Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kikuka, Vivi is császáros baba volt? Azért kérdem, mert Léni a farfekvés miatt volt császáros és nagy az esélyem arra, ha lesz második, hogy Ő is az lesz...bár néha van aki meg tud szülni természetres módon. Azért a tesó projekt picit még várat magára, :lol: tegnap arról beszélgettünk Apával, hogy a második lányunkat hogy nevezzük, neki ezek a nevek jönnek be: PANNA, PANNI és VIKTÓRIA...na mondom, várjunk még ezzel egy iciri-picirit... :lol:

Mogyo, jó a menüsor. Már többször akartam tőled kérdezni, hogy tudsz ennyi jó és nem egyszerű kaját megcsinálni Ágikától? Mindig nyugodt vagy alszik sokat vagy valaki vigyáz rá?
Én akkor tudok nagyot alkotni a konyhában, ha Apa itthon van, ritkán alvási idő alatt, de ez utóbbikor inkább porszívózás, vasalás, stb..

Megyünk sétálni, meg veszek vitamint Léninek. A doki mondta, nem árt MULTIKID CA vagy VAS. Majd meglátom melyiket veszem meg. Délután vihart mond, úgyhogy húzunk is kocsikázni:)
Vendég

Kikuka, Eszti is álomszuszi, éjjel fél 9-től reggel 8-ig aludt ébredés nélkül!!!, délelőtt is több. mint 2 órát aludt, és most is nyomja... szerintem biztos az is közrejátszik, hogy megszűnt a hőség. Hál' Istennek (nyaralóktól elnézést :oops: ).

Kép
waterlilly

ja, aludnának, ha rá nem keztde volna a szomszéd megint :evil: :evil: :evil: Huba alszik, oké, de Petrát zavarja a fúrás. és engem is...
...
hátha csöndben maradnának addig, míg elalszik :roll: :?

Kép
an°°di

Andi.ez nagyon rossz!
Nállnuk anyóséknál ilyen a felső szomszéd de már 24 éve otthon dolgozik és volt belőle balhé is és még anyóos volt szinte meghurcolva ,hogy mert szólni ,hogy otthon még pihizni sem tud az ember!

Főzés:Hát nállunk is akkor van mikor apa itthon van, vagy kiviszem magamhoz a csajt!
De ha együdl vagyunk én magamra nem főzök minek!

Tesó: bár a többiek tudják de én sem szeretnék mégegyet!
Azt hiszem én egyre vagyok beállitva tisztelem a sokgyerekes anyukákat(puszi nektek egy hatalmasat Andi ebben te is benne vagy az ikrek miatt)

Ha netán nyerek a lotton akkor bevállalok még egyet!

Ja a fontos: voltunk dokinál jól van a csaj szombatig ugyan kell még adjam az antibigyót de ennyi!
Remélem vége lesz már enek a betgségnek!
Ja és ha hétfőig rendeben és hétfőn nem piros a torka akkor szerdán szuri(agyhártya elleni 2-ik oltás)

Új szerzeménnyel!
Kép

Fogas nagyasszony(itt azért látszik ,hogy beteg )
Kép

Kép

Kép
mogyoland

Valamiért nem enged több képek felrakni!

Kép

Kép
mogyoland

Kép
Szerintem túl komoly nem??? :lol:

Kép

Kép
mogyoland

És egy kis Eszti-túltengés, Kriszti kedvéért! :-D

Kép Apa ágyában fekszem ám!

Kép Szép a fülbevalóm?

Kép A hajkoronám hiányosságait kalappal leplezem

Kép Ülök a habtapimon

Kép Boldog habtapi-tulajdonos

Kép
waterlilly

Mogyó, örülök, hogy Ágika jobban van. Nagyon édes a képeken! Jó az IKEÁs etetőszék? Nincs kedvem 30 000 ft-ot kifizetni más típusért, ha ez is jó!

Kép
waterlilly

Anett: hogy birtál feltölteni én nem birok többet!
Pedig még van a tanulókutyusos Kikuka kedvéért!

Kép

Kép
mogyoland

Aranyos nagyon Eszti !Szép baba nagyon haja majd lesz! :lol:

Szereti nagyon az etetőszéket és igy tálcástól volt 4000ft!
Bevallom ,hogy sokkalom az árakat amiket kérnek ezért is!

