Új privát üzeneted érkezett!

Edoci!
:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:

:P :P :P :P

Azta mindenit!

Hat miert nem irtad nekunk!
Irgum burgum! :wink: :wink:

Dodo!
Te hogy vagy?
Mar tenyleg csak par het.
:wink: :wink:

Magi
Vendég

Edoci!!!!
Én is most néztem amit a csajok Írnak!!! És mit látok??? 13. hét??? Óriási gratu!! Hogy bírtad ki, hogy ne áruld el nekünk se????? Ejnye-bejnye!!!! Uh kép van???? Ha igen kérünk belöle mi is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P

Kép

Kép

Kép
nócika

Magi! Te meg laptetűzöl??? Csak nem készültök a 3. kiadásra?????

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!!!!

Betti
Bocsika,nem olvastam akkor.:( Már nem aktuális? Bár fogalmam sincs,hogy hol rendel magánba. :roll: De lehet meg tudnám érdeklődni...

Edoci!!!!
GRATULÁLOK!!!! Tényleg nagyon eltitkoltad... :wink: Emlékszem anno Viki tett így. :D
Voltál már dokinál?

Magi
Képeket várunk.:):)::) Nálunk is 20-án lesz a keresztelő...legalábbis eddig úgy van.:)

Esküvőn túlvagyunk.:) Dobok majd képeket később,de Hédi 2 napja nagyon nyafi.Elkezdtem a hozzátáplálást ma,mert estére úgy kiszívott,hogy alig maradt fürdés utánra tejci.:( Elég jól fogadta,50g almát nyomott be (egy kisebb alma pürésítve)
Megkapta utsó oltást.Most 6060g és 63,5cm.:) 4 hét alattmost 430g-t hízott,ami elég kevés az első 2 hónaphoz képest...:( Ez van,tápozni nem akarok,marad az alma...
Vendég

Nocika!

Egyenlore nem keszulunk ra, de majd szeretnek meg egyet.
Talan, ha el tudunk koltozni.

Az meg jo par ev.
Ha meg akkor is lesz kedvem akkor igen.

De jelenleg nem keszulok meg egy babara.

Ha meg lesz az uj haz es bekoltozunk es meg szeretnek, akkor igen.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Edóci!
EZT NEVEZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAGY-NAGY GRATULA!!!!!!!!!!Hogy bírtadki,hogy ne kürtöld világgá???Babonás vagy??Majd a "hónap végén kiderül"valahogy így mondtad ugye??? :D :D :D :D :D :D :D És mesélj volt valami bevetés??LH-teszt,hőmérő,gyógyszer,egyéb??

Gabi!
Sajnos én sem látom,de az a lényeg,hogy szabad szemmel te látod!!Kívánom,hogy a holnapi erősödjön és mi is láthassuk!!DRUKK++++++++++

Magi!
Ki találhatom az O-betű után mi a következő?? :D :D :D Ő érdeklődik a betűkről vagy te mutattad neki?

Vera!
Vasárnapra megy a drukk++++++++++++++++++++

Viki!
Milyen volt az életed első szülőie??Mi leszi Peti jele?Én is túl vagyok a suliban a szülőin.Meg kaptuk az 1 oldalas igényeket :shock: :shock: Csak győzze teljesíteni az ember. :shock: :shock:

Nálam helyzet sajnos a szokásos :cry: Szombaton mencsi lesz :cry: :cry: Nem bírom!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Magika!
Én egyre nehezebben avgyok.... megörjít a várakozás már sajna.... tényleg ez a pár hét a legnehezebb!! Bár jóslóim már most szoktak lenni.... a dokinő szerint a baba feje már teljesen lent van! Szoktam néha görcsölni is..... ma meg sokat keményedtem, és hányingerem is volt.....

d.dodó

Edoci!GRATULÁLOK!!!!!!Miért nem mondtad????Mikora várod???jaj ez olyan jó.

Magika!Nagyon ügyes Zoli lassan latudja majd írni az egész nevét :lol: :lol:

Lego!Ne agódj a súlya miatt ha nyugodt és kiegyensúlyozott nincs baj.Zsófi is csinált ilyet :D Várjuk a képeket a keresztelőről is :wink:

Dodó!Tudom milyen nekem is a melleg meg a várakozás anno Zsófival körülöttem mindenki megszült én meg egybe de nemsokára a szülöszobán találod magad :wink: :wink:

Ibica!Én már úgy szorítok,hogy legyen neked is dupla vonalzód ami nem a mensi :wink: :wink: Bogyot mikor eszed majd?

