Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Nagyon aranyosak a babák, már mi is nagyon várjuk, hogy babázhassunk.

Ági!
Nagyon édes Norina itt is, meg amit küldtél képeket, azokon is. Nem is hinném, hogy tud sírni is, olyan mosolygós baba.

Nekem szombaton kell megint mennem Ctg-re, mert most meg az átlagosnál kevesebb volt csütörtökön a magzatvíz és megnéz szombaton is Hartman doki. Azt mondta, hogyha ez akkor is így lesz, akkor nem várjuk meg a jövő pénteket. Mondtam neki, hogy Ő az orvos, én ebben nem tudok dönteni, úgy lesz, ahogy Ő tanácsolja. A súlyunkat viszont utolértük, most kb. 3 kg lehet Kirus.

Majd írok, hogy mi van velünk.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Hm! ÚGY LÁTOM MINDEN RENDBEN. a TOPICBABÁK GYÖNYÖRŰEK. ENNEK ÖRÖMÉRE MINDENKINEK KÜLDÖK EGY ÜVEG VIRTUÁLIS EPERLEKVÁRT. ( MA 20 KG EPERREL RANDIZTAM A KONYHÁBAN). sZIASZTOK!
bábaildi

Bábaildi!

Ez nem ér, mi most nem ehetünk epret :cry: :cry: :cry: :cry: , de mindent a gyerekekért...

Ági!

Csuda helyes kislány Norina!!! És az a nagy haj... Gratula az első csendes éjszakához. Ugye, hogy megy minden, mint a karikacsapás.

Hová tűntek a "fő topikosok"?

Jó éjt!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Ági!

Egyre szebb Norina baba!Miért hívtál éjjel? Bocs, de én este 8 után már nem nagyon vagyok elérhető. Csak azért van bekapcsolva , ha a hugoméknál gáz van, akkor tudjak menni.

Lilla!!!

Frontok vannnak és Te még nem babázol? :lol:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Nutella! Gondold el: kint sűvít a szél, esik a hó, ülsz a kandalló mellett a családdal, és eszitek Nagyi eperlekváros palacsintáját és fánkját........... :lol: :lol: :lol: Akkor már lehet!
bábaildi

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
BOCSIKA A TEGNAP ESTI TELÓÉRT DE NAGYON BAJBAN VOLTAM UGYANIS NORINA BABA 8-ÉJFÉLIG ÜVÖLTÖTT ÉS KÉPZELD EL HOGY TÖBBSZÖR LÁTTAM HOGY NEM VETT LEVEGŐT!!!CSAK PIROSODOTT A FEJE!!!NAGYON MEGILYEDTÜNK!!!AZ IDŐJÁRÁS MIATT LEHET!!!SZEGÉNYKÉT NAGYON SAJNÁLTAM!!!
BOCSIKA DE MOST MEGINT MENNEM KELL MERT INDUL A DÉLUTÁNI SÍROGATÁS MEGONT!!!A HÜLYE IDŐ MIATT TALÁN???MEGINT!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

snápi olyan gyönyörű baba a NOrina!!!!!!!!!!Énis zseretnék ilyen gyönyörű babát a Máténak!

szia Ildi,hogy vagy?nekem már kéne menni kontrollra de nem tudtam még elmenni! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Kriszta!
Igen, én még mindig egyben, úgylátszik Kirus kivárja a 9 hónapot. Most, hogy kicsit enyhébb az idő nincs is semmi bajom szerencsére.

Bábaildi!
Miért nem szabad epret enni? Mert én itt kétpofára eszem, annyira imádom. És csak szoptatás alatt nem szabad, vagy terhesen sem lenne szabad? És még milyen gyümölcsöt nem szabad ennem majd szoptatás alatt?

Sziasztok
Lilla
Vendég

lilla mostmár nagyon a finisben vagy!
lehet holnap már érkezik is a kis Kira! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lilla: Szoptatás alatt tilos: málna, eper, cseresznye, sárgadinnye. Én ezekről hallottam. Terhesség alatt nem tiltották.

