Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük a dicséreteket!

Csöppke: Megdöbbentő a hasonlóság! :wink:

Nálunk is jön ki a kaja evés után! És van hogy túrós is van sokkal később!
Pl. most is elég sokat szenvedtem emiatt!

Téjé: Kitartás a picihez! Biztos emelgetni fogja a fejét, csak most nem volt kedve. Vagy neki több idő kell! Hidd el, nem lesz semmi probléma, csak szeretik megijeszteni a kismamákat! :evil:

Edina


Kép
medina83
 
 


csajok,

a has mikor tűnik el???????????????????????? :evil:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Mi ma tök jól elvoltunk a kiscsajjal :) játszószőnyegeztünk, sétáltunk (először egyedül, eddig csak apával mentünk), zenét hallgattunk, énekeltem neki mire nagyon édes pofákat vágott :lol: (jó a hangom na.... :p ) Picit ugyan hasfájós volt délelőtt, este óta nem volt kaki, aztán hajjaj, bepótolt mindent :lol:

Ma elugrik megint a szopiscsaj, ad valami füzetet szájpadhasadékos babák szoptatásáról, azt mondta olvassam el és holnap beszéljünk róla. Kíváncsi leszek.

Nekem "hasilag" mázlim van, ugyan még van egy picike, de már feljönnek rám a régi cuccaim, aminek baromira örülök :) (OK, csak azok egyelőre, amikből tavaly nyáron picit kifogytam, de most pont jók.)

Kép Kép
szõlõ
 
 

 
 

Szőlő,

irigyellek...nekem a hasam olyan mintha 3 hós terhes lennék....mintha nem mentek volna vissza a dolgok a helyükre..lehet, hogy a császár miatt is van??????

KépKép
kisfruzsi
 
 


Fruzsi, azért nekem sem tök lapos még... Meg persze olyan "puding" állaga van :lol: Bár nekem sose volt izmos hasam. Nem tudom hogy a császárnak van-e hozzá köze.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nekem a hashoz kb. 4-5 hét kellett, hogy visszamenjen, ha jól emlékszem. Akkor azok a ruháim voltak rám jók, amik egy kicsit bővebbek, de napról napra jobb volt. Én pár nap után mindig örültem, hogy jé, már ez a nadrág is rámjön.. stb :lol: A hathetes kontrollra már teljesen normális ruhában mentem. Azért nem jön rám még minden, mert csak itt van az a plusz másfél-két kiló (plusz nulla hasizmom van jelenleg, tornázni kéne. Minden olyan laza ott.. :cry: ). Türelem lányok! A hasszorítós bugyit (nekem olyan van, ami olyan szorosabb gumírozású) kb. 3 óra hosszat hordtam összesen, annyira fájt tőle a hasam. Ez van akinek használt egyébként? Úgyhogy inkább rábíztam az időre.
Vendég
 


Sziasztok!

Eladó Erdőkertesen /Bp-től 25-30 km, jó közlekedéssel/ egy 2004-ben épült tetőteres családiház. A ház egy 600 nm-es saroktelken van!

Nem akarok itt senkit untatni a részletekkel, így akit érdekel, az írjon privit, vagy emailt. /erdokerteshaz@indamail.hu/


Köszi
eladóház
 
 


Fruzsi, nekem is császár volt. Biztosan vissza fog menni. Nekem csak annyi maradt mostanra, hogy lazább ott az egész.
Vendég
 


Nici köszönjük a bókot :D

Egyébként nekem is elég sok plusz súly megmaradt, még mindig a kismama cuccaimban járok, mert a régi ruhák nem jönnek rám :oops: :evil:

Tegnap este megszenvedtünk a kúp beadásával. Először is, nem tudjuk félbevágni, tök bénák vagyunk :oops: A fele megmarad, a másik fele pedig darabokra törik. Aztán akárhogy nyomtam a popsiját Lizának és tartottam percekig, csakazértis kikakilta, de neki legalább nagyon tetszett a dolog, nagyokat kacarászott közben :shock: :lol: A lényeg, hogy nem volt lázas a szuri után és jókedvű volt.

