Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timejka!
Szerintem gyöbyörű város Sárvár! Igaz én is még csak 3 és fél éve lakok itt, de IMÁDOM!!! Hová jöttök? Úgy értem szállodába vagy panzióba, vagy hova?? A fürdő is nagyon jó és szép. Most bővítik, lesz még pár medence (igaz mire jöttök még nem lesz készen).
A csónakázó tó és környéke szuper a sétára és van ott egy hatalmas játszótér is. Bence is jön veletek? Mert ott tutira jól érezné magát!
Mennyi időre jöttök? Mert ha nem csak 1 hétvégére, akkor csak javasolhatom, hogy ugorjatok át egyik nap Szombathelyre a Kalandvárosba. Az egy hatalmas játszótér (bekerített), parkos környezetben asszem kb. 45 játékkal. Mászókák, nyúszdák, stb. A belépő 450 Ft felnőttnek, gyereknek pedig 2 év alatt ingyenes. Ha jól tudom Bence már elmúlt 2 :wink: , így neki is kell fizetni, de az sem egy nagy összeg! (tipp: ha megkérdezik helyiek vagytok-e azt kell mondani, igen, és akkor csak 280 Ft fejenként! :wink: :lol: )
A fürdőre a belépő 1950 Ft/fő gyereknek sajna nem tudom.
Na, asszem ennyit, de ha van még valami kérdésed, írj csak nyugodtan! Szívesen segítek!

Gabi1!
Drukkolunk! Kép Kép Kép
Mikor csinálsz újabb tesztet???

Mi ma elmentünk a barátnőimmel és a gyerekekkel Szombathelyre a főtérre egyet sétálni, meg fagyizni. Olyan jól érezték magukat a kis lurkók.... Jól el is fáradtak.
Aztán amikor hazaértünk, csináltam egy Lh tesztet, de semmivel sem lett erősebb a tesztcsík, mint tegnap. :( Mi lesz így??? Remélem azért fog erősödni!! :roll:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Hődet méred?Az hogy áll?Jaj Szombathelyen én is voltam...még 99ben a napfogyatkozásnál :lol: Szép hely nagyon!

Gabi!

Na azt a pár napot már kibírod,reméljük h szép+ tesztel jössz még a héten :wink:

Csige-bige!
Sok sikert a költözéshez,jó kis hétvégétek lesz!Remélem az eső elkerül benneteket,mert az úgy nagyon sz.r lenne :wink: Aztán várjuk a képeket a szép új lakásról :wink:

Kexi!

Akkor mennek a drukkok,ügyi legyél!!!Aztán gyere és mesélj mi volt!



Na remélem az én laptetőim is beérnek már....a pém meg megvárta a férjem :lol: :lol: Csak lesz akkor egy halvány esélyünk a babára :wink:

annus11
 
 


Sziasztok

Hát lányok csináltam tesztet, nemigazán tudom eldönteni hogy mi van, az elsőn láttam egy nagyon halovány csíkot, aztán csináltam egy másikat azon is láttam, és a harmadikon is , de az a baj hogy szabad szemmel valamennyire látható de képen én nem látom. Azért felteszem nektek is.
Nem marad más hátra hogy várakozzak, ebből még bármi lehet. Hőm 37,1 volt reggel. Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

 
 

Sziasztok!

Annus!
Nem, sajna nem mérem a hőmet! :(
Volt idő, amikor mértem, de a fiam rendszeresen felébred hajnalban és át kellett hozzá menni, így nem volt sosem hiteles. Most hogy végre végigalussza az éjszakát és reggel már ő jön át hozzánk, meg valahogy el is felejtettem.
Szerinted? Kezdjem el még azért mérni?? Végül is ha most lesz Pé és esetleg baba lesz, akkor fel kell majd mennie, tehát, talán annyira nem vagyok elkésve. Vagy?

