Új privát üzeneted érkezett!

Jamina Kép
Nagyon hiányoltunk (bár mostanában én is keveset nyüzsgök itt), de Csí mondta, hogy gép bajaid voltak.

Cisó!
Légyszí nekem is küld át a gyűjteményt
phaedra.phaedra@freemail.hu. Köszi!

Más->
Ma du. kreatív órát fogok adni kicsi lánykám unokatestvérének. 8 éves és fiú. Gipszöntés és decoupage. Majd mesélek Kép
phaedraa

Cisó!

Nekem is légyszíves:jucusmamus@freemail.hu

Phaedra!

Itt van nálunk egy bölcsöde és abban van egy csoport ami játszóházként üzemel.A héten max.2x lehet menni(de minden nap van,csak sokan járnak)
Mi ált. szerdán megyünk.Szóval annyira lepukkant a "dekorációjuk",hogy felajánlottam ha szükségük van akkor segítek.Most éppen Mikulás-os képet,rénszarvasokat...stb.festegetek.

Gyógyszertárban pedig rád fogok hivatkozni!

Mumusjucus
20170114224602

Cisó!
Kérlek nekem is küldd el a gyüjteményt: al_alabaster@hotmail.com
Nagyon köszönöm!

Jamina!
Mi az a gyógypuszi- és bocs a tudatlanságomért.
Nimaat
nimaat

Sziasztok!

Kata007!
Tegnap feladtam a csomagodat!

Cisó!
Elküldenéd nekem is az átventi gyűjteményt?
ildiko77@mailbox.hu
KöszönömKép

Jamina!
Üdv újra itt Kép! Gépmentes időszakodban nem alkottál új képeket?

Magdi!
Én is tudok neked küldeni pár szalvétát, add meg a címedet e-mailban.

Ildikó
ildikó

Kíváncsi!
Minden szavát magamra vettemKépKép!

Mivel lánykám sajnos sokszor felsír éjszaka, így nem alvással töltöttem az elmúlt éjszakát. Hajnali háromra ez készült el, hááát, elvoltam vele egy ideigKép de fiam szerint ez "HŰHA" kép.
Jó nagy, egy normál szalvétánál 5-6 cm-vel nagyobb kép:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/46038.jpg , gyöngyház-fényű lakk van rajta.
Itt nem színhelyes a kép, de legalább látszódnak az alap mélyedései:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/46037.jpg

Üdv:
Csi
Idézet Kíváncsi linkjéből:
"Az információ hordozója az a bizonyos nehezen megragadható fogalom, a csí."
csii

Csi,
es ez hungarocell alap? Elotte megkarcoltad, vagymi? Allat jo.

-Afonya

ui: mindjart rakok fel egy kepet, legujabb szerzemenyemrol, egy csomagolopapirrol
Névtelen

fűszercímkék

es valamit olvastam az indexen, hogy a csomagolopapirt be kell meriteni forro vizbe es akkor idealis lesz dekupazsolashoz. De csak utalas volt ra, még utana kell neznem, hogy is irta pontosan.

-Afonya
Névtelen

Csi!
Naaaagyon klassz a törpés/mikulásos kép!
Miből van?

Áfonya!
Már régóta keresek ehhez hasonló fűszercimkét, de ennyira nívósat még nem találtamKép

Ildikó
ildikó

igen, igen, igen, en is ezert csaptam le ra.
Egyebkent a TESCOban vettem. Ha valakit erdekel /es nem tud venni/ szoljon.

-Afonya
Névtelen

Áfonya!
Ez egy ilyen struktúrált felületű mennyezetburkoló. Többnyire a sima, hátsó oldalát használom, de erre a manóvárra jó volt ez is. Egyébként azt is kipróbáltam, hogy a sima felületet megcsiszoltam, és akkor nem látszik a h.cell pöttyössége, sőt, azt is csináltam már, hogy vasalóval felvasaltam a szalvétát magas hőfokon, akkor sem látszik a pötty. Csak arra kell akkor vigyázni, hogy egész talppal kell a felülethez érni. Tegnap azt is kipróbáltam, hogy vasaló élével mintákat-vájatokat olvasztottam bele, hááát, ha olyan a szalvéta, akkor az is nagyon klassz lehetKép
Hú, majdnem elfelejtettem: van egy kéthetente megjelenő újság, lefűzhető, most éppen EGYIPTOMI!!! sablon van hozzá ajándékba mellékelve. Talán Édes otthon(?)...elfelejtettem a nevét, de nagyon klassz hozzá a sablon, nézd meg!
Fűszerpapír: ezt én is olvastam. Ennek akkor van értelme, ha görbe felületre viszed fel, nekem anélkül is ment. Az áztatástól csak puhább lesz, átkátszóbb nem. Én tapraggal lazítottam fel, az is jó, ha rendesen átáztatja a papírt.

Ildikó!
Hungarocell az alap, és rengeteg kevert festék-árnyalatKép

Csi
Névtelen

Csí!
Ez tényleg HŰHA Kép

Mumuska!
Hívatkozz csak rám Kép
phaedraa

Jamina!

Mail ment. Tapéta ragasztóból mindegy, hogy milyen, melyik jó? Festéknek jó a tempera?
Már vettem képkeret kiöntő formát és gipszet, csak még nem tudom, hogy milyen arányban kell kikeverni, mert egyszer kapott a Niki kis gipszkiöntő készletet és az összes figura megrepedezett száradáskor. Kép

Ildikó!
Mail Neked is ment.

Lányok!
Matricafesték márkákat lehet keverni? Mert több szint vettem most a Creall-ból, viszont fekete kontúr csak Fevicryl volt.
Na lelövöm magam, mert egyfolytában csak kérdezek.

Puszi

Magdi
gallainémagdi

Kedves Lányok!

Remélem mind a 10-en megkaptátok a doksit, most küldtem el.
Elnézést, hogy csak most sikerült postázni, de a Matáv "UHU-net"-je jóvoltából kénytelen vagyok éjjeli bagót játszani :-(

Csi
Hogy vágtad a manóvár szélét ilyen cakkosra?
Különben nekem is tetszik, mert igazi formabontó
képecske lett Kép

Cisó
cisó

Cisó!

Nekem is elküldenéd a karácsonyis gyűjteményt?
spanni@eposta.hu
Ha megírod a címed, küldök neked szalvétákat.

Kata 007!

Neked mindjárt írok egy mailt szalvéta ügyben.

Panni
panó

Csi,
ez a kép fantasztikus!!!

Egyébként én is szeretek decoupageolni. Nagyon. Majd lefényképezem az előszobaszekrényünket, meg lekicsinyítem. Ha veszünk elemet a gépbe... Kép

Virág
Virág

Sziasztok, élek, majd este jövök.Kép

Cisó!
Én is kérem!!!!!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Cisó!
Küldd el nekem is, légy szíves!!!

Csi!
Fogadd őszinte gratulációmat a képhez! Most virtuálisan meghajolok a tehetség előtt Kép! És irigykedek (nemcsak virtuálisan Kép)...
Akkor csak annyi kell, hogy tudja meg a tesóm, hogy ki az importőre ti-fair szalvétáknak? A pécsi bolt címe megvan? Mert elég nehéz lenne az össze boltot végigjárnia, ahol szalvétékat árulnak Kép.

Jamina!
Hát igenis hiányoztál Kép! Az egész időd gépjavítással telt, vagy valami "értékeset" is alkottál?

Valaki gyorsan elmondaná nekem hogy is működik ez az ablakfetékes-matricás-szalvétázás? Először a fóliára matricafesték olyan alakban, mnit a szalvéta, aztán erre a szalvéta? Vagy a szalvétára rá lehet tenni a matricafestéket??? A hétvégeén vettem átlátszó matricafestéket, és mindenképpen ki KELL próbálnom hamarosan, mert bedilizek Kép!