Gabi!Én nem látok csíkot de a hőd nagyon jó pár nap és határozott zebrád lesz :!: :!: :!: :!:

Móni!Hogy avgytok?Mikor mész uh-ra?Nevek vannak már?

Mi jól vagyunk Zsófi próbál beszélni és komunikálnak Zsebivel.Kiabál neki,hogy baba de ezt tök közelről a hasamba Zsebi meg rugdos haláli.Ja és ebinek(Zsebi)Omonak(Zsombor)így hívja.Elkezdetem vásáról.Szerintetek korai?De most vannak akciók meg nem akarom a végére hagyni.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Magika! Remélem mihamarabb össze jön a szép új házikó ami minden szempontból elönyös lesz számotokra! Szoval tudodm nem könnyü a helyzet ház terén pláne 2 pici gyerekkel, de sok szerencsét kivánok hozzá!!!!!!! :D :D :D

Dodo! Teljesen rendben lesz minden majd meglátod! Ne agoddj nemsokára eltelik az a kis idő olyan gyorsan, hogy észre se fogod venni! Szoval hamar itt a te idöd!!!!!

Ibici! Mencsi mondjon le!!! És ne feledd! Új hónap ÚJ REMÉNY! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Kata! A kis Zsofi nagyon aranyos, hogy kiabál az öcsinek! Nagyon édi lehet! Amugy szerintem nem gáz, hogy már most vásárolgatsz már csak az anyagiak miatt is!!! Szoval nagyon vigyázz magadra és szívesen látjuk a képeket a babucuccokról is és ha van pocifoto meg uh kép akkor arrol is! :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Ibici!

Nem erdekelte!
Sot meg rajzolni sem tud, csak firkal!
De mondtam neki, hogy csak akkor lehet mozdonyvezeto es urhajos, ha megtanul irni es a himnuszt.
A himnuszt mar ugy ahogy elenekli, csak nagyon hamis.
A nevet meg lelkesen tanulja. Minden nap gyakorlolunk 5 percet az kb. ket lap.
Sajnalom a mencsit!
:( :( :( Na majd elhesegetem! :evil: :evil: :evil:

Dodo!
Nekem az utolso napok voltak alegnehezebbek.
Foleg, hogy megint napra jott.
Kitartas neked. Pihenj sokat, hogy kesobb a babara legyen erod.

Kata!
A hasamban Katica is Zolinak ugralt ezerrel.
Mikor Zoli enekelt, vagy beszet neki ossze vissza rukapalt.
Ha az uram, akkor meg lapitott. :lol: :lol: :lol:

Nocika!
Koszonom

Magi
Vendég

Lanyok!

CSinaltam felvetelt, ahogy Zoli ir. Most toltom a netre utana kuldom a linket.

Olyan buszke vagyok ra!
:lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Magi
Vendég

Nócika!Neked megy a drukk a pé-hez látom jövö hét.Voltatok azóta valami vizsgálaton?

Magika!detto ha Zsófi beszél majd ki úgrik ha Gabi simogatja a hasam nyugiba van elveszi a kezét újra ugri bugri :lol: :lol:

Levágatuk Zsófi haját kicsit fiús de úgy izadt szegénykém mint egy ló de mire jön az öcsi cofija lesz :D Kép Kép Kép
Hiába nőből van :lol: Kép
Mikor haza értünk itthon motorozott és felnyalta a padló szönyeget azóta plezuros az orra :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm mindenkinek a gratulációt! :D
Igazából azért nem írtam meg eddig,mert az elején a doki nagyon megijesztett. :oops:

Kata
Édes Zsófi rövid hajjal is! :D Decemberi lesz a bébi!

Magi
Várjuk a linket! :D

Ibici
Elmentem dokihoz uh-ra meg akkor írt gyogyit,akkor kb már az 5. héten lehettem de nem látott semmit,azt mondta meg fog jönni.Úgyhogy teljesen spontán jött össze.Én csak hőmérőztem,de nálam ezen nem nagyon lehetett eligazodni,mert végig cikk-cakkos volt a görbe.
Azért én még drukkolok hogy ne jöjjön az a mencsi! :wink:

Lego
voltam már dokinál,az 5,8,héten és most a 12-en.Erre közölte a dokim hogy decemberre nem vállal szülést.Na fasza,most nem tudom honnan szedjek másikat! :roll:

Nócika
Van uh kép,igyekszem feltenni!

