Új privát üzeneted érkezett!

Zsibima!

Én a hétvégi nagy melegben már azon voltam veszek egy felfújható gyerekmedencét és felállítom a szobában!Benyomom a kondit(ventillátor),csinálok vmi hűsítőt és ücsörgök a vízben :lol: Szándékomban áll h 10 éven belül kertesházba költözünk!Remélem összejön!!!
Az lehet h messze a szülinap,de addigra el kel érnem a 12.hetet,hogy el is tudjam mondani!
Pesten nagyon sok szép hely van ám,de a többség utálja,mert csak a dugót,a szmogot és a koszt látja.Ami részben igaz is,közben meg 15 percre tőlük gyönyörű helyek vannak!!!Ez egész pontosan a Lágymányosi híd budai oldala!!!!



Wruska,Eperke!

Esetleg majd pocakfotót tegyetek fel!!!!!Nagyon jól viselitek ám,nem is izgultok annyira :wink: A hétvégén felvettem a tvből az Élet az anyaméhben című sorozatot,illetve az ikrek részét is.Még nem sikerült megnéznem.A könyv amit vettem,az is az első 9 hónapról szól!Olyan képek vannak benne,hogy frászt kaptam :lol: Mint egy kisufo,néha úgy néz ki a baba odabenn!Majd scanelek be képeket,amik tetszenek nagyon!

annus11
 
 


Sziasztok Lanyok,

Tiszta szivembol kivanom, hogy ti is minel elobb mar a 12 het vegen tartsatok!
Az mondjuk nem igaz, hogy nem izgulok es parazok. Most eppen azon, hogy ha nagyot tusszentek, akkor az baj e a babara nezve, faj e neki. Mert attol felek, hogy ugy megrandul a hasam, hogy azt o is megerzi.

Most megyek majd vedonohoz, mert meg nem voltam. Biztoks letolnak majd, hogy hol voltam eddig.

Wruska,
Nekem meg nincs semmi problema a tejemmel, a mellem sem feszul mostanaban, bar duzzadt egy kicsit. Mikor kell hogy meginduljon az elotej?

Szeretnek tanacsot kerni toletek:
Ti mikor mondanatok el a fonokotoknek?

Kép
eperke25
 
 


Eperke!

Meddig szeretnél dolgozni?
Mondjuk ha lassan kezd látszódni,akkor jobb lenne elmondani.Ne neki kelljen rákérdezni h tán terhes vagy,mert olyan nagy pocid van.Meg ha pótolni kell a munkádat,akkor még időben tudjon vkit a helyedre beszervezni!

annus11
 
 

 
 

Eperke!

A tüsszentés biztosan nem árt a babának, úgyhogy ne fogd vissza! :lol:
Szerintem nem vagy lekésve a védőnőről egyáltalán.

A főnöködet pedig te ismered. Nálam pl. tudták hogy lombikra járunk, sőt a beültetést is és azt is hogy mikor megyünk az eredményért. Sőt én úgy éreztem, hogy velem örülnek a sikernek is. Így nekik nem volt meglepő, hogy táppénzre mentem. Én az elejétől otthon voltam, mert túlságosan sok emberrel találkozok a munkahelyemen és nem igazán az ápolt fajtából és nagyon nem hiányzott hogy valamit összeszedjek, de látod Lei még mindig dolgozik - bár már nem sokáig. Szóval ez teljesen egyénfüggő, de abban igaza van Annusnak, hogy a lehetőséget illik megadni a normális főnöknek, hogy pótolni tudjon időben téged.

tücsökbogár
 
 


Annus!

Ezt a filmet én is láttam, pont akkor amikor terhes voltam. Hát végigbőgtem az egészet. Olyan gyönyörű volt.

tücsökbogár
 
 


Télleg????Ajaj,akkor bekészítek zsebkendőt!Mert tuti h bőgök majd én is :lol: Kép

annus11
 
 


Sziasztok lányok!!!

Én is jókat tudok sírni az ilyen filmeken, úgyhogy csak rajta!!!
Utána sokkal jobb...