Ma egy kicsit tompa volt a leányzó, tőle nem megszokott módon aludt napközben kétszer is, de amúgy mosolygott és örült a felfüggesztett pajtásainak.

Úgy elbohóckodtunk itthon, hogy ki sem mozdultunk. Mondjuk nem is volt az a húdejó idő.

Eve

KépKép
eve@liza
 
 


Hasdolog: nekem is mázilim van, minden régi ruhám rámjön, de ahogy szőlő nagyon frappánsan megfogalmazta, olyan puding még. :lol:
Majd idővel...bár a nyaralásra nem lenne rossz ha nem kéne zsákot húznom. :D

Tényleg Ti mentek valahova a nyáron?

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Mi megyünk, bár az már szeptember, addigra lecseng a szezon, és mozdulhat a párom is...aztán októberben megyünk 3 napra a Kolpingba, a 7. házassági évfordulónkat és a picik félévét ünnepelni... :D Nagyobb nyaralás csak jövőre, akkor már mobilabbak a picurok is :D

Kép
babyteve2
 
 


Sziasztok!


Most ettem meg, vagy 30 dkg sajtot... kicsit gááááz :)

Jó annak akire már majdnem jók a ruhái, annak még jobb, akinek pont jók, de most tuti engem fog mindenki írigyelni....nekem az összes régi ruhám nagy :) Bár még mindig én vezetem a +súly toplistájást a fórumon :)

Ma nem szopott a lányom 80 alatt :) Madarat lehet velem fogatni :) Csak du mértem, de akkor 120, 90, 80 volt az adagja. Eddig este jó ha 40-50 volt az utsó kajánál...cserébe minden kajánál trottyolt egy nagyot, így nem hízott egy dekát sem :)

Csöppke, mi nem, az tuti. Se pénzünk rá, se szabija nincs a férjemnek... (munkáltató nem adja ki....jó, nem?) Nem elég, hogy karácsonykor is be kellett mennie, még nyáron se pihenhet pár napot...
De azért párszor leugrunk majd strandolni a balcsira :) Nekünk, nagycsaládosoknak olcsóbb, mint ha én be akarnék menni a palatinus strandra (2e ft)

Tényleg, tegnap volt Tamás egy állásinterjún, úgy drukkolok hogy visszahívják... elvileg holnap telefonálnak. Ez a melóhely 10 percre lenne, kevesebbet kellene neki dolgozni, több pénzért...
Olyan jó lenne...

Na leteszem prüntyőkét, itt alszik a hasamon... asszem kezdem elkényeztetni :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jah ezt el akartam küldeni :)

Jópofa, de bárcsak sose lenne igaz...


A friss házasok első hete:

Férj: Ez volt minden álmom!!
Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak?
Férj: Dehogy. Ezt mégegyszer meg ne halljam!
Feleség: Szeretsz engem?
Férj: Még jó hogy!
Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni?
Férj: Soha. Képtelen lennék rá!
Feleség: Megcsókolnál szerelmem?
Férj: Igen. Az arcod, a tested; mindenütt...
Feleség: Képes lennél engem valaha megütni?
Férj: Soha!! Én nem olyan férfi vagyok!
Feleség: Bízhatok benned?
Férj: Igen...
Feleség: Oh, Kedvesem!

Hét évvel később: (olvasd alulról felfelé)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


:D :D :D
Ez tetszik! (Lehet, hogy kevés a 7 év? Majd 14 év múlva.... :roll: :D )

Kép
babyteve2
 
 


sziasztok!

a hasam nekem is minimum 3 hós terhesnek felel emg, vagy többnek :? :roll: a terhes cuccaim nagyok, a régiek kicsik :cry: :twisted: (már a nacik) szerintem nem a császáron múlik. De a hasszorítót nagyon szeretem, kényelmes, ha felveszem ki is húzom magam, ami nem árt, mert a kicsik miatt midnig előre görnyedek :oops:

Kép Kép
celesztina
 
 


