Új privát üzeneted érkezett!

Lina, :cry: a fene vinné el!

Kép
zmimi

sziasztok!köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést! :lol:

Linácska sajnálom hogy a korházi teszt is negatív,de vajon akkor mért nem jön meg?! :roll:

tegnap olyan szörnyű dolog történt,komolyan ver a sors engem!
A hugom megpróbált végetvetni az életének!Bevett egy csomo gyógyszert,de valamiért felhívott engem és így hála égnek nem lett nagy baj.Elméletileg ma ki is engedik a korházból!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita! És mondta a hugod, hogy mi a baj??? Miért akart öngyilkos lenni??? Jaj istenem, még jó, hogy nem sikerült neki!

Lina! Várj még. Látod, Hencinek sem mutatta ki a kislányt 5 hetesen! Hátha te babásodsz mégis ebben a hónapban. Most tudom, hogy nehéz várni, de lehet, hogy van kiért reménykedni!
Nem kaptál az inszem mellé semmi nyh. növelő hormont ugye???

Zmimi! Nemsoká a karodban tarthatod! Nem marad bennt, ott szűkös neki mostmár! Az meg, hogy kit mi borít ki, változó. Nekem jó barátnőim közlik mostanába, hogy babásak, én attól borulok ki. Nem kell sok hozzá, ha az ember idegállapota amúgy sem stabil...

Monti! Köszi, majt irom a privit, ha ott tartunk!

Most eszek méhpempős mézet, meg hamarosan kezdek aloe gélt. Próba cseresznye, rosszabb már talán nem lesz a helyzet...

Cupp mindenkinek!

Kép
kislibus

kislibus Szerintem depressziós lett.ő magántanuló és most kelett volna vizsgáznia pár nap mulva és mondta hogy hiába tanul nem marad meg a fejébe,meg minden gondja összegyűlt és kiborult teljesen :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tjuca!
Hidd el azt a sok pozi tesztet nem magamtol találtam ki! A hányinger szerintem is korai. Ha a vonalzom nézed a pénteki naphoz, az nem jo. Rosszul számol. Utso menszi máj.7.
Tesztelés még ráér, majd 2 hét mulva.

Nem rég jöttünk a kirándulásbol. A Mátrába voltunk, nagyon szép hely, még ugy ott maradtam volna. És Tarjánba megnéztük Győzike házát. A csajok ott kiabáltak, hogy Bea asszony, alig tudtam őket lecsititani.
encike 2

Sziasztok!

Lina,

Nem lehet h tulstimuláltak az inszem miatt? Egyáltalán stimuláltak??
Az lehet felboritotta a hormonokat ez válasz lehet a késére és megvastagodott mnyh-ra is...

Nita!

Sajnálom hogy ez történt, nekem is van 2 hugom ,hasonlo lelkületüek, mint a te hugid..:(
Ilyenkor ez figyelemfelhívás, igazából nem akart meghalni, csak úgy érezhette hogy senki nem figyel rá, nem kap segitséget sehonnan, de ezt bizti mondja a cihomokus is...kiskorú még?

Megyek mert hulla vagyok....

Zmini gondolok ám rád is sokat irigykedve:)

Kép
hencsi

Megyek én is, hosszu volt a mai nap!
encike 2

Nita, sajnálom a hugodat! :cry: , de jó hogy nem lett baj! :)
Vendég

Olyan borult az idő!
Érzésem, mintha neg akarna jönni, de fáj vagyis nyillalgat a szeméremcsontomnál.
encike 2

Kislibus,
de kaptam 3x1 Duphastont. A doki azt mondta, hogy ennyitől megjönne, ha szeretne. Még szedem mindig, azt mondták, ne hagyjam abba, mert ha baba van a dologban, akkor kell, ha meg nincs, ettől megjön. 2x1 utrogestantól is megjött anno, szóval 8-ad annyi progitól márcsak megjönne.

