Úgy örülök neki annak ellenére, hogy ritkán járok erre. De mi az a király? Na most meglesem amásikban, hogy miről is volt szó.
(Csak nagyon halkan merem megjegyezni, hogy lett volna egy lehetőség, arra, hogy gyorsabban nyíljon meg a topik, igaz, várni kellett volna rá pár napot. A szerkesztő archiválhatta volna...)
Hello! A többi topicban is van 1 csomooo Viraaag, meg Banya (Borcsa, Neked is!!!), Kukacz stbstbstb... Sasha, jaj, de huncutok ezek a szerkesztök!!! Pusza!!!
Irjatoook! Majd, ha ez is lassan nyilik, nyitunk ujabbat!!!
Kukacz Igen én úgy értelmeztem Sasha ötletét, hogy ha a régit archíválták akkor mehetünk vissza és ha megint betelt akkor ide és így tovább, A dátumból úgy is látjuk, hogy éppen melyik az aktuális. Kriszta
Elnezest hogy bele szolok, de surubb es automatikus archivalast erhettek el, ha 1 hozzaszolasba 1 kepet tesztek. Ez segitene gyorsabb letoltesben is. Ha jol tudom 60 db hozzaszolas eseten, elso 40 kerul archivba automatikusan szerkesztotol fuggetlenul.
OFF Azon gondolkodom, hogy érdemes-e kimennem a nagynénémhez, hogy bizoban vásárolgassak. Te tudsz jó helyet? Nem akarom ezel terhelni egyik topikot sem. Külbenél mailt? Kriszta
Nyanya! Annak örülök, hogy teccc a nyanya. Hehe, pont ma gondoltam, irnom kéne mar Neked, ha mar ilyen klasszul 1masra talaltunk az idétlenkedésben. De ez OFF. Ez nem:
Kukacz köszi, még nem volt torta, majd vasárnap lesz, mert akkor jönnek anyuék. Anyukám csinálja a tortát. Nem merek venni, mert ki tudja mi van benne. Na megyek és kitisztítom a kéményem Kriszta
Sziasztok lányok!Nagyon jók a giffek itt is és a másik top.is.néhányat én is mutatok hátha tetszenek!Nézzétek el ha egyszerü csak kezdő vagyok!Hát ennyi puszi evetke
Nyanya!Sziszike! Nyanya, kkor gyüssz, vagy nem a nagynénihö???
Sziszike! Haaat ugy, hogy kattintasz ide a melléklet feltöltésére, utana megkeresed a képet, vagy gif-et, amit fel akarsz rakni a tallozas gombbal.(Vszinü, hogy a Te dokumentumjaid között lesz a kép, rakattintasz a nyitasra, majd a feltöltésre. Nem tudom, érthetö-e igy??? Ha nem, majd Nyanyus leirja...
Kukacz Idén már tuti nem, eléggé pénzszükében vagyunk, meg elég nehéz megszervezni, mert nekünk nincs kocsink és megkéne kérni v.kit, hogy jöjjön ki velünk. Már említettem egy barátnömnek, majd meglásssssuk. Ja és Ö nem tud Friburgban bizót, Aarauba meg már nem tudok menni