És, képzeljétek, a férjem megígérte, hogy jövő héten kölcsönkér egy kis technikát, és akkor le tudjuk fényképezni a képeimet, és én is közkinccsé tudom majd tenni KépKépKép! Csak az a baj, hogy nem annyira jók, mint a tieitek, de leglább lesz aki megszakértse Kép!

Panda

panda
Halásztelek

Most egy kicsit ráérősen Kép

Csi,
kép tényleg HŰHA, megyek Hozzád tanfolyamra!
Ez az Édes otthon(?) egyebekben jó újság? Érdemes venni?

Panda,
mit szólsz, nem alkottam semmit... Csak gipszeztem. Magam is csodálkozom magamon Kép

Magdi,
megkaptam a mail-edet, holnap, legkésőbb holnapután útjára indítom a SZidat.
Tapragból kiváló a mezei zacskós, egy zacskó 250-300 Ft-tól már megkapható és nagyon-nagyon-nagyon sokáig elég. Langyos vízben kell felodani, én egy csavaros tetejű befőttesüvegben keverem be mindig, kellően sűrűre (khm, hát ennek szemléletes formában való körülírása Csitől származik, a férfiasság egyik megnyilvánulását hozta rá példának, mint szükséges és kívánatos állag Kép)

Tempera jó, de csak ha plextollal kevered (Pannoncolorban kapható, ugye? -itt megint Csihez fordulok), mert önmagában nem vízálló a tempera, csak ha poliakriláttal -ez esetben plextollal- bekevered. Nem drága dolog, pár száz Ft. De vehetsz beltéri falszínező festéket is festékboltban, Tescoban és társaiban (pl. az Aquakolor már sokunknak bevált).

Gipszöntés: nemrég olvastam egy nagyon jó arányt -tutira jó, mert tegnap ki is próbáltam.
Tehát: negyed SZ-hoz való formára elegendó gipsz receptje
3:2 az arány a gipsz javára. Fogsz egy 2 dl-es tejfölöspoharat, a keverőtáladba löttyintesz vízből 2 pohárral, majd 3 pohár gipszet. Ezt összekutyulod csomómentesre (legjobb egy 100Ft-od boltban vásárolt olcsó habverővel). Sűrű tejfölállagnál, a megkötés előtti utolsó másodpercben irány vele a formába. Érdemes a formát kicsit megmozgatni, hogy egyenletesen terüljön és buborékmentes legyen.
Egyéb kérdés? KépKépKép Jó Neked, hogy a nagylányoddal már együtt tudsz kreatívkodni, már én is nagyon várom azt az időszakot!

Virág,
Te is dekupálsz? Nahát! Kép

Cisó,
nagy-nagy adag jótanácsot én is megkaptam, egyelőre még csak felszínesen tanulmányoztam át, de télleg jó!

Panó,
mi nem boltolunk? Csak úgy, fölösleget fölöslegért alapon, technika híján most nem tudom megmutatni a készletemet.

Ildikó,
van még maradék kávéd? Most mihez kezdenék egy zacskó őröletlen kávéval, nincs kávédarálóm Kép

Áfonya,
UH volt már? Kép

Leánykák,
nincs szüksége valakinek a vastag keretes öntőformámra? Tudjátok, amivel a nem olyan régen felrakott vadkacsás kép is készült. Szívesen megválok tőle, nem a barátom...

Reggelire sült fetát csináltam, naggggyon finom volt Kép

Managytakarított Jamina
jamina

Köszönöm a gratulációkatKép Most azzal szórakozok, hogy eldugom a képet, majd előveszem, és a leánykám jókat visong, amikor ismét meglátjaKép Szenya vagyok, mi? Így legalább nem unja meg!

DrágaVirág!
És idáig be sem köszöntél hozzánk???
Üdv itt!
(Rózsi új album?)

Cisó!
Ebben az a jó, hogy nem kell vágni, hnem csak tördelni. Rengeteg keretet kipróbáltam, de semelyik nem passzolt, így maradt ez. Az alapötlet tulajdonképpen Áfonya BBC-ről belinkelt képe adta, ahol hungarocellből készítettek kőtáblákat hieroglifáknak.

Panda!
Azt hiszem, hogy az a bolt, amiről én beszélek, az a HobbyMűvésztől veszi csomagban a szalvétákat, így lehet, hogy nincs is rajtuk cetlike. Itt a bolt címe: http://www.kreativkucko.hu/
és a képek: http://www.kreativkucko.hu/kepek/szalveta11ho_2.JPG erről a HomeFashion (pl. a jobb felső)
http://www.kreativkucko.hu/kepek/szalveta11ho_3.JPG erről a Paper-Design (rákos)
http://www.kreativkucko.hu/kepek/szalveta11ho_4.JPG erről meg a FASANA (maci tortával) kellene, és a http://www.kreativkucko.hu/kepek/szalveta11ho_1.JPG ről pedig a ti-flair. Mivel ezt így úgysem lehet megjegyezni, nekem természetesen az lenne a legjobb, ha bármelyik ott található szalvéta zacskójáról le tudná írni a forgalmazót. Persze, ha van ilyenKép
A matricaképek szakértőja Anyapoc, én külön lehúzható ragasztót vásároltam hozzá.

Jamina!
Ez az újság nem nagy szám, és főleg drága is. De minden esetben van mellékelve valami sablon, ami egyébként sem olcsó mulatságKép
Nahát, nagyon diszkréten írtad le a kellő sűrűségetKépKépKép

Csi
csii

Csi!

Te egy gondolatolvasó vagy! Épp tegnap szalvétáztam be egy négyzetméter állmennyezetet és most akartam rákérdezni a hungarocell pöttyeire, de te már tegnap válaszoltál is.
A manós képed tényleg nagyon klassz!

Jamina!

De, de boltoljunk! Akkor küldöm a címemet mailben, te is küldd a tiédet!

Panni
panó

Sziasztok!

Panda

Én úgy csinálom,hogy alulra teszek átlátszó matricafestéket,bele a szalvétát,majd rá dekupázsragasztót.Próbáltam úgy is,hogy a tetejére is teszek matricafestéket,de nem lett vízállóKép.Ja,és próbáltam tapraggal is,ami egy darabig működik,de aztén felpöndörödik és akkor újyra kell matricázni az alját.Amitelveszek a dekpuázsragasztóval,az itt visszajönKép.Ennyi...Kép

Csí

Addig nem dícsérem meg a fantasztikus képedet,amíg végre hajlandó nem leszel elolvasni,amit írtam Neked sokka-sokkal feljebb!!!!KépKépKép

Jamina

Azért nekem ez a SZ akkor is macera...KépKépKép
Fetát hogyan lehet sütni????Én csak camemebrt-t szoktam rántani...

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Csi remekmuve utan nem tul hálás kepet feltenni, dehat egyszer muszaj...
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/46211.jpg

Csi, Te a vegen lelakkoztad? Nekem csak fenyes van es filozom, ezt a kis idot kibirja igy isKép
Koszi a sablonos ujsagot, meg fogom nezni.

Magdi, csak hogy osszekeverjelekKép
A Jamina altal irt 2:3 arany pont annyi, mint ami az altalam vasarolt gipszen is rajta van, mint felhasznalasi utasitas, 40%:60%. De en ennel egy kicsit higabbra szoktam csinalni, hogy konnyebb legyen, foleg a kis gipszfiguraknal, amikbol magnes vagy karacsonyfadisz lesz.

Annyian irjatok ezt a buborekot, nekem sose szokott lenni, valamit rosszul csinalok?Kép

Annyi mindent akartam meg, de nem megy...

