Új privát üzeneted érkezett!

Kata: Kinek jött még közbe valami... Lemaradtam?!

hofeherke
 
 


Nemone,

az Aspirin mnyh vastagító hatású, olyan mint a méhpempő. Szerintem azért azért kapom.

Mara,

hogyne hiányolnánk! Ilyet ne is mondj!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara,
Viki sem biztos, hogy jön, mert keményedik a pocija. :cry:

i.kata
 
 

 
 

:(

hofeherke
 
 


Na megjöttem a dokitól. Most már baromira nem tudom mi van.

Megnézett kézzel, majd baromi csöndbe maradt. Aztán megnézett UH-val, nézegette, nézegette, majd közölte, hogy szerinte pedig terhes vagyok, mert nagyon megvastagodott, homogén a nyálkahártya. De petezsákot nem láttunk benne. 20 napja volt az inszem.
A hőm is megy le, ma csak 36.4 volt. A lényeg: adott egy kórházi tesztet, hogy reggel csináljam meg, azt mondta, meglátom, ez lesz a nyerő. Ha ez is negatív, akkor meg egyszerűen meg kell várni, hogy megjöjjön. Duphaston kell, azt nem szabad abbahagyni.

Mara,
köszi, majd áttanulmányozom a törvényeket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Drukkolok,hogy pozitív legyen!++++++++++

i.kata
 
 


Linácska,

micsoda hírek!!!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok, hogy baba legyen!
Elég kalandos eddig a történeted :wink:
Reggel gyere a hírekkel!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
számomra a kalandos már enyhe kifejezés. Szeretnék biztosat tudni. Az nem túl biztató, hogy a teszt nem mutatja ki szerintem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska! Nagyon drukkolok neked! Hátha holnap már szép zebracsíkos lesz a teszted!

hofeherke
 
 


Mara,
sajnos zebrának ezt sem nevezném :cry: Totál negatív. Lehet, hogy elmegyek egy vérvételre hcg-t nézetni.
A hőm is baromi érdekes, mintha nem tudná eldönteni, mit akar.
http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Linácska,
sajnálom, hogy negatív lett. Ha visszamész a dokihoz, vidd a hőgörbédet is megmutatni, hogy arra mit mond, mert tényleg elég kacifántos.

Némóka,
nem tudom írtam-e, de nekem szimpi a kávézóis, amit kinéztél :lol: :oops:

i.kata
 
 


Mindenkinek drukk mára vérvételekhez, uh-hoz, és amihez csak kell.

Viki,
hogy van a pocid?

i.kata
 
 



Monic,
átkukkantottam a hsg-s topicba és ott van egy csajszi, aki szerintem ugyanahoz a dokihoz jár, mint én. Mert a Sipos doki van a Sotén is, de a Forgácsban főleg. A hsg-t nekem is a SOTE II-n csinálta.

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Katka Manó!

Köszönöm kérdésedet! A reggelek mindig jók, aztán 10-11 között ér el a "vég"....

Nem ma vizsgázol? bocsi, ha félreolvastam volna....
20150601134430
 
 


Viki,
nem, majd csak holnap. De nagyon bele kell húznom, mert tegnap délután szerettem volna tanulni, de a lábam miatt kedvem és energiám sem volt nekiállni. Ma meg kénytelen leszek, mert segítség nélkül nem tudok menni.

i.kata
 
 


A lábikódra rá tudsz állni? Pocold fel és pihizz ma eégsz nap!!!
20150601134430
 
 


Viki,
tegnap még amikor hazajöttünk a dokitól rá tudtam állni, aztán kb. 2 órát nem használtam és azóta nem is tudok ráállni. :cry: Ugyanannyira be van dagadva is, mint tegnap, eléggé kínlódok vele. Anyut éjjel hívtam, hogy adja be a mankóját (ma mentem a Mátrába így útbaesett nekik), de az egyiket még ő is használja a térde miatt, így csak egyet kaptam. Elpattogok itt a lakásban,de már sajnálom az alattunk lakókat. :oops:

i.kata
 
 


Basszus ,ez nem jó!
20150601134430
 
 


Jó reggel!

Csak gyorsan benéztem, mert nemsokára indulok vv-re, és UH-ra.