Csöppke, mi sem megyünk el idén nyaralni, bár azt mondtam már sokszor hogy lecuccolunk Gárdonyba nemsokára, tulajdonképpen az majdnem nyaralás (Szössz, ugye majd jöttök? :wink: ). Már lassan kész a szobánk is ott, megvan oda is a kiságy meg minden. :) Janinak még gyorsabb is lesz Törökbálintra az út mint innen csúcsforgalomban.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő, mi is sokat járunk majd arrafelé (remélhetőleg :D )

Azt szerettem, amikor a párom Siófokon dolgozott nyaranta, mi is odacuccoltunk egész nyárra. Háááát, a fiam úgy nézett ki, mint egy ciánygyerek, úgy le volt barnulva....régi szép idők.... :roll:

Kép
babyteve2
 
 


cigánygyerek...(még jó, hogy nem ciángyereket írtam.. :oops: )

Kép
babyteve2
 
 


babyteve, nekem még megvan a számod :wink: Ha neked is megvan még az enyém, majd csörrents meg ha arra jártok!

Kép Kép
szõlõ
 
 


Fruzsi - Tudom, nem vígasztal, de az én hasam is szörnyen nagy még .. és még párosul hozzá egy csodálatos úszógumi. Nekem 1 régi gatyám jön rám, de az 3 éve volt jó .. amiket szülés előtt hordtam, azokból 1 sem .. :( Nekem vennem kellett 1-2 új darabot .. bízom benne, hogy majd lemegy, de egyre jobban úgy érzem, magától nem fog eltűnni ..

Csöppke -
Mi az országon belül látogatunk barátokat 1-1 hosszú hétvégére, meg lehet Szőlőék segítségével összejön egy Balcsi :)

Szőlő - Alapság, hogy lezúzok hozzátok kocsival a pici Alízzal :)

Zsuzsófi - Örülök a tejcinek :) Ügyes vagy!

Kép
szösszenet
 
 


Szőlő, persze, megvan a számod! :D Mikortól lesztek lent?

Kép
babyteve2
 
 


Na, jó, én is őszinte leszek...
Kilók években:

2003: 65 kg (esküvő)
2005: 70 kg (első terhességem ennyivel kezdtem)
2006: 85 kg (első szülésemkor)
2007: 75 kg (második terhességem enyivel kezdtem)
2008: 90 kg (második szülésemkor)

Azért ez durva, nem? Mindkétszer 15 kg-ot híztam, de elhatároztam, hogy én addig nem vállalok be még egy gyereket, amíg 70 kg-ra le nem fogyok. Ja, és ami a lényeg, hogy most sajna 84 vagyok, tehát elég rendesen rajtam maradt...Van valami módszer? Bár tudom, hogy mit kéne tennem, este semmi szénhidrát és no nass......:(

Na, jó nem untatok senkit....inkább dobok egy mai videót

http://www.youtube.com/user/pitteresz

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


sziasztok
pár kép:) Kép Kép Kép Kép pici kezén a kötés:(már nincs rajta. Kép ő pedig Levi a képek még mindig telosak mert betojt a fényképező mára talán kész lesz:)
Vendég
 


Sziasztok!

Zsu, nem kötekedni akarok, de attól még híznak hogy kakilnak is. Legalábbis Mazsi elég sokat kakil (mondjuk tegnap pont nem, de amúgy nálunk majdnem minden pelusban van) és már szerintem vagyunk vagy 3,8 kg (3070-nel hoztuk haza a kórházból, hét elején volt 3,77, majd ma mérjük).

Ma reggel én is lefejtem 190 millit. :) Tök örülök. De a tegnapi nap elég szar volt, kétszer fejtem ilyen szép 130-150 körül, utána meg épphogy 80... A szopi meg egyre kevesebb hisztivel zajlott (mind a kb alkalmanként 5 perc :lol:), de fogalmam sincs hogy eszik-e vagy csak cuppog.... Majd jövő héten megnéz minket a csaj.

Nekünk az este volt nyűgi, csak rajtam volt hajlandó elaludni (Jani azt mondta hogy én is úgy belaudtam hog alig bírt felkelteni hogy mindjárt leesik rólam a gyerek....), de legalább utána 7-ig nyomta 8) Megetettem és most visszatettem még a kiságyába, annyira nem örült neki. mostmár alszik megint.