Hencsi,
a doki határozottan azt mondta, hogy nincs túlstimulálva, teljesen üres mind a két petefészkem. Amúgy kaptam 2x1 Clostit, meg elvileg 4 Gonal injekciót, de szerintem azt nem sikerült beadni, mert el kellett volna fogynia, és gyakorlatilag semmi nem fogyott a fecskendőből.

Hétfőn megyek újra cukorterhelésre, és néznek nekem mellé hcg-t, meg progit. Remélem abból okosabbak leszünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sok sikert Lina, gondolom ez neked nem állapot, hogy nem tudod mi van most.
Kitartás!
encike 2

Encike,
hát igen, most már jó lenne tudni, mi van. Mert ugye ha baba, akkor miért is dekkolok itt a munkahelyemen?????????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: ne is gondolj arra ami nekem volt. nekem amúgy 5+3 hetesen mentem dokihoz aki semmit nem látott. Viszont irtó sok tünetem volt. Hányinger, teszt pozitív volt szagoktól undorodtam.
Na most aki méhen kivüli annak nagyon hamar jönnek a tünetek és elég durván jön elő. A teszt mindig POZITÍV! Tehát mivel neked nega igy a méhen kivüli kilöve.

Kép
csucsu05

Lina: Most amúgy ha baba lenne hány hetes lehetsz?

Kép
csucsu05

Jo reggelt!

Ma nem kellene megjönnie!!!
Drukkoljatok!
encike 2

Tegnap du elmentünk anyuékhoz, majd elmentem a gyogyszertárba, hogy veszek tesztet, de csak Gabrieles volt, azt nem vettem meg, mert sok rosszat hallottam roly.
encike 2

Encike: Mi rosszat hallottál a gabriell tesztről? Én csak jót hallottam róla sőt a lányomnál is korán elsőre kimutatta a csikaimat:)

Kép
csucsu05

Épp, hogy korán nem mutat 2 csikot.
De látod mindenkinek más a tapasztalata. Nekem eddig Media-labos volt. Nekem ez jött be.

Csucsu!
Laptetőőőőőő
encike 2

Encike!

Na erre írtam, hogy nem ma nem kellene megjönnie. A fertyn ha akkor volt pé, akkor is van még pár napod, ha pedig az utolsó + lh teszt napján, akkor is van még bőven időd. Én nem genyó akarok lenni, csak még türelemre intenélek. :wink: Amúgy a vonalzódat sosem nézem, bocs, csak a görbédet. :twisted:

tjuca

A vonalzom, az sose jo.
A görbém az a valos.
Még nem is tesztelek, de jövö7 már belefér, persze, ha addig nem jön meg.
Miért lennél genyo??? Én nem irtam ilyesmit.
encike 2

Sziasztok!

Úgy tűnik, én leszek, aki megdönti a minél több jóslófájással töltött éjszaka, mely végül nem végződik szülésben versenyt.... :roll:

Éjjel 2-4-ig megint tutijó fájások jöttek-mentek, aztán elmúltak...

bár mostmár szinte bizti voltam benne, h nem fognak felerősödni.
Ez azért furi, mert a korábbi szüléseknél nekem mindig egyből jó erős fájásaim voltak, szinte nem volt átmenet.

Ki érti ezt? :shock:

Kép
zmimi

Zmimi,
légyszi éjfélig szülj meg, mert akkor én nyerek. Ha jól tudom, én voltam, aki legkésőbbre tippelt, de az is ma van. Utána már nem nyer senki :lol:

Csucsu,
április 27-én volt az utolsó vérzés, ma vagyok akkor 5+6 talán, de mivel 4 nappal később volt a peteérés 5+2-nek kellene lennie igazából.

Encike,
én még továbbra sem vagyok biztos nálad, hogy volt-e egyátalán peteérés, de ha volt is, még tuti nem ma kellene nem megjönnie, ahogy Juca írta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Eddig ahogy kellett mindig ugy jött , szoval bizom az időben.
Kivéve mult ho, mert akkor 2 hetet késett.
encike 2

A Gabrieles teszt nekem mindig jó volt, asszem kazettás.
Vendég

Lina,

nagyon örülnék, hidd el, ha nyernél! :wink:

Bár a BTO-n Juca a szombatra tippelt, további tipp tényleg nincs. :lol:

Kép
zmimi

sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni,ha nem bánjátok?
Magamrol: van egy 3 éves kislányom és volt 3 vetélésem
utolso babát 7 hete vesztetük el 10 hetesen :cry:
szeretnénk még egy gyerköcöt csak sajna nem egyszerü!
most szednem kell az estrimaxot+norcolut mert vetélés után öszekeveredet a mentruáciom vagyis folyamatos volt :roll:
már kezdtem be dilizni töle :oops:
aztán ha miden okés lesz akkor várnak rám a vizsgálatok.
volt valaki közületek imunologiai vizsgálaton?

Kép
marianna80

Szia Marianna!
Jo, hogy jöttél hozzánk, legalább a bánataidat itt ki tudod önteni. Sajnálom, hogy neked se jön össze ugy ahogy szeretnéd.

Na vettem tesztet, MONO- teszt.
encike 2

Szia Marianna! Üdvözellek én is köztünk!
sajnálom hogy neked is ilyenszörnyűségeken kellett átmenned! :( :cry:
gyere sűrűn és írd ki örömödet és bánatodat is nyugodtan!
Ja és mielőbbi babásodást kívánok neked is!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike és nitácska!
köszönöm a fogadtatást!
irnátok egy pár sort magatokrol mikor ment el a babátok?
És most hol tartatok? vizsgálatok gyogyszerek ilyesmi.......
mert nagyon sok lenne visza olvasni.
Nekem meg sztem hosszu ut vezet még a következő babáig :?
Mert azt mondta a doki amig nem találjuk meg az okát a vetéléseknek addig nem sok értelme van a következö terheségnek.
vérvételekel fogjuk kezdeni 3és 21 napi,ciklusmonitor,
aztán hsg :? amin már egyszer 5 éve átestem most ismét
sperma kép,endokriniologia, genetika.ha ezek meg vannak akkor imunologia. :roll: csak most azt várjuk hogy helyre álljon a mestruáciom. még egy ilyen gyogyszeres honapom lesz és akkor talán elkezdhetjük a vizsgálatokat.
volt valaki uh petevezetékes vizs?
mert most nekem az lesz.

Mindenkinek drukk a babásodáshoz!!!

Kép
marianna80

Jo reggelt!
Sajna a hő lefele megy!

Marianna!
Nekem febr.-ban volt spontán vetélés, nem kellett gyogyszert szednem. Mostmár probálkozhatunk, de ugy látom nem akar még jönni.
Eddig ittama málnalevélteát, palástfüteát, de nekem ez se segit. Maradok, hogy rábizom magam a természetre, ha jönni akar ugyis jön!
encike 2

szia marianna!nekem januárba volt az első vetélésem a 12.hétbe! utána 6 hétre volt egy kontroll ott minden rendben volt!
rá 3 hónapra április végén terhes is lettem de sajna üres volt a petezsák így isméét missed ab lett a vége!
Most fogok majd kontrollra menni és kérem is majd a dokit hogy csináljunk valami vizsgálatot!de lehet csak az volt a baj hogy tul hamar érkezett a baba!

Kívánom,hogy minél hamarbb babásodj te is! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Nekem is sajnos csatlakoznom kell hozzátok. Egy hete volt a műtétem, mert üres volt a petezsák. Már 8 hetes voltam. :(

