Új privát üzeneted érkezett!

Tinu,
Diéta? Mi dr-unk szerint a tejmentes diétát tartók között kevesebb a felső légútis akármi.... (Meg immunerősítő cseppek? Echina... homeopata bogyó is van. P. és M. naponta 2x szedett már nem tudom mennyit lábadozás alatt. Kevés hétig. Megnézzem mi hogy szedtük?)

És igen!! Ma odazárt minket egy trolisofőr. Petit, engem és a kezemben a kocsit benne M-val.
Pedig piszok gyors és klassz voltam, még menetközben felálltam, mert nem a leghátsó ülésre, hanem előtte 1-el ültünk le (hátsón egy kocsis néni ült) és egyensúlyozva jeleztem+odahelyezkedtem a két gyerekkel. Egyszerre szálltunk le és tényleg gyorsan - már raktam volna le a kocsit és a lábam, P. a troli alsó lépcsőjén - mert állítólag ez a trükk, hogy a járó gyerek ne szorulhasson fel vagy le, hogy egyszerre csinálod és a lábaddal meggátolod az ajtó csukódását. Nos, most ez történt. (Elég sportos vagyok, kiskoromban úsztam+kajakoztam+birka vagyok. Ezt csak azért írom, mert maradt még vmi izomzatom és nem vagyok nagyon lassú. A birkát azért, mert ahelyett , hogy leszálltam volna, mikor kinyitotta előre mentem karomban az ordító P-vel megvitatni a tényállást a sofőrrel. Aki nem volt bunkó, de ez nem is lényeg, hanem az, hogy most P. egyáltalán nem ül bkv-ra!!!!
Én meg levelet írok, hogy javasoljanak már egy megoldást hogy lehet felszállni, ha gyerekkel vagy! Vagy írják ki, hogy gyerekkel tilos és kész! (Lefele szóltam egy öltönyös faszinak és sokkal, de sokkal lassabban vette le a kocsit, mint én szoktam. Szóval nem velem van a baj. Lehethogy P-t is M. ölébe tehetném és együtt emelném? Csak 12+15 kg+kocsi. Ha van tippetek, írjátok meg!

Macs,
De szép a nagylányod!!! És tényleg nagyon nagy.
Bonifác Bendegúz nagyon jóképű!!!

Fibi,
Nagyon jó hír!

Én M-t 1-2 hetesen simán kivittem. kint 20 fok volt és friss levegő!!

Curse,
Ugye kocsival mentél? (Ha bkv-val még csak az hiányzott volna, hogy beragadj!!)

Móni
Kép
Kép
monisa

Rylie,
Hát, lehet hogy van igazság abban, amit mondasz. Apjuk hetente pár órát min. jön, néha hetente 2x is. Ez nekem is elég kevésnek tűnik. De vannak nagyszülők, tehát 2 nagypapa+2 nagymama. Ebből az én szüleimmel hetente több napot együtt van. De apai nagyszülőkkel is azért találkozik (szerencsére).

Móni
Kép
Kép
monisa

Akkor tehát Echinacea és azt meg a gyogyótárban. Köszönöm! Majd szerzek, bár eddig nem volt szerencsém homeós cuccokkal.

Móni: ezek a BKV-s sofőrök elég genyák ám, nem is gondoltam volna. Ennyire durváról én nem tudok beszámolni, de azon már kiakadtam, hogy ha már nem alacsonypadlós, meg látja, hogy babakocsi stb., akkor miért nem áll meg a padka mellett rendesen, hogy ne fél méter lyukat kelljen átugrani babakocsistul? :twisted:

Kép
Kép
tinu

Tinu,
azért nem áll a padka mellé, mert egy balf...sz állat! csak ennyit mondhatok. és nagyon mérges vagyok ilyenkor rájuk, mert így elég magasról kell leemelnem a teli babakocsit.
ennél jobb már csak az volt, mikor a 7-es busz szintű csotrogány 41-es busz (baromi magas) rendszeresen nem állt a padka mellé. arra még babakocsi nélkül is nehéz volt felmászni, nem hogy lelépni az úttestre és onnan felcipelni. egyszer rá is kiabáltam egy sofőrre, hogy szedje már össze magát.

apukám szemtrombózist kapott. nem találok sehol nagyon erről semmit. ha van vkinek infoja, esetleg volt a családban, elmondhatná priviben. a helyzet az, hogy nem sok jóval kecsegetik. (már mint a látásának visszanyerését illetően)

ancsipancsi

Sziasztok!

Rylie!
Nincs e-mail cím a profilodban. Küldeném a pdf-et, csak írd meg légy szíves, hogy hová!

Monisa!
Régi, „szép” emlékek rémlenek fel bennem, amikor a BKV-s kalandjaidról írsz.

Macskanyu!
Szeretettel gratulálok kis lakótársadhoz! További kellemes pocakosodást!

Zuzi!
Szeretnék én is elmenni a fiaimmal a kerti baba-mama találkozóra, és most volna is rá lehetőség! A férjem pénteken Pesten lesz, délelőtt el tud bennünket fuvarozni, és 1-2 órát valószínűleg nálatok tölthetnénk. Stangliban és Rákóczi túrósban vagyok a legjobb, az egyiket biztosan lesz időm elkészíteni.

Üdv!
zsini
zsini

Macs :D :D :D gratulllla

Kép
akata

Tinu :) Tüncinek nagyon boldog névnapot!!! :D :D
és bulást neki!!++++++

Zsan :) Isten éltesse Memét még1x! :D :D

Macs :) Óriási gratulaaaa!!!! :D :D :D Füles mekkora és milyen klassz csajszi!! :D

Móni :) Jesszus, ez a trolis eset!! :shock: szegény P., remélem azért kiheveri és hajlandó lesz bkvzni!! P. elképzelése az oviról :mrgreen: :lol:

Gabi :) Jajjj, de jó képek!!! :D :D nagyon édik a gyerkők!!!

Szellő :) Mikor mentek a Balcsira és hová? és egész nyáron? wow!! lehet irigykedni? :lol:

Fibi :) Ábel körmének++++ remélem már meggyógyult!! és éljenek az ovis jóhírek!!! :D Mélt megkaptam, mindjá' írok :wink:

Rylie :) Meleghez ++++! Mi se tartottuk be Bencussal a "protokollt", mivel nyár volt és minden úgyis nyitva, hát mentünk mi is sétálni, pár hetesen meg már játszózni Bálinttal ( bezzeg vele még könnyű volt várni :lol: ). Eleinte nálunk is a dupla réteg ment (body+rugi), de aztán sokszor ő is csak bodyt kapott a 30 fokban, meg próbáltam textilpelenkával betakarni a napon, amit 1 mozdulattal lazán lerúgott, így nyár végére lett egy pici színe a combjának :roll: ( a többit szerencsére jól védte a nagy babakocsi) de napkrémmel nem mertem kenni.. (tudom, most mehetek a mókusok elé :oops: ) Sapó: sztem vékony pamut és semmi cécó, ha hordozod akkor jó ha van körbe karimája, egyébként az sem kell :? És szívesen adok kölcsön röviujjú bodykat és ujjatlan rugikat, ha gondolod! :wink:

Curse :) Vérvétel :twisted: úgy emlékszem tényleg 9-ig van az éhgyomri, és utána már elzavarnak mindenkit, kivéve ha olyan sokan voltak hogy maradnak még későbbre is... de ettől függetlenül nagy bunkóság hogy kisgyerekes anyát is elküldenek :evil:

Ancsi :) Macskabuzi Lencse :lol: :lol: Tegnap voltunk vendégségben és volt ott egy cica is, aki szegény inkább menekülőre fogta a dolgot, amikor a srácok megrohanták :lol: szóval a macskák itt is rúlnak! Apukádnak sok ++++++++++++
denizsa

Sziasztok!

Van ismét gép, hála apának (bár a sztori nem ilyen egyszerű illetve a babanet oldala egyszerűen nem működik mozilla firefoxszal :( :( )

Ma megint volt zenélés, Ábelről a következő képeket lőttük :D
Kép

Kép

Mindenkinek bulást, akinek kell!
Macs, üdv :D
Rylie, kitartás!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!
Én még mindig meló közben így este/éjjel, nappal meg lekötnek 100%ban a lányok, főleg B, aki már nagggyon magas helyekre mászik, átlag 2 percenként...
És most nem lesz ovi 3 napig, és egy csomószor itthon kell lennünk,h a gázasok be tudjanak jönni a lakásba, szal érdekes hetünk lesz....
Fürödni mehetünk a Dédihez, főzésre van mikró, fritu-csupa egészséges, meg 1, azaz egy db villany főzőlap... Lehet,h jobb lenne rendelnem vhonnan kaját?
Rendelt már vki ilyen fúdekszpressz, vagy ilyesmiből? Nagyon vacak meg drága?
Ettől függetlenül jól vagyunk, csajok édesek-ügyesek-imádnivalóak és elevenek (főleg B). :)

Képek szuperek!! Adrika, Füles, Botond és Bendegúz (aki már milyen nagy! Gratulla!!) és Ábel gyönyörűek!!!
Szrek, ki zenél nálatok? Pről is vannak ilyetén képek, abból az időből, amikor Apjuknak még volt ideje zenélni...
Képzeljétek, a Máv-bizt.lezárta az ügyünket végre, a roncsot leadtuk, de mani még sehol, húzzák az időt...de legalább alakul.

Fibi, sikerült eladnotok a mondejót?

Rylie, Pt 2 hetesen vittem sétálni először (április), de akkor már 25 fok volt kb, sztem, amikor ilyen jó idő van, akko rsimán mehet ki a gyerek (mondjuk nem akkor, ha esik/fúj a szél/szmog van/tűz a nap, bár ezek közül a legtöbbön lehet segíteni.) B januári, őt hazahiztuk, aztán vittem magammal a dokihoz, amikor mellgyulám lett, de sétálni kb 1 hós koráig nem jártunk, akkor hirtelen megenyhül az idő, és elkezdtük. Szal, sztem könnyű dolgod lesz a nyári kőccel! Nopara! (És itt van a kendő-leírás másolatod, jössz erre vmikor?)

Megyel eldőlni, mindenkiek puszi!
D.
rídonli#

Deni: köszi a köszöntéseket! :)

Szrek: nagyon jól áll Ábelnek a színpad. :D

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Macs:
remek kispasid van már most :lol:
Nagyon drukkolok +++++++++++
Látom még sem a praxis?

Rylie:
sok sok energiát küldök a hátralévő kis időre/ne kérdezd,hogy honnan szedem :lol: /
Szerintem újabb kiscsajszid lesz.

Ancsi:
apukádnak mielöbbi javulást!

Tinu:
boldog névnapot Tündédnek és gyors gyógyulást kívánok!

Mi megvagyunk,Dorka szokás szerint taknyos :? Viszont megszabadítottuk a hajkoronája egy részétől :lol:
Botond minden"eszik" ami a kezébe kerül,de forogni még nem akar.
3 hónaposan úgy döntött,hogy anyabarát lesz és átalussza az éjszakát :lol:
Protokoll ide vagy oda,mi szinte kint élünk a kertben 8)

petergabi

MEMÉNEK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D
Kép

TÜNCINEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D
Kép

Tinu,
Hidd el, h lett volna kedvem beszólni :roll: csak hát még vissza kell mennem oda és nem szeretnék fájdalmas vérvételt :roll:

Ancsi,
Apukádnak gyors gyógyulást!!! Nem is tudtam, h van szemtrombózis is :shock: :?
Elvileg az érdi sztkhoz tartozok vérvétel szempontjából, csak a házidokim (mivel ő 11. keres) odaad beutalót. Velük van szerződésben.

Móni,
Hát ez a trollivezető meg már :evil: :x Nem hiszem el, h hogy lehetnek ilyen figyelmetlenek :evil:

Deni,
Menekülő macska :lol: :lol:

Szrek,
Ábel csak nem zenei pályára készül? :wink: :lol:

Ríd,
Ez a gázos dolog annyira szar :roll: de legalább haladtatok a mávval :D

Gabi,
Volt szíved Dorkát a hajkoronájától megszabadítani :wink: És éljenek az átaludt éjszakák :D

Kép Kép
curse

Memét Isten éltesse :D

Szrek,
óriási képek :D hol zenéltetek, mikrofont szereztetek végül? :)

Rid,
mondeot végül megtartottuk, mert megoldodott az adobefizetés másképp (az égiek segitettek ismét :lol: )
én gastroyal-tol szoktam rendelni, a menü megéri sztem, és nem vacak. szerintem. (mondjuk én bármit megeszek, Zsolonak meg a gyerekeknek fözök husmenteset)

ma megint nyomatom a sedatifet, nem birom a pms-t másképp elviselni idegileg....kiabálás nélkül...... :?

KépKép
fibi

illetve remélem hogy pms, és nem leszünk nagycsaládosok..... :roll:
fibi

Zsanci,
Memét Istenke éltesse sokáig!

Szrek,
akkor vmi hiányzik a Firefoxodhoz, mert én csak azzal nyomom évek óta, s eddig nem volt bibi a Babanyetnél.
zenés képek frankók. nekünk is kéne ilyen dob.

Tinu,
Tüncinek boldogot! klassz az új avatarod!

Gabi,
szuperül éltek! ha kertem lenne, én is ezt tenném!
szegény Dorka haja. :(

Curse,
értem a vérvétel témát. lehet, hogy most nem jó infot adok, de ha mégis bejutsz, ne csodálkozz, ha elkérik a lakcímkártyádat és azt mondják, hogy nem oda tartozol. ugyanis én így jártam, hogy XI. kerületi házidokim volt, vérvétel lett volna aktuális, s azt mondta, hogy nem a XI. kerületi sztkhoz tartozom, így csak beutalót tud adni a XXII-be, tekintve, hogy elköltöztünk. (én marha, ezzel kezdtem) s a XXII-ben is látom, hogy kéregetik a tajt és a lakcímkártyát. (sőt, tőlünk még a XI. kerületi gyerek szakrendelésen is elkérték, de akkor még szerencsére XI. kerületiek voltunk)
úgyhogy kerestem is inkább egy XXII kerületi házidokit.
remélem, hogy te azért majd sikerrel jársz, ha végre bekerülsz hozzájuk.

PMS-ről jut eszembe.
Adjita 2 hónapos lesz, s megint vérzek. mi a fene van velem? ugye nem megint megjött, s most már így lesz??? első napon még a tejem is úgy megcsappant, hogy holt ideg lettem. aztán meg attól csappant meg, hogy holt ideg vagyok. most meg elfogyott a ricinus communisom, pedig azzal fokoztam eddig a tejcit.

ancsipancsi

Lányok,
köszönjük szépen a köszöntéseket! 8)

további szép napot, mi most el talizni Zuziékkal a dokinéninél! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Boldog Születésnapot Memének!

Ancsi: apukádnak jobbulást! Hátha mégis javul majd a szeme!+++++++++++++++++++++++++++++++
Lencsénél nem jött meg ilyen hamar? A barátnőmnél egyébként úgy volt, hogy vérzett ő is kb. ilyenkor, aztán viszont nem jött meg neki utána sokáig. Szóval nem biztos, hogy rendszeres lesz nálad. A tejci meg visszajön hamar, meglátod!

Fibi: pms-hez ++++++++++++++++++++++++++ neked is! Az lehet a jó benne (nekem nem szokott lenni), hogy tudhatod, pár napon belül tuti elmúlik. :wink:

Kép
Kép
tinu

ISTEN ÉLTESSE MEMÉT AZ ELSŐ SZÜLINAPJÁN!
petergabi

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A BIRTHDAY BOYNAK!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ancsi,
nem tudom :( a legújabb verzió lett letöltve és tudod, most lett legyalulva a gép, eddig nekem sem volt semmi gondom firefoxszal nagyon szeretem
apa viszont utálja és szerinte szar és biztos azért nem megy de szerintem meg nem mert minden oldalt be tud tökteni, csak kettővel van gondja, egyiknél a képeket nem tudja (de korábban tudta) a bnetnél meg azt csinálja, hogy eleve leáll vagy beragad betöltés közben vagy minden egyes egérmozgatáskor stb újratölti így pl onnan nem lehet bejelentkezni se meg semmi :? :( pedig én nagy mozilla fan vagyok, IE-t elvek miatt nem használok, úgyhogy átmenetileg Opera, de szereték Firefoxot :(
gondolod a vindózzal van valami?

köszi a képdicseket :D mi is olvadoztunk :D

a Külső Kerülő Körút miatt volt egy tiltakozás, ott zenéltünk, Cini, Palcsó Tomi, Sipos F. , Bagi-Nacsa meg Hevesi előtt :lol: egy órát csúszott a vihar miatt és majdnem megcsapott a villám minket (sok-sok elektromos cucc miatt gondolom)

Ríd,
mindketten zenélünk, nagyjából ez az egy területe van az életünknek, ahol 90%-ban NEM veszekszünk, és ez óriási nagy szó :lol: :lol: :lol: mondjuk apa a vezérürü, azt mindenki elfogadja ;)
ha leszünk majd jutyúbon, linkelek :D

Fíbsz,
képzeld, végül semmi nem kellett, mert egy teljes profi csapat jött (a profik miatt kellett is, mert ők meg full playbackről mentek), úgyhogy úri dolgunk voltunk ,mert mindent beállítottak :D :D nem zavart, hogy kerestük Zsoltit? Még lehet, hogy kérdeznénk, mert mikrofont biztos kell venni egyébként

Ancsi,
apukádnak bulást!
nekem Ábellel 2hónap után már vígan megvolt, de én mondjuk nem nagyon szoptattam

Kép

Kép

szrekuc

Ríd,
én még nem rendeltem, de azt mondják, akik már igen, hogy a Gastroyal a jó, mert food expressznél kicsik az adagok
remélem, hamar megoldódik a helyzet :D

Gabi, Tinu,
olyan jók ezek a vonalzó meg avatar képek! :D

Ancsi,
ne aggódj a tej miatt!
Mozilla: most már minden oldallal ezt csinálja, hogy ahol link mutat képre, ott már nem tudja betölteni; egyszer már töröltem és újratelepítettem, de semmi változás :(

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
nekem is az egyik gepen a legujabb van, s en is IE-t elvbol csak akkor, ha beut a crach.
en babanetre ezt a cimet hasznalom (kedvencek)
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... highlight=

es igy mindig a legut. hsz van legelol, nem kell maszni az elejetol a topicba. igy se jon be?

Tinu, Szrek,
nalam eleve meg a 6 hetes kontrollon is volt egy kis "maszat", a doki aszonta, hogy a maszatolás 8 hetes korig nem gáz, a második császár után. de ez most nem maszat volt, hanem világos piros (rövid ideig, majd megint maszat; olyan, mint egy mini mensi :) ) . a tejcsi most úgy tűnik helyre állt valamelyest, az első nap volt nagyon gáz, ha nem lett volna mindig előre tartalékom, Adrika bömbizett volna rendesen; ugyanis ő egy percet se szeret várni a kajára.

Lencsénél a 4. hónapban jött meg, de akkor tudtam az okát. (beteg lettem, s nem volt erőm a betegség első napján csak 3x fejni, pár nap múlva meg is jött, hiába fejtem utána megint 5-6x. most viszont 6-7x fejek naponta, úgyhogy ez nem játszhat közre)

Apukámnak kicsit javult a szeme hál Istennek, de már sosem fog periférikusan látni. :(

ancsipancsi

MACSESZ!!! ÉLJEN!! Bukfencezős szmájli!!! :lol:
Akkor nemsokára visszatérsz hozzánk a tehenek mellől ;) ennek is örülök!
Füleske milyen nagy jány már! nálunk is tetszene neki a bugyingó (anyunál most abba nyomta tegnap) de én nem bírok most utána kajtatni a bilivel, meg takarítani a baleseteket :(

MEMZINEK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!!!!

TÜNCINEK
BOLDOG NEVENAPJÁT!!

(mondtam már, hogy jó a kép a tikkerben? ;)

Ancsi: 1 éves korig no nap?? :o ezt hogy a rákba lehet megoldani??? Kamillával ugye nyaralni is voltunk meg erre+arra..jó persze nem vittem ki a tűző napra,de akkor is érte nap :roll:

Móni: cáfolom a tejdiétás dolgot: Kamilla tejdiétán van mostmár kb 7-8 hónapja és minden virus a torkára mászott rá, kivétel nélkül szinte mindig mandulagyulája lett annak az összes variációjában :?
Troli :shock: :evil: szegény Peti :cry:

Enchineciaciét vagy hogy írjákot Zsanci jól írta az adagolását, nekünk is igy kellett szedni.

Deni: ruhaügy: drága vagy, de elég sok rövidujju bodrit vettem, meg előszedtem Kamilla miniruháit (atyaég ő is volt ilyen pici) és ott is találtam egy párat.

Ríd: gázmentességhez kitartást!!

Curse: vérvétel: én ilyenkor úgy el tudok keseredni, hogy mennyire beleszarom-hozzáállásúak az emberek :cry:

Zuzi: ha rossz lesz az idő akkor elmarad a parti?

Mai nst-n ismételten lapos voltam :? szívem szerint szülnék má, de a lakóm nem mutat erre semmi hajlandóságot :roll:
Persze szurkál alul ezerrel, meg olyanokat rugdos, hogy a bordám eltörik :o
Azért drukkoljatok plíz, hogy lehetőleg este avagy éjjel jöjjön rám a szülhetnék, mert ami ma volt a városban??? :shock: Ha egy ilyen napot fogunk ki, komolyan a Suzukiba fogok megszülni és azt nem szeretném 8)

Rylie
rylie

ez meg jól lemaradt:

Szrek: dobos kép király,nekünk is van ilyen majd elővakarom hátha megtetszik Ábelnek rajta Kamilla és alapítanak majd valami jó kis tam-tam együttest az most úgyis menő 8)

Ancsi: őőőő én nemigen örülnék annak ha a gyerekem kitalálná, hogy ő mostan dobolni akar tanulni: hangos-nagy helyigényű :oops: inkább fuvolázni tanuljon :lol: egy fuvola olcsóbb is, mitn egy dobszerkó

Apukádnak meg jobbulást!!
Magas vérnyomitól lett ez neki?

Fibi: pms-hez kitartást!++++
R
rylie

Rylie,
há mittomén. én könnyen betartottam, mert L. augusztusi volt, s újszülöttet eszem ágában nem volt se kenni, se napoztatni, aztán jött az ősz, tél, s mire nyár lett, olyan júli táján már érte a nap. igaz, Vichy 50-essel kentem végig.
még anno mikor Moose írt ide, akkor veséztük ki a témát, de a mind a maradi, mind a mostani dokinénink, s még a védőnő is azt mondta, hogy újszülöttet 1 éves koráig nem érheti a nap, s kenni se lehet minden izével. Adrikánál se lesz ezzel gond, megúsztam! :)
ancsipancsi

Rylie,
ha már rákérdeztél: ennél a betegségnél olvastam kb. 7-8 hajlamosító tünetet, ebből a következők stimmelnek rá: magas vérnyomi, elhízás, dohányzás, világos (kék) szem. úgyhogy...
egyébként a dob nem L-nek kell, hanem apjának, és digitális dob kell, hogy fülhallgatóval is lehessen csinálni. ez nagyon sokba kerül, kb. fél milla újonnan, de nem zavarna vele senkit.
én fuvolázni akartam kicsiny koromban, de másodikosan megállapították, hogy nem elég fejlett a tüdőm hozzá, s így hegedültem. nagyon rövid ideig. utána gitároztam, furulyáztam, s most így felnőtt fejjel zongiztam. mivel mind végig zongorázni akartam, Lencsét erre fogom sarkallni. (persze egy dög drága elektromos zongorát [kalapácsmechanikásat] veszünk majd neki, amit szintén lehet halkan is járatni, de amúgy tök olyan, mint egy igazi)
ancsipancsi

Ancsi,
de bejön, csak ugyanazt csinálja: ha másik lapról váltok oda vissza vagy bejelentekznék vagy klikkelek, újra és újra betölti :( meg most már a miértjére is kíváncsi lennék :( nem tudom, mi hiányozhat vagy miért nem megy :(

Rylie,
autóban szülés :lol: azért remélem nem ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :) Zenélő Ábel eszméletlen király!! :D :lol: :lol: És tök jó, hogy van végre gép! :wink: És Te milyen hangszeren játszol?

Ríd :) Mi Bencus kb.1éves koráig rendeltük a kaját (szintén gastroyal-tól, mint Fibi :) ) és ehető, nekem nagy segítség volt. :wink: Sok +++, remélem mielőbb meglesz a szerelés!!

Gabi :) Éjszaka-átalváshoz nagy gratula a Fiatalúrnak!! de jó-de jó :D Dorkának bulást +++++

Fibi :) Jaj, sok ++++++++!! (mélem megkaptad, ugyi?)

Ancsi :) Simán megjöhet már most is, szopi ide-oda, nekem Bálinttal már 6 hetesen megjött (mire véget ért a gyerekágyi, jött a kövi :roll: ), a rendszeresség meg megint egy más tészta, hátha majd szünetelsz egy kicsit utána! Szegény apukádnak további ++++ok!

Mi holnap megyünk a Fonyódira játszózni, csatlakozik vki esetleg??
denizsa

Rylie :) Akkor drukkhegyek!! végül nem lett májusi baba a Pocaklakód! de legalább már nincs senki szabin, igaz :wink: kitartááás!!
denizsa

sziasztok,
újfent köszönjük a köszöntéseket, egyévesünk 9,5 kiló, a hosszát nem sikerült megmérni, mondtam, h 74-80-as ruhákat hord, dokinéni mondta, h akkor 74-et ir be, de kiderült, hogy fél évesen is annyi volt beirva, igy most vmi 78 lett... :lol:
tök jól viseli, ha piszkálják (fület, farkat néztek) de csak nyugisan eljátszadozott... bezzeg itthon? egy perc nyugtom sincs. Nem is értem...

Rylie,
én drukkolok, hogy akkor szülj, amikor te is szeretnéd! :wink:
lapos nst az ég egyadta világon semmit nem jelent, de gondolom ezt már tudod...hehe, tudnék mesélni a lapos nst-kről... :lol: :lol:
nekem sosem volt olyan, ami 20-30 fölé ment volna.

Szrek,
klassz kis zenészed van!

Fibi,
natrium chloratum van pms-re, meg egy spec pms készitmény. Én nem használom, jobban esik állatnak lenni... :wink:

Gabi,
Dorkának jobbulást. Mi is megkopaszottuk B-t, de mi szó szerint. Most úgy néz ki a buci fejével, mint egyévesen. 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi,
sikerült megoldani :D :D olyan boldog vagyok (honlapon az ismert hibák közt volt a megoldás :D)

Zsan,
ez a Buddha szöveg, mindig annyit kell röhögjek rajta :D

Den,
ebben a formációban gitár és mandolin illetve énekelni szoktam

egyébként keressük a helyeket fellépni egyelőre, úgyhogy ha kell valahova alternatív ír zene, akkor szóljatok :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
engem is boldoggá tesznek a szám. gépes megoldások :D.
nekem olyan hiba szokott lenni, hogy noha be vagyok jelentkezve, megírom a hszt, majd újra be akar jelentkeztetni. igen ám, de ilyenkor mikor bejelntkezem, elvész a hsz. úgyhogy mindig vágólapra teszek mindent, hogy nehogy gáz legyen.
ancsipancsi

Szrek: az mit jelent, hogy alternatív?

Kép
Kép
tinu

MemeBuddhának Boldog Szülinapot :D :D
Tüncinek Boldog Nevenapját! :D :D

Szrek,
Ábel ezekért a fotókért nagypasi korában nagyon hálás lesz! :D

Curse :evil: erre nincs mit mondani csak az elcsépelt "magyar egészségügy" jelzőt

ja és Szrek,
erről a zenélés dolgoról némi részletet plíz..... :D - szunnyadó művésztehetségek rejtőzködnek köztünk :) :) ?

Kép
akata

Szrek,
fellépö helyekben is tud Zs segiteni, és mikrofonban is, ha idöben szóltok next time 8) :lol: :D

Zsan,
köszi, Benned biztam :D (a kiskönyvben csak a cimicifugat találtam pms-re)
én kisebbikem is csak engem szivat, bárhova megyünk, mindig jól viselkedik. itthon meg azt se tudja, mit szedjen szét a lakásban. szerencsére még az udvaron is egész jól elvan...

Deni,
megkaptam, ha Ábel is beleegyezik, válaszolok :)

Rylie,
hangulatingadozás megvan még? én arra Sepiat vettem be anno.
fibi

Szrek,
most látom a kérdésed: dehogy zavartatok!! csak le voltam némitva az altatás miatt, azért nem vettem fel a telót :)

és köszi Mindenkinek a ++++-okat, ez a bogyó egy csoda :lol: 2 perc alatt lenyugtat, mintha 1 órát relaxáltam volna. amit szivesen megtennék különben, de Ábel mellett nem megy. és rászokni meg nem fogok, mult honapban is csak 3 napig szedtem (napi 1-2-t), és aztán visszatért belém a lélek meg az agyam is kitisztult a hormonoktól :D
fibi

Sziasztok!

Rylie!
Biztosan elkerülte a figyelmed, így most ismét kérném az e-mail címed, hogy elküldhessem a hordozókendő leírását!

Zsanci!
Szülinapos kisfiadnak sok boldogságot kívánok!

Tinu!
Nagyon boldog névnapot Tündének, így utólag is!

Ti naponta fürdetitek a gyerekeket? Eddig nálunk ez volt a gyakorlat. Egyrészt a homok, sár, fű miatt, másrészt a nap fénypontja a fürdés, mert mindkét gyerek élvezi. Most azonban annyira klóros lett a víz, hogy erősen gondolkozom a kétnaponkénti, vagy a még ritkább fürdésen. Törölközés után is érzem a kis bőrükön a klór szagát. A főzéshez szűrt vizet használok, de arra nincs kapacitása a szűrőnek, hogy a fürdővíz is ilyen minőségű legyen. Jó lenne megmérni az összes mérgező anyag mennyiségét a vezetékes vízben! Jó lenne, vagy addig jó, amíg nem tudom?

Képzeljétek, vezettem! Kemény 8 km-t országúton. Közben mindenhonnan csorgott rólam a víz, remegtem, amikor kiszálltam, de már éreztem, hogy jönnek elő a régi emlékek, mozdulatok. Jó lenne, ha újra belejönnék a vezetésbe, de nem csak rutint kell szereznem, hanem a közlekedési szabályokat is át kell néznem, mert sok minden változhatott. Nagy lenne a szabadság, ha újra mernék, és persze tudnék vezetni. Az is visszatart, hogy az autósok java része szabálytalankodik, és sok közöttük az idegbeteg, közveszélyes. Pár napja is kihajtott elénk egy balról jövő az egyenrangú kereszteződésben, és még ő lengette a karját, középső ujjával az egyezményes jelet mutatva. Szentendrén meg kiugrott egy alak a kocsijából, míg a piros jelzésnél várakoztunk, és a szélvédőnkre csapott az öklével, mert a férjem rádudált a szabálytalankodásáért. Mondtam is, hogy többet ilyet ne tegyen, mert legközelebb fegyvert ránt valaki, amilyen világot élünk.

Szolgálati: Hétvégén kezdődött, és július 6-ig tart a T-Com Gyerek Sziget.

Üdv!
zsini
zsini

Rylie!

Most látom, hogy írtál privát üzenetet. Nincs másik címed? Ez a szerver nem enged be ekkora terjedelmet, mint amit küldenék. Sebaj! Legfeljebb 9 levél megy majd.

zsini
zsini

Zsan, Gabi :) Hajnyírók táborához mi is csatlakozunk, Bálint lett a kopi, jobban mondva még kopibb 8) :lol:
Zsanci, Memének gratula a szép méretekhez!! :D Bencével nagyon egyforma súlycsoportban vannak :wink: piszkálás :lol:

Szrek :) Wow és wow!! Mandolin meg ír zene meg ilyenek, hogy Te miket tudsz!!! :o :D :D

Fibi :) Épp akartam kérdezni, hogy vagy! de akkor szupi :D asszem ki fogom próbálni én is ezt a bogyót :mrgreen: :lol:

Zsini :) Mi naponta fürdetünk, mert imádnak pancsolni a skacok itt is, no meg koszos kismalacok lesznek estére :lol: Vezetéshez gratula és hajrá!!
denizsa

Zsini!
ha nem lenne klór a vízben, akkor a bacik szaporodnának el. kérdés, hogy mikor öntik bele, mert akkor tényleg kicsit magasabb %-ban van jelen, de még így se káros annyira, mint mondjuk egy uszodavíz. nálunk (és eddig bárhol laktam) olyan este 10 körül lesz jó büdi a víz, ilyenkor már inni nem szoktam belőle. a klór nagy mennyiségben sajna rákkeltő is, de jobbat nem találtak még ki, s elvileg ez a mennyiség bőven belefér. a bőrt meg erősen szárítja.

mindenesetre én a picurit, ha bealszik a fürdetési idő előtt, akkor nem fürdetem (persze max. 1 napot hagyok így ki néha), mert nem koszolja össze magát, s addig se terhelem a bőrét.

a vezetéssel meg úgy vagyok, hogy országúton és vidéken merek, meg a városban kisebb utcákon, de mikor a 3-4 sávos utakra érek, nagyon berezelek, sodor a forgalom... férjem folyton csesztet, hogy eladja a kocsit, ha nem vezetek, úgyhogy rá kell szánnom magam. :(

Fibi,
végre, hogy valami használ. azt hittem, hogy a jógától fogsz rendbe jönni. milyen bogyóról van szó?

ancsipancsi

Ancsi,
ez a Sadatif PC nevü homeos bogyó. A jóga is használ különben, nagyon is :) de nem tudok minden héten elmenni sajna :( itthon meg csak ritkán jön össze.

Deni,
igen szupi, viszont 3 napja késik, és olyat nem szokott nekem, ugyhogy rágom a küszöböt rendesen................... :roll: :roll: :roll: bele sem merek gondolni, mi lenne ha.....

KépKép
fibi

Sziasztok!

MAcs!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szuper hír!!!! :D :D :D :D :D :D

Memmének nagyon sok boldog szülinapot!!!! :D :D :D :D :D

Tüncinek nagyon boldog névnapot!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Fibi!
Sepia nekem működik. Csak az a baj vele, hogy mire rájövök, hogy miért vagyok állat, már nem pre :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Múltkor már bőgtem a hülyeségtől, és zokogva mondtam Tominak
- Ne haragudj, biztos menstruálni fogok, azért vagyok ilyen hülye!
- Jó van na, esetleg kérdezz meg valakit, nincs-e rá valami jó bogyó!
- Tudom, hogy van, bruhhahhha, bruhhahha
-Akkor vegyük meg!
- van itthon bruhhahha :lol:
- Akkor tényleg hülye vagy :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi!
Apukád szeme :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: Jobbulást neki!++++++++++++++++++

Szrek!
Rockstar Ábel :D :D :D
Nincs kedved esetleg pénteken itt nálunk zenélni? Gitározol ugye??? Én úgy örülnék neki. Mi meg kornyikálnánk hozzá :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

Péntek:
HA rossz idő lesz, akkor sajnos el kell halasztani a bulit, mert a kérónk 60 nm, nem nagyon férnénk el :? De akár már most megegyezhetünk esőnapban. Amúgy én várok mindenkit szrertettel, ha nem esik az eső és nincs szélvihar, akkor megtartjuk a bulit. HA pedig kánikula lesz, akkor kérném, hogy aki tud, és kocsival jön, esetleg napernyőt hozhatna, és aki csak tud, valami polifómot, vagy plédet, vagy valamit hozzon, mert nincs túl sok székünk :P Bízom benne, hogy Lúcia annak ellenére, hogy elváltak, Szilárdtól veszi az időjós pletykákat, és nem lesz igaza 8)
zuzmo1

Fibi :) Ajjé... akkor drukkok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd! :wink: (Bevallom, én fél éve még simán el tudtam képzelni hármaskát, de most tuti nem merném bevállalni, inkább várunk még egy évet minimum, vagy lehet hogy maradunk 2gyerekesek, még ez sem dőlt el.. :roll: )

Zuzi már megint merre van??? (biztos készül a bulira :mrgreen: :lol: )

Képzeljétek ma igen kellemes meglepeiben volt részem néhány tinitől: jöttünk haza a játszóról, állunk a zebránál és várunk... aztán jön néhány suhanc, megálljt int az autóknak és lelép (én aszittem besz@rok, úgy megijedtem nehogy elüssék őket), megálltak a zebra közepén és mondják nekem, hogy "Tessék csak jönni a gyerekekkel, mi itt állunk addig!" (no igen, én szoktam így szólítani az idős néniket :mrgreen: :lol: ) úgyhogy ilyen díszkísérettel mentünk ma át a zebrán 8) :D
denizsa

Zuzi :) Már épp hiányoltalak :lol: Szegény Szreket ne ijesztgesd, hogy énekelni fogunk, mert inkább otthon felejti a gitárát :mrgreen: :lol: (na jó, most csak az én nevemben beszélek, mert nem sok hangom van :oops: )
És akkor már csak drukkolni kell, hogy ne essen!!
Pannus fogával mi a helyzet, kijött már??
denizsa

Deni: igen sikerült megúsznom a közös szülinapit a gyermekemmel :lol: de mostmár igazán nem bánnám ha gyünne :roll:
erre nincs valami jó bogyó??? vagy mit kell mantrázni, hogy kibújjon a bébi? gondolom a csiga-biga gyere ki nem túl jó erre a célra :mrgreen:

Fibi: hangulatingadozásom már nincs, az a középső szakaszban volt. Most inkább a fáradtság miatt haragszom magamra...de azért megjegyeztem, hogy a sedatif jó ilyesmire is!
És drukkolok, hogy maradjon még küszöbötök!

Zsini: hát az a baj, hogy cselló lájtom van arra méginkább nem jön át sok cucc :( Autósok :shock: na én is ettől fosok! Olyan hülyék és ingerültek lettek az emberek, hogy akkor is simán beverik a szélvédőt ha ők a hibásak :x

Zuzi: párbeszéd :lol: :lol: :lol:
és elvált a Lucia meg a Szili?? jééé ezt nem is tudtam!

és gyermekem látványos unatkozást bír levágni, mert nem tudok vele játszani viszont tévét nézni se hagyom. Ez normális jelenség?? Mármint, hogy ha nem játszom én vele és nem nézhet tv-t akkor ennyire nem találja fel magát??? Persze alig várja, hogy lemenjünk a játszóra, de oda csak 5 után tudok vele lemenni,mert addigra van árnyékba a homokozó, meg hosszú órákat nem tudok már ücsörögni mellette illetve szaladgálni meg már pláne nem tudok vele a pályán :( :roll:
Ezért is lenne jó ha már jönne a pici, mert legalább újra le tudnék kuporondi mellé a földre játszani, de most momentán csak a felrakott lábbal való ücsörgés esik jól :?

Rylie
már csak 10 nap a célig
rylie

Rylie!
Ja, lehet, hogy nem váltak el? :P mostanában nem nézek fókuszt meg ilyeneket, lehet, hogy magamnak kreálom a sztárhíreket? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
És kitartás!!!!!!!!!!!!!! Már csak 10 nap 8) És tudom, hogy én túl engedékeny vagyok, de hagynám tv-zni, ha ezzel egy kicsit tudsz könnyíteni magadon. :oops: :oops: :oops: :oops: Szerintem ez bocsánatos bűn egy minden órás kismamánál. Esetleg könyvolvasás-nézegetés? AZt lehet feltett lábbal. Én ha nagyon kivagyok, belökök egy dvd-t, mert szerintem kevésbé sérül tőle a gyerek, mint tőlem :oops: :twisted: :lol: Amúgy amióta ilyen jó idő van, B-nek eszébe sem jut tv-zni, szóval szerintem Kamilla sem fog rászokni.
De ez csak enyém vélemény....

Deni!
Készülök a bulira 8)
Pannus fogának még csak a hegye van kint :cry: Nme baj, adok még neki egy hónapot, aztán harapok :twisted: :lol:

Hallom a bébiőrben, hogy PAnnuska erőteljesen veri az ajtót, vagy pakol valamit, mennem köll...

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Két vizsga közt bekukk!

Macs, gratula!!! Még, hogy babás témában uncsi vagy, hát mi lenne ennél témába vágóbb itt a babaneten??? :D :D

Ancsi

Szegény apukád! :cry: erről a betegségről semmit se tudok. ++++++++++++

Szrek

Ábel zenélése. :) Cuki, olyan nagyfiús már ezeken a képeken. :)

Curse

nemrég azt olvastam, hogy a lyme kór tesztek elég megbízhatatlanok, remélem kiderül, hogy neked sincs semmi bajod.

Rylie

Neked meg drukkok, majd csak kibújik az a baba. Vagyunk itt páran akik elég nehezen tudtuk kiimádkozni a bébit, de végül csak kijött. :)

Szerintem nyugodtan hagyd tévézni, sőt, ha engeded, akkor se biztos, hogy őt annyira érdekelni fogja, Bendi nézheti akármikor, de nem igazán érdekli, legfeljebb célzott dolgok, de azokat az interneten kell nézni. Most például az autómosás a kedvence. Az apja magával vitte az autómosóba és mindig lelkesen magyarázta, mutogatta, hogy ott voltak, erre az apja mutatott neki a youtube-on autómosást, hát azóta mindig azt kell nézni... :? De a rajzfilmek egyáltalán nem érdeklik, általában hétvégén egész nap az udvaron akar játszani és nem lehet a lakásban tartani holmi tévézéssel...
Odalent a kerti csap működése, meg a fű, fa, bokor, csiga-biga megfigyelése sokkal érdekesebb, mint rajzfilmeket nézni fekezte dobozban. :lol: Persze az én kényelmem se érdekes neki egyáltalán, sajnos. :lol:

Zuzi

Jót nevettem a kukis dolgon, hogy milyen egy rugórá jár az agyuk ezeknek a kisördögöknek. Én is úgy mennék a buliba, de sajna aznap vizsgázni megyek. :?

Nektek viszont jó bulit! És majd kérünk fotókat!

na megyek tanulni

üdv

ruz
ruzicsky

TV:
nálam vizsgaidőszakban meglehetőst sok tévét nézett. persze nem mondom, hogy nem szokott rá, de mire van a távirányító? lekapcsoltam és kész. utána hetekig nem engedtem nézni, s nem is akarta végül már. most meg heti pár alkalommal megnézünk egy-egy dvd mesét és kész.

ancsipancsi

Lucia (függetlenül attól, mi van Szilivel :lol: ) sajna nem tévedett :cry: :twisted: :twisted: :twisted: Most akartam füvet nyírni....

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi: én is így néztem a dolgot, hogy nem nagyon lesz jó idő pénteken. :x

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?