Új privát üzeneted érkezett!

Lina a hőddel semmi baj, szorítok hogy a teszt erősödjön, bízni kell.
ha jól emlékszem neked amúgy is nehezen mutatja ki a teszt.

Kép

Kép
napsugár035

Lina!
Fennt van az a hő szépen.
Juj, de soká mégy dokihoz, ekkorra kaptál időpontot?

Hát mit ne mondjak, elég csaloka ez a z idő! Ha süt a nap megdöglök, de bele megyek a medencébe már fázok, mert fuj a szél.
Ma agyerköcök nem voltak hajlandoak aludni. Pedig nálunk ez nem szokás.
encike 2

Szerintetek a napozás árthat a kezdeti terhességnek?
encike 2

encike szerintem nem árt a terhességnek egy kis napozás!

teganp mi lementünk a velencei tóra olyan jó volt!csak délután elkezdett zengeni és villámlani,így kora etse el kellett indulni hazafele! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jó rég írtam, de ha időm engedi olvasni azért szoktam. Bár inkább ebben a gyönyörű időben kint vagyunk, én imádom a nyarat. :)

Hencsi,
azt hiszem a másik fedőnevemet ismered (ilba). :)
Szóval sokat gondoltam már Rád, hogy mi lehet Veletek. Sajnálom, hogy nincsenek a ciklusaid rendben. :( Nem gondoltál egy meddőségi intézményt felkeresni?
Nagyon drukkolok!!!!

Sugi,
köszi a hiányolást! :)
Rosszulléteid teljesen megszűntek már?
Azért Te sem panaszkodhatsz, már ennyivel túl a félidőn. :shock:
Balázs nálunk is listás, ha fiú lesz. :)

Juca,
lábad hogy van? És Kinga? Az ágyhoz mit szólt? Jól alszik?

Monti,
nagyon szép a kisfiad és örülök, hogy a szopi is megy már. :)

Mimi,
vesztettem a május 31-gyel. De nem baj, pociban a legjobb Zsombornak még, nem? :wink:

Lina,
nagyon várom a híreket, nekem nagyon jó sejtésem van ... :wink:

Zsuzsu,
hogy vagytok? Ábel? Kiderült már ki lakik a pociban?

Kislibus,
új ház, új munka, új családtag. :wink: Drukk!!!

Mindenki másnak is mennek a drukkok, szép hetet mindenkinek!

Kép

KépKép
dreika

szia dreika jó,hogy jöttél!szép nagy pocid van már! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika: Mekorra a pocid már :) Szép formás :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hencsi! A védőnők miatt nem aggódom.... Én is az vagyok. :wink:
Csak igy gyerek nélkül valahogy ez se poén... Veresegyházán fogok dolgozni, semmiképpen nem a lakóhelyemen! És remélme Veresen se sokáig :wink:

Juca! Tudom, hogy közel van! Érik a topiktali nem??? :wink:
Már csak az a kérdés, hogy Pacával innen, vagy onnan??? :D

Zmimi! No min akadtál ki, hogy sírtál??? A jóslófájásokon???

Dreika! Köszi a drukkot, remélem bejön! Valahogy a vonalzód és a poci méreted mintha nem passzolna... Hény hetes is vagy???

Sugi! A Kékesre abszolúte gyalog mentetek??? Vagy felmentetek valameddig kocsival??? Hamarost iszod a fini cukros lötyit... :?

Lina! Remélem, hogy az van, akit remélünk, hogy van! :wink:

Enci! Biztos, hogy nyugodtan napozhatsz, fürödhetsz!!!

Mi is voltunk a hétvégén a jó kis termélfürdőben Túrkevén. Még éjszakai fürdőztünk is. Átmentünk éjjel a strandra, tombolt a vihar, villámlott mindenfele, nagyon félelmetes, izgi és szép volt!!! És még a sátrunk is egybe maradt. :wink:

Kép
kislibus

Csucsu! Hogy vagy???
kislibus

Nincs senki??? :(

Akkor kérek egy laptetőt!!!!!!!!!
kislibus

Se fórumtárs, se laptető.... :(

Megyek tortázni bánatomban...

Kép
kislibus

Kislibus!
Nem is tudtam, hogy védőnő vagy! De jo! Szép szakma.

Dreika!
Micsoda poci!

Este szalonnát sütött a család, olyan jol laktam, hogy majd ki durranok!

Szép álmokat!
encike 2

Kislibus,
Veresen vannak ismerőseim. Lehet pont Te leszel a védőnénijük? No csak pár hónapig. :)
A vonalzóm jó ... nagyon gáz vagyok? :roll:
Izgi hétvége lehetett. :wink:

KépKép
dreika

Láttátok a Fokuszt? 5-ös ikrek, nem semmi!!!
encike 2

Láttátok a Fokuszt? 5-ös ikrek, nem semmi!!!
encike 2

Nem láttam! Pedig az különlegesség, de olyat nem szeretnék. Sajna az ilyen sokas iker babák közül mindíg van egy-két nem eészséges baba :(

Dreika! Ez nem gáz, de lazán megsaccolnám rád a 25-öt, pedig láttam már kismamit életemben.... :D

Encike! Tényleg csak pár hónapra! :D

Szép szakma, csak nehéz.

Kép
kislibus

Én kivülröl látom a dolgokat, de én is biztos szeretném csinálni. A szomszédunk Nyiregyen védőnőnek tanul és ha vmit nem tudok, mindig kérdezem.
encike 2

Pláne igy gyerek nélkül, mindenki azt kérdezi, hogy nekem van-e és mivel nincs, azonnal úgy is állnak hozzám. Az emberek többsége nem érti, mire is jó a védőnő, minek megy látogatni, stb. És akkor még ott vannak a nehéz családok,ahol csod, hogy a gyerek enni kap. Néha olyan vagyok, mint akit agyonütöttek...
kislibus

Node van szép oldal: imádok magzati szivhangot hallgatni, és ezt ált. a mamik is szeretik :wink:
Szeretek babázni, mert néha megkapok egy-egy babát babusatásra :wink:

Szóval csak bíztatni tudlak Eni, hogy ha tetszik végezd el! Védőnőből mindíg hiány van.. :roll:
kislibus

Sziasztok!!

Erika!
Köszi a hiányolást!! Itt vagyok, csak megint internetgondjaink voltak. Na meg Ábel eléggé lefáraszt. Jól vagyunk, mocorgás ezerrel és nagyon élvezem. Még nem tudjuk ki lakik a pocakban, de a nevét már eldöntöttük. A férjem találta ki a pasinevet én meg engedtem. 17-én cukorterhelés, kérnék drukkokat. Köszönöm.

Juca!
NAGYON CSINOS VAGY!!!!!!

Erika!!

NAGYON CSINOS VAGY!!!!!

Monti!

Marcell egyre szebb, már ha lehet fokozni...
:)
Mimi!

Hajrá Zsombi!!!!!!

Kislibus!
Sok sikert az új lakhelyhez, remélem más változásokat is eredményez a környezetváltozás!!!!!

Nita!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL!!

Luca!
Szeretünk!!!!!!!!

Napsugi!
Gratulálok a kisfiúhoz, további nyugodt babavárást!!!!

MINDENKINEK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNUNK!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

sziasztok.
Dreika örülök hogy jól vagy , nekem is hsonló formájú a pocim, köldök fölött alatt egyenletesen kiáll, nagy az enyém is senki nem hisi hogy ilyen messze van a szülés.
Kislibus.Tegnap vltam már vérvételen, de nem kellett löttyöt inni, csak zsömle tej, aztán 2 óra múlva megint vérvétewl, csaak ha rossz lesz az eredmény csak akkor csinálnak terhelésest, nem tom mért van ez it így.
Zsuzsu nem sokkal vagy ám viszább tőlem, lehet hogy egyszerre szülünk, a lányok úgyis hamarabb bújnak ki.Enyém is rugdall állandóan, de mostanában éjszaka szépen alszik.Oldalt alszom el, és persze valahogy féloldalas a hasam ahogy ő is lalszik, kimentem pisilni, nem ébredt fölúgy maradt féloldalasan hegyesen a hasam kész röhely, simiztem de nem moccant, vissza kellett feküdjek u.a. az oldalamra, hogy ne feszüljön annyira.
Még mindig dolgozok, elég sokan járnak ide, de a hastapiból már kezd elegem lenni, mindenki fogdosni akarja, nem akarom megbántani őket, de nem élvezem ám annyira a dolgot.

Kép

Kép
napsugár035

C:\Documents and Settings\Gép\Asztal\Kép 015.bmp

Kép

Kép
napsugár035

eh nem sikerált

Kép

Kép
napsugár035

Kép Kép

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Erika:)

Sokat vagy Te is eszemben, akár egy idős terhesek is lehetnénk ha sikerült volna anno nekünk is...:( irigykedem mindig a vonalzodra..:)

Meddőségit azért vonakodom felkeresni egyrészt mert szerintem nagyon sok idő lenne mig ott ujra mindent megnéznek, eljárni vizsgálatokra, várakozni, ezt szeretném elkerülni, mert igy se nagyon van időm semmire:( másrészt pedig az ismeretségi körömben 1 lány a káli és dévait is megjárta, mind2 helyen a legmagasabb intézményvezetőhöz volt kapcsolatuk, ők foglalkoztak velük, hát a kálirol semmi jot nem mondott, dévait istenítette, de pl ikerterhessége volt, lombik lánykák, szinte végig feküdni, étkezésre 10000%-ban figyelni ilyesmi én ezt a gyermekem és a családi háttér mellett nagyon nehezen tudnám kivitelezni, reménykedem hátha lesz vmi igy is, de ha mondjuk januárig nem jutok előrébb akkor valoszinuleg már nem annyira érdekelnek a most felsorolt indokok.....vagy nemtudom....

Lina!

Gondolok Rád este:)

Ma felhívtam a dokimat, 40. cn, mondta ha hétfőig nem jön meg jelentkezzem ujra...kafa, megint 1 hét....de valoszinüleg én vagyok a türelmetlen már....

Megyek, munkába folytom bánatom....

Szép napot mnidenkinek!

Kép
hencsi

sziasztok!köszönöm a névnapi köszöntéseket! :lol:

napsugár nagyon szépen kerekedik a pocakod!
Hencsi tudom,hogy nehéz várakozni de sajna mást nem tudunk tenni! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Voltam ma NST-n, meg dokinál is.

NST-n alig mozgott Zsombor, enyhe méh-összehúzódásokat mért a gép, de hát ez kutyafüle volt az éjszakai
jóslókhoz képest... :?

Méhszájam változatlanul 1 ujjnyi külső, zárt belső, puha. Ennyi. :roll:

Türelmemnek csak a morzsái maradtak. Semmire nem tudok figyelni, nem köt le semmi. :x
Olvasok, és 20 oldal után azt sem tom mit olvastam eddig... rémes.

Dreika, KÁR , h nem nyertél... :lol:
Szép a pocid!!!

Libus,
nem a jóslókon akadtam ki, és nem is a síráson... a sírás a velejárója volt a kiakadásnak.
Egyszerűen túl hosszúnak érzem, feszült vagyok, rámtört a mindig így marad érzés. Ez elég ok a sírásra? Nekem az volt. Legalább megkönnyebültem.

Napsugár, a te pocód is nagyon éédi! :wink:

Zsuzsu, köszi!

Kép
zmimi

zmimi probálj megnyugodni,nemsoká meg fog születni a kis Zsomborka!
Probáltál márházi trükköket a szülés beindulása érdekében? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Iszom a málnalevelet, eszem a homeos bogyókat, apával is szeretgetjük egymást, más háziszert nem ismerek... :wink:

Kép
zmimi

lépcsőzz sokat,aztmondják az is be tudja indítani a szülést!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mimi, a lépcsőzéstől óva intenélek, mert a kórházban nekem azt mondták, hogy ettől a lepény leválhat. Nyílván nem minden lépcsőzőnek, de nem használ neki, és ne te legyél már az a kevés % akivel ez megesik.
Bocs Nita, csak nekem nagyon felhívták rá a figyelmem annó, amikor a fiammal a szülés előtt bent feküdtem a kórházban.

Viszont állítólag a sok répalé jó.....nem tudom, nem próbáltam.

Mindenkinek szép napot, megyek fektetni!
Vendég

Hencsi,
köszi, de most már csak azért kell drukkolni, hogy miért nem jön meg. Terhes tuti nem vagyok. Négy teszt csak nem hazudik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina,

Félreértettem volna vmit? Irtad h halvány csik láthato volt..?:)

A tesztnek én azért sem hiszek, mivel mondom 5 hetes terhes voltam és nem mutatta ki Ajsát.....vannak akiknél kevesebb/gyengébb/lasabban termelődnek a hcg hormonok és náluk ilyen van...lehet Te is ide tartozol.....

Zmini:)

A bába válaszol c könyvben van a bábakoktél szülés indítására, ismered?
Többeknél bevált, de már az is szép teljesítmény ha vki megissza....
ha kell bemásolom miről is van szo...

Nita,

Boldog névnapot:)
Türelmes szoktam lenni, csak most kicsit letörtem, mert azt vártam h holnapra a magánrendelésre behiv dokibá h bekukkantson, aztán közbe még 1 hetet várhatok....

LINA!

Terhes én sem vagyok azért tudom, mert Ajsával már nagyon korán ölelgettem a porcelánt és egészen 16 hetes koromig eltartott a min napi 1 róka vadászat, illetve a pattanásnyi melleim szemmel láthatóan kikerekedtek, arrol meg nem is beszélve, hogy olyan fáradt voltam, mint vmi szántóföldi munkás...alul a hasamat is éreztem h vmi nem ok, csak nemtudtam h mi:)

Most semmi nincs az ég világon, meg az elhalt babánál se volt semmi ezért is volt rossz érzés mikor mentem megnézni van-e szivhang, meg látszik e vmi, mert éreztem h ennyire nem lehet más 2 terhesség....

SZoval nálam is áll a zászló a fenéért nem jön meg....de biztos a férjemnek lesz igaza és még 1 hét és most 47 napra jön...köv 57 majd igy szépen tovább :evil:

H

Kép
hencsi

Szasztok megint:)

Valaki nem tud megbízható könyvelőt nekem a nagyvárad térhez véletlenül 8 órába???

H

Kép
hencsi

Hencsi,
én csak papíron vagyok mérlegképes, de soha nem csináltam, különben már mennék is.
Amúgy most már fáj egy kicsit a hasam, lehet, hogy mire mennék a dokihoz megjön. Legalább spórolna nekem egy kis pént.

Kislibus,
legyünk együtt babásak mondjuk a következő hónapban, jó?
Veresen én is szoktam lenni, a sógornőméknek ott van a nyaralója.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nita!

BOLDOG NÉVNAPOT:

Kép
Vendég

Nita!

Én is boldog névnapot kivánok!

Ma dédinél volt programunk, most megyek pihizni nagyon fáradt vagyok.
encike 2

Nita,
egyszintes a házunk... nincs lépcső! :twisted:

Kacika,
én is úgy hallottam, h amíg nem indult meg a vajúdás, addig nem túl jó , viszont ha már beindult, segíti a tágulást.

Hencsi, ismerem a bábakoktélt, a könyvet is olvastam.
Alapanyagok itthon lapulnak, de egyelőre nem vetem be. Még várok. Hátha Zsomborom elindul. Elég drasztikusnak tűnik, szóval még ráérek vele, ha nagyon késne. Mindenáron nem akarom kiűzni a paradicsomból... :wink:

Kép
zmimi

Voltam dokinál: megvastagodott, homogén nyálkahártya, de mást nem láttunk benne. Szerintetek most mi van??????????

Kaptam egy kórházi tesztet, hogy reggel csináljam meg. Már nem tudom, mit gondoljak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nita, utólag is boldog névnapot!!

Lina, ezt most tőlünk kérdezed?? Doki mit mondott?
Teszt milyen lett?
Vendég

Na milyen a hőm?
2 napja hányinger, de ez menszi jele is lehet. Pénteken kéne nem megjönnie!
encike 2

Megyünk kirándulni, este jövök. Szép napot nektek!
encike 2

Lina!

Na mizu???

Encike!

Most úgy látszik én vagyok a vészmadár. Nekem sehogyan sem jön ki a péntek. De a sok + teszt sem passzol a hővel.

De nehogy lelombozzalak!!! Kívánom, hogy babás légy! (a hányinger azért mindenképpen korai, lehet csak a melegtől van nem?)

tjuca

Lina? :shock:

Kép
zmimi

Lina: Na megcsináltad a tesztet? Mármint a kótházit? Mi az eredmény?
Úgy szoritok:)

Kép
csucsu05

vera: Na nem mindig jó azért. Nálam anno 14mm volt. És a baba nem jű helyen volt. De Lina esetében reméljük azért vastag mert a a baba ott lapul a pociban:)
Vera: Jól vagy? Olyan ritkán jársz a babanetre. :(

Kép
csucsu05

A kórházi teszt is negatív. Most már nem tudom, mit gondoljak. Pont 3 hete volt az inszem. Azt nem tudom, hogy hány mm volt a méhnyálkahártya, csak azt mondta a doki, hogy megvastagodott, homogén. Azért egy kis petezsákocskát láthatott volna benne, nem??????

Csucsu,
neked mikor derült ki, hogy nem jó helyen van a baba?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina! Sajnálom. :cry:

tjuca

Lina, sajnálom!! De ha arra gondolsz amire gondolom,...érted, arra ne gondolj! Nem méhen kívüli, mert a teszt azt is pozitivan jelezné.

Juca, jól vagy?

Encike, drukkolunk, mikor akarsz tesztelni?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?