Lekri nagyon szépek a gyermekeid. :) Levi gyönyörű kisfiú!!!

Szössz, a Balcsit vehetitek tutira!

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő
köszi szépen:)

a nyaralást mi is balcsira tervezzük de csak 2-3napra és ugy ha a mamáék is jönnek mert 2pici gyerek mellett nem tudnánk akkor élvezni apával:)
Vendég
 


sziasztok
jó reggelt,
most sikerült többet aludnunk szerencsére :D erre reggelre annyi tejem lett hogy szegény rácuppant és ömlött, győzött nyelni. de persze ennek örülök. még időpontot is sikerült kapnom a dokihoz.
nyaralás: hát mi idén sem megyünk sehova, pedig jó lenne, de munkahelyváltás páromnál meg pénzhiány... hát amúgy is kicsi még a kisebb majd ha nagyobb lesz könnyebb lesz utazni vhova belföldre.

Kép Kép
celesztina
 
 


Sziasztok :)

Lekri, nagyon aranyosak a fiúk!

Szőlő, grat a 190 millihez :) És az 5 perces szopikhoz is :)

Klarka, a videó nagyon szupi, édes rajta Atti :)

Tegnap betöltöttük az első hónapot, pár adat:
Szül. súly: 3150g (05.05)
Legkisebb súly: 2930g (05.12)
1 hónaposan: 3660g (06.05)

Haladunk, haladunk :)

És végül 3 kép az 1 hónaposról a játszószőnyegen, amit láthatólag nagyon élvez :) (szegénykém 2 napja kicsit kicsattogott, bár a lekicsinyített képen nem nagyon látszik)

Kép Kép
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


És szerencsére mi is nagyon jókat alszunk, lassan 2 hete beállt arra, hogy az esti evés után (ami 21:45 és 22:00 között szokott lenni), csak 5-6 között kel :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


na ezt leirom

kitoltam Kikivel.egy ciciböl szopizik mindig.most a jobb következett volna én hülye meg oda adtam neki a balt.(pedig irom hogy melyikböl evett és mikor)20perc után elvettem az én gyerekem meg csak sir.hát vissza raktam.ujabb 10perc után elvettem.hát csak sir.kivettem a hütöből a reggel lefejtett és benyakalt majdnem 40et üvegböl.pedig üveg nem nagyon volt még a szájába.na én elkezdtem fejni.nagynehezen 20at lefejtem de ugy hogy már fájt.tök beparáztam hogy nincs tej. erre érzem hogy a jobb cici Qrvára fáj.nézem a füzetem és szidom magam,hogy lehetek ilyen hülye.ja szopi elött is megnéztem de mire beértem elfelejtetztem. na ez vagyok én :lol: :lol:
Vendég
 


Szőlő, persze hogy híznak akkor is, de nem mindegy mennyit kaksiznak. Liza napi 1x-2x szokott. Előtte való nap is 2 kaksi volt, és fel is rántott 5 dkg-ot. Tegnap viszont leg. 6-7x kaksizott, és nem hízott semmit. De amúgy sem gond ha 1 nap nem híznak, nem aggódom, csak érdekességképp írtam. A múlt héten is több olyan nap volt, amikor nem hízott, aztán meg 8 meg 9 dkg-ot szedett magára hirtelen. Csak fogyni ne fogyjon, addig nyugodt vagyok.

Tegnap este odaadtam neki az előző esti fejést (50ml) ennek következtében nem 3-kor, csak 5,20-kor kelt. És ez nekem nem jó...de este meg még éhes, nem tudom elaltatni...nem tudom hogy lenne jó (legfeljebb én kelek fel éjjel még 1x fejni...)

