Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tamara!
Nem főztem, mert hozzák nekem az ebédet, ilyen cukorbetegeknek valót ... itt lakik a házban a teletál konyhafőnöke és "rábeszéltek" a rendelésre. A férjemnek főzök mindig vacsit, de azok ilyen egyszerűek :-) Ma fokhagymás spagettit fog kapni, azt imádja :-) Napközben pedig a szokásos saláták, diétás kenyér sonkával, gyümölcs ... stb eszem.

Babaápolási cuccok: érdemes egy-két dolgot beszerezni szerintem előre, persze amint megszületik a pici szólni dokinak, védőnőnek, hogy ha hazamentek ki tudjanak majd menni. A barátnőm úgy ment haza a szülésből, hogy 4 napos ünnep következett és senki sem ment ki hétfőig hozzájuk. Természetesen egy jó pár dolog szükséges lett volna neki, ő ajánlotta, hogy nem sok mindent de egy-két apróságot azért szerezzek be, ne legyen gond, hogy mit kenek a pici popsijára ... stb.

Az alkohol 70%-os 50g-os - 294 Ft volt. De felszámoltak ilyen kupak + üveg és készítési díjat ami + 150 Ft volt. Bár őszintén szólva nem tudom mit kell ezen készíteni, de tény hogy ki van mérve és nincs tele az üveg.
A neomagnol tabletta: 806 Ft, a neogranormon krém 667 Ft volt. A laktoherb tea 602 Ft volt. A wc ülőkére papír 259 Ft volt 2 db, van olcsóbb is de ezt vissza lehet zárni nem olyan gázos a csomagolása.

Tündi!
Én úgy tudom kell a 300 napnál nem régebbi házassági. Én is most szedtem elő az eredetit, hogy majd azzal menjük a másolatért az önkormányzathoz.

Vera!
Szerintem se hagyd ki a 4D-t ha ilyen olcsó, bár készülj fel, hogy biztos nagyon sokan lesznek és nem csak te leszel az egyetlen aki ilyen vizsgálatot akar majd csináltatni.

Én is kaptam a kengurutól erre a symás babamama expora tájékoztatót meg egy 25% kupunt a kenguru goldba. De szerintem mi inkább a kenguruba és a minimanóba megyünk a hétvégén még a maradék cuccokat beszerezni. Már kerülöm a tömeget, valahogy nem bírok sokáig ácsorogni, tolongani. Tegnap este már az auchanban is szenvedtem, pedig nem kellett sokat állni a pénztárnál.

Dm-es baba bónuszt fogtok kitölteni? Én ebből is szereztem kettőt tegnap :-)

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok Lányok!

Én felbúzdulva a jobb időn, elmentem Tesómmal az árkádba vásárolgatni, vagyis főleg ő vásárolt, én csak segítettem válogatni, választani. Ebben is elfáradtam, úgyhogy ma már csak egy kis vasalás lesz, pihi, meg vacsi készítés.
Tamara, lehet, hogy messziről ma láttalak az árkában, de nem biztos, hogy Te voltál :oops:
Igen, jól emlékszel, nem nagy a lakásunk, és egy kinyitható, ágyneműtartós kanapét fogunk keresni az IKEÁ-ba. talán oda még elmegyünk este.

Egyébként a védőnő nekem is elhozta utolsó látogatásakor a recepteket. Meg nekem szerencsém van, a Tesóm háziorvos lesz és egy csomó mindent felír nekünk. A dokinéni is azt mondta, hogy kijön másnap, amint hazajövünk a kórházból, csak a védőnőnek kell szólnom!

Timi, már én is szereztem DM-s babaónusz jelentkezési lapot. Én kb. 2 hete vásároltam el a Kengurus 25%-os kedvezményt. ma belestem, egy csomó ari új cucc van :)

Jó pihit délutánra!

Melus

Kép
melus79
 
 


Vera - majd tegyél fel képeket - ez tényleg nagyon megéri!!! Mi lett a fiad fotópályázatával?

Tündi - kell a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat. Én telefonon megkérdeztem az anyakönyvvezetőt, aztán megírtam neki emailbe és majd kipostázzák - merthogy a házasságunk Siófokon köttetett :D

csajok mi az a DM-es bababónusz? Hogy lehet hozzájutni?

Kép
chesther
 
 

 
 

Eszter!
A DM-ben kell kérni, majd kitölteni, de csak azután lehet beváltani, ha megszületett a bébi. Nekem azt is mondták tegnap, hogy a születési anyakönyvi majd kell nekik másolatban.

Aztán a babaápolási cuccokat, bébiételeket ... stb. kedvezményesen lehet vásárolni.

Melus, neked mennyi energiád van :-) Nekem a boltba kéne elvonszolnom magam, de nincs kedvem :-)

Most megyek is lefeküdni, mert a pocakom és a lábam is fájdogál.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Melinda: akkor jol lattalak:) En csak a taskadat lattam igazabol, amikor mentem a bankautomatahoz, a women secretben;)
en igazabol csak sparban voltam, csak mivel a magyar kartyainkon egy filler nincs, igy az angolt kellett evetnem, azt meg nem akartam kockaztatni elfogadja e a sparba, igy vettem le rola inkabb elotte:)
Ikeaban voltam, ettem sutit:)Szetneztem, tervezgettem, a konyhank meg nagyon semmijen, es majd szep lassan meg azt kell kialakitanunk picit. Otlet a fejben gyorsan le is rajzoltam amegvalositas, meg varat magara mig nem lesz penzunk:)
Arkadban is ugy elkapott volna a hev, hogy vasarolgassak, de vegul sikerult meggyozni magam, hogy nem szabad, a font csak vesztartalek:(

Timi: nem is hallottammeg hogy van dietas kaja rendeles. de tok jo! Es jol foznek?
Koszonom az infot a dolgokrol! Akkor mindenkepp veszek elore!