Dodó
Neked már tényleg nem sok van hátra! :lol:

edoci

Vendég

Edoci
Csúúúcs. :? :? :? Akkor keresel másik dokit?

Magi
Nagyon ügyi Zolika.:)
Jól hallom?Közben mostál? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edoci!Mit mondott a Dokid?Leváltod?De akkor minden oké úgye?Karácsonyi bébi de jó 8)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

edoci!
nagy-nagy gratula!
Te mindig olyan kiegyensúlyozott voltál már hozzám képest nem nyafiztál sose hogy mikor jön meg stb. és tessék.
nagyon-nagyon gartulálok!

legó!
Még kellene ill. a szülésznő ajánlás is.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kata
Azt mondta az elején hogy túl pici a korához képest,úgyhogy ne éljem bele magam semmibe. :( Leváltom,mivel decemberben nem vállal szülést,keresnem kell valaki mást. :roll: Most minden oké,voltam down kór szűrésen ma,az is negatív lett. :wink:

Lego
Igen,sajnos kénytelen vagyok mást keresni.Bár még mindig jobb hogy most szólt,mint az utolsó hónapban! :roll:

Magi
Nagyon ügyi Zoli! :D Katica?

edoci

Betti
Köszi neked is! :D

edoci

Edoci!De jó az a lényeg,hogy minden oké.És mit szeretnétek?Nevek vannak már talonba?Máté mit szólt?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Edoci!

Nagy-nagy Gratula Nektek!!!!!!!!!!!! Én is hasonló okokból nem írtam az elején meg jól emlékszel :wink: (méhen kívüli gyanú, majd ikrek, stb....) Örülök, hogy jól vagytok! Tényleg, rosszullétek, hányinger, kisvukkkkkkkkkk?????????????? HOgy bírod????

Lego!

Eszti is két napja volt 6050 g :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cm-t nem tudok, de kedden megyünk az utsó szurinkra, majd akkor kiderül!

Ibici!

Szülői megvolt, Peti jele körte lesz, és szeptember utsó hetében kezdünk beszokni!

Magika!

Köszi, de agyilag totál kivagyok :( Nagyon nagyon nehezen viselem Peti egész napos "csínytevéseit" pláne, hogy a legveszélyesebbeket akkor csinálja, amikor épp szoptatok! :? így sajna nagyon sokat ordítok vele, mert tehetetlenségemben másra nem futja :? :roll: :( Ezért már nagyon nagyon várja a lelkem egyik fele, hogy Peti ovis legyen! (a másik fele meg félti nagyon és sír, de asszem mindenkienek ez lesz a legjobb, ha megy az oviba. Csak arról a hülye pelusról szokna már le :? )Mag mostanában sokat bántja is Esztit! :( Megharapta valamelyik nap úgy, hogy látszottak a fognyomai a kis kezén, meg megveri, szorítja a kezét, elveri a játékával, vagy mikor elmegy mellette csak úgy hasba vágja :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: szóval emtom mi van vele?Pedig Eszti jó baba, nem is igényli, hogy egész nap vele foglalkozzak, vagy cipelgessem, szopni is max 15 percet szokott kb 3 óránként, így nem értem, miért nem bírja Peti?????????????? :roll:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lego!

Igen mostam!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerda, Csutortok a mosas napja.

Betti!
Huh mar te is mar a 30. heten jarsz.
Hogy telik az ido!
Hogy vagy?

Edoci!
Katica aludt kint a kerben.

Viki!
Nagyon sajnalom, hogy most nehez Petivel.
De az ovi utan tuti jobb lesz.
Szerencsere nalunk meg nem volt ilyen.
Ha szoptatok, Zoli jatszik, vagy meset nez.
Nekunk akkor rossz, ha az apja hazajon.
Jo, mert nekunk ovi van mar a heten es ha nem lesz beteg julius vegeig ovi lesz.
Utana heten anyosomek elviszik Zolit egy hetre Balcsira megint.
Aztan meg mandulamutet lesz.
Agyilag en is ki vagyok, mert egy hete Katica hasfajos lett.
EGesz delutan nyuglodik, sir es nem hajlando enni.
Nagyon keveset eszik, pedig tejem van.
Reggel mondjuk lemegy neki 100 korul, majd delelott 60-70, del egy korul ismet 60-70, majd delutan ismet egy nagyobb adag lemegy 100-120 este meg most 40. Ejjel meg nem eszik mert nem ebred fel. Ez meg 400 g sincs vagy akorul lehet.
A sulya meg 4660. 2,5 hete volt 4500g.
Nem tudok mit csinalni vele.
Egyszeruen nem hajlando enni tobbet. Uvegbol sem. :shock: :shock: :shock:
Probaltam azt is.
En most ezen aggodom.
Na meg a hasi UH-n vesehomokot talaltak nala.
3 honap mulva kontrol. Azon is aggodom, hogy nehogy megfajduljon neki, mert a vese az tud rendesen fajni.
Na meg honnan fogom tudni, ha a veseje faj.
Szoval nalunk sem mennek annyira siman a dolgok.

Magi
Vendég

Jajj Viki! Nehéz lehet így nagyon.:( Én ezért adtam be Dorkát oviba (ő is csak szeptembertől ment volna amúgy) Ha itthon van féltékeny,Hédi játékai kellenek neki és persze én...ne ciciztessem,ne játszak vele,ne pelenkázzam stb.... Nehéz kezelni.:( De hidd el ha oviba megy Peti jobb lesz. :wink: MEg talán nyáron többet lehettek kint...

Betti
Huhhh,holnap utánajárok,remélem sikerül megtudnom,hogy hol rendel. Szülésznő...csak a sajátomat tudom ajánlani...küldöm majd az ő nevét is. :wink:
Vendég

2 kép...többit holnap

Hédi Kép

Jobb oldali Dorka Kép
Vendég

Magi
Nálunk hétfő,kedd,szerda,csütörtök,péntek,szombat,vasárnap a mosás napja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem könnyen távozik majd az a fránya homok....:( Semmit nem kapott rá? CSak megfigyelik?
A súlya miatt ne aggódj,Zoli is picur volt és most se mondható "súlyos" gyerkőcnek.Katica is ilyen alkat. :wink:
Vendég

Lego!

Zoli ennyi idosen +100 g volt.
3 hosan meg 5600g
Katica meg jo ha eleri az 5 kg-ot.

Magi
Vendég

Magi

Épp most volt itt egy ismerősöm.1 hónappal idősebb a lánya Hédinél és most 5,5 kg... (5,5 hónapos). A lányok mindig törékenyebbek. :wink:
Nálunk is csak a 7.-8. hónapig volt husis Dorka,utána szinte csak centire nőtt. Ez adottság.
Ha eszik szépen és úgy érzed van bőven tejci,akkor felesleges izgulnod.Tényleg csak annyi a "baj",hogy nem a nagykönyv szerint fejlődik.
DE!És ami a legfontosabb!GYÖNYÖRŰ,EGÉSZSÉGES KICSILÁNY! :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én is itt!!

Edoci!
Nocsak,nocsak!!!!! Hatalmas gratula és sok kitartást a 40. hétig nektek!!!! Tessék uhus képet feltenni!!!!!

Magika!
Drukk a leendő házhoz, hátha sikerül majd gyorsan találni egy olyat, amilyet szeretnétek!!!!!

Nagyon szépen fejlődnek a gyerekek!!!!!

Pocakosok, kitartást nektek!!!!

Puszi mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Lego!
Igazad van.

Zsuzska!
hogy erzed magad?
Mindjart itt a ciklus vege!

Lanyok!
En most tok boldog es izgatott vagyok.
MEgkaptam az allamtol a penzt amivel tartozott.
Legalabbis egy reszet, januartol aprilisig a tappenzt, majd a ket havi gyast es a csaladipotlekot.

tartoznak meg az emelt csaladival visszamenoleg es az apeh az adovisszaigenylesemmel.

Ennek oromere befizettem magunkat nyaralni.
Juli 12-19. megyunk Horvatorszagba.

Izgilesz, mert 20 keresztelo.