Reméljük, nektek is sikerült most elcsípni az a huncut petécskét és nemsokára te is poz tesztel jössz! :wink: :D

Kép
oriandy
 
 


Gabi!
Hát így a képen valóban nem látni semmit, de ha te szabad szemmel látod és még amúgy is van pár napod az esetleges mensiig, akkor nyugi! Ebből még bármi lehet!!! :wink: :D

Kép
oriandy
 
 


Andi igen van még párnapom, majd holnap meglátjuk, ma a peteérés utáni 8. napon vagyok, úgy hogy még van időm.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok lányok! :)
Hát,én rém el vagyok kenödve! :( Szombaton kéne (ill. nem kéne :? ) megjönnie, de már olyasmi hasfájásim vannak,mint mensi elött!Pedig tegnap émelyegtem, nem bírtam enni sem nagyon, a cici fáj..,tisztára bele éltem magam,..hátha!..de ez az enyhe alhasi fájás..,nem tom :( :(.., szerinetek?
cgabi
 
 


cgabi ezen ne legyél elkeseredve mert az elején terhesség alatt is simán belefér a hasfájás. Nekem mind 3 gyerekemnél volt ilyen, egészen a beágyazódáástól számítva. Úgy hogy még ne add fel. Ez teljesen normális.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Még egy kérdésem lenne...,ilyenkor még hiába tesztelek,nem mutatja ki az esetleges terhességet,ugye?
cgabi
 
 


Gabi a beágyazódást követően 3 nap mulva már mutatja. Kb az a 10. napra esik, ha neked szombaton kellene megjönnie, akkor akár már mutathat valamit. Nekem annó a 10. napon már pozitív volt a teszt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Cgabi!

10.napon már kimutatja a teszt!Főleg ha 10es érzékenységű!!!Neked már mutatna vmit,az tuti!!!Már csak 1 nap van a ciklusodból,ha szombaton meg kéne jönnie!!!Tesztelj bátran,és okosabb lezsel.Na meg mi is :wink: +++++++++++++++++++

Gabi!!
Na hallod,hát ha nagyon erősen nézem talán látok vmi halványat...de ez lehet csak azért van mert látni is akarom :lol: És addig skubizom még oda nem képzelem :lol: :lol: Várj még pár napot,és meglátjuk!!+++++++++++++++++++++++

Andy!
Szerintem kezd el!Sose késő elkezdeni!!!!!Én is csak 3 napja mérem ebben a hónapban,de nem fogom végigmérni.Csak megvárom míg megvan a pém és kész.

annus11
 
 


Halihó!
Hát, én ma megint nem látom erősebbnek az előzőeknél ezt a tesztcsíkot!
Nézzétek:
Kép 2008.06.03
Kép 2008.06.04
Kép 2008.06.05

Kép
oriandy
 
 


Aha....hát télleg nem akr erősödni.....az bizti h nincs még péd :wink: Csinálj csak 2 naponta,úgy nem fogy olyan gyorsan!!!

annus11
 
 


Annus!
Most megnézetm újra a tesztet (az előző kép 5 perces a mostani pedig pontosan 10 percre a tesztelés után készült). és íme:

Kép

Szerinted???

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Ha megszáradt,esetleg rakd egymás mellé és úgy fotózd le!!!

annus11
 
 


Annus!
Ez a két teszt egy és ugyan az, csak az egyik kép a tesztelést követően 5 perccel, a másik pedig 10 perccel készült! :wink: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Én arra gondoltam,hogy az elmúlt 3 nap tesztjeit tedd sorba,egymás alá.Így jobban látszik hogy melyik erősebb! :lol:

annus11
 
 


Jaaaa!!!
De én azokat már kidobtam! :(
Sosem teszem el, pont ezért fényképezem le.....
:( :( :( :( :(

Kép
oriandy
 
 


:( :? :lol:
Kááár,azt hittem még megvannak...én is csináltam 1 hónapban az lhkat,de mindig eltettem,az egyik zacsiba gyüjtöttem :lol: Én csak azért fotóztam h fel tudjam ide tenni :lol: Meg is van vhol a gépen...meg is nézem mindjárt....na megtaláltam,felteszem neked mire gondoltam.
Kép

annus11
 
 


Aha!
Valóban látványosabb így!!
Na, akkor holnaptól elteszem én is! :wink:

Kép
oriandy
 
 


Andy köszönöm az infót. Bence 6 éves és ő is jön. Nem tudnám itthon hagyni, nem érezném jól magam. Péntek-vasárnap leszünk a Wolf Hotelba. Ha jó idő lesz, akkor a Bencét nem lehet kirobbantani majd a medencéből.

Gabi1 lehet, hogy hülye vagyok és beképzelem, de mintha lenne nagyon halvány csík.
timejka
 
 


Gabi!

