Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk ketten szervezzük az esküvőt, anyósom és én. Párom is sokat dolgozik, meg ő nem is ért ezekhez a dolgokhoz, nem az a nagy szervezőzseni, apósomat meg a földön és a kutyákon kívül nem sok minden érdekli :lol: (ne érts félre, szeretem, nagyon aranyos, de bárki jön hozzánk mindig erre a két témára lyukad ki a társalgás, ha ő is itt van)

Kép
Kép
tabati
 
 


nálunk nem igazán volt lehetőség arra, hogy rajtam és a férjem kívül valaki segítsen a szervezésben mert mindkettőnk szülei nagyon messze laknak pesttől. de jobb is volt így, mert alapvetően olyan lett, amilyet mi szerettünk volna, és nem kellett hadakozni a "szülői akarattal" :) . bár így is volt, hogy meg kellett "verekednünk" a vendéglistáért, mert max 85 fő fért el a hajón, dehát a szűlők összeállítottak vagy 150 fős listát és mikor kértük hogy szelektáljanak akkor persze azt mondták, hogy mindenkinek jönnie kell. éppencsak a szomszédokat nem hívták meg :) de a végén végülis leültünk és mivel ők nem tudtak, mi húzogattunk ki a listából :)
Vendég
 


Hát ha rajtunk múlik, akkor senkit nem hívunk meg az esküvőre, mi ugyanis nagyon nem akartunk banzájt, csak egy csendes esküvőt. Aztán a rokonokat muszáj volt meghívni, mert nagy-nagy sértődés lenne, és azt mi sem akartuk. Rajtuk kívül csak az én részemről 2 barát házaspár, a párom részéről meg a főnöke a feleségével. Ennyi. 40 személyre rendeltünk kaját, de nem leszünk annyian. Amúgy már örülök azért, hogy ennél nem lett kisebb, de ennél nagyobbat nem is szeretnék, úgyhogy ez az ideális számunkra. Nagy segítség az anyósom, mert itt tanított a városban, rengeteg embert ismer (kis város), így például a sminkemet a hajamat, meg a csokromat is ismerős csinálja, olcsón, de van aki ingyen. (persze neki is adunk majd valamit, csak még ki kell találni, hogy mit) Ahol lesz a vacsora, az egy iskola aulája, nagyon szép hely, és azt is anyósom révén tudtuk ingyen megkapni. Akik a vacsorán felszolgálnak, anyósom volt növendékei, ők is csekély összegért. Szóval ilyen nagy segítség ő nekünk, ha egyedül szerveztük volna, akkor szerintem triplaennyiből jönnénk ki.

Kép
Kép
tabati
 
 

 
 

sajna mi pesten nem ismertünk senkit sem, aki ilyen téren tudott volna segíteni nekünk. viszont azt meg nem akartuk, hogy valamelyikünk szülővárosában legyen az esküvő, mert ott képtelenek lettünk volna leszervezni mindent időre, rendesen, mert akkor vagy hetente többször el kellett volna utazni oda, vagy telefonon "blindre" rendezni a dolgokat. azt meg nem akartuk. így maradt pest és akinek szüksége volt rá, annak foglaltunk szállást, persze a mi költégünkre, de alapvetően 4-5 ember elfért a mi lakásunkba is. meg az esküvő után sokan hazaindultak. úgy csináltuk, hogy volt 2 szoba foglalva, hogy akik haza akartak indulni az esküvő után, azok lepihenhettek egy kicsit, hogy mégse kómásan induljanak neki. de sokan nem használták, mert hajnali 5ig tartott az esküvő így nem látták értelmét aludni egyet, hanem gyorsan hazaindultak.
Vendég
 


Tabati
a 40 személyes esküvő szerintem ideális. mi is ennyit tervezünk...majd egyszer... tavaly ilyenkor a párom már össze is kezdte írni, ő kiket hívna meg. (most nem beszélünk a dologról, pénz hijján szünetel a dolog. mi itthon szeretnénk kertipartit csinálni.)egyszer voltam egy esküvőn, ahol 25-30 ember volt. az is jó volt, szupi volt a hangulat. :D szerintem nem a létszám a fő, hanem hogy a számodra kedves/fontos emberek legyenek ott. :wink:
Iskolai aula ismerős. egy barátnőméknek is az iskola ebédlőjébe volt a vacsora. szerintem jó volt. :D