Snápi: Sajna Kristóf is hasfájós lett, a védőnőnk tanácsára vettünk a gyógyszertárban INFACOL cseppet. Hát nekünk nagyon bevált, csak ajánlani tudom, persze egyeztess a dokival, illetve védőnénivel :wink: 3-4 nap múlva érkezik csak a hatás, nálunk elég volt 2 nap. Szoptatás előtt kell adni 1 adagot, a melléklet tájékoztatóján minden le van írva. Finom naarancsszirup íze van, leszopizza egyből :P Tényleg nagyon sokat segített nekünk :P Ha gondolod, próbáld ki. Kristóf is nagyon sokat sírt tegnap, a pociját két oldalról simogattam neki vagy másfél órán keresztűl, így tudott csak megnyugodni. Ma már erre nem volt szükség, tudott pukizni és kaksizni is :P

Bábaildi: Nagyon szépen köszönjük az eprecskét. Képzeld, a kerünk tele van szebbnél szebb eprekkel :cry: :cry:

Sebaj, majd fagyasztok le egy picit. :P Mi újság van Veled????? Mesélj valamit ....... Szeretem olvasni a leveleidet :P
Üdvözlöm Klári nénit, ha még emlékszik rám :wink: Úgy tudom, a héten szabin volt :wink:
bluebox

Kép

Kép

Mai képek :P
bluebox

sziasztok!!!

BLUEBOX!!!
NAGYON KÖSZIKE A SEGÍTSÉGET!!!AZ ÚJSZÜLETTES RÉSZRŐL IS MOST KÉRTEM SEGÍTSÉGET!!!DE AKKOR TŐLED IS MEGKÉRDEZNÉM A PROBLÉMÁMAT!!!A DOKINÉNI AZT MONDTA HOGY AZ INFACOLT CSAK REGGEL-DÉLBE ÉS ESTE SZABAD ADNI TEHÁT NAPI 3SZOR!!!DE A LEÍRÁSBA EZ NINCSEN BENNE!!!ÉS UGYEBÁR 1700FT VOLT!!!NORINA MOST KAPTA 7KOR PANCSI UTÁN AZ ELSŐ ADAGOT!!!SZÉPEN BÜFIZETT ÉS ALSZIK IS!!!
ÉS NAGYON SZÉP KRISTÓF BABA!!!

LILLA!!!
LASSAN ITT A NAGY NAP!!!HASONLÓAN ÜGYIKE LEGYÉL MINT ÉN OKÉ???VAGY MÉG ÜGYESEBB!!!SZUPER EMBEREK KEZÉBE LESZEL HIDD EL!!!

NA MENEK!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Bábaildi!

Tényleg nem lehet cseresznyét sem enni? Én csak az apró magvas gyümölcsökről tudtam... Már ettem is cseresznyét, persze csak módjával.

Köszi a kandallós epret, majd télen, ha kint süvít a szél és esik a hó és a kis családdal a kandalló előtt ülünk, na, majd akkor jelentkezem érte :lol: .

Nutella

Kép

Kép
nutella

Eperlekvár????Hmmmmm nyami. Ide vele! :lol:

Ági!

Írtam a másik topikba vlaszt!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

sziasztok!
az infacol anno nekünk is bevált!többször is lehet adni mint 3 alkalom,nem tudod tuladagolni ez benne is van a tájékoztatóba! :lol:
Gyönyörűek a babók!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Miért ne lehetne cseresznyét enni? Meg sárgadinnyét?
Az aprómagvasak az amúgy is felnyomott máj és epevezeték gyulladását, epepangást okozhatnak azoknál akik arra hajlamosak. Az én véleményem szerint akinek nem volt epés panasza az módjával azt is eheti. A sárgadinnye magas cukortartalma miatt tilos a cukrosoknak és a kövérkésebb kismamáknak, de egyébként? Nem kell túlzásokba esni. Inkább 20 dkg eper, mint egy vitamintabletta. Szerintem! A cseresznye pedig "szelesít", de aki felfújódik tőle, az nem terhesen is érzi, és nyilván óvatosabban eszi terhesen.
Na!
Az eperlekvár mindenkit vár, ha lesz találkozótok ősszel-télen, elviszem!
Nitácska! Köszönöm jól vok, ha jössz kontrollra, szervezd úgy, hogy találkozzunk. Ha tudod!
Ági! Ha fáj a poci, bizony sokszor sír a pici úgy, hogy csak befele szívja a levegőt, ki nem! Ijesztő látvány, de óriási oxygén tartalékuk van, bírják. Ne izgulj!
Lilla további drukk, de ha ez a front nem indította meg a szülést, valszeg még van pár napod.
Különben, hogy tovább csigázzam a kedélyeket, most Kápolnásnyékre megyek cseresznyét szedni! Bár nem szokás, én sokat fagyasztok belőle, gyümölcstorta-, leves-, mártás, és csak úgy kapd be célból. Vasnap este jövök vissza!
bábaildi

ildi most kellett volna kontrollra mennem csütörtökön a magánrendelőbe de nem tudtam elmenni a gyerek miatt!.
megpróbálom a korházba kérni,hogy ott vizsgáljon meg!

