Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Edit, remélem nem baj ha megírom a Nadin név jelentése reménység. Nagggyon tetszik ez a név is, és már régen utána néztem.
:)

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Hát nállnuk ha fiú lett volna: Menyhért Gellért vagy forditva!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Jobban vagyunk!

Hát a tejallergia még mindig csak erős gyanú és az lesz a bizonyíték, ha 1-2 hét múlva sokat javul Dorka állapota, kicsiknél nem lehet vérből sem mindig kimutatni.
Mivel már tej mentes tápin voltunk semmi új cuccot nem kapott a gyerek, hányós-fosósra se én (nem láthatnak el a gyerekkórházban akkor sem, ha ott esek össze, mert hivatalból nem illetékesek :shock: ) se ő semmit nem kaptunk, majd kitisztul és elmúlik...
(ez azért marha jó módszer, mert a nővérem nagyobbik lánya 1.5 hétig fosott és hányt egyszer a rotától, 2 kg-t fogyott és a végén véreset hányt, majd amikor az egyik kórházból átvitték a klinikára és ott kapot 2x nospa és B vitamin injekciót 2 nap alatt már az étvágya is visszatért... de mostanság a "hagy tisztuljon a szervezet!" a szlogen a legtöbb helyen... no én marhára tisztultam, 2 kg-ot fogytam is...)

Elvileg mindent ehetünk a tejen kívűl a mi dokink szerint, de egy másik doki (szintén a gasztron)meg azt mondta, hogy glutént, tojást és marhát 1 éves korig ne adjak neki... Jó akkor most okosabb lettem...

Prebiotikumról azt mondták, hogy hasznos lehet amíg rendbe nem jön a hasa, tehát úgy 1 hónapig tuti adom neki. Espumisant amíg nagyon puffadt szintén.

Kati nektek jó utat!

Edit, ez ám az össznépi családi ünnep! Sok oldog mindent nektek!

Zsu, Panka tányleg cuki a képeken (is)!

Jutta

KépKép
jutta

helló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! viszonylag jó napunk volt. Vivnek ma csak hőemelkedése volt, apja arra adott kúpot. én nem bizti hogy adtam volna.
délben elindultam, kicsit kikapcsolódni. vettem papucsot a Schollban magamnak 12rugó lett volna, csak az unokahugom ott dolizik, így kedvezménnyel elhozhattam 6.500-ért. És csajok, olyan mintha felhőn járnék. 8) Aztán vettem még két pólót magamnak, és 3 bodyt a picurinak. Megebédeltem az öcsémmel házon kívül, majd hazatértem és akkor mondta a férjem, hogy ő 37,3-ra adott kúpot. :? Azóta jól van. Nem tom mi lesz este, meglátjuk. (vak is ezt mondta :lol: )
Panka nagyon tündéri minden képen.
Mogyó akkor nálatok se semmi a helyzet!!!!! Veletek vagyunk!!!!!!!
Névválasztás: már Panninál is tetszett a Vivien. De drága apukám mondta, hogy ő egy copfos Panni unokára vágyik. Hát ezért lett Panni, de a becsületes neve: Anna Krisztina. Majd eldönti, melyik lesz a befutó. De egyenlőre csak a Panniról akar hallani.
Vivinél még tetszett a Mercédesz is, de a család leszavazta. Vivi becsületes neve: Vivien Éva (anyukám után)
Ha fiú lett volna, szerintem Richárd lett volna, vagy Ádám, esetleg Dávid. De ez az én verzióm volt. Aztán nagyon hamar elhessegettük a fiúneveket, mert kb a 18. héten kiderült, hogy kislány.
Na továbbállok, lassan fürdés van, minden Babának sok gyógypuszi, átalvós éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!

kikuka

Lassan ébresztem Léni babszemet,mert fürcsizni kellene!
Ma apázott a kis drágám, én meg jól kifőzöcskéztem magam, ismét.

Mai menü (vacsira és holnapra ebédre):

Pulykaszárnyak sütve és grillezve no meg fokhagymával tűzdelve
sültkrumpli és sült ropogós hagymakarikák

Léni babszem ebédje holnap:

Húslevesben főtt zöldségek, tettem hozzá pici olajat is, no meg kis leveske

Ma adtam neki nyersen héj és persze mag :lol: nélül cserit, de csak fintorgott alilg akarta lenyelni, pedig édes volt, szóval megfőztem holnap úgy kapja meg a papit.

Szép estét mindenkinek, a fogyózó mamik ne olvassák a kajás részt! :lol: :lol:
Vendég

Hóhahó!

Na jól van, javulgatnak a kis betegek szerencsére!
Kikuka, akkor most azért jobb a kedved a vásárlástól, nem? Mi nők már csak ilyenek vagyunk :wink:

Mi is kijutottunk Ausztriába, kicsit shoppingoltunk, jó volt, Pankára addig anyós vigyázott.
Azt nem is mondtam, hogy anyósomék is voltak velünk Kehidán, és reggelente anyósom kivitte Pankát, mikor felébredt, hogy mi még tudjunk aludni, szóval végre kialudtuk magunkat! :)

Ma a szüleimnél voltunk, kerti sütés volt, jól bezabáltunk!

Edit, lenyűgözöl ezzel a főzéstudománnyal, nem tudom hogy van ennyi időd! Bár irtad,hogy Léni nagyon sokat alszik, talán igy :wink:
Szép a takaró, ügyes vagy! Hogy áll a falfestés?

Jutta, Te már jobban vagy?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kriszti, még annyit akartam, hogy be se takarod Nadint?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Fiúnév... nem is volt, ugyan csak a 26. hétben tudtuk meg, hogy lány, de apa úgy gondolta, hogy nem melózunk 2 névvel, addig várunk amíg meg nem tudjuk a nemét!

Vivennek mi a baja???
Annyi lejött hogy sokan betegeskednek... mi van már??
A betegség mondjon le!

Jutta

KépKép
jutta

Ja én 5 óra alatt letudtam a dolog lényegi részét, bármi is volt az. Tegnap csak vizet ittam, ma már ettem a gyereknek csinált krumpli-sárgarépa turmixból és némi háztartási kekszet is.

Nomeg a 12 óra alvás amit szinkonban nyomtam Dorkával is jól jött a 4-5 órás napi alvások után...

Edit, nekem ez a kajás rész teljes kínzás... de holnap már sült csirke lesz krumplival! :lol:

Ja a torkom is fáj egy kicsit (tényleg egy ici-picit), a végén igaza lesz anyámnak, aki szerint azt az influenzát kaptuk el, ami durva hasi tünetekkel is jár! (állítólag TV-ben volt róla szó)

Na el, ma is jól jön még egy hosszabb alvás!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!

Sajnálom, hogy rosszul végződött a kórház sztory! Nektek és minden kis és nagy betegnek jobbulást!

Zsu! Én is nosztalgiával nézegettem a kehidás képeket! Panka itró édes! Jó, hogy tudtatok pihenni és, hogy kikapcsolódtatok kettesben. mit sikerült venni?

Tegnap volt az oviban allergia-vizsgálat, a Sante med klinika megy ki és 2500 Ft-ért csinálják meg. Még nem döntöttem el, hogy higyjek-e benne, de érdekes, hogy mindkét gyerekemnél hasonló dolgokra jött ki határérték allergiára. Barnunál viszont paradicsomra nagyon durván kilengett a műszer, de az eper ok volt szerencsére! még nincs nálam a papir, de majd leirom mik jöttek ki. ha érdekel benneteket egyáltalán. :?:

Klima: nálunk gyakran megy, de nem túl hidegen
Ma föztem Marcelinónak brokkolis rizst

ha külföld csak repcsi, 3 nyavalygó gyerek a kocsiban

:? azt már nem. most Töröko. esélyes

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jó reggelt mindenkinek!

Léni 7-kor ébredt (21.30-kor került az ágyikójába:) és csak 100 ml-nyi tápszert kért, most próbálkozom odaadni a maradékot, de kevés sikerrel.

Nagyon meleg van ma is, bár reggel is szakadt az eső, de fülledt idő lesz tuti. Nekünk csak a kocsiban van klíma, az mindig megy, de csak lájtosan, mióta náthás lett Babszem Babó. Muszáj, mert megsülünk benne. A házunkban szerencsére még nincs meleg. A hálószobák ablakain zsalugáterek vannak, így jól megvédnek bennünket a napsütéstől. Kánikulában ki sem nyitom őket, bár ezt a virágaim bánják... :oops: sajnos némelyik haldoklik... :oops: Vannak még ventillátorok is, de azokat csak legvégső esetben akarom bekapcsolni.
Zsu:
Ja a tegnapi főzéskor tényleg be kellett volna kapcsolni a legnagyobbat, mert úgy izzadtam mint egy ló :lol: A főzésről annyit, hogy nem minden nap tudok ilyen kajákat produkálni, mondjuk úgy 2-3 naponta, amikor már túl vagyok a házimeló nagy részén vagy nem kirándulunk éppen egyik rokonnál sem. Mellesleg törekszem a "tökéletességre" a főzés terén is, néha mondjuk nehéz a dolgom, pl. ha egy fránya fog pont Léni ínyét próbálja áttörni...hmm ilyenkor megteszi a krumplistészta vagy a sajtostészta is főmenünek. Gondolkodom rajta, hogy rendelek kaját, de még halasztom, legvégső esetekre... :lol:

Zsu:
A micis fal már 90%-ban kész van, de hiányoznak még gallyak, levelek és lepkék róla..majd küldöm ha elkészkült. Most varrahatnékom támadt..Apa állandóank ki van akadva, hogy mit varrogatok, alakítgatok stb.. csak fárasztom magam. Most kapott Léni egy nagyon cuki napozót, olyan "tubigatya", de szorítja és ugye én nem tudom már visszacseréltetni, így nekiálltam alakítgatni. Jól is sikerült, de kb. 1 órát görcsltem vele... :(

Most meg elkezdett ismét esni az eső, pedig 12.00-kor indulunk Lénával agility kutyabemutatóra, megint lesz egy, tegnap is volt. Oda hármasban mentünk, ide kettesben. Konferálni fogok, de ha így esik nem tudom mi lesz belőle :lol:
Vendég

Ja igen, légyszi mondjátok már meg, hogy kell az a gmailes tárhelyet létrehozni? Vagy hová linkeljek? Kértétek már, hogy a recepteket tegyem fel oda, de most kicsit bénázok, mit is csináljak?

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:
Vendég

Azt hiszem elaludt Léni, megyek vasalgatok csöppet, aztán go :arrow: csak sajna pont a mi pointerünk marad itthon, de hát elég nehéz egy 30 kg-os kutyát bepakolni a kocsiba..

Du. jövünk, szép vasárnapot mindenkinek!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Na csak gyorsan a csajnak még mindig láza van!Semmi nem viszi le egyszerre beadom a nuropent és a kúpot és nem ,hogy lejebb de még feljebb ment tőlle!Hűtőfürdő az jó volt!

Na most azt beszéltük apával újra elviszem az ügyeletre mert ez nem állapot!

4 napja csak lázas ha nem akkor meg hőemelkedése van ez már tuti nem fog nekem ne mondja senki sem!

Kép

Kép
mogyoland

Helló!!!!!!!!!!!!!!! csajom hál istennek nem lázas már tegnap este se volt az. kopp kopp. :) orrszívás, az van néha még. de egy tündér mostanában. ez is kopp kopp.

Mogyó sajnálom szegény Ágikát!!!!!!!!! ne hagyd magad nézzék meg rendesen!!!!!!!!!!!!!!! Jobbulást a kiscsajnak!!!!!!!!!

Jutta: megfázott a lány, de dokinéni szerint inkább vírus ami most terjeng. :shock: Nem is paráztam volna, de csüt. éjjel lázas volt meg pénteken is. Pénteken voltunk dokinál osco..t mondta adjak, meg lázcsillapítót. Na tegnap már nem volt lázas hála a magasságosnak. Remélem most már Ti is helyrejöttök szegény Dorka, és nem utolsósorban szegény Te!!!!!!!!!!! :wink:
Zsu!!!!!! hát igen, ezek az abszolút bevállt dolgok, az ember lánya elmegy vásárolgatni és megváltozik a világ. Azért az is sokat dobott a dolgon, hogy a gyerek nem volt már lázas. Mármint a kedvemen dobott. :wink: :wink:

Ebéd kész: fasírt, krumplipüré. Nem vittem túlzásba :P
Mogyó!!!!!4 majd írjál már hogy mi van Ágikával!!!!!!!!!!!!!

Ez a Timi meg hova tűnt ennyire?????????? :shock: :roll: :roll:

kikuka

a voltunk ma megint ügyeleten mert még mindig lázas volt és idegesitett és heveny garat és mandulagyulladása van(de sok gyerekenk ez a baja)
Kaptunk másik antibigyót!
A lázzal meg hatóránként autómatikusan a kúpot közben ha belázasodik nurofent meg hütőfürdő!

Egyébként még azt nem értem a a házi meg a másikügyeletes mit nézett akkor!Ja biztos a foga de csak nem az!

Kép

Kép
mogyoland

Kikua: akkor jó, hogy ti már jobban vagytok!

Timi: ti ,hogy vagytok már?

Kép

Kép
mogyoland

Vivi, Ágika! Mielöbbi gyógyulást!
Timi! jelentkezz!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jobbulást Vivinek és Ágikának!!!!
Vendég

Sziasztok!

Először is jobbulást minden mamának és babának!
Kép

Prücsi: Köszi szépen a neves listát! Szerintem mindnyájan jó kiböngésztük magunkat.

Timi, meg Csibea azt hiszem ti írtátok, hogy nem nagyon akar a gyerkőc bilibe produkálni. A keresztfiam két éves lesz és állandóan a bilin akar ülni, és addig erőlködik még nem pisil, vagy kakil (bocsi). Én azt hiszem ez sem a legjobb dolog.

Kép

Kép
ádibaba

Léninek van egy rózsaszín bilije :lol: Tegnap takarított Apa a garázsban és akkor találta meg...no ezt a bilit Anya még a lánybúcsúján kapta a volt kollegektól, kicsit poros, de majd jó lesz Babszemnek :)
Vendég

Móni: A takaród írtó szuper! Jó ügyes vagy!

Kriszti: Köszi, hogy hiányoltál! Nadinnak éjszaka nem elég ha megcicizteted és utána gyors csere és cumi (Cumizik?).

Timi: Nem tudom, hogy te írtad-e, hogy Bibus este tejpépet eszik elalvás előtt. Csak tejpépet? Mennyit kb?

Kép

Kép
ádibaba

Nem tudom, hogy a meleg miatt van e, de Léni ma szinte alig evett, reggel többszöri próba után adtam oda neki a tászert. Utána aludt kicsit, majd 11-kor próbálkoztam főzivel, néhány kanál és rengeteg tea. Majd a maradék felét ette csak meg pár óra múlva, aztán jött a tápszer..Viszont megivott vagy 6 dl teát. Szomjas volt nagyon, vagy lehet, hogy a fogzás még mindig?? Pedig, hogy kijött a második fogacska, kicsit megnyugodtunk, mindannyian.

Nálatok esznek a babák rendesen?
Vendég

Helló!

Na Mininő és én is jobban vagyunk, de csajok tényleg van vmi vírus, ami kinél inkább hasi, kinél inkább megfázásos tüneteket produkál! Tehát ha láz van, akkor ne a fogra fogjátok (hőemelkdés az még talán OK, hogy fogzás, de több nepi láz? :shock: )

Dorka pocó: egy halovány fokkal jobb, de lehet enélkül a vírusnélkül már szupi lenne, azért még vannak nyöszik...
Azt nem is írtam, hogy úgy szerda este el kezdte azt "játszani" hogy nem iszik... péset még evett is, de nem igen akart inni... utána mindig volt egy kis hascsikarása és utána evett csak, de konkrétan diktálni kellett bele a tápi és a teát is! :shock: :shock: :shock:
Azóta se a régi az étvágya, ez soha nem volt nála, tehát ez most tuti ennek a vírusnak tudható be, ma már amúgy jobban evett.

Mondtam a dokinak, hogy ez utólag már tuti a vírus miatt lehetett, piros volt a torka is, a hasa is csikaródott... persze ők azt mondták, hogy majd itthon lesz hasmenése, mert bent annyira nem volt... szerencsére nem volt, és tényleg már lefele cseng nála a dolog.

Nekem ma a torkom fájt, de az nem volt annyira vészes.

Vivinek és Ágikának jobbulát!

Ciripke! Engem érdekel!!

Minden főzőbajnoknak gratula, és milyen takaró??? Hol lehet átni?
Edit, majd a falat fotózd le!

Azt el is felejtettem írni, hogy apa Németo.-ban összevásárol a lánynak nagyon csini nyári rucikat, ha nekem ennyi jó cuccom lenne :lol:

Na el, vasalózok (merazolyanjó :wink: )! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Edit, nyáron lehet normális, ha kevesebbet eszik, ugye nincs hőemelkedése? (mert akkor lehet az is ami Dorkánál van, de szerintem nem az lesz)

Jutta

KépKép
jutta

Edit, sztem ha egy kajánál nem kér, akkor nem kell próbálgatni óránként. Inni adj neki, kajával én várnék. Nálunk is ez megy, reggel és délelőtt alig eszik, sztem tutira a meleg miatt . Ma pl reggelire nem nagyon akart szopizni, azt hittem azért mert már nincs, gyorsan fejtem és volt, de üvegből sem itta meg, szóval nem kért, délben meg nem ette a főzit csak a tejet. A kettő között csak egy kis gyümölccsel kínáltam meg. Délután és este pedig már szépen evett, főzit uzsira, gabonás gyümit vacsira.

Ági, mi is rászoktunk, hogy este kalóriadúsabbat eszünk. Főzit, tejpépet gyümölccsel, köles- vagy rizspépet szintén gyümölccsel. Fürdés után ugyanúgy iszik tápit ill. cicizik. Nadin nem cumizik, így nem tudok "csalni" éjjel. Mi van Ádival, hogyhogy nem voltál ilyen sokáig?

Mogyó, jobbulást Ágikának! Reméljük hat az új gyógyszer.

Timiről mit tudtok?

KépKép
kertikiri

Sziasztok, csak pár sor, mert nagyon fáradt vagyok.

Ágikának most már tényleg javulást, némelyik orvos is lemondhatna már. :evil:
Viszont örülök, hogy Vivi, Dorka és persze Jutta jobban vagytok.
Szorítsatok, hogy nehogy Marci is elkapja, mert felkötöm magam. Természetesen nekem is már egy hete meg kellett volna jönnie, hát Piroska sz@rt rá, hogy utazunk, most kezdi lassanként. :evil:

Prücsi, Kopaszi gát ötletért megint csak örök hálám. Voltunk ott ma, hát teljesen elbűvölt minket a hely, úgyhogy visszajárók leszünk az biztos. Ha nincs nagy forgalom 20 perc kocsival. Tényleg nagyon jó helyszín babatalira, parkolóhely is van bőven, BKV-t nem tudom sajnos.

És Marci sem akar reggelizni mostanság, 1/2 7-kor kel, szív egy párat, aztán odamászik az ágy végébe, feláll és püföli a falat inkább. Egy darabig szenvedek, aztán felhúzom a redőnyt és 9-kor próbálkozom újra. Szerintem akkor már kicsit nyel is. :roll:

Ági, te merre jártál?

Jó éjszakát!

ukati74

Kriszti: Nem is tudom miért nem írtam. Bár Ádám mellett ha ébren van nem nagyon tudok leülni. Már mindenhol feláll és csak menne-menne. Kialakultak a nem létező érzékszerveim is, állandóan fülelek. Volt hogy pont elkaptam az éjjeli szekrényt, mert kinyitotta az ajtót és azon akarta magát felhúzni. De tudom lesz ez még rosszabb is :shock:

Már öt foga van kint, most jön a hatodik. Az evés katasztrófa nálunk is. Szinte úgy kell megtömni. De a végén még a feje búbja is kajás. Meg persze belenyúl és a szemébe keni.

JA a tejpépet azért kérdeztem, mert nekem már alig van tejem (csak reggel meg este cicizik), de nem tudom, hogy vegyek e tápszert (nem is értek hozzá és a védőnő ellenzi).

Kép

Kép
ádibaba

Ágikának jobbulást!!!! Hüje dokik, komolyan...

Jutta, örülök, hogy kezdtek jobban lenni. Most valami speckó tápszert eszik Dorkuci? A hozzátápi hogy megy?

Kriszti, még régebben kérdezted, hogy fejek-e még, hát sajnos már nem, május 4-én hagytam abba. Még volt a mélyhűtőben annyi lefagyasztva, hogy 1-1 dl-t kapott Eszti tegnapelőttig. Azóta sajna nincs már anyatejcsi neki. (Nagyon szar érzés!!!) Úgyhogy már kapja a délutáni rizspépes gyümijébe a gyerekvitamint.

Zsu, PP legújabb fotói szenzációsak!!!

Timiékkel mi lehet???

Kép
waterlilly

Voltam a héten sebészeten is, egy kicsit kínos de elmondom :oops: . A nagylábujjamnál a köröm nagyon be szokott nőni és akkor a falat kaparom, de nekem ez olyan kínos volt mindig, hogy nem mentem sehova. Pedig hülye voltem mostmár tudom.
Már csak a pedikűrösre kellene rászánni magam, hogy végleg rendbehozza. Na de majd a jövöhéten.
Cirpke: te ugye rendszeresen jársz. Kb 2000 FT egy pedikűr ott is?

Kép

Kép
ádibaba

Most elolvastam amit írtam, és rájöttem, hogy nem tudok már helyesen írni. Úgyhogy JÓCCAKÁT!!!!!!

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!
Majd jövök, de most le vagyok zsibbadva a hétvégétől... meg nem vagyok képben sem... Mindenesetre, gyógyuljatok aprónépek!
Csak mutatok nektek egy lilaruhás nőt! :wink:
Kép
Éljen a kopaszi gát! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Mi is voltunk tegnap a kopaszi gátnál, tényleg nagyon szép a park.

Most csak gyorsan ennyi, majd ha Apa lelépet elmesélem a hétvégi balesetemet. :lol:

Andi
KépKép[/url]
andi005

Sziasztok!

Beteg babóknak jobbulást kívánok!!

Ádibaba Anyu! Nekem amióta szültem mindíg benő a körmöm, nem tudom összefüggés van-e ezzel de elötte nem volt ilyen panaszom. Nekem szuper pedikűrösöm van, házhoz jön és 2000 Ft, ha csinál francia pedikűrt akkor 2500 Ft. Annyira benő, hogy csak ő képes kivágni.

Móni, nagyon szeretem amikor raksz Jankáról képet! Annyira édes kis kerek arcú! Kicsit emlékeztet Ramikámra.

Zsu, imádom Panka képeit is! Még-még!!

Nálunk a szombat éjjel katasztrófa volt. Rami 2 óránként ébredt, sírt, dobálta magát és cicizet. Most jjel viszont csak 1x kelt és a saját ágyában alszik még mindíg! Ki érti ezt? :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Ciripke, engem érdekel az allergia vizsgálat eredménye, majd számolj be!

Nyaralás nálunk is inkább repcsi, ott nem kell órákig a gyerekülésben ülnie szegény gyereknek. Én valami last minute Spanyolországra gondoltam szeptemberben, apa még nem tudja, ő kocsival akar a Wörth-i tóhoz menni megint. Még meglátjuk.

Ági, mi a kinos a benőtt körmön? Ne izélj már! És azzal mit csinálnak a sebészeten? Utána fáj, gondolom, de jó, hogy rászántad magad!

Mogyo, Ágikával mi van? Kérünk helyzetjelentést!

Timi, bréko bréko!!!

Csücsöri Janka tündéri :wink: De látom, morcos, mint mindig, összevonja a szemöldökét megint :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vett már valaki könnyű nyári esernyő babakocsit, olyan igazi rohangálósat? Én gondolkodom rajta, most többet megyünk ide-oda, könnyebb lenne vinni. Ott mi a szempont? Mire kell figyelni?

Tegnap főztem Pankának csirkehusit, össze szoktam turmixolni és lefagyasztom jégkockatartóban. De miután megfőztem jutott eszembe, hogy fagyasztott volt a csirkemell, és elvileg fagyasztott dolgot nem fagyasztunk újra. Vagy ha megfőztem, akkor lehet? Segitsetek!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, most olvasom mit irtam, a morcost nem úgy gondoltam, csak a múltkori képen is olyan kis szúrósan nézett Janka :lol: Biztos nem szereti, ha fotózzák! Remélem nincs harag! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Mi is megvagyunk (bár mi nem hiányoztunk senkinek :wink: )
Hétvégén újfent átrendeztük a szobákat és baromi szar lett. Legalábbis nekem nagyon nem tecc.
Tegnap dédi, Anyós, nagybácsi+ menyasszonya jött látogatóba.
Annyit mondok csak, hogy Ádika jól elfáradt!
Mi még nem tartunk a nem evésnél, de a rosszul evés kezdődik megint. Én a fogzás és meleg kombinációjának tudom be.
Mogyo: azért ez durva így benézni, hogy Ágika mitől lázas. :evil:
Gyógyuljon hamar mostmár!
Móni: szúrós szemű Janka tündéri a képen ( én egy fél lila ruhás nőt és egy mininőt látok a képen :wink: )
Zsu: Panka is olyan édi. Örülök, hogy élveztétek a nyaralást.
Jutta: sajnálom, hogy rosszul sült el ez a kórházi bentfekvés.
De végre megvan a diagnózis!
Név választáshoz nálunk semmi extra story nem kapcsolódik. Nem tudtunk igazán dülőre jutni Apával. Nekem a Gellért tetszett, Apának az Ádám. És ragaszkodott a 2 keresztnévhez (sztem hülyeség, de mind1). Így lett Ádám Gellért
A lánynevem a Lilla volt. Nagyon lányt szerettem volna, de most már 5 lányért sem cserélném el Ádimat!
Ha a fiúcskák lánynak sikerülnek, asszem