Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Titanilla, sajnálom, hogy nehezen viseled :( De gondolom Olivér melett nincs sok időt pihenni és a számítógép melett üldögélni. Gratula a CTG-hez! Én is megyek ma újra.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

CSak gyorsan helyzetjelentek. Minden ok! Nst jó, reaktív, baba sokat mozgott. 1 hét múlva kell mennem megint. Fejvégű még mindig. Kicsit kicsillem a buksiját, 88 mm, de mivel a doki nem aggódik én sem.

A barátnőmnek, aki 30 hetes, is 88 mm a Bpdje. Na neki azt mondták lesz a baba vagy 5 kilo.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Érdekes, nekem csak 38 hetesen kell először NST-re mennem, a kislányomnál már 36 hetesen kellett! Azt hittem ez egységes!

Na mindegy, ma megyek dokihoz, csak vizsgálat lesz, kíváncsi vagyok, milyen a méhszájam!

Köszi a Violka dícséreteket! :)

Csajok, ti hogy bírjátok ezt a kánikulát? Én ki sem mozdulok szinte egész nap, amúgy is nehezen tolerálom a meleget, most pocakosan meg főleg! Azért várhatott volna még nyár közepéig ez a nagy meleg! :shock: :?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 

 
 

Sziasztok!

Tegnap újra voltam CTG-n( miért van, hogy egyesek NST-re járnak, mások CTG-re?), minden rendben volt, De a doki így búcsúzott : Csütörtök délelőtt jöjjön újra, ha addig nem szül meg :)

Nagyon rossz ez a kánikula, ha ki kell menni, szerncsére az időm nagy részét a jó hűvösben tölthetem:)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Hoztam egy képet, most készült, és a lányom ötlete volt, ezért olyan "nagy szám". Legalábbis nekünk. Megkérte az apját, hogy fotózza le így. Meg kell zabálni.

Kép

Nst és ctg ugyanaz, csak kétféle elnevezésen fut. :wink:
Mi egyenlőre jól bírjuk a meleget, én tuképp imádom a kánikulát, de azért a délutáni szél jólesett.
Akiknek már van nagyobb gyerkőc, hogy oldjátok meg, hogy egész nap nem mozdultok ki? Engem Livi karóba húzna, ha nem vinném ki. :lol:

Mindenkinek kitartás így a vége felé!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska! Nagyon ari a kiscsaj! Jó eres a hasad! Nekem is látszik, de azért nem ennyire.
Nekem Roli megszokta, hogy délelőtt nem megyünk ki. Délben leteszem aludni és miután felkelt útra kelünk. Bolt+ játszótér. Amikor hazajöttünk, még apával kint vannak az udvaron. Úgyhogy csak este jön be vacsizni és aludni.
Én sem tudnám egész nap bent tartani.

Joli! Valami kicsi különbség van a CTG és az NST között, de tulképpen ugyanaz.

Kép
szly27
 
 


Szly,
hát igen, ha van udvar, akkor picit egyszerűbb. Nekünk olyan macera mindig elmenni itthonról. (Lakótelep) Mire összekészítem a vinnivalókat, fogyok 2 kilót. :lol: Váltóruha, innivaló, ennivaló, játékok, eddig kellett plusz pulcsi is hazafelé délutánra stb. Az udvarra ezeket nem viszi magával az ember. 8) És napi kétszer megyünk.
Na jó, nem panaszkodok, ennél nagyobb bajom sose legyen az életben.

Nemcsak a hasam eres, hanem mindenem. A karomon, lábszáramon is nagyon kilátszanak. Családi örökség. Mondjuk a hasamon csak terhesen ilyen durva.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!

bocsi, de nincs időm visszaolvasni. Hamar írok:

péntek óta itthon vagyunk, szokjuk egymást :-)
a vizsgálatok tovább folytatódnak.
kitalálták, hogy a problémák összefügghetnek egymással, mert ennyi minden nem lehet véletlenül. szóval az agykamratágulat, a szemén lévő hályogok, és a végtagi meszesegés egy bizonyos szindróma tünetei lehetnek. megyünk még kromoszóma vizsgálatra, meg ortopédiára, meg szemész és koponya uh kontrollokra is... ez van.
De bízunk abban, h meggyógyulunk!!!