Az icával mi van kiment külföldre,nem tudod?felhívni nem merem mert ha kint van megugrana a telefonszámla! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Cseresznyelekvár.....hm......

Lányok!

Hasadi/Hajni merre van???????Remélem minden ok náluk....

Kép

Kép

Kép

dominika1

van itt valaki? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska, én itt volnék, de sajna nem tudok maradni, mert ez az átkozott internet állandóan ledob a babanetről. Kösznöm a dícséretet :P Talán estefelé még megpróbálok visszanézni. Addig is, legyen mindenkinek szép napja :wink:
bluebox

az a fránya net! :?
jól vagytok a kis Kristóffal? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bluebox!
Nagyon édes a kispasid, annyira szép. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs fiam mert nagyon édesek tudnak lenni, na sebaj majd a harmadik :wink: .

Nutella!
Képeket még, imádom, ahogy Andris szemmel imádja a hugicáját.

Snápi!
Nagyon édesek ezek a képek, főleg a vállon átnézős, húúú gyönyörű ez a csajszika.

Úgy látom ebben a kórházban még mindig nagyon szép gyerekek születnek, szerintem nagyon jó a szülőszobák fekvése :wink:

Bábaildi!
Én is nagyon örülök, hogy csatlakoztál a topikhoz (igaz ez sem tegnap volt), csak még nem volt nagyon érkezésem írni mert a másik Jahn Ferencesbe írok és mikor ott befejezem akkor itt már csak olvasok, de ott most pangás van, gondolom mindenki elvezi a remek időjárást :wink: . Én csak látásból ismerlek de majd.... :wink: . Bár egy darabig nem fenyeget semmilyen kórházi látogatás... :wink:

Mindenkinek szép hétvégét

Nitacska!
Írtam a másikba neked.

Szandra

szandrakiss

oké szandra mindjárt olvasom is!

ildi tényleg jó hogy csatlakozott.gondolom rajtam kívűl is találkozott már vele valaki!?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hűűű, lányok!!! Nagyon jó képek!!! Imádnivalóan édesek a kis pasik és kis csajok! :D

Köszi a "menős" tanácsokat. Persze, ilyen rövid sétákra mi is szoktunk menni, naná. Csak egy kicsit én is vágynék hosszabb ide-oda menésekre. Egy kis vízpartra, ilyesmi. De már csak egy hónapot kell várni, és megyünk egy hétre Nagybörzsönybe. Igaz, hogy az nem vízpart, hanem hegyvidék, de az is jó lesz. Közben eszembe jutott, hogy vízbe nem is nagyon megyek ezen a nyáron, nehogy a hűvös víztől elapadjon a tejem. Pedig gondolkoztam, hogy kéne járni babaúszásra. Egyik nap voltunk a Heim Pálban, csípőszűrésen, és utána sétáltunk vagy fél órát az Orczy-kertben. Annyira jó volt, nekem már ez is olyan nagy dolog, hogy oda elmentünk. Egyébként gyönyörűen fel van újítva. Vadiúj padok vannak a tó körül, és nem spóroltak a padokkal. Táblák vannak kirakva, hogy milyen legyen a madárbarát kert, szupi játszótér van, stb. Szóval tök jól megcsinálták.

Sidney!
Ugyanez van nálunk is. A férjem egész nap dolgozik, mászkál, és ha hazaér örül, h itthon lehet. De azért nagy nehezen én is mindig kisírom tőle a sétát. Ja, fagyizóba mi is szoktunk menni. Rákoshegyen laktok a CBA mögött? Az apósomék telke is ott van. Szerintem tudod, vannak onnan nem messze önkormányzati bérleményű hobbitelkek. Az Akácos úton van a kertjük. Nagyon szeretek oda kimenni.