Dmes bouszhoz a nyomtatvany mar megvan. Mindenkepp kivaltom majd. Megeri! en a pontokat is gyujtom, es igencsak jo mikor tudok egy nagyobb bevasarlast csinalni a 15%os kedvezmenyel.
A kenguruval nem tudom mi van. Valamit kitoltottem, azt hiszem kengurus kedvezmenyes kartyat kaptam is. De az nem csak egyszeri kedvezmeny. Meg mondta akkor a no, hogy majd ertesitenek, es kapok meg valmit, hat azota sem kaptam.


Ma bementem a postara is, mert honapok ota semmink nem erkezik- foleg nem a kulfoldrol jovo csomagjaink :twisted: - es erdeklodtem ugyan mar mi a megoldas, bla bla, mert jovo hetre is varunk kettot, es mar robbanok ha ez sem er ide( es multkor is a kereso kod alapjan a csomagunkat visszakuldtek a feladonak, marpedig mi ertesitest sem kaptunk rola, egyszer sem, nem hogy ketszer, plussz alt majdnem mindig itthon vagyok....) gyanus, hogy a kezbesito keze van a dologban:(

En spenotot csinaltam csak, es mivel maradt, holnap meg spenotos palacsinta lesz belole, tojjassal toltve es kicsit be a sutobe. en annyira nem kedvelem- nekem tul nehez etel- de ferjem rajong erte.
En ma mar csak pihegni fogok:) Nem jott ocsem igy nem fogunk ma semmit "barmolni".

Szep delutant!
Vendég
 


Tamara: ha megkapod a kengurus törzsvásárlói kártyádat, regisztráld az internetes oldalukon magadat és a köv. hónapban kapsz postán egy egyszeri 25%kedvezményre jogosító kupont! Ez is megéri :)
Kár, hogy nem kiabáltál utánám. Én nem tudtam megállni és vettem pár dolgot Botinak :oops:

Remélem mindenki jól van :D
Én nemsokára megyek vacsit csinálni!

Melus

Kép
melus79
 
 


Melinda: koszi ezt nem tudtam, hogy ilyen is van a kengurunal. De akkor mindjart regisztralok:) Nekem csak az a kartya van, es az 8%.
Azert nem voltam biztos, hogy Teged latlak:) HAttal alaltal, es csak a piros taskat lattam. Na majd legkozelebb, max masnak kiabalok:)
En a women sicret mellett mindig fajo szivvel megyek el, neha be is megyek megjobban fajditani a szivem:) annyira rossz hogy nincs sajat keresetem, akkor tuti neha meglepnemmagam valmivel, bele vagyok ott nehany dologba szerlmesedve;) foleg most hogy van ez a pizsi akcio.....HAt lehet megkerem ferjem elolegezzuk meg majd a fizujabol, es majd az egyszeri anyasagibol visszateszem a kozosbe:)
Csak ilyenkor mindig ugy vagyok, hogy talalok sokkal fontosabbat, ami re kell a penz...
En is babacuccokat nezegettem:) MAr izgatottan varom a nyari learazasokat! Veszek majd szep kis dolgokat. Bar magamnak is kell majd valmi, de a gyerkocnek vasarolni is ugyan olyan nagy elmeny!


en vacsira ugyan azt eszemmint tegnap.Sarga dinnyet:)
Vendég
 


Regisztraltam is!
De akkor a kedvezmenyt lehet hogy mar babastul vasarlom le:)
Vendég
 


Hello Lányok!

Ez a mai utolsó bejelentkezésem, mert a férjecske telefonált, hogy mindjárt itthon lesz és hoz nekem epret meg sárgadinnyét. Jaj, de várom már :-))

Közben míg nem voltam, elmentem a boltba, ami kb. 5 percre van, de azt hittem hogy 1 órát sétáltam annyira lefáradtam. Úgy bekeményedett a hasam, pedig már régen nem keményedett ennyire.

Kajcsi rendeléssel kapcsolatban ... hát én már sok helyről rendeltem ebédet, főleg régebben amikor dolgoztam; de mindegyikkel volt valami bajom. Szerintem kinézetre és ízre is a teletál a legjobb. Van kismama menüjük és alakbarát, testsúlycsökkentős meg cukorbetegeknek való. Én most az utóbbit eszem. Na de nem akarok reklámot a cégnek, csak azért írtam, mert kérdezted Tamara :lol:

A Kengurus 25%-os kedvezményt én is akkor szerettem volna levásárolni amikor a picike már megvan és ha esetleg új rucik kellenek ... stb. akkor felhasználni. Sajnos rányomnak egy bélyegzőt, hogy meddig tudod beváltani. És az enyém ehónap végéig szól. Emiatt sajnálom, mert leginkább saját termékekre szólnak a kedvezmények. És most nekem nem ruhácskákat, vagy textiltermékeket kell venni, hanem kiskádat, orrszívó porszívót, pelenkázó lapot, meg pelenkázóra szivacsot, lázmérőt ... stb. Erre pedig nem fog járni a kedvezmény.