-hanyatott sorsu AfonyaKép

Jamina, talan holnap megyek UH-ra, de ki vagyok akadva, minek kell, miert nem eleg a 12-dik heti?! Orakat kell majd varakoznom azert, hogy lassak majd egy petezsakotKép
Névtelen

Sziasztok,
egy kis segítség a beszerzéshez.
Az itt látható boltokban, (én csak az észak-nyugatiért kezeskedem), van olcsón szalvéta (20 Ft/db/, matrica és dekor+ decupage festékek, kellékek, gipsz forma stb...
Zsomimama<!--attachment: boltok_bab_ra-46215.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*24.1**boltok+bab%e1ra%2exls --><center><pre>
Kép
boltok babára.xls (24.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
zsomimama

Anyapoc!
Itt vannak képek, kezdésnek:
bringa, sárkány, hajó
Holnap elküldöm neked mailban, olvashatóan az oldalakat, csak arra vártam, hogy megkapd a rajzokat.

KovKata!
Írtam mélt, de visszajön.Kép Azt hiszem megtelt a postafiókod amire át van irányítva.

Magdi!
A kupacból, hogy gondoltad, mert azokból csak 1/4-eket tudok küldeni. A mikulásvirágosból megy majd az egész. Viszont kellene a címed.Kép Mailom a profilomban.

Jamina!
Neked???? Hát hogyne!Kép Holnap indul!Kép
Ja, és mi az a gyógypuszi tiltás? Én sem értem.Kép Tudod én még ovis vagyok itt. De már nem bölcsis...Kép
És milyen is az a sült feta??? Úgy alanatúr imádom, de sülve még nem hallottam.

Ildikó!
Nagyon köszi! Várom!KépKépKép

Csi!
Olvastam az idézetet amit Kíváncsi linkjéből idéztél. Ne tessék túlzásokba bocsátkozni.Kép Te rövid i-vel írod...KépKépKép
Az új képed nagyon-nagyon tetszik. A nagylányom szerint csodálatos, s bár még soha nem szalvétázott, de azt mondta, hogy ha addig él is csinál magának ilyet.Kép Tényleg nagyon szép.

Panó!
Írtam mailt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kedves Csi!
Én szeretném látni az általad emlitett hieroglifás képet. Meg tudnád mondani, hol találom?
Köszönöm előre is.
Nimaat
nimaat

Áfonya,
na azért a Te manóvárad lakói sem panaszkodhatnak Kép
Azért a petezsák is szép látvány lesz Kép

Anyapoc,
fetát sütni nagyon könnyű, Stahl-féle recept. Keresztben kettévágod a sajtot, rárakod egy kiolajozott alufóliára, ezt a tepsibe teszed. A fetát megszórod á la gute fokhagymával, oregánóval, vöröshagymával, durvára vágott dióval, olivabogyóval és betolod a sütőbe 15-20 percre. Én egy kis trappistát is készítettem ezzel a módszerrel, nekem az jobban ízlik, mert nem olyan veszettül sós.

Na, most már télleg megyek aludni:
J.
jamina

Hű de lüke vagyok, ezt meg elfelejtettem:
ez a keret elajándékozandó Szóval ha kell valakinek ez a forma, szóljon, Bpestre el is tudom vinni.
J.

Ui: gyógypuszi-tiltásKép: -ez nem egy komoly dolog, ne is foglalkozzon vele az, aki nem küldözgeti KépKépKép
jamina

Nimaat,
eredetileg itt volt, sokkal reszletesebben, nagyobb kepekkel:
http://www.bbc.co.uk/homes/design/design_inspiration/factsheets/497.shtml
de most csak itt elerheto: http://www.bbcamerica.com/genre/home_living/changing_rooms/crseries12b/changing_ rooms_s12b_ep10rm2_factsheet.jsp
Neked vannak hasonlo otleteid, jo oldalaid?

Jamina,
kosziKép

-Afonya
Névtelen

Kedves lányok!

Tévedésből egyikőtöknek-másikótoknak a férjem egyik kukacáról küldtem a mélt(dogman).

Arra kérlek titeket, hogy a profilomban is megtalálható frenny@freemail.hu-ra írjatok!Kép
Köszönöm

Cisó
cisó

Cisó!

Köszi, megkaptam!

Panni
panó

Panda!
Matricás dekupázs:
<a href="http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=39&post=210155#POST210155" target=_top>itt</a>

Magdi
gallainémagdi

Magdi!
Köszi Kép. Megpróbáltam megnézni, de mire modemmel letölteném az oldalt, beleőszülnék (és a gatyám rámenne Kép). Majd este megpróbálom. Vagy nem tudnád esetleg a szöveget idemásolni?

Cisó!
Megkaptam az ötlettárat, jó hosszú! Talán húsvétig sikerül elolvasnom Kép.

Csi!
Lebeszéltem a tesómmal, ma megnézi Neked a szalvétákat, este tudja adni az infót. Ha sikerül, még ma tudatom Veled Kép!

Panda

panda
Halásztelek

Magdi, Panda!
itt a matrica leírásának a képe: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/46293.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/46294.jpg
Panda!
húúú, de izgulokKépKépKép
Csi
Névtelen

Sziasztok

Afonya jol olvasok sorok kozott? Ha igen akkor gartulalok neked nagyon.

Napocska
napocska

OFF
Napocska,
gyalulás során elveszett a mail-címed. Írsz néhány sort?
J.
jamina

Panó, Magdi, Csi,
csomagjaitok útra készen várják a holnapi napot. Akartam pár kedves sort is írni melléjük, de mire eszembe jutott, már lezártam a borítékokat Kép

Kedves Katáink,
boldog névnapot Nektek holnapra! Kép
(Szaffi azt üzeni, hogy tyityetye)

Küldjön valaki egy kis alkotókedvet!
J.
jamina

Cisó!

Ezek szerint én is a férjed kukacára(hű de izgi!)válaszoltam.de most itt is szeretném megköszönni,megkaptam az ötletgyűjteményt!

Jucus
20170114224602

KépKépKép
KépKépKép

Csak ennyire vagyok mérges...megcsináltam egy gipszképet és miután kész lettem,át akartam helyezni..a többit el tudjátok képzelni...

Zsuzsa

Állati jó lett a szoba!!!Teljesen belezúgtam!Nem lehet összepakolni a négy sarkánál?Akkor elküldhetnédKépKépKép!

Áfonya

Nekem is tetszik a képedKép.Mi a keret?Igazi mohaszerű?Engem a fránya szkenner mindig becsap!És csak ne lázadj!!!Tudod,hogy szeretnék én már egy olyan petezsákot látni???KépKépKép

Jamina

Asszed lehet kapni olyan vadkacsást SZ-t?...KépKét boltot is végigtúrtam...csak másmilyen volt.De ha senki nem jelentkezik a formádra,akkor én átveszem,csak mondd meg,mi légyen az ellenszolgáltatásKép.Csak nem....SZALVÉTA???KépKép
Jól hangzik a fetarecept,asszem kiprószintom!

Kata007

Ó,köszönöm,nagyon várom a mélt!Ja,katicás szalvétából csak 1 van,azt küldöm néhány másikkal egyetemben.Itt mindent elözönlöttek a karácsonyis szalvéták,így a boltokban sem találtam Neked.

Magdi

Én is innen lestem a matricadekupázst,csak kicsit olcsósítottam az eljárástKép.

Anyapoc

anyapoc

Áfonya!
Nagyon klassz a manós képed!Kép

Jamina, Panó, Magdi!
Csomagok készen, holnap postára adom őket.

Jamina!
Lassan holnap van, tehát köszi!Kép

Ildikó!
Megkaptam a szalvikat, nagyon szépek, köszike! A katicásat főleg!!!!!!!!!!!!!!!!Kép Én is készítettem neked egy párat, holnap feladom a Tiédet is.

KovKata!
Neked holnap nézem meg a barikásat, talán még a Tiéd is útnak indul holnap!Kép

Anyapoc!
Mail megy nemsokára!
Húúúú, nagyon várom a katicás képet. Hidd el minden ismerősöm katicás képet keres nekem, de eddig még csak innen kaptam Ildikótól.

Gipsz:tudom mit éreztél.Kép Én egyszer jártam így, azóta tálcára teszem a formát, hogy ha át kell helyezni, ne repedjen meg.

Zsuzsa!
Nagyon szuper a szoba!Kép Maradt még SZ-ád?

Nekem pedig pár új művem: Hóvirág, Kála, Napraforgó, Sárga

Aztán kipróbáltam valamit. Van 5 db ILYEN ABLAKDÍSZEM különböző mintákkal, de elég régi, látszik is rajta, hogy már ragasztva is volt. Kipróbáltam, hogy a genothermára ráragasztottam a szalvétát, majd rá szintén genotherma. Amikor megszáradt a dp. lakk, akkor kivágtam a formát. ILYEN LETTKép Már csak cérnát kell fűzni bele és mehet az ablakba.

Ez pedig egy TÉLAPÓS TÁL. Az átmérője nem sokkal kisebb mint egy egész szalvéta és elég mély. Szerintem nem lenne rossz szalvátázva egy hasonló tál, ugye?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok,
Teljesen lázba jötten a szalvétatechnikátólKép. Ma vettem is egy könyvet róla, viszont fogalmam sincs, hogy hol tudnék venni dekupage ragasztót. Ti hol veszitek?

Jucusmamus,
A 4 kisablakos mikulásos szalvéta engem érdekelne. Cserébe tudok küldeni az itt látható micimackósból.

Forti,
Veled is cserélnék ha lehetKép. A citromos, barackos... mintás jól jönne. A konyhámba készítenék belőle képet. (Pont ilyen árnyalatok vannak a konyhában.) A kerti virágos és a Cucina feliratos is jöhetne. Megnézem milyenek vannak még itthon és csereberélhetnénk többet is ha gondolod.

Kata007,
Nagyon szépek ezek a képek, a keretet te készíted gipszből, vagy készen veszed?

Pusz,
Ilke

popjpeg{46431,}

KépKép
KépKép
ilke

Bocsi,
Remélem most sikerülKép.

Ilke
Kép

KépKép
KépKép
ilke

Boldog névnapot minden Katának! Locsogni, vagy kopogni fogtok? Rajtatok a világ szemeKép

Kataooo!
Sokan írják nevemet ÍÍÍvel, nyilván ők már felismerték bennem az isteni szikrátKép
Jók a képek! Egyszer próbáld ki, hogy eltérő színű festékbe mártott szivacsot kinyomkodsz, és a keret rücskein egy irányban végighúzod. Olyan lesz, mintha spárga lenne a keretben.
Ha leánykád szalvétázni kezd, rendben, de nem állom a számlátKép Van olyan katicásom még itthon, ami a dobozon van, valahol a képtár elején. Kell?
Jók ezek a karácsonyi tálak, csak az a bajom velük, hogy már eleve nagyon szépek, akkor meg minek szöszöljön vele az ember. Simát még nem láttamKép.

Jamina!
Megvan a bocis! Azaz ma láttam előtűnni, de aztán elnyelte a szalvétatömeg, de a lényeg az, hogy megvan!!!

Zsuzsa!
hiányzik a lámpa a képrőlKép Úgy az igazi Lakáskultúrás...

Ilke!
Hobbiboltokban, papírboltokban lehet kapni ragasztót.

Áfonya!
velem is csak a tizenkettedik hét után foglalkoztak...
Van már kész vízcsepped? MUTI!!!

Láttátok Gigóca képtárát? Tök jó!

Csi
csii

Kata007

Köszönöm a levelet, megkaptam, a héten rakok össze Neked én is egy adagot és küldöm.

Neked és minden Katának, Katicának nagyon boldog névnapot kívánunk!Kép

Cisó
és lánykája Liza /aki szintén névnapos/
cisó

Katák

mindenkinek boldog névnapot.

Gigóca
gigóca

Sziasztok!

Katák!
Mindnyájatoknak boldog névnapot kívánok.

Jamina!
Itt van egy kis alkotókedv.Kép

Zsuzsa!
Nagyon szép az új szoba.

Cisó!
Lehet, hogy a férjed sok levelet kapott? Köszi a gyűjteményt. Lánykádnak boldog névnapot.

Ilke!
Én is kaphatnék micimacisat? Nagyon jók.

Lányok!
Nagyon szépek az alkotásaitok. Mikor fogok én eljutni idáig?
Tettem fel szalvétákat a képtárba, aki kér, jelentkezzen.
Ezekből 1-1 db van, ezért csak 1/4-eket tudok küldeni: szalvétáim1
szalvétáim2
Ezekből egészet is tudok küldeni: szalvétáim3

Magdi
gallainémagdi

Sziasztok!
Még egy kérés: van valamelyikötöknek lovas szalvétája. A nagylányom teljesen pacimániás lett, az összes zsebpénzét lovaglásra költi és mindent gyűjt, amin ló is szerepel, de szalvétát eddig sehol sem találtunk. Kép Ha tudnátok szerezni, nagyon megköszönném.

Magdi
gallainémagdi

Sziasztok!

Először is:Minden Katának Boldog Névnapot! Kép Kép Kép

Jamina!
Persze, van még kávém, hány szemet kérsz? Kép

Zsuzsa!
Hát, te aztán nem unatkozol mostanában!
Nagyon szép lett Előd szobájaKép

KataOO7 !
Örülök, hogy tetszik a katicás SZ. Akkor én is várom a csomagotKép
A Napraforgós képed nagyon klassz!

Áfonya!
A te képedről meg ne is beszéljek...
Hány ilyen van még a tarsolyodba?

Magdi!
Tegnap feladtam a csomagodat!
Láttam az új szalvétáidat, szeretnék kérni párat belőlük:
A Télapósból / ami a jegesmaci mellett van/,
és a téli tájból.

Ildikó
ildikó

Köszi mindenkinek a köszöntést!Kép

Lányok!
Csomagokat feladtam, de ha valamelyikből mégis kimaradt valami, akkor szóljatok. Olyan sok volt egyszerre, hogy nem lepődnék meg ha összekevertem volna valakiét.Kép

Ilke!
Én csinálom, ilyen a gipszformám. Pedig én kicsit idegenkedtem a csavart szél miatt, de másfajta nem volt akkor, én meg aznap már képet akartamKép önteni, tehát megvettem.Kép
A micimackósból ha van még, kérhetnék én is???

Csííí!
Köszi!Kép
Nálunk spec. se nem kopog, se nem locsog.Kép
De jó, hogy mondtad ezt a szivacsos dolgot. Én is láttam, hogy a kerettel csinálni kellene valamit, mert túl-túl egyszínű??? Amit írtál első olvasásra nem értem.Kép Másodikra sem.Kép Milyen rücskökön húzzam végig? Mondjuk a barna keretnél mártsak szivacsot mondjuk sárgába, nyomjam ki és hol húzzam végig? A csavart minta mellett (befelé a kép felé)? Az ötlet nagyon tetszik, csak nem értem.Kép (Tudod rendőr vagyokKép)
Lánykámnak állom a számlát, de Te pedig gyártsd a képeket, hogy tudjon miről koppintani.Kép
Katicás???? Hogyne kellene!KépKépKép

Cisó!
Várom!Kép Lánykádnak is boldog névnapot!

Ildikó!
Neked is feladtam a csomagot!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jamina, Kata007!

Szalvéták ma reggel elindultak, szóljatok, ha odaérnek!

Mindenkinek boldog névnapot, akinek névnapja van!

Panni
panó

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?