Kép
evisan

Csajok,

én mindent ettem szoptatás alatt, még káposztát is. először mindenből csak kicsit, tesztképpen, és mivel nem volt ba belőle, jöhetett a normál adag. ribizli nélkül nem tudok élni, szóval muszáj volt. egyedül a gyöngyhagymát reklamálta meg Danca, azt is szopi közben. valószínűleg átment az íze a tejbe.

bocsánat a közbekotyogásért:-)

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

sziasztok!mi si mennénk nyaralni de sajna a költözés miatt idén max csak strandra fogunk tudni menni!de azért hála égnek már a velencei tóra eljutottunk! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitacska: Köszönöm kérdésed, megvagyunk Kristóffal. Bár nagyon hasfájós szegénykém, na meg mohó is. Képzeld, már 120-at eszik szinte minden etetésnél :P
3480 gr volt amikor hazaengedtek a korházból, tegnap meg már 3850 gr volt. 9 nap telt el a hazajövetelünk óta. Nagyon rohamosan hízik a drágám :P
A doktornéni is mondta, hogy szép formás baba, a védőnő pedig már kétszer is volt kint, egyszer múlt pénteken amikor hazahoztuk a korházból, aztán pedig a héten csütörtökön. Kiakadt, hogy már ennyit eszik :P Pont éjfélkor eszik, aztán utána legközelebb hajnali 5-kor, utána pedig 3 óránként :P Nekünk tényleg óriási segítség a Infacol csepp :P
No nem is fárasztok ezzel senkit, hisz szinte ezeken már mindenki túlvan :P Talán Lilla egyedűl a kivétel.

Lilla Hatalmas drukk így a végére :P

További szép napot mindenkinek :P

Én is ismerem Bábaildit személyesen, hála :P
bluebox

tényleg szépen gyarapodik a kristóf,és jó sokat,Máté eleinte jó ha 50-et evett!
Csak így tovább,jó gyarapodást!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok!

Akit érdekel:

eladom a képen látható avent isis iq uno elektromos és kézi mellszívó szettet!
Akit érdekel, írjon privit!

puszika MINDENKINEK Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kép már könyöklök Kép Kép mosolygok Kép így szopizom az ujjaimat: mutatóujj: betámaszt, két középső szopi, kisujj: antenna

Kép
evisan

Nnnna.... raktam fel néhány képet a kisangyalról.

Puszi,
Évi

Kép
evisan

Évi,

Szonjus is így szopja az ujját:)
Tündéri a kiscsaj, gyorsan behozta a súlybéli lemaradását!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Évi!

Döbbenet, hogy Zsófi milyen szépen utolérte a nagyobb súllyal született babákat!!!Érdekes az ujjszopi... :lol:

Domi nem szopizza az ujját,cumija sincs, most éppen a kispárnáját gyúrja galacsinná, úgy alszik el. :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Évi!

Nagyon szép a kisasszony! A mosolygós képen, szerintem nagyon hasonlít Rád! Az ujjszopi nagyon egyéni!

Snápi!
Az Infacolt én is nagyon tudom ajánlani. Mi előtte próbáltunk mást, és az egyáltalán nem használt, sőt...! Nyugodtan adhatod minden etetéskor. Én is minden etetésnél adtam a törpiknek és 1 nap után már használt!

Minden baba egytől-egyig nagyon szép! :D

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok !

Kriszta ! Köszi az érdeklődést , csak mostanában csendes olvasgató vagyok . Meg dokihoz járok heti szinten . Két hónap után sikerült kideríteni mi bajom van . Miért járok állandóan pisilni meg a többi . Egy jó kis e.coli fertőzés és végre pár napja szedek is rá gyógyot . Meg persze a prolaktinom a kétszerese mint lehetne . Így megint szedek rá gyógyszert . Remélem pár hónap múlva lesz hatása és végre lesz egy két csikós tesztem . De a doki frászt hozta rám , gyorsan elküldött koponya rg.-re , mert agyalapi mirigy daganatnál is magas a prolaktin . Szörnyű volt míg kiderült nincs semmi . Dia jól van , és már csak 4 nap és vége a sulinak . Hurrá !!!

LÁNYOK !!! A babák egyszerűen gyönyörűek , egy kicsit irigy vagyok Rátok , de nem rossz indulatból . De inkább mindenkinek nagyon örülők egyszer még nekem is lesz még egy babám .

Szép napot Mindenkinek . Hajni

Kép
hasadi

Sziasztok!