Mondjuk van ötlet, hogy mit vennék ... szóval annyira nem aggódom :wink:

Na megyek, kellemes estét mindenkinek és remélem mindenki tud majd aludni éjszaka.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Timi: koszonom hog yleirtad ezt a kaja dolgot, megneztem, es nagyon jo eteleik vannak. Megirod kerlek hogy mukodik a rendeles? Enmeg sosem rendeltem, es hat szerintem baba mellett neha igenybe vennem!
Lehet ugy hogy csak egy nap, vagy egy hetre kell?
Es hivom oket? Vagy lehet neten keresztul is? kb minid ugyan abban az idoben hozzak ki?.....
Szoval ug yglobalisan minden erdekel!

Orrszivo: mi nem merjuk a porszivost venni, mert nem allithato a porszivo teljesitmenye:( Szerintetek, igy is lehet hasznalni?
Ismerem, hasznaltam gyereknel, jo, sot a legjobb, de igyhogy itt ez a boszom nagy porszivo...nem tudom!
Vendég
 


Sziasztok,

Tamara, sztem nyugodtan vegyel porszivosat, nekem eleg nagy teljesitmenyu takaritogepem van es egyalltalan nem sziv erosen, hisz nagyon lecsokkent a kis cso keresztmetszete. Amugy mas megoldas nem nagyon van, mert allitolag a kezi illetve az elemes az nem sokat er. En az elemesen gondolkoztam nagyon, csendes es kocsiba is hasznalhato, de aztan utanna olvastam a velemenyeknek es szinte 1 pozitivat nem talaltam.

25% kuponra en is regisztraltam, de meg semmi, jo lenne, ha kapnek, ugyanis 2 eskuvore is kell menjunk es mikor meglattam, hogy egy normalisabb estelyi fele kismamaruha mennyibe kerul, hat majdnem elajultam. Jo biznisz a gyerek az teny.

Hetfo ota dolgoznom kene, de nem tudok odafigyelni a munkara, ebbol a szempontbol nagyon utalok terhes lenni.(fogjuk ra szegeny gyerekre). Allandoan elkalandozok...adjatok valami jo tanacsot, ugyanis megigertem, hogy szeptemberig dolgozok.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 



Sziasztok!

Tamara, vedd nyugodtan a porszívósat, mert csak az ér vmit. Én szinte két havonta kipakolom egy hétre a porszívót. Most is elöl hagytam takarítás után :cry:
Egyébként a dobozon külön írják is, hogy nem a porszívó erejével szív, hanem az egyik része átalakító.
Az inkább kérdés, hogy ha már majd nem bírod egyedül lefogni, akkor mi lesz. :?

Vera, nagyon drukkolok, hogy az UH-on sok jóhírt halljatok!

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt! Olyan jó, hogy hűvösebb van ... komolyan mondom most élek :-)

Tegnap este még elsétáltam a boltba és aztán beugrottam a gyógyszertárba, hogy ott is megnézzem kapható-e Caulophyllum Ch 30-as homeos bogyesz. De sajnos ott sem volt, viszont nagyon rendes volt a patikában a hölgy mert mondta, hogy mára meghozzák nekem. Nagyon örülök :-) Egyébként pl. ezért szeretek vidéken lakni, olyan természtes itt minden eladónak, hogy ha nem árusítnak valamit, akkor 1-2 napon belül beszerzik neked.

Vera!
Még az is lehet, hogy valamit már látni fogtok uh-n ... izgi. De ha nem lát még biztosan semmit sem akkor se aggódj, mert kb. 2 hét és akkor már tutira megmondják miújság odalent :-) Gondolom nagyon lányt vártok. Én is drukkolok, hogy csajszi legyen!
Symában ki csinálja az uh-t? Brendonosok? Mert ők a barátnőmnek kb. 15 hetes terhes lehetett mikor megmondták, hogy fia lesz. Bár a fiúk mindig jobban látszódnak, vagyis a lényeget könnyebb felfedezni :wink:

Tamara!
Szerintem is nyugodtan vegyél porszívós orrszívót. Nekem a 3 gyerekes barátnőm mondta egyszer mikor láttam, hogy orrszívózzák a kicsi orrát és konkrétan rosszul voltam a látványtól (gyerek akkor még sehol sem volt nekünk), hogy nyugi nem szívja ki az agyvelejét ... mert a szívóerőt ez a kis szerkezet teljesen leszabályozza, így csak annyira szív, hogy a trutyi kijöjjön. Egyébként barátnőm kislánya úgy hívja a cuccot, hogy [b]mindját kész mert a szülei mindig mondták neki, hogy mindjárt kész, mindjárt kész ... és a kicsi azt hiszi ez a neve :-))

Rendeléssel kapcsolatban, interneten lehet rendelni, a futár akkor jön amikor te akarod (meg kell vele beszélni, hogy neked mikor jó), mindegy hány napra rendelsz. Ha neked a héten csak 1x-2x kell ebéd akkor annyit rendelsz. Egy héten csak 1x kell fizetni, a hét első kiszállításánál kell a heti összes rendelésed. Ha regisztrálsz mint új megrendelő akkor azt hiszem, hogy aznapra még nem tudsz rendelni, hanem csak másnaptól.

Kriszti!
Kupon az nekem is sokkal később jött meg. Legalább 2 hónap volt mire kiküldték. Azt hittem soha sem fog megjönni. A kenguruban szép alkalmi ruhák vannak, azt hiszem a minimanóban is láttam szépeket. Bár tényleg, hogy nagyon drágák. Kenguruban inkább Esprit kismamaruhák vannak, érdemes megkérdezni, hogy erre él-e majd a 25%-os kedvezmény, ne hogy a pénztárnál derüljön ki hogy nem. Nem mindegy azért! De vannak kenguru márkás ruhák is. Legalábbis itt dunakeszin úgy emlékszem van.

Egyébként valaki föltett múltkor egy linket ilyen szép szoptatós melltartókat olcsón, most nem jut eszembe, hogy mi a márka neve, de a kenguruban azt is lehet kapni, nem kell neten rendelni. És azt hiszem nem is volt olyan drága. Az Anita márkájú szoptatós melltartók viszont elég drágák 6000 Ft-tól voltak.

Munkával kapcsolatban: Én novemberben tudtam meg, hogy terhes vagyok, és rögtön szóltam odabent. Május végéig dolgoztam és borzasztóan elkalandozott a figyelmem az elején. A 2. trimeszter tök jól telt semmi bajom nem volt ... igazából akkor tudtam normálisan odafigyelni a munkámra. Úgy hogy szerintem nálad is bizos ez a meleg okozza a szétszórtságot, figyelmetlenséget. Mondjuk szeptemberig még sok idő van hátra ... remélem ki fogod bírni addig. Tanácsot adni nem tudok, hogy mivel tudod elterelni a figyelmed ... nekem a több munka mindig ezt tette.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok,

Ettol a "mindjart kesz"-tol en is kesz lettem, bamulatos a gyerekek agya, a padlon vagyok a rohogestol :)

Sztem tegnap az esot ereztem azert voltam olyan szetszort...na majd ma bepotolom :)

Nallam az 1 fiu utan is oriasi oromot okozott a "95%ban lany" hir, ugyhogy Vera at tudom erezni a helyzet, szurkolunk nagyon.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok,

Tündi hát majd meglátjuk, hjogy milyen lesz ( most már nagyon kíváncsi vagyok).
Kedden voltam dokinál és "megvigasztalt", hogy beindult ez a gyerek is méretileg így elég esélyes a császár megint de igazán majd az 3 hét múlva az Uzsoki UH után tudunk pontos méreteket. Benő is már 4300 grammal született hát akkor most nem tuodm ez a baba mekkora lesz mert azt mondják, hogy a negyedik gyerekig általában mindig nagyobb gyerek születik...

Lányok 2 éve mikor hazaengedtek akkor az ottani csecsemősdoki felírt recepteket pl. popsikrém, fürdető stb. addig is míg a gyerekorvos ki nem jön legyen. Most nem tduom, hogy van de gondolom ez nem változott.

Egyébként tegnap iszonyú sz@r napom volt a barátnőmnek megszületett a babája 25 hétre. Teljesen ki voltam. egyszer csak jött egy sms kedd este. Egyszerűen azóta is ezen jár az agyam. Mindig rettegek ha jön egy sms, hogy tőle nehogy még rosszabb hírekkel, hogy esetleg a baba meghalt. Tiszta horror. Bocs, hogy ilyenket írok most de nem tudok napirendre térni felette.

Porszívós-orrszívó szerintem nagyon jó dolog. Elég horror a látvány de tényleg nem szívja ki az agyvelejét viszont utána tök jól kap levegőt. Mi most jutottunk el odáig, hogy Benő van mikor saját magának szívja kiaz orrát ezzel. Férjem mindig kimenekül a szobából mert nem bírja nézni. De nagyon hasznos kis szerkezet.

Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


sikerult meggyoznotok, venni fogunk! Csak meg valahogy ferjem is meg kell gyoznom erol, hogy ez nem veszelyes, hanem tenyleg segit!
Szegeny o nagyon kiakadt mikor meglatta ilyen is letezik:)
Vendég
 


Timi: koszonom a segitseget. Akkor meg most regisztralok, hogy amikor eljon az ido hogy rendelni szeretnek, tudjak. Tenyleg nagyon jo kis kajak vannak.Igaz ferjem katagorikusan kijelentette o nem akar rendelt etelt enni:) NAmindegy en eszem es kesz!


Tok jo, jovo vasarnap jo nlegkisebb hugom, es meglepibol elviszem az Istvan a kirlay eloadasra. A 17esre, ami ugyan nem az igazi, de mar csak arra van jegy. NAgyon latni akarja. 13 eves de bele van szerelmesedve a Feke Paliba, meg a nem tudom milyen Jozsiba.
Es en is nagyon szivesen megneznem, igy a meglepit osszehoztuk azzal hogy en is lassam:) Eleinte parom eroskodott menjunk el, en mondtam nemmasra kell a penz....de mikor ez az otlet kipattant a fejembol elillant a penz gondolata, mert tudom mekkora oromet fogunk szerezni vele Teklanak. Kulonben is akis ugyes valami tehetsegkutatora jon vasarnap enekelni, hat megerdemli a meglepit:)
Kis enekesmadar o:)

Szoval most izgatottan tervezem, hogy de jo hogy jon. Ugyan szegeny hetfon vegigvarhatja velem az elso ctg-t, doki, bla bla...de hat majd ha kedden megtudja mi miatt vannalunk, akkor nem hiszem zavarni fogja!
Vendég
 


Szia Kata!