Magi
Vendég

Zsuzska
Hogy érzed?6nap múlva csíkosodsz? :wink: :wink: :wink:

MAgi
Jupppiii:) Merre mentek??? Mi ha minden jól megy július elején megyünk Ho-ba.:) Ez csak a páromon múlik,a fránya madarak jönnek-mennek és sosincs 1 teljes hét pulykátlanul. :lol: :lol: :cry: :cry: :cry:
Erről jut eszembe...sűrgősen utlevelet kell csináltatnom Hédinek! :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok

Magi
de jó nektek! :D Mi még mindig nem döntöttük el hova megyünk,illetve egy biztos hogy júli17-20-ig Bükfürdőre,meg most júni végén és augusztusba is le kéne menni Gyulára,a Balatont is tervezzük.Horvátországba a férjem nem akar,ő inkább olaszba menne.Hát majd meglátjuk!

Zsuzsa
Köszi neked is!Uh-s képet teszek fel,ígérem,nemsoká. (lusta vagyok beszkennelni) :oops: Te hogy vagy?

Lego
Jajj de szépek a lányok! :D Még képeket! :D

Viki
köszi szépen,emlékszem hogy te is ilyen tájban jelentetted be! :D Legalább valaki megért hogy miért! :lol: Kisvukk úgy a 10.hétig volt,de elviselhettőbb volt mint Mátéval,Mátéval éjjel-nappal hánytam,most csak 2-3 naponta.De az émelygés megvolt.Na meg most ez a hét telt hányással a vírus miatt,csak most attól félek hogy ez kihozta a fekélyemet,mert megint kezdem érezni azokat a tüneteket. :( Ja meg a hangulatom a béka feneke alatt volt.(mondjuk még néha most is ott van) :oops: :wink:
Sajnálom ami Petivel van :( ,a nyáron tuti hogy leszokik a pelusról és aztán mehet oviba.Remélem nem tart sokáig ez a helyzet.Egyébként én is nagyon félek ettől hogy mi lesz a megszületik a kistesó,mert Máté már alapjáraton nagyon féltékeny természetű,szóval biztos nem lesz könnyű. :(

Kata
Nekem mindegy hogy mi lesz,én a kisfiúnak és a kislánynak is örülnék.Az biztos hogy kisebb mint ilyen korban Máté volt. :( Ezen aggódom állandóan hogy miért ilyen "picike".Név még nincs,Mátéval is kb a 30. hétre sikerült nevet választani. :oops: :lol: Máté még nem tudja. :oops:

edoci

No még alszik Csajom....dobok képeket.

Anya ezt én nem eszem meg!!!!

Kép

Kép

Kép

Hédi végigaludta a bulit...este fél8-hajnal 5ig húzta a babakocsiban :)

Kép

Kép
Vendég

Lesz majd több kép is,ha tesómék odaadják.Mi keveset fotóztunk.

Magi
Te is tegyél fel képeket a keresztelőről :wink:
Vendég

Köszi csajok az érdeklődést, hát remélem, hogy nem fog megjönni :roll: :roll: :roll: :roll:
Persze tüneteket mindig gyártok magamnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De leginkább a melleim megnőttek és fájnak, meg estére felpuffadok, meg véreresebbek is cickók. Meg nap közben alig eszem, vagy rendesen és nem vagyok kívánós, estére viszont össze vissza, amit érek a hűtőben. Marcipános csokit savanyú káposztával :oops: :oops: :oops:
De azért nem élem bele magamat, csak reménykedem, hogy most szerencsém lesz :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hú csajok, hogy én ma mennyire ramatyul vagyok...... le akar szakadni a derekam, néha a hasam is megfájdul. És már hányinegerm is volt..... most tudtam enni egy keveset..... párom ágyba parancsolt, de fekve sem lett jobb a derekam, sőőőőőőt......

d.dodó

Dodo!
Kitartást.... nincs már sok hátra!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lego!

Nagoyn szupik a kepek.
Nagyon szepek a lanyok.
Ez H&M ruci ugye a kicsin.
Nekunk is van! :lol: :lol: :lol:

Keresztelorol en sem keszitettem kepet, varom, hogy kuldjenek nekem is. Eddig meg nem jott.

Dodo!
Kitartast! Mar csak par het.
Utana ugy is picit vissza sirja az ember.

Magi
Vendég

Sziasztok csajok!

Dodo! remélem hamar söt kívánom, hogy ez a pár hét hamar eltelik majd és addig is minden rendben lesz! A derekad meg remélem nem egyhuzamban fáj!!!!! :roll: :wink:

Kata! A vonalzom az még az elöző havi kéne csinálni azaz ujitani rajta, de most ebben a hónapban ugysem lényeges, mert most no élesben puding!!! Mert most ebben a hónapban gyogyulok! És a következő hónapban élesben mehet minden ugyanugy mint eddig csak akkor már sikersen!!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Lego! Milyen édesek a gyerekek! Föleg Dorka abban a kis hercegnös ruhában! Nagyon szépek a képek!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Tanulságos és aranyos!

A farmon a ló belesüllyed egy mocsaras gödörbe.. Arra megy a tyúk.
A ló kéri, hogy hozzon gyorsan segítséget.
A tyúk elszalad segítségért, de nincs otthon senki, így maga beül a gazdája
sportkocsijába, és azzal kihúzza a lovat.
A ló nagyon hálás, és megígéri, hogy jó tett helyében jót várjon a tyúk.
Egyik nap, mit ad isten, a tyúk is elsüllyed egy gödörben,
és kiabál a lónak.
- Ló, légy szíves menj a sportkocsiért és húzzál ki innen.
- Nekem nincs szükségem ehhez kocsira. Odaállok, odatartom a
fütyimet, kapaszkodj bele és kihúzlak.
És tényleg kihúzza a tyúkot!

Mi ebből a tanulság?
Ha valakinek akkora van, mint egy lónak, nincs szüksége sportkocsira ahhoz,
hogy felszedjen egy tyúkot.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Két unatkozó kaszinó krupié üldögél a kockázó asztalnál, amikor egy vakítóan
gyönyörű nő lép a kaszinóba, egyenesen az asztalukhoz sétál és feltesz
ötmillió forintot egyetlen dobásra.

"Remélem nem bánják, " - mondja a szépség a két férfinak - " de sokkal
szerencsésebb vagyok, ha teljesen meztelen vagyok." Azzal egy mozdulattal
anyaszült meztelenre vetkőzik és eldobja a kockát.

Ahogy a kocka megáll az asztalon, ragyogó mosollyal felugrik és ugrabugrálni
kezd örömében: "Nyertem, nyertem!"

Mindkét krupiét szívélyesen megöleli, felveszi a nyereményét és a ruháit és
kisétál az ajtón.

A két krupié üveges tekintettel bámul az ajtóra majd egymásra hosszú percekig,
mígnem az egyik rekedt hangon megkérdezi: "Mit dobott?"

"Nem tudom, " mondja a másik - "Azt hittem, te nézed."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mire képes a mobiltelefonod (amiről te nem is tudsz)

1. A segélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívható, ha a telefon
billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!

2. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a
pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki
tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell
tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a
távirányítót. Megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is működik. Tégy
egy próbát!

3. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék
töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik,
így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan
ez is feltöltődik, így a következő alkalomra is lesz tartalékod.

4. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedők azért titkolják
ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat,
fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és ő is tovább
fogyasszon.

Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL
és minden más nélkül, és a kijelzőn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az
egész világon a te készüléked sorozatszáma.

Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat,
értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetővé
teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha a tolvaj kicseréli is
benne a SIM kártyát.

Valószínűleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz
benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni.

Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen
volna mobilt lopni. Ezért hát küldd tovább minden ismerősödnek. És ne
felejtsd el felírni és biztos helyre tenni a sorozatszámodat.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

dodó!
Kitartást,tudom könnyű mondani.Már nem sok van hátra és a kezedben tarthatod a kis drágádat.Olyan kíváncsi vagyok a nemére :D :D :D Próbálj pihenni amennyit csak tudsz.Gyűjsd az energiát,mert szükséged leszrá :D :D :D

Kata!
Nagyon aranyos lett Zsofi frizkója,nyárias.Nekem is nagyon izzadékony a Viki,de sajnálom a hosszú haját levágni.Illetve nem izzad kevesebbet,ha levágnám.Tavaj nyáron levágtam neki és ugyan úgy izzadt szegénykém.Amikor 6 hónapos volt,feküdt az ágyában minden mozgás nélkül,gyöngyöződött a homloka :shock: Nagyon édes ahogy beszél a tesóhoz.Te sem leszel könnyű helyzetben ahogy így olvasom a lányokat.Neked majd csak jövőre megy oviba Zsófi ugye?

