Sziasztok.
Tapasztalt anyukák, help!
Peti még mindig nem beszél, hajlandóságot sem mutat rá. Szerintetek elvigyem valami szakemberhez?
A tanácsadáson megkérdeztem az orvosunkat, szerinte csak lusta, mert ugye mi szavak nélkül is megértjük. A hallása jó.
Zituska, Norbinak javulást.
Szilcsi, szvsz, ha Lali jól érzi magát, ne aggódj azon, hogy nem hízott. Egyszerre nem lehet nyúlni és hízni is.
Anett, örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. A képek nagyon jók, és ez a torta...
Matteo, eleinte az én fiam is azt csinálta, hogyha kiesett a cumi a szájából, és ez pont valami éberebb pillanatában történt, akkor sírt érte. De ha mélyen aludt, akkor nem érdekelte, és nem is hiányolta. Mostanság meg megkeresi, betömi és alszik tovább.
A vonalzód szövege igen érdekes.
Gira, szerintem nyugodtan intimtornázhatsz, ahogy Toncsi is írta, a terhestornán is szokott lenni...
Toncsi, a nagyon okosok mondják, hogy a gyereknek önállóan kell aludnia. Hát én még nem láttam olyat, hogy valaki ne szokott volna át a saját ágyában történő elalvásra. Peti is először csak kézben aludt el (vagy a babakocsiban, hordozóban, kenguruban), aztán jött az, hogy velem alszik el a nagyágyban, és ezek után megy a helyére. És ez magától jött, nem kényszerítettük, hanem ahogy Zituska írta, egyszer csak nem volt neki kézben jó, letettük a nagyágyra, és ennyi.
Nekem ez így jó, szerintem Petinek is, és ez a lényeg.
Szopira nincs ötletem, nekem nem jutott ebből a jóból sajna.
Bibi, jó ez a szöveg a vonalzón.
Képzeld, Peti is az Agyagos utcai bölcsibe fog járni. Ő volt az utolsó, akit felvettek a csoportjába, jövő héten megyek szülői értekezletre.
Szilde, sajnálom, hogy megszenvedsz ezzel az időpontkéréssel...nekünk anno jó volt, csak odaállítottunk a Gyerekklinikára.
Szívultrahang passz, tényleg, az miért kell Kevinnek? Ja, boldog névnapot neki, már ha most tartjátok.
Közben látom, megírtad az okot. Érdekes, Petinél senki nem vette észre, csak féléves korában, akkor is a házidokink. Akkor mi csak EKG-n voltunk a Sportorvosiban, de az semmi extrát nem mutatott ki, így UH nem is kellett.