most az a legfontosabb, h nyugodt maradjak, és szépen ellássam a Kislányomat!
puszi mindenkinek.
inerke
 
 


Inerke,
remélem nem lesz hosszadalmas a sok kivizsgálás, azt meg főleg, hogy a manódnak nem lesz semmi fájdalmas közte. Ha pedig rájönnek a bajok okára, jöhet a gyógyulás!!!
Szerencsés picúr, hogy ilyen anyukája van!
Drukk!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Inerke,
nagyon örülünk hogy végre hazamehettetek! Kitartás! A kivizsgálások miatt ne aggódj, túl lesztek rajtuk hamar, és a kicsi lány is klasszul összeszedi majd magát! Akinek ilyen stramm mamája van, ugye?
És külön köszi az avatárodat! Ugye őSáraságát láthatjuk a kispárnán feküdni?

Gabuska!
Nagylányod egy tündér! (Ez gondolom nem meglepő? :P Olyan aranyos így a pocifotó!!!)

Joli,
kitartás! JHamarosan már kettőben élvezhetitek a nyarat!
Mit mondott a mai CTG?

Gabuska,
neked szép vékony fehér bőröd van :-). Nekem is hasonló volt, csak most már jólfejlett rénszarvasagancsminta borítja. (Én ugyanis nem csak eresedem, de csíkosodom is :lol: )

Puszi mindenkinek!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Inerke, örülök, hogy együtt lehettek, így mindent könnyebb elvisleni. Kitartást kívánok továbbra is .

Gabuska, nekem is ilyen a hasam. De nincsenek rajta csíkok. De szeretnék én is egy ilyen édes kislányt, mint a tied :)

Szly, kicsit irigylem az udvart, de mentségemre legyen szólva, akkora kőtömbök közt lakunk...

Kindertojás, csak holnap megyek CTG-re, ma eluntam. Nyugis napot tartottam, átaludtam az éjszakát végig és csak vásárolni mentem el délelőtt :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Inerke! Örülök, hogy hazavihettétek végre a babát. Remélem hamar kiderül mi a gond és gyorsan meggyógyítják Sárát!

Kép
szly27
 
 


Elné,
elviheted egy hétre, de utána rehabra fogsz szorulni! :lol: :lol: :lol:
A legrosszabb fiút szorozd meg tízzel...
De amúgy tényleg édes, és amikor épp nem agyoncsapom (csak képletesen persze), akkor azt sem tudom hol pusziljam. :)

Csíkok az én hasamon sincsenek, viszont a csípőmnél van jópár, de azok már húsz éves korom óta ott vannak. Fogalmam sincs mitől.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hírek Csillaláról! Nem pontosan idézem, de a lényeg, hogy hihetetlen de még egyben vannak. Lassan telik az idő és hiányzik neki a család.

Lányok tessék bejelentkezni. Már mindenki nagyon közelít a végéhez. Mindenki egyben van még?

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Mi még egyben vagyunk,de nem is tudom,hogy örüljek-e ennek! :shock: Szerdán ismételten elmentem dokihoz-mert ugye visszarendelt- de megntcsak nem csinált semmit.NST-re felmentem magamtól,kiküszöbölendő,hogy felküldjön,aztán kész,de nem jött be. A FOLYOSÓN megnézte az nst-s papírt,és kérdezte van-e változás. hát a múltkorihoz képest nincs,de már akkor is nagyon szarul voltam...
A baba szívhangja jó,jól érzi magát bent,ha meg nyílik a méhszáj,az nem nagy gond,készülődik a baba!Na köszi.Így még ott a folyosón belefirkantott a kiskönyvembe,és mondta,hogy 1 hét múlva tali!!!
most visszajöttünk Bükre,és úgy tervezem,hogy 38. héten megyek haza,nst-re meg elmegyek itt szombathelyen! Ja,nem volt uh sem,pedig azt hittem lesz súlybecslés!
Én a kánikulát jól viselem,de már megmozdulni sincs kedvem! Amint felállok,úgy begörcsöl a pocak,hogy pár percnek el kell telni,hogy rendbe jöjjön. Arról nem is beszélve,hogy márk pár napja olyan parádékat csinál,hogy csak lesünk...
Bocsi a panaszáradatért,remélem ti jobban bírjátok így a végén! :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia,
"jó" ez a doki... :x