Körülbelül sem tudta megmondani a doki, hogy mekkora a bébi? Nekem is nagyobb Blanka mint az átlag, legalábbis 100-200 gramm eltérés mindig van a pocakosnaplóm szerinti méretektől. De egyébként mindig kérdezem a dokimat, hogy ez még normális, megfelel az aktuális terhességi hétnek, és mindig azt mondja, hogy igen, ne aggódjak. Blanka pénteken 34. hetesen 2488 gramm volt. 34 és 35 hét között a 2200 - 2400 gramm súly az átlag.

Olyan egy dagipók, a hasa mérete megfelelt egy majdnem 36 hetes babáénak :-)

Egyébként megtaláltam anyukám terhes kiskönyveit (öcsémét és az enyémet) én 3200 grammal születtem, az öcsém 2950 grammal, úgy hogy egyáltalán nem biztos, hogy a második nagyobb lesz :wink: Ráadásul öcsi 1 nappal később jött én meg 5 nappal előbb.

Nagyon szomorú, hogy valaki ilyen korán megszül. Sajnálom a barátnődet. És mi van a babával? Anyukám barátnője tavaly a klinikán kb. ilyen korú babát szült, azóta teljesen rendben van a baba. Sőt már semmi nyoma koraszülöttségnek. De mindenesetre tényleg rossz az ilyenbe még csak belegondolni is.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Szia Tamara!

9-én mész CTG-re? Mert én is, és Te hány órára?

Szerintem klassz meglepi lesz a tesódnak a koncertjegy. Ez egy jó darab. :-)

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


sziasztok Lányok!

csak végigfutottam az elmúlt egy hetet. köszönjük mindenkinek a jókívánságokat.
jól vagyunk, cdak Dorka összetéveszti a napszakokat. ez ellen mit lehet tenni? reggel 1/2 7 óta alszik. éjjel meg 1/2 2kor keltett,és 6 után aludt vissza igazából.
Dorka nem várta meg a dokinkat, úgy döntött nem kínoz tovább. reggel 3.08kor jöttek az első 5perces fájások, és 1/2 5körül indultunk be a kórházba. 8óra felé kiderült, hogy a dokimnak hivatalosan 1 től jelenése van a bíróságon,mint tanu, de siet. igazából nagyon nem izgultam emiatt,mert tudtam,bent biztos nem hagyják Dorkát,valahogy csdak megszületik. a dokik és a szülésznők emiatt jobban izgultaak, hogy ninhcs a dokim, mint mi a férjemmel. aztn 1/2 1kor végre megkaptam egy mini beöntést, majd kis idő múlva elvánszorogtam tusolni, ekkor már mondtam a szülésznőnek is, hogy abab ki akar jönni. már kb. 1/2 perces szüneteim voltam. egy nagyon kedves főorvos hölgynél született Dorka baba, 2 nyomásra. a szemem bevérzett, de nem gond, már szívódik fel. persze közben is ment a mobilozás a dokik között, hogy most mi a helyzet. végülis ő varrt össze. teljesen jók a tapasztalataink az egész procedúráról. egyedül talán az volt rossz, hogy olyan 8ig kint kellett ülnöm a folyosón a 4 perces fájásaimmal, és közben jöttek mentek az emberek.egyedül én vajúdtam, még 2 császáros volt.
ha vannak kérdések,tegyétek fel nyugodtan, anyum még a jövő héten itt lesz segíteni, néha bekukkantok.
puszi mindenkinek, kitartás

Kép
.ivett
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó témáitok voltak. Jó, hogy van iylyen kenguru kedvezmény, igaz én kétszer voltam ott, és soha semmit nem tudtam venni, mert nem találtam semmi jót. De bocsánat, egy lenvászon kismama nadrágot, 7000-ért, amit utólag megtudtam, hogy sógórnőm testvéréék varják és valami neveséges 1000 forint alatti összeget kapnak ők nadrágonként. Ezt az 1000 alatti összeg szeritem 100 vagy 200 ft, mert amikor meghallottam kibuktam.

pocvarek sajnálom a barátndet, olyan szörnyű, hogy megtörténhetnek iylenek! Lehet tudni mi volt náluk a baj?

Jön valaki hétvégén az expóra?
Vera te tudom hogy jössz, remélem jó képek készülnek majd! Kérünk szépen ide mjd feltenni!

Tegnap reggel voltam a Keletiél a turiba. Lányok mi van ott. Nagyon sokan voltak és nagyon sok jó ruha volt. Én 25 db ruhát vettem 13ezerért. :-) Nagyon cukikat! Az asszonyok zsákokba gyűjtöték a ruhákat, hihetetlen. Levegő alig volt, azt hittem már elájulok. De azért túrtam továb :D
Pedig én voltam az, aki azt mondta, hogy használt ruhát fel nem aok a gyerekemre.. erre most tessék.

Kép
andaka
 
 


Szia Ivett!

De jó, hogy írsz ... mégegyszer nagyon gratulálok Dorkához. Nagyon ügyesek voltatok, meg nem is tartott azért olyan sokáig. Sajnálom, hogy a doki csak a végére ért oda. Valamiért Hábi mostanában lecsúszik a kismamáiról. :roll:
Kiváncsi leszek nálam mi lesz!
Miért kellett 8-ig a folyosón ülni? Nem volt szabad hely a vajúdóban? Tényleg még az is érdekelne, hogy amikor bementetek a férjeddel akkor hova mentetek egyenest? A szülőszobára vagy megállítottátok az első arra jövő nővért, hogy szülnifogok .... stb...stb.
Mert én szerintem így fogom csinálni :-)
Ha tudsz majd tegyél fel Dorkáról képet, és tudsz szopiztatni?
Csecsemősök segítőkészek voltak? Milyen szobában voltál? Írtak-e fel nektek valamilyen receptet odabent (gyerekorvos)?