Kata,

Sajnálom a lábad! :cry:
Örülök, hogy tetszik az a kávézó is, már csak a többieknek kell eldönteni, hogy melyikben foglaljunk helyet. :wink:

Monic,

Köszönöm, érdekes, hogy nálunk nem adnak aspirint. :roll:

Linácska,

Sajnálom, hogy negatív a ma reggeli teszt! :cry: :cry: :cry:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
Nagy nagy drukk neked! Nellikének is! Puszi!
20150601134430
 
 


Azt hiszem én feladtam, nem foglalkozok tovább vele, hogy mi van velem. Ha babás vagyok, akkor gondolom tudja mi a dolga, és növekszik szépen (bár megjegyzem, elég rafkós kis kölyöknek készül akkor :lol: ) Ha meg nem, akkor szépen kivárom, még megjön. Aztán átjárhatóság, aztán meg utána lesz legfeljebb kistesó.

Kata,
csak röntgeneztek? Mert ha elszakadt a szalagod, az nem látszik, csak UH-n.

Most hívtak a Heim Pálból, hogy nem negatív Lili pisije... Nem akarok megint kórházba menni. Bár a tavalyi baba is a Heim Pálban derült ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
megröntgeneztek, de azt írtad a szalagszakadásnál nem dagad be, nekem meg be van dagadva.
Lilinek mi baja van?

i.kata
 
 


Ma is nagy a pangás... Hogy döntjük így el, hova menjünk vasárnap? :roll:

i.kata
 
 


Kata,
rosszul írtam: a teljes szalagszakadás nem dagad állítólag, a részleges igen. Nekem részlegest diagnosztizáltak ügyeleten röntgen alapján, és mikor még 2 hónap után sem tudtam lábra állni (kis túlzással), akkor elmentem UH-ra, és akkor mondták, hogy ez érdekes, mert a szalagnak nincs röntgenképe, és különben is a részleges az dagad, nekem meg nem dagadt egyátalán, csak nagyon csúnya színe volt.

Nekem mindegy hova megyünk, mondjátok, hogy mi a végső döntés, és ott leszek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
azért nagyon remélem, hogy nem szakadt semmi.
Legalább bökj rá az egyik helyre a kettő közül légyszi. :wink:

i.kata
 
 


Sziasztok Lányok,

Monic: tök jó, grat, ügyik voltatok, h ilyen gyorsan csinálják a lombikot!!! és Némókával lombikpárok vagytok!! ez nagyon aranyos!!

Viki: pihizgess!!

Mara: később is jöhetsz, ha tudsz, nem csak 1 órát fogunk talizni! jöhetsz 1-2 órával később is!

Kata: nekem teljesen mindegy a hely. bár itt meg nincs egyáltalán desszert! :oops: :lol: :lol: na jó elmegyek a sunyiba!! :lol: :lol:
szeritnem is kellett a röntgen, ne aggódj! hülye bunkó röntegenesek meg menjenek a fenébe!! pihizz sokat, h tudjál jönni vas! v ha nem tudsz lábraállni, hozzon a párod!

Linácska: mindjárt megkeresem azt a törvényt, amit nekem raktak fel a lányok! lányodnak jobbulást! progipótlást azért kaptál v csak a duphastont?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Linálcska: ezt küldték nekem a lányok annó

Ne félj nem mondhatnak fel Neked, mert a Munka Törvénykönyv 90.§-a szerint:

90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt:
a) a betegség miatti keresőképtelenség, legfeljebb azonban a betegszabadság lejártát követő egy év, továbbá az üzemi baleset vagy foglalkozási megbetegedés miatti keresőképtelenség alatt a táppénzre való jogosultság,
b) a beteg gyermek ápolására táppénzes állományba helyezés,
c) a közeli hozzátartozó otthoni ápolása vagy gondozása céljából kapott fizetés nélküli szabadság (139. §),
d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés, a terhesség, a szülést követő három hónap, illetve a szülési szabadság [138. § (1) bekezdés],
A törvény elvi célja társadalmi szempontból a gyermekszületések számának emelése, egyéni szempontból azoknak a gyermeket vállaló személyeknek a támogatása, akik a fejlett orvostudomány segítségét veszik igénybe a gyermekvállalás elősegítése érdekében. Indokolt, hogy ne csupán a terhesség bekövetkeztétől, hanem az annak érdekében végrehajtott kezelések megkezdésétől illesse meg munkajogi védelem, illetve munkaidő-kedvezmény az érintett munkavállalókat. Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (a továbbiakban: Eütv.) 166. §-a tartalmazza az emberi reprodukcióra irányuló különleges eljárások szakmai szabályait. A törvény e fogalom felhasználásával egészíti ki az Mt. felmondási védelemre vonatkozó szabályait, kimondva, hogy az ezzel összefüggős kezelés időtartama alatt a munkavállalónak felmondani nem lehet. Természetesen abban az esetben, amikor e kezelés orvosilag megállapított keresőképtelenséget eredményez (pl. kórházi bentfekvéssel jár), az erre vonatkozó védelmi szabályok érvényesülnek.

