Új privát üzeneted érkezett!

Miért? Te is most teszteltél, nem? Hétfőn lesz az eredmény.
Valószínűleg nem fogok ám tesztelni, én már február óta nem teszteltem. Tudod, még azóta is megvan egy tesztem.

KépKép
benó
 
 


Benó,te most kirándultál,ugye? Akkor mesélj!
flóra 11
 
 


Nekem hétfőn már nem lesz semmi eredmény.Láttam a cisztát a monitoron,megmutatta a doki. Csak az én dokim ilyen alapos, hogy ki akarja zárni,hogy terhesség. Én viszont tudom,hogy nem az, sajnos. Tehát hétfőn remélem megmondja,mit tud csinálni ezzel a rohadt cisztával. Habár azt olvastam mindenütt,hogy eleinte csak figyelik 2-3 hónapon át, hogy növekszik-e, vagy hogy nem tűnik-e el.
flóra 11
 
 

 
 

Laptetűs lettem. :lol:
A ceglédi Aquaparkba mentünk, én még sose voltam aquaparkban, és ugye, először húzódóztam, hogy ne kelljen nekem oda bemenni, inkább majd leszek azokkal, akik nem akarnak stb., de aztán csak 3 ember nem jött be és az nem lett volna fair, hogy én csak arra a 3 emberre ügyelek, a többiekre meg az ofő. Nagyon szép szállásunk volt, négyágyas apartmanházakban voltunk, és a nappali+konyhában aludtam, nem akartam vele aludni, nehogy átlendítsem rajta a lábam. :lol: Végül én is csúszdáztam, mert nagyon bénán nézett volna ki, hogy mindenki csúszdázik, csak én nem. Sok, nem annyira gázos csúszdát kipróbáltam, persze a lányok sokkal többet, sokkal veszélyesebbeket ki mertek próbálni. Este még szalonnasütés is volt meg éneklés, utána sétáltunk egyet az ofővel. A lányok nagyon jól viselkedtek, éjszaka sem volt velük semmi baj, csak egy fiúcsapat is volt a szálláshelyen, azok napközben ocsmányul viselkedtek, én többször is rájuk szóltam. Tudtam aludni kivételesen. Általában ilyen alkalmakkor (tábor, kirándulás) nem nagyon lehet a ricsajtól. Reggelre egy csomó kislánynak ment a hasa, képzeld el, úgyhogy lefújtuk a további ceglédi kirándulgatást, inkább hazajöttünk, éppenhogy elértük a vonatot, nagyon izgi volt.

KépKép
benó
 
 


Olvastam,hogy ez a hajlam eléggé örökletes. Az anyámnak voltak miómái, de petefészek cisztáról nem tudok. A neten azt olvastam, ha nem örökletes dolog,akkor a stressz nagyon gyakori okozója ennek.
flóra 11
 
 


Nem olvastam, hogy láttad is a cisztát. :cry:
A kolléganőm úgy volt terhes, hogy közben voltak cisztái vagy miómái vagy mijei.

KépKép
benó
 
 


Tehát akkor végeredményben jól sikerült a kirándulás.Mondtuk mi neked, hogy nyugodtan levetkőzhetsz a lányok előtt. :D Nincs takargatni valód. :D
Sajnálom,hogy Cegléd már nem sikerült a lányok hasmenése miatt. Majd legközelebb.
flóra 11
 
 


Még nemírtam,hogy láttam a cisztát. Legalábbis megmutatta a doki,láttam egy fekete foltot. De hogy az mi a fene,azt csak ő mondta. Most megint olyan mindjárt megjön érzésem van. De szerintem jó is lenne,ha megjönne.
flóra 11
 
 


Akkor viszont nem tudna megvizsgálni a doki hétfőn, nem? Én nem tudom igazából, mi lenne jó. Lehet, hogy mégse ciszta.