Edóci!
Biztos azért picike,mert kis csaj lesz.Család sem tudja?Nagyszülők?Máténak mikor mondjátok meg?Teljesen rendbe jött a műtét óta?

Viki!
Sajnálom,hogy Petike most ilyen.Eddig olyan aranyosan fogadta a tesót.Lehet ez most csak egy ilyen időszak nála.Reméljük hamar megbékél.Kitartást neked és sok türelmet.

Magi!
Ne aggódj szerintem sem a szopi miatt.Egyre nagyobb Katica nő a súlya az a lényeg,hogy nem stagnál és nem fogy.Mostmár a mennyiséget és a rendszerességet is ő beállítja magának.Legalább is én ilyenkor próbáltam az egyik szopit kihagyni.Meleg váltásban mentek utánnunk Horvátba.Mi 12.-én jövünk haza.Helyileg hová mentek?Mi Pag szigetre 1 hetet.Már nagyon várom kicsit pihizni.

Lego!
Nagyon helyesek a lányzók!!! :D :D Ja és persze te is nagyon csini vagy!!Ti merre mentek,van már uticél helyileg.Mi minden évben H.o-ban nyaralunk nekem nagyon bejött.

Zsuzska!
Megy a drukk neked!!!++++++++++++++++++++++++Reméljük a vizsgák elterelik a figyelmedet a babóról és most tuti,hogy pocakos leszel!!

Vera!
Nagyon szorítok a holnapi UH-hoz és légyszi gyere a nunis képpel minnél hamarabb!!!Nagyon várunk!!!

Kép
Kép
a.ibici

Ja rólam:
Mint ahogy a vonalzóm mutatja tegnap óta mencsi meglátogatott :( :( Most amire jobban koncentrálok az a Viki holnapi záróvizsgája Művészet tornából.Már nagyon izgul a drágám alig tudom csitítani.Mindenkinek kellemes hétvégét!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Hát izgulok de szerintem ez minden gyereknél meg van és majd csak túl leszünk rajta.Egyelöre nagyon várja a tesót és kéri vele aludjon majd segít stb.De tuti lesz amikor kicsit féltékeny lesz.Zsófi év vesztes lesz így 2010-be tud majd oviba menni magánba tudna jövöre de 50-60eze/hónap de ennyit nem akarok adni azért ami amúgy államilag járna.Nem?Oké az se ingenes de havi 5ezer még se 50ezer :shock: Sajnálom a mensit :cry: :cry: Gyógyszert kezded majd a mensi után?Nagyon szorítok Vikinek és várunk ám képeket a vizsgáról :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ibica!

Mi Zivogosce ahova megyunk. Meg ne kerdezd az hol van, mert nem tudom.
De eleg delen, kb 800 km.

Ha ilyen sokan megyunk Ho-ba lehet velunk is jonni.

Hotel Nimfa ahova megyunk all inklusive ellatassal.

Magi
Vendég

Magi!
Gyönyörű a hely és a hegyoldalában van a Hotel az is nagyon tetszett.Biztos ti is nagyon jól fogjátok magatokat érezni.Mi apartamanba megyünk talán kevesebb a nyüzsi,mint egy Hotelben.Olyan jó lesz egy kicsit pihenni.Mi ennyire nem megyünk délre kb.Horvátország közepe Pag sziget.

Kép
Kép
a.ibici

Azert megyunk ide, mert ez olcsobbra jott ki, mint az apartman es hat nem utoldo szempont, hogy nem kell fozocskezni.
Semmit nem kell vinni etelre es italra gondolok.

Penzt is csak a benzinre meg egy ket suvenyirre.

Csak ket fot kellett fizetni.
Zoli es Katica ingyen jonnek.

Amugy en nem nagyon szeretem Ho-t. Draga nagyon.

Ennyi penzbol voltunk repulovel egyiptomba harman All ellatassal 5* hotelben repulovel. A tenger sokkal szebb es jobb mint Ho-ban.

Na es meg dragabb is, mert meg jon az autopalya matrica es a benzin, ami szinten nem ocso.

De ilyen pici gyerekkel nem merunk elmenni meg nagyon messzire.
Majd jovore. Akkor mar megvan hova megyunk. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

http://utazas-horvatorszag.indulhatunk. ... la-5149754
Mi ide megyünk sajnos többkép nincs róla.

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?