Új privát üzeneted érkezett!

A kép lemaradt. :oops:
Karmen, igen valszeg attól van, hogy fürcsikor belement a víz.
Kép

Kép
szilcsi

bocs, csak 1 mondatra, havazok...

Viola: Az EEG-je jobb lett (jóval) mint volt, úgyhogy a gyógyszerek jók neki a betegségére. Csak a mellékhatások ne lennének... :cry: :roll: Most csökkentettük az egyik gyogyója adagját, napi 3x5 miliről 2x5 milire, a tabletta maradt! ( a prof szerint a sziruptól remeg)
Kaptunk beutalót gyermek pszihiátriára, jövő héten megyünk. Hogy ott mit csinálnak vele az nemtom... :roll:
1 hónap múlva kontroll.

Zalán: fül orr gégészetileg teljesen negatív. Minden oké vele a dokinő szerint valszeg allergia. Beutalt vérvételre, immunrendszer erősséget stb néznek.....

Gyönyörűek a gyerekek. :D

Lalinak jobbulást gyorsan, MOST!+++++++++++++++

Bocs ennyi voltam, puszmák!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Itt vagyok végre Én is. Ismét vacakolt a netünk, olvasni tudtam, írni nem. Az emil is bejövő volt, de kimenő semmi. ....

MINDEN SZÜLINAPOSNAK, NÉVNAPOSNAK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNUNK!!!
KINGA, KÁRMEN NEKTEK IS!! :)

Nincs időm most személyesen mindekinek írni, örülök, h újra köztetek lehetünk!

GYÖNYÖRŰEK A BABÁK, JÓ EGÉSZSÉGET MINDENKINEK!!

Bibi!
http://www.mediteam.hu/index_hu.htm

Kármen!
Örülök, h otthon vagytok, teljes gyógyulást kívánunk Norbinak!

Heno!
Én is örülök a talinak, jó, h szóltál, kissé elbambultam! Szépek a gyerkőcök!!!
Igen, bicajozik, most már egy kézzel is megy,-közben iszik- és kanyarodik körbe-körbe. :lol: Vagánykodik a szentem :)

Szilcsi!
Nagyon sajnálom Lalinkót, megértelek, h neked is fáj. Gyógyuljatok meg mielőbb!

Mi jól vagyunk, a nap nagy részében kint tartózkodunk. Próbálgatjuk a bilizést, de valahogy a fa mellé szívesebben pisil Ábel :oops: :lol: Tegnap "a hol van kistesó kérdésre egész nap mutogatta, h anya pocakjában. Hazajött apuci, kérdem Ábel, hol van kistesó?? Mire a fiunk mutogatja a saját pocakját..... :lol: :lol: :lol:

Kistesó is jól van remélem, alakul a napirendje, rendszeresen jelentkezik és ez nagyon megnyugtat. Valamikor megyünk 4D-re. A férjem nyugodt én kicsit parázok, de remélem, h egészséges.

Ha valaki Vásárhely felé jár, ajánlom figyelmébe az ALDIban ezt:
http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/2827_6045.htm
Bence kedden elvileg megy arra, remélem lesz még, mert nekünk nagyon tetszik és Ábelnak rengeteg energiája van :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Tudom, h elfogult vagyok, de tegnap készült ez a kép, szerintem gyönyörű... :lol: :lol: :oops:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zsuzsu, ne aggódj, tuti minden rendben van odabent és egészséges a kiscsaj! :wink: 4D képeket majd kérünk! Ábel olyan szép, tisztára, mint egy fürtös kis anygal ezzel a nagy szőke hajával. :D

Karmen, nem fáj a szíved, hogy kezditek elhagyni a szopit? Engem már az megvisel, hogy Lali 3 napja egyedül alszik el, nem cicivel. Megszoptatom, leteszem, ha sír, apa megy be hozzá és fél órán belül elalszik magától. Eddig kikészített a minden esti egy-másfél órás ciciztetés, most meg hiányzik. :oops: Még tegnap is, így betegen elaludt magától.

Enikő, remélem, a vérvétel kideríti végre, mi baja van Zalánnak. Viusnak drukk, hogy múljon a remegés.

Az éjszakánk elég car volt, ötször kelt fel Lali, pedig adtam neki Nurofent lefekvés előtt, de csak húzgálta a fülecskéit. :( De leaglább a tejtermelésemet megdobja a sok éjszakai cicizés. Most jókedvű, mosolyog, étvágya van, nem lázas.

Beszéltem telefonon a beteg kisfiú édesanyjával, pici jó híreket kaptak az orvosoktól. Beleegyeztek, hogy feltegyük képújságba a felhívásukat és a számlaszámot. Remélem, tudunk nekik egy kicsikét segíteni ezzel. :)

Kép
szilcsi

Szilcsi! Kicsit fáj a szivem, de tudom minél tovább húzon a dolgot, annál nehezebben engedné az elválasztást. Most megprobáltuk és nem kellett eröltetni sem, simán megy, 2 napja nem volt szopi egysem, igy jobb ezt most elhagyni mint amikor esetleg majd ö kéri folyton.
Szerintem a beteg kisfiúnak meg minden újabb esélyt kap, ahol csak tudnak róluk hallani, olvasni. De a beleegyezésük nélkül én sem intézkednék, jol tetted megkérdezted!

Enikö! Örülök hogy Viusnak bevált a gyógyszer és hogy Zalán nem beteg! Bár ha allergia akkor valszeg nem növi ki egyhamar, jobb lenne ha az sem lenne

Zsuzsi! Biztos már hogy kislány lesz? Nagyon helyes Ábel, bár nekem már lassan igen csajos ezzel a hajjal. Én Norbinak már a kicsit hosszabbat sem türtem, most egészen tüsire vágtam, ugyis melege van mindig

Kép

Kép

Karmen
karmen

Pár anyák napi kép tegnapról:
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

betegeknek gyógyulást!
kölkecek cúúkik!

csajok!
a jobb hónomaljában van egy csomó. még látható is kicsit :shock: . reggel óta kezdett érzékeny lenni, aztán már fáj is :?
ez mi lehet??? hallottatok már ilyenről??? lécci!!!

toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Zsuzsu,Karmen !

Gyönyörűek a gyerekek.
Ábelnek fantasztikus ez a tejfehér buksija!!! :wink:

Beteg kisfiúnak nagyon szorítok .szörnyű lehet én bele sem merek gondolni....
Épp ma bőgtem el jól magam,mert Niki nagyon lázas volt soha nem láttam még ilyan elesettnek és tiszta ideg voltam.Hűteni kellett de annyira sírt hogy belementem mellé a kádba ,úgy elvolt "csak"szipogott.Adtam nekik este a c vitamint ,erre látom hogy véletlenül a D ből kaptak 10 cseppet.Hú tisztára kiborultam azonnal hívtam a háziorvost aki nem vette fel utánna a védőnőt aki azt mondta hánytassam meg őket vagy vigyem be az ügyeletre.A végén abban maradtunk hogy felhívom az ügyeletet.Na szerencsére semmi gáz ,mert van olyan hogy tripla mennyiséget is kapnak D vitaminból a gyerekek szóval megnyugtatott a doki,de az ami bennem lement 2 perc alatt senkinek nem kívánom.Na mikor már kiderült hogy minden oké...akkor kezdtem el zokogni...
Ráadásul nekem m,eg tegnapra fél borsónyi hólyagok nőttek a nyelven tövére szóval áááááááááááá
Még mindig mi ez a beteg kisfiúhoz képest..... :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!

Tudtam hogy valami kimaradt....Vius beszédfejlődésére meg a bilizésre nem mondott semmit a doki????

Anett!

Nikim miatt a jövőhét nem biztos sajna....,de addig remélem rendbejön.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Karmen!
Gyönyörűek a gyerekeid!!!!!! :lol:
Orsi egy bűbáj!

Zsuzsi!
Nem vagy elfogult, tényleg csodaszép Ábel!

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Pénteken voltunk Algyőn a Borbála fürdőben.Sztem egyszerűen szuper volt!!!
Nem tartunk ott egy babanetes talit vmikor?
Elég sokan jártok úszni, bizti jól ellennénk!
Ami külön tetszik, hogy egész nap ott lehet lenni, mert "csak" fedett rész van, így bizti nem égnek le a gyerekek és nem kapnak napszúrást.Ha meg napfényre vágyunk a szabad részen is vannak nyugágyak, ki lehet ülni és a gyekőcök tudnak szaladozni.
Mondjuk játszótér nincs, de sztem itt a víz a lényeg!
Na?Egy tali?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ezt még szerettem volna megmutatni...

Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zsuzsi!

Ezt az ugrálóvárat én is kinéztem, ma át is mentünk, de már egy darab sem volt! :(

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csak egy kép, megismeritek a fiamat? :roll:

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exiiiiii!

A fürtök :shock: , hová lettek a fürtök?
Egyébként nagyon férfias lett ;)
Vendég

Úúúúúú Ági, szívdöglesztő lett Peti :D :D :D :D Nekem nem jön be, ha egy kisfiúnak 1 cm-esnél hosszabb a sérója :lol: 8) :oops:
Amúgy is édes volt a fürtökkel, de télleg így egész nagyfiús-férfias az arca. Gyönyörű ez a gyerek, az a rövid friz naggggyon jól áll neki :wink: :D :D :D

Csibe: Gábor a csigagyűjtő kisiparos :D Nagyon édes, amilyen szakértelemmel gyűjti be a csiguszokat! :D
Apropó csiga! Mai Bogiszáj idevág, gyors leírom. Bicajozni voltunk/motorozni, Vius tetű lassan halad, minden bokornál megáll....stb erre Bogi beszólt neki: "Hjajj Viola haladjál már, olyan csigalassú vagy mint egy hangya :lol: "

Karmen gyerekek is gyönyörűek. Norbi rengeteget változott, régebben sokkal jobban hasonlított Orsira! Már kevésbé, de jóképű legény :D Orsi milyen nagylány, olyan bájos! Leszállt már rólad a kopasz séróval kapcsolatban?? :D

Zsuzsu: Kis husilábú Ábeled, nagyon cukker :D :D

Szilcsi: hason alvós ujjszopós Lalinkó is tündér, emlékeztet kiskori Bogimra, ő is ilyen pózban nyomta a szunyát :D Jobban van már a fülecske????

Zitacicu: Szörnyű lehetett ez a csepp dolog, basszus, én is bepánikoltam volna! :oops: De a lényeg, hogy minden okés a kicsikkel, nem lett túladagolva. Amúgy Niki beteg? Mi a baja? Gyógyulást+++++++++++++++++++++ Tegnap voltunk Rice koncerten meg Magna Cum Laudén, gondoltam Rád sokat a rice alatt :lol: :D
Nem mondott semmit, a beszédfejlődés hanyatlásával kapcsolatban a doki. Nagyon kiváncsi vagyok a gyerekpszihiátrián mit kezdenek velünk? Vagy egyáltalán mit csinálnak vele... :shock: :roll: ???

Toncsi: Mellgyula is lehet csomó a hónaljban/hónaljnál nem? Ha holnap is lesz még, fájdalmas, vagy lázad lesz, akkor azonnal de mánis irány a doki!

Jóéjt!

ceniko
Szeged

Exi! Szerintem nagyon jól áll neki a tüsi!! Komolyabb, nagyfiúsabb! Hogy türte? Norbi meg sem moccan, öt nem zavarja a gép meg az olló. Ahogy Enikö is irta, én sem nagyon fogadom el ha hosszabb egy fiú haja:) (Orsi ovistársának váll alá ér, mindig ledöbbenek normális ennek az anyja??? :o )

Szilcsi! Hogy van Lali! Remélem meggyógyult már!

Csibe! nagyon helyes fiatok van, és milyen nagy legény már ö is! Tesot majd szeretnétek?

Timi! Készen lett már a lakás? Ott is laktok már?

Enikö! Mivel Léna most nem lesz tüsi, növeszti a haját igy Orsi is :lol:

Zitacicu! Hü én is jol megijedtem volna ha felcseréltem volna a gyógyszert! Gyógyuljatok!

Toncsi! Nekem szoptatás alatt volt párszor ilyen csomom, föleg amikor szopi elött massziroztam a mellemet, késöbb már nem tettem anélkül is rájöttem kijön a tejcsi, csak elötte meg azt mondták mielött nekikezdünk ezt kell tennem.

Ezeket eladnám:
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Az elöbb lemaradt.
A kocsicipö kb. 17-es, 10cm belső hossz

Assó szandi 21-es (13,5cm)
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő,pszihiátriára ,a gyerekkorházba mentek???

Exi,szerintem így édesebb a Peti,evvel a rövid hajjal!!!! :D

Karmen,nagyon szépek a gyerkőceid!!!

Szilcsi,nagyon édes a Lali,hason fekve alszik!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
bibi226

Sziasztok!
Kérlek írjátok meg mit tudtok az Uzsoki utcai oviról,és a Vedres utcairól!!!!
Nagyon köszi!
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Uzsoki =Fodor-telepi óvoda
..ha egyáltalán még létezik..

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Exi!

Hú de furi...de nagyon jól áll neki szerintem.

Toncsi!
Szerintem is lehet mellgyula...

Hú totál kiborultam a felcserélés miatt de annyira ideges voltam Niki miatt... :cry:
tegnap elvittem ügyeletre a csajt nagyon sokat sírt és az egész szája nyelve torka teli van hólyaggal olyasmi mint egy herpesz.Rettenetesen szenved szegény alig bírom ki hogy ne zokogjak ,tehetetlen vagyok .Este is 2 órán keresztül sírt hogy vigyem vissza a doktorbácsihoz ,mert nagyon fáj... :cry:
Ma meg elvittem körzetbe hát a doki teljesen el volt ájulva borzalmasan néz ki szegény.Lázas is még mindig.enni két napja szó szerint egy falatot sen evett.Inni csak fecsivel vagy szívószállal tud.Kaptunk gyógyszert 5509 ft....de le van sz..a csak ne szenvedjen a drága.Tök átérzem nekem is így fájt a múlthéten pedig csak a torkom volt hólyagos a nyelvem nem...

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu: de mit mondott a doki, mi ez Nikinél? Mitől van a hólyag a nyelvén?
Jobbullást nektek!

Kép
gyanixi

valami vírusfertőzés meg hogy mindig a szájában van a keze .olyan torokgyulladás féle is.mivel először a torkán kezdődött.az a baj hogy nem csak a nyelvén, a száj nyálkahártyán a mandulákon a torkon szóval alig van "tiszta"hely a szájában.és pont olyan sárgás mint egy herpesz...

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu! Szegény Niki, elhiszem hogy nehezen viseli, ez még egy felnöttnek is kemény lenne! Remélem a gyogyszer segit!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zitacicu: nagyon sajnálom :(
De írtad pár napja, hogy hólyag nőtt a nyelvedhez nem? Ez nem ugyanaz ami Nikinek is van?? Nem tőled kapta el? Szegény, hú de car lehet :(
Bogimnak is volt afta a szájába, aztán elkaptam tőle én is, hát mit mondjak nagyon fájt, pedig pici volt és csak 1 darab! :roll:

Viszem Zalánt dokihoz, pár napja fosizik, nyúlós, nyálkás a kakija és extra büdös. Iszonyat takkos és köhög, öklődik a váladéktól, hányt is...éjjel semmit se aludtunk kezd kurvára elegem lenni!!! :evil: :evil: Valaki igazán kiderítheté mi a fene baja van.....

Bibi: Újklinikára megyünk...

Karmen: Az Assoért mennyit kérsz??

ceniko
Szeged

Köszi az érdeklődést, Lali még beteg. :( Délelőtt visszavittem a fülészetre, persze ezren voltak, két óra várakozás után elkezdett ordítani, kajaidő volt. Megkérdeztem az egyik aszisztenst, megszoptathatom-e valahol, és mivel nem volt erre való hely (a gyerekkórház fülészetén :idea: ), így soron kívül behívtak. :) Kapott megint gyógyszert mindkét fülcsibe, szerdán vinnem kell újra. Nem lázas, étvágya rendben, már csak egyszer kelt éjjel, az is az éhség miatt volt reggel fél 5-kor. :) És már egy hete egyedül alszik el esténként, nem kell ciciztetni órákig. :D

Zitacicu, te jó ég, szegény kiscsaj. Gyors gyógyulást, mit mondanak, mikor múlik el? Hosszú lefolyású? :(

Enikő, szegény Zalán. Ő is mióta szenved ezzel a taknyossággal. :( Mikor mentek vérvételre? Hátha az majd kiderít valamit.

Exi, Peti sokkal de sokkal szebb és komolyabb, nagyon jól áll neki ez a frizkó. :D Mi is levágatjuk Lali haját picire, nagyon izzad ebben a nagy hajban és csupa melegkiütés a tarkója is.

Toncsi, első hallásra én is mellgyulladásra tippelek. Menj el dokihoz, mielőtt komolyabb lesz.

Csibe, tali jó lenne, de nekünk a fürdő kizárt, a fülecskéje miatt. :(

Kép
szilcsi

Enikő!

Nálunk dettó :roll: Fosás, és takony. Gyakice emésztetlenül látok viszont mindent. Nagy élmény. És mindkét csajnál. De nálam sincs minden rendben :roll: Ez azóta van, amióta visszajöttünk Erdélyből. Rohadtul megviselte őket az út, na meg ott végig rokonról rokonra jártunk, pihenni sem tudtak. Aztán hazaértünk, és már este szörcsögtek. Most vettem Normaflore-t, hátha az segít. A kedvük és a hőjük szerencsére OK, úgyhogy még nem indult be a "hülyére aggódom magam" program.
Nektek viszont már éppen ideje lenne a javulásnak! Gyógyuljatok!
Vendég

Sziasztok!

Karmen :) Csibe :) Zsuzsu :) Szilcsi :) Exi :) Gyönyörűek a gyerkőcök egytől egyig! :lol: :lol: :lol:

Exi :) Szerintem mindkét frizura nagyon jól áll Petikének! :lol: :lol:

Szilcsi :) Sajnálom, hogy még beteg Lali, jobbulást nektek! Hja, festőkkel irattunk egy papírt, hogy júl. 20-án kezdik nálunk a munkálatokat (mármint a javítást - addig Romániában vannak :evil: :evil:), őket terheli az összes felmerülő anyagköltség és ha nem, vagy késedelmesen teljesítenek, feljelentjük őket. Más adu sajnos nincs a kezünkben.

Karmen :) Ááá, sajnos még nem tudtunk elköltözni, a hajópadló miatt leghamarabb augusztusban fogunk tudni, addig legalább a festők is ki tudják javítani, amit elbénáztak :evil: :evil: :evil:

Enikő :) Bakker, nagyon nagyon sajnálom, hogy ennyire nem javul Zalán :( :( :( Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de válladékot tenyésztettek már ki tőle?
Gyermekpszichiátriára én is nagyon kiváncsi leszek, igazából nem nagyon értem, miért küldtek el titeket :roll:

Zitacicu :) Nektek is jobbulást!!!

Csibe :) Borbála fürdőben nem voltam még, egyszer szívesen kipróbálnám... Junkóról tudsz vmit?

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Olyan helyesek a gyerkőceitek, gondoltam, én is teszek fel pár képet.
Kép
Kép

Egyébként én még élek. Nem tudom, hogy a szüléstvárjam-e, vagy örüljek, amíg csend van :lol:
Azért nem teljesen felhőtlen az élet, mert most sokkal gyengébbek a záróizmaim, így folyik minden, ha kell, ha nem :( Ismeri valaki Kriston Andreának az intimtornáját? Bevált? Volt valakinek ilyen problémája?
Vendég

Gira, nekem megvan lefénymásolva a Kriston könyve. Elolvasgattam nagyjából, csinálgattam néhanap a gyakorlatokat, de nem vittem túlzásba, ennek ellenére két hete azt mondta a dokim, hogy látszik, hogy foglalkozom vele, nagyon szépen megerősödtek azok az izmok.
Ha el tudsz szaladni a könyvért, szívesen kölcsönadom, nekem sajna nincs jogsim.

Timika, hát ez a minimum a festőktől, ha már elbarmolták a munkát. :twisted: Hajrá kistesó projekt! :wink:

Kép
szilcsi

Nekem is ilyen hólyagom volt lehet tőlem kapta el Niki.hja télleg de nekem a nyelvem tövén volt hátul neki meg elöl van.Amúgy én is néztem ma a mandulám helyét még mindig van rajta valami kis sárga cucc olyan mint ha be lenne gyulladva(na hiába vették ki a mandulám most meg a helyére nőnek folyton a tüszők... :evil: )de nem fáj már egyáltalán a torkom "csak" a fejem de az egész nap....
Zovirax szuszpenziót kapott.Most fecsivel nyomom a szájába a vizet akkor nem ordít annyira.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok
Eloszor is nem haltunk meg, csak apanak elkezdodott a nyari szezon, es egy kicit magunkra meredtunk...anyosra termeszetesen nem lehet szamitani. Jol vagyunk, a Teo 1000-el maszik es minden lehetseges dologba belecsimpaszkodik es felall...es beszel....mint egy venasszony.

Minden szulinapos es nevnapos babanak sok boldogsagot...igy utolag is.

Karmen: oszinten orulok, hoogy vegre otthon vagytok...es mar nincs nagy baj...sokat gondoltam rad, meg idonkent bele-bele olvastam a babanetbe...tehat nem felejtettunk el. Egyebkent nagyon helyes a Norbi baba es az Orsi is egy szepseg!

Toncsi: En megmutatnam a dokinak a csomot...bizti ami bizti, latatlanba nehez tanacsot adni...gyonyoru a kiscsajod...es mekkorat nott. Nemsokara mi is teszunk fel kepet a Teo legenyrol.

Gira: Nagyon szepek a lanykaid...es nemsokara itta harmadik baba...felkeszultel?

Szilcsi: Jobbulast a Lalinkonak...mazlid van, hogy egyedul elalszik a kisfiad...szegyen gyalazat, mi meg mindig kezben alszunk el...es ejszaka felebredunk mindenfele uruggyel!

Csibe, exedus: nagyon dogosek ezek a szoke kis pasik!!!

Kriszta

sziasztok
matteo0808

Szilcsi! Melyik orvosnál voltatok ma? Sajnálom hogy Lali nem gyógyult még meg! Nekünk a doki van, Norbival ha többen vannak akkor elöre vesz mindig.

Timi! mit rontottak el a festők? Sajnálom hogy igy jártatok, de szerintem mindenkinél van bosszuság épitkezés során:(

Gira! Nagyon szépek a lánykáid!

Enikö! Irtam MSN-en neked, mert a babanet nem ment ma nekem, az Asso 3e ft, a kocsicipő 1e ft (Brendonos, csuszásgátlós talppal)

Matteo! köszönöm neked is hogy gondoltál ránk, majd csak tulleszünk ezen az egész korház dolgon :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Exi! :D
A fiad ennivaló ezzel a frizurával. Nagyon jól áll neki.

Szilcsi!
Nagyon sajnálom Lalinak a fülét. Nekünk is volt a víztől, azóta mindig füldugóval fürdünk. Hányszor kell még mennetek a fülészetre?

Mi jól vagyunk. 2 hete teljesen padlón voltam, mert Flóra nem hízott és nem nőtt egy hónap alatt semmit. :shock: Aztán összeszedtem magam, múlt héten is elvittem mérni, mert már egy csomó hülyeséget bebeszéltem magamnak, akkor meg 1 hét alatt hízott 20 dekát. Pedig már megfogadtam, hogy nem parázok miatta, de ez az 1 hónap mégis csak sok volt. Egyébként pedig örökmozgó és vidám, gügyörészik ezerrel. És képzeljétek ma kapaszkodva felállt. :lol: :lol: Na lépek, mert fürdihez készülődünk. Jó éjt mindenkinek!

Betty
Kép
rbetty

Betty, gratula a felálláshoz. :lol: Hízásügyben én is mindig parázok, sosem vagyok megelégedve. Pedig sztem az a lényeg, hogy kiegyensúlyozott és nyugidt legyen a gyerek, nem a dekák. Valószínűleg a víztől gyulladt be Lali füle, fürcsi közben. Most vattát teszünk bele. Hol lehet kapni ilyen kicsi füldugót??? Kerestünk, a Brendonban voltunk, ott nem árulnak ilyesmit. Nem tudom, hányszor kell még vinni, sztem kettő még tuti lesz.

Karmen, a Bajusz Klára doktornő kezeli Lalit.

Matteo, az az igazság, azt gondoltam, nehezebb lesz rászoktatni az egyedül elalvásra, de könnyű volt. Az a lényeg, hogy az esti szopi után leteszem, puszi-jóéjszakát és kijövök. Ha felsír, apa megy be hozzá, megnyugtatja és esetleg odaadja neki a cumit (lehet megkövezni, igen, cumit adtunk a gyereknek és ettől nem érzem magam rosszabb anyának, nekem ez megér annyit, hogy egyedül elalszik). Volt, hogy 2-3-szor be kellett hozzá menni, ma pl egyszer sem, 8-kor letettem és fél 9-kor már aludt. Ha én megyek be, ordít, mert cicit vár és nem kap.

Kép
szilcsi

Sziasztok! :)

Megvagyunk mi is! Csak vagy a net tetűsködött, vagy egyszerűen nem jutottam el idáig.. :?

Szilcsi :)
Sajnálom Lali fülét, sok gyógypuszi!!!
2 óra várakozás a dokinál, durva! :shock:
Füldugót méretre csinálnak, ha gondolod, elküldöm a fül- orr- gégész doktornő elérhetőségét, aki ezzel foglalkozik!
Édes Lali, ahogy hason alszik! :D :D
Az én csajom mindig hason alszik! :)

Exi :)
Nagyon jóképű Peti ezzel a séróval (is), nekem a fürtök is nagyon bejöttek! :wink:
Botinak szerdán lesz hajvágás, mert már nagyon melege van, iszonyú vastag és sok haja van!
Én imádom, hogyha kicsit hosszabb (na nem lányos!), de most neki is egész rövidre vágatjuk!

Zsuzsu :)
Ábel is nagyon helyes a hihetetlen szőke fürtjeivel! :D

Gira :)
sajnálom a fosit, remélem nem lesz nagyobb baj!
Nagyon szépek a csajok! :D
Lassan oda kéne adnom a gátmasszázs olajat!! :wink:

Zitacicu :)
Jaj, szegény Niki!!! :( :( :(
asszem, én sem bírnám ki bőgés nélül! Nagyon gyors gyógyulást!!

Enikő :)
Basszus, szegény Zaza, ennyit kínlódni ezzel a takonnyal!! :(
Gyógypuszik neki is!

Mi jól vagyunk ,kopp-kopp....
Szerdán Noémi oltást kap, meg a 3. rotát.
Mostanában többször kinn voltunk a Sárgán, de még mindig nem vagyok kész a takarítással, nem tudom, valaha kész leszek-e. Taki néni nem ér oda, le is fújtam. Anyukám jön segíteni, vigyáz a gyerekekre, míg én pakolok, takarítok.

Boti tök hisztis lett... :(
Az eddig angyal gyerekem eltűnt, kis idegzsák, ha nem úgy van valami, ahogy elképzeli! Rengeteget veszekszünk.. :(
A bölcsiben is kis öntörvényű, veszekszik elég sokat, és meg van győződve róla, hogy az összes játék az övé!... :roll: :(
Rég volt már hosszabb ideig közösségbe, lehet ezért ilyen kis önző.
Szerencsére Noémit imádja még mindig, és örül, hogy egyszobában alszanak! :)
Noémi símán megszokta, hogy külön szobában van, tul.képpen észre sem vette... :? csak nekem volt szar első éjszaka, hogy nem szuszog ott mellettem. :roll: majdnem visszaköltöztettem, de ez nyílván hülyeség lett volna. 8)

Na megyek, álmos vagyok....

Kép
Kép
zituska28

Hali.

Gira, a fürtök a szemetesbe vesztek. Muszáj volt...nekem is fura egyébként Peti kuklifeje.

Enikő, szerintem is nagyfiús lett a fiam. :) Egyébként tegnap du. láttalak benneteket a Damjanich és a Hétvezér utca sarkán...elszágoldottunk mellettetek.
Zalánra mit mondott a doki?

Csibe, nagyon édes a fiad. A Borbála fürdőbe én is tervezek elmenni valamikor, de először még a mórahalmi fürdőbe szóló ingyenjegyünket kéne elhasználni...

Kármen, hát vegyesen tűrte őkelme a hajvágást. Én ültem vele a tükör előtt, az apja meg nyírta, először ollóval, majd géppel.

Zitacicu, Nikinek javulást.

Szilcsi, hát ha Petinek hosszabb haja lett volna, valószínűleg mi is korábban megejtjük az első nyisszantást, de neki egyévesen éppenhogy volt valami a fején. Utána nőtt meg és göndörödött be úgy igazából.

Rbetty, látod, nincs baj a lánykáddal. És milyen ügyes, hogy már feláll!

Alvás témához annyit, hogy Peti is hasonalvós volt (szerintem a gyerekkórházban szokott rá, és itthon is "úgy maradt"), most meg épp, ahogy sikerül...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Köszönöm Mindenkinek Ábelfiam dícséretét! Nálunk apa van teljesen oda a göndör fürtjeiért, főleg amiatt mert mindkettőnknek szög egyenes a haja.... 1 éve még éppen hogy volt haja, így idén nem akarja a férjem a fodrászt. Azt már elhatároztam, h ha levágatjuk elteszek egy fürtöt a karszalag és a köldökcsonkleszorító mellé emlékül :) :)

KÁrmen!
NEM TUDJUK még ki lakik a pocakban, de a nevekben megegyeztünk. A fiúnév a férjem kívánsága, én meg szokom.... Kellett pár hét, amíg magamban elfogadtam, h akár fiam is lehet másodjára is, de most már tényleg lehiggadtam és azon imádkozom, h minden rendben legyen.
meglepő, de Ábel alig izzad, a nyakánál pedig nem így úgy gondolom nem zavarja a hosszabb haj....
Sok erőt az elválasztáshoz!!!! Nagyon szépek a gyermekeid, milyen nagy már mindkettő!!!! :)

Szilcsi!
Annyira édes Lali!!!!! Jobbulást Neki! Te hogy vagy?????

Zitacicu!
Iszonyat ami írsz a gyogyiról. nekem is ez a félelmem, de nem pakolhatok páncélszekrénybe mindent! JOBBULÁST A GYERKÓCÖKNEK!!!!!

Csibe!
Milyen nagy már Gábor is!!!!!! A férjemék ma mennek vásárhely felé és beugrik az Aldiba., Ha nem lesz vár, balhézik! A tescot többször megbüntették már vásárlók megtévesztése miatt....

Enikő!

Gyógyulást a kicsiknek! Képek????

Gira!
Pusszantás a csajoknak!!! :) Hogy viselted a cukorterhelést?? Parázok kissé....

Betty!
Gratulálok! :)

Matteo!
Örülök, h jelentkeztél!!!!

Zituska!
Ábel is hisztis! Sajna kicsit szeleburdi is, állandóan csintalankodik. A legnagyobb tegnapi rosszasága, h beleharapott a pocakomba..Vérzett, sebes lett, látszanak a fogak nyomai.......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szilcsi!

Köszi, meg tudom szerezni a könyvet, csak nem olvasta és nem próbálta senki a környezetemben, ezért kérdeztem, hogy érdemes-e. De akkor kipróbálom :)

Matteo!

Neeeeem készültem fel :lol: Nem is tudom, hogy fel leszek-e készülve valaha. Bár a lányok most már szépen eljátszanak együtt akár órákat is, van egy kicsit magamra is időm, ezt próbálom kihasználni a feltöltődéshez.

Köszönjük a dícséreteket, a Jóisten érdeme, nem az enyém ;) Nem is értem, ilyen ronda szülőknek, hogy lehetnek szép gyerekei :lol:
Vendég

Csajok! :o A férjem olvassa a babanetet :lol: Most töltöttem újra, az utolsó hsz-ekre azért nem válaszoltam, mert "valaki" tegnap este frissítette az oldalt, én meg azt hittem, hogy ez a ma reggeli frissítés. Mik vannak?! :roll:

Zituska!

Tééényleg, a gátmasszázs olaj!!! Pénteken megyek be, aztán ami még biztos az a 17-e. Ekkor utánfutó (lányok) nélkül, úgyhogy bárhová el tudok ugrani.
Nálunk Rékánál minden betegség után előjön ez a dac, önzés, megvadulás dolog. De aztán elmúlik. Remélem, nálatok sem tart sokáig.

Zsuzsu!

Ez már a negyedik cukorterhelésem volt ebben az árnyékvilágban... kezdi megszokni a szervezetem :lol: Kicsit "csaltam", mert a mozgás cukorszintet csökkent, én meg elnézelődtem egy antikváriumban (végre EGYEDÜL), elszaladt az idő, így a belvárosból a Vasasig futottam. Már a Mars térnél éreztem, hogy remek cukoreredményeim lesznek :lol: No, szinte ugyanazt mérték, mint előtte ;)
Vendég

Szilcsi! csak egy gyors válaszra futja most. Füldugot Ujszegeden a fülészet ambulancián, az audiologián csinálnak. De kérdezz rá hogy nektek járna-e tb támogatásra, mert akkor 50% kell csak fizetni, ugyis 3600ft lenne, szoval elég drága még igy is.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziazstok!

Zsuzsu!
Én voltam a béna ami a gyógyszerezést illeti de tiszta ideg voltam a szívem szakadt meg a csajért és nem figyeltem eléggé... :cry: Lényeg hogy nem lett baj.

a jó hír viszont hogy hercegnőm ma már megevett reggel egy joghurtot(szombat óta ez az első kanalas kaja amit elfogadott)és ivott 2 dl tejcsit.Nem sírt hogy vigyem doktorbácsihoz remélem mostmár jól lesz.Már a nyála sem folyik hanem lenyeli szóval örülök.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Köszönöm szépen Gábor dícséretét!!!!! :lol:

Karmen!
De szeretnénk tesót, de még nem most.Most megyek vissza dolgozni.

Timika!
Pont ugyanezt akartam tőled kérdezni...
Én semmit nem tudok róla, arra a fórumra már ezer éve nem néztem be! :oops:

Zsuzsi!
Sok sikert a férjednek!!!Én is nagyon szerettem volna.Nekünk azt mondták, hogy 35 db-ot küldenek áruházanként és elfogyott! :cry:
Majd várom az infókat!!! :wink:

Holnap reggel elutazunk egy hétre, ha találok netet benézek, addig is mindenkinek szép napokat!!!!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ne érezzem jól magam hogy a Niki jobban van,most meg a Norbika lázas,de neki egyenlőre tiszta a szája......remélem nem is lesz semmi benne.Mégegyszer végigcsinálni ugyenezt :roll: :cry: :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!

Nagyon sajnálom :( Kitartást neked!

Bea!

Merre vagy? Jól vagytok?
Vendég

Gira, szerintem érdemes kipróbálni a Kriston-tornát. Terhesen szabad?Szépek a csajok, és szerintem nagyon hasonlítanak egymásra. :wink: Az álmatlanságból adhatnál, én meg álomkóros vagyok. :roll: Ma délután is egy órát lehúztam Lalival összebújva. :oops:

Zsuzsu, a pocakodat harapta meg Ábel? Csak nem féltékeny a tesóra? Köszi kérdésed, megvagyok, ma eléggé fáj a fejem. :roll:

Zitacicu, drukkolok, hogy semmi komoly ne legyen! Te rendbejöttél már?

Zitus, Boti majdcsak kinövi ezt az önzőzős korszakot, kitartás. Lehet, tényleg csak régen volt gyerekek között. Tök jó, hogy így szereti Noémit. :D Takarítással én is így vagyok, sosem érek a végére. :roll:

Voltunk ma tanácsadáson, hát semmit nem hízott Lali két hét alatt. :( Nőtt egy centit már megint, de nem hízott. Ma megkapta az első adag Sinlacot, nagyon bejött neki, fogta volna ő is a kanalat, nyelte befelé a cuccot. A maradékot meg én megettem, :oops: szerintem tök fincsi. A Prevenart nem kapja meg csütörtökön, meg kell várni, amíg rendbejön a füle. Holnap fülészet.

Karmen, a gyerekkórházban csinálják a füldugót? Akarunk neki csináltatni.

Kép
szilcsi

Anett, hogy sikerült a keresztelő??? :D

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Köszi,hogy érdeklődsz,nagyon jó volt,Málna tündér volt,és nagyon jól viselte,élvezte az egészet,hogy mindenki őt ajnározta!Barátnőm,aki fotós csinált rengeteg képet a szertartásról,de csak vasárnapra éesz meg,így csak az ebéden készültekből tudok mutatni párat!
Kép
Málna és a keresztanyuja
Kép
Kép
A málna torta ajándék volt keresztanyuméktól,és málna ízű is volt,isteni finom!
Kép
a kis pöttyöset mi csináltattuk neki
20140113113746

Sziasztok lanyok

Szilcsi: A cumiert senki sem fog megkovezni...mi is cumival alszunk el...olben...a majd 10 honapos fiam...a majd 9 kilojavall...aztan ejszaka ugye amikor elhagyja a cumit (es eszre veszi)...jon a siras. Gratula, ti ugyik vagytok!!! Mi is probaltuk, de nem jott be...meg amikor kisebb volt sok gondunk volt a futyivel... A nem hizas miat pedig ne aggodj, telejsen ok., velunk is megesett, meg mikor a Teo is vacakabbul volt, nem is volt annyira etvagya. Orulok, hogy Lalinko jobban van!

Zsuzsu: Vigyazz a pocakra...csak semmi harapdalas!!!

Zitacicu: Kitartas...es jobbulast...gyogypusza...a tavolbol!

Zitus: Normalis az onzo korszak...az en keresztfiam, aki mjdnem 2 eves, meg a Teo sapijat is elveszi...,,hogy az enyem"...amikor a Teo atmegy (bocsi maszik) hozzajuk! De legalabb a hugival jo teso..es vigyaz a kis hercegnore!

Gira: a cukoreredmenyekre nem er rasegiteni...te kis csalo! Biztos egyebkent is jok lettek volna! pusza

Karmen: Norbi hogy van...???

Mi jol vagyunk, attort a harmadik fogunk, es teljesen kinyilt a futyink...3 napja...egy kesz sokk volt latni a nyitott futyit..de legalabb megvolt az eredmenye a futyitornanak.
A parom elkezdte a hajozast...es a menstruaciojat...en pedig hulla vagyok! Anyos tovabbra sem segit...csak bele...a kakaba! :evil: :lol: :lol:

sziasztok
matteo0808

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?