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syrynx!

mi is először kerti partyt akartunk, de aztán elkezdődött az építkezés, és a kert, mint egy háború súlytotta övezet. :lol: Meg aztán attól is féltünk először, mi van ha esik az eső. No, akkor sátrakat kell bérelni, arra meg ismerősöm azt mondta, hogy egy nagyobb zuhinál semmit nem ér, a házba meg nem fér el annyi ember, úgyhogy megoldódott másképp a helyszín. Jobb ez így.

Hát igen a pénz... a napokban beszéltük a párommal, hogy jól belevágtunk ebbe a két dologba hirtelen. Esküvő, építkezés, ráadásul ugye baba is ha összejön, plusz párom most vizsgázott le mindenből, most kezdi el rendesen a munkáját, ahhoz meg rengeteg pénz kell megint. Iroda, tagdíj, bélyegző stb. stb. De szerintem elég jól viseljük ezt az időszakot. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati
hát ez tényleg sok minden egyszerre nálatok! Nálunk is zajlott az élet tavaly, tavalyelőtt: először felújítás (akkor már pocakos voltam), aztán jött Máté. :wink: :lol: Most testvért szeretnénk. :D Az esküvő egyenlőre elnapolva. Ügyvéd a párod????!!!!

Kép

Kép
syrynx
 
 


Hoppá! Hogy jöttél rá? Ennyire egyértelmű az iroda, meg a többi? :shock: :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok, bár inkább csak olvasó üzemmódban! Az a helyzet, hogy úgy érzem teljesen elfáradtam lelkileg! Ez a sok minden, ami körülöttem van kikészített. A melóhelyem, az anyukám betegsége (ma is kb. 5-10 percig szipogott a telefonba, hogy nem fogja kibirni a kemot, és nem fogja tudni elviselni, hogy kihullik a haja) alig tudtam megnyugtatni, na meg aztán itt van a babavárás dolog. Az szinte már 99%, hogy ebben a hónapban sem jött össze! Szóval kivagyok...
:cry: :( :cry: :( :cry: :(

Kép
anda81
 
 


Anda
sajnálom Anyukádat! neked meg kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meglátod jön majd a baba nálatok is! :wink: a hullámvölgy után csak jó jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++

Tabati
igen. könnyen rájöttem. :wink: most kezdi az "ipart"? betársult, vagy önálló? (én könyvelőirodában dolgoztam, és voltak velünk együtt ügyvédek is... az ügyvédtanoncok nagyon sokat túlóráztak. de a bejegyzett ügyvédek is. :( szerintem kemény pálya ez. az unokahúgom is most végzett. most a gyakorlatát csinálja, 1 év már letelt neki. :D )

Kép

Kép
syrynx
 
 


Sziasztok Lányok!

Én kicsit eltűntem, mert próbáltunk ebben a kánikulában menekülni itthonról. Ez a lakás borzasztóan meleg.

Látom, zajlanak az események. Nagyon helyes :D

Jucus:
De jó, h átestél a vizsgálaton! Mennek a drukkok, h most már minden szépen simán menjen, és mielőbb beköszöntsön a gólya!

Szilvi:
Neked is sok drukk, h kiderüljön, mi a gond, és utána nálatok is mihamarabb jöjjön a baba!

Szilvi, Anda:

Én is nagyon el voltam keseredve, amikor 1 év után sem jött össze a dolog. Tiszta depis voltam már minden mensikor. Én is úgy éreztem, hogy mindenki babázik, csak én nem. Anyósék is folyton azt kérdezték, hogy mikor lesz már unoka (nem árultuk el senkinek, hogy dolgozunk rajta, hogy ne zaklassanak minden egyes hónapban, hogy mi van már). Már nekem is a járt a fejemben, hogy mi lesz, ha nekem soha nem lesz gyerekem. Miért pont én?
Párom már egy kis szünetet akart tartani, annyira kivoltam az egésztől. Pont a sikeres hónap előtt hozakodott elő a tervével. Még jó, hogy nem engedtem neki :D
Fel a fejjel lányok! Sikerülni fog!

