Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jól néz ki az a tál nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kis lapostetűs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratula hozzá :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Sziasztok Kislyányok! :D

Bridgi!! :)
Nagyon klassz, hogy biztatnak az akupunkturán!!És még a hőd is szupeeeeeer!! :)
A klippen én is elpityeregtem magamat :cry:
De hát kismamitól egyébként is mit lehet várni? :D

Nálam a kaja pörkölt volt nokedlivel, meg anyukám-féle saját kerti bio zsenge zöldborsóleves. :)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Nulla időm van megint, 12 oldalnyi történelmet kell írnom, aztán még tanulni is, mindezt este 7-ig, mert akkor hivatalosak vagyunk egy céges bulira (teljesen elfelejtettem), és muszáj ott lennem anyu miatt .. ismét csak köszönöm a drukkokat, nagyon édesek vagytok! 5-ös lett a nyelvtanom :) az egyik része .. a másikat viszont elrontottam, az 3-as lett, de nem töröm magam rajta, a lényeg, h megvan és görbül.

Holnap tudok csak jönni, de akkor részletes, hosszú és sokatjövős leszek :) mkinek puszi!

Kép
szöszke.
 
 


Sziasztok nunik!

Vagyok ám én is!

Brid! Megnéztem ám én is a klippet, de mikor megláttam hogy 8 perces azthittem nem nézem végig de aztán kezdett érdekelni a dolog és megnéztem! Igaz nem pityeredtem el, de igen a szívembe markolt! Remélem azért igy nem sürün ér véget a szerelem!!!! :cry: :wink: Örülök, hogy végre tudod mikor is jössz haza pontosan bár az elég gáz lenne, ha kimennél a reptérre potyára mert akinek leadtad a foglalásod el szurta volna és mehetnél vissza! Mikor indulsz onnan? És mikor érsz Ferihegyre??? Pont a házunk fölött fogsz elrepülni! És ráadásul 2.-án elvileg reggeles leszek ugyhogy majd kiállok a teraszra és integeteg majd neked! Tényleg! Te félsz a repüléstől???? Apácska jön veled??? Itt Mo-on merre laksz??

Pendi! Sajna igen mikor ti vagytok a legnagyobb erényben itt a csevegésben akkor én dolgozok, de nem ugy mint a kedves Zsu barátném, mert én nem tudok sajna gép elé kerülni max annyira, hogy az étlapot megcsináljam! :oops: :( :roll: :? :? De sebaj mikor ugy van ugyis jövök! És Én is szeretnék öszinte részvétet nyilvánitani! :( :( :( Nagyon sajnálom a hugodat! Ha van kedved beszélni róla, hogy miért hagyott itt titeket akkor én nagyon szívesen meghalgatlak! Bármikor!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)

Szöszke! Nagy gratu az eredményes vizsgához! Az, hogy 3-as lett! Hát nagy kaland! Fő hogy görbül! Tényleg! Te mit is tanulsz?? Mi leszel, ha nagy leszel????

Zsuzsum! Na megtuttad várni tegnap apácskát????? Puding???? Jó kis vaniliás puding?????

Csajok ma van apácska szülinapja! Ma lett a drágám 28 éves! :D :D :D Már öreg mint az országut! Már lassan én is csókolommal kell köszönjek neki!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma hoztam neki bentről finike kaját és a hétvégén fogunk csak ünnepelni! Azért moindjuk ma már pudingolok vele eggyett! :lol: :lol: :lol: Azért az jár neki!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szoval nem tom meddig leszek lassan hazaér! :D :P :P

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Most áll be az autoval!!!! :P

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid!! Azért nem semmi, hogy megint laptetűűűűűűűűűűzől!!! :P :P :P :P Ennek már kell jelentösége legyen!!!!!! :P :P :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Tanulság az elírt e-mail címről:
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:
Szerető feleségemnek
Időpont: 2005 okt.13, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem,
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.
UI:Tényleg nagyon meleg van idelent!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[quote="melus75"]S írta:melus75ziasztok Kislyányok! :D