Az lenne a kérdésem, hogy nektek kellett menni kontrollra a műtét után? Mert nekem nem mondtak semmit ezzel kapcsolatban.
bubusmumus

szia,sajnálom hogy nem lett baba!
nekem is a második missed ab most volt májusba szintén üres volt a petezsák!.
KOntrollra nekem 2 hetet mondott a doki,de az előzőnél 6 hét mulva kellett mennem!.szerintem hivd fel a dokid hogy mikor kell menned!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia nitácska!
Nagyon aranyos a kisfiad!
Te hogy viselted?
képzeld el, hogy én meglepően jól viselem. Persze elég sz*r volt, közvetlenül utána, meg amikor mentem másnap a zárójelentésért. Meg még tegnap is sírtam, amikor láttam az élet a z anyaméhben c. dok. filmet. De nagyon pozitív vagyok. Jövő nyárra tuti sikerül!
bubusmumus

van msn címed,ott beszélhetünk!
köszi tényleg aranyos a kis pöcsös de néha nagyon nehéz vele!
már én is jol viselem de eleinte én is egésznap csak bőgtem!most inkább csak akkor rosz ha pocakos mamikat látok!
szerintem ne nézd azt az élet a z anyaméhben című filmet !

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Van msn-em: bubusmumus@freemail.hu

Fölveszel? tök jó!
Várom
bubusmumus

Bocs ha nem rögtön reagálok, csak közben főzök és ide-oda rohangálok :)
bubusmumus

mi finomat főzől?
felvettelek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Most regiztem ide bánatomba. A babám tegnap elött ment el 5 hetesen. Nagyon elvagyok keseredve nem tudom mit csináljak. Valahogy felkéne dolgoznom a történteket,de azt sem tudom,hogy hol kezdjem. Remélem valaki tud segíteni!
maya19801

maya üdv köztünk.sajnálom a babódat!
ide nyugodtan írd ki ánatodat,segíteni fog :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Maya!
nagyon sajnálom! Én egy hete jártam így 8 hetesen :( Én is el voltam keseredve és nagyon fájt.
Úgy érzem már feldolgoztam és nagyon várom a szeptembert, amikor újra próbálkozhatunk.

Figyelj! Nekem azt mondta a dokim, akit nagyon szeretek, és tisztelek, hoyg a természte tudja a dolgát. Biztosan azért ment el, mert nem lett volna egészséges, vagy valmi más okból!
Fel a fejjel! Tudom, hogy most még rossz kicsit, sírd ki magad, akkor megkönnyebbülsz!

BM
bubusmumus

Köszi mindenkinek mindent, kisírtam már magam.De ha igy utolag belegondolok jobb is így,h ez történt. Lehet nem lett volna türelmem hozzá. Majd legközelebb. :)
maya19801

Sziasztok lányok üdv az ujjaknak és nagyon sajnálom hogy nektek sem sikerült.

Nitácska : nagyon sajnálom a hugodat de jo hogy mellete vagy remélem mostmár jol van utolag boldog névnapot kivánunk.
v.e.judit

Megprobálom behozni az elmaradásomat ami nem direkt volt nem voltam ithon.

De remélem mindenki jol van és mindenkinek sok ++++++ kivánok. :)
v.e.judit

sziasztok.
szomorúan üdvözlöm a sok újjat itt ebbe a topikba.
Rólam annyit kell tudni hogy a 2-ik mised abbom január 29-én volt és rögvest abba a ciklusba babás lettem amivel most vagyok 16 hetes. Szóval ne adjátok fel.

harivera
Budapest XXI. kerület

szia judit de jó hogy vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Már hiányoztál! :lol: köszi a névnapi köszöntést! :lol:

Lányok ényleg nem szabad feladni! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Üdv az ujaknak, fel a fejjel, kicsit pihiztek és kezdetitek elölről számolni a napokat!

Nekem ma lement a hő, de még piri sehol. Ma tesomnak van a névnapja és étterembe hivott meg. Imádom őt!

Judit!
Mizu veled, hogy vagy?

Vera?
Már 16 hét???? Uristen hogy telik az idő!
encike 2

bár már mi is ott tartanánk ahol vera és a többi kismami! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen Nita.
Egyszer csak ott tartunk, de mikor már????
encike 2

ez bizony jó kérdés!augusztus vége szeptember elején tuti.ez rám vonatkozik,de te már most is babás vagy! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?