KépKép
benó
 
 


Igen,acisztának is sok fajtája van. Biztos lehet valamelyik mellett teherbeesni is. Viszont nekem nem.Ugyanis amíg ott van,adig nincs pé-m. Ugyanis amíg ez a tüsző ki nem pukkad,addig nem termelődik az a hormonom,amitől beérne egy pete. Szar ügy. Egyszerűen ki kellűzni onnan azt a cisztát.
flóra 11
 
 


Sziasztok Csajok,

én már csak köszönni ugrottam ba, de láttam, hogy itt vagytok, olvaslak Titeket.

Kép
szilzi
 
 


A doki már tegnap sem vizsgált. Csak a leleteket nézte meg. Szerintem hétfőn sem fog. Megbeszéljük a teendőket. Tehát nyugodtan lehet pirim. Akkor legalább meglenne a remény,hogy kipukkadt.
flóra 11
 
 


Flóra, ne haragudj, megyek fürdeni, mert még nem fürödtem, meg a Gyurikával se foglalkoztam még, rohantam rögtön ide, elolvastam mindent stb. Örülök, hogy pont tudtunk találkozni, majd holnap jövök, addig is ne szomorkodj, mert úgy látom, ez az orvos tényleg foglalkozik veled, jó kezekben vagy. Segíteni fog neked, biztos vagyok benne. Puszillak

KépKép
benó
 
 


Szia Szilzi! Jü,hogy itt vagy.
flóra 11
 
 


Engem ne engedjetek tesztelni :!: :!: :!: :!:

Kép
szilzi
 
 


Miért Te drága? Mi az akadálya?
flóra 11
 
 


Én csak akkor akarok, ha mutat valamit. De a hőm szerint nem is volt pé-m. :( Pedig mindent megtettünk. A sok cikk után én ezt még mindig nem értem. Hogy jön meg, ha nem is volt pé? A mensi nem annak a feltétele?

Kép
szilzi
 
 


Benó, jó, hogy újra itthon vagy! Irigyellek a csúzdák miatt, én is félős vagyok, de ha belejövök, bármi jöhet! :D

Kép
szilzi
 
 


Én ma bűnözetem! Rágyujtottam :( Most nagyon rossz vagyok, ugye?

Kép
szilzi
 
 


Flóra:::::::::::::::::::
A pete növekedését ultrahangvizsgálattal lehet követni. Valamelyik petefészekben már a ciklus elején megtaláljuk az úgynevezett vezető tüszőt, ami majd megérik. Az érett, kiszabadulás előtt lévő petesejt (tüsző) 20-25 mm nagyságú, tájékozatlan "szakemberek" ilyenkor azzal nyugtalanítják az asszonyokat, hogy 2-3 cm nagyságú cisztájuk van. Az ovuláció után ez a "ciszta" eltűnik.

Kép
szilzi
 
 


Igen Szilzi, ezt én is így tudom, ezért reménykedem,hogy kipukkad. A baj az, hogy ennek már ovulációkor ki kellett volna pukkadnia, ami ugye kb. egy hónapja lett volna. Tehát szerintem ez már egy hónapja nem bír kipukkanni.
flóra 11
 
 


Jó éjszakát!

Kép
szilzi
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!
Nekem csodás éjszakám volt, sikerült végigaludnom mozdulatlanul az éjszakát! Azért csoda mert minden mozdulat fáj csak hanyatt tudok feküdni és nem izegni mozogni!

Csodás reggelem volt mert ami máskor természetes, nekem gyönyör volt , sikerült wc-nem. és nem durrant szét a hasam közben, talán használt a kőménymag! Iszonyat jó érzés volt , leengedett a pocom és nem feszít a vágás.

Sikerült megmosdani királyfival, picit szenvedtünk mert a vágások le vannak ragasztva és nem szabad vizet kapniuk, de sikerült.

És most jön a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenféle gyógyszer és egyébb nélkül megindult ma reggel a pirim!!!!!!!!!!!!!!!!Lesz vonalzóm!!!!!!!

Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Benó! Visszatérek a wc-gondolatra. Van olyan élethelyzet mint az enyém, vagy Tancsu elkövetkezendő császáros szülése után, amikor örülsz ha valaki segít leülni a wc-re mert egyedül nem megy és ha visszatartod beledöglesz a fájdalomba.
Szar ügy de erre mondják hogy jóban -rosszban együtt !!!!!!!!