Én ugyanígy vagyok, meleg nem zavar, de ha megmoccanok, percekig tart, mire az összerándult hasam kicsit kienged, és meg tudom tenni az első lépést. Livi után pedig menni kell a játszón, ha helyzet van. Na, ilyenkor el tudom képzelni milyen látványt nyújtok. Mint aki bekakilt, plussz a "fájdalmas" arcom hozzá. :lol: vagy :( ?
De egy hős vagyok (meg szerény is :lol:), mert ma is 3 órát voltunk lent délelőtt. Délután nem vittem le Livit, nem bírtam volna, és ráfogtam arra, hogy nem megyünk, mert a délutáni alvásnál nagyon rosszul viselkedett, így bünti van. :oops:

Én majd hétfőn megyek a dokimhoz, és most bekeményítek, mindenképp kérek uh-t, addig haza nem megyek. :lol: Mondjuk ő rugalmas, meg nem a kórházban fogad, hanem magánban, így nem tud csak úgy elmeszelni a folyosón. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Kész a lakás, el sem hiszem! Tiszta festékbűz van mindenütt, és a földön ülve gebeszkedem a billentyűzethez, de kész7 van!!!

Én nagvyon nem bírom a meleget, 2-3 napja menstruáció szerű görcseim vanna, főleg délelőtt. Izzadok, mint egy ló, éjjel meg minimum 4-szer látogatok ki a wc-re. Holnap megyek dokiuhoz, meg az első NST-re! És jön anbyukám, mert Zoli megy méhecskézni Hevesre.

NST -CTG
Tényleg szinte ugyanaz, csak az NST-nél nyomkodni kell egy gombot, ha a baba megmozdul, a CTG-nél meg nem!

Inerke
Nagyon ör, hogy otthon vagytok! Azért írj néha, hogy mi van Sárával!!! Kitartást, boldogságot, és egészséget kívánok nektek!

Kép
Kép
hannablanka
 
 


Sziasztok!
Lányok, azzal vigasztalhatlak, hogy én jobban érzem magam most, az utolsó napokban, mint eddig. Egymás után két éjet végigaludtam, ami hónapok óta nem fordult elő velem.Nem is görcsölök, majdnem egézs nap talpon vagyok. Talán nektek is lesz majd ilyen!
Ma újra voltam CTG-re, de ezek szerint inkább NST, mert kell nyomogassam a gombot:) Most sokkal aktívabb volt, mint az előzőn, tehát az orvos sem emlegette, hogy szülhetek, hanem hétfő-keddre visszahívott. Újabban mindig mérnek vérnyomást is, ma kicsit alacsony volt, de nem annyira, mint a trehesség előtt szokott.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Elné,
azt mondják, ha elcsendesednek a dolgok, az a szülés közeledtét jelzi. :wink:
Mellesleg én 38+6-nál szültem a nagylányt. :wink:

No, ez érdekes, mert dokimál ctg van, és van, akinek mondja, hogy nyomkodja a gombot, van, akinek nem. Én nem nyomkodtam anno. (Ott egy légtérben van a ctg és a váró.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Lányok! kitartás! Már nincs sok hátra.

Nálunk Nst van, nyomkodni kell. De fájást nem néz, csak egy tappancs van. A kórházban viszont már kettő.

Én viszonylag jól vagyok, egész jól alszok, reggel mégis mindig fáradt vagyok. Na mindegy. A lábam szerencsére nem dagad.

Ma vettünk cseresznyét a piacon és nem bírtam ki, a zacskóban megmostuk és ettük. Beültem az autóba és az ölembe raktam a cseresznyét. Amikor az övért nyúltam, hirtelen elöntött a víz. Rögtön azt hittem, elfolyt a magzatvíz! Shocked A köv. pillanatban jöttem rá, hogy az nem lehet, mert hideg. Persze a cseresznye zacskójából folyt ki a víz. Lett egy nagy folt elöl a szoknyámon, meg hátul, befolyt a bugyimba is, az ülésen is maradt egy jó nagy folt.
Na szóval ilyen hatalmas foltokkal kellett bemennem a Plusba. Mindenki csak bámult, gondolom azt hitték magzatvíz. És milyen nyugisan sétálgatok!

Kép
szly27
 
 


Szly, jót derültem a vizes sztoridon :lol: Nekem mind a két naggyal már bent a kórházban ment el a magzatvizem, így nem is aggódom miatta. Viszont a férjem annál jobban. Azt mondta a tegnap, írjam ki a mentők számát nagy számokkal a szekrényre, hogy legyen szem előtt. Nincs autónk és szerinte nem hívhatunk taxit, mert mi lesz, ha ott folyik el a magzatvíz? :) Én még a kórházi cuccaimat is csak félig pakoltam össze, annyira nem, parázok. Elvégre aqz elős fájásoktól az ötpercesekig sok idő eltelik, azt is ki kell tölteni valamivel:)
Gabuska, úgy néz ki, hogy én már egyben jutok túl a 36+6- on:)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Elné,
nekem itthon folyt el a magzatvíz, éjjel. Autónk nekünk sincs. Dokim azt mondta, hogyha fájások vannak, mehetek akár gyalog is :lol: , de ha a víz folyik el, akkor nem taxi meg nem a szomszéd autója, hanem mentő. Így is lett.

Kistehén (próbálok felállni) :lol:
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska! Nagyon vékony vagy! Nekem már nem megy a fölön ücsörgés! Szegény Roli mellé sem nagyon ültem már le egy ideje.

Nekünk van autónk. A kórház kb 5 percre van autóval. Rolival én vezettem be egy vizsgálatra cuccal és már ott kellett maradnom.
Én egyébként nem lennék ellene egy programozott szülésindításnak. Rolival csöpögött a magzatvíz, azért repesztettek burkot. 5 és fél óra alatt meglett.

Ha meg magától jönne, akkor meg inkább fájásokkal kezdenék, ha lehetne választani. A magzatvízelfolyás kicsit ijesztő.

Kép
szly27
 
 


Szly,
így is plusz 9 van most rajtam, képzelheted milyen csontkollekció vagyok eredetileg... :(

Vízelfolyásos szülésindulás azért sem a legjobb, mert olyankor gyakran nem jönnek a fájások. És biz. idő elteltével a baba már nem maradhat bent a víz nélkül, ezért "erőszakkal" csinálnak fájásokat. Dehát attól még a szülés az szülés, a gyerek meg gyerek. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska!
Tényleg nagyon vékony vagy,nem tudom milyen tehénről beszélsz!!! :shock: :lol: Amúgy lehet,hogy ez valami alkati sajátosság,(én is elég light-os súlyról ndultam-48 kg voltam) és ehhez képest már a + 10kg-ot is nehéz cipelni,azért vagyunk ennyire ki...
Úgy érzem magam,mint egy 80 éves lajhár...borzasztó!
Sly!
Ez a story! :lol: bát orr átélve gondolom nem volt ennyire vicces!
Amúgy nálunk NST van,Egerben is meg Szombathelyen is,de egyik helyen sem kell nyomogatni! :shock:
Nektek azt mondták,ha elfolyik a magzatvíz akkor mentőt kell hívni? Mert ha véletlenül ez itt Bükön történik,innen 25 km Szombathely! Vagy mondjam az uramnak,hogy csapjon a lovak közé? :D Nagy sz@rban lennék megmondom őszintén,mert azt sem tudom hova kell menni.Nem ismerek egy dokit sem,egy szülésznőt sem,nem tom hol a szülészet,még csak egy árva body-ja sincs már itt a babóbak,mindent hazahordtam! :shock: Szorítsatok értem ,nehogy itt induljon be a dolog.. :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia,
én 42-ről indultam. De csak 156 cm vagyok.

Kettő dolog miatt mondta az orvos, hogy mentő. Az egyik az, hogy ha elfolyik a víz, nagyobb a fertőzésveszély. A másik, hogy a kitóduló magzatvíz sodrásában a köldökzsinór is előre jöhet a baba feje alá, akkor pedig ay buksijával nyomja a méhszájhoz, így a vérellátása veszélybe kerülhet. Így minnél előbb doki és ctg közelbe kell kerülni.

Azóta kaptam infót arról is, hogy a ctg és az nst tökugyanaz, csak az egyik a gép neve, a másik meg a vizsgálaté. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Pat, hát persze, hogy szoritunk neked :) Történjen minden a kívánságod szerint :)

Én 68 kilóról indultam, két hete a védőnőnél meghaladtam a 81-et :oops: Viszont most 80 alatt vagyok :o Tényleg az utolsó napokat rúgom :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Gabuska!
Köszi az infót mentő-ügyileg/ Ja,én 168 cm vagyok!
El.né!
köszi a drukkot,napjaim amúgy ezen parázással telnek,hogy mi van ha itt kezdődik az egész!!!!
Meg lenne még valami!
Így a végre összeszedtem még valamit,amire íratni akartam kúkot,csak hát ott a folyósón pocakosok,apukák,rákszűrésre várók között nem említettem a dokinak! :oops: A canestent lehet recept nélkül kapni,csak vajon lehet-e még ilyenkor használni???? Nem szeretnék ártani a babámnak,mert hát ugye azt sem tudom nincs-e esetleg nyitva a méhszáj.aszt tudom,hogy márknál még a végén -36 hetesesn- kaptam egy kúpot,de akkor nem voltam nyitva. viszont ha meg a másik oldalt nézzük,hallottam olyat-bár ez lehet,hogy másféle fertőzésre vonatkozik.hogy sima szülésnél akár meg is vakulhat a baba,ha elkapja szülés közben a fertőzést4 :shock:
Help!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patr! A Canestenről nem tudom, hogy lehet e még ilyenkor használni. De nekem 35 hetesen nyitott méhszájjal írt fel a doki KlionD-t. Akkor gondolom a Canesten is mehet, de inkább hívd fel a dokit.
Ettől a magzatvízelfolyástól most én is tartok egy kicsit. Mert én úgy gondoltam, hogy hívom apát, és ő bevisz a kórházba. De lehet tényleg okosabb ötlet a mentő.

Kép
szly27
 
 


Sőt! Most hogy így gondolkodom, nekem 22 hetes koromtól nyitott a méhszájam, és mégis kétszer is használnom kellett Canestent orvosi javaslatra.

Kép
szly27
 
 


Nekem most a 37. héten vettek kenetet, hogy minden okés legyen, azt mondta a védőnő, hogy ha találnak valamit, akkor sürgősen ki kell kezelni antibiotikummal.
Én nem mernék semmit használni az orvos jóváhagyása nélkül. Amikor fájt a fejem egy egész éjjel, akkor se vettem be fájdalomcsillapítót, amíg a védőnő jóvá nem hagyta.
Ha jól megkeresed, hátha találsz itt a neten egy hasonló kérdést, amire orvos választolt...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Pat, A méhszájadat már amiatt is nézesd meg, mert a canestennel hatóanyagában azonos kúp receptre harmadannyiba kerül, mint a patikában recept nélküli canesten.... Amúgy meg úgy tudom, semmi bajt nem csinál, de ez a nyitott méhszáj kérdése jogos. Szóval inkább hívd fel a dokidat telefonon. Amúgy meg a gomba a szájpenész miatt izgi, mert rettenetesen kellemetlen egy kisbabának...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Patrícia,
én is használtam a terhesség alatt canestent is meg kliont is.
De mindenki akkor nyugodt, ha a saját orvosa is jóváhagyja az ilyesmit. :wink:

És természetesen én is drukkolok neked!

És mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk:
Sajnos toxémiás lettem így a végére, be akartak fektetni, de szerencsére a laborom jó lett, a picivel is eddig minden okés! Kaptam gyógyszert a vérnyomásomra, és ha romlik a vérképem, beindítják a szülést, most 2 naponta laborba járok!

Mindenkinek kitartáss, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi! Sajnálom, de már baj nem lehet, max. hamarabb meglesz Vince! Én Rolit 38+3-on szültem. Szívem szerint most is mennék már a jövő hét közepén! Olyan jó volt, a kiírt időponton már otthon voltam az egészséges kisfiammal.

Kép
szly27
 
 


Évi! Majd egy üzit azért küldjél, ha esetleg baba lesz.

Mindenkire vonatkozik!

Kép
szly27
 
 


sziasztok. köszi mindnekinek!

szorítok nektek, szép szülésetek legyen!

Csillának is külön nagyon szorítunk.

mi híztunk 1 hét alatt itthon 15 dkg-ot, ennyit "vár el " a védőnő.

a héten pár orvos... ,
de jól vagyunk, szeretjük egymást nagyon.

a képen Sára van, igen :-)

puszi mindnekinek.
inerke
 
 


Sziasztok!

Én is pontosítani jöttem, hogy a ctg meg az nst ugyanaz. A vizsgálat az nst, a gép meg a ctg! Bocsi!!!! :oops: :oops: :oops:
2 évig totál más hiszemben voltam!

Levi hatalmas, voltam orvosnál szombaton. Most a mérete alapján 38 hetes és 4 napos, 3560 g!!!!, a feje meg 34 cm! Totál, mint Bencével régen, csak ő ennyivel bújt ki a 39. héten. Az a baj, hogy 3 hét alatt 4 hetett fejlődött, és 1 kg-ot hízott! (Én meg 2-t!) Ha még 2 hét múlva sem indul meg a szülés, akkor befektetnek, és beindítják. Az is lehet, hogy császár lesz, ha ilyen ütemben nő!
Egész NST-CTG alatt ficáknkolt, alig győztem nyomködni a gombot! Szombaton újra megyek!

Nekem anno az orvosom azt mondta, hogyha elfolyt a magzatvíz, rögtön indulni kell a kórházba, de nem kell mentőt hívni (már ha van autó! ) De lehet,hogy csak azért mondta, mert hozzánk eszméletlenül közel van a kórház, 3-5 perc alatt ott vagyunk. Szerintem kérdezzetek rá!

Ilyen vagyok most, helyesebben tegnap:
Kép

Kép
Kép
hannablanka
 
 


Sziasztok!
Lányok,kösz mindenkinek a hozzászólást kúp ügyében.ti olyan rendesek,segítőkészek vagytok! :)
Noémi!
Jó nagy pocak! Meg jó nagy baba! :shock: Én kiegyeznék egy kisebbel is.pár napja mindig szüléssel álmodom...ez már a vég????
Évi!
Majd jelentkezz,ha tudsz! Minden rednben lesz,legfeljebb tiéd lesz a második topicos baba! :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Inerke! Látom szépen fejlődik a baba. Majd ha lesz időd, légyszi tölts fel róla nagy képet! Így nem lehet látni!

Noémi! Szép nagy poci! Roli 34-es fejjel született!

jó kis napom volt. Voltunk szülőszoba bemutatón. Jó volt, csak hosszú. Pont jöttek szülni. Egy nő, aki az ötödiket szülte. Se beöntés, se borotválás, gyorsan szülőágy. Jött az orvos, a gyerekorvos, mindenki, minket meg kiküldtek. Bejött a nő, lefeküdt és kb 1 óra múlva már baba volt.
Voltam NST-n. Minden ok. Sokat mozgott. Uh alapján Bpd 94mm, végre már nem kicsillem. Kérdeztem is a dokit, hogy nem lesz e kicsi. Mondta hogy nem. Lepény szemcsés, de az még jó. Feje beilleszkedve, így ha elfolyna a víz, nyugodtan mehetünk be autóval, nem kell mentő. 1 hét múlva NST, Uh megint, ha még bent lesz. A doki azt mondta, mostmár jöhet.

Kép
szly27
 
 


Szly

Bencének is 34-es volt a fejecskéje, és 3600 g-mal született a 39. héten. Levi ezeket a 36. héten már produkálja, ezért mondta az orvosom, hogy ha 2 hét alatt is ilyen mértékben gyarapszik, elindítják a szülést!

Csajok
Nálunk a kórházban nem divat se a borotválás, se a beöntés. Amikor Bence született, csak vártam, vártam, hogy mikor, végül megkérdeztem a szülésznőt, és azt mondta, hogy nem divat. Az az igazság, hogy féltem is tőle egy kicsit, de így megúsztam. Mondjuk az megkérdezték, hogy volt-e székletem aznap. Hát igen, vagy 8-szor! :D

Ma voltam az utolsó laboron, néztek véralvadást is. Valószínűleg a császár miatt, bár nem tudom!
Kíváncsi vagyok a cukromra is, ezt meg én kértem! Tegnap a diabetológián 5,2 lett másfél órával reggeli után, és ismét nem értik, hogy én mit keresek ott!!!

Holnaptól jön a front, állítólag mi ezt nem bírjuk! (Mármint a kismamák!)

Inerke
Azért ha van kedved, tegyél fel képet a pici lányról, hogy gyönyörködhessünk, jó? És mesélj, ha van időd!

Kép
Kép
hannablanka
 
 


Sziasztok!

Bacilivi kérte, hogy szóljak nektek is:

Tegnap megszületett 12.14kor Baczai Bende, 3720 grammal, 58 cm-vel és éhesen! :D

Mindannyian jól vannak, és egészségesek! Valószínűleg csütörtökön már haza is mehetnek!

Üdv. mindenkinek!

Kép
kernico
 
 


Kernico, köszönjük a jó hírt! Gratulálok!
Hannablanka, nem is lehet csodálkozni, hogy ekkora a pocid, ha ilyen hatalmas fiú lakik benne :)
Inerke, gratula, csak így tovább! Szorítunk!
Szly, úgy látom, hasonló napunk volt :)
Mi is ma végre voltunk meglátogatni a szülészetet. Megnyugtató, hogy ismerem a helyszínt és pár szülésznőt. Voltam CTG-n is, az alsó vonalon is volt valami mozgás, az orvos szerint alakul már.
Ti hol vettetek pelenkaanyagot? A textilüzletekben nem találtam. Azt mondják, bababoltokban van, de abból csak egyet tudok az 1.-es női klinikánál.
Elnézést akihez nem szóltam, üdv mindenkinek!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Bacilivinek gratulálok! :D

Nálunk (István kh.) sem szoktak borotválni, beöntést adni. Nekem nem is hiányzik. Borotválást elintézem magam, beöntéstől írtózom. Azt mondják ott amúgy is, hogy csak azért nem kínozzák még ezzel is a kismamát, hogy nekik ne legyen "kellemetlen", ha jön szülés végén kaki is.
Nekem jött, de egy szempillantás alatt kihúzta a szülésznő a lepedőt alólam és betett egy tisztát. Nekik ez már megszokott dolog.

Elné, merre laksz? Csak hogy ne soroljam fel a város összes bababoltját. :lol:

Patrícia, én nem álmodom minden nap szülést, de nekem is állandóan ott járnak már a gondolataim. Akárhová elindulunk, akkor az, hogy nehogy útközben legyen valami, itthon meg azon agyalok, hogy anyukámat szalasszam-e előbb ide, vagy a férjem, vagy mindkettőt, és amíg ideérnek milyen állapotban leszek, hogy a nagylányra is tudjak figyelni közben stb.
Az első szülésemnél ez sem volt (mint ahogy a szülés milyensége miatt sem izgultam), a nyugalom szobra voltam, most bezzeg. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bacilivi! Óriási gratula a babához. Jó egészséget és sok tejcsit annak az éhes kislegénynek!

Kép
szly27
 
 


Kép

Kép
szly27
 
 


Inerke! Ha lesz időd, légyszi írd már meg mikor született Sára, mert már nincs energiám visszakeresni.

Bacilivi! Majd ha olvasod és ráérsz kicsit, kéne hogy simán, vagy császárral született-e Bende és egy kép!

Kép
szly27
 
 


Szly, nagyon szorgalmas vagy, köszi a táblázatot!

Gabuska, a Belvárosban lakunk, az Opera közelében!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Elné,
akkor nem sorolok fel inkább, a körúton sok van, és ha felmész a www.bababolt.lap.hu-ra, ott a Pest fülre, akkor kiad sokat.
Meghát van minden bevásárló központban is bababolt.
Hogy pelenkaanyagot mennyire tartanak, azt nem tudom. Kész textilpelus ugye tuti, de hogy csak pelenka anyag, hát nemtom.
Vagy lehet, hogy Te is csak simán textilpelusra gondolsz, csak engem téveszt meg a pelenka anyag kifejezés. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hát röstellem, de nem vagyok annyira szorgalmas. Van ám nekünk egy 2008. nyári kismamák tábli is, csak már én sem tudom mikor raktam fel! :oops:

Majd ha lesz időm és kedvem számolgatni, ígérem azt is felrakom.

Kép
szly27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?