Így sajnos nem látni, viszont lementettem, kinagyítottam és valóban van rajt egy haloványka! :wink: Nagyon drukkolok!

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!
Jó rég nem jártam erre. Ebben a hónapban megint kezdem szedni a clostit. Ma jött meg. :cry:
Gabi: megy a drukk, úgy látom amennyire tudtam visszaolvasni, hogy most neked kell nagyon szurkolni.
De persze a többieknek is.
Gröni: pont gondoltam rád valamelyik nap. Mi van veled? Látom végre van vonalzód. Jól vagy?

Kép
németh
 
 


Sziasztok!
Mensi elött egy nappal,vagyis ma,full nega tesztem lett :( !Nem tudom ezt már véglegesnek vehetem-e,de a kednem is negatív lett töle! :cry:
cgabi
 
 


Szia Gröni!
Hogy vagy? Régen láttalak, hallottalak!

Gabi1! Mindenképpen írd meg, hogy mi van a babásodással. Nagyon szorítok!
timejka
 
 


Sziasztok

Csináltam ma is tesztet, de ma nem látszik rajta semmi. Még van 4 nap a mensziig, majd meglátjuk mi lesz.

Gabi én azt szoktam mondani hogy majd akkor kell feladni ha már megjött. Addig még bármi lehet.
Persze elég nehéz nem depisnek lenni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Kissé eltűntem.... :( Hát hiába, a jó idő nem engedi,hogy leüljek sokat a gép mellé! ;)
Visszaolvastam, jó sok minden volt! :)
Én még nem használtam lh teszteket, csak hőmérő (bár,nincs is rendes ciklusom... :( )
Nálunk megvolt a kiskatona vizsgálat,rendben van minden, voltam terheléses inzulin+cukor vizsgálaton. Ennek már ma megvan az eredménye,de nem tudom meg,mert a labor egyből a dokinak küldi. Viszont hozzá még nem tudok bejelentkezni, mert még nincs meg a jövő heti beosztás. :(
Most ebben a hónapban elhanyagoltam magam, nem ittam rendszeresen a teákat sem, nem mozogtam és nem tartottam a diétát. Egy csomót sütiztem és fagyiztam is. Hát ennek a görbémen látszik is az eredménye,no peteérés. :( ...Aztán nem biztos,hogy ez az oka,de most ez a helyzet.

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok!

Gabik!!!
Valóban addig ne adjátok fel a reményt, amíg piri meg nem érkezik! Addig még minden lehet!!!!!

Annus!
Elkezdtem a hőmérőzést! :wink:
Ja és a mini mikroszkóppal minden reggel nézem: csupa páfrány minden nap!

Lányok!
Egy másik fórumon teljesen elkeserítettek a csajok! Azt írták, hogy amíg valaki fogyózik, esélye sincs a babásodásra, mert a szervezete csaka diétára figyel! Fasza, mondom, mert én most vagyok a 46. napon és még hátra van 44. Nem igen szeretném abbahagyni, mert tudom, hogy az elhízás is állhat a meddőség hátterében. Ráadásul sokal jobban érzem magam a bőrömben!!!
Most mit csináljak????? :cry: :cry: :cry: :cry:

Amúgy megkérdeztem egy szakértőt itt a neten, most várom hogy válaszoljon a kérdésemre. Kíváncsi leszek mit ír!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Én is úgy tudom h nem ajánlatos fogyózni annak aki teherbe akar esni.Na most vannnak olyan esetek,amikor kifejezetten mondják h fogyni kell,mertlehet a túlsúly miatt nem jön a baba.Nem tudom mit értesz fogyókúra alatt,de ha nem koplalsz,csak odafigyelsz mit,mikor és mennyit eszel akkor nem hiszem h gátolná.Az a 44 nap már nem sok,1 hónap!!!Max utána jön össze a baba! :lol: Én nem mondanám h esélyed sincs...de lehet én tévedek :wink:

annus11
 
 


Andy!
Úgy tom te a 90 napos diétát csinálod, szerintem az nem a klasszikus értelembe vett diéta,inkább életmód váltás,ami éppen lehet,hogy nem is jön rosszul!Persze én nem vagyok szaki,de mivel nem koplalásról van szó,söt több gyümit,zöldséget fogyasztasz,mint általában az átlag ember(magamból kiindulva,ha nem muszály,elfelejtek gyümit enni :( ),nem árthat a baby projektnek! :) Nem egyoldalú táplálkozásról van szó!Én is azt mondom ne add fel!
cgabi
 
 


Sziasztok!

Na, ma megint teszteltem és szerintem erőteljesebben látszik ma a teszt csík is! De ez még nem poz.!
Íme:
Kép

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Aha,ez még nem pozitív de alakul!!!!

annus11
 
 


Sziasztok Csajszik!
Tegnap hagytam abba a clostyt,holnap és még utánna 2* Merionál injekciót kapok!
Valaki esetleg tudna erről többet?
Köszike:pusza
misszike
 
 


Andy a nagy fogyásba is az egyik csaj akkor lett terhes, amikor csinálta a fogyizást nem?

Misszike én erről még nem hallottam.

Nekem nincs most a bal oldalon (nálam csak a bal oldalon lehetséges a teherbe esés) semmi, a jobb oldalon meg is repedt a tüsző. De ha apa is beleegyezik akkor inszeminációt ha lesz a jövő hónapba tüsző.
timejka
 
 


Lányok,Én teljesen készen vagyok!
Senki nem hallott róla semmit! Na mindegy,csak lesz valami!
Timejka,lehet 1 kérdésem? Az inszemináció,hogyan zajlik? Kérni kell,vagy kiknél csinálják?
misszike
 
 


Timejka!
Nem tudom, nem néztem a nagy fogyást! Csak hallottam, hogy terhes lett az egyik csajszi. De hogy mikor..... :roll:

Annus!
csináltam egy tesztet most este is (kicsit későn, mert későn értem haza - 20.45) és ahogy nézem erősebb a délutáninál, de még ez sem pozitív!

Ja,képzeljétek! Teljesen véletlenül nézelődtem egy másik topikban, ahol a baba neméről volt szó, és megnéztem a Jónás naptárt. Nekem 06.02-án volt Jónás szerinti Pé-m és lánynak írta 0 rizikóval. Ugye ez azt jelenti, hogy elötte nap kell együtt lenni. És mit ad isten.... Mi pont elötte nap voltunk együtt apával. Pedig nem is néztem meg már régóta a J. naptárt. Szerintetek?? Lehet ebben bízni??

Kép
oriandy
 
 


Misszike!

Én hallottam erről a szuriról. De csak hallás alapján ismerem semmi több. Annó nekem lombik alatt ezeket kaptam: Marvelon, Clostilbegyt, Gonal F., Luveris, Suprefact, Menogon, Bromocriptin. Ebből a Closti és a Bromo tabletta, a többi szuri. Mind mind petesejt érlelő. Szerintem a Merional is az. Vagy mi az amit tudni szeretnél róla?
Hogy kapod 2x? 2 nap 1-1 szuri??

Kép
oriandy
 
 


Hú!!!! Nem tudok fogalmazni....
Szóval : "Annó én a lombik alatt ezeket kaptam"!!
:roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
oriandy
 
 


Andy!
Kíváncsi leszek a mai lhdra!!!Remélem ma már pzitív lesz!

Velem meg nem tudom mi van....Pár napja elkezdett szurkálni bal oldalt,most reggel meg jobb oldlat...ha mondjuk több domináns tüsző is van,akkor az hogy néz ki?Értem ezalatt azt,hogy ha mindkét oldalt van domináns tüsző,akkor melyik reped meg?Lehet mindkettő?Ez történhet egy időben,vagy külön-külön is?Mert nekemolyan érzésem van,mintha az egyik megrepedt volna a másik meg most repedne meg :roll: Szerintetek?


Ja Andy!
Én is megcsináltam még tavaly a Jónás naptáramat.Mivel nekem elég össze visza a ciklusom,nem is nagyon nézte.De most a Jónás napon tegnap volt,elméletileg a pém is akkor!!!!Azt hallottam h ha egybeesik a Jónás és a pé,akkor 100% a baba,csak a neme nem biztos!Nekem is lányt mondott,0 rizikóval!Szóval kiderü h mit tud Jónás :wink:

annus11
 
 


Annus!
Hát, már én is nagyon kíváncsi vagyok a mai teszt eredményemre. Kicsit félek, mert az előző 2 ciklusban is ugyan így erősödött, aztán mégsem lett pozitív és utána UHuval is megnézte dokibácsi, és mondta is, hogy nem volt peteérésem.....
Én magát a peteérést szoktam érezni, de hogy a repedést is... Nem tudom. Az milyen?? Ovus fájdalom, csak erősebben?? De jó, hogy te tudod ilyen pontosan!!
Mi majdnem ugyan ott tartunk a ciklusban, pár nap a difi, így együtt izgulhatunk!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
oriandy
 
 



Kép
oriandy
 
 


Andy!

Én csak onnan tudom,mert az elmúlt hónapokban hőmérőztem,figyeltem a jeleket.
Tehát most könnyebb volt felismerni.A closty miatt tökre érzem ahogy nő a tüsző,ez lényegében az ovus fájdalom.Vagyis az h szurkál nem feltétlenül a peteérést jelenti,lehet csak azt érzed ahogy a tüsző nő,és már ott jár h megreped.Legalábbis én így tudom.
Amit még nézni szoktam,az a nyálka.A tojcsli is jó jele a pének.Illetve a méhszáj.Nekem már zárt,így tuti megvolt a pém :wink:
Ja és lehet h nem fogod pont elkapni a + tesztet,de ettől még lehet péd.Nézdd a hődet továbbra is,és abból kiderül!!!!

Most néztem meg az Élet az anyaméhben-Ikrek című dok filmet.Amiben benne volt hogy nem feltétlenül egyszerre szabdul ki a 2 pete ami megtermékenyül.Tehát akár 2 különböző apától is lehetnek az ikrek :wink: Állítólag ez minden 400.ikerterhességnél így van,ezen jót nevettem :lol: :lol:

annus11
 
 


Nos, megvan a mai tesztem is:

Kép

és egy összehasonlításnak a tegnapiakhoz:

Kép

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Ez az ikerterhesség 2 különböző apától nagyon poénul hangzik! :D

Andi: nekem is van az a nyálkafigyelős kütyüm,de nekem nem jött be. Lehet,hogy én csináltam valamit rosszul. Nálam a hőgörbe,meg a nyálkafigyelés jött be eddig,hogy tudjam mikor volt pé. Bár,ez is nyálkafigyelésen alapul végülis,mert amikor nyúlós és tojcsis,akkor lesz a mikroszkópban páfrányos. :)

Annus:hogy haladsz a tanulással?

Én most megcsináltam a ciklus.hu-n is a görbém,ott peteérést mutat a 22.napra. A másik,ami eddig biztosra kimutatott mindent,meg semmit. Úgy tudom,hogy pé előtt a hőnek lenn kell lenni 4-5 napig. Nekem nem volt addig,szóval én gyanítom,hogy ez nem pé volt. Szerintetek?
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 96800_.png

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


jéé, a csatolt link miatt túllógtam :D

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Napvirág!

Szerintem nem igaz h 4 napig lenn kell lennie....Nekem általában 2-3 napra van lejebb,de inkább 2 napig.Aztán megy felfelé.Szóval lehet h a 22.napon megvotl a pé,hiszen utána megvolt a minimum 2 tizedes emelkedés minden napra.Arra nem emlékszel h milyen volt aznap a nyálka?

annus11
 
 


Andy!

Neked meg mintha + lenne,már csak nagyon kicsivel halványabb a 2 csík egymástól!!!Használjátk ki!!!

annus11
 
 


Annus!
Igen, valamivel halványabb még ez a tesztcsík a kontrollcsíknál. de valaki, azt mondta nekem, hogy ez már pozitívnak számít, mert pl. a DM-es kazettásnál egyforma erős vagy erősebb is a teszt, de ez más fajta. Tehát az ismerősöm azt mondta ne is várjak ennél erősebb csíkot!
Nem tudom, van elég tesztem, így addig csinálom, amíg halványabb nem lesz. Kiderül! :wink: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Na, csináltam egy tesztet most este is (19.10-kor) és nemhogy erősebb nem lett, de majdhogynem halványabb a tesztcsík rajta!! Vagyis túl vagyok az LH csúcson? Volt PÉ-m?
Meglátjuk!

Kép
oriandy
 
 


Laptető!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?