Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek gratula a fiúhoz/lányhoz.
Bár figyelmesen olvastam az elmaradásom, nem tudok név szerint reagálni. :oops:
Főleg így oldalváltáskor.....

Mi jól vagyunk, 2 nyári rucim még rámjön (az egyiknek ez az utolsó hete....feszül a pocakon nagyon)

Ötletek 10ezer alatti nyári kismama rucikra?

Babánk jól van, rugdos már (kívülről is érezhetően, esénként főleg)

Rövid voltam, megyek dolgozni.

Szép napot mindenkinek!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!
Most beszéltem a dokimmal. Rendesen leb@szott... Azt mondta, hogy amióta van 4d-s ultrahang, azóta hetente hívják fel rémült kismamák.
Próbáltam neki elmondani, hogy én nem mozizni mentem, hanem mert azt szerettem volna, hogy még egy ember megnézze, hogy minden rendben van. Mondtam, hogy tavaly óta egy kicsit óvatosabb vagyok, de gondolom ez érthető.. Hát nem volt számára érthető a dolog. REMEK!
Férjem szerint nem tetszett neki, hogy nem bízom benne. Most magyarázzam el neki, mint egy hülyegyereknek, hogy aki egyszer vakon megbízik egy orvosban, meg a rendszerben és utána elveszíti a babáját, az utána soha nem fog megbízni senkiben? Ha ezt nem éri fel ésszel, akkor rohadt nagy baj van...
Na mindegy. Abban maradtunk, hogy majd jövő héten megnéz, addig legalább lesz időm megnyugodni. Most valahogy nincs kedvem vele találkozni, mert nem szeretném ezt újra végighallgatni...


Perdo
Tök jó, hogy jelentkeztél!!! Mikor végeztek az átalakítással?

marek
 
 


Peva
H&M - én ott vettem nagyon jó kismama fazonú ruhát. Jól néz ki, kényelmes és olcsó volt. És olyan, hogy szerintem még én is elférek benne nyár végéig (bár ez azért nem biztos)...

marek
 
 

 
 

sziasztok

Remélem mindenki jól van.

Pocaklakóm 5 napja nem adott életjelet magáról, így nagyon beparáztam és elmentem a védőnömhöz, szívhangot hallgatni, hátha van már zseléjük :roll:
Na, zselé az már van, de most meg a doppler nem jó :twisted: :twisted: :twisted: Remek!
Nem hagytam annyiban a dolgot, felkerestem Tatabánya másik végén egy másik védőnöi szolgálatot , igaz 50 percet zötykölődtünk a busszal csak odafelé, és lássatok csodát, volt zselé, volt doppler, :lol: :lol: :lol: így meghallgattuk a picuri szívhangját, ami állítólag 120 fölött van, tehát jó :lol:
Állítólag szépen, tiztán, erősen dobog :lol: így annyira megkönnyebbültem, hogy elsírtam magam örömömben :oops:


Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


sziasztok

Találtam a neten egy névtervező programot :lol: gondoltam megosztom veletek is, hátha valakinek segít a névválasztásban :lol:

Itt találjátok:
http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html


Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Ancsa! A hideg átfutott rajtam, mert a múlt héten én is átéltem ezt a nem mozog-baj van effektust!!! Jó lesz, ha már megnyugszunk egy kicsit...ÖRÜLÖK, hogy rendben a babád!!!!! Nyugi!!!

Marek! Gratulálok Borókához, mármint, hogy 100%-ig Boróka!!! (mondjuk gondoltam, hogy a 20. hét körül már nemigen nézik ezt el...) Nyugi neked is! Az én dokim is utálja a babamozit, úgyhogy én meg sem fogom neki említeni, hogy megyünk...nem tartja semmire, csak felesleges pénzkidobásnak, és a kismamák hülyítésének. Nem kell ezzel foglalkozni-mármint a doki/doki harccal, persze értem, hogy megijedtél, meg is értem, de ne izgulj. Ha a saját orvosod, aki hónapról hónapra kontrollál nem tartja soknak a magzatvíz gyarapodását, akkor biztos nincs gáz.

Bajban vagyunk a fiúnevekkel, úgyhogy még nem tudok nyilatkozni. Megbeszéltük apával, hogy a héten döntést hozunk. Ilyenek vannak, hogy Dániel, Marcell, Olivér, Kristóf, Barnabás, Brúnó, szóval van miből válogatnunk...majd csatázunk és a végén fej vagy írás lesz, mint Barbinál :lol: Tímea és Barbara között nem tudtunk dönteni, végül sorsoltunk....

Cigi-téma aggasztó! Én nem voltam különösebben rosszul, de a város bűzétől állandó gyomorforgásom volt/van. Egyszerűen mindenki mindenhol rágyújt, tekintet nélkül egymásra. Én alig várom, hogy bevezessék a tiltásokat, mert pofátlanok az emberek. Nincs kultúrája nálunk ennek (sem),így hát szankciókat kell bevezetni. Dohányozzon mindenki otthon annyit, amennyit akar, ha a családja megengedi.
Amikor afp-re mentem a János kh-ba, elképedve láttam, hogy pocakos nők dohányoztak a kertben, a nőgyógyászat előtti padon ülve. És senki nem ordított rájuk, egyetlen orvosnak nem szúrt szemet! Annyira undorító volt, és olyan groteszk, hogy percekig nem tudtam levenni a szemem róluk. A végén összetalálkozott a tekintetünk és még én jöttem zavarba :oops:
Nagyon sajnálom ezeket a gyerekeket, és azokat is, akik mellett az anyjuk égő cigivel a kezében flangál a játszótéren. Mert ilyenből van ám csak rengeteg!!! Még any hagyján, hogy apukák füstölnek a játszóterek szélén, de hogy az anyák is, és közben vígan löki a hintát...és fújja a füstöt a gyerek mellé azt gondolván, hogy ha oldalra fújja, akkor megoldotta a dolgot.
Remélem még a mi életünkben bekövetkezik, hogy az lesz a sikk, ha nem dohányoznak a fiatalok. A mi koroszályunk még a nagyszünetben a WC-ben dohányzott és bűzlött, mint a hamutartó. Remélem az én lányom és fiam nem az én tiltásom miatt nem fog rágyújtani, hanem azért, mert ciki lenne a többbiek előtt.

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi

te is hasonlóan jártál mint én?
én már azt hittem infarktust kapok az idegtől :oops: szúrt a szívem, nehezen kaptam levegőt, a szívem majd kiugrott a helyéről már annyira aggódtam :oops:

Most éppen nyugszom, de még mindíg ver a víz :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ildi!
Ma ide megyek 17:20-ra:
http://www.4dultrahang.com/

1 perc alatt kaptam időpontot. Majd beszámolok, hogy milyen volt. :)

Kép
szöszke
 
 


Igen, Ancsa! Ugyanígy éreztem, ahogy Te is írod. Semmi mozgást nem éreztem, pedig előtte minden nap többször is, erős rúgásokkal jelentkezett a bébim.
Totál kiborultam, ráadásul egyik reggel hason ébredtem...ezért külön aggódni kezdtem, hátha mégis agyon lehet nyomni egy gyerket :oops: (persze nem lehet, de ilyenkor az ember semmit nem hisz el)
Aztán megelégeltem a dolgot, megittam egy dupla kávét és vettem egy 1/2 literes kólát. Szegény gyerekem pörögni kezdett, mint a ringlispil, majdnem kirúgta az oldalam :roll: . Azóta rájöttem, elég egy savanyú-csípős leves és ugyanezt a hatást érem el, és azt még imádom is!!!! A fiam pedig szívós gyerek lesz, bírja!!!

Remélem már megnyugodtál!!!!! :wink:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Jajj, most vettem észre, hogy mától VISSZAFELÉ kell számolnom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi

én is ittam kávét :lol: aztán meg energiaitalt is :lol: ,de mégse kezdett el mocorogni tőle a baby :cry: szóval nekem nem jött be :cry: sajnos

Igen, most már normális a vérnyomásom, lenyugodtam :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Jó, de most néztem a vonalzódra.... :shock: én ekkor még SEMMIT nem éreztem. Kb. 1 héttel később vettem az első igazi jelet, úgyhogy Te még így is nagyon rendben vagy.
Biztos jó vékony vagy, ezért érzed ilyen hamar a babád.

Ja, súlygyarapodás khm.... :oops: Sikerült nekem is +5 kilóval letudnom az első félidőt. Csodálkozom egyébként, mert az elmúlt 2 hét annyira hajtós volt, hogy nem is nagyon volt időm enni, és még a fagyival is vigyáztam, mert az én torkom is begyulladt a gyerekével együtt. Szóval nemtom mitől jött + 1 vagy 1,5 kiló. Lehet, hogy már levegőt sem vehetünk büntetlenül? :shock: ezt nem mondta senki!!! Vagy az eper hízlal ennyire? Abból sokat ettem, mert mindig veszek 1 kilót és senki nem eszik belőle, én pedig sajnálom ugye és megeszem az egészet végül egyedül.
Majd megnézem Update-ügyileg mit ír róla Norbi...

Amúgy a doki szerint ez jó így, mert majdnem sírva fakadtam szombaton a mérleg láttán, de sztem azért kicsit túlzás, mert ez az, ami az ember fenekén, combjain és főleg az arcán látszik. Az meg nekem amúgy is jó kerek, úgyhogy lassan jön a hörcsög-effektus....jó lesz :x

Láttam, milyen klassz pocis képeket csináltatok. Kedvet is kaptam, úgyhogy én is megörökítem magam este. Apa ma nem lesz, mert focizni megy én meg majd fotózkodok...

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok Mamikák!
Engedjétek meg, hogy átnyújtsam virtuálisan a szórólapomat:
http://www.tiger.hu/robi/anitja.jpg

Akit érdekel a kismama jóga az V.kerületben (az első alkalom ingyenes :wink: )

További kellemes pocisodást! :D

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja
 
 


Súly:Hát én fogytam ez elején és most vagyok a kezdö súlyomnál.(terheség)Igazából elkezdtem agódni,hogy nem híztam de a védönő megnyugtatott,hogy a poci nől Zsebi nagyokat rugdos és a súlya még nagyobb is mint Zsófi volt ennyi idösen szóval nincs baj.Ja és hát van egy örökmozgó nagylányom aki után annyit rohangáok és pakolok,hogy nem csodálom,hogy lemozgom.Mi lesz két gyerekkel??, :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Andi

egyáltalán nem vagyok vékony.......sőt :lol:
én terhesség elött híztam vagy 18 kg-ot egy gyógyszertől :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Drukkoljatok nekem légyszíves!

holnap megyek UH-ra, hátha kiderül a baba neme :lol:
Már nagyon-nagyon kíváncsi vagyokrá :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Szöszke...a 4D biztos jó lesz, de amint látom ez a klinika, az amiben én csalódtam. Mondjuk a fizetős szolgáltatásnál, már csak kedvesebbek! Drukkolok! :wink:
Andi..várjuk a fotót! :lol:

Voltam a dokimnál. Most nem csinált vizsgálatot, csak szívhangot néztünk! Olyan 140 és 150 között volt.

Pénteken megyek terheléses vércukorra! Meg akkor vesz hüvelykenetet is a doki, és megnézi a méhnyakat.
Én most kaptam figyelmeztetést, kérdezte az eddigi gyarapodásom... :oops:
:(Mondta, hogy vigyázzak jobban a súlyomra! A doki azt mondta nem szabad 10-12 kg-nál többet híznom a 40 hét alatt! És én már most 6 kg-nál járok :oops: :( Úgy elszégyeltem magam!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Lovaszkata!

emiatt igazán ne szégyelld magad.persze az lenne az ideális, ha az ember 10-12 kilót hizna, de ez nem mindig jön össze.Nekem nem egy és nem két ismerősöm van akik hiztak 20-25 kilót és semmi gond nem volt.simán lement róluk, és voltak akik az ideálist hizták csak meg, és maradt rajtuk felesleg.szóval ez alkat kérdése.Arról nem is beszélve, hogy volt egy barátnőm aki tök vékony volt, nem is hízott sokat, és mégis magas vérnyomása volt, és előbb beindították a szülést.Szóval semmi sem törvényszerű.Szerintem mig nem magas a cukor, meg a vérnyomás nem dagad az ember lába keze, addig egyen úgy ahogy neki kényelmes.mert a srtesszelés a súly miatt, meg a "koplalás" többet árthat...
emmalena
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom a fiús anyukákhoz. Kicsi Gergelyünk rögtön az első 10 másodpercben megmutatta a kukiját. :) Utána viszont már nem láttuk a kukit.
Mindene rendben van. Szinte végig aluszkált. Alig akarta mutogatni magát. 3-szor ivott a magzatvízből.

Lovászkata!
Ez nem a SOTE I, hanem egy magán ultrahang rendelő, amelyik így hirdeti magát, hogy a SOTE I-gyel szemben. :)
Nagyon profi hely tényleg. Babamozi, 1 fekete-fehér kép, szakvélemény, dvd a 20 perces vizsgálatról...10.900,- Ft
És pontosak, kedvesek voltak. A férjem is bent lehetett. Olvadoztunk mindketten. :)


Kép
szöszke
 
 


Kép

Íme a kicsi fiúcskánk. :)
szöszke
 
 


Sziasztok!

LKata - nyugi, nekem is néha elég kellemetlen ahogy a baba bent mozog, az alhasam néha iszonyat bekeményedik, mintha ki akarna pukkadni és nagyon nem jó érzés, de már megszoktam, olyankor helyzetet változtatok, lábat emelek, hátradölök vagy ilyesmi :)
Egyébként én is 6 kg-nál tartok és most is eszek, egyszerűen nem bírom megállni :? Ráadásul sütizek.
Amúgy te hogy-hogy már most mész a terheléses cuki dologra? Az nem kb. a 24-26. hét között van? :shock:

Perdo - jó hogy végre jelentkeztél, próbálj meg gyakrabban jönni! Remélem a barnázás el fog múlni, ha nincs rá konkrét magyarázat, hogy miért van, az jó jel szerintem.

Peva - én még mindig a turira esküszöm szoknya-ruha ügyben! A turiban vettem 6 db szoknyát és 2 felsőt és össz. 8 e ft-ot fizettem, és nagyon jók, márkásak meg vadiújak. Én nem adnék ki annyi manit szoknyára, mint a kismamboltokban kaphatóak, mert a gumis derekút simán felveheted akármeddig.

Marek - banyek, azért ez hihetetlen, ha az ember alapos akar lenni, akkor is lecseszik? :shock: Ha aggódik, az baj? :roll:

Ancsa - örülök, hogy megnyugodtál és végre hallgathattál szívhangot :lol: Most már nyugi, amúgy tényleg, a 17. héten még nekem sem volt olyan erős a nyomás-rúgás, mint most, nem is voltam még akkor biztos benne, hogy rúgott vagy csak korgott a pocim :D

Andi - várjuk a pocis képet! :lol: Amúgy fiúnevekben majdnem ugyanezekben gondolkozunk mi is, esküszöm, ezek a favoritok nálunk is, az 5-ből 4 :D

Szöszke - GRATULÁLOK a kisfiúhoz!!!

Na, nekünk úgy néz ki, hogy csütörtökön lesz részünk egy 4D-ben, 16:20-ra megyünk, ide : http://4dultrahang.hu/
Van csak kukkantás és van genetikai 4D UH vizsgálat, az utóbbi csak 3 e ft-tal drágább, szerintetek van értelme? Mert a 18. heti genetikai UH-ot megcsinálta a nőgyógyim, de itt a telefonban a nőci azt mondta, hogy ezek ált. 5 perces vizsgálatok (tényleg annyi volt kb.) és náluk alaposan megnéznek mindent, kapunk dvd-t mozgó képpel zenei aláfestéssel+képet és 20 perces a vizsgálat és ez összesen 13 e. Szerintetek? Még addig eldönthetjük, hogy sima mozi vagy a másik legyen, de tanácstalan vagyok, félek attól is, hogy nehogy beparáztassanak, mint téged Marek, de azért jó lenne ha alaposan megnézik a babát, az sem árt. És végre megtudjuk, hogy fiú vagy lány, nagyrészt ezért is nevezünk be most a 4D-re.
Ennyit rólunk,

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Váú, szöszke, de cuki a kép!!! :lol: Hogy szenderedik ott bent a drágám! Nagyon ari!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


köszi, Ildi. :)
Mi is azért mentünk 4D-re, hogy végre láthassuk a nemét. Az az ár sem vészes, amit az a rendelő kér, ahová ti mentek majd. Mi is kérhettünk volna színes "sztárfotót" 2 ezerért még plusszban, de nem kértük. A férjem a dvd-felvételből vágott ki képeket itthon...csak jó fotópapír kell, meg patron, aztán indulhat a képgyártás.
Különben a gyerkőc nem nagyon akarta produkálni magát.

Közben nem lehet eldöntenetek a dolgot?

Kép












l
szöszke
 
 


Szerintem közben már nem, valószínűleg már úgy kezdik, hogy mérik meg ahol lehet vagy nem tudom :? Végülis 3 e ft különbség nem mérvadó, csak nehogy engem is megijesszenek valamivel!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi!
Van tapasztalatom erről a 4D-ről, mert Barbival 2X is voltunkitt. Mármint őt nézni, érted...
NAGYON rendesek, alaposak, tényleg értenek is hozzá, nekünk a nemét is itt mondták meg. Akkor még nem volt dvd-re vevés, csak videókazettára, de az is jó volt, ronggyá néztük...A 18. és a 26. héten voltunk, mindkettő nagy élmény volt.
Most is megyünk, jún.11-én este kaptunk időpontot. Nagyon várjuk! Szóval hajrá nektek is, nagyszerű lesz és ne ajnáld a genetikaira azt a plusz pénzt, mert tényleg alaposan megnézik a babát.

Szöszke! Üdv a iús mamák körében! Gratulálok!

Lkata! Tényleg, miért most mész a terheléses cukorra? vagy mindegy mikor megyünk? A 24. hét lehet, hogy csak egy íratlan szabály? A súly miatt én eleget szégyelltem magam az előző terhességemnél, amikor a 12. hétre sikerült 6 kilót híznom...a 16.-ra már 9-nél tartottam...képzelheted, micsoda lecseszést kaptam! Én is szégyenkeztem és meg is ijedtem, hogy tényleg, mi lesz a vége...Annyit csináltam, hogy a vacsorám már semmi szénhidrátot nem tartalmazott soha, gyümi, joghurt (natur!), sajt, ilyenek. Maximum Hamlet, ha nem bírtam kenyér nélkül...Így végül +14 kiló lett az össz súlygyrapodásom. Ez most is meg lesz, de ez abszolút normális. Szóval no para, neki ez a dolga-mármint, hogy rádszóljon!
Na, megyek, felkutatom a fényképezőgépet...majd jövök.

Andi
Kép
handrea75
 
 


Megtettem, amit megkövetelt...
A szerkóért elnézést, de közben főzök, mosok, takarítok - egyedül is vagyok és Barbi jó korán elaludt. Ilyenkor kell házimunkákat végezni persze...
Szóval pocak a 20. héten:
Kép 20.hét
Kép 20.hét

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi, nekem is kb. ekkora a hasam.

Nem híztam még, de nagyon kívánom a fagyit...minden nap betolok egy-két pálcikás jégkrémet.
szöszke
 
 


Akkor jó, mert mindenki azzal szekál, hogy ebből nem lesz gyerek...annyira viccesek az emberek, nem is tudják, milyen rossz tréfa ez!
Nem híztál még????!!!! De jó! Vagy nem?! Rosszul voltál? Bocsi, már nem emlékszem ki/mikor volt rosszul/jól...
Azért ez szuper sztem, ráérsz még most gyarapodni! Én is fagyiznék, csak iszonyúan fáj most a torkom. Egyébként 2X is eszem, de én a gombócosat nyomom, a savanyú gyümölcsök közül bármit!!! :roll: Imádom!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Akkor én is rakok képeket, csak, hogy megmutassam, hogy ilyen is van!
Andi
Nekem ekkora hasam a 10. héten volt... :cry: És ma ráálltam a mérlegre és elsírtam magam... :cry: Mi lesz még a nyáron! :? :roll:

Kép Kép Kép

marek
 
 


Valaki tud esetleg nagyobbat mutatni? Jót tenne a lelkivilágomnak... :lol:

Jóccaka....! :arrow:

marek
 
 


Sziasztok!!

Sikerült 4,5 órát aludnom egyhuzamban....... hurráááá! jár a levegő végre, így tudtam pihenni. Voltam tegnap védőnőnél, pisi OK, vérnyomás OK, súly OK.... szóval dícséretet kaptam. A vérnyomás pedig azért szupi, mert Ábival ilyenkor 3X1 Dopegytet szedtem, most pedig egy felet... :) :) Gyógyszer nélkül 100/80 a vérnyomim, de azért estére kell a fél szem gyogyi.

Ábel tegnap kissé az agyamra ment, de megértem ugyanis unatkozik. Sajna egyre kevesebb energiám van hozzá és ez csak rosszabb lesz. Bűntudatom is van kissé, igyekszem változtatni. A tegnapi legkomolyabb csínytevése, h beleharapott a pocakomba. Látszik a fogak helye, vérzett is és sebes lett :evil: :evil:

Andi, Marek!
Csinik vagytok!!!!!!!!

L. Kata!
Én sem értem ezt a korai cukorterhelést, de szorítok nagyon!!!!!!!

Perdo!
Örülök, h jelentkeztél!! Már épp akartam kérdezni közös ismerősünktől mi van Veletek! Szép név a Vivien, gratulálok!!!!!!

Szöszke!
Nagyon édes a babád!!!!!

Marek, Nyugtonmalac!
Lécci tegyetek fel Bolgárkerekes UH fotót!!!!!! Szeretném látni milyen minőséget tudnak ott! KÖSZÖNÖM!!!!!

kÉRDÉS:
Ti merre érzitek a magzatmozgást?????? Én főleg a hasam aljánál....... kérdeztem a védőnőt, szerinte "áll" bennem a gyermek és tapos......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok,
egy gyors bejelentkezés még itthonról.
Zsuzsi - nehéz lehet így Ábellel, ő egyre engergikusabb, te pedig egyre több pihenésre vágysz :? Azért a pociharapás durva, de én valahogy csak úgy tudok Ábelre gondolni, mint egy gyönyörű angyalkára, el sem tudom képzelni, hogy harap :wink:

Marek - a hasad tényleg nagy, de ne bánd, lehet, hogy a végén neked már nem nő olyan nagy ütemben, nem? Viszont nagyon tetszik a zöld felső, ami rajtad van! :D

Andi - neked is kb. akkora a hasad, mint az enyém! És köszi az infót, szerintem kifizetjük azt a kis különbözetet majd.

Mi megvagyunk, nagyon gyatrán aludtam, fájt a pocim éjjel, szerintem túl sok salátát ettem este :? Remélem nem lesz belőle vécén ülés, mert mindjárt megyünk gályázni :cry:
Kitartást mára!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jaaa, mozgás, én is alul érzem, pont bugyi felett, ott szokott bekeményedni is, olyankor szerintem ott van valahol, amúgy néha köldök mellett rúg, de nagyrészt nagyon lent, köldi alatt!
Többieknek???

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Marek!
Ne keseredj el, ugyan nincs nagyobb pocim, de ugyanekkora nekem is.Pedig nem is hiztam egy grammot sem.Pont annyi vagyok, amennyivel elkezdtem a terhességet.Az elején rosszul voltam akkor fogytam egy keveset, az jött eddig csak vissza.Szóval, szerintem ez azon mulik, hogy ki hogyan tágul.A második babánál minden sokkal gyorsabban nyúlik, de igaza van az Ildinek, szerintem ettől még nem lesz nagyobb nekünk a végén, most megáll egy időre, és belenő a baba.Igy járt az egyik barátnőm is.
Én isa mozgásokat inkább lent érzem, de ha lefekszem, akkor a köldököm ölött is rugott már:-)
Ma egész nap államvizsgára készülök,remélem tudok is, majd meglátjuk, ma megint elég meleg lesz.

Üdv mindenkienk

ui:pénteken lehet, hogy megmutatja magát a baba, és kiderül milyen nemű:-))))))))))))
emmalena
 
 


Jó reggelt!
Rég volt ilyen rossz éjszakám! Akkor tudtam elaludni, amikor a férjem ébredt (fél négy :roll: ). Bele se merek nézni a tükörbe, mert biztos zombi vagyok, mert nem alvás mellé még bőgtem is egész éjszaka... De legalább babó próbált vígasztalni, egész éjszaka nem aludt ő sem, és reggel is akkor ébredt amikor én. Most már tök rendszeresen érzem. Mindig aktív reggel, este és a délutáni óráimon... Én is általában a hasam alján érzem, illetve ha fekszem, akkor mindenhol.

Zsuzsu
Nem tudok képet rakni, mert ahhoz én béna vagyok. De majd ha a férjem ráér esetleg megkérem, hogy valahogy rakja fel a 4d-s videót. Nekünk egyébként nem volt hosszú a 4d, mert én direkt genetikai vizsgálatra mentem. Igazából a képeket nem is nagyon néztem, mert mire 4d lett volna, mondta a doki, hogy gond van a magzatvízzel és teljesen elkeseredtem.... :cry:
A férjem meg be se akart jönni. Tavaly voltunk Bálinttal, és most semmit nem akar csinálni, ami rá emlékezteti.... :cry: :cry: :cry: Alig tudtam rábeszélni. Még a szülésre se szeretne bejönni.... :cry: Azért persze be fog jönni, mert megmondom, hogy én nem megyek egyedül... :roll:

marek
 
 


Én is lent érzem főleg ha ülök.Nekem pénteken medence végü fekvésbe volt és néha úgy nyomja magát a hasamhoz annyira édes.Gabi meg Zsófi is jönnek simogatni olyankor.Ha fekszem akkor meg mint ha pakolna összevissza érzem :lol: Nektek van,hogy fáj?Néha nekem olyan nem is fájdalmas csak olyan kényes helyen rughat :roll:

Marek!Nekem is nagy a pocim nyugi nem vagy egyedül.Miért sírtál?

Handrea!Ragsz fel egész alakos képet?Olyan kiváncsi vagyok rád tök csini vagy te is :wink: Nevekkel még harcoltok?

Zsuzsa!Zsófi most egyre többet beszél a tesóról.Átrendeztük a szobáját pár butort elvittünk és kimaradt az ágy helye mindig mutatja ott alszik majd a baba.Meg simogatja szeretgeti a hasam nagyon édes.Szól neki,hogy baba Zsebi meg rugdos annyira édesek.Ábi beszél már a tesóról?Nálatok tudni már mi lesz a kicsi?

Ildi!Mikor mentek uh-ra?Olyan kiváncsi vagyok én is :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Marek, figyelj, nekem meg abból van elegem, hogy mindenki azt hiszi ekkora hsból nem bújhat ki egészséges gyerek :twisted: Utálatos dolog ez, de nem tudom, mivel bizonyítsam jobban, mint azzal, hogy van már egy lányom, aki pont ekkora hasból bújt elő. És nem is volt kicsi, 3350g és 54 cm. Még a védőnő is b@szogat és ez állati unalmas. Úgy beszélnek, mintha én tennék bármit azért, hogy nem legyen nagyobb...
Na mindegy, jó, hogy Ti legalább megértitek, hogy mindenkinek akkora nő, amekkora nőni tud és akar. Mi max. irigykedünk egymásra :lol: én a Te nagy pocidat, Te az én kicsimet. remélem a gyerekeinket nem akarjuk majd elcserélni :lol: :lol: :lol:

Ildi! Szívesen. Én is ajánlom a plusz genetikát.

Kata! Raknék én egész alakos képet is, de nemigen van... férjem soha nem fotóz, én pedig max.ennyit tudok magamról fényképezni.
Majd megkérem anyukámat, fotózzon le minket Barbival, mert egyébként is szeretnék már 1-2 képet. Amúgy nem vagyok valami matyóhímzés, főleg most, hogy bucira van dagadva az orrom a sok fújástól, a szemem pedig vörös az allergiától.

Marek! Hogy van a Te allergiád? Vettem ám orrspray-t, de semmit nem ért, csak irritált. Aztán pedig elkaptam a gyerek mandulagyusziját, úgyhogy most duplataknyom van. Szuper,mi?! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Duplatakony? :lol: :lol: Azjóóóó! :lol: Én most jöttem ki a duplatakonyból, erre tegnap egy cégnél volt órám, dolgozatot írtak és jól bekapcsolták a klímát, hogy nehogy meleg legyen. Háááát meleg az nem volt, ellenben majd megfagytam.... :roll: Én nem értem ezt. Ha 15 fok van a lakásban, akkor fűtünk, nyáron viszont 15 fokra állítjuk a klímát... :roll: Legközelebb asszem viszek bundabugyit... :lol:

Szerintem próbálkozz még a Stérimar-ral, nekem sokat segít... Meg a Calcium sandoz c vitaminnal... Persze tökéletes nem lesz soha... :cry:

marek
 
 


Igen, nyomom a calcium sandozt én is. Most pont elfogyóban volt, ma reggel olyat vettem, hogy calcium+c vitamin. Asszem az is jól jön majd. Én egyáltalán nem bírom a klímát, még nem allergiás időszakban sem, hát még ilyenkor. Azonnal bedugul az orrom, bárhol legyek is. Az autómban van, de minek-soha nem kapcsolom be. Csak rosszul tudok lenni tőle, akkor pedig nem tudok vezetni-szupi! Ráadásul a gyerek is megfázik. Férjem mindig kiselőadást tart a klíma helyes használatáról, de én akkor is utálom. Talán ez az egy vitatéma köztünk, mert ha hárman megyünk vhová mi az ablakot rángatjuk a gyerekkel, ő pedig hűt. Dinkafamily.

Cégekhez is jársz órát tartani? De jó! (Vagy nem???) El sem tudom képzelni, milyen lehet a munkahelyemen órán részt venni.... :roll:
De a te szempontodból biztos jó. A céges órákat nemigen mondják le, mert látom, gyakran előfordul, és akkor hiába készülsz és nem csinálsz mást, végül lyukasóra lesz belőle. Én tuti megőrülnék :x
Ne szórakozzon senki az időmmel! Ami amúgy is kevés van...

Andi
Kép
handrea75
 
 


A céges órákat baromi sűrűn lemondják. Meg ugye örök vándorlás az életem/életünk (férjem is tanít). Holnap például vezetek egy órát, megtartok négyet egy erdészetben, aztán visszavezetek, átadom a férjemnek az autót, aki vezet egy órát és megtart kettőt egy gumigyárban, közben én taxival elmegyek egy másik céghez, aztán vissza a nyelviskolába, ott még órák este nyolcig. :shock: Jobb lenne egy helyen lenni egész nap, mert az utazással nagyon sok idő és energia elmegy... :roll: De egyébként szeretem csinálni, általában tök jó a kapcsolatom a csoportokkal, jókat bohóckodunk... :lol:

marek
 
 


Marek!

Minden elismerésem!!!!!!!!!!!Én már az elolvasásában is elfáradtam.Inkább megyek vissza az államvizsgatételeimhez:-)
emmalena
 
 


Akkor én megint mellétrafáltam :cry:
Azt hittem, az egyszemélyes magánórák esendőbbek...
Hát tényleg nem semmi! Gyerek mellett is tervezed folytatni? Lesz segítséged? Mert ez nemigen fog menni anélkül, sztem..

Andi
Kép
handrea75
 
 


[b]Lányok baj van :oops:

A terhességi hétnek megfelelő a baba:
BPD:40 mm
HC:146 mm
AC:118:mm
FL:27 mm
18.Hét 1 napos értékek

de sajnos nem látták, hogy 4 üregű a szíve .Pontosabban a szív üregrendszere nem látható. :oops: :oops: :oops:

2 hét múlva kell visszamennem kontrollra, hátha többet látnak majd :oops: :oops: :oops: Infarktust kapok addig :oops:

Nem tudom mit csináljak, nem tudom hova is mehetnék most ebben a helyzteben hogy más is megnézze a babát :oops:

Van valakinek ötlete,javaslata?
Gondoljátok egy 4D ultrahangon megtudnák ezt állapítani, hogy most akkor mi is van a baba szívével?
SOS kellene.

Holnap megyek vissza a terhestanácsadóba is, mert most olyan rosszul lettem, hogy haza kellett jönnöm . :cry:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa!

én a helyedben tuti elmennék egy 4d-re.addig mást úgysem tehetsz, legalább ez egy esély, hogy ott jobban látszanak a dolgok.
Drukkolok, tuti nem lesz semmi baj.
emmalena
 
 


Van olyan is, hogy szívultrahang! Itt többen jártak már ott!
Marek és Zsuzsi, talán! Jekentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Én a Rózsakert Bevásárlóközpontban működő egészség központban tudok csak szívultrahangot, annál lehet jobb is van, de ezt is nézd meg a neten. Rózsakert Medical Center
http://www.medical-center.hu/article.aspx?a=41

Hátha...

Andi
Kép
handrea75
 
 


Én is azt keresgélek éppen, de eddig még Tatabányán nem találtam :cry:
Folytatom t ovább a keresést

Tényleg az infarktus kerülget :oops: szúr a szívem :oops: biztos nagyon feltuningoltam most magam és azért :cry:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!!

Andi!
Mi nem voltunk szív UH-n, csak Marekék!!

Ancsa!!
Ne idegeskedj!!!!! Egy vizsgálat nem a világ!!!! Nekem is össze-vissza beszélt a dokim a genetikai UH-n, aztán amikor kérdeztem a vastag hasfalra hivatkozott. Próbálom elhitetni magammal, h minden OK, a férjemnek meggyőződése, h nincs baj. NE SZOMORKODJ!!!!!!!

Kata!
Ábel nem beszél még sajna. Kicsit aggódom, bár állítólag 2,5 éves korig a fiúknál normális. Addig van 7 hónapunk.... Ha megyünk 2 éves státuszvizsgálatra, mindenképp beszélek a "nembeszédről" a doktornéninkkel. Simizi a pocakom, de sajna a tegnapi harapásból okulva óvatos vagyok. Sokat beszélünk a tesóról és valamikor a nyár végén kiköltöztetjük Ábit a rácsoságyából is.
NEM TUDJUK A nemét csak a neveket választottuk ki.

Ildi!
Tényleg angyal a kölök, de szeleburdi és nagyon játékos. Velem is bírkózna és nehéz fegyelmeznem... Nálam is a köldök alatt rugdos kistesó, de ma már mintha feljebb is éreztem volna...

Marek!
Sajnálom, h nem tudsz képet. Kicsit én is elbizonytalanodtam a 4D miatt. AMikor Ábelt vártuk babamoziztunk "feketén" csinálta egy doki a kórházban , ügyeletben. Csak mozi, azt sem tudtuk mi az a szonográfus. Most parázok kissé, de annyira szeretném, látni és hogy a férjem is lássa, így megyünk.

Képzeljétek, Ábel pisil-kakil a bilibe!!! :lol: :lol: Micsoda örömök :oops: :lol: Egyenlőre csak a kertben van pelus nélkül, de ha ügyes lesz, akkor majd a lakásban is "nudizhat". Jó lenne, ha ősztől csak egy babát kéne pelenkáznom......

Mutatok UH képet, Ábel 29 hetesen:
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Ancsa
Nem tudom, hogy a többiek mit írtak, mert még nem olvastam el, lehet, hogy csak ismétlem őket.
MOST jelentkezz be a Bolgárkerék utcába Hajdú Júliához szívultrahangra. Én kétszer voltam nála, gyermekkardiológus, ez a szakterülete, nem találsz nála jobbat. És csak szerdán délután rendel. Valószínű nem lesz már időpont, de legyél nagyon erőszakos, vagy valahogy sírj ki magadnak egy időpontot holnapra. Ne hagyd magad lerázni!!! A vizsgálat 15. 000 forint, de a doktornő nagyon ért hozzá. Persze kérhetsz beutalót Hajdú Júliához a klinikára is, de ott sokat kell várnod, meg nincs is egy emberre annyi idő!
0612731913 vagy 061273 0794 számon lehet bejelentkezni!!!
Légyszi írj, hogy kaptál e időpontot!!!

marek
 
 


Ancsa
Most olvastam a többieket! Légyszi ne 4d-re menj, és légyszi ne máshoz, hanem Hajdú Júliához!!!!!!
Nem is értem, hogy miért nem küldtek azonnal szívultrahangra! Utálom ezt az egész rendszert, hogy mindent neked kell kideríteni, meg hogy ilyen esetekben is azt mondják, hogy menj vissza 2 hét múlva. Basszus annyira kiakadtam!!!
Asszem tudjátok, hogy engem ez a téma nagyon érzékenyen érint.

Ha nem adnak időpontot, akkor hívd fel a klinikát és kérd Hajdú Júliát. Mondd el neki, hogy mi van, és hogy nem kaptál időpontot. Nagyon jó ember, biztos azt fogja mondani, hogy menj el holnap!!!

marek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?