Tabati:
Én sem éreztem ám semmit, mikor sikerült. Még a hasam is fájdogált mensiszerűen. Cicefeszülés meg semmi. Émelygés és a hányás meg csak az 5-6. héten jelentkezett. Szóval én ugyan nem éreztem meg, hogy babát várok. Emiatt te se aggódj! Ettől még ott lapulhat valaki a pocakban.

No, a rossz hír: Nekem ma megjött 1 nappal korábban. :? A múlt hónapi 1 napos késést behozta. Nagy meglepetés nem volt, mert ugye apa pont rosszkor utazott el. Ez van.
cicma
 
 


Lányok, hogy kell ciklusos vonalzót csinálni?
cicma
 
 


Cicma
ha magyar nyelvűt akarsz, akkor a nőivonal, vagy a babafalva a nyerő. egyébként kattints valamelyikünk vonalzójára és akkor bejön az adott honlap. feltettni meg a profilba kell, az aláíráshoz kell bemásolni a kódot, amit kaptál.

drukk neked is a következő hónaphoz. ha most összejön, már tavaszi baba lesz. :wink: :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Köszönöm a drukkot!
Elvileg jövö héten kéne megjönni de még nem érzek semmit sem!Jajjj de remélem hogy sikerült!!

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


anda: szorítok anyudnak, hogy mielőbb meggyógyuljon!!!! neked meg kitartást kívánok!! nem lehet könnyű!!!

cicma: köszi a drukkot! :) hétfőn NEM kellene megjönnie, de sajna már eléggé mensis érzésem van :(
Vendég
 


Sziasztok!

Lányok! Nagyon köszönöm a vígasztaló szavakat! Igazán jól estek a megtépázott lelkemnek :!: :!: :!: :!: :!:

Köszönöm, hogy szurkoltok anyukámnak! Én is próbálom magamat tartani,hogy meg fog gyógyulni, még akkor is ha nagyon kevés rá az esély!

Nekem kedden NEEEEEMMMMMM kellene megjönnie! De azt hiszem, hogy most sem lakik bent senki! :( Na mindegy, majd kiderül!

A tegnapi depi ellensúlyozásaként ma elmentünk a barátnőmmel vásárolgatni. Eredmény: egy halász farmer, egy nyári felső, egy papucs, jah és egy napszemüveg! Hááát eléggé megcsappantotta a számlát, de most mit csináljak? :shock: :oops: :D

Kép
anda81
 
 


Anda jol tedded legalább jobb kedved lett tőle és csak egyszer élünk!!!Miért ne engedhetnéd meg magadnak!!! :wink:

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Sziasztok!

Jucus:
Köszi! Aranyos vagy! :D

Berobbant a nyár (már megint átmenet nélkül!), dög meleg volt ma!

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!
Na én is itt vagyok, csak kicsit próbáltam nem csak a babatervezéssel foglalkozni.
Szilvi: hogy rohan az idő, már megint eltelt egy ciklus. Na remélem sikeres lesz! Drukk!
Anda: igazad van, hogy vásárolgattál magadnak. Múltkor én is vettem két felsőt, igaz marhára nem volt keret rá, de hát muszáj volt. :roll: Nagyon sok kitartást kívánok Anyukádnak és a legfontosabb, hogy bátorítsd.
Tabati: hát akkor nálatok felpezsdült teljesen az élet. Nem lehet majd téged megkukkolni menyasszonyi ruhában? Olyan kivi vagyok rád.
Syry: nem szoktatok menni a Rákóczi kertbe? Mi most nagyon odaszoktunk, igaz nem sok árnyék van délután.

Többieknek is drukkolok nagyon.

Lyndee: már nem sok van a hányós időszakból. Kitartás. :wink:

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Kigna:
De jó,hogy jöttél! Hiányzol ám! :D

Asszem ma is nagyon meleg lesz!

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!

Anda!

