Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Krisz!!!!!!!!!!

Zsu?????

Gyöngyike! Én azért voltam ilyen korán uh-on, mert nem szerettem volna mégegy élő méhenkívüli terhességet.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!
Nem fogjátok elhinni, mi történt velem :D
Múlt héten az orvos utasítása szerint szépen kinéztem a neten a kerületi védőnő telefonszámát, felhívtam, elmondtam, hogy megállapítottan terhes vagyok, és ez ügyben szeretnék hozzájuk menni. Időpontot egyeztettünk, és ma megjelentem a megbeszélt helyen a megbeszélt időpontban.
Leültünk, és minden féle könyvekbe minden féle adataimat felvezették, kitöltöttek egy cetlit, majd elkezde mondani a nő, hogy a következő alkalommal a férjemnek is meg kell jelennie, és eddig és eddig vetethetjük el a gyereket. Gyorsan leállítottam, hogy ezt végig se mondja, mert lombikkal jött össze, úgyhogy eszünk ágában sincs elvetetni. Összeráncolta a szemöldökét, majd megkérdezte, hogy miért is jöttem. Mondom terhes vagyok, kiskönyv, meg miegymás. Erre közölte, hogy ez itt az abortusz tanácsadás :!: Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek, de inkább az utóbbit választottam :lol: Azért kedvesen gratulált, megadta a jó telefonszámot, ahol azóta már egyeztettem is időpontot, majd elbúcsúztunk. Hát, így jártam :lol: :lol: :lol: . El sem hiszem, hogy ilyen velem megtörténhetett :roll:

Krisz, én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne figyelgesd a jeleket, mert abba bele lehet bolondulni. Én már csak tudom :oops:
A köhöhés és a tüsszögés rossz, nekem is olyan érzésem van, hogy kipréselem a kisnyulat odabantről, de azért biztosan nem múlhat ezen semmi. Azért remélem, nem fáztál meg, vagy ilyesmi!

Zsu, mi újság?

Kép
petne

Petne, ez jó kis sztori! :lol: Magyar egészségügy. :lol: Ezen tényleg csak röhögni lehet.

skrisz72

Sziasztok,

Petne :lol: :lol: :lol:

Krisz, mennek a drukkok +++++

Zsu?

Nem tudom, tudok-e még jönni utazás előtt, de mindenkinek nagyon drukkolok! ++++Remélem, mire hazaérünk, Krisz is ultrahangra vár majd és Zsu is +++++++++
14-én jövök és ezt vehetitek fenyegetésnek :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

sziasztok!

krisz, zsu: drukk++++++

nyuszi: kitartást a diétához!

zsani: nekem azt mondta a dokim, hogy pici eltérés is befolyásolhatja a teherbeesést. nálam csak megnézték, hogy esetleg van-e ott probléma, és amiatt nem sikerül. de minden oké.

petne: :lol: :lol: :lol:

hanna: drukk a 2 picinek! újabb uh mikor lesz?

alle: jó utat!

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Petne :) :) :)
Vendég

Katica, köszi a táblát! Úúúúúgy szeretnék átkerülni a kék táblába. :wink:
Nálad mi újság? Tudsz menni a hiszterora? Hiányzik még vizsgálat?

skrisz72

Krisz, babaraghacsokat küldöm, és pozitív energiát mára! :)

Nyulasz, milyen az a diéta amit csinálsz? Drukk hozzá, a babáért mindent (majdnem mindent! )

Hanna, gratulálok az UHU-hoz. én lehet, hogy rosszul értettem, de biztos, hogy 2 baba van?
Vendég

krisz: drukk, hogy átkerülj. :wink: én úgy szeretnék átrakni mindenkit a másik táblába.
majd holnap megyek a dokihoz, új beutalókat kérni a műtét előtti vizsgálatokhoz, mert a múltkoriak elavultak. újra kell beszélnem az altatós orvossal is.

katica
katica30

Szisztok!

Katica! Köszi a táblát!

Csajok! Nem biztos a 2 baba! Én egynek is örülnék!!! Azért voltunk uh-on, mert meg akartam nyugodni, hogy nem méhenkívüli (megint). 2 petezsákot láttak, de az egyikben még semmit. Szóval, nyugiiiiiii . :)

Majd 9.-én kiderül, mi is van. Engem most csak az érdekelt, hogy jó helyen van(nak).

Kép
hanna30

Ja, igen, még annyit, hogy korán tényleg felesleges uh-ra menni már én is belátom, mert nem látnak szinte semmit!!!!

Kép
hanna30

Katica!
Köszi a táblát,nálam minden jó.Kitartás a vizsgálatkhoz,már megy minden mint a karikacsapás.
Brumi!
Még semmilyen diétát nem csinálok :oops: fogalmam sincs az egészről,annyit változtattam eddig,hogy többször eszem,mert eddig általában 2 x ettem egy nap.Beleolvasok Hanna blogjába,hogy kicsit képbe kerüljek.
Hanna!
Persze,én megértem,hogy aggódtál az előzmények miatt,drukk a piciknek!Mindkettőnek!Már csak egy hét :wink:
Petne!
Jó kis sztory :lol:
Zsu!
Na mi?Már vajon ünnepeltek,azért nem jössz?
Krisz!
Ismerős a köhögős-tüsszentős dolog.Nyugi!
All!
Nagyon jó pihenést kívánok,és jó kis spontán akciókat!Hátha már nem ketten jöttök haza! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkit jól megnevettettem :D

Katica, köszi a táblát! Olyan jó látni, hogy ilyen gyorsan bővül a kék tábla! Krisz, Zsu és a többiek, Ti is hamarosan bekékültök :D
Ó te szegény, elölről kell kezdeni egy csomó mindent? Együttérzek veled :cry:

Alle, nagyon jó pihenést, és teljes kikapcsolódást kívánok én is :!: :D

Kép
petne

Zsu, ??????????????????????????????????????,

Kép
petne

Zsu!!! :roll: :roll: :roll: :?:

skrisz72

Sziasztok!

Sajnálom, hogy eddig nem jöttem, de próbáltam magam túltenni azon, hogy nem sikerült. :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnos ez van, leghamarabb júliusban lesz fagyibabás, de addig össze kell kaparnom magam és persze a pénzt. Majd jövök, s köszönöm, hogy szorítottatok értem.
Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu, nagyon sajnálom :cry: Sírd és szomorkodd ki magad, aztán optimistán előre! Július már nagyon közel van.

Kép
petne

Sziasztok,

Zsu,
ölelés neked!

Petne,
Jó sztori, ezek után már minden csak rendben mehet.

Alle,
Jó pihit, jelentkezz majd.

Heni,
Én azért szorítok az ikrekért, de egy baba már biztos!:)
A TE esetedben jogosnak tartom a korai UH-t.

Mindenkinek szép napot!

Krisz
+++++++++++
Vendég

Zsu!
Rettentően sajnálom.Egy nagy ölelést küldök Neked!!!
Kép
Vendég

Drága Zsu,
bevallom tegnap már féltem egy kicsit, hogy azért nem jössz, mert rossz híreket kaptál. Ilyenkor gondolom nehezen jön vissza az ember lánya a topicba, hogy közölje a többiekkel. Együttérzek veled. :cry:
De júliusban újra nagyon-nagyon drukkolunk nektek! Ennyi pozitív energiával már biztosan sikerülnie kell!!! Fel a fejjel!

Na lányok, most akkor rajtam a sor! Az külön pikáns, hogy 13-án pénteken kell vérvételre mennem!! :lol:

Hanna, már csak egy kicsit kell várnod, és láthatsz dobogó szívecskéket!

Petne, jól vagytok? :wink:

Katica, hol vagy? Milyen időpontot kaptál a vérvételekre meg miegyébre?

Nyulam-bulam, megnézted már a diétát??

skrisz72

Krisz, nem má' :!: Olyan soká kell vérvételre menned? Mikor tervezel tesztelni? Vagy Te nem az a tesztelős fajta vagy?
Mi köszi, jól vagyunk. Folyamatos evéssel legyőzöm rókakomát ... a kilókról meg inkább ne beszéljünk :wink:

Bella, nálatok mi újság? Hogy bírod a hosszú "pihenőt"?

Kép
petne

Petne,
hát figyi... pénteken kaptam meg a kicsiket. Most ugye ET+4 napos vagyok. A kaális papíron az van, hogy az ET követő 14. napon teszteljek. De a dokim azt mondta, hogy már a 12. napon megpróbálhatom. Így gondoltam a 14. nap bemegyek vérvételre. Asszem előbb nem fogok tesztelni, mert csak idegesíteném magam, hogy miért nincs még csík. :wink: Te mikor teszteltél először?

skrisz72

Krisz, én ET+9. napon teszteltem, és másnap volt a vérvétel. Szóval elég korán, így nagyon halovány volt a 2. csík, de ott volt :D
Semmiképp nem akarlak sürgetni, sőt! Ameddig kibírod, ne tesztelj, annál biztosabb lesz az eredmény. Ráadásul téged stimuláltak most, ami egy ideig amúgy is pozitívat mutat, de még nem a babásodás miatt. Szóval még kitartás! :wink:

Kép
petne

Petne,
túlzás, hogy jól de ez van.

Krisz,
elvileg a 12. napi teszt mutat biztosat már.
Vendég

Zsu, ssajnálom nagyon.. :( De látom, nem tétlenkedtek, júliusban már fagyibabáért mentek, hisz az itt van mindjárt! Akkor egyszerre megyünk lehet,,, én július végén megyek....

Krisz, ragacsokat küldöm!

Petne, most ne fogalkozz a kilókkal, majd lemegy ne aggódj, ha már kibújt a pici! :)

Rólam: ma voltam hematológián, vasfelszívódási vizsgálatot csináltak, csütörtökön lezs meg az eredmény. És pajzsmirigyvizsi is volt, de annak csak jövő hét után lesz eredménye. Közben kapom a vénás vasat. Egyébként mellettem ült egy nőci, akinek 2 helen csináltak laborvizsgálatot, az egyik eredménye szerint egyáltalán nics vas a szervezetében, a másik szerint túl van telítve. Jó kis kilátások. akkor majd én kitalálom, hogy vashiányom van-e. :) Bele nézek a kristálygömbömbe, onnan lehet, hogy reálisabb eredményt kapok.! :twisted:
Vendég

Krisz!
Drukk és babaragacs :D :D :D
...ööööö,milyen diétát? :oops:
Brumi!
Léci nézd meg a gömbödben,mikor lesz kisbabám :lol:
Őrület ez a magyar eü. :evil:
Remélem rendeződik a vasad,és minden rendben lesz,és jöhetnek a kis Brumik vissza a pociba :wink:
Vendég

Sziasztok!

Zsu! Ölellek! Hajrá július!!!!

Krisz!++++++++++++++

Brumi! Remélem, gyorsan meglesz minden eredmény.

Bella! Köszi! Este nem voltam, vendégek jöttek, de ma bepótoljuk. :)

Kép
hanna30

Brumi,
nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Olyan sztorikat hallok mostanában tőletek az egészségügyről, hogy ez már banális. Múltkor Petne az abortuszos tanácsadással.... :twisted: Na mindegy! A lényeg, hogy hozzák helyre a vasadat. Már ha egyáltalán kell... :roll: De ha van kristálygömböd, akkor Te egy igazi kis bűbájos boszorkány vagy! Tessék bűbájt bocsátani magadra és akkor nem kell több vénás szuri. :wink:

Júliusban sok minden fog történni. Te is, Zsu is, Katica is, Alle is... :lol: Hajrá lányok!!! Aztán jön Bella és Nyulasz a csodaszép babáival. Húúú már alig várom a babaesőt! :wink:

Hanna, már csak 5 nap! :lol:

Nyulasz! Irgum-burgum!!! :twisted: Dobod el azt a csokit! :wink: Egyél szépen sok epret. Fehéríti a fogakat, és méregtelenítő hatása van.

skrisz72

Krisz! Jól mondod! Jön a babaeső!!! :)

Már csak 9 nap. :wink:

Kép
hanna30

Sziasztok,

Krisz
++++++++++++

Hanna,
Ok, igyekszem hazaérni.

Brumi,
én már semmi sem csodálkozom ebben az országban
Vendég

sziasztok!
Nem olvasok vissza elnézést!
Hát el se hiszitek mi történt velem...
csütörtökön ugye megvolt az uh a doki jól megnyomkodta a hasam mondtam is h fáj - nem fájhat jelszóval.
hazaértem pihentem csináltam vacsit majd mondom a férjemnek görcsöl a hasam pihenjek, jó a vacsi kijött.majd éjfélkor felébresztettem h menjünk be a kórházba mert nagyon nem jól vagyok. telefonált az ügyeletre (persze megváltozott a kórház száma a mi tel.könyv óta 2005)Bementünk az ügyeletre mondtam h kismama vagyok de fáj a hasam elkezdte nyomkodni h hol fáj.Jelentem a jobb oldalon.Beküld a kórházba sebészetre ott is nyomkodnak le uh és kiderül h vakbélgyulladásom van fehérjevérsejt 18ezer.Reggelig megfigyelés majd feljön a nőgyógyász és megbeszélik mi legyen 9-10 órakor már műtétre készítettek vagy lehet h be is tóltak persze a félelem h mi lesz a babával sírtam nagyon.és megoperáltak, majd egyik nap jobban voltam másik nap kevésbé és feljött az ügyeletes nőgyógyász elrendelte h kapjak nospát és pipolfent vénásan na azt nem kívánom senkinek a pipolfen ha vénásan adják akaratlan izommozgásokat hidegrázást és szinte pszihés tüneteket okoz.majd jött kis nyugtató attól kicseréltek.és ma hazaengedtek.két hét pihi.

Bocsi h hosszú lettem de ezt fontosnak tartottam leírni hátha valaki más tanul belőle.

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta
jobbulást, remélem most már minden rendben lesz. Még szerencse, hogy azért időben bementetek a kórházba.
Vendég

Bellanitta, ez nem semmi. :shock: Jobbulást kívánok!

skrisz72

Igen azt elfelejtettem h megnézett a dokim nagyon rendes volt és minden rendben a babával izeg - mozog és már megint nőtt.

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok!

vagyok olykor, csak holnap vizsgázok, és tanulok nagyon.

zsu: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: ölelést küldök neked. folytatás mikor lesz?

krisz: drukk++++++

brumi: várjuk majd az eredményeket. drukk++++

bellanita: gyógyulást kívánok!

rólam: tegnap voltam a dokimnál, megkaptam a beutalókat. a régiek lejártak. az altatós orvossal is újra kellett beszélnem.

katica
katica30

Sziasztok!

Brumi, ez hihetetlen! Már megint a magyar egészségügyre tudok csak hivatkozni. Remélem, végül minden rendben lesz.

Bellanitta, nem semmi történet! Remélem, már jobban vagy, az a lényeg, hogy a babával is minden rendben van! :D

Katica, sűrűsödnek az események, és közeledik a nagy nap!

Krisz, mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanna, hogy vagy? Émelygés, ilyesmi?

Kép
petne

Sziasztok!

Bellanitta, nem semmi. Vakbélgyulladás terhesség közben... :roll: Az a baba nagyon erős, ha ezt így átvészelte! Szuper! Neked jobbulást! És ölelést!

Bella, lassan én sem lepődök meg semmin. :roll:

Krisz, aranyos vagy, átmegyek boszorkányak.:) Megfogadom a tanácsod!

Katica, sikeres viszsgát neked holnapra! Te aztán nem tétlenkedsz!

Megvan minden eredményem, a jó hír az az, hogy jól felszívódik a vas, és a pajzsmirigyvizsi és kilégzési vizsgálat is jó lett :) A rossz hír, hogy a hematológus szerint még 3-6 hónap is eltelhet mire helyreálla vasam, mert közben ott vannak a menstruációk is. Azt kell most kiderítenem, hogy így mikor lehet beültetésre menni. Mert ha nincs vas, nincs oxigén az agynak, nincs hemoglobin. és ez a magzatra is vonatkozik. Hát, nem szertnék 6 hónapot várni, az tuti. Ennek utána járok, mert szerintem sok kismama eleve vashiányosan indul neki a terhességnek, merthogy állítólag a menstruáló nők nagy része vashiányos. Ezért nem szeretnék ennyi időt "elpazarolni". 34 éves leszek szeptemberben, és ez még csak a 2.- lombikbeülti lesz. És nem 1 babát szeretnénk. :roll:

Nyulasz, a gömböm azt mondja, hogy nemsokára kismami leszel! Csak türelem és kitartás!
Vendég

sziasztok!

krisz: drukk++++

brumi: sajnálom, hogy ilyen sokat kell várnod. :(

ma voltam vizsgázni, túl vagyok rajta. tanulhatok a következőre.

katica
katica30

Katica, gratulálok! Ügyes voltál! :lol: Mi a következő tárgy?

Brumi, ez gáz. Valahogy mindenképp ki kéne deríteni, hogy hogyan lehet ezt a vas dolgot turbózni. Nem hiszem el, hogy újabb 6 hónap. Csak van erre valami normálisabb megoldás... :roll:

Rólam: nem történik semmi. Itthonról dolgozom, néha kertészkedek. Nem érzem a babákat... :roll: Pedig olyan jó lenne, ha adnának valami jelet... :wink: ET+6. napnál tartok. Mostanra már biztosan beágyazódtak, és szunyálnak a nyálkahártyámban. Kicsit furkálódhatnának... :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Hanna és petne...elvileg a 6. héttől lehet a szívhangot hallani...vagyis nem elég petezsáknak lenni...hanem a szívecskét is kell az UH-n látni????

Nos ma voltunk az első UH-n a,i megállaította hogy 2 db 4 mm-s petezsák lapul méhen belül, rákérdeztem hogy van e elbújva harmadik ( 3 preembrió beülti miatt)...elvileg a doki 2-t látott....viszont én még csak 5. tehes terhesnek számítok.....szóval a szívhanghoz túl kora van még....végülis mikortól egyértelmű mennyi baba maradt a pártfogásunkba?

Ez annyira egyszerű volt az első terhességemnél ( mert ilyennel nem kellett foglalkoznom) ...most totál analfabéta vagyok az ügyben

üdv

gyongyike

Most csak hamar néhány kép, aztán jövök írni is ígérem!!!!!!!!!!!Csak Janka egyre inkább nyitogatja az értelmét, s rájött, hogy ketten is vannak körülötte , akikből bolondot csinálhat........s nem fárad el tőle..... :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!

Krisz! ++++++++++++++++

Julika! Álomszép Janka baba!!!!!

Gyöngyike! Gratula!
Figyu! Elhiheted nekem, én örültem a petezsáknak is. Nem kívánom senkinek, hogy 12. napi 192-es HCG-vel a Kaális UH-on szembesüljön azzal, hogy a hasüregben van egy dobogó szívű babája. Én ezért mentem el korán, mert tuti, hogy belehaltam volna, ha mégegyszer ez történik.

Kép
hanna30

Julika ez egy tündérpocok...

Hanna...vagyis abból ( azokból indul el a nagybÖtŰs ÉLET???)

Most olvastam utána, elvileg a 7 héttől várható el a szívhang....akkor újabb 11 nap izgalom...

szép napot mindnekinek

Hanna köszi a gyors választ

üdv
Gyöngyi

gyongyike

Gyöngyike! Nem parázunk! Minden rendben lesz! :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok Lányok!
Szép napot és hétvégét nektek!

Heni, megnéztem az UH képeidet. Csodálatosak. Olvastam, megjött róka koma is. :wink: Szar ügy, de mégiscsak nagy boldogság. Remélem a görcseid alábbhagytak már...

skrisz72

Sziasztok!

Brumi, remélem, minden rendben lesz, és tényleg nem kell olyan sokat várnod! Drukkolok!

Katica, remélem, a vizsgád jól sikerült :wink: Én biztos belehalnék, ha most munka mellett még tanulnom kellene. Így is alig bírom ki estig, már 3 körül erőteljesen vágyom az ágyra :D

Krisz, nyugi, egyelőre ne várd a jeleket. Korai lenne még.

Gyöngyi, az az igazi, amikor már szívhang is van, de a petezsák több, mint jó jel. Drukkolok!

Julika, a Ti Jankátok elbűvölő, gyönyörű baba!!!

Krisz, Neked is jó hétvégét, és küldöm a pozitív energiákat
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Sziasztok!

Remélem minden új kismami jól, nem parázik, hanem pihenget :lol: :wink:

A tesztelőknek nagy drukk :!: :wink:

Én rászántam magam a kivizsgálásokra. Egyenlőre csak vérévételre kell mennem, aztán majd meglátom még hova küldenek. Mondtam a dokinénimnek, hogy minden olyan helyre akarok menni, ami szóba jöhet a meddőségnél.
Vendég

Sziasztok!

Tőlem is mennek a drukkok és pozitív energiák!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisz, már nagyon közeleg a tesztelés napja :wink: :D

Bellanitta, jobban vagy már? A vágással minden rendben?

Kép
petne

Petne
Hogy repül az idő, már ez a 9. heted. Biztos nagy élmény lesz hétfőn az uh :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?