Új privát üzeneted érkezett!

Mia, ugye lekicsinyítetted? Ha jól emlékszem, max. 600x600 lehet a kép mérete. (Kicsinyítés előtt ne felejtsd el elmenteni a képet egy példányban, nehogy aztán csak kicsinyített kép maradjon Neked. :wink: Egyszer már én is jártam így.)
mary74
 
 


Sziasztok!
Megpróbálok űjra fotot berakni
Sajnos valamiért máshogy nem megy :-(

http://kepfeltoltes.hu/view/080603/emma ... es.hu_.jpg
mia2007
 
 


Hajni, Neked írnék egy kis off-ot, ha nem baj.
Apukám és a párja szeretnének a nyáron pár napra lemenni Gyulára. Kinéztem nekik a neten olyan szálláshelyeket, amiben önálló aparmanok találhatók és üdülési csekket elfogadnak.
Hallottál esetleg valamit ezekről a helyekről, jót/rosszat?
Előre is nagyon köszönöm a válaszodat!

http://www.szallasinfo.hu/estike_gyula/ ... &n=12#bemu

http://www.szallasinfo.hu/apartmancentr ... &n=10#bemu

http://www.szallasinfo.hu/teglavar_apar ... &n=13#bemu
mary74
 
 

 
 

Mia, így már látom a képet!
Emma tündéri kislány! Zabálnivaló ebben a kis fodros kalapban! :D
mary74
 
 


Húúú igazad van!
Most talán jó lesz. :-)
Kép
mia2007
 
 


Zsombor 2 hetesen, még a kórházban:
Kép Kép

Kép
anido
 
 


Szia

lekicsinyitettem,de valami miatt nem jó,még mindig.
mia2007
 
 


Ird le légyszi neked hogy sikerül belinkelni a képeket !!
mia2007
 
 


Sziasztok



Kép
mia2007
 
 


Sziasztok

Évi a keresztnevem.
Mi is naygon rosszul aludtunk az éjszaka,reggel kilenckor kellt.


Kata

Emma is július 6-án született 2850g és 48 cm volt,most már 9500g körül van 73cm.

Mi már megkaptuk az egyhártya gyulladási elleni,meningoccocust.
Évi
mia2007
 
 


Hajni, levegőt sem kaptam amikor olvastam az ovi sex-ről írtakat :shock: :roll: , akkor ez a bugyis dolog még "szolid" eset de erre én azt mondom ezek az esetek mind a szülői magatartás következményei.

Doo, abban egyetértek veled a kíváncsiság az életkorukkal jár. Csak fura módon azok a gyerekek a legkíváncsibbak akiket az ovi nevelési tanácsadóba küldött az iskolaérettség megállapítására és egyiket sem javasolták ott iskolába, csak hát a szülő hajthatatlan volt és kiverte a balhét, hogy már pedig az ő gyereke megy a suliba.

Ja és reggel beszéltem az óvonővel, mondta még akkor frissen szóltak neki a lányok az udvaron és elrendezték a dolgot a fiúkkal.

Azt meg sem kérdeztem tőle, hogy szóltak-e a szülőknek, mivel pár hete az egyik gyerek anyukájával beszéltem és akkor ezt mondta, nekem, pontosan idézem: mondtam a fiamnak, hogy iskolás leszel és majd meghajtsd ám a lányokat, még akkor rá is szóltam, hogy ne bíztassa ilyenre a gyereket, hát erre itt van ez. :roll:

Most kelt a Gergő, megyek ebédeztetni...

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Szilvi, ebben igazad van, akik ezeket a durva eseteket csinálták, ők is mind porblémás magatartásúak voltak. Nem is kicsit. Én azért hiszek a nevelés erejében. Mindazok ellenére hogy már átértékeltem magamban sokmindent, hogy vannak dolgok amit ha megszakadok sem tudok megváltoztatni, (hiszti van -volt és lesz), de remélem egy normál értékrendet ki tudok nála alakítani.