Bridgi!! :)
Nagyon klassz, hogy biztatnak az akupunkturán!!És még a hőd is szupeeeeeer!! :)
A klippen én is elpityeregtem magamat :cry:
De hát kismamitól egyébként is mit lehet várni? :D

Nálam a kaja pörkölt volt nokedlivel, meg anyukám-féle saját kerti bio zsenge zöldborsóleves. :)

En is ugy orulok neki :mrgreen: es hat ha a hoben nem is hiszek most elegge felment :roll: A klipp meg szerintem is ngyon szivszorongato :cry: nem kell ahhoz kismaminak lenni :lol: A borsolevest azt ngyon szeretem :shock:

Zsu
Koszi a japtetut :lol: Remelem ebed izlett :?: :wink: :D

Szoszke
gratula a 3-mas is szep eredmeny...nem mindenki kituno mindenbol :wink: en feleennyire nem voltam jo anno :roll: :oops: Ugyhogy le a kalappal :D 8)

Noci
nekem azt tetszett a klippben,hogy felaldozza a sajat latasat azert,hogy a lany lasson :cry: ez mar szerelem :roll: :oops: Remeljuk nem szurta el bar ngyon bena volt szerintem elso napja lehetett :x 2-an megyek es 2-an is erek hazaasszem olyan este 6fele pontosan meg nem neztem meg itt indul reggel 10kor de tod az idoeltolodas meg atszallas minden 6korul szall le otthon :roll: De asszem mar egy par gepet kiiktattak bp teruleterol....jaaah tenyleg te nem is bp-n lax akkor lehet ott megyek el mert az en gepem is ilyen (8eve ugyanazzal a jarattal jarok :? )szal mar nem a duna felett repulunk el :? Majd integethetsz ablaknal fogok ulni 8) en meg tukrozom majd neked lefele(tukor jelzes) :lol: :lol: :lol: Es igen felek a repulestol :shock: :? :oops: Irtooozatosan :? :| Otthon pedig a reptertol 10percre lakom az elessaroktol visszabb 8) X.kerulet :lol: es apacska nem jon elmeletben mer nem tud szabadsagot kivenni...de ez meg a jovo titka :roll: Apanak:

Kép

Foztem vacsit alighogy elkeztem ember hazajott mi a kaja? :lol: Ettunk meg mindig tele vgyok :shock: :lol: Megyunk aludni mindenkinek szep jo estet 8) Akarom mondani pudingos jo estet :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahahaha ezt mar olvastam kurv@ jooo :!: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Itt vagyok Lányok!

Nagyon szeretelek benetteket!
Igy kell, hogy keztdjem,mert igazi barátnőim vagytok! Köszönöm mindenkinek az együttérzést! Sokat jelent nekem! És sokkal könnyebben vészeltem, mint gondoltam.

Itt volt velem egész nap a barátnőm, és direktbe beiktattunk (temető után) egy-két bevásárlós órát.
Bementünk egy turkálóba! Halljátok, hogy ott ilyen fain cuccok vannak!!!! Felpakolva mentünk be a próbafülkébe, és vagy 25-30 db-ot felpróbáltunk! Aztán csak 3 lett jó. :lol: :lol: :lol: De az biztos, hogy nagyon jól szórakoztunk. Aztán hazaértünk, főztünk, és ettünk.

Időjárás jelentés: egész nap esik. tegnap du óta. kb óránként egy egy felhőszakadás, dörgés, villámlás kíséretében. Most is dörög, esik. És egyedül leszek éjszaka! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Bridget!
Imádom a Micimacis képet! :lol: :lol: :lol: Nagyon szertlek én is!
:lol: :lol: :lol:
Már 2-án jössz haza!!!??? :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P Hurrá! milyen jó lesz! Majd gondolok rád! addig már nincs is egy hónap sem! :P :P :P :lol: :lol: :lol: Sajna én messze lakom Pesttől, de majd innen leszek veletek lélekben! :lol: :lol: :lol:
Bridget látom mostmár a vonalat! Csak maradjon így a hőd!
:roll: :roll: :roll: :roll:
Szép jó éjszakát!
Ill szép jó reggelt, mert mire elolvasod, neked már reggel lesz!
:lol: :lol: :lol:

Nócika
Nehéz beszélnem róla, maradjunk abban, hogy hugom balesetben ment el.
Apácskádnak boldog születésnapot kívánok! :lol: :lol: :lol: 28?! De jó neki! Ha még egyszer én is annyi lehetnék!
Aztán jó pudingolást!!!! soha rosszabb szülinapi ajándékot!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszke
Gratu az 5-öshöz!!! :lol: :lol: :lol: Ügyi vagy! :lol: :lol: :lol: nagyon jó az a 3-as is! a lényeg az, hogy meglegyen! :lol: :lol: :lol:

Zsu
Téged is nagyon Szeretlek! :lol: :lol: :lol: :lol:
figyu! tessék rendesen enni! az az abonett nem valami sok!
:shock: :shock: :roll: :roll: Kikészíted a gyomrod!!! :roll: :roll: :shock: :shock:
milyen a tejben sült mustáros-sonkás- sajtos husi? nagyon jól hangzik!

Látom mindenki lement valmerre! legyetek jók, és vigyázzatok magatokra!
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Na jol eltunt tegnap mindenki 8) Csak nem pudingoztatok :?: :lol:
Kép
Minnya megyek Kittyvel a parkba 8) Mai hom szuperul am:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 10400_.png
Lehet mar nem is lesz szukseg az akupra :?: :lol: :lol: :lol: Na jo ez csak hangos viccelodes volt :roll: :lol:

Pendi draga...hogy ne lennenk veled a bajban...foleg egy ilyenben :wink: Igen mar 2-an megyek es a vonalzom szerint meg 26nap :mrgreen: Az allatkas kepen ngyon arik...csinalhatnal meg :wink: Nalam a nyuszi tarolt ilyen arit meg eletemben nem lattam :shock: :lol: De a csibek se piskotak :wink:
[quote]S írta:zép jó éjszakát!
Ill szép jó reggelt, mert mire elolvasod, neked már reggel lesz!

:lol: :lol: :lol: Ugy ahogy mondod itt mar reggel van :lol: vgyis 12mult :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szép jó reggelt!
Kép

Nektek! Akiket Szeretek!
[quote][ írta:b]Bridget írta:
hogy ne lennenk veled a bajban


Kép

Bridget!
[quote]A írta:z allatkas kepen ngyon arik...csinalhatnal meg

Igyekszem, igyekszem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pont ma megyek ki a tanyára, majd megnézem mit tehetek. Azt biztos, hgy nyuszis kép már nem fog menni, mert azok a nyuszik kis vadnyulak voltak, és szabadon engedtük őket. Fogságban elpusztulnak. :cry: :cry:


Mi a tervetek mára?
Én megyek a tanyára leszedjük a bórsót!
Aztán gyors haza, bevásárlás, sütés főzés, mert holnap a munkatársaimmal családi bulit rendezünk. :lol: :lol:

a dolgozóknak kitartást! lol: :lol:

a tanulóknak vizsgázóknak nagy kalappal!lol: :lol:


ez mindenkinek, csak helyesbítem a szövegét!:lol: :lol:
Sziasztok! Szép napot Nektek!
Kép
Vendég
 


Addig amíg nincs képem :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy tegnap úgy eltűntem!!!! Jött egy leányzó és segíteni kellett neki szakdogához képeket keresni a neten.... aztán meg úgy begörcsölt a fejem, hogy itthon már nem volt kedvem bekapcsolni a gépemet..... meg apácska itthon volt velem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És inkább lefeküdtünk aludni korán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindjárt vissza olvasok :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg drága!
Megnéztem a klippet én is és hát eléggé zokogtam rajta :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Melus!

Zöldborsóleves............ nyami nyami!!!!!!

Szöszke!
Rá se ránts a 3-asra, lényeg, hogy megvan.... ez is kipipálva!!!!!!

