Sziasztok!
Koszi a zsirafom ugyeben erkezett hozzaszolasokat, megnyugodtam
A zebram miattiakat is
Panda,
nem irtad, mit vettel Pesten?
Olvasni is olyan jo es megsem az en penzem fogy
Csi,
es ez most mit jelent, Jamina vegre vesz normalis gepet, hozza normalis netet vagy karacsony elott annyi?
Kata,
nekem nem voltak katicas szalvetaim, ugy remlik. Viszont van par, amit a lanyoktol kaptam, csak ugy, csomagban. Azokbol tudok kuldeni, de azok csak egykek.
Csi,
majdnemhogy nincsenek benne
Az az igazsag, hogy olyan pici darabokbol raktam ossze, hogy egyreszt konnyebben kisimultak, masreszt lehetett csalni a szögeiket, marmint egymashoz kepest, harmadreszt meg nehol atfedes van, ahol a minta engedte /nem igazabol, mert levagtam a felesleget, de elve ugyanaz/.
Viszont a boltban olyan gyonyoruen festett hatteru gombot mutatott a csaj, amilyen hatter nekem sehogysem akar sikerulni, akarmivel viszem fel a festeket es akarmilyen surun.
Ildiko,
ezt a keretfestos-technikat Zsuzsa meselte: lefested alapszinure a keretet, majd amikor megszaradt, egy masik szinnel atkened es osszegyurt papirral /zacskoval, ujsaggal.../ visszaveszed rola a szint. En a masodik szinnel csak lepesenkent kentem at, szakaszosan, mert feltem, hogy megszarad, mire odaerek.
Nevtelen,
jol van, ez volt talan Gyorben az egyetlen bolt, ahol még nem neztem szalvetakat, kell ilyeneket irnod?!
Jaigen,
az otleteim, amiket inkabb leirok, mint megvarjam, mig bemutathatom oket, mert lehet, sose lesz belole semmi:
-ures cd tokokbol lattam mindenfele keptartot, jol szalvetazhatoak allitolag.
-masik otletem annyira jo, inkabb bemutatom csakazertis
-Afonya
Csi,
soralatet nem kell megse?! Vagy miert nem szolsz ram?
Es gipszfigurak se kellenek senkinek? Bar en is banom mar, uuuutalom festeni oket