Mary, úgy szeretnék neked segíteni, de képről még csak be sem tudom őket azonosítani. Gyulán a fürdő környékén egymást érik az apartmanok számomra olyan egyformák. De rosszat egyikről sem hallottam, végülis mind jó helyen van, a város gyönyörű, szerintem bármelyiket választhatják. De ha gondolod, szívesen elbicajozom arra és megnézem őket.
Vendég
 


Ez kimaradt: Emma gyönyörű kislány. És Zsombi is nagyon édes volt. :lol:
Vendég
 


És még egy fontos dolog. Igaz, csak nekem de megosztom veletek, mert olyan jó ézés volt. Ma kaptam meg életem első igazi, cuppanos pusziját. de egyből legalább tízet. Eddig az volt a puszi, hogy odanyomta az arcát vagy a száját és azt mondta pi. az is aranyos volt, de főleg vicces,ahogy pi-zett, de ez mindent felülmúlt. Jaj, nagyon szentimentális lettem, Atyaég. Még a végén megérem hogy sírni fogok a Barátok köztön. :oops:
Vendég
 


Hajni, gratula az elős igazi puszihoz :D Zita már egy ideje osztogatja. Szájra adja, és néha kidugja hozzá a nyelvét :lol: Amit most kapott babát, azt is puszilgatja. Meg az Óbudai gyémánt flakonon az anyuka megpuszilja a babát, s mindig meséltem Neki, hogy mi történik a képen, s ha meglátja már elkezd cuppogni :lol:
nem is írtam fel, mikortól ad puszit :oops: de akkoriban írtam ide egyszer, úgyhogy már gondoltam rá, itt kell visszaolvasgatnom egy csomó dolog miatt mit-mikor csinált, s felírni. :oops: Ti rendesen írjátok mikor mi történik? Bár szinte képtelenség annyi az új dolog már.

Emma nagyon szép kislány. :D Évi, akkor Ti 2X kaptátok meg ezt az oltást, ugye? Ha jól tudom 1 év alatt kétszer kel.

Egyébként, ki hogy tudja, ez örökre ad védettséget, vagy kell majd emlékeztető??

Mi a pneumococcust beadattuk, a két alapoltást, 7 és 8 hóasn. kell még egy emlékeztető 2 éves kora körül. Szeptembertől a 2 éven aluliaknak ingyenes lesz, 2009-től pedig kötelező oltások közé fog tartozni.
ja, és új szabály, a nem kötelező oltások beadásakor 1000 ft-t kell fizetni az orvosnál, azért hogy beadja :shock: :evil: plusz ugye vedd meg az oltóanyagot. Durvaa...nem olvastam végig a kiírást a doki ajtajára volt kifüggesztve, csak útban álltunk volna, aztán meg elfelejtettem végigolvasni. :?

Kép
ági_bp
 
 


kel=kell

Kép
ági_bp
 
 


Itt vagyok újra, nem evett eddig a Gergő :wink: , már az Alexandráért is voltam a busznál, ma volt megint úszást tanulni.

Bea, Alexandra 9 hós koráig szopott és kb. 7-8 hós korától aludta át az éjszakát,simán aludt egyben 10-12 órát :D de az első 6 hónapban nagyon hasfájós volt. :(
Egyébként neki 11 hónaposan jött ki az első foga és észre sem vettük, a többit sem, neki nem fájt a fogzás.

Ma ahogy kentem a Gergő száját a fogzási géllel a nappali alvásnál hát éreztem megint egy fogacskájának a tetejét, kijött a 11. fogunk :lol: , ez 2 hét alatt a 3. fog. :lol:
Estére fogok neki adni nurofent, hátha segít, a gélből már kevesebbet teszek az inyére (mert már nappal is kell használni) és csak oda ahol a foga jön.
Anyós fogzási javaslatával :o kapcsolatban örülök, hogy ti is az én és férjem véleményén vagytok.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Mary, írd meg légyszi mit intéztél a szeptembertől ingyes pneumo oltással kapcsolatban, nagyon érdekel.