Kép

Kép
mogyoland

Tanuló kutyussal!
Kép

Kép

Kép
mogyoland

Tesóprojekt? Tudjátok, én már bevállalnám, de én mazochista vagyok :lol: Nem tudom miért akarok még egyet, hiszen Pankával kezdetektől nagyon nehéz, talán épp ezért. Hátha a másodikkal könnyebb lesz :D

Edit, csak lánynév van? Fiú szóba se jöhet? :wink:

Anett, lehet, hogy nálatok is akkor lesz tesó,ha Eszti már nagyobb lesz.

Ágika tündér, örülök, hogy jobban van!

Kikuka, én nem aggódom, hogy nem elég, amit csinál, mert minden gyerek más, majd csinálja, ha eljön az ideje. Inkább csak az a bajom, hogy ezzel az állással hátráltatom a fejlődést.

Kriszti, egyáltalán nem veszem okoskodásnak a tanácsod, sőt! Egyébként azért minden nap van hason a csaj, ma majdnem egész nap igy játszottunk, felmentünk a felső szobákba és a perkettán kúsztunk egész délelőtt. Ott érdekesebb dolgok vannak, mert ritkán vagyunk fent. Ott van pl apa súlyzó állványa, hát az a sláger! No meg a nagy tükrös szekrény. Tegnap viszont nem volt partner egyáltalán, talán kedv kérdése ez is.

Szeparációs szorongás nem 7-8 hós korban alakul ki? Panka már nyomja vagy egy hónapja!

Hoppá, Esztikéről is látunk végre képeket! Milyen kis édes mosolygós!
Egyáltalán nem nő még a haja?

Ma vettem Pankának bio rizs-köles golyót, nasinak fog kapni, próbálom vele tanitani kézzel enni. Tegnap már kapott kistányéron negyedelt cseresznyét, 1 negyedet sikerült bevarázsolnia a szájába :lol: Bár az eléggé csúszós volt.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ikeás etetőszéken van biztonsági öv? Mert Panka már most próbálkozik a "szabadulással", mi lesz még később! Szóval sztem az fontos.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kép

Na végre sikerült feltölteni!Ez az utlosó!

Kép

Kép
mogyoland

Zsu, úgy tudom derékpántja van az IKEÁ-s etetőszéknek. Én ragaszkodtam volna az 5 pontos biztonsági öveshez, de azok kezdődnek 30 ezernél... :? Akkor meg már jó ez az IKEÁ-s is.

Kép
waterlilly

Lányok, annyira szépek a babák! Öröm ezen a topicon nézelődni!

Én szenvedek az allergiától de gyógyit a szopi miatt nem merek szedni..

Nemrég beszéltünk a körömbenövésről, hát nekem mára begyulladt ismét és gennyes. És a pedikűrös csak hétfőn tud jönni! Mi lesz velem addig? :? :D Csak tudnám ez mitől lesz időről-időre és csak amióta szültem..micsoda talány! :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Itthon vagyunk, persze nem volt MULTIKID CA. Ti milyen vitaminokat adtok a babuciknak?

Zsu, azért csak lánynév, mert Apa meg van győződve arról, hogy akárhány babánk lesz, mind csak lány lesz...na itt a gondolata: mert a családjában így van, az apjának három fia, a nagybátyjának négy lánya, itt meg két lány a családban....hehhe :lol: na mondtam a genetikát, de no comment
Egyébként nekem a Lázár és a Vince tetszett korábban, de már lehet nem lennének esélyesek:)

Esztella főhercegnő vagy nagyasszony nagyon bájos, így haj nélkül is. Majd csak kinő, egyik barátnőm 6 hónapos koráig kopasz volt, most meg alig tudja reggelente kikócolni logogó haját!!!

Ágika kis tünemény! Nagyon cuki még a betegség sem kottyan meg neki, mindig mosolyog! Jó a kutyus, hol vetted? Vmi áruházban?

A mi etetőszékünk fából van, majd ketté lehet szedni kisszéknek és asztalkának a babaszobába. Úgy 10 e lehetett kb. ajándékba kaptuk, de kék az ülése:) :lol:
Vendég

Ja és Apa gondolatából kihagytam a lényeget, hogy csak azonos nemű gyerekek vannak egy családban, no hát ez a lényeg:) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Huhh, vagyok én is, csak szokás szerint ezerfelé...
Örülök, hogy a kis betegek gyógyulgatnak!
Tényleg, mi van Timiékkel???????? Feltűnően eltűnt. Jajj, remélem, nincs gond a lányokkal!!!!!!

Helyzetjelentés: Boti is 2 napja taknyos, hogy mitől ebben a melegben? (Itt még az van, de tudom, hogy jön a lehülés.) Így aztán az apja szívja az orrát. Ennek ellenére éjszaka alszik, étvágya is van. Ő egy csodababa, mondtam már? Lehet, hogy ez csak 3-adjára jön össze, nem tudom. De az tény, hogy nem parázik annyit az ember, mint az elsőnél...(Láttam, hogy szóba jött a tesó téma.) Nekem sincs semmi segítségem, de valahogy belerázódik az ember, és most már el sem tudnám képzelni, hogy kevesebb babám van! (Ja, a férjem a kezdetektől 4 gyereket szeretett volna, de mivel én már 3 császáron túl vagyok, és a 3. az már nagyon gáz volt, nem hiszem, hogy be mernék még egyet vállalni...)

Levikém tegnapelőtt éjszaka arra ébredt, hogy hányt, de mindenhova sikerült: az ágyra, a szőnyegre, a játékok egy részére, ahogy szaladt ki a WC-re. Szerencsére csak gyomorrontás lehetett, mert utána semmi baja nem volt. Én viszont éjszaka 1,5 órán keresztül suvickoltam...

Babás képek ismét szuperek!

Ciripke! Ez az allergia vizsgálat milyen fajta volt? (Azaz hogy csinálták? Vérvétel? Vagy vmi más?) Csak mert az unokatesóm gyerekének csináltak vmi biorezonanciás allergia vizsgálatot, és egy csomó mindent kimutatott (nem tudom, az hogy működik). Most ők is kínlódnak, mert pl. a fehércukrot is kimutatta meg a tojást, ami elég sok mindenben van.

És bocsi, de mennem is kell, hallom Botikámat. Csak gondoltam, jelzek már, mert láttam, hogy hiányoltatok!

Betegek gyógyuljanak!!!!!!!!Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Ja, még annyit akartam, hogy császár után elvileg a 2. babát meg lehet szülni rendesen, ha nincs semmi komplikáció, szépen halad a szülés. A 3-nál itt már esélyt sem adtak, így programozott császár volt nekem. Bár itt-ott lehet hallani/olvasni olyan nőkről, akik 2 császár után természetesen szültek, de ez ritka lehet. No, ennyi, csak én profi vagyok ebben a témában sajnos! :lol:
Tényleg megyek dógomra!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Na csajok, itt egy kis Léni sorozat. Ma délután csináltam őket.

Kép IIII már két fogam van!

Kép Így ül a baba

Kép Léni őslények hiányában a játszószőnyeggel dörzsölte az orrát és így aldut el:)

Tényleg Timivel mi van? Remélem csak rossz a gépük vagy elszállt a net vagy vmi hasonló lehet és nem bababaj... :(
Vendég

Edit: Lénike is igazi csajszi lesz!
Nagyon szép kislány de it minden baba gyönyörű!

Irtam Timinek emailt remélem megkapja és válszol rá!

Kép

Kép
mogyoland

Így igaz Mogyo, itt tényleg minden baba gyönyörű!!!!!

Mogyo, főzök ezerrel!!!

:lol:
Vendég

Kikuka! Marci is febr. 14-én derült ki. Bettinek aznap van a szülinapja, épp tüdőröntgenre indultunk mert betegek voltak, elötte megcsináltam a tesztet, igy apa ment be velük. Bettinek tüdőgyulladása volt, én meg másnap olyan beteg lettem, hogy felállni nem birtam. Nagyon emlékezetes volt.

Edit! Betti faros császáros volt, a többiek nem.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hellllllóóóóóóóó!
Mogyó kösz a kutyusos képeket, Ágika gyönyörű, de ezt már mondtam párszor. És ez az állat zenél? beszél? vagy mit csinál?? esetleg Neked kell elmagyarázni, hogy melyik a talpa, a pocija...stb.Végülis, rá van írva.... :lol:

Edit!!!!! nekem Panni is császáros volt, mert az első babám még annó 21 éves koromban halva született 9 hónapra és nem tudtam simán megszülni, így megcsászároztak vele. Rá két évre jött Panni és az orvosom nem akart kockáztatni, így Őt is kiszedték. Vivivel meg már programozott császárom volt. Hát röviden ennyi. De most olvastam a kismamában hogy van olyan anyuka, aki egy császár után simán szüli a babáját, attól függ, hogy halad a szülés, és hát hogy milyen helyzetben fekszik a babácska ugyebár. :wink: Szóval van remény!!!!!!!!!! Bár engem ha kérdeznének én inkább császárral. :roll: :roll:
Nem mellesleg Léni csodaszép azzal az egyszem fogával... :) (remélem nem sértettem meg, ha azóta már több kinnt van Neki 8) )

Ez a Timi ügy már eléggé aggaszt. Sose tűnt el ennyire. Mi lehet Velük??????? Remélem nem a lányokkal van vmi....... :roll: :roll: :roll:

kikuka

Játszószőnyeg alatt alvó Léni behalás!!! :lol: :lol: :lol: Amúgy meg nagyon édes puszilgatnivaló Babszem-baba tényleg!

Bea, minden tiszteletem a tiéd. No meg Ciripkéé. Erre születni kell, asszem.

Timi eltűnése engem is aggaszt. Remélem csak a net szállt el.

Kép
waterlilly

Tök jó, hogy megint feljött ez a tesó projekt, én is állandóan ezen morfondírozom, de többnyire csak a kifogásokat gyűjtöm, hogy még miért ne :cry: A túlsúlyom az egyértelmű, de most olyanokon is jár az agyam, hogy hogyan lehet egy picit igény szerint szoptatni egy totyogós mellett. Nadi eleinte egy-másfél órákat szopizgatott, és szinte egész nap csak punnyadtunk a kanapén. Kistesónak ez megadathat?! Prücsi, Timi, meg akiknél még ilyen 2-3 év van, hogyan volt ez?

Anett, gyönyörű Eszti, nagyon elegáns vonásai vannak, haja meg majd lesz, simán örökölhette a Tiéd is, csak később fog kinőni neki. Vitaminokkal tényleg elgondolkodtattál.
Cukkinit én kimagoztam :cry: Gáz, mi? :lol:
Karalábét megesszük akkor mi. Mondjuk ez a tyúkanyós táblát elnézegetve, én mégsem vagyok annyira óvatos, mert brokkolit már adtam. Itt viszont a spenót van előbb, érdekes. És a banán nem is szerepel benne, no de arról tudjuk, hogy mindenki másképp gondolkodik.

Én is császárral szültem Nadint, arctartás miatt, nem programozott volt. És minden vágyam, hogy kistesót hüvelyi úton szüljem. A vajúdás minden kínját átéltem Nadival is, és bár nem tudom milyen a kitolás (biztos nem kellemes :lol: ), de a műtét utáni lábadozás annyira szar volt, és annyira akadályozott a gyerek ellátásában, hogy ezért nem ment nekünk többek között a szopi rendesen, és a depim is növelte szerintem.
Mondjuk nekem a császárnál az is közrejátszott, hogy a doki már a 7. hónaptól mondogatta, hogy nagy baba lesz, és nem fog csak úgy kicsusszanni, az ikertesóm meg vákummal szült, ami iszonyat volt az elbeszélés szerint (nem a vákum, hanem h vissza kellett tartania a tolófájásokat), szóval pszichésen sem lehettem a toppon.

KépKép
kertikiri

Na csak elküldtem, mert Nadi jelzett.

Én írtam tegnap Timinek iwiw-en, és látszólag el is olvasta, de nem válaszolt :cry:

Edit, Léni nagyon édes, az alvástechnikája pedig behalás :lol:

Nadi is 3 órát aludt délelőtt, du viszont egy szemhunyásnyit sem.

Na, még csak annyit, hogy ma úgy vásároltunk, hogy Nadit beültettem a bevásárlókocsiba, tudjátok felülre, ahol kilóghat a két lába. Tök édi volt :lol:

Anett, ügyes Eszti a lábujjszopival!

Jóéjszakát mindenkinek.

KépKép
kertikiri

Hajrá hüvelyi szülés, de csak annak aki arra vágyik.

Kiri! Azért ez a túlsúly kicsit erős kifejezés, de 2 kisgyerek mellett az tuti eltűnik! Én sem mondom, hogy nincsenek nehézségek, de megéri szerintem a kis korkülönbség!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Cirip, én is ezt súlykolom magamba, hogy muszáj minél előbb, mindenki érdekében. És vágyom is rá, csak hülye vagyok, na mindegy. A Te gyerekeidet elnézve meg aztán pláne egyértelmű, hogy a szereteten kívül a legnagyobb ajándék, amit a gyerekednek adhatsz, az egy testvér.

KépKép
kertikiri

Szép estét!

A mai nap nálunk elég jó volt, leszámítva azt, hogy Petra "anya függő" lett.
Ha nem látott vagy hallott akkor hatalmas sírásba kezdett.

Tesókérdés, még nem tudok róla nyilatkozni úgy érzem ezzel még várnom kell :)

Olyan mérges vagyok vettem kb 1 hónapja vagy 30db muskátlit, és most már kb. a fele kipusztult.

Mogyo!Ágika nagyon vidám kiscsaj.

Eszti pedig nagyon csinos a képeken!!!Hol vásárolod neki ezeket a szuper ruhákat???

Edit! Léni is egy kis édes, a játszószőnyeg alatt érte utol az álom??

Én is mutatok egy pár képet ha nem gond!

Andi
KépKép[/url]
andi005

A képek:
Kép

Kép

Kép

Andi
KépKép[/url]
andi005

Petra már igy nyomja a bevásárlókocsiban?
és micsoda szempillák!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ja-ja Ciripke tegnap voltun először így vásárolni, mert már untam a babakocsi csomagtatóba való pakolását.De bejött a dolog :)

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi005! Mennyi kék szemű gyerek van itt! Nagyon cuki Petra!
Edit! Nem semmi lányod van, hogy így elalszik! Nagyon édes!
Ciripke! Majd, ha lesz időd, írd már meg, milyen allergia vizsgálat volt a gyerekeidnek! Köszi! És tök jó, hogy egy császár után a másik kettőt "simán" szülted.
Kiri! Én Levivel kb. ugynígy jártam, már vagy 10-en ott álltak mellettem (még rémlik, hogy mintha hallgató(k) is lett(ek) volna, és mindenki csak azt kérdezte, hogy nem kell nyomni, én meg mondtam, hogy nem. Nagy nehezen kitágultam, erre kiderült, hogy elfordult a gyerek, nem volt beilleszkedve a feje, így aztán gyors kapkodás, és vittek a műtőbe. Rékánál lett volna esélyem a hüvelyi szülésre, de vele húsvéthétfő reggelén vérzésre ébredtem, siettünk be, részleges lepényleválásom volt, ami percek alatt teljesen le is válhat, így fájások nélkül vittek a műtőbe. 3-adjára pedig programozott császárom volt.
2. és 3. gyerek szoptatása: szerintem nem lehet ugyanúgy igény szerint, mint az elsőt. Nálunk legalábbis így volt, Levi sokszor komfortcicizett, a másik kettő csak célirányosan kajára használja/használta. Meg is lett az eredménye: Levikém 2 és fél évesen hagyta abba, amikor kiderült, hogy kistesó lesz...Már bölcsibe járt, én dolgoztam, de reggel és este még kérte. Réka már 15 hónaposan magától abbahagyta, Boti pedig még vagy 4-szer szopizik, de iszonyú hamar kiszívja, és ki is köpi, nem cumizgat rajta.
Kikuka! Ez nagyon szomorú. :cry: Sajnálom a kisbabátokat! Mi történt vele? Persze csak, ha publikus. Akkor Te is 3 császáron vagy túl, sorstársak vagyunk!
Mogyo! Én is kivi vagyok, mit tud ez a kutya!
Anett! Hidd el, én sem érzem sokszor azt, hogy erre születtem, főleg ha szétvet az ideg...De azért nem bántam meg! Tényleg az a jó, hogy ők már egymással elvannak, mégha vannak is viták. És Botinak már az szórakozás, ha nézi, hogy a nagytesók mit csinálnak. Őt nem kell nagyon szórakoztatni. :lol:
Nos, mára ennyit belőlem. Holnap és holnapután meggyet szedünk, péntek 3-ra le kell szedni 6 fáról a korai fajtát, mert van rá vevő. (összesen tizenvalahány fa van, a többi 1 hónap múlva érik) Így aztán nem leszek, mert magunknak is akarok egy pár üveggel eltenni. Jóccakát!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Kikuka, én is nagyon sajnálom a babádat, én nem is mertem rákérdezni a dologra.

Biorezonanciás volt az is. Kár volt megcsináltatni, nem tudzopisok mit kezdeni az eredménnyel. Hülye vagyok! Wgyébként kutya bajuk!

Nem tudom, miért alakultak igy a dolgok, de nálunk Barnu volt a komfortszopis. Még olyan is volt, hogy Barnu szétrombolta Betti legóját, erre Betti elkezdett toporzékolni. Anya szoptasd meg, azonnal szoptasd meg! :lol:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Visszaolvastam, hát nagyon belendültetek!

Tesó procejt: Kriszti, ne aggódj én is csak halogatom számolgatom, hogy mikor lenne célszerű. De ha végiggondoljuk akkor hülyeség. Ha már itt-ott lenne akkor csak megoldanák valahogy! Na azért még én is tolom egy kicsit :D
Ciripkének volt igaza, mikor azt mondta, hogy amíg mi egyedül vagyünk 1 gyerekkel (apa nincs itthon stb), addig neki van két nagyobb gyerkőce aki azért rá tud nézni Barnura.

A fényképek nagyon jók minden kis lurkóról.

Andi: Elképzeltelek ahogy elütöd a gyalogost, tök vicces volt. :lol: Na de nincs harag!!!!!!

Kép

Kép
ádibaba

Vicuska: Próbáld meg a lábujjadra a Tetrán kenőcsöt. Kicsit leviszi a gyulladást (remélhetőleg).

Én ma voltam pedikűrösnél, ki is festette franciára. Ma egész nap a lábujjaimat néztem. Megigértem neki, hogy én nem esek neki ollóval és megbeszéltük a következő alkalmat. Már most függő vagyok :roll: :lol:
Ott volt egy csajszi nagy hassal szeptemberre van kiírva. De furi volt, hogy tavaly ilyenkor még mi is így voltunk. Most meg én meséltem neki.

Kép

Kép
ádibaba

Edit, Vince nekem is bejön. :wink:

Bea, ennyi kis beteget, gyógyuljatok meg mihamarabb!
3 császár? Huh! Miért volt nagyon gáz a 3.? Lehet, hogy már mondtad, de nem emlékszem.

Lénike kis édes, főleg, ahogy alszik, az tényleg behalás :lol:

Kikuka, ez nagyon szomorú :( Mi történt az első babával? Kederült, hogy mi volt a gond? Persze csak ha nem vagyok indiszkrét.

Én is szeretnék normál úton szülni, mert a császár utáni lábadozás az tényleg szar dolog. A hüvelyi úton szülő anyukák a kórházban már aznap simán jöttek-mentek, a császárosok (én is) felkelni is alig birtunk, és tényleg akadályoz a baba ellátásában.

Kriszti, mi ma még babakocsival nyomtuk a vásárlást, de anyukám pont most mondta délután, hogy próbáljam meg beültetni felülre a bevásárlókocsiba. Nem is gondoltam rá, egyszerűen nem esik le, hogy már ekkora gyerekeink vannak :shock: :D

Látom Petrus is igy nyomja, tündéri! :wink:

Ciripke irta régebben, hogy Marcika nagyon sokat szopizik, szóval 3. gyereknél is van azért rá lehetőség. De majd Ciripke megmondja! Tényleg, mikor megyünk vásárolni?

Holnap babaúszás, kiváncsi vagyok mi lesz!
És el akarok menni játszóházba is Pankával, vagy zenebölcsibe, van itt Veresen mindkettő.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Bettikének is vettem ám körömmatricát! Én vagyok a pedikűröse.

Mi holnap elnézünk a református babaklubba. 2 éve nem voltam! Persze most lesz az utolsó, nyári szünet lesz!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ja a cici, ha nem dolgozom igény szerint meg éjjel is. De a nagyokat ez nem zavarja. Bár tavaly ilyenkor még fogalmam sem volt arról, hogy Barnu ilyen könnyen átengedi! De Marci nem lesz olyan függő, már most látom, mert nem kapja meg minden csip-csup bajára

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, ez az "anya szoptasd meg, azonnal szoptasd meg" sztori nagyon vicces volt! :lol: Bettike aranyos lehetett! Cici=a rosszaság gyógyíre...

Kriszti, lehet, hogy a 2. babó nem fog órák hosszat cicizni rajtad, de lesz egy tesója, aki imádni fogja, akitől kap egy-egy simit, puszit, aki majd megtanítja egy csomó dologra. Meg neked is sokkal több rutinod lesz.

Andi 2: hát az utolsó 2 képen Eszti egy Franciországból származó neglizsében van, a pöttyös body C&A, az apróvirágos ruhácska TESCO, a kalap Brendon. én nagyon szeretem a TESCO-s gyerekruhákat. Bár 2 napja egy jó kis turkálót is felfedeztem a közelben, és vettem két tüneményes nyári ruhácskát, fillérekért.
Az első pedikűr után én is a lábamat bámultam egész nap! :lol:
Petra édes a képeken, a SPARos kocsiban is, meg az alvóson is! És gyönyörű kék a szeme. Jó sok kék szemű babó van itt.

Eszti és a haja: hát azért növöget neki. Eleve nem volt sok neki, az ugye kihullott, de most már van egy kis boholy a fején. Csak hát szőke, mint az apjáé, alig látszik, csak ellenfényben... Mondjuk nem bánom, hogy ha most nyáron még nem izzad emiatt is a feje, meg ha a hajszárítót nem kell használnunk egy darabig. Csak itt már sok babának olyan szép nagy haja van.

Kép
waterlilly

Szerintetek eljutok addig, h egy oldalt el is olvassak?
Ja, és csak a babanet csinálja ezt...mondom, h allergiás rám?

Hátha a gyerekemre nem:

Anya, szerinted, ha bemászom a kosárba, akkor úgy könnyebebn tudok csemegézni belőle?
Kép

Fontos hívást várok, a telcsimet rezgőre állítottam, így ráteszem a kezem, akkor is "meghallom" alvás közben
Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Ábel a businesman, irtó elfoglalt

Szabi reggel hatkor ért haza bécsból a bon joviról. :shock: 3,5 óra alatt jöttek ki a parkolóból :twisted: :roll:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

hogy ezek a csajok, kisfiúk milyen gyönyörűek, de tényleg nem udvariasságból írom ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Nem vagytok indiszkrétek lányok, már tudok róla beszélni. Igazából sose derült ki, hogy mi volt a konkrét ok, de egy egészséges, 3 kilós 50 cm-s kisfiú volt. Krisztián lett volna. Nem volt terhességi mérgezésem, semmi rossz laboreredmény. Valószínűsítették, hogy a köldökzsinórban keletkezett egy vérrög, ami ugye elzárta az oxigén útját. Ezért kellett szednem gyógyszert a Pannival és a Vivivel is. Astrix volt a neve. Paráztam is, nehogy valami bajuk legyen tőle, de a doki mondta hogy dehogyis. És úgy is lett.
Hát azóta már jó nagyfiú lenne!!!!!!!! 1999. aug. 18-án született meg. Na mindegy, illetve nem mindegy, de már nem tudok rajta változtatni. Annyit tudtam, mikor felocsúdtam, hogy nekem azonnal kell gyerek. Ez volt ugye augusztusban, és a köv. júniusban már útban volt a Panni. Csak hát azt tényleg senkinek nem kívánom, mikor ugye bedurran az ember melle szülés után, és nincs kinek odaadni a cicit. Hormonokkal apasztották el, amitől voltam vagy 65 kiló. Aztán elkezdtem lefogyni, és újra terhes lettem. Újra hízás.... Úgyhogy így a 3.császár után, már nem ugrál az ember. Meg én asszem nem vagyok 3 gyerekre tervezve, bár mi is hárman vagyunk testvérek. És ezúton minden elsmerésem Ciripkének, Beának és mindenkinek aki 3 gyereket nevel. :wink:
No, elmegyek összerakom a lakást, majd még jövök.
Ha Timi elovasta az iwiwes üzit ,akkor nem szállt el a netük. Csak azt nem értem mi a baj???? Megbántottuk????? de mivel?????? :roll: :roll:

kikuka

Na sziasztok!

Irtam Timinek és válaszolt ne tud feljönni a babanetre!
Betegek a csajok és kapják a gyógyszert!
De azt irta a Timi ,hogy Majci még most is pörög ezerrel!

Tanulókutyust(9000 ft vettük)
Amugy mond mondokákat, abc. számol, mondja, poci,fül, talp,és akkor milyen szinű!Elég sokat tud és már látom Ágikán ,hogy céltudatosan nyomkodja!
Szerintem jó játék és szereti nagyon!

Kikuka. még a ideg is végig futott rajtam!
Sajnálom!
De lényeg van két szép lányod .

Prücsi: Ábel is jó kis fickó lesz!

Andi005: hát Petra is kész nagylány már!
Múltkor én isa már beleültettem de még néha eldöl benne de már az ülést is szépen nyomja ugyhogy követlkezőleg is már ebben nyomjuk!

Kép

Kép
mogyoland

Jó reggelt!

Kikuka, én sem mertem feszegetni a témát. Úgy becsülöm a nyitott és őszinte embereket és téged is. Szomorú dolog történt veletek, biztosan örökre megmarad ez az emlék, de a két csodaszép leányod kárpótol mindenért!!!!

Timi csajainak jobbulást, majd ha jön biztosan beszámol róluk!

Ciripke és Bea, minden elismerésem a tietek! Császáros és természetes szülés..mindent átéltél Ciripke, Bea meg három császárt, az sem lehetett egyszerű! A szopiztatós rész is nagyon tetszett, mi sajnos ilyen szép dolgokat nem élhettünk át Lénivel, mert csak 3 hónapig volt elég a tejcsi. Utána bejött a tápi, de még 4,5 hónapig esténként cicizett egy kicsit. Engem nagyon megviselt a tejem apadása, pedig mindent megtettem a tejtermelés érdekében és most nem viccelek, szó szerint mindent!! Biztosan jó lehet még szopiztatni az ekkora babucikat is, ezért szomorú vagyok, hogy nem élhetjük meg az ilyen pillanatokat... :( Bár mindenki azzal vigasztal, hogy a 3 anyatejjel eltötlött hónap is sokat jelent az immunrendszere szempontjából. Aztán, hogy lesz e allergia vagy nem, majd a természet eldönti!

Zsu, én nagyon hamar felépültem a császárból. Tényleg nagyon hamar, egy hét múlva már teljesen más volt minden. Nem korlátozott az ellátásban, pedig vigyáztam magamra rendesen.
Vendég

PS:

Én a császáros szülésre szavazok!!! Nekem problémamentes volt, gyorsan felépültem belőle, semmi baj és szövődmény nélkül!
Vendég

Köszi Edit!!!!!!!!!!! én asszem a kreativitásodért irigyellek, ja meg a kézügyességedért (is) 8) :D

Egyébként a harmadik császár egy kicsit engem jobban megviselt fizikailag, de csak maga a műtét. Dokim szerint azért mert több idő telt el a köv.-ig, és több volt a letapadásom!!!! gondolom az izmok, meg ilyenek. Úgyhogy még egy indok hogy tessék kistesót gyártani 2-3 éven belül!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kikuka

Kikuka, szomorú ez a történet. Az egyik barátnőm szinte ugyanígy járt: az ő kislányának a lábacskájára tekeredett rá a köldökzsinór annyira, hogy elszorította a keringését, 1-2 héttel a szülés kiírt időpontja előtt... Ők is gyorsan bevállalták a következő babát, és hamarosan megszületett az egészséges kisfiuk!

Pücsi, Ábel olyan aranyos!!!

Lányok, akinek van kedve, és szereti a macskákat is, az hozzánk jöhet bármikor délutánonként. Tegnap itt volt egy 9 hónapos kislány az anyukájávak, nagyon jól éreztük magunkat. Ha elunják magukat a gyerkőcök, a sétálásra alkalmas, játszóteres Duna-parti sétány 5 perc. A XIII. kerületben, a Duna Plázától 5 percre lakunk!

Kép
waterlilly

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?