Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

Sziasztok!

Gizi

:( :( :(
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid, nem lehet hogy később volt pé? :wink: 8) :D

Susy

Nagyon szép Maszatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Én is, én is, én is, én is, én is, én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Mami!!!!!!!!!!!!!!
olyan jó hallani felőled meg a kis cukibabáidról :lol:
tök csini a pocaklakók pocija 8)
uh képet is kérünk :wink:
és nem baj ha ritkán jössz, csak gyere :D :D (persze jöhecc sűrűbben is :P )

Susy!
nagyon édes a te bébid is 8)

Gizi!
:( :( :( :( , tényleg, mikor volt péd? :roll: mensis tüneted van?lehet később fogant :roll:

Ditke!
laptetűűűűűűűűűűűűűű 8) apára fel, így pé felé :lol:

Zsu!
ma mész vérvételre :D nagyon sokat gondolok rád :wink: :wink: :wink:
majd gyere gyorsan a szuper hírekkel :P :P

Vicky, Ditke!
jó fej a dokitok 8)

én tegnap be se kapcsoltam a gépet :shock: 8)
egész nap faházat festettem, jól le is égtem...de szép lett :lol:
meg pergolát építettünk a rózsáknak 8)
és..............a legfontosabb....kész lett a nádkerítés a buzi szomszéd felől 8) szuper!!!!!!! (remélem, nem fog leesni az első viharban :shock: )

majd dobok róla fotót :lol:

További szép napot mindenkinek
Vendég

Susy, tök jó a fotó!!!! :lol: :lol: :lol:

Vicuska, várjuk a tiedet is a kerítésről! :D

ZSU?????????????????????????????????????????????????????

Kép
vickybabe

Zsu???????????????????? :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Tanulok ezerrel, szerdán megint vizsga, a hétvégét meg ellébecoltam.

Zsu miatt néztem be. ????

KépKép
zsófikukac

Hun vagytok???????????? :shock:

Kép
Vendég

Kukac!

szija :lol: csak nem pancsikáltál a hétvégén a fincsi Balatonban? 8)
szerdára is drukk :lol:
már csak csupa kettes a vonalzód :wink:
Vendég

Szia Vicuska!!!
:lol: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukk :D Zsu-ról semmi hír még mindig????????????????????? Remélem örömében elfelejtette bekapcsolni a gépet! :D

Kép
vickybabe

Susy: nagyon édes a Kicsikincsetek!

Kukac: jó tanulást!

Vicky: várjuk a képeket!

Vicuska: tőled is...ja, és csatlakozunk hozzátok, megyünk lombikozni. :wink:

ma sikerült elérnem a dokit - szereztem mobilszámot :twisted: :D - de sajna nem kaptam jó híreket.
apjuk eredménye katasztrófa, + millióó össz-vissz. doki szerint lombikra jó.
mivel az előző - igaz máshol végzett - kiskatonaszámlálás nem volt gáz, igaz túl jó sem - ezért meg kell ismételni a SOTE-n apjuk vizsgálatát-

először kiakadt, behisztizett, hogy ő nem, majd valamikor stb.

aztán kicsit később visszahívtam, akkor már együtt röhögtünk az egészen.
azért hazafelé vettem neki egy pár pólót és rövidgatyát, hogy jobb kedve legyen.
hátha nem csak nőkön segít a shoppingolás.

ja és ma a lombikos barátjával focizik, kiváncsi vagyok beszélnek-e róla :shock:

kérek javaslatokat mivel doppingoljam apjukot. a cinket tudom, illetve a multi macát, de azt nem forgalmazzák már itthon. :cry:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi, mennyi lett az annyi, ha megkérdezhetem?
Ha a múltkor jó volt apjuk eredménye, nem lehet, hogy útközben a melegtől lassultak be a fiúk?

Doppingjavaslat: sok mozgás, bő alsógagya, no szauna és forró fürdő, E-vitamin, illetve nekünk utóbb a doki a Profertil-t ajánlotta, Ausztriából lehet rendelni és kb 40 ezer volt a 4 havi adag. Erről konkrét tesztek vannak, hogy hány %-kal javítja a fickókat, engem meggyőzött. Pszihésen annyira bejött, hogy apjuk kb 1 hétig szedte, aztán lett + a tesztem :wink:
Maca vibét próbáltuk (DM-eset), nekünk nem használt.
Aviva tornát is próbáltuk, az sem használt.

Ha nagyon rossz az eredmény, érdemes elmenni UH-ra neki, mert lehet visszere van, amin leginkább a műtét segít.

Kukac, drukkolok szerdára! Balcsi már jó meleg? 8)

Bocs, ha hosszú voltam...

Kép
vickybabe

Köszi Vicky :wink:

márciusban volt 20 millió, májusban pedig 3 millió.
létezik, hogy enniyt romlott, vagy valahol valamit elrontottak?
lehetséges, hogy pszichésen csökkent?

mindenesetre lecserélem a gatyatárát :D :D :D :D

TE apjukodnak milyenek voltak az eredményei?
uh-t hol csinálnak?
mert a tapizóstól nagyon ódzkodik :cry: :cry: :cry: :cry:

köszi, és bocsi a sok kérdését!

Profertilnek utánanézek, nagyon jó referenciák vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!

hajrá lombik :lol: :lol: :lol:
(hogy romolhatott ennyit? :roll: :shock: szerintem is meg kéne ismételni!betartottátok az 5 nap szünetet előtte?)
Biocink, méhpempő, halikra, tojás, tökmag, sütőtök-ezt nyomasd apjuknak 8)
(clostyt is szoktak szedni erre a pasik :shock: :D )

tele leszünk ikres lombikos kismamikkal a nyár végére :wink:

ZSU???????????
Vendég

Gizi! Kérdezz nyugodtan, doktorálhatnék a témából :lol:

Mozgékonyság hány % volt? Mert az legalább annyira fontos, mint a total számuk. Enyém apjuknak 11 és 23 m/ml között ingázott, és 15-40% között mozgott.
Mi a Krioban voltunk andrológusnál, aztán a Krios doki csinálta az UH-t a MÁV kórházban (de ebben Ditke is nagy szaki :lol:) , sajnos a tapizásosat sem lehet megúszni, sőt, urológiai vizsi is van legalább egyszer (hátulról :oops: ), de ezt ne mondd neki :wink: .

Profertilről: www.profertil.at (van 3,5 havi adagunk eladó :wink: Tesóprojektre már lehet lejár a szavideje :wink: )

Kép
vickybabe

ZSU????????????????????????????

Kép
vickybabe

a múltkoriban 80% jó volt, most nem tudom, mert csak telefonon beszéltünk, illetve 3 milliiónál tökmindegy gondolom.

megpróbálok este foci után beszélni vele, és megérteni, hogy - szerintem - nem csak a baba miatt fontos kivizsgálni mi okozta ezt a változást. nehogy valami komolyabb baj leygen belőle.

köszi utánanézek aztán konzultálunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!

Sajnálom, hogy eddig nem jöttem, de próbáltam magam túltenni azon, hogy nem sikerült.
Sajnos ez van, leghamarabb júliusban lesz fagyibabás, de addig össze kell kaparnom magam és persze a pénzt. Majd jövök, s köszönöm, hogy szorítottatok értem.
Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok csajok! :D

Bocsika hogy pár napja nem voltam, sok volt nagyon a dolgom, mindig volt vmi tennivaló. Azért néha átszaladtam az irományokat, de írni már nem volt időm. :oops:

Zsu :D Merre vagy??? :?: :?: :?: :?:

Gizus :D Fel a fejjel, Vicky és Vicuska nagyon jó ötleteket írtak! :wink: A clostit szerintem is meg lehetne próbálni, jó eredményeket produkál férfiaknál is. :wink: Én már csak egyet tudok hozzátenni a listához: L-Karnitin. Nézz utána neten, jókat olvastunk róla. :wink: Párom is szedi. :D Ja és RMPPB! :evil:

Susy :D Gyönyörű a babócád és nagyon-nagyon örülök nektek! :D :wink: Küldök egy pocisimit! :wink:

Mamikám :D Végre jöttél és hoztál Fenci-néninek pocifotót! :D Kérek szépen folyamatos képfrissítést majd! 8) :lol: Örülök, hogy rendben vagytok! :wink:

Grönikém :D Mikor varrnak, most a héten, ugye? 8) :wink: Mennek a drukkjaim! :D

Kukac :D Haliho banyesz, ritkán látlak msn-en, biztos tanulod azt a soxart.... 8) :oops: :lol: :lol: :lol: Csak ügyesen! :wink:

Vicky :D Hogy megy az idő! :wink: Hogy érzed magad? :D

Ditke :D Látom termékeny időszakhoz közeledsz! :wink: Adjatok bele mindent, hogy eltűnjön a hülye ciszta! :D :wink:

Vicuska :D MÁR CSAK 7 NAP! :D :wink: Aug lesz neked lombik, jól emlékszem, ugye? :roll:

Vicky :D Egy kérdés. Ha jól számolom, pont hétvége felé lenne nekem az inszem. Szerinted akkor is megcsinálják F-ék? :roll: Emiatt elkezdtem aggódni.... :?
Velem minden ok, mindjárt rakok egy görbuszt, hiányosak a mérések, ezért ferti össze-vissza pakolta a pémet. :roll:

Puszika mindenkinek! :wink:

Ja és látom Edinka elköszönt.... :cry: :cry: Vigyázz magadra és a kis családod Te lyány, várunk vissza mihamarabb. Gyere ha úgy gondolod kiöntenéd a szíved, vagy netán bekopogtat a gólya a nagy nyugalomba! :wink: Puszillak! :wink:
fenci

Zsu drága.... :cry: :cry: Rettenetesen sajnálom... :cry: :cry: Óriási ölelést küldök neked. Ma sírd ki magad, aztán fel a fejjel, együtt megyünk tovább az úton és tudom, hogy Rád is kisbaba vár az út végén! Igazságtalan az élet... :cry: :cry: (most ide tennék egy ölelő emberkét jó hosszú karokkal....)
fenci

És a görbuszom....

Kép
fenci

Zsu: :cry: :cry: :cry: :cry: ma szomorkodd ki magad, a holnap az már egy másik nap!

Fenci:L-karnitin listára felvéve!
tesómmal a F-nál márc 15-én voltam és tele voltak, szóval egy 7vége nem akadály :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Zsu drága!

hatalmas ölelést küldök én is neked :( :( :(
de hidd el, majd a fagyibabák júliusban megmutatják mit tudnak :lol:

Kép

Fenci!

szija 8)
szerintem nektek már nem lesz szükség arra a hétvégi inszemre :wink:
Vendég

Zsu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...nem tudok mit írni, sok erőt Neked és a gyönyörű babócák a fagyóban várnak Rád!

Giz, ha tényleg ennyit romlott hirtelen, akkor akár herevisszér is lehet, annak tényleg a végére kellene járni...Drukk a beszélgetéshez...

Fenci, pénteken van inszem, szombat-vasárnap szerintem csak nagyon kivételes esetekben (nekem sose ajánlották...), olyankor hétfő reggelre időzítik, szombat esti tüszőrepivel. De ne agyalj ezen előre, mert lehet, hogy nem lesz inszem :wink: A stimu egyébként is bekavarhat, nekem pl. volt olyan, hogy már a 8. cn-n 5 fullos tüszőm volt. :wink:

Vicuska, most nézem, már csak 5 nap! :lol:

Jó éjt!

Kép
vickybabe

Zsu! :cry:
Annyira szorítottam! :cry: Sírd ki magad, és bízz a fagyibabákban! Tapolcán egy lánynak sikerült! :wink:

Gizi!
Lombik jó hír. De én mielőtt belevágnék, a helyedben megnézetném az endót. Ne legyen, de ha mégis, akkor egy csomó pénz és idő elmegy. Persze Te tudod, én többet nem is nyaggatlak ezzel. :roll: :oops:

Viki!
Hogy megy az idő!!! Milyen kismaminak lenni? :lol:

Fenci Drága!
Hát igen. Ritkán vagyok gép előtt. Ugyanis könyvből tanulok. :lol: :lol: :lol: De ha vége a vizsgáimnak, leszek újra. Addig is sokat gondolok Rád! :lol:

Susy!
Tied baba is már jó nagy! Jó pihenést itthonra. Elhiszem, hogy honvágyad van. :lol:

Ditke!
Hajrá spontán babyke! Ez most az, ugye? :oops:

Vicuska!
Biztos szép lett a kerítés! 8) :lol: És tessék bekenni magad, nagyon erős a nap. Én vasárnap 30-as krémmel voltam bekenve, csak 4 után voltam a napon, addig árnyékban és még így is meglátszott este. Igaz ácsorogtam a Balatonban. :oops: Jó meleg, igaz tegnapra felkeveredett. A múlt hét közepén meg volt egy éjjel hatalmas keleti és kiöntött a víz. Az egész sétán és a strand egy része is víz alatt volt. :shock: :lol:

Enyém férj legújabb ötlete, hog majd ő megbeszéli a dokival, hogy ne csináljon kontrol lapart, mert szerinte feleslges, hiszen, ha maradt a kis köcsög úgy is lombik kell és mi amúgy is azt szeretnénk, így ezt vele is közölni akarja. :shock: :roll: Hát kiváncsi vagok mit fog szólni. :roll:

Holnap reggel vizsga. Ez már szóbeli lesz. Ja és alapjogok. Én tuti a magzatok védelmét és abortuszt fogom húzni. :roll:

KépKép
zsófikukac

Zsu

Nagyon sajnálom!!!!!!

Lányok!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de mint mindenki más én is egy kis kikapcsolódásra vágytam.
Azt hiszem meg lett az eredménye, mindjárt teszek fel képet!

Ditke

Tőled külön elnézést kérek, de ígérem részletesen beszámolok mindenről!!!!!!

Kép
katiee

Szia Kukac,

ez nem nyaggatás, köszi a tanácsokat. :D

én is utánanéznék, de a dokim elég penge ebben - azt mondta 3 centiig hagyjuk, mert lehet visszamardt sárgatest is.
én mindig megkérdezem.
ha tényleg lombik lesz, vagy tovább nő, akkor mindenképp ragaszkodni fogok egy laparhoz előtte.

vizsgához drukk!

Katie: gratula!!!! mesélj!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Zsu!

Borzasztóan sajnálom! :cry:

Katiee!

Asszem a vonalzód árulkodik! :wink: Gratulálok!

Kép

Kép
gröni

Gizi!
Igen közben láttam, hogy a Szendei a dokid és ő tényleg otthon van endóban, szóval, ha bízd rá magad.

Gröni!
hogy vagy? Nekem nincs időm máshol olvasni. :roll:

Ketiee!
Gratulálok! :lol:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt! :lol:

Kép

Kukac!
kiöntött a Balaton? :roll: :lol:
holnap is szurkolok a vizsgádhoz 8) már nincs is olyan sok hátra, igaz? :roll: :wink:
ígérem, bekenem magam, mindjárt megyek pergolát festeni :P
apjukod jó fej, és végülis igaza van, nemde? :lol:

Gizi!
te apjukod belement az újabb vizsgálatba? :P

Gröni!
szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja :lol:
most pénteken fognak varrni, igaz?( vagy már túlvagy rajta? :oops: )
hogy vagy? :P

Katie!
micsoda hírekre jövök kora reggel :lol: :lol: :lol: :lol:
már 6 hetes elmúltál? :roll:
nagyon nagy gratula :D hogy csináltátok?áruld már el a titkot :wink:

Mindenkinek szép napot :P
Vendég

Vicuska!

Én sejtem :wink: :wink: :wink: !!!
Katiee gartula a Bogyódhoz :lol: :lol: :lol: !

Zsu!
Tegnap csak miattad néztem be, sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry:

Gröni!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi a dícséretet csajszik!:P :P

Zsu!
:cry: :cry: :cry: A fene egye meg! Akkor hajrá júliusi lombik, ha más nem összedobjuk rá a pénzt! :wink: :wink: Szép hónap július a babásodáshoz!

Vicuska!
Tapolca mindjárt itt van! :wink: Kezdödik a menet nálatok is!!!!
Kerités fotó?

Zsófi!
Kéz és lábtörést holnapra.++++++++++

Fenci!
Remélem ügyeskedtek apjukkal és mehet a francba az inszem!!! :wink: :lol: Drukkolok nagyon Nektek!

Gizi!
Tényleg furi, hogy ennyit romlott párod eredménye. :roll: Csak jó lenne egy masik vizsgálat is. Este beszéltetek?

Katiee!
Na hol az a kép????????????????

Nati!
Szijja! :P 8)

Nem mükszik a vonalzóm!!! :evil: :evil:
susy75

Suzy!!!!

Kép
Vendég

Húú lányok, muszáj elújságolnom, hogy vizsgaszorításban csúcsok vagytok, mert a pénteki polgári jog vizsgám 5 let!!! :lol: :lol: :lol:
Holnapra is ilyen drukkokat kérek! :wink:

Susy!
Köszi! :lol:

Szia Nati!
Hogy vannak a fiúk??? :lol:

KépKép
zsófikukac

Hali! :lol:

Nati!
de jó hogy jöttél 8) 8) 8) mi újság felétek?nem akarsz kicsit mesélni? :roll: :wink:
mit sejtesz? :oops: te tudod a titkot? :roll: csak nem kexelni kell sokat???? :shock: :lol: :lol: :lol:

Kukac!
holnapra is összehozzuk neked azt az 5-öst :P

Katie!
hol a babafotó? :lol:

Susy!
ígérem, legkésőbb holnap rakok képet a kertről :wink:

Ditke?
biztos egész álló nap kexeltek, azért nem gyüssz 8)

Többiek? :roll:
Vendég

Vicuska!
Na legközelebb már az uh fotóért foglak nyaggatni!!!! :lol: :lol: :lol:

Gröni!
Mi újság veled? Mütét a héten lesz? :roll: :roll:
susy75

Sziasztok csajok! :D

Katiee :D Gratulálok Nektek és várjuk a fotót! :wink:

Gröni :D Hogy vagytok, mesélj kérlek! :wink:

Kukac :D Gratulálok a polgári 5-öshöz, holnap ugyanolyan erősen fogunk drukkolni, ügyes légy! :wink: Irigyellek a balcsis fürdésért, én meg csak rohadok a panelben.... :evil:

Vicuska :D Össznyevisznya számol a vonalzód, ma 6 napot látok! 8) :lol: :lol:

Gizus :D Beszélgettetek apjukoddal? :wink:

Nati :D Szia, rég láttunk, mizu? Hogy vagytok? Mizu otthon? Bébik jól vannak? :wink: Mit kezdesz velük a szünetben? :D :lol:

Dobom a csúnya görbém. Nagyon úgy néz ki lesz itt inszem. :?

Kép
fenci

Hali,

nem nagyon beszéltünk apjukkal, de megy a kontrollra.
szeretném rábeszélni az andrológiára is de nagyon későn ért haza ehhez. tegnap megígérte, hogy elmegy oda is. majd.
kicsit aggódom miatta.
de nem akartam nagyon nyúzni, mert most nem hisztizett. :D

FEnci: dehogy is, épp ágyaz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Nati!

De jó látni téged! Mi van veletek? Apjukod, fiúk, jól vannak és Te? Mesélj picit!

Zsófi!

Gratulálok, ügyes voltál! Irigyellek, én már nem tudnék tanulni! Mikor a gyerekkel tanulok, az sem marad meg bennem! Eltunyultam, eszem meg már semmi! :oops: 8)

Vicuska!

Kiváncsi vagyok a kerítésre és rád is, hogy milyen színed van! Én is kideglettem ma a napra, de csak előlről vagyok barna, hátul fehér és ez így is marad, mert már nem tok hasra fordulni! Elég gáz ahogy kinézek! :oops:

Susy!

Jól emlékszem, hogy 3 hét van köztünk, ugye? Nem látom a vonalzódat! :roll: ?Minnyá mész uh-ra, nagyon drukkolok nektek! :wink:

Fenci!

Ne má', hogy leírod a hónapot! Egyrészt még korai lenne, másrészt ez a pici esés még nem jelent semmit, max ágyaz a picike! :wink:

Gizi!

Írtam neked amoda! :wink:

Mi van a másik oldalon? :roll:

Mi jól vagyunk, pénteken lesz a műtét! Kicsit félek, mert onnan már tényleg nem tudom, hogy mikor van baj vagy mikor nincs, mit kell éreznem, mit nem! Honnan veszem észre, hogy baj van és hasonló gondolatok kavarognak a fejemben! Vannak rossz napjaink, mint a mai is, 3 napja reggelnte megint ölelgetem a nagy fehéret, de nem társul mellé egész napos émelygés és rossz közérzet, így elég elviselhető! Az étvágyam csökkent, márcsak 3-szor eszek, eddig 6-7-szer! :oops: Fogytam is kereken 1 kilot, aminek nagyon örülök, mert már +5-nél tartottam, amitől szépen kikerekedett a fejem és szép tokás lettem, a többi nem tom hol van, nem nagyon látszik szerencsére, de pont a fejemet nem tom eltakarni! :oops: :lol:

Kép

Kép
gröni

Sziasztok banyákok!

Zsu: Annyira hihetetlen. Úgy szurkoltunk Neked. Nagy ölelést, meg kitartást küldök ! :(

Ditke: Mi újság nálad? A ciszta pedig pukkadjon ki! :wink:

Susy: Jó az a kép. A lényeg pont látszik! Nagyon édi a kicsikéd! :D

Fenci: Ne add fel még! Tesztelhetsz pár nap múlva még pozitívat. :wink: Ha mégsem, majd akkor jöjjön az inszem.

L.Mami: Helyes kismami pocid van már. :D

Vicuska: Neked is jó sok munka volt a hétvégére. Legalább téged boldoggá tesz az eredmény. :D Nekem a nagyimat kellett költöztetnem. Ez kevésbé volt happy. :cry:

Zsófi: Aki ilyen sokat tanul az megérdemli az 5-öst. Én tuti nem bírnám idegekkel. Csak így tovább. Folytasd ezt a sormintát!
:D

Vicky: Hogy vagy? Remélem már nem randiztok a fajansz csészikével. :lol:

Folytatnám, de likas az agyam.

Csütörtökön a doki szült, én meg ültem és vártam, majd eljöttem.Nagyon nincs türelmem várni. Remélem azért még fognak miattam is így várakozni.
A hétvége a költöztetést meg a fáradtságot leszámítva szupi volt.
Sok-sok kex volt. :oops: Remélem jól elcsíptük a pé-t. :D
Tegnap állatkertbe kísértem a fiam osztályát. Rendesen kiszívta az erőmet, de nagyon élveztem a gyereksereget. Meglepetésemre. :lol:
Ma pocifájással kelt Ádám, ezért inkább magammal vittem dolgozni. Nem volt szívem suliba engedni. Persze fársztóbb volt így, de megnyugtatóbb. Megyek is aludni.

Jó éjszakát!
kolibri28

Sziasztok!

El is felejtettem, az Állatkertben a zebráknál sokat gondoltam rátok. :wink:
Hármat számoltam, de az egyiknek hatalmas feszülő hasa volt. Biztos vemhes a drága. Nem jutna mindenkinek, de párosával a csíkjaikon kényelmesen osztozhatnánk. :D :wink:

Ma gyerekorvosnál kezdtünk. :( Csalánkiütései lettek Ádámnak a karján reggelre. Tegnap este egrest és epret ettünk. Eddig még nem volt gyümölcsre allergiája. :shock:
Calcium pezsgőtbl.-val azért engedtem suliba.
Ja és szétáztunk, mert persze esernyőnk nem volt. :evil:

Még valami! :lol:
A villamoson egy idős úr, rászólt egy srácra, hogy adja át a helyet a kismamának. Rám célzott. :D :shock:
Mire én, mikor leesett: Nem vagyok kismama. :D Aztán jót nevettünk, mert megvitattuk, hogy a hasam olyan forma mint az ő lányának aki kisbabát vár. :lol: Mondtam azért neki, hogy lehet ő már tud valamit amit én még nem. :lol: Így legyen!!!!!!!!!!!! :D

Szép napot mindenkinek!
Kép
Kép
kolibri28

Gröni!
Igen három hét van köztünk, de már napok óta nem ment a vonalzóm!!! :roll: ùgylátom megemberelte magát! Megyek pénteken dokihoz, gondolom lesz uh is!:lol:
Gondolok rád pénteken! Utánna már miért lenne baj? Szépen összevarnak és kihúzzátok novemberig! :wink: :wink:

Fenci!
Tudod,ágyaz a kicsike. Nem lemondani a hónapról!!! 8) :lol:

Kolibri!
Köszi! :D A sok kex biztos meghozza a várva várt eredmény. :wink: Ha már a bácsi a buszon is belédlát... :lol:
susy75

Na hali csajjjok!!!!

Velünk minden rendben, holnap mennénk 15 hónapos oltásra, de Szabinak folyik az orra, majd látjuk, holnapig még sok minden lehet. Lassan itt a szünidő, félek is ám tőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Remélem a nagyszülők, majd kapkodnak utánuk, bár ebben nem reménykedem nagyon! Szabit felvették szeptember 1-től a bölcsibe, és én megyek vissza dolgozni :) Mostanában nagyon anyás, de minden gyerek beszokik előbb vagy utóbb!

Szoktalak ám olvasni benneteket!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok banyák! :lol:

hű, mennyit írtatok 8)

Nati!
Szabi remélem helyrejön az oltásra :roll:
micsináltok a nyáron ennyi gyerekkel? :lol:
várod már a melót? :P

Fenci!
ne bántsd a vonalzóm, ejnye :lol: , szerintem is rázza a takarót :wink:

Kolibri!
zebrák+a bácsi a buszon....gyanús vagy te :D

Gizi!
klassz a vonalzód 8)

Grönike!
a fejed nem tod eltakarni....hihi :lol: :lol: :lol: ez nagyon jó :D
milliónyi drukk péntekre :D

Kukac!
vizsga?letudva? :roll: :P
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, sormintát nem folytattam, 2 lett, vért izzadva, de ennél rosszabb ne legyen, szóval ennek is ugyanúgy örülök. És már csak 3 van hátra! :lol:

Gröni!
Ha meglesz a varrás már semmit nem kell érezned, mert minden rendben lesz!!! :lol:

Nati!
Biztos megszokja majd Szabi és haza se akar menni! :wink: Munkát várod? Nyárhoz kitartást!

Fenci!
Hát majd eljöttök felénk a nyáron és fürdünk együtt!!

Vicuska!
Köszi a drukkot! Már csak 5 nap. Nemsokára itt az augusztus!

Susy!
Szorítok az uh-hoz, kérünk ám majd képet!

KépKép
zsófikukac

Kolibri!
Ezek ám az égi jelek! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok banyák! :D

Kolibri :D Reméljük boszi volt a buszos bácsi előző életében! :lol: :lol: Köszönjük, hogy gondoltál ránk a zebráknál! :D :wink: Drága vagy! :wink: Jut mindenkinek a csíkokból, csak szépen sorjában, nem vagyunk mi telhetetlenek! :lol:

Kukac :D Remélem össze tudjuk hozni a hétfői randit! :wink:

Vicuska :D Most már mongyááá mááá lécci egy dátumot, hogy mikor mentek dokihoz, hogy tudjam mi van. Xar a vonalzód... 8) :oops: :lol: :lol: :lol:

Nati :D Örülök, hogy minden veletek! :wink: Jobbulást Szabikának! :wink: Mit fogsz melózni? Simán visszavesznek? :roll:

Susy :D Mindjárt péntek! :wink: Ugyanahhoz a dokinénihez mentek? :wink:

Gröni :D Mennek a drukkjaim péntekre! :wink:

Vicky :D Merre vagy, hogy vagy? :wink:

Képzeljétek csajok, nekem ma megjött. 25. napon. :shock: Semmi barna nem volt előtte, csak zutty bele, mint lánykoromban. Szóval gyorsan elkezdtem számolni, hogy most akkor kb mikor lenne inszem és most asszem újból parázok, mert most meg az előző hétvége környékén lesz. :lol: :lol: Holnap felhívom az asszisztens és megkérdem mi van ha hétvégén repednek a petécskéim, csak hogy tudjam a tutit. :wink: Úgyhogy lányok, ebben a ciklusban babásodom! :D :wink: Elő is készítettem este már a kis vitaminkáimat: C, E, Aspirin C meg a closti. Ja aloe verát nyomatom, meg a sok-sok ásványvizet. :wink: Fel vagyok villanyozva. Kivételesen nem törtem le, hogy ez a rühes meggyütt... 8) :wink:

Pusszantás mindenkinek!
fenci

Kukac!
a lényeg, hogy görbüljön aminek görbülnie kell :lol:
(és álljon, aminek állnia kell...... :oops: :wink: )

jut eszembe, már nincs itt senki, aki néha meginna vekem egy félpohár pezsit? :oops: 8)

Fencike!
a randink Tapolcán jún.9-én lesz reggel 9-kor(jövő hétfő)... :P
és én is a 25.cn-en vagyok,de nekem még nem gyütt meg :roll:
az inszemes babák lesznek a befutók nálad :wink: :wink: :wink:
mi az hogy az előző hétvégén lesz az inszem :roll: :shock: :shock: én se értem ám néha mit is mondsz :lol: :lol: :lol:

Szép álmokat 8)
nálatok is dörög?mindenki bújjon jó szorosan össze apácskával :wink:

Kép
Vendég

sziasztok drágáim :D élek, virulok, csak a héten már dolgozom, aztán meg nincs kedvem gépezni este...de azért olvasgatok néha :D

Kolibri, a bácsi biztosan tudott valamit :wink: róka komával néha randizgatunk még, de mindig az én hibám, csak akkor jön, ha valami felelőtlen dolgot csinálok (pl éhgyomorra próbálok gyógyszert bevenni :?). Kezdem kiismerni a fajtáját :lol:

Fenci, hát nem xarozott sokáig a rühese :evil: de legalább indul az inszem! Ne parázz, az időzítés tuti jó lesz: péntek 13-án (szerencsés nap :wink: ) mész a 10. cn. UH-ra, ahol természetesen tökéletes tüszőid lesznek, szombaton tüszőrepi és hétfőn 16-án bebabásodsz :wink:

Zsófi, gratula mind2 vizsgához! Jó ez is sormintának, a következő megint 5-ös lesz :wink:

Susy, nem vagy te kicsit elkényeztetve doki ügyileg?! Nekem még majdnem 3 hét az UH... :lol:

Gröni, gondolok Rátok pénteken, minden rendben lesz és persze utána is ! :lol:

Gizi, apával mi újság? Lelkileg nagyon letöri ám ez a hír a pasikat, úgyhogy biztos kell még neki némi idő, hogy reálisan tudjon gondolkodni...

Na lépek aludni, majd jövök! (bár nem tudom mikor, mert holnaptól itt lesznek anyósomék, olyankor meg a klotyóra se tudok kimenni nyugodtan)
V.

Kép
vickybabe

Reggelt!

Fenci!
Azért adom már most Szabit bölcsibe hogy "simán visszavegyenek"! :? :? :?
Egyébként várom is már egy kicsit, ja és eü.-ben dolgozom :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?