Kata!
Gyerekruhák viszont szerintem a legjobbak a Kenguruban vannak, ott a legnagyobb a választék. Kismama ruhákról én nem nagyon tudok véleményt mondani, mert nekem őszintén szólva nincs. Vagyis van két nadrágom és azt váltogatom. De azt a kettőt is a C&A-ban vettem.
Egyébként amit írtál, sajnos minden nagyáruháznál így van, a barátnőm hívott fel engem pár hónappal ezelőtt, hogy Heves megyében, Apcon vagy Lőrinciben nem tudom hol, varrják a Brendon összes kisbabaruháját, és ő éppen ott van és potom pénzért vásárol egy csomó ruhát, kell-e nekem is? Persze akkor még nem mertem semmit sem venni babonából. De durva, hogy pár száz forintot keres a varroda egy kisbabarugin miközben eladják 2-3000 Ft-ért. :evil:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Timi: nem en csak 16an megyek ctg-re. Meg jovo heten utolso uh, utolso labor, no meg jon a vedono:(
Jo kis het lesz!
Vendég
 


Melinda?Merre jar? Dokinal van? vagy esetleg Boti megsem akart 12ig varni?:)
Vendég
 


Lányok segítsetek!
Hogy működik ez a kenguru akció? Ha regisztrálni akarok, kér valami kódot. Kell ehhez valami kártya is?

Kép
andaka
 
 


Nem tudom, hol jár Melinda, de ma még nem jelentkezett.
Izgi ... végülis, kevesebb mint egy hete van hátra mégha az új időpontját nézzük akkor is :wink:

Timi

Kép
manati
 
 


Andi!
Ha van Kengurus törzsvásárlói kártyád akkor tudsz csak szerintem regisztrálni a 25%-os kedvezményért a neten. De mindjárt megnézem, nem akarok hülyeséget mondani.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Igen, sajnos jól mondom, egyszer kell 10.000 Ft fölötti összegért vásárolni és akkor kapsz egy ilyen vonalkódos kártyát, ez után lehet regisztrálni.
De pl. ha meglenne a 7rugós vászongatyád számlája és még vennél ott valamit 3000ért akkor úgy is össze lehet hozni egy ilyen kártyát. Nekünk is mondták amikor először ott vásároltunk, hogy a számlákat tegyük el.

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok Lányok!

Jógázni voltam délelőtt, aztán ettem, meg DM-ben voltam, de most már vagyok.
Jó sokat írtatok reggel óta :)

Ivett: tök jó, hogy ti már otthon vagytok. Gondolom minden ok. Amiket Timi kérdezett engem is érdekelne, mert én leszek a következő :)

Kriszti: a kenguruban lehet regisztrálni kismama kupon füzetre is, minden boltban, aban kifejezetten kismamáknak való dolgokra van kupon pl. kismamaruhák (Espirit), mellszívó stb. Ezt másnak is ajánlom!!!!

Andaka: kell törzsvásárlói kártya a regisztrációhoz, ahhoz pedig legalább 10.000,-Ft értékben kell vásárolni.

Tamara: Nyugodtan vegyetek porszívós orrszívót. Én saját szememmel láttam, unokahúgom magának csinálta és utána mosolygott, mert megkönnyebült!!!

Kellemes délutánt!

Melus

Kép
melus79
 
 


Megkerült Melinda :lol:
Aki ennyit jógázik az könnyen fog szülni :wink:

Timi

Kép
manati
 
 


Ja igen, Tamara, majd el felejtettem, hogy szerintem 16-án én is megyek ctg-re, mert nagy valószínűséggel majd mindig hétfőn kell mennem. Ugyanis a dokim akkor van bent általában.

Timi

Kép
manati
 
 


Timi,
nem tudta megmondani mekkora mert azon az UH, ami a magánrendelőben van nagyon régi és ilyet nem tud de 3 hét múlva az Uzsokison majd megmondja addig meg csak növesztem az öcsihugit :lol: Én is abban reménykedek, hogy nem mindig jön be az, hogy a második nagyobb, mint az első.

Őszintén még nem hívtam fel a barátnőmet csak sms-t küldtem és ő is. Őt ismerve most jobb ha nem "zavarom" majd jelentkezik.

Andaka, igazából nem tudom mi volt a baj. Előtte már bent feküdt majdnem egy hónapig mert a méhlepény ránőtt a méhszájra de az utóbbi hétben kezdett elmászni onnan. Aztán most konkrétan mi volt azt nem tudom, csak hogy valami fertőzés és a méhlepény teljesen össze volt nőve a méhfallal.(gondolom ezért is kellett a méhét is kivenni ). Remélem azért minden ok lesz a babával.

Melinda nem semmi, hogy még mindig jógázni jársz :wink:

Feldobom a táblicskut bár sok változás nincs benne..
Kép
Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


sziasztok!
Huh - én is mindig attól rettegek, hogy sokkal korábban megérkezik drága Glória és se ágya se szobája...
Tegnap eszméltem rá, hogy a bútorok a kisszobában nem illenek össze a nővéreméktől kapottal... és még kellene egy fenyő színű komód is, ami pelenkázós... Tiszta tesz-vesz város :oops:
Néztétek a táblicskut? Szinte mindenki előbb szült valamennyivel... Én is úgy érzem, hogy előbb fog elérkezni a nagy nap. Remélem azért nem sokkal előbb!
Melinda nagyon vagány vagy, hogy így jársz jógára :D

Kép
chesther
 
 


Sziasztok!

A jóga nem olyan fárasztó ám :D De hétfőn már csak 4 alkalmas bérletet vettem :oops: Szóval még van rajta 2 alkalmam. HA közben megszületik Boti, majd járunk babás-mamásra és elhasználjuk arra.

Eszter: nekem is ez volt a parám, hogy Boti előbb megszületik, aztán még pelenkája sincs :oops: A férjem nem bírta sokáig, aztán egy hétvégén megvettünk mindent!

Jó ez a táblázat, Kata, így tök jól tudjuk követni az eseményeket!
Én is kíváncsi vagyok, mekkora lesz Botink, 2 hete az UH-n 3168 gramm volt a gép szerint becslés!

Most telefonált férjecském, hogy 10 perc múlva itthon lesz, és elmegyünk IKEÁ-ba, aztán utána jövök még :)

Melus

Kép
melus79
 
 


Kata!
Juj, kivették a méhét is a barátnődnek? Oh, hát akkor 100x jobban kell drukkolni, hogy a babó rendben legyen. Ez valami borzasztó. Egyszerűen igazságtalan az élet, aki nagyon szeretne kisbabát annak sokszor olyan nehezen jön össze. A tévében meg tegnap mit mondanak? Hogy egy 11 éves kislány egészséges kisbabát szült. Hát komolyan mondom, kiakadtam.
Hogy a fenébe? Persze általában ha nincs semmi gáz akkor nincs akadálya egy egészséges gyermek világrahozatalának. De ha belegondolok, hogy én mennyit aggódtam végig Blankáért, hogy több 10ezer forintot költöttünk különböző vizsgálatokra, ultrahangokra, dokira ... listákat vezetek, hogy mindene meglegyen mire megérkezik közénk.
De ezzel gondolom itt nem vagyok egyedül!!!

Eszter!
Még van bőven időd, szerintem ne aggódj. Ha előbb is jön egy picivel, amit valamiért én is érzek :roll: akkor sem annyival, hogy ne lenne hova lefektetni majd Glóriát :-)

Nálunk sincs még kész teljesen a babaszoba, sőt nem is olyan lett mint amilyennek én eredetileg terveztem, hogy tiszta mesefigurás, igazi filmekben látott babaszoba ... de a férjem közölte, hogy egy 50centis gyerek szerinted ki fog használni 14m2-ert? Meg aztán annyira mindegy, hogy mi van a falon az elején úgy sem látja :-)

Tényleg nekem annyira tetszenek a pasztelszínű gyerekcuccok, babajátékok, pl. zenélősforgóka az ágya fölé. Még szerencse, hogy idáig nem vettünk, mert a barátnőm szólt, semmi képpen se vegyek most divatos bézs színűt ebből, mert a gyerek nem fogja látni. Csak nagyon rikító színűt amiben a fekete és fehér, lila és bordó színek vannak. Azt hiszem ezeket látja először.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!
Kata, én is nagyon drukkolok az ismerősödnek és a babának!

Ivett, sok sikert! Csak nyugodtan mindent! A problémák nagy részét megoldotta a természet.
Ha esetleg kevés a tej, akkor a baba dolga, hogy többet csináljon. Szoptass sokat, ha tudsz!

Timi, én azon lepődtem meg, hogy érett annyira a hormonrendszere, hogy tud tejcsit csinálni, meg, hogy egyáltalán a szüléshez szükséges hormonok jelen tudtak lenni. Azt hittem ez lassabban alakul ki.
jaj, de hívnak....

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Ani!

Ugye, hogy hihetetlen? Azon már fenn sem akadok, hogy ennyi idősen szexelnek ... bár hogy őszinte legyek én még babáztam 10-11 éves koromban ...
De ha belegondolok, hogy 28 éves fejjel még mindig attól tartok, hogy képes leszek-e szülni, tágulni, bírni fogom-e a fájdalmat, lesz-e tejem, el tudom-e majd látni a babát, jó anya leszek-e? ... szóval egyszerűen felfoghatatlan, hogy egy ilyen nagyon összetett testi-lelki "állapotot" képes egy kislány végig csinálni!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Egyébként megvettem a caulophyllum ch30-as homeos bogyeszt, jövő hét közepétől elkezdem szedni, meg a málnalevél teát is iszogatni fogom. Nagyon kiváncsi leszek, hogy hatni fog-e.
Állítólag méhnyak puhítására és a fájások rendszereződésére szolgál. Napi 5 golyót kell bevenni. Vajúdáskor pedig óránként 5 golyót, elősegíti a tágulást és a fájások hatékonyságát.

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy zavarkolódok! Szoktam olvasni amiket írtok, de én még sehol nem tartok hozzátok képest... November 12-re várjuk a csöppséget, és most lenne egy/két nagy kérdésem, ti biztos tudtok segíteni!

Mit javasoltok, hol tudnak jobb UH-t csinálni: az Uzsokiban vagy a Herminán. Az eddigi köt. vizsg. mindig az utóbbi helyen volt. Igaziból nincs semmi gondom az ottani géppel, de hátha ti többet tudtok :-) Most lesz a 18-20 hetes, és időpontot kéne megbeszélnem a dokibácsival...

Illetve a másik kérdésem - mert mindenki mást mondott: az AFP eredményért az Örsre kell menni -persze ott vették a vért, de nekem a védőnő azt mondta, hogy elküldik a dokinak, ő viszont erről nem tud :-( Szerinte el kell menni érte... Teljesen elvesztem!

Köszönöm ha segítetek! Vigyázzatok magatokra!
Reni
almi
 
 


Sziasztok!

Timi:Én is szedem már 2 hete a homeopátiás bogyókat, de én 15-eset szedek, aszerint ahogy az uszokis doki bácsi mondta az előadáson. Meg vettem a szülésre is 5-ös erősségüt, és a teákat is szorgosan iszom:) Én bízom benne, hogy valamit majd segítenek :oops:

IKEÁ-ba sajnos nem találtunk semmi nekünk megfelelőt, így el kell még mennünk máshova is körbenézni :(

Én lassan lepihenek, holnap megyek fodrászhoz és masszázsra, csak késő délután, kora este leszek!Ne izguljatok ám :oops:

Jó pihit!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Timi:Én is szedem már 2 hete a homeopátiás bogyókat, de én 15-eset szedek, aszerint ahogy az uszokis doki bácsi mondta az előadáson. Meg vettem a szülésre is 5-ös erősségüt, és a teákat is szorgosan iszom:) Én bízom benne, hogy valamit majd segítenek :oops:

IKEÁ-ba sajnos nem találtunk semmi nekünk megfelelőt, így el kell még mennünk máshova is körbenézni :(

Én lassan lepihenek, holnap megyek fodrászhoz és masszázsra, csak késő délután, kora este leszek!Ne izguljatok ám :oops:

Jó pihit!

Melus

Kép
melus79
 
 


Szia Reni!

Én sajnos nem tudok nked segíteni, mert nekem az afp eredmény a dokimnál volt, és az uh-kat is a magánrendelőjében csinálta, az nagyon jó gép. A herminásat nem ismerem, az Uzsokiban voltam 2 hete, az sem olyan rossz gép, legalábbis szerintem nem elavult.
Hátha más többet tud neked mondani.
Egyébként üdv közöttünk :)

Melus

Kép
melus79
 
 


Szia Reni!

Én sajnos nem tudok nked segíteni, mert nekem az afp eredmény a dokimnál volt, és az uh-kat is a magánrendelőjében csinálta, az nagyon jó gép. A herminásat nem ismerem, az Uzsokiban voltam 2 hete, az sem olyan rossz gép, legalábbis szerintem nem elavult.
Hátha más többet tud neked mondani.
Egyébként üdv közöttünk :)

Melus

Kép
melus79
 
 


Szia Reni!

Üdv. közöttünk. Sajnos én sem tudok válaszolni neked, mert nekem magándokim van, és minden leletem tőle szoktam megkapni. Az uzsokiban nem olyan rossz a gép, bár nagy élménynek nem nevezném.

Remélem a többiek majd tudnak segíteni neked.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Szia Reni!
Az UH gépeket nem ismerem, ill. a Herminán 3X voltam a kórházban egyszer sem. A 20. heti UH-ot pedig még a Szabolcs utcában csinálták, oda küldött a dokim.
Az Örsön is két vizsgálatot csinálnak egyszerre: AFP+ hepa- szűrés. Én úgy emlékszem az AFP-t ott kaptam meg, de talán a hepásról kap értesítést a védőnő is, meg lehet, hogy ez volt az a lelet, amit az Uzsokiban kellett kinyomtattatnom, de minél jobban gondolkozom, annál jobban nem rémlik.
Hát, bocsi, ezzel most biztos nem lettél okosabb, de nekem így rémlik.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Végre péntek!!! Juhé! Megyek Balcsira holnap, ma meg megyek lánybúcsúra. Rávettem magam, hogy kell egy kis társasági élet is, mert bár barátokkal szívesen összefutok, de ismeretlenek közé nem szívesen megyek - mindig úúgy bámulnak (vagy csak beképzelem magamnak). Kicsit beülök a csajokkal dumálni, aztán menjenek bulizni isten hírével :lol: .
Már csak egy hét a nyaralásig :D .
Reni - üdv közöttünk. Van saját dokid? Nekem is az Örsön volt az AFP meg a HepaB, az AFP-t átvitte a védőnő a dokimnak, a HepaB meg az állandó lakcím szerinti védőnőmhöz érkezett, azt meg én vittem el a dokimnak. De majd egy hónap is volt mire mindkettő eredményét megtudtam...
Az UH szerintem jó az Uzsokin, a Herminait nem ismerem.
Szép napot nektek!!!

Kép
chesther
 
 


Ja és tegnap vettem egy jóga DVD-t, mert pénteken soha nem jutok le jógázni, napközben meg ugye meló van. Ma kipróbálom...kiváncsi leszek.

Kép
chesther
 
 



Halihó!

Na hova tűnt ma mindenki? :(

Eszter neked jó bulizást estére!

Mi sütögetni fogunk este a barátainknál és egyúttal babázni is, a kb. 4 hetes Samukát biztos hogy agyon fogom babusgatni. Már úgy várom. :-)

Na mivel ennyire sokan tolongunk itt ... megyek és lepihenek egy kicsit :-)

Timi

Timi

Kép
manati
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?