Nici az én lányomat nem köti le így a játszószőnyeg, sőt semmi (na jó, ah inta már igen, de ott sem a feje felett levő játékok) kezdje kaggódni? :)
Nagyon édes Barbara baba :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Nici,
már egy hónaposan látnak annyira a babák, hogy érdemes nekik játszószőnyeget vagy olyan forgó izéz venni az ágya fölé? Szóval mikortól kezdenek el látni rendesen, meg figyelni?
sirkici
 
 


Sirkici, minden baba más! Ilyenkor állítólag még nem éles a látásuk, kb. 20-25 cm-re látnak jobban, de szerintem érdemes minél előbb ingereket adni nekik, ettől is fejlődnek!
Ha nem érdekli őket, úgysem nézik, de pl az előző képeken látszik jól, hogy Barbit érdekelte, sőt tetszett is neki, gondolom nem véletlen vigyorgott a figuráknak ennyire :)
Itt amúgy leírnak mindent erről: http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=437
És itt is leírják, hogy nehéz tesztelni a babákat, így teljesen pontosat Ők sem tudnak, és tényleg minden baba más, nem egy ütemben fejlődnek!
:)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szandinak anno valahol így 4-5 hetes korában betettem az ágyába egy erős piros színű kendőt, rákötöttem a rácsra... úgy felkeltette az érdeklődését szinte azonnal, hogy 10-20 percekig figyelte, magyarázott neki, grimaszolgatott, sőt kis idő múlva már hadonászott is felé :) Csak mindig váltogatni kellett az ágy két oldalán, mert azt is megfigyeltem, hogy ahol volt, mindig csak arra fordult ha ébren volt :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nagyon köszi mindenkinek, aki reagált az írásomra!
Én persze most sem tudok, de az biztos, hogy minden Baba tündéri!

Nici! Bocs, hogy a 2. sms-re sem írtam vissza, remélem már jobban vagy! A cukros kontrollt még nem tudom, 26-án megyek a nőgyógyászhoz, talán tőle kérek "beutalót" a Bálintanalitikára. Ott gyorsabban megy majd a dolog, mint az sztk-ban. De a diabetológiára nem tudom visszamegyek-e, ha rendben lesz a cukor. (Még nem mértem házilag sem, fogalmam sincs, hogy állok.)

Anyukák! Az Espumisantól a kaki is jobban megy? Vagy csak a puffadás ellen jó? Van itthon, de még nem adtam Emmának. Az édesköménnyel próbálkozunk, de nincs minden nap kaki. (Tudom elvileg ez nem baj, csak sajnálom szegényt.)

Még nem írtam, hogy kapunk mi is anyatejet egy ismerős anyukától. Csak két nap különbség van a gyerkőcök között, így az összetétele is pont jó. Emmus szépen hízik (3200-vel született, most 3740!) Szerintem attól is lehet, hogy a kapott anyatej elég zsíros, mivel ugye az már a "hátsó" lefejt tej.

Most alszik a Drága a babakocsiban, közben a lábammal toligálom. Egész jó izomerősítő. Mosogatás közben is megy, már többször alkalmaztam :lol:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Zita, semmi baj :) Én is a Bálintra megyek, utcsóra is ott voltam már, nem állom végig az sztk-s sort, az tuti!
Oda amúgy beutaló nélkül is tudsz menni, csak megmondod, hogy éhgyomri kell, meg 1 órás reggelizős!
Én mértem azóta itthon is, nasizás után, reggeli után 1 órával, többféle formában, de mindig 5,1-5,3 között volt, tehát tökéletes :)
Nem akarsz visszamenni a diabetológiára? Jó, mondjuk mit tehetnek... de elvileg azt mondták 6 héttel szülés után vinni kell eredményeket, ha jó, ha rossz :roll:

És írom itt is, örülök nagyon, hogy minden ok Emmával, remélem minden marad így! :)

Zsu, nem hiszem, hogy aggódnod kéne, láttam én már a képeken, hogy Liza nagyon mosolygós, kiegyensúlyozott baba, és asszem olyan képet is tettél már, ahol figyelt is valamit :)
Amúgy tegnap Barbi nagyon jókedvű volt, kimondottan! Délután kb 10 percen keresztül kacagott, míg Szandi, apjuk meg én sírtunk már a nevetéstől :) Olyanokat grimaszolt, aztán ahogy leutánoztam, és nevettem, Ő is velünk nevetett, írtó cukor volt, és egyben tök meghatódtam, annyira imádnivaló!!! :)
Ma is rengeteget mosolygott már, asszem jó napjai vannak :) (mellesleg pár napja több a tejem is, lehet rajtam is érzi, hogy ennek nagyon örülök)
Az a kis párbeszéd nagyon jó, amit este írtál, nagyon jót kacagtam rajta :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok,

csak gyorsan bekukkantottam visszaolvasni sincs időm...

Szőlőtől és/vagy Szöszkétől kérdezném, hogy a tejszaporító olajat hogyan kell használni. Ma érkezett meg.

+ info. Tegnap voltam UH-n. A szonográfus szerint csak egy kis cisztácska van a jobb mellemben. Nem kell vele foglalkoznom...

A képeket azért megnéztem. Minden picurhoz gratula. Nagyon-nagyon édesek!!!

Kép
emi29
 
 


Tegnap Márkómnak se volt kakija és nagyon szenvedett miatta. Erölködött egész nap. Ma délben sikerült csak. Azóta nyugi van.

Na, mi végigpróbáltuk az infacolt, espumisant, gripew.-t. Mi van még??????? Egyik se hűde-hajde.....
Atizka kérdésére a válasz az Espumisanról engem is érdekelne.

Mi idén még nem merünk elmenni sehova nyaralni. Még Balcsira se, pedig ott még nyaraló is lenne. Hát egyszer kibírjuk. Majd jövőre elmerészkedünk Horvátországig.

Az én hasam egy katasztrófa. 55kg vagyok, de nagyon aránytalan. A seggemre feljön minden gatyám, csak begombolni nem tom egyiket se, úgyhogy a tavaly nyári lapszoknyáimban nyomom. Itthon meg tréning gatyó. A felsők viszont Apa szerint nagyon állatul néznek ki rajtam...... :lol:

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Császárosok!

Nektek is olyan a heg, hogy ott egy csíkban van egy bemélyedés? Olyan mintha túl szorosra húzta volna a doki a madzagot.... Az ki fog simulni, vagy mindig lesz ott egy hurka?

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Császárosok!

Nektek is olyan a heg, hogy ott egy csíkban van egy bemélyedés? Olyan mintha túl szorosra húzta volna a doki a madzagot.... Az ki fog simulni, vagy mindig lesz ott egy hurka?

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla,

nem semmi, hogy 55 kiló vagy!! :shock:
A vágás nekem is pont olyan... :( Reménykedem, hogy nem marad ott a rálógó hurka..

KépKép
kisfruzsi
 
 


Csajok, valaki írjon valami megnyugtatót a tegnap esti kilós megjegyzésemmel kapcsolatban!! :(

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Nekem 10 kg-t kell lefogynom. a terhességet már ezzel a plusszal kezdtem :oops:
Mondjam azt, amit mindenki?: Majd lem,egy a szoptatással...
de szerintem az van, amit Szöszenet mond: tornázni, tornázni...
Én örülök, hogy a terhesség alatt feljött 10 már lement :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok! Nekem még kb 8kg-t kéne leadnom... Talán, ha nem zabálnám a Magnumot, sikerülne... :oops: :oops: :lol:

nyaralás: mi haza, Győrbe készülünk... 850km... izgi lesz... :roll:

Kamilla: nekem alapból volt ott egy csík, abba csinálták a vágást. Szerintem amúgy van összefüggés a császár, és a has-nem-lemenés között. :( (nagyon szép, magyaroak lettek eme mondataim...)

vége lehetne már nálunk a növekedési ugrásnak... kb két óránként kér enni, már fáj a mellem... :?

Emi: örülök, hogy nem komoly a csomód!

ercsi_3
 
 


Nagyon édes babákat láttam megint.

Plussz kilók: Nekem még 6 kg van fent a terhesség alatt felszedett 17-ből, és 5 kg a terhesség előtti plusszból :oops: . Így összesen 11 kg, remélem lemegy minél hamarabb, nagy része a kórházban ment le (8 kg), itthonlétem óta csak 3 ment le sajna, hála a hízlaló kajáknak, kevés mozgásnak, bár én is szoptatok, így reménykedek. :roll:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Nekem is van bemélyedés az egyik oldalon, ahol a doki csomózott. A másik oldal az szinte teljesen sima. Ahol meg a méhen van a vágás, ott elég érzéketlen a bőr. Azt mondta az orvos, hogy ez a terület még rendeződni fog (azt nem tudom, mennyire, és mikor :shock: ), a belső varratok viszont 4-6 hónap alatt szívódnak fel (lehet, hogy csak ekkorra? Ezt nem kérdeztem meg.)

A rám nem jövő gatyókkal úgy állok, mint Kamilla, derékban nem tudom összegombolni. Szintén 55 kiló vagyok, de én 53 körül voltam eredetileg. Pedig ennyi kilóval még 1-2 rámjöhetne. De az eddigieknek is örülök. (Én is rengeteg édességet zabálok mostanában. Azt hiszem élvezem, hogy szoptatás alatt ezt hízás nélkül művelhetem. :D )

A császár meg köztudottan gyengíti a hasfalat. De már egy is, vagy ez még visszadolgozható lenne?

Emi, örülök, hogy nincs baj a melleddel. Az én csomóm is jóindulatú, szerencsére.
Vendég
 


Virág:nekem azt mondták, fél-egy év mire megint érezni fogok a belső vágás helyén... :shock: :( én is 53 körül voltam, most meg 62... :?

szerintem szoptatás alatt is lehet hízni... annyival nem több a kalóriaszükséglet... de ez csak magánvélemény... :wink:

Nici: nem semmi, ahogy Barbi nézeget, vigyorog, kacarászik! nagyon édes!! Lillus csak álmában kacagott eddig. Ma viszont jó kis mosolygós délelőttünk volt!

ercsi_3
 
 


Babámnak ma jó napja van, mert egész nap csak eszik-alszik (igaz, néha óránként, de főleg 2-3 óránként)! :D Bár, ha a tegnap délutánra és éjszakára gondolok, nem csoda, ha kimerült: délután 3 órától éjfélig sírt! Max. félórára hagyta abba, alig evett, este 10-kor már én is sírtam, pedig a férjem is segített tornáztatni, felvenni, vígasztalni, büfiztetni szegénykémet, de ez a hasfájás nagyon kitolt velünk. Ma viszont napközben is tudtam aludni, sőt, hajnaltól már aludt! És Espumisant csak fél 9-kor adtam neki 8 cseppet, úgyhogy nemigen attól lehet ilyen jól! Drukkoljatok, hogy este és éjjel és mindig ilyen nyugis-jó baba legyen! Nono, Csöppke és akinek a babája még hasfájós: nektek is ilyen kellemes napot kívánok!

Kamilla: A hasam még nekem sem ment le, olyan, mint aki nagyon-nagyon jóllakott, vagy inkább 3 hónapos terhes. :oops: És ahogy Szőlő írta: pudingszerű. És nekem a tetejébe még csíkos is, pont középen, köldök táján. :(

Téjé: A te köldöksérved milyen, mert félek, nekem is az van! Még mindig kidudorodik, mint terhességnél, nagyon furi. Vagy lehet, hogy az is visszahúzódik idővel, csak én vagyok türelmetlen?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok mamik

Tudnátok segíteni?


Már három hónapja, hogy elintéztem a gyest és semmi reagálást nem kaptam a MÁK-tól!
A telefont persze nem veszik fel.
Valaki írta, hogy van egy biankó telefonszám amit valami különleges oknál fogva felvesznek... megtudnátok adni?

Ha lehet priviben, hgy tutira meglegyen!

Köszönjük!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Ercsi: Tutira lehet hízni szoptatás alatt is, de ha az ember annyit eszik, mint anno nem-terhes korában, akkor az a plusz, amit igényel a szoptatás, a zsírraktáraidból megy le. Szóval nem kell többet enni csak azért, mert szoptatsz.
Na ezt jól leírtam. :roll:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


gyönyörűim
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?