Kitartás anyukádnak meg neked is. Tudom, hogy nem vigasztalja, de a haja az kinő majd újra, addig meg vannak csinos kendők. MÉg meg is fiatalítja majd. Amúgy meg parókák is vannak jók már észre sem lehet venni, hogy paróka. Csak gondolom nyáron a kendő jobb megoldás. Gyógyulást neki!!

Syrynx!

Párom társul a főnökével. Ketten lesznek egy irodában. Szóval jól kijönnek. Akinél eddig volt jelölt, most már a társa lesz. :wink:

Kinga!

No majd jól csinálok egy kis merényletet ellened, de legyen meglepetés! :wink: :lol: Sajnos a menyaruhámat le akartam fényképezni, múlt héten voltam egy újabb ruhapróbán, csak itthonhagytam a gépet. :oops: Legközelebb meg már csak akkor megyek, amikor el is hozom a ruhát. De akkor mindenképpen lefotózom még esküvő előtt.

Cicma!

No akkor most azért fogok reménykedni, mert nem érzek semmit. :lol:

Jucus!

Hajrá!! De azért akkor se kenődj el, ha nem rögtön sikerül, mert akkor is hamar fog az biztos!! :wink:

Szilvi!

Mi az, hogy tuti nem sikerült? Ezt igazán nem tudhatod, úgyhogy csak optimistán!! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja!

Bocsi Szilvi, most látom, hogy nem is te, hanem Anda az örök pesszimista :evil: :wink: Neeeem szabad!! Hajrá babák!!!! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: szia :D
Anda: jaj de ari vagy! Ígérem megpróbálok többet jönni.
Képzeljétek Máté elaludt az előbb. Ilyet vagy egy éve nem csinált. Ma nem aludt délután, eddig bírta. Azt hiszem megyek is kihasználjuk a nyakunkba szakadt rengeteg szabadidőt. :oops:

Kép
németh
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Vagyok ám én is, csak próbáltam mostanában egy kicsit nem túlságosan rágörcsölni a babára... De azt hiszem ez sem használt... ma már volt egy kis pecsételésem, gondolom egy-két nap és itt a piri... :cry: Pedig annyira bíztam benne, hogy talán most.........
Ha Anda örök pesszmista, akkor lassan asszem én is csatlakozhatok....
:cry: :cry: :cry:

Anda, nagyon sok erőt, és kitartást kívánok Nektek, légy erős, Anyudnak nagyon-nagy szüksége lesz Rád!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Sziasztok!

Neeeeeeeem vagyok én örök pesszimista, csak hullámvölgyben vagyok! :( Na de azért igyekezem kimászni a gödörből! Jah, hogy nem látszik? Na jó, akkor jobban odateszem magam! :D

Amy drága:
Nehogy mán miattam legyél nega :!: :!: :!: :!: Fel a fejjel! meglásd minden OK-s lesz és jövőre már csak röhögünk (karukban a jól megérdemelt bébivel), hogy milyen butácskák voltunk előtte! :D Gólya jönni fog (csak győzzük kivárni, míg ideér! Tényleg nem lehetne a gólyákra - úgy, mint a levelekre - elsőbbségi matricát ragasztani???)

Kép
anda81
 
 


Anda
ez aranyos volt. ilyen elsőbbségi gólyát szerintem nagyon sok helyen várnak. :wink: :D :(

Kép

Kép
syrynx
 
 


én is szeretnék ilyen elsőbbségi gólyát :)))
Vendég
 


hát megjött...újra....kezdek nagyon félni,hogy mi lesz a jövő hétfői vizsgálat eredménye...mi baj lehet velem,hogy nem sikerül??? :cry:
Vendég
 


Szilvi!!

Ne aggódj előre, lehet, hogy nincs semmi baj! Ha meg van, akkor meg azért vagytok ott, hogy megoldják.

Kinga!

Szorult belém egy kis magánnyomozói véna! :wink: Tudod, hogy mennyi Németh van csak Budapesten? :lol:

Amy!

Nem feladni, huss hullámvölgy! És neked is Anda!!Huss-huss-huss!!

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: tudom én, de attól még nem múlik bennem a félsz. :(
Vendég
 


Sziasztok!!!