Bár ennek az a feltétele, hogy legalább a főnököddel közöld írásban, ami tudom nem mindenhol ír alá a főnök, fogadnak el - talán ezt írták még, csak a vége lemaradt sajna!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,
ha bicegve is,de tuti jövök vasárnap. :lol:

i.kata
 
 


Kata: akkor jó!! :wink:

hát Lányok, én jól kibántam magammal tegnap ! vettem ebédre a piacon egy gyümölcslevest, ami nagyon finom volt, de még most is wc-re járok olyan hasmasom van. én még így nem jártam soha. nem merek már inni, csak pirítóst reggeliztem, kekszet rágcsálok , most csak főtt petrezselymes krumplit vettem ebédre. de nagyon fáj a pocim, görcsöl, csikar. tegnap is a mhelyen épphogy ki tudtam futni a wcre. teljesen kész vagyok már!
ráadásul ma 16-ra megyünk dokihoz, a genetikai vizsg-ra is ! remélem addigra már rendbe jövök!! ja, és légyszi szorítsatok, gondoljatok ránk, h minden rendben legyen!!
köszi!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!
Nekem a kávéház szimpibb, de mindegy nekem is, ott és akkor amikor mondjátok! Én kb. 1/2 2 re érek oda, mert anyuéktól csak félkor indulnak vonatok hétvégén, és menetidő 45 perc, úgyhogy vagy előbb vagy utóbb érnék oda fél órával, de inkább utóbb megyek, mert nem szeretek egyedül üldögélni. :oops: :roll:

Kedves Többiek akik jönnek, legyetek szívesek dönteni péntek estig, mert én szombat hajnalban már utazom anyuékhoz, és ott nem biztos, hogy fel tudok menni a netre, mivel a faterom oda van szögelve az egy szem gép elé. Előre is köszi.

Pusszantok mindenkit, és továbbra is drukkhegyeket küldök kinek mire kell.......

"Ditiuli"

dita75
 
 


Sziasztok,

itt vagyok ám, csak nagyon sok volt a munkám.

Jelentem, mindent sikerült ma elintézni, még a nőgyógyászati beutalót is. Anyukám fehér köpenyének köszönhetően egyik helyről ki, másikra be, nagyon gyorsan és olajozottan ment minden. Az eredményeim holnapra lesznek meg, de anyum akar elmenni értük, gondolom, hogy megköszönje a sok segítséget.

Kata,

pihentesd a lábadat, akkor úgy néz ki, hogy mégis komolyabb a sérülés. Ha gondolod akkor én vasárnap tudok neked vinni mankót a talira, nekem van 2 felesleges még a térdműtétemről maradt.

Linácska,

sajnálom a negatív tesztet. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone,

drukk a mai vv-hez és uh-hoz, nekem pénteken kell mennem ugyanerre.
Az Aspirin Protect vény nélkül kapható, ha gondolod vegyél mert biztos segít.
És igyál nagoyn sok vizet, nekem legalábbis a dokim a 2 találkozásunkból 2-szer a lelekemre kötötte!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

akkor ti Nikivel esetleg látásból már ismeritek is egymást? Bár a Forgácsba szerintem ő most megy először, eddig a Sotére jár azt hiszem. Ma lesz az első inszeme, nagyon drukkolok neki is. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na, rohanok haza enni aztán anyumhoz, hogy belémdöfje a kettő szurit.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
köszi, de úgy tervezem, hogy addigra márjárni fogok :wink:
Örülök, hogy sikerült mindent elintézni, nagyon ügyesek vagytok! :lol:

i.kata
 
 


Monic,
nem tudom, hogy láttam-e már, mert fogalamm sincs, hogy néz ki. :oops: :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Kata!
Pihentesd a lábacskád! nagyon sajnálom, hogy ilyen komoly a sérülés.


Lina!
Sajnálom a tezstet! :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Kata!

Majd ha lesz egy kis időd, akkor esetleg segíthetnél nekem néhány lakberendezési tanáccsal. Nem sürgős, met csak a felújítás után lesz aktuális, az meg majd csak júliusban esedékes, mert úgy kapjuk meg a pénzt.
Szóval. Az a helyzet, hogy ágyat kéne vennünk, mert ami van, az már egy trágyalé. Viszont nekünk nincss külön hálószobánk, hanem ugye túinvan nappali és háló egyben. Na most az a dilemmám, hogy milyen ágyat vegyek, és hova rakjam. Mert ugye úgy kéne a bútorokat is venni mellé. A szoba téglalap alakú, 345 x 530 cm-es. Az ajtó a hosszabbik falon van, méghozzá 170 cm-nél(a 170 cm az nem az erkélyes oldaltól van mérve, hanem a másiktól).
Bárki mártól is szívesen fogadok mindenféle tanácsot!

Előre is köszi mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
de van hálótok is nem? Azt a babának tartogatjátok? Nagyon szívesen segítek, este lehet, hogy agyalok egy kicsit.

i.kata
 
 


Sziasztok!

A kismama legjobb barátja a délutáni szieszta :twisted: :twisted: :twisted:

Viki!

Ma már jobban vagy? Láttátok Lackót mostanában? Beszerzésekkel hogy álltok?

Lina!

Jó fejek a munkahelyeden :evil: Tesztet sajnálom :cry: Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van nálad :roll: Hcg vérvétel jó ötlet! Ha véletlenül még sincs baba, és megjön, akkor mehet a következő inszem?
Mi a baj Lilivel?

Kata!

Hú, jobbulást a lábadnak, nagyon fájhat :cry: Azért örülök, hogy a talira mindenképp bedöcögsz :twisted:

Kjaja!

Reméljük a legjobbakat! Biztató kis tünetek! :wink:

Némóci!

Nekem nagyon tetszik a kávéház :) Egész ráhangolódtam egy jó kis kapucsínóra :)

Monic!

Szuper, hogy anyukád ilyen vitézül egyengeti az utadat! Olyan jó, hogy már szinte a célegyenesben vagy! Hozzon szerencsét mindkettőnknek a közös dátumunk :)

Mara!

jaj, de sajnálom :( De a következő talit nem úszod meg :wink:

Czinkicsek!

Jobban van a pocid? Szegény, tényleg jól megjártad :( Drukk délutánra!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi,
Lilinek 1.5 éves korában volt vesemedence gyulladása, és 2 évig kell visszajárni kontrollra. Most megint találtak valami bacit a vizeletében, de genny, meg ilyesmi nem volt. Szerintem nem lehet vészes, de holnap viszünk új pisit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Akkor biztos semmi komoly! Azért drukk!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi,
nagyon izgulok, hogy hány "tojásod" van:-)

i.kata
 
 


:) :) :) Én is kíváncsi vagyok. Iszonyú lassan telik az idő, sose lesz 16-a... És persze megnyugodni még akkor sem lehet.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi: köszi, hát szó szó! de most olyan gyenge vagyok, h csak na! most ittam pár korty kávét, és most inni fogok még egy fekete teát.
jól kiütöttem magam, az biztos! remélem azért a vénám nincs annyira összeesve, h ne tudjanak vért venni du. :roll:
szerintem mindenki tök kiváncsi és izgatott, h hány tojglid van! :lol: :lol: nem lenne semmi , nálatok is egy vegyes páros + Némókáéknál egy vegyes páros. :lol:

én ott érzem, h milyen gyorsan tellik az idő, h tök gyorsan kell jelenléti ívet tölteni a mhelyen és tök gyorsan kell kiszámlázni egymás után! :roll: a fizu persze mindig lassan jön! :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Látom ma sem volt nagy a forgalom...

Kaptam időpontot az endokrinológiára. Júli 10-re. :( De legalább van, és közben rájöttem, hogy tanítom a doki lányát.... remélem ő nem jött rá... :roll:

Nekem is majd leesik a fejem! Szerintem ez a vacsak idő az oka. Van vagy 30 fok, de csupa felhő az ég. Én már várom a rosszidőt!

hofeherke
 
 


Czinki,
neked mennek a drukkok a genetikai vizsgálathoz. Annak ma meg is lesz az eredménye?
Amúgy Monicéknál is nagy az esély az ikrekre főleg, mivel ő maga is iker. :lol:

i.kata
 
 


Mara,
júli 10. az jó dátum, aznap van a férjem szülinapja:-)
Meglátod, gyorsan eltelik ez az 1 hónap.

i.kata
 
 


Kata. Remélem is, hogy gyorsen eltelik. :)

hofeherke
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: