nagyon szomorú, hogy csak súlyos pénzekért látják el rendesen a kismamákat
nekem is rossz tapasztalataim vannak,sajnos
de a baj az, hogy akkor se bántak velem jobban, amikor volt fogadott dokim
a kisfiamat komáromban szültem, és bizton állíthatom, hogy a szépséghibája ellenére sokkal jobb kórház,mint tatabánya.
a nővérek is, a szülésznők is sokkal emberségesebbek és jobban odafigyelnek a kismamákra!
a lányomat tatabányán szültem,hát ráz a hideg a gondolattól is, hogy még 1X tatabányán szüljek
le se tojtak a kórházban, majdnem a kórház udvarán szültem meg a lányomat,mert azt mondták hülye vagyok,nem indult meg a szülés
persze h nem, végülis csak 3 és fél ujjnyira voltam nyitva és 5 perces fájásaim voltak
a szülőszobán meg hiába szóltam,h tolófájásaim vannak, azt mondták lehetetlen,hiszen 1 órával ezelött még csak 3 és fél ijjnyira voltam nyitva
szóval,mivel nem tudtam visszatartani a tolófájásokat, így felfeküdtem az ágyra és mondtam a páromnak/még jó h ott volt/
szóljon a dokinak, h jön ha nem, én bizony szülök.
és nekiálltam szülni,mire odaértek hozzám, már félig kinnt volt a lányom feje
ja, és észre sem vették, hogy megszakadt a méhem, csak a nővérke amikor már a szobában voltam.
kis híján szülésem éjszakáján majdnem kipakoltak, mert ugy volt h már nem tudják elállítani a vérzést és fennt állt a veszélye, h elvérzek.
szerencsére, elált hajnalra
na, befejezem, mert nem akarok senkit sem elijeszteni,lehet csak nekem van ilyen rossz tapasztalatom a szülészetről
igaz, ekkor nem volt fogadott dokim, de akkor sem szabadna így bánni 1 kismamával sem
bocsi mégegyszer mindenkitől