Királyfi nagyon-nagyon csodálatossan viselkedett, életemben nem pátyolgatott senki még így! Olyan szeretettel segít a tehetetlenségemben hogy szinte elképzelhetetlen!!!!!

Minden okom megvan a boldogsághoz!

Bevallom a műtét után nagyon elkeseredtem, sírtam és nagyon fájt, és bosszantott hogy nekem minden ilyen túlkomplikált, semmi se egyszerű, egyszóval el voltam kenődve rendessen!

Kép
muzsuzska
 
 


Tancsu drága, nem akartalak ijeszgetni, ne haragudj!

Kép
muzsuzska
 
 


Hogy tudom átmásolni a noivonal.hu-ról a vonalzót ide?
Próbáltam , de nem sikerült!
muzsuzska
 
 


Sziasztok! Kép
Mindenkinek egy nagy pussz a nap indításához!
flóra 11
 
 


Zsuzsi,ha kész a vonalzód, akkor másold le azt a kódot, ami az url vagy ilyesminél van,aztán tedd be az aláírásba a babanet profilodban. Remélem sikerül.
Kép
flóra 11
 
 


Zsuzska, szerintem kifogtad a legcsodálatosabb partnert, akit csak lehetett. De amint látom,ezzel mindketten így vagytok. :D és meg is becsülitek egymást. Nagyon szép kapcsolatotok van,igazán nem kell titkolni, még akkor sem,ha a szüleid így akarták. Szerintem a szüleid is boldogok lehetnek, hogy ilyen partnert találtál.

Ezen a téren van valami fejlemény? A szülőkkel gondolom.
flóra 11
 
 


Az meg külön öröm, hogy megindult a pirid. Tehát a szervezeted már gyógyul is. Már "csak" a felszíni sebek várnak gyógyulásra,de látodmilyen okos a szervezet? Amint eltűnt onnan a betolakodó, máris szabad út nyílt a természetes öntisztításhoz, mert ez is egy tisztító folyamat, és máris működnek a hormonjaid. Dehogy van neked hormonzavarod! Minden rendbe fog jönni körülötted nagyon gyorsan,meglátod. Ahogy elküldtem hozzád az angyalkákat a műtétre, úgy küldtem neked sok energiát is még a műtét napján délután háromkor. Én tudom,hogy működnek ezek a dolgok. És még küldök, ha nem lesz elég.
Kép
flóra 11
 
 


Ez a mai reggelim:
Kép
flóra 11
 
 


Sárgarépa,borsó,uborka, karalábé. Ezt ropogtatom most. Előtte egy pohár víz. Vízből meg teából most sok lemegy. Érdekes, ha csak zöldséget, gyümölcsöt eszem, sokkal szomjasabb vagyok.
flóra 11
 
 


De tegnap én is bűnöztem. Este ünnepeltük a fiam névnapját, készítettem tortát. De csak egyszerűt, de jól nézett ki. Leraktam piskótákat, főztem egy sűrű pudingot, ebbe elkevertem egy kocka túrót. Ezzel betakartam a piskótákat,erre jott megint egy sor piskóta, egy sor eper,majd megint a túró. Be a hűtőbe, megdermedt. Tálaláskor megszórtam a tetejét kakaóval. Na ebből ettem egy kicsi szeletet, ez volt a bűnöm. :oops:
flóra 11
 
 


Egyébként egy nap kúra után is már jobban érzem magam. Csak ki kell tartanomés reménykedni,hogy nem régi dolog ez a cisztaügy,hogy még nincs bekeményedve vagy miés még kibír pukkanni.
flóra 11
 
 


Majd rögtön megyek piacra anyagbeszerzésre. Veszek zellert, meg kmég valamilyen zöldségeket. Talán répát,mert abból tegnap is elég jól fogyasztottam.
flóra 11
 
 


Sziasztok!

Zsuzska, úgy örülök Neked! Milyen gyorsan reagál a szervezeted! Pihenj-gyógyulj-pihenj-gyógyulj! Hamarosan remélem a külső seb sem fog fájni!

Kép
szilzi
 
 


Szia Szilzi!

Ma dolgozol?
flóra 11
 
 


Drága Barátnőim!!!!!!!!!
Ti is Tündérek vagytok, és tényleg erőt és energiát adtok nekem!!!!!!!!

Flóra, tetszik a menűd! Szorítok, hogy siker legyen!

Néha két pihenés köz benézek, érzem mikor kell ágyba bújnom mert gyenge vagyok mint a harmat.
Bár a mozgásom picit jobb, csak az altatás miatt néha rámtör a köhögés,ami nem kellemes mert két kézzel szoritom a pocim és fáj. De tanulom a technikát.
muzsuzska
 
 


Szerettem volna egy képet küldeni a pocómról, de mivel annyira lent van a nagy vágás (bikinivonal) ,más is látszott volna és ez nem szexoldal! :oops: :oops: :oops:
muzsuzska
 
 


Hogy tudom átvarázsolni a vonalzót ide a nőivonaltról????????
ÍNem a vonalzó jött át, hanem a kép linkje.Mit rontottam el?
muzsuzska
 
 


Igen, dolgozom ma is :(

Zsuzska, mindjárt megézem ezt a vonalzó ügyet, Benó nekem tök jól leírta annak idején.

Kép
szilzi
 
 


Szép szombat reggelt...:)

Mindenkinek egy kis napsütést kivánok az eső mellé.....bár nekem most ez tök jó idő, vége a kánikulának!!!!!!

Benó:üdv itthon...:)

Szilzi:cupp neked is...:)

Zsuzska:Kitartás, napról-napra jobb lesz hidd el, hamar megerősödöl és jöhet a baba.-....:)
Egyébként nem ilyesztgetel és jelentem ha csak Gergő nem akarja másképp, akkor nem leszek császáros...:D:D:D
A piridnek meg külön örülök...:D

Flóra:én is imádom a zöldségeket, bár pl az ubi zavarja mostanában az epémet....:(
Egy kis bünözés néha belefér...:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Hmmm...Nem tudom Zsuzska. Nekem eddig mindig működött, ha az egész url kódot átmásoltam a babanet aláírásba.

A köhögés az gáz. Görnyedve, pocit szorítva köhögj,úgy nem feszül annyira. És tudom,hogy az altatástól van,de akkor is segíthet a lándzás utifű tea, méz, fokhagyma, vagy nagyon jó, ha hagymát szletekre szeded, lerakod egy tányérkába, megcukrozod. Ez levet ereszt és ezt a levet bekanalazod. Finom és segít is.
flóra 11
 
 


Ma reggel már kimostam, voltam lottót feladni, meg boltban a párommal, csodás reggelit varázsoltam az asztalra...:)
Franciapiritós, sok sajtal és hozzá csináltam még este zöldségsalátát ezersziget öntettel...:)
Isteni volt!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Köszike Tancsu a feloldozást. :D

Ez ez idő szerintem mindegyikünknek kellemesebb, hát még nektek, akik ketten vannak! :D
flóra 11
 
 


Ja és hajnal 3-kor felkeltettem a páromat, hogy kapcsoljuk be ama bizonyos rádiót , mert már nem birom tovább.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Salibólide is küldhetnél, ha nem ecetes az öntet. Ecet nálam most kizárva minden ételből. Nem szabad savasítanom és az ecet nagyon savasít.
flóra 11
 
 


Holnap megyek Miskolcra a munkahelyemre, meg anyáékhoz is.....
Kilakoltatnak a szekrényemből, felhivott a főnököm, megvan az ember a helyemre, legyek szives tüntessen el minden motyómat...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Nem ecetes....
Boltban lehet kapni kis tasak port és csak egy pohár natúr joghurttal kell összekavarni, rá a vékonyra szelt zöldségekre...aztán pihi a hütőben hogy összeérjenek az izek....mi nagyon imádjuk...!!!

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Helyes Tancsu! Minden böjt hosszú távon már káros.
Kép
flóra 11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?