Eperke-egyet értek az előttem szólokkal, most már illő elmondani a főnöknek. Elvileg semmi köze hozzá, és csak jó pofát vághat a dologhoz, az hogy mi a magán véleménye az meg kit érdekel...
De még az is kiderülhet, hogy tök jó fej lesz!!!

A védőnőről sem vagy elkésve...én ha még egyszer terhes leszek nem fogok elmenni a 12. hét előtt az tutti!!! :wink:
Reméljük normális lesz a védőnőd, mert némelyik...majd mesélj!

Annus-meglesz az 12. hét addigra!!! :wink:

Tücsi-te tök szerencsés vagy a melóhelyeddel! Legalább augusztus után sem kell majd magyarázkodnod!!! :D
Vendég
 


Zsibi!

Ha akarnám sem tudnám eltitkolni, mert a lombikos előkészítéshez hetente legalább kétszer kell menni kontrollra és mivel nekünk ehhez 200 km-t kell utaznunk és a várakozási idő is nagyon sok csak délután szoktam beérni a munkába. Ameddig csak lehet igyekszem megoldani túlórával és csúsztatással, mert különben pillanatok alatt elfogy a szabim. Szóval azért ennyi kamu-alibit nem tudok kitalálni, így inkább megmondtam az igazat, hogy hova járok ilyen sűrűn. Most is mondtam már előre, hogy augusztusban folytatni akarjuk.

Azt hiszem sokat számít az is, hogy a főnököm testvére is keresztülment mindezen, aztán sajnos mégsem sikerült nekik. De a kisfiú akit örökbe fogadtak már 6 éves és tündéri aranyos. Szóval nagyjából ismeri a dolog lelki oldalát is. Tényleg szerencsém van vele.

Gazdára találtak ez elveszett mobilok és napszemüvegek? :wink:

tücsökbogár
 
 


Tücsi!

Képzeld,tegnap pont hallottam egy sikerstoryt!Már évek óta próbálkoztak a babával,3 sikertelen beültetés után vhogy spontán összejött a baba!!!!

Tegnap meg olvastam az indexen,hogy vhol egy 11 éves(ha jól emlékszem) szült gyereket!És a tavalyi adatok is fenn voltak,hogy 18 év alatt hányan szültek,még az is h ebből mennyi a 14éven aluli :shock: Ha ezeket a gyerekeket mind örökbeadnák,mennyi párnak okozhatnának örömet.Így meg milyen sorsa lesz ezeknek a babáknak.... eszembe is jutottál ennek kapcsán.

Ja tegnap este úgy csuklottam...nem tudom ki emlegetett ennyire :lol:

annus11
 
 


eperke: szerintem kb. a 14. hét környékén talán már el lehet mondani a főnököknek a dolgot. Mondjuk én az első vetéléskor szerencsére nem mondtam el még nekik, így nem is kellett magyarázkodnom a műtét után.
A mostaninál meg direkt megvártam a 18. heti UH-t, és csak utána mentem be bezsélgetni a főnökhöz. Nekem is rendesek, mivel a főnöknek 3 kislánya van, és náluk is volt para, meg a gazdasági igazgatónk testvérééknél is volt vetélés, úgyhogy abszolút képben voltak. Nekem már itt a helyettesem, tanítom be, és három hét múlva már nem is jövök többet dolgozni egy darabig :)

Ma csinált apa rólam képeket, majd megpróbálom felrakni. Tegnap bevásároltam ruhákat magamnak, mert már rámfért. A nadrágban megsültem, úgyhogy vettem egy tündéri szoknyát. :lol:

Ja, és apa ma is meglepett, mert elővette az IKEA katalógust és elkezdte mutogatni, hogy melyik kiságyat nézte ki és hozzá milyen polcot, meg szekrényt kéne venni. szóval tényleg igaz, hogy kicsit hagyni kell őket magukban őrlődni és akkor elgondolkoznak a dolgokon. Pasik.... :lol:
lei
 
 


Sziasztok,

Vegul is elmondtam neki, mert szertnek tobbet otthonrol dolgozni, ahhoz pedig az o engedelye kell. Gratulalt es mondta hogy vigyazzak magamra. Azt nem tudom, hogy a kollegaimnak mikor mondjam el.

A vedonok normalisak voltak, ez egyik terhes, augusztus vegere van kiirva, a masiknak pedig most volt egy mehen kivuli terhessege. De tenyleg segitokeszek, es kedvesek. Csak egy dologert haragunak, hogy nem vagyok otthon tappenzen.

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok Lanyok!

Orommel olvasom, hogy mindenki jol van. :D

Mi tegnap este jottunk vissza hosszu hetvegerol. Pentek estetol tegnap estig atvoltunk a csatorna masik oldalan egy masik parral negyesben. Szombaton autoversenyen voltunk Belgiumban, Spaban, ahol a F1 szokott lenni. Nagyon jo volt, csak a dobhartyamat kisse megviselte. Mondjuk ez az egesz hetvegere igaz, mert a parom sportautojaval voltunk es eleg hangos. Vasarnap Amszterdamban voltunk, tegnap pedig visszafele csak kalandoztunk. Ekkor meg nagyon jo ido volt, de mire visszaertunk Belgiumba/Franciaorszagba akkora vihart kaptunk a fejunk fele, hogy csak na. Teljesen olyan volt mintha a fejunk folott villamlott volna es semmit nem lehetett latni! :shock: Na de szerencsere ezt is tuleltunk baleset nelkul.

Vasarnap delutan, amikor Amszterdamban setaltunk tok furcsan ereztem magam - elkezdtem szedelegni es tok konnyunek ereztem a fejem. Azutan este ereztem, hogy a melleim mintha kicsit erzekenyebbek lettek volna. Hmmm... A mensim elvileg csak a hetvegen lenne esedekes, de a hogorbem szerint ebben a honapban a 16. napon volt pe-m nem a 23-on.

Szoval ma reggel csinaltam egy tesztet es tok eros ket csikos lett!!!! :lol: :lol: :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Illusztracio a fentiekhez:

Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Most nincs időm visszaolvasni, de az első amit megláttam az a Te teszted Hajni! Ha ez egy HCG teszt akkor nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!
merszi
 
 


Hani!!!!

Nagy nagy gratula!!!!!
Remélem hogy mostantól többet fogsz jönni közénk!!!!Mikor mész dokihoz?Át is teszlek a másik táblába!!!!!Juj de jó!!!!!!!

annus11
 
 


Hajni!
De jo, nagyon orulok neked!
Minden rendben lesz!

Puszi
Eperke

Kép
eperke25
 
 


Koszi, aranyosak vagytok. :D Azt hozza kell tennem, hogy ma mindketten kicsit visszafogottan fogadtuk a hirt. Pozitivan, de annak teljes tudataban, hogy ez meg barmikor ugy vegzodhet mint az elozoek...

Most hivtam a korhazat, holnapra be kell mennem vervizsgalatra (HCG) es ha az normalis akkor a hatodik heten (ket het mulva) uh.
Szoval most meg emesztem a dolgot egy kicsit. Az ebedemmel egyutt. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Júúúúúj, de jóóó hír Hajni!!!! Úgy megörültem, mikor megláttam a teszt képét!!!
GRATULÁLOK!!! Ok, tudom, most még friss a hír és gondolom előbb szeretnél megbizonyosodni róla, hogy minden rendben van, de akkor is nagyon örülünk!! És BIZTOS MINDEN RENDBEN LESZ!!!


Íme egy pocakfotó:
Kép
lei
 
 


Ilyenek lesztek TI is nemsokára csajok!!!! HAJRÁ, HAJRÁ!!! De jó, beindul a babaeső!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lei
 
 


Lei!

Gyönyörű a pocakod!!!!Remélem is h hamar követhetünk :wink:

Hajni!
Hát igen,még nagyon friss az élmény!!!De légy pozitív,minden rendben lesz most!!!!És ha elbizonytalanodnál,írj bátran,majd feltöltünk optimizmussal!!!!

annus11
 
 


lei!

nagyon szép kismami vagy! a pocakod pedig elképesztő 29 hetesen! Te aztán formás vagy!
merszi
 
 


Hajni: Azta, hogy bírtál ennyi mindent összehordani a nagy hír előtt!!!!! Nagyon nagyon örülök!!!!!

Annus: az izgulásról inkább ne beszéljünk. Szerintem maga a halál, de tűrtőztetem magam és igyekszem pozitívan gondolkodni. Hétfőn uh!!!!

Eperke: a tejfolyás miatt ne aggódj, még nagyon ráérsz. Akár a 9. hónap végéig...és elég kényelmetlen ám, hogy a legváratlanabb helyzetekben reagál így a testem. De nem panaszkodok, igyekszem valahogy kivédeni, hogy legalább a ruháim ne menjenek tönkre.

Lei: olyan szép a pocakod. Basszus semmi plusz kiló nincs rajtad!

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Remélem hamarosan én is átélem h milyen megint aggódni...már most azt gyakorlom hogyan tudnék nem parázni....az eredmény elég gyatra,a vizsgán tuti megbuknék :wink:

Eperke!
Teljesen normális h még nincs tejfolyás.Az előtej bőven elég ha csak a 9.hó végén jön csak!És neked is skkal könnyebb!!!Ettől még lesz tejed,hormonálisan működik ez is(ha jól tudom)Egyedi hogy kinek hogy reagál a szervezete!

Hajni!
Látom megnyitottad a februári topicot!!!!!Remek!!!Én a márciusit szeretném nyitni,mert ebben a hónapban ha öszejön akkor kb febr26 a várható időpont....Tehát az simán már március lesz!Majd rakok fel új táblit is!!!Küldhetnél nekem is egy ilyen + tesztet,vagy ezt hol árulják??? :lol: :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Hajni!

Juhéjjjjjjjj!!!!! :lol: :lol: :lol: Hatalmas gratula!!!
Akkor mostantól heparint is fogsz kapni? Kérdezz rá a dokira, hogy mikortól javasolja!
Először azt hittem, hogy csak a hosszú hétvégéd miatt fogok irigykedni, de kit érdekel Belgium meg Amszterdam, ha van egy zebrás teszted...... :wink:

Lei!
Nagyon csini kismami vagy!
(levettük a mintát)

tücsökbogár
 
 


Gyerekek lassan elfogy az egyik táblicskó!!!Hurrá!!!Igyekezzen mindenki átkerülni,mert szeretnék 1 táblival foglalkozni :wink:
Talán a fenti topicba is beteszem a táblikat!

Kép
Kép

annus11
 
 


Itt úgy szakad az eső!!!!Minthadézsából öntenék!!! Kép

annus11
 
 


HAJJJJJNIIIIIIIII!!! :lol: :lol: :lol:

Elmegyek boszinak, tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira örülök, nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon vigyázz magadra, és ne parázz!!!



Lei-csak ismétlem önmagam: nagyon csinike vagy!!! :lol:

Lányok végre jól indul a napom ezzel az örömhírrel, pedig nem volt túl jó kedvem! :D
Vendég
 


[quote]H írta:ajni: Azta, hogy bírtál ennyi mindent összehordani a nagy hír előtt!!!!!


Hehe - direct volt :wink:

Lei - nagyon csini kismami vagy! Sajnos en mar indulasnal ketszere ekkora vagyok es soha nem fogok ilyen jol kinezni. :roll:

Annus - igen megnyitottam, de eddig meg nem irt bele senki :( Lehet, hogy egyedul maradok? A febr. 26 az meg minig februar nem? Olyan jo lenne, ha minel tobben becsatlakoznatok es nem arvalkodnek ott egyedul...

Tucsokbogar - aha tegnap a telefonba mondtak, hogy eloszor vervizsgalat, azutan UH es ha megbizonyosodtak rola, hogy normalisan fejlodik csak akkor jon a szuri. :roll: Addig azt mondtak, hogy szedjek 150 mg Aspirint. Mindjart megyek vervizsgalatra csak osszeszedem magam.

Zsibima - koszi szepen :lol: remelem te is becsatlakozol ebben a honapban. Olyan jo lenne!

Miert volt rossz kedved?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Hajni!

Hát mivel még nem voltmeg a pém,de a napokban várható..lehet már átcsusszanok márciusra :lol: De arra gondoltam h csatlakozom amjd hozzád is,és nyitok egy márciusit is :wink: Jó kis terv,mi... :lol: :lol: :lol: Ekkora optimizmust rég látott a világ Kép

annus11
 
 


Annus!

Drukk a Pe időszakodhoz! Remélem is, nyithatsz egy márciusi topicot! Valamelyik hónapban majd csak megnyitjuk mi is!

Nálunk nincs "zuhé" csak szemerkélt kicsit az eső, de a levegő fülledt, főleg itt az irodában.
merszi
 
 


Ha már az időjárásnál tartunk: nálunk tegnap este és éjjel öntötték a dézsából. Jó nagy volt az a dézsa.

tücsökbogár
 
 


Hajni!
Nagy-nagy gratula!!! :lol: :lol: :lol:
pihizzél sokat :wink:
utrogestan-t fogsz kapni? vagy mit beszéltetek a dokiddal?

Annus!
Drukk hogy bejöjjön a márciusi topik!
vagy méfg a február-végi :lol:

Kép
kimma
 
 


Jajj lányok, olyan jól van ez így. :lol: Szépen mindenki bebabásodik közülünk. Nagyon örülök!!!

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!!!

Képzeljétek megvárta a pém apcimat!!!!Annyira jó!Remélem így megvan az esélyünk akkor :wink: Kíváncsian várom h felmenjen a hőm...3 napja mérem,aztán ha felment abba is hagyom.Nehogy belebololnduljak :wink:

Éjjel 2szer is keltem...egyszer vmi hülye szórakozott a kocsival,2szer is megszólalt a riasztója....aztán meg megint zuhogott hajnalban...persze nyitott ablaknál rögtön felébredtem :roll:

annus11
 
 


Na látod Annus! A Pé is úgy akarja, hogy esélyes legyen a bébi!!!! Én is hallottam az esőt és akkorát szundiztam a friss levegő miatt! Nálunk szerencsére csend volt, de sajna korán kellett kelnem nagyon... :shock:
merszi
 
 


Merszi!

Neked akkor megjött rendesen?Vagy hogy állsz most?Hát nem irigyellek a korán kelés miatt...Bár nyáron én 6 körül fenn vagyok már....van hogy elöbb is!

Zsibi!
Neked meg hétvégén lesz esedékes,ugye :wink: Remélem te is egy olyan képpel örvendeztetsz meg mint Hajni!Tünetek most nincsenek?Vagy vannak megint?Mit érzel?Oszd meg velünk,ha gondolod :wink: :lol: :lol: :lol: Már megöl a kíváncsiság :oops:
Kép

annus11
 
 


annus!

Nagyon figyelmes vagy! :lol:
Háááát azért nincs még ciklus vonalzóm, mert még nem kezdődött meg a ciklusom... :lol: De ne fessük a falra az "ördögöt"! Van már a mensi előtti időszakból egy negatív(érzékeny) tesztem! Mellem nem feszül, hányinger nincs, így tuti a ciklusom szórakozik velem! 28-29-én vérezgettem, azóta csend. Az én tuti pontos mensim, mióta babát akarok rendesen szivat! Így én ezt ciklus zavarnak könyvelném el!
Ne mondj semmit!!! :D
Várom a sorsom.... késett már 4 napot is 2 hónapja!

Egyébként Zsibi engem is izgat, mi is van vele? És persze drukk neked is!
merszi
 
 


Köszi csajok!


Gyors leszek, mert meló!!!
Természetesen vannak tüneteim!!! :lol: Mellem dupla, és dobog a szívem, de nem hagyom magam, nem foglalkozom vele!!! :lol:
Ja amúgy szombaton esedékes...

Drukk nektek!!!
Vendég
 


Huuuuuu csajok.Ezt a lapítást :lol: :lol: :lol: Én meg lerágom összes körmöm idegességemben :wink: Nagyon drukkolok nektek!!!!!Én is megyek,csak fázis késésben :lol: Azt hiszem télleg ma van a pém :lol: 8) Ma este belehúzunk!!!!