Ja, köszi. Aranyosak vagytok. Általában mindenki azt mondja, hogy Zsófi az apjára hasonlít, dehát ez nézőpont kérdése.
Na, akkor ez az ujjszopi módszer úgy látom másnál is így van. :lol: :lol: Miért nem elég neki egy ujj??? :lol: :lol: :lol:
Igen, szépen behozta a súlybéli lemaradást, de mostanában viszont pont visszájára fordult a hízás. Az első 10 hétben bőven a maximum fölött teljesített, most meg a minimumot sem hízza meg. Sőt, 2 napja mértem, és ma is lemértem reggel éhgyomorra csupaszon, és úgy tűnik, hogy mintha fogyott volna 20 grammot (2 nap alatt, de lehet, h csak a mérleg hülyéskedik velünk). De ettől függetlenül a fentebb látható módon mosolyog, jókedvű, nevetgél, játszik, úgyhogy akkor nincs min izgulnom. Lehet, hogy vissza is adjuk a mérleget akitől kapjuk. Nem frusztrálom magam az állandó méricskével. Mondjuk a kaka mennyisége is lecsökkent, van, h már 3 nap is eltelik kaka nélkül. Eleinte meg naponta többször is volt bőséges adag. Na mindegy, Hexina is mondta, hogy ne izguljak, amíg jól érzi magát, és amíg nem sír, hogy éhes.

Kép
evisan

Sziasztok Lányok!

Nem tudom mi van nálunk a nettel, de állandóan kilök, ha ide akarok bejönni, úgyhogy most jó sokat visszaolvastam.

Minden Anyukának!
Nagyon édesek és gyönyörűek a babák. :P :P :P

Ági!
Remélem hat Norinának is az ajánlott csepp, és nem szenved tovább szegényke. Az Anettal tartom a kapcsolatot, Ő is nagyon a finisben van, minden percben szülhet a jelek alapján.

Én szombatra vagyok kiírva, a frontokra nem nagyon reagálok, amikor nem voltam terhes, akkor sem éreztem meg soha. Egyenlőre nem félek, nagyon megbízom Hartman doki és az Erzsike párosban. Még szerdán megyek Ctg-re, mostmár azért szoktak lenni kisebb fájásaim (olyan, mint amikor meg akar jönni), és a derekam kezdett el fájni.

Bábaildi!
Köszi a gyümölccsökkel kapcsolatos választ, örülök, hogy lehet enni egy-kettő kivételével, mert mégiscsak abban van igazán a vitamin.

Lányok!
Ha be tudok jönni és írni, akkor írok, mikor megyünk a kórházba. Ha nem akkor az Áginak küldök SMS-t.

Mindenkinek jó babázást.

Sziaszok
Lilla
Vendég

sziasztok!
Evisan gyönyörű kiscsaj lett a Zsófi!!!!!!!!!!!!!!!
A 3.képen szerintem tisztára hasonlít rád! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

SnápiÁgi, Bluebox nagyon aranyosak a gyerkőcök!

Evisan, Zsófi ennivaló baba! Annyira tetszik a mosolygós kép, de persze a többi is nagyon jó!!
Amiatt ne izgulj hogy nincs minden nap kaka, mert az azt jelenti hogy a szervezete jól hasznosítja az anyatejet. Nándi uncsitestvére volt hogy öt napig nem kakált. A sógornőm is meg volt ijedve és neki mondták ezt, sajnos nem saját tapasztalatból beszélek. De majd BábaIldi is megnyugtat gondolom.
Örülök, hogy Ildi eloszlatta az ehető-nem ehető gyümölcsökkel kapcsolatos tévhiteket. :)

Hasadi, jó hogy jelentkeztél. Még Apcukk írt nagyon régen!

Na azt hiszem sajnos mennem kell mert a fiatalúr áriázik az ágyában....pedig még akartam írni....majd jövök még.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Hajni!

Örülök, hogy nincs gáz!!!!!!
És hidd el nekem a nagy öregnek, hogy lesz még 2 csíkos teszted!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

sziasztok!nálatok volt zuhi délután? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Mivel én nem vok kismama, reeeeeengeteg cseresznyét ettem a hétvégén. mi nem a hasamban, az már a fagyasztóban, vagy a dunsztban csücsül.
Nitácska! Az Ica már kivette a fél év fizetés nélküli szabit, csak decemberben jön vissza. :( :( :(
Évi! Zsófi már utolérte a többieket, most lassít egy kicsit. Nem olvasta a tankönyvet, nem tudja hogy mennyit kell híznia. Annyit eszik, amennyit kíván a szervezete.Te sem eszel mindíg egyformán. Add vissza nyugodtan a mérleget.
Hasadi! Osztok én még Neked jótanácsot biztosan!
És ezenkívül: HAJRÁ LILLA!
bábaildi

ildi azt megtudod csinálni,hogy beszélsz a szinte dokival,hogy akkor vizsgáljon majd meg engem mikor te is bent vagy? :lol: így tuti tudunk talizni!Ica akkor már nem lehet a szűlésznőm majd így akkor téged szeretnélek magamm mellett tudni!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Bábaildi!