Azt még talán nem írtam, amikor beszéltem kb. 1 hónapja a gyerekdokinkkal azt mondta ő még nem kapott az ingyenességről semmilyen írásos anyagot, csak azt tudja amit a tv-ben hallott és szerinte ne reménykedjek benne, hogy az erről szóló rendelet elintéződik szeptemberre, mert nem ez a gyorsaság a jellemző. :(
Hát mi még várunk a nyárig, hogy mi lesz, de az őszi beteges időszak előtt be akarom mindenképpen adatni neki a 2. oltást.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


A net továbbra is egyfolytában ledob erről az 1 oldalról, már teljesen elveszi a kedvem az írástól, de még az olvasástól is mert még visszaolvasni is alig tudok. :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: Hú de felidegesítettem magam vele, :x :x :x :x ezért írok darabokban.
Ezt gyorsan elküldöm.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Évi és Anido! Tündéri szép, imádni való gyerekeitek vannak. :lol: :lol:

Évi, Emma nagyon jó súlyban van, a Gergő 1 évesen volt 9 kg és 74 cm.

Anido, az itt olvasottakból az derült ki számomra, hogy Zsombor beteg volt, meg láttam a kórházi fényképet is. Írnál erről pár sort, hogy képbe kerüljek én is, ha nem gond?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Ági, mikortól van vagy lesz az új rendelet arra nem emlékszel?

Amikor olvastalak,hát mondtam egy cifrát itt a gép előtt :evil: , a gyerekes családokat így lehúzza az e.ü., nem hogy örülnének hogy a szülők a nem vagy kevésbé támogatott oltásokat beadatják a gyereküknek. Egy betegség gyógyítása sokkal többe kerül mint az oltás, meg most már a beadás is hozzá, ezt nem fogom soha megérteni. :roll:

Ezt a 4 sort, 3* írtam le mire sikerült elküldenem. :evil: :twisted:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Sziasztok

Ági

igen kétszer kaptuk meg februárban meg áprilisban.

Szilvi

Igen jó súlyban van aranyom,szeret enni:)
Attól én ia ideges tudok lenni,amikor elszáll minden.

Én erről az oltás dologról még nem hallottam.

Engem is érdekelne, miért volt Zsombor kórházban,:(

Köszönöm a kép felrakásában a segítséget.
Évi
mia2007
 
 


Na akkor én is:

3hetesen
Kép


4 hetesen
Kép


3 hónaposan
Kép
Vendég
 


Egyébként tenyésztés negatív, ott marad a kérdőjel, hogy akkor mi volt a baj. Most ezen már próbálom nem idegesíteni magam, jelenleg tünetmentes, remélem nem ismétlődik meg.

Túl vagyunk az első ágyról leesésen. A játszón rácsodálkoztak, még csak most? :lol: Hát igen, gyalogolt az ülőgarnitúrán és túlságosan a szélére lépett, megcsúszott a lába. szegény nagyon megijedt, úgy sírt, hogy levegőt is alig kapott. Azóta nem mászott még fel, csak állt mellette és mondta "lees", "nem "(márminthogy nem mehet fel, mert leesik)
Vendég
 


üdv, mia! bocsi h ezt múltkor lefelejtettem...:oops: a fodros kalapos fotón tök hasonlít a lánykád egy ismerősöm bébijére!!

hajni, a szex-történeteiden én is meglepődtem azért... lehet, én sem viszem oviba az enyémet... :roll: légyszi, mondd h különösen hátrányos helyzetű környéken volt az ovid és csak átlagtól jelentősen eltérő viselkedésű gyerekeket vettek fel!

nálunk totális rendszertelenség kezd elhatalmasodni. azt remélem, ez az átállás időszaka és majd rendeződik. az ébredés hajnali 5 és reggel 8 között bmi lehet. első alvás akár 9kor, de előfordulhat 12 után is :roll: :shock: és az első alvás lehet egyetlen is, de akár lehet még egy, sőt tegnap még 3. is volt - igaz, az csak 20-30 perces autós alvás volt. az alvás időtartama 30 perc és két óra között megintcsak bmi - többnyire mondjuk 1 óra.

ági, én egy csomó mindent nem írok fel, de sztem is képtelenség. minden nap csinál már vmi újat, meg sokszor nem is egyértelmű nekem h mikor kezdett el vmit - elsősorban új mozgásformákra gondolok.

sztem már egyre jobban érződik az egyéniségük: Blanka sztem egy nyugisabb temperamentumú kislány, ezért is hallgatja figyelmesen a mondókákat. enyém sem ilyen - nemcsak Marcika, ha ez megnyugtat Kata :wink: mondjuk annyit már elértem h (többnyire) már nem rántja el a kezét, ha elkezdem mondani az ujj-mondókákat. uakkor a könyveket nagyon szereti, nézegeti a képeket, meg újságokat lapoz, de nemcsak a felolvasás nem izgatja, ha fejből mesélek neki a kép alapján, az sem hatja meg.

ma kiharcolta h vegyem fel ebédmelegítés közben és kavargatta a kaját, meg rakosgatta a fedőket a lábosokra :shock: :D és minden mást is utánoz - ma pl viráglocsolást. annyira édi. amikor hajni kb 1 hónapja írtad ezeket Hangiról, akkor nem gondoltam h Viki is ilyen hamar "beéri" majd :lol:
ja meg mondtam neki h hozza oda nekem a másik szobából azt a zoknit, ami leesett és megcsinálta!! :shock: :D tökre ért már mindent!! :D
Vendég
 


Mary, most megnézettem a férjemmel is a képeket és a téglavárra rájöttem melyik az. Szerintem nagyon jól néz ki, de semmit nem tudok róla egyébként. A másik kettő szerintem udvar felől készült kép, így nem tudom melyik az.

Ti is eljöhetnétek. :lol:
Vendég
 


Doo, még olvasom majd tovább...

Beletrafáltál, az óvodának 40% hátrányos helyzetű gyerek volt, ez azért nagyon magas arány. És azt már írtam, hogy alapvetően a nagyon problémás gyerekek mentek ennyire messzire. azért ilyen puszi-nyuszi volt a jó gyerekek körében is, :lol: de az még belefér az általad említett pszichoszexuális fejlődésbe, -gondolom-.

olvasom tovább
Vendég
 


Hangit nem biztos h felismertem volna :oops: csak a 3 hós alapján olyan mint mostanság - legalábbis nekem.

Hajni, ez a laktózintolerancia nem merül már fel lehetőségként? doki mit mond, lehet fogzástól? sztem az se elképzelhetetlen.
különben Viki szinte mindig üresen eszi a kenyeret - szereti úgy. max pici liga margarin (az garantáltan tejmentes) és kicsi barack lekvár - de az inkább csak "színezéknyi" mennyiség :lol: ja, Szilvi kérdezted: sztem baracklekvár tuti mehet már. de lehet h ha nagyon rostos, az tényleg megfájdítja a pociját. sztem gyereke válogatja, ki hogy reagál az ilyesmire.
Vendég
 


puszi-nyuszi sztem belefér, igen :lol:
csak az a gond ilyenkor h OK, a magatartásproblémás gyerek megy messzire, de mi van, ha a "szenvedő alany" nem problémás?
Vendég
 


laktóz: nem tudom, ha igen akkor miért csak most? Meg csak savanyított tejterméket kap, meg egy pici vaj -az nem tudom menyi tejcukrot tartalmaz. Dokival azóta nem beszéltem, csak az Ántsz-től kérdeztem meg az eredményt. Majd pénteken kell hozzá mennem, Ő még meg sem kapta az eredményt.
Baracklekvárt Hanga is szereti. Én meg a margarintól félek, mostanában arra mondják folyton, hogy sok az E- tartalom.

De a lényeg, hogy nem gondolnám hogy a tejtermék, mert akkor nem lett volna ilyen szezonális.
Vendég
 


Ha a szenvedő alany nem akarja, akkor jobb a helyzet mert nem megy vele a bokor mögé vagy ha ott éri a támadás, kiabál és jön az óvónő. Akkor van gond ha mindketten akarják, mert akkor lapulnak. A fogkefés történetnél is partner volt a lány. Döbbenet és elkeserítő!
Vendég
 


nem szeretnék beleszólni, csak info közlésként mondom h a savanyított tejtermékekben is lehet laktóz. abban mondjuk sztem is igazad van h a vaj vszeg jobb, ha nincs vmi kizáró ok, amiért az ember lánya ne ehetné. bár én régebben is margarint használtam kenyérre, mert könnyebben kenhető :roll: :oops: tényleg, ezt ti hogy oldjátok meg? úgy értem, a hideg vaj kenyérre kenését...
Vendég
 


ja, egybként vannak olyan képeink Hangiról hogy még én is csak nézem, hogy ez bizti az én gyerekem. Picinek olyan kis ezerarcú volt.

Doo, nem tudom már mit írtam Hangiról egy hónapja, de látod, megint csak lebecsülted a gyereked. :D Persze, hogy okosak és zseniálisak és mostmár hihetetlen tempóban ragad rájuk az infó. De nálunk még tényleg 1-1 hónap is nagy különbség. Ügyes nagyon Viki!!! Takarít, főz és virágot locsol, ez igen! Te mit csinálsz egész nap? :lol:
Vendég
 


Tudom hogy a savanyítottan is van, de lényegesen kevesebb. A hideg vaj? nehezen... semmi jó technika, kicsit recés késsel megreszelem és úgy kenem. De általában egy kis darabot levágok és hamarabb kiveszem a hűtőből. De ritkán kap vajat, pont emiatt.
Vendég
 


az én gyerekem után ? jött volna. :oops:
Vendég
 


Hajni, nagyon köszönöm, hogy megnéztétek! A képek alapján nekem ez a téglavár tetszik legjobban, a hangulatos teraszai miatt. De majd valamelyik este eljönnek apuék és akkor majd választanak, hogy melyik legyen az első, ahol szállásfoglalással próbálkozzunk. Ha nincs rossz hírk, az már jó jel. :wink:
Köszönöm még egyszer.
Azt hiszem, mi nem megyünk mostanában Gyulára. Mi nem vagyunk pancsizós típus (persze pár év múlva, gondolom, muszáj lesz azzá válnunk valamennyire). Tudom, nem csak pancsizni lehet Gyulán, de mi előnyben részesítjük a hegyvidéket nyaralási célpontként. Tudod, mi is alföldön lakunk. Ha nyaralunk, hegyekre vágyunk. :wink: Ne haragudj! :)

Baracklekvár. Múlkor elfelejtettem leírni (bocs, Szilvi), hogy láttam a Kismama babakonyhájában, 18 hós kor után ajánlották.

Napirend nálunk is elég zűrös az utóbbi napokban, nálunk is van amikor 1 alvás van napközben, van amikor még 2. Gondolom ez az átállási időszak. A reggeli ébredés is 6 és fél 8 között bármi lehet.

Én sem ismertem volna fel Hangit, csak a 3. képen. Ott viszont már egyértelműen hasonlít mostani önmagára. :D

Én a héten már nem biztos, hogy jövök. Budapesten töltjük a hétvégét, holnap csomagolok, péntek délelőtt megyünk fel, aztán vasárnap délután jövünk vissza.
Úgyhogy jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Azért ha holnap megtudok valami használható infót az oltásról, akkor megpróbálom megosztani veletek, ígérem.
mary74
 
 


Most töltöttem le képeket a fényképezőgépről.
Íme néhány kép az én mondóka-mániássá lett gyermekemről: :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mary74
 
 


Kép
mary74
 
 


Sziasztok!

Mar nemtom hol tartottam, azt sem, hogy mit akartam irni, csak arra emlekszem, hogy tegnapelott Bercel megzavart az irasban, felkelt... :roll:

Hajni: De kis cuki volt Hanga!! A 3 honapos kepen mar tenyleg nagyon hasonlit mostani magara! A kis puszilkodos! :)

ez nagyon nagyon durva amit irtal... :shock: Biztos hogy szamit az otthonrol hozott pelda, legalabbis szerintem, de az ovodaval kapcsolatban nekem nagyon kettos erzeseim vannak. Egyreszrol szukseges, szocializacio szempontjabol, hogy megtanuljanak a gyerekek alkalmazkodni, stb., en amennyire vissza tudok emlekezni szerettem oviba jarni... Masreszrol viszont azt latom, hogy amikkor ovodaba kerul egy gyerek, akkor kikerul a "nagyvilagba" a szulok kezeibol, s mig elotte egy burokban elt szinte, az oviba kerulessel jonnek a jarulekos "rossz" dolgok is... ugyhogy en felek elore tole...
Van pl. egy ismerosom, akinek a kisfia 3 evesen ment oviba, tunderi kis kolok volt, na utana elkezdett csunyan beszelni, meg karomkodni, az oviban tanulta... Szegeny fel se fogta mit mond persze, de nagyon nehezen tudtak leszoktatni rola. (vicces volt, ugy sikerult, hogy mondtak neki, hogy jol van Levente, mindegy hogy mit mondasz, engem nem erdekel, de azt, hogy "kékabéka", azt nem mondhatod!!!!!!!!!!!! Neki az is fura volt, mert nincs semmi ertelme, de jopofan hangzik, s mivel "tiltottak", persze azt kezdte el mondani, es igy sikeresen tuljutottak a dolgon... De utana se volt egyszeru a gyerekkel, mert alapvetoen visszahuzodobb, es kikozositettek a gyerekek, az ovono meg nem foglalkozott vele, stb... A mostani szomszedunk kissebbik fia 4 eves, es van egy haverja, aki persze a legrosszabb kolok, es nekiall csak ugy orditani a lepcsohazban, kopkod, meg felmaszik a liftajtora, stb. mert a Boti, a haverja is azt szokta... pedig o is tok aranyos kissrac...nem egyszeru...

Jo hogy a lekvart irtatok, en meg nem adtam, lehet hogy kiprobalom reggelire! :wink:

Talaltam egy tok jo receptet, bananos muffin, leirom, hatha valakit erdekel, ha mast nem, talan Doo-t, mert tojasmentes! :) Tegnap is sutottem, Bercel imadja, tizoraira megevett 2 muffint... (ja, a banan miatt a belseje eleg furi, mintha picit nyers lenne, de nem, csak a banan miatt tunik ugy, de lehet tovabb sutni! :)

Szoval bananos muffin:

Hozzavalok: 22 dkg liszt (en ugy csinaltam, hogy fele-fele aranyban feher -es zabpehelyliszt, de vegulis szerintem barmilyen liszt jo, ja es nekem tobb kellett bele, hogy olyan muffin-allaga legyen), 3 dl rizstej (en legalabbis ezzel csinaltam, aki mar ad tejet gondolom azzal is jo... :)), 2 ek porcukor (kihagyhato, a rizstejtol meg a banantol is eleg edes szerintem), 8 dkg vaj (olvasztott, Liga :wink: ), 1 csomag sutopor, 3 darab banan. Egy nagy talban osszekevered a hozzavalokat (a banant pepesse nyomod villaval), par percig pihenteted a tesztat, es mar mehet is a suotbekb. 15-20 percre. A szilikonos muffin-formabol szepen "kiugrik". Nem mondom hogy a legjobb muffin amit valaha ettem, de ha azt vesszuk, hogy mibol van, meg hogy a gyerek imadja, akkor jo! :):):):):):):) :lol:

Mia: nem emlekszem, hogy udvozoltelek-e mar, de inkabb oruljek neked ketszer mint egyszer se, szoval SZIAAA! :) Nagyon aranyos a kislanyod azon a kalapos kepen! :)

Anido: Zsombor teljesen olyan mint a kiskori kepen, csak a haja hosszabb :) Jo hogy ujra itt vagy!

Bercelnek meg mindig manaiaja a kavargatas, van egy kis fakanala, meg kapott egy kiurult kakaos-dobozt, aminek folias a belseje, ezert hagost ad, amikor abba keverget, na azt imadja, egesz nap "foz", es aztan meg kell inni, meg enni, hihetetlen hogy lekoti magat vele... Jo parti lesz... :wink:
A masik maniaja aminek egyenlore kevesbe orulok, hogy mindenhova felmaszik, allandoan figyelni kell ra, egy pillanatra sem lehet egyedul hagyni... Felmegy pl. a relax fotelembe, es ott ugral, meg nekidol es rugozik... meg felmegy a vendegagyra, aztan lejon. Aztan megint fel, megint le. Ezt 100-szor. De a vegen mar tok faradt, es mar nem tud ugy figyelni, es akkoor esik-kel...
Vasarnap meg majdnem a szivbajt hozta ram... Keszultunk ugye hogy megyunk Istentiszteletre, en reggelit csinaltam, Oliver Bercellel meg aludt a franciaagyban. Egyszer csak ott a labamnal Bercel. Gondoltam Oliver inditotta utjara, mondvan hogy felkelt, o meg meg aludna, de nem, Oliver aludt, Bercel meg lemaszott es jott hozzam... :shock: Persze le tud maszni, meg le is szokott, de csak ha ott vagyok, ilyet meg soha nem csinalt, hogy lemaszott az apja mellol!!!
Ja, meg csikiz, nagyon cuki, odatartod neki a kezed, es mondod hogy csikizzen meg, es akkor "megcsikiz", es ugy orul amikor nevetsz rajta hogy o hogy megcsikizett... :) Altalaban vadidegeneket is nekiall csikizni a HEV-en ha tul kozel ulnek le szerencsetlenek... :) Meg mindenkinek integet, es foldontuli boldogsag lebeg az arcan, ha vki visszainteget neki! Tok szocialis gyerek, mindenkivel jopofizik.

Hetfon levittem a vedonohoz merni, 8600 gramm es 74 cm. Hat nem vagyunk mi sem valami nagydarabok... :roll: Igaz "kieheztetve" vittem, este evett utoljara, kesobb kelt, ugy kellett rohannunk hogy meg tanacsadas elott lemerje a vedono, mert nem volt idopontunk.

Kata: mar regota akartam irni, hogy Marci arnnyira ugyes!! Mindig el vagyok tole ajulva!!:)

Doo: Viko is milyen kis hazias!! Nagyon aranyos lehet hogy locsolja a viragokat!
(nem talaltam olyan etelizesitot, de nagyon kutatom, koszi az infot!!)

Agi: Elkepzelem Zitat amint cuppog az asvanyvizes uveg elott... kis edes!

Figyeljetek, egy kerdes: a kullancs-elleni oltast ti azert adatjatok be mert sokat jartok kirandulni, vagy ennyire nagy a kullancsveszely? Tok ego, de nekem eddig eszembe se jutott hogy beadassam, most meg olvasom, hogy szinte mindenki megkapta mar, vagy folyamatban van a dolog... :oops: :roll:

Na jo, lassan eldugulok, mindjart 1 ora, almos is vagyok. De csak ilyenkor jutok gephez...

zetus8
 
 


Mary: Blanka nagyon eeedes ahogy all es nezi a mondokas-konyvet! :) En is probalkoztam egy ilyen modszerrel,pont ilyesmi a nagyszobaban nalunk a vendegagy, de Bercel abban a pillanatban felmaszott , es elkedzte tepni a konyvet. Na jo, lapozni, de egy ido utan szakad a lap amilyen intenziven az en gyerekem lapozgat... :)
Az egytarolodobozBlanka is nagyon aranyos! :)

Doo: en 10eves korom ota nem ettem vajat kenyerre kenve, de pont mult heten gondoltam egyet es vettek teavajat, hogy en azt fogok enni kenyerre kenve, sajttal, paradicsommal. Megkivantam... lehet hogy terhes vagyok?!?! :roll: Na mindegy, szoval vettem, de tok idegbeteg lettem attol, hogy milyen kemeny, es hogy kenhetetlen. En azt csinaltam, hogy beraktam kicsit a mikroba, es kentem a kenyerre, aztan vissza a hutobe. Ez szerintem nem egy jo megoldas, de legalabb nem lettem frusztralt!!!! :)

Szilvi: sajnalom hogy benazott a netetek, az annyira bosszanto tud lenni!!!!!!!
:twisted:

Na en is elobanyasztam a tobb ezer kep kozul par regebbit... :)

Bercel 1 naposan
Kép
Bercel 1 honaposan
Kép
csak a vicc kedveert 3 honaposan, a hugom hajaval... :) ilyen lenne kislanynak... :) Kép

zetus8
 
 


Etus a vizsgádról nem írtál pedig ment a drukk.

Nagyon szép volt Bercel már egy naposan is. Olyan kis szabályos volt. Hangi kb. a 3-4. napon lett szép. Ez most biztos furán hangzik egy anya szájából, hogy nem volt rögtön szép, de neki eléggé, szét voltak csúszva a koponycsontjai, mert nemigen fért ki, aztán vákumtól is csúcsos lett a buksija. De azóta is gyönyörű. :lol:

Doo, nem irigyellek most a napirendetek miatt. 5 órai kelés, húúú, nagyon rosszul hangzik. Meg én azt is utálom mikor semmivel nem tudok tervezni. De nemsokára beáll Viki is, az már olyan jó. Én imádom, hogy 1x alszik. Azóta sokkal jobbban tudom tervezni a napot.

Ági, én sem írok mindent. A főbb a mozgásfejlődési szakaszokat felírtam, de szinte semmi mást. Vagyis ide igen, majd egyszer újra elolvasom és kiírok mindent. :lol:

Blanka a kis versmondó lány nagyon aranyos. Ne viccelj már Mary, mi, az hogy "ne haragudj". egyébként mi sem vagyunk pancsizósak. Mi sokszor jöttünk haza a Balatonról úgy hogy nem is voltunk vízbe.
Vendég
 


Sziasztok

Nagyon édessek,ezek a képek.

Emmát tegnap este mértem,meg és 9500g,a hosszát nrm tudom,de egy hónap mulava ugyis megyünk doktor nénihez,akkor kiderül.

Ti mit tudtok a bárányhimlő elleni oltásról,jól tudom,hogy egy éves kor után lehet.

Az ágyról való leesés nekünk már megvolt,én nagyon megijjedtem,pedig nem kellett volna.
mia2007
 
 


Kép

Emma 3 hónapos

Évi
mia2007
 
 


Jó sokat írtatok! :lol: Csajok, az én agyi kapacitásom nem bírja ám ezt a tempót! :oops:

Tehát, minden amire csak vissza tudok emlékezni:

Ovi, totálisan ki vagyok akadva! Gyerek marad itthon és kész, aztán magántanár :lol:

Blanka annyira csúcs ahogy nézegeti a könyvet! Olyan értelmesen és vágyakozóan nézi :!: Én kicsit megsajnáltam, hogy csak olyan messziről nézheti :wink:

Doo, Kata már többször megállapítottuk , hogy van hasonlóság a gyermekeink között ez az olvasásban is így van. Rozi egy 5 soros mondókát nem képes végighallgatni, ahogy elkezdem már lapoz is tovább és a következő oldal érdekli. Én inkább úgy szoktam, hogy mutatom neki amit a képen látunk kislány, pillangó, kutya vau-vau stb.
Van egy tanyás leporello kiskönyve és azt imádja a legjobban nézegetni. Sokszor odahozza, hogy "olvassunk". Egyszer mutattam neki, hogy a kecske megrúg (mert a képen is éppen rúg) a lábammal kicsit meglöktem, azóta amikor ideérünk mindig rúg egyet a lábával :lol: A puli előtt egy csont van, itt meg mindig cuppog a szájával, ami az evést jelenti!

Na elküldöm nehogy úgy járjak mint Szilvi..

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hanga rengeteget változott, igazából én is csak a három hónapos képről ismerném fel! Hajni én is nagyon érzelgős lettem ezt biztosan a hormonok csinálják! A BK-n még nem sírok, de egy csomó minden máson igen.
Hogy fogok így dolgozni? Nem szeretnék egy helyszínt végigzokogni, az elég ciki lenne :oops: Ugye visszaállnak majd a hormonok?

Akkor hétfőn feliratom az agyhártyaelleni oltást és még csütörtökig ki is tudom váltani!

Mit is akartam még...
Ja Bercel annyira szép, nekem nagyon tetszik a kiscsávó és már többemberes kezd lenni :lol:

Évi, nem látjuk a képet! De dondolom te se :oops:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Doo, a rendszertelenség tényleg kiborító! Remélhetőleg csak átállásról vanszó! A kérdés, hogy miről mire :shock:

Kata, nagyon jólesett, hogy aggódsz értem :lol: Én is kezdek magamért, még bírom bár legtöbbször olyan vagyok mint egy kemotoxos légy :? Alváscentrum, nem is tudom :?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Az ovis ballagási fényképekkel még adós vagyok, íme ezeket válogattam ki:


Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1212658354.466.jpg[/img] [/img]

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1212658678.5153.jpg[/img]

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Kép

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Kép [/img]

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?