Zsibi!
Akkor mikor is tesztelsz??????
Merci!
Te meg mikor tesztelsz megint??????
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép
Kép

annus11
 
 


Latom a majus masnak is termekeny honap lehet. Olyan jo lenne :!: :lol: :lol: :lol: Hajra csajok :P

Most hivtam a korhazat a tegnapi vervizsgalat eredmenyeert. 31 napos terhessegnek megfelelo volt a HCG szint. :D szoval ma 4+4.
Elso UH 16-an reggel.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Hajni!!!!

De jó!!!!
Gratulálok!Vigyázz magadra nagyon!!! :wink: :lol:

Kép
Kép

annus11
 
 


Hááát nem mondom, hogy nem lenne rossz egy ++ teszt, de a pocim tompán szurka-piszkál...és mint mondtam semmi tünet! Egyedül a hőm néztem meg reggel, és az is -- dologra utal.36,5
Nem hiszem, h tesztelésre kerül a sor, ha mégse jönne meg még pár napig, akkor is csak 9-én tesztelnék! Akkor lenne 1 hét a mensim kimaradása. Feleslegesen nem tesztelek össze-vissza, mert csak a tesztet pazarolnám. Mindig így járok, ahogy tesztelek még aznap vagy másnap megjön. Sajna most is így érzem, így marad a várakozás... :roll:
merszi
 
 


Ez nagyon jó Annus!!!! ( a lóhere és a ?)
merszi
 
 


:lol: :lol: :lol:
Gondoltam küldök egy kis szerencsét,meg így tudjuk h kinek kell szorítani!Magamhoz még nem tettem,furcsa lenne ha a ma esti akciózáskor vki drukkolna :wink: :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Annus-neked köszi a lóherét! A kérdésedre a válaszom: még akkor se tesztelnék ha terhes lennék, anélkül meg főleg nem!!! :wink:

Merszi-azért kiváncsi vagyok, természetesen nem mondok semmit, csak azt: még van idő a nyáron, ha most nem!!! :wink:

Hajni-nagyon örülök a jó hírnek! Akkor 11 nap és bébit látunk??? :lol: De jó!!!!!! Remélem adnak nálatok képet!!!
Egyébként nem azt mondtad, hogy még csak a mostani hétvégén lett volna esedékes a mensid?? Vagy elnéztem valamit???
Na mindegy: végeredmény a pociban!!! :D


Mutyruka veled mi van??? Hol vagy??
Henka??? Ezeregy éve nem adsz hírt magadról: irgum-burgummm!!!
Vendég
 


Zsibima - de igen jol emlekszel csak most hetvegen lett volna esedekes. En homeroztem es igy tudom, hogy a szokasos 23. nap helyett a 16. napon volt pe. Meg jo, hogy nem ettol tettunk fuggove, hogy mikor voltunk egyutt! :P Szoval pe alapjan szamoltam ki, hogy most hetfon kellett volna megjonnie es amikor meg kedden reggel is fent volt a hom csinaltam egy tesztet. Ha emlekeztek ra en sem voltam nagy hive a koran tesztelesnek. Ez csak azota valtozott meg, amiota tudom, hogy milyen bajom van es fontos, hogy minel hamarabb adhassam a szurikat... :roll:

Tanulsag - tenyleg nem csak a szokasos pe idejere kell koncentralni, mert valoszinuleg olyankor jon ossze, amikor pont nem szokvanyos honap van. 8)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Tenyleg nagyon eltuntek nehanyan. Remelem azert beneznek neha.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Zsibi, Merszi!
megy a drukk a + teszthez! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++

Annus írta:

[quote]
írta:
furcsa lenne ha a ma esti akciózáskor vki drukkolna


akkor hajrá :wink:

Kép
kimma
 
 


Annus, ne frusztráljon, hogy páran gondolunk rád ma este :wink:

Jajj csajok, úgy szorítok hogy csíkosodjanak azok a tesztek!

Kép
wruska
 
 


Aranyosak vagytok, h így szurkoltok, de el kell mondjam ne sok reményt fűzzetek hozzám. Voltam már párszor terhes, és hát ez nem az! Semmi keserűség nincs bennem most sem, hiszen közeledek a tavaszi bébi felé...vagy nyári mint a csemetém.
Ja! Ismét csöpögök! Mintahogy a tünetmentesség is erre utalt, jön a mensi kissé megcsúszva!
merszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?