Lilla
Vendég

Évi! Szerintem is add vissza a mérleget. Én is sokszor csak magamat idegesítem vele, hogy nem evett eleget. Sőt most egy hét alatt mindössze csak 5 dkg-ot híztunk, míg előtte 25 dkg-ot. De nem érdekel ki mit mond. Addig míg látom, hogy alszik és egyre többet mosolyog és nem a kajcsi után üvölt nincs gond. Nem fogom felváltani az anyatejet(ami szerencsére elegendő) a tápszerre csak azért, mert nem a nagykönyvben leírt mértéket híztuk meg. Nálam sajnos marad a mérleg, mivel saját. De lehet, hogy be kellene csomiznom a dobozába és eltennem.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Bábaildi! Mikor láthatjuk már végre a család aprónépéről a képet. Kiváncsi vagyok már. De ha nem volna gond rólad is szeretnék látni egy képet, ha már mi személyesen nem is találkoztunk (vagy csak nem tudom a nevet egy archoz kötni).

Lilla! Várjuk Kira babát már nagyon, bár szerintem ő is úgy van vele, mint Bius, hogy még nem telt le a 9 hónap, még élvezem ezt egy kicsit, utána már úgyse lesz ilyen sorom.

Edina! Gyere holnap, hogy mi volt a kórházban az Uh-n.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Lillla!!!!

Hajráááááááááá!!!!!!!!

Csajok!
Én tegnap megpucoltam egy csomó cserkót, ma elrakok egy csomót befőttnek.
Arra az esetre, ha elfogyna Ildi befőttje...... :wink:

Kép

Kép

Kép

dominika1

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
NAGOYN VÁROM MÁR AZ SMS-EDET!!!NAGYON JÓ KEZEKBE LESZEL HIDD LE NEKEM!!!ÉS ÜGYES IS LESZEL!!!SZÁMOMRA MÉG MINDIG OLYAN MINTHA TEGNAP SZÜLTEM VOLNA NORINÁT!!!ÉS PEDIG MÁR 3 HETES!!!TE JÓ ÉG!!!JÁRSZ MÉG TORNÁZNI???

CSAJOK!!!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM AZ INFACOLOS TANÁCSOKAT!!!NORINÁNAK MINDEN SZOPI ELŐTT ADOM ÉS AZÓTA MINT A KISANYGYAL OLYAN!!!ESZIK,ALSZIK,MOSOLYOG!!!ÉS AMIÓTA NEM SÍR A POCIJA MIATT MÁR A SÉTÁLÓBA IS LETUDUNK MENNI SÉTÁLNI ÉS ÓRIÁSIAKAT ALSZIK KÖZBE!!!MA VÉGRE RÁSZÁNTAM MAGAMAT HOGY LEVÁGTAM A KÖRMÉT!!!PIKK-PAKK MENT!!!ROSSZABBRA SZÁMÍTOTTAM!!!
NA MENEK MERT JÖN A VÉDŐNÉNI MINDJÁRT!!!
SZIASZTOK!!!
SZÉP NAPOT NEKTEK!!!
SNÁPI ÁGI ÉS NORINA BABA

Kép
Kép
snápi

JA ÉS IGY NÉZÜNK KI 3 HETESEN!!! Kép MINDIG MOSOLYGOK!!! Kép ÉS ALSZOM

SZIASZTOK!!!
SNÁPI ÁGI ÉS NORINA BABA

Kép
Kép
snápi

Ági!

Norina tisztára Te vagy!!! És hogy vigyorog a kis édes!
Jó neked, hogy kimegy a védőnő, hozzánk nem jön soha. Én megyek kb 2 kilométert hozzá és van, amikor nem is fogad.
Múltkor nem mérte meg Domi hosszát, mert nem ért rá.

Boldog hétfordulót nektek!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?