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Köszi csajok olyan arik vagytok!
Ma még voltam ctg-n.Az elsőn alvás volt...de az ismétlés ,csoki kólával,már értékelhető volt és jó lett!
Mostmár asszem csak hétfőn megyek(kivéve ha rámjön a dili mert akkor holnap is).
De elvileg már csak hétfőn kell mennem!!

Mária és többiek!!
Lécci nézzétek majd hétfőn a topikunkat mert ott fogja kiirni Gigaboszi,hogy mi van!!
És anyukám meg este rak föl oda képeket is!
De nem akarom neki bonyolítani,hogy ide is rakjon!!
Majd megnézitek???
Vagy ha van kedvetek át is menthetitek a képet ide!!

Ancsa...én tudtam,hogy semmi baja a babádnak!!
Nekem Szilveszter 17 hetesen mozdult meg először utánna 22 hetesen!!
És akkoriban azt mondták ez NORMÁLIS
Vendég

bárány

tudom igazatok van h ez normális,csakhát nekem ilyen még nem volt és parás is vagyok nagyon :oops:

Vigyázzatok magatokra :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

ancsa én is egy paragép vagyok(mint tudjuk) :oops:
És köszi a drukkokat!
Godoljatok rám sokat....már csak kb24 órám van...na jó lehet,hogy több egy kicsit

Amúgy a nyáriban is megtaláltam a hozzám hasonló rettegő kismamát...de nem nevezem meg!
Viszont az irományaiból érzem,hogy szegény legalább annyi rettegést él át mint én...
Vendég

Bari!

Csak nem rám gondoltál?!!! :wink: :lol:

holnap nagyon fogok neked drukkolni, és holnap várom a híreket a júniusiban!!!
Vendég

Nem Mária!nem te vagy az :lol:
Szerintem te nem vagy olyan túlaggódós mint én :oops:
Sokkal jobban éled meg szerintem ezt a 9 hónapot mint én :(
én nagyon kész vagyok :x
Vendég

Bari!

Nyugi!
Minden a legnagyobb rendben van, és lesz!
Holnap ilyenkor már biztosan a kezedben lesz Dávid!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

bárány

Gondolok rád és drukkolok 1000-el! :lol: :lol: :lol:
Minden rendben lessz,nyugi :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Bari ezerrel megy a drukk! Irigyelek hogy holnap majd babázol!
Mindenféleképpen megnézük a képeket! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bencuri

Bari! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Gondolok rátok! Lehet már túl is vagy rajta!

Kép
szly27

Jajj, annyira izgulok Bariért!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nem megy ma semmi, folyamatosan itt lógok, és csak frissítgetem az oldalt...
Még mindig semmi hír a júniusiaknál... :roll:
De jó neki, nem gondoltuk volna még pár hónapja, hogy ide is eljutunk...

Nem mondta, mennyi időt kell kórházban töltenie?
Vendég

Megszületett 2008.június 9-én Dávid.
3750 gr. és 55 cm.
Bari-Nagyi
Vendég

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?