Nicikám!
Hát ismét nagyon későn jött haza szerdán éjszaka, de mire ágyba került, én már aludtam :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: De most délelőtt bepótoltuk ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon boldog szülinapot párocskának!!!!! Na hogy sikerült???? Tuti jól :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Történet: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi drága!
Husit végül nem csináltam meg, meg mire bementem megvenni a husit, apácska vett a talponállóban kajácskát és azt ettük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Így ő főzött tegnap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hy :D

Pendi
Koszi a kepeket :D En ma Kittyvel taliztam tod ma Laura oviban volt 8) 3/4 4ig a jatszon ultunk 8) aztan az akuposhoz embernek is irattam be idopontot mert neki a hata faj de oltarian :? aztan vettem neki a leegesere kremet na meg ha napkremet is mert vasarnap megint golfnap van 8) :? Aztan futottam haza mert 4-6ig hozzak a melegszenyokeszitot :roll: 10percet kestem ez meg mar 5perccel 4utan itt volt :evil: hagyott ertesitot a postaladaba :evil: most visszalettek hivva es 6elott jon :? 8:10re kell habtakba vagjam magam es akkor megyunk vacsizni 8) :mrgreen: Hat ennyi a mai program :wink: A kisnyuszi meg akkor azert tetszett ngyon mert vadnyuszi volt :shock: :o

Zsu
Visszaolvastal mar :?: :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Nagyon szép ismét a hőd, nem mondom!!!! Irigy irigy!!!!

Pendi!
Annyira jók ezek a képek, én is örömmel vennék még néhány pici állatkás képet :lol: :lol: :lol: :lol:

Én ma egyre megyek dódozni, este hétig bent leszek, úgyhogy nyolc körül fogok majd csak haza érni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Szép napot mindenkinek!!!!!

Most megyek tanulni!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Igen,sikerült mindent vissza olvasnom!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na mar latom vegigolvastad :lol: Megyek kiteregetek es eszem egy keveset mer 8ig nem birom ki :? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó étvgyat Neked és jó várakozást a sütős pasihoz!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jelentem suto megjott es bundi kenyeret is megettem :lol: Most megyek keszulodni mer 1ora mulva megyunk :D (nekem pont annyi kell,hogy elkeszuljek :lol: )
Jah ezt meg Kitty mondta nekem azt hittem leesek a padrol mikor mondta :shock:
http://www.facebook.com/album.php?aid=7 ... =677787513

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu hom lattad? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mentem vacsizni
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Láttam hát :lol: :lol: :lol: :lol: Csuriban vagyok, hogy így maradjon!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát sziasztoook! :D

Nagyon jól sikerült a tegnapi buli, sok embert ismertünk meg, máris jóban vagyok jónéhány korombelivel .. úgyhogy most nagyon boldog vagyok :) Holnap hatalmas kertiparty lesz nálunk -megint-, már délben fog kezdődni, és csak este ér véget, legalább 15-en leszünk, nagyon várom! :D Ma csak bementem leadni a törit, meg elmondtam a szóbeli részét, hétfőn tudom meg az eredményt .. 12 helyett 10 és fél oldal lett, ezért biztos kapok majd pontlevonást, de nem érdekeli, a szóbeli jó lett. Egész délelőtt takarítottunk anyuval, nagyon készülünk a holnapra, mki ezerrel lázban ég :D Reméljül, az idő sem mossa el .. :? itt most eléggé fúj a szél, meg az idő is lehűlt kicsit .. de talán holnap megint melegebb lesz :)

Most megyek és visszaolvasok, csak gondoltam megosztom veletek a boldogságomat! Mindjárt írok a mai termésre :)

Kép
szöszke.
 
 


Szis Szöszke drága!

Hát ismét gratul a szép eredményedhez!!!!! Nagyon ügyes voltál!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendikém! Tudom, h ez a téma már tegnap lecsengett, és a csajok már teletömtek bíztatással, de azért szeretnék beállni én is a sorba :) kicsit szégyellem is magam, h nem olvastam utána rendesen tegnap, h mit írtál, de ma megtettem .. és ma szeretném elmondani h sajnálom és részvétem :( ha bármi van, tudod jól, ide megírhatod :)
Én is szerettem turikba járni, voltak tök minőségi cuccok is olcsón, a barátnőm egyszer egy Nike meg egy Adidas cipőt vett ott a 2 éves kisifának fillérekért, haláli cukik voltak :D Te végül miket vettél?