Nagyon aranyosak vagytok!!! Nem tudom, de most valahogy semmi nem akar összejönni.... :cry:
Ma jöttem haza, bementem vásárolni, és ahogy álltam ki a parkolóból belém tolatott egy nő... szépen megnyomta a kocsi oldalát.... :cry: :cry: :cry:
Annyira szar.... Sosem történt még ilyen velem... most nagyon rosszul érzem magam..................

Szilvi próbálj meg nem aggódni, biztosan minden rendben lesz, és csak még többet kell gyakorolni, hogy tökéletes legyen a végeredmény... :)

Anda! Dehogy miattad vagyok negatív... ez most nálam olyan általános... Valahogy itthon is olyan sok a feszültség mostanában... Sokszor ok nélkül is esszük egymást... és én ezt olyan nehezen viselem.... Biztos, hogy ezek a sikertelen hónapok is benne vannak ebben... Körülöttünk mindenhol baba, meg kismamák.... és ez így annyira nehéz.......................

Most olyan nagyon egyedül érzem magam.... Ne haragudjatok, hogy benneteket terhellek ezzel.... Azt hiszem jobb lesz, ha majd csak akkor jövök, ha én is pozitív tudok lenni... ez a lehúzás nem hiányzik Nektek....!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Sziasztok!

Amy:
Nem húzol le minket! Midig vannak hullámvölgyek, és úgy érzem (bár javítsatok ki ha tévednék), hogy mi azért IS vagyunk itt egymásnak, hogy segítsünk ezeken a hullámvölgyeken túljutni! Tehát mondd nyugodtan! Sokszor már az is segít, hogy leírod!

Tabati:
Köszi! Aranyos vagy!

Szilvi:
Ne aggódj minden rendben lesz!!!!!

Kép
anda81
 
 


Szilvi: rendben lesz minden, majd meglátod. Téged a nőgyogyi küldött el vizsgálatra?
Tabati: nagyon ügyes vagy, hát igen, nincs valami ritka nevem. :roll: Lehet, hogy mégis fel kellett volna vennem a férjemét. Tényleg te fel fogod venni a nevét?
Anda: elsőbbségi gólya: :lol: Nekem jöhet portósan is. :wink:
Amy: nehogy eltűnj! És ne keseregj, mindenkivel előfordul az ilyen. Már főleg azokkal, akik olyan ügyesek, hogy vezetnek. Én nagy kínkeservesen megszereztem a jogsimat a télen/tavasszal, és olyan szar vagyok, hogy nem merek vezetni. :evil: Tessék jönni írni és nem otthon kuksolni és butaságokon gondolkozni.

Kép
németh
 
 


Kinga!

Én kötőjelesen veszem fel a párom nevét. Így marad az enyém, kicsit belőle is kapok, de mégsem leszek "né", azt semmiképp nem szerettem volna. A legjobban az tetszett, hogy csak a férjem vezetéknevét veszem át, de akkor lelkifurim lett volna, hogy amit az apukámtól kaptam végleg eltűnik. Így a jó. Aztán hol így használom, hol úgy, nem kell mindenhol a teljes nevemen aláírni, csak a hivatalos helyeken.

Kép
Kép
tabati
 
 


köszi lányok! igyekszem pozitívan hozzáállni és megpróbálni nem zen agyalni meg aggódni. Remélem sikerül valahogy elterelnem a gondolataimat....

tabati: én is kötőjelesen vettem fel a férjem nevét. nem akartam elveszíteni a lánykori nevemet, mert én egyke vagyok és nekem fontos volt, hogy valamennyire megőrizzem az édesapám nevét. de ugyanakkor szerettem volna a férjemét is felvennem, de nekem sem tetszett a "né"-smegoldás.

kinga: a nőgyógyász csak azért küldött tovább - eredetileg ő akarta megcsinálni a vizsgálatokat - mert jód és penicilin allergiám van és nem merte bevállalni az átjárhatósági megcsinálását mert náluk csak jódos kontrasztanyag van. ahova átküldött ott van olyan, ami jó nekem is.

holnap megy a férjem andrológiai vizsgálatra. remélem minden rendben lesz nála. nem tudjátok, hogy mennyi ideig tart egy ilyen vizsgálatnál míg eredmény lesz?
Vendég
 


na lányok! hova tűnt mindenki?

párom most indult a dokihoz. remélem hamar meglesz az eredmény és bízom benne, hogy vele minden ok!!!
Vendég
 


Szilvi!

Nagyon drukkolok, hogy párodnál minden rendben legyen, és akkor mehet a következő lépés! :wink:

Én meg csinálhatok másik vonalzót sajna, de nem aggódom, úgyis egy nappal korábban érkezett a nemvárt :lol: , így legalább már ma elkezdődik egy következő ciklus. Új ciklus, új remények! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Nektek is bemásolom ide, naggggyon jó! :wink:

Egy filozófia professzor az előadását úgy kezdte, hogy
fogott egy befőttesüveget, és feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel, majd rákérdezett, hogy tele van-e az üveg?
- Igen. - volt a válasz.
Ezután elővett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte beleszórni azokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van. A professzor ezután elővett egy dobozt homokkal, és azt kezdte beletölteni az üvegbe. A homok természetesen minden kis rést kitöltött.
- És most, - mondta a professzor - vegyétek észre, hogy ez a
ti életetek. A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az
egészséged, a gyerekeid). Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok a dolgok, amelyek még számítanak, mint a barátaid, a munkád, a kollégáid. A homok az összes többi: az apróságok.
Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak a boldogságod érdekében.
Játssz tehát a gyerekeiddel, szakíts időt orvosi vizsgálatokra, vidd el a párodat táncolni. Dolgozni, takarítani, vendégeket hívni mindig lesz időd.
Ezért először a kövekre figyelj, azokra a dolgokra, amik igazán számítanak. A többi csak homok. Az egyik diák megkérdezte:
- És most már valóban tele van-e az üveg?
Mire a prof. azt válaszolta, hogy igen, tele van.
Erre a diák elővett egy dobozos sört, kinyitotta, s beletöltötte az üvegbe. A sört a homok elnyelte, és térfogatváltozás nem következett be. Azt mondta erre a diák:
- Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a
fenti példából jól látszik: EGY SÖR AZÉRT MINDIG BELEFÉR!"


:lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: ez nagyon jó :)
Vendég
 


Sziasztok!

Tabati, veled vagyok! Nekem is ma jött az "áldás"!

Szilvi: mivel terelsz gondolatot? Engem is érdekelne NAGYON ez a téma! :? :D

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!

Édesek vagytok! Nagyon köszönöm!!!

Látjátok, Nektek legalább megjött... Nekem még azt sem.... Most jól lemaradok Tőletek...

Miért szivat mindig????? Biztos most is lesz egy 46 napos ciklusom.... :evil: :evil: :evil:
Persze csak, hogy ez is bezavarjon, és hogy sehogy se tudjak normálisan számolni....
Annyira dühít ez az egész.........

Most mondjátok meg mit a fenét csináljak????
Tesztelni nem fogok... Eldöntöttem... Leghamarabb a jövő hétfőn... De addig biztos, hogy megjön, ha mást nem vasárnap este....

Szilvi mikorra lesz eredmény a párodnál? Egyáltalán milyen ez a vizsgálat??? Én is el akarom zavarni Azuram, legalább tudnék neki valamit mondani, hogy mire számoljon, ha megy....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Amy!
Nyugi-nyugi! (Mondom én a fő pesszimista! :D ) Nem lesz semmi gond!!! Hidd el!

Mire számíthat az urad:
bemegy egy - hááát hogy is fogalmazzak - mondjuk úgy vizsgálóba, ahol egyedül van (megfelelő "sajtó" veszi körül, pl. újság, de hallottam már videos megoldásról is, remélem érthető vagyok) + kis műanyag pohár. No, ha elvégezte a dolgát, akkor az eredményt oda kell adni a vizsgálatot végző orvosnak, vagy asszisztensnek és kb. 10 perc múlva (legalábbis nálunk így volt) eredmény is van. A párom szerint egy kicsit lelkileg rossz, de ő úgy fogalmazott, hogy mindent meg akar tenni ő is az ügy érdekében.

Kép
anda81
 
 


na lányok, páromnál megvolt az andrológiai vizsgálat. nagyon rendes volt a doki. azt mondta alapvetően minden rendben van nála, csak kicsit lassúak a srácok :) van valami pontozásos skála és a normál 25-100 között van, neki meg 23 pontos (vagy százalékos??) lett a tesztje. a doki elküldte még vérvizsgálatra (elvileg a héten arra is el tud menni talán) és azt mondta, hogy kap majd valami gyógyszert és akkor minden rendben lesz :)

na már csak azért izgulok, hogy ennél nagyobb probléma nálam se legyen majd. le is kopogom (kopp-kopp)

anda: én momentán takarítással terelem a gondolataimat illetve jönnek majd a lakásunkba (újépítésű) garanciális javításokat végezni és ha azt befejezték, akkor rendberakjuk a gyerekszobát, mert most csak olyan raktárféle. szeretnék oda egy szőnyeget, egy kis kómodot meg talán pár képet. csak olyasmit, ami ha meglesz a baba, akkor is jó lesz.
anda, ha nem titok, nálatok milyen lett a párod andrológiai eredménye?
Vendég
 


amy: szerintem jó dolog ha elmegy a párod. a legtöbb nődoki addig nem is szívesen vizsgálja ki a nőt, amíg meg nem bizonyosodtak, hogy a férfinál minden rendben.
Vendég
 


jaj lányok, tudom hogy nagyon csúnya dolog ilyet mondani, de remélem, hogy csak a kiskatonák lassúsága miatt nem jött össze a babó!! és most már minden rendben lesz!!! remélem nálam is.
elvileg (ha lehet hinni az ovu teszteknek) akkor van ovum, a ciklusom napra pontos, órát lehet állítani hozzá. remélem semmi szervi bajom nincsen. persze gondolom a hormonjaimmal még esetleg lehet valami gond, meg letapadás is lehet a petevezetékben, de ezekre vannak megoldások.
bárcsak már túl lennék én is a vizsgálatokon!!! ez a várakozás a legrosszabb!!!
Vendég
 


Szilvi!
Szerintem biztos, hogy Nálad minden rendben, főleg, ha ilyen pontos a ciklusod!!!
Bár az enyém lenne ilyen... :(

Utálom ezt a várakozást, ez a legrosszabb...
Amikor tudom, hogy meg fog jönni, csak azt nem, hogy mikor....
Abban már nem is reménykedek, hogy esetleg baba miatt nem jön meg.... :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


amy: miért ne reménykedhetnél benne?? szerintem minden okod meg van rá!!

miért nem akarsz csinálni egy tesztet?
Vendég
 


Amy!

De miért nem? :shock: Majd lesz nagy meglepetés ha mégis! :wink:

Szilvi!

Az nagyon jó, ha egy gyógyszerrel lehet segíteni a problémán. És szerintem ez minket is megnyugtat (legalábbis engem tuti), hogy ha ilyen baj lenne nálunk akkor az sem tragédia. Bár nekünk már a második próbálkozásra volt egy megtermékenyülés, úgyhogy ha nem jön össze sokáig, akkor velem lehet a baj. De nekem is pontosak a ciklusaim (csak egy hosszabb volt mostanában, ki tudja miért) úgyhogy hamarosan babázunk!! :wink:

Anda!

Amúgy olyanról is hallottam, hogy otthon meg lehet oldani a dolgot, hogy a kiskatonák belekerüljenek a műanyag pohárba, csak arra kell figyelni, hogy utána gyorsan be kell robogni vele a kórházba. Akkor talán a lelki része sem olyan gáz. Bár ezt nem tudom hol engedik, de itt olvastam valahol a fórumon.

Kép
Kép
tabati
 
 


Én ha pasi lennék, akkor rám órákat is várhatnának a szoba előtt, ahol próbálkozok katonákat adni. Akkor tuti nem menne! Legyen ott bármilyen újság, bármilyen video...de lehet, hogy csak azért mondom ezt, mert nőből vagyok... :oops:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: hát nekem se sikerülne az tuti! :):) :)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: