Új privát üzeneted érkezett!

Ja és kaja közben kollégák azon poénkodtak, hogy amit megeszek holnap viszontláthatom!
Na de nem hagytam magam, kaptak ők is rendesen!

Kép
muzsuzska

Jó volt veletek ismét de most sajnos mennem kell.És holnap lesz a céges orvosi vizsgálat, nem elég hogy 45 perccel hamarabb kell kelnem de még meg is szadiznak! :( Ez nem igazság.

Jók legyetek!

Puszi.

Kép
Kép
eynoyin

szia Jó legyél! És kiderül ,hogy makk egészséges vagy!

Kép
muzsuzska

Flóra!!!!!!!!!!!!! Hol vagy???????

Kép
muzsuzska

Tancsu!!!!!!!!!!!!!!

Benó!!!!!!!!!!! Mi van a nyelvvizsgával , sikerült?????

Kép
muzsuzska

Szia Évi! Jó egészséget! :wink:

Zsuzsi ne menj sehova! Hazamegyek és átküldön azt a klippet, ok? Még mielőtt korházozol szeretném ha megnéznél!

Kép
szilzi

Sziasztok! Én is hazajöttem.
flóra 11

Holnap gép közelbe leszek délután, ha szerzek egy bimbit itt is ülhetek! :D

Kép
muzsuzska

Na végre, hiányoztál!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi. Hogy vagy? Nem olvastam még a fejleményeket, most jöttem meg.
flóra 11

Csavarogtam. A tanfolyamról hazafele bementem az üzletbe, bevásároltam. Közben egy volt kollégám felhívott, meghívot egy kávéra. Így üzletből hazajöttem, a Flóriánnak adtam vacsit, beszélgettünk, aztán természetesen neki is mondtam,hogy meghívott a kollégám. Hívtam őt is,hogy jön-e,persze nem volt kedve sem ideje. De én már annyira ki vagyok idegileg,mondta, hogy menjek nyugodtan. Itt hozzánk közel beültünk egy pizzériába, aztán persze kávét nem is ittam, de rendelt pizzát,meg 5 gombóc fagyit. Hát ennyit a fogyiról. De egyébként már rám fért egy kis kikapcsolódás.
flóra 11

Helyes Flóra, jól tetted!

Kép
muzsuzska

Mi itt vigyorgunk párommal, hogy műtét után talán 5körül magamhoz térek, bejön látogatni és összefut anyámékkal, akkor ha felnézek én inkánbb visszaalszom!
Tehát felkészülünk mindenre!
De én megtiltottam mindenkinek amig nem sétálgatok csak Gáborra vagyok kiváncsi,!!!!!

Kép
muzsuzska

Helyes Zsuzsi. Így biztosan jobban is viseled majd,ha ő ott van a közeledben,de más nem. Mert mások előtt az ember még a fájdalmát sem akarja kimutatni, és még az is megerőltető, hogy bájologjon valakivel.
flóra 11

Végül is ezt akartam írni, hogy nem hiszem hogy bárkivel is van kedvem bájologni!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Várom a Flóriánt, remélem egy órán belül hazajön. Fáradt volt megint. Szerintem eszik,zuhanyozik és alszik.
flóra 11

Megértelek,nekem sem lenne. Készíts be magadnak valamit fájdalomra, meg magnéziumot is. Biztos fájni fog utána pár napig.Nem elijeszteni akarlak, csak gondolom. :(
flóra 11

Sziasztok, elmegyek a Tescóba, aztán jövök vissza.

KépKép
benó

Zsuzsi, elolvastam a munkahelyi bulit. Jót röhögtem rakjta.Méghogy leszakadt az íróasztal... Nem semmi bulit csaptok ti ott! Kép
flóra 11

Holnap reggel csavizom egyet a városba, piac stb.. Legalább nem sajnálom agyon magam és G. is hagyom aludni mert ő még éjjel megy dolgozni!

Kép
muzsuzska

Benó,jó Tescózást. Aztán siess.

Itt gitározik nekem a fiam,most klasszikus gitáron. Szeretem hallgatni.
flóra 11

Szia Benó!

Flóra csak rá akart ülni, finoman és erre összedőlt alatta mint a kártyavár, annyi ídőm se volt hogy odalépjek, mert annyira gyorsan történt, de szerencsére csak a röhögéstől pisiltunk majdnem be, más nem történt!

Kép
muzsuzska

Marha jó! Megnéztem volna! Bírok ilyen helyzeteket. :D
flóra 11

Zsuzsi,milyen sokszor egyszerre írtunk. Látod?
flóra 11

Zsuzsi,tudod min gondolkodom? Hogy holnap elmegyek a saját dokimhoz, elmondom neki minden búmat bánatomat, megkérdem tőle,hogy egyáltalán érdemes-e elmennem uh-ra. És persze kérek tőle időpontot vérre. Szerintem többet érek el,mint csak az uh-val, ahol megint fél perc alatt megállapítják,hogy nincs baba és kész. Ott nem a saját dokim lesz.
flóra 11

Ügyes fiad van!!!!!!!!!!! Nekem meg bot fülem!
4-en dolgozunk 4 müszakban váltjuk egymást, de a héten megállították a termelést és mindegyikünk délelőtt volt, tehát azok a ritka pillanatok amikor mind együt vagyunk, nagyon jó volt, dőlt belőlünk a sok hülyeség!
Kaptunk új bútorokat a laborba, elszabták az ebédlőasztalt, rohadt magas lett, én a 183cm-mel alig érem fel, reggel körbeültük és a két pöttöm kollégám alig látoot fel rá, csak pislogtak, erre én mondom hogy tök jó tárgyalóasztalnak is mert legalább senki nem a melleim bámulja, mert az asztal alatt vannak!

Kép
muzsuzska

Flóra ez helyes, beszélj vele, csak nehogy megharagudjon, hogy máshoz mentél!

Kép
muzsuzska

Fél óra múlva jövök , kicsit párocskázom mert megy dolgozni, utána tiétek vagyok!!!!!!!!!!

Ja főnőkőm azt mondta hogy így együtt mi nagyon sokan vaygunk neki! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Te jó ég! Hát akkor azt az asztalt alaposan elszabták, akarom mondani,túlméretezteék! Hogyan esztek rajta? Guggolva a tetején? :D
flóra 11

Jaj, félreértetted Zsuzsi.Nem megyek mát más dokihoz.A sajátommal szeretnék beszélni. Ezért gondolkodom azon,hogy még délelőtt elmegyek hozzá és nem uh-ra megyek délután. Az uh-n nem lesz az én dokim, akkor nem tudok vele beszélni. Az uh-s doki meg csak megnéz aztán ennyi. Ezért gondolom, hogy többet érek el a sajátommal. Persze,ha azt mondja,hogy menjek uh-ra,akkor elmegyek.
flóra 11

Ja, értem! Nálunk a saját doki csinálja az uh.-ot!

Kép
muzsuzska

Elfelejthették, hogy ebédlőasztal lesz és laborasztalnak sikerült, ami meg magas. De holnap szerelik a szekrényeket és majd kicserélik!
De jó poén volt!

Kép
muzsuzska

Újra itt!
Sikerült elküldenem a klippet! :D Nézzétek meg ha tudjátok

Kép
szilzi

Ajaj!!!!!!!!!! Rákattintottam bejött klip.avi...... nagy feketeség és a közepén bírva NO video

Kép
muzsuzska

Hahó!! Megtudjátok nézni, vagy csak én vagyok béna????????

Kép
muzsuzska

Szilzi, rögtön megnézem. :D
flóra 11

Már megint egyszerre, Zsuzsi? :lol:
flóra 11

Az én gépemen simán megy, lehet, hogy nálad vmi program hiányzik?!

Kép
szilzi

Kezd erősődni a szél, valami vihar közeleg vagy eső lesz!

Párom sikerült lebeszélni a bicigliről, kocsival ment.

Kép
muzsuzska

majd holnap párom megnézi ő a gépzseni! Én csak használom! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Flóra ezek szerint most nézed, nálad megy! :D

Kép
muzsuzska

Egyelőre én sem tudom megnézni. A fiam próbál vele valamit csinálni.
flóra 11

Nem hiszem el!! Nálam miért megy?

Kép
szilzi

Benó jól bevásárol! :D

Kép
muzsuzska

Valami hiányzik hozzá. Egyelőre letöltjük, eltesszük, aztán valami megoldást csak találunk majd. Ne aggódj, Szilzi.
flóra 11

Most jöttem haza a Tescóból, büdösen, koszosan, mindjárt megyek fürdeni. 5 km-es sor állt két pénztárnál. :twisted: Viszont: a GY.-val megcsináltuk, lebetonoztuk a kisház alapját!!! Juhéjj! Majd fürdés után jövök. Megnézem, én meg tudom-e nyitni a Szilzit.

KépKép
benó

Gondolom a fél Tescót már bepakolta. :D
flóra 11

Nem érzem hogy büdi vagy! Kép

Kép
muzsuzska

A fiam megcsinálta! Én már nézem!!!!
flóra 11

Nálunk nincs Tesco még, terv van, Pécsen van az 40km.

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?