Bridg! Nem jössz hozzánk kávézni? :shock: Hahh :o :lol:
Köszönöm a tegnapi szmájlikat ;) tyűű ez a kajcsi télleg nagyon jól néz ki .. mmh :D

Nóci! Utólag is
boldog születésnapot a párodnak :) Egészségügyet tanulok .. nem tudom, mi leszek, ha nagy leszek .. csecsemőgondozó, ápolónő, esetleg komolyabb - masszőr, pszichológus, stb. Az tuti, h az eü-ben akarok dolgozni, de h konkrétan mi szeretnék lenni, azt még így 20 évesen sem tudom :roll:

Köszönöm a gratulákat a tegnapi jegyekhez, ismét csak azt tudom mondani, h nagyon drágák vagytok :) Amúgy ne higgyétek, h transzba esek a 3-as miatt, a legkevésbé sem érdekel :D A lényeg, h ezzel is megvagyok és görbül 8)

Kép
szöszke.
 
 


Köszi Zsuuu-m :)

Kép
szöszke.
 
 


Nincs mit :wink: :wink: :wink:

Esőmentes napot a holnaphoz!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Köszi ismét csak ;)
Nálatok vannak tervek a hétvégére?

Kép
szöszke.
 
 


Mi ablakot cserélünk a barátainknál.... meg a barátnőm szülinapját is megünnepeljük... csinálok egy kis almás-fahéjas palacsintatortát :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ÚÚÚhh, na arról majd képet lécciii :D ez felcsigázott :D

Kép
szöszke.
 
 


Oksika, felrakomide, ha nem felejtem el :oops: :oops: :oops: :oops:

Olyan vagyok, mint a kiselefánt, tudod :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de eltűntem!

Otthon bekapott egy vírust a számítógép, totál behülyült, internet sincs. Most szerelteti a férjem.

Melóban káosz, talán az tükrözi mennyire, hogy ma fél 1-ig van a munkaidőm, de ötkor még itt ülök....

Most csak ennyi, visszaolvasni nem tudtam, majd jövök ha tudok!

Sziasztok!
Babára fel!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Szia Kati!
Azért óvatosan a melóval, ne terheld magad túlságosan .. hogy állsz mostanában a rosszullétekkel? Rendben vagy? Doki, védőnő javasolt vmi újat? Remélem, meg tudja csinálni a párod a gépet, és hamarosan tudsz jelentkezni!

Zsu! Nem olyan vagy, mint a kiselefánt, hanem mint Szöszi :D

Kép
szöszke.
 
 


Sziasztok csajszikáim!

Mindenkinek nagyon köszönöm a párocskám nevében a köszöntést!!!!! :D :D :D :D

Brid! Jelentem puding volt! De még ÍMilyen!!!!!! Isteni volt, de most kb 8 napig semmi! Utána meg ping nélkül! Azaz nem kell izguljak hó végén, hogy most mi is lesz, mert nem akarom a sok gyogyo mellet, hogy most jöjjön az én kicsi gólyám! Magyarán babaproject most nincs majd a következő hónapban!!!! :wink: :wink: :wink: De akkor mindentbeleakció

Pendi! Én is nagyon szeretlek ám téged!!!!!! Biztos nagyon jó lehetett turizni! Nekem sajna nincs barinöm akivel elmenjek turizni! Pedig nekem is jól esne egy olyan igazi csajos napot tartani idcönként, de sajna nincs kivel!!! :cry: :cry: :cry: És neked nagyon jó szüretelést kivánok!

Zsu drágaságom! Neked jó zsufi lesz a hétvégéd! Ablak csere meg szülninap?? Ez igen!!! Amugy a párom is tud finom mcecis kaját fözni!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De mondjuk azt nem tudja leégetni meg nem kell annyit mosogatni!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: hihihihihihihihiihihihihihihi

Szöszke! Ez igen! Gratulálok a mai eredményhez is! Meg, hogy pont eü! :wink: Anyukám is csecsemös volt, de miután mi megszületteünk jobban mondva miután 2.-ként megszülettem azután anyuskám otthagyta az eü-t mert se karácsony se semmi és kevés volt már akkor a lové! Szoval Ő most B.K.V.-s! De én kivizem neked, hogy minden tök jó legyen és minden ugy klappoljon ahogy TE szeretnéd!!!!!! :D :D :D :D :D Amugy milyen jó neked, hogy már megint kerty-party-ztok! ÉN IS AKAROK!!!!!!!!!

Kati! Én is remélem, hogy mihamarabb meg tudjátok csináltatni a gépet és tudsz jönni sürübben! És a sok munkával meg vigyázz!!!!

Brid! Neked annyit, hogy én meg a 18-ker ben dolgozom pont köbánya határában! Szoval, ha netán mégsem lennék otthon akkor majd onnan veszem a tükör jeleket, mert a reptér meg onnan kb 2 perc! Szoval mi mindenképpen érintkezünk!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kati!
Örülök, hogy jelentkeztél!!! Jobbulást a gépeteknek!!!

Szöszke!
Hát igen, néha igazi szőke tudok lenni a szó csúnya értelmében :roll: :roll: :roll:

Nócika!
Mehetünk mi együtt turizni ám, talizunk valahol fél úton, vagy a belvárosban és tartunk egy csajszisz napot, na mit szólsz :wink: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu! Juuuj, nem, én magamra értettem!!! :D Én is hajlamos vagyok mostanában elfelejteni a dolgokat, folyton a vizsgákon stresszelek ... nem akartalak én lehülyézni! :shock: :oops:

Nóci! Puding ma itt is lesz :P :roll: Végre elmúlt a mensim, úgyhogy újra startol a babaproject, remélem, most sikeres kimenetele lesz.
Köszi a gratulát :) itt azért kicsit más a fizu meg minden, bár az tény, h nincs karácsony .. erre eddig nem is gondoltam. Na, ilyen pl. egy masszőrnél nem jöhet szóba 8) egyébként az érdekel most a legjobban, azt hiszem ..

Kép
szöszke.
 
 


Na, nekem nem jönne le, h mit akartam Zsu-nak írni, tehát csak azért még annyi kiegészítés, hogy tehát a Szöszit nem a szőke nőre értettem, hanem magamra :)

Kép
szöszke.
 
 


Sziasztok!

Megkaptam 10 percre a gépet! Itt van Drága öccse, és nyomják ezerrel a gépet! :lol: :lol: :lol:
jelentem a borsó leszedve, kifejtve! :lol: :lol: :lol:
Holnap megyünk munkahelyi buliba. Lehet, hogy nem jövök, de vasárnap pótolom! :lol: :lol: :lol:

Zsu
Légyszi írd le nekem, hgoy csinálod azt a husit. Ha már nem csináltad meg, majd én megcsinálnám. Feltéve, ha nem titkos recept! :lol: :lol:
Hogy haladsz a tanulással?
Állatkás képet ma nem nagoyn tudtam csinálni, mert nagyon esőre allt, és ilynekor nem engedi ki a Mami a kiscsibéket, libust stb. Cicus van, de azt most nincs idő felrakni. Majd rakom!
Hátvégére van ám program! Jó szórakozást! Majd írd meg, hgoy sikerült!
A te hőd is szépen fenn van!!!! :lol: :lol: :lol:

Bridget
Megnéztem azokat a képeket, aminek feltetted a címét. Vááóóóóóóóó!!! Nem jutok szóhoz. Ezek fantasztikus képek! Te fotómodell is vagy? nem is mondtad! Csúcs képek. Annyira szexi, vagyány, hogy még nő létemre is tátott szájjal néztem őket! :lol: :lol: :lol:
Nagyon zsúfolt napod lehetett!
Remélem jól sikerült a vacsora!
Sajna nincs több nyuszik képem. De, ha lesz, azonnal felteszem.
A hőd még mindig gyönyörűen fenn! :lol: :lol: :lol:

Szöszke
Elsőször is köszönöm! Drága vagy! Jó tudni, hogy itt vagytok nekem!De persze, ha az én vállam kell akár neked, akár valamelyikőtöknek, hát itt van!!! idefértek mindannyian!
Örülök, hogy jól sikerült a buli, és találkoztál korodbelivel! Legalább nem vagy "egyedül"!
A turiból 3 felsőt hoztam. Egy piros-fehér csíkos ujjatlan pólót, egy újjatlan ingblúzt, ami olyan halvány rózsaszíes-lilás csíkos, meg egy kék trikót. És mindezt 2700 ? ft-ért. Azt hiszem ennyi volt.Megyek majd legközelebb is. :lol: :lol:

Kati
Örülünk, hogy jelentkeztél! Gyere, ha megjavult a gép! Meddig akarsz dolgozni? vagy meddig kell? Van már "utódod"? Lehet, hgoy ezt már írtad. Akkor bocsika! Tudod olyan kiselefánt fejem van. NEhezen tanulok, gyorsan felejtek! :lol: :lol: :oops: :oops:

Nócika
Sajnálom, hogy nincs kivel elmenned! De biztos vagyok benne, hgoy amikor babás leszel, találsz majd megfelelő barátnőt. Akkor mindig lehet találni. Ezt látom a környezetemben! :roll: :roll:
Szóval jól sikerült a szülinapi "ajándék"? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és köszi"
[quote] írta:s neked nagyon jó szüretelést kivánok!


Na majd holnap jövök!
Mindenkinek szép álmokat!
Vendég
 


Hű, Pendi! Akkor ez jó vétel volt, mert még egy nem márkaboltban se nagyon kap az ember 2500 ft alatt egy pólót, nemhogy mindjárt 3-at :D Jó bulizást ;) látod, csak van program!

Na, én legközelebb hétfőn jövök .. kellemes hétvgét Csajok! :)
puszi ♥

Kép
szöszke.
 
 


Szöszke!
Jaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem baj, én is ilyen vagyok..... buta szőkerobokutynak szoktam hívni magmat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi!
Jó bulizást nektek holnapra,érezzétek nagyon jól magatokat :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
A pontos receptetholna elküldöm neked, jó, nehogy most kihagyjak valamit belőle
:wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Tanulságos és aranyos!

A farmon a ló belesüllyed egy mocsaras gödörbe.. Arra megy a tyúk.
A ló kéri, hogy hozzon gyorsan segítséget.
A tyúk elszalad segítségért, de nincs otthon senki, így maga beül a gazdája
sportkocsijába, és azzal kihúzza a lovat.
A ló nagyon hálás, és megígéri, hogy jó tett helyében jót várjon a tyúk.
Egyik nap, mit ad isten, a tyúk is elsüllyed egy gödörben,
és kiabál a lónak.
- Ló, légy szíves menj a sportkocsiért és húzzál ki innen.
- Nekem nincs szükségem ehhez kocsira. Odaállok, odatartom a
fütyimet, kapaszkodj bele és kihúzlak.
És tényleg kihúzza a tyúkot!

Mi ebből a tanulság?
Ha valakinek akkora van, mint egy lónak, nincs szüksége sportkocsira ahhoz,
hogy felszedjen egy tyúkot.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Két unatkozó kaszinó krupié üldögél a kockázó asztalnál, amikor egy vakítóan
gyönyörű nő lép a kaszinóba, egyenesen az asztalukhoz sétál és feltesz
ötmillió forintot egyetlen dobásra.

"Remélem nem bánják, " - mondja a szépség a két férfinak - " de sokkal
szerencsésebb vagyok, ha teljesen meztelen vagyok." Azzal egy mozdulattal
anyaszült meztelenre vetkőzik és eldobja a kockát.

Ahogy a kocka megáll az asztalon, ragyogó mosollyal felugrik és ugrabugrálni
kezd örömében: "Nyertem, nyertem!"

Mindkét krupiét szívélyesen megöleli, felveszi a nyereményét és a ruháit és
kisétál az ajtón.

A két krupié üveges tekintettel bámul az ajtóra majd egymásra hosszú percekig,
mígnem az egyik rekedt hangon megkérdezi: "Mit dobott?"

"Nem tudom, " mondja a másik - "Azt hittem, te nézed."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Mire képes a mobiltelefonod (amiről te nem is tudsz)

1. A segélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívható, ha a telefon
billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!

2. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a
pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki
tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell
tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a
távirányítót. Megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is működik. Tégy
egy próbát!

3. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék
töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik,
így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan
ez is feltöltődik, így a következő alkalomra is lesz tartalékod.

4. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedők azért titkolják
ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat,
fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és ő is tovább
fogyasszon.

Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL
és minden más nélkül, és a kijelzőn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az
egész világon a te készüléked sorozatszáma.

Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat,
értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetővé
teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha a tolvaj kicseréli is
benne a SIM kártyát.



Valószínűleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz
benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni.

Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen
volna mobilt lopni. Ezért hát küldd tovább minden ismerősödnek. És ne
felejtsd el felírni és biztos helyre tenni a sorozatszámodat.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Drága Bridgem!
Had legyek ma én,aki köszönt téged reggel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.e-kepeslap.com/cards-kat-41-2.html

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Koszi ZSu bar meg nem tudtam megnyitni mer a laptopon ulok es ez lassu :x Te ezt mikor kuldted :?: :roll: nekem hajnal 4 ?Azert koszi :D Neked eredmenyek hogy allnak a suliban :?: :roll: CSajosnaphoz csatlakozom majd en is ha otthon leszek 8) Ablakcsere az fasza lehet barinodek lakasban vgy hazban laknak :?: Gondolom nem olcso mulatsag :? Viccek :lol: :lol: :lol: A telefonos dolgok meg naon jook :shock: bar az uccsot a lopast az tudtam a tobbit nem :roll: :oops: Te kiprobaltad mar :?: :roll:

Noci
Ertekelem,hogy lemondo tudsz lenni es nem csak esznelkul mindenaron semmi nem erdekelve babat gyartassz :roll: Biztos nem konnyu :roll: Kitartast neked es jovo honapban hajra 8) :lol: Tukrozesben benne vgyok de akkor nyomassad majd olyan 5:50tol 6ig elkell repuljunk ott :wink: Lanyos napot meg tartunk mi remelem ha hazamentem osszefutunk 8) Vgy felpakolunk es leutazunk pendihez :lol:

Szoszi
Party-party-party ez am a jo elet :lol: bar nyaron en sem panaszkodhatok 8) :wink: Vizsgad orulok,hogy most is sikerult :wink: Kavet pedig nem koszi inkabb meg az uditot is viszem magammal es azt iszom :lol: :lol: :lol: ki tudja :lol: :lol: :? :lol: A kajcsit a kepen meg nem en foztem am csak szegeny zsu ehezett es probaltam a kedveben jarni :roll: :oops: :wink: Vonalzod jol megy :?: :roll: En pszihologus lennek ha mar igy felsoroltd a lehetosegeket :lol: De a masszor se rossz :wink: bebi apolo meg kivalo :lol:

Kata
JO,hogy jelentkezel :lol: Ne dolgozz annyit nem eri meg :? Nem tanult meg be az uj csaj :?: :roll: Hogy vgytok :?: Akciozni lehet nektek most vgy akkor dietan vgytok :?: :roll: :oops: 8) A gepetek meg monnyon le :evil: Azaz javuljon meg irgum burgum :evil: :lol:

Pendi
Csak nehogy meglatogassunk egy borsolevesre 8) :lol: Csak nem ferfiuralom volt a gepen :x A ferfiak is mondjanak le :evil: :lol: :lol: na jo csak vicceltem neha hagyni kell oket is ervenyesulni :lol: :lol: :lol: Jaaaaj figyu en veletlen a hir linkje helyett az en kepeim linkjet raktam be de rajtad kivul nem sokan vettek eszre hala az egnek :oops: :oops: :oops: SZal Kitty mondott nekem egy hirt aminek a linkjet beakartam rakni erre az ismim kozben kerte a kepeket es ide masoltam be ezt is :oops: :oops: Szal az eredeti link igy szol:
[quote]J írta:ah ezt meg Kitty mondta nekem azt hittem leesek a padrol mikor mondta

http://www.haon.hu/hirek/Nemzetkozi/cik ... 0-12405735
EZT OLVASSATOK EL!!!
Magamrol majd kicsit kesobb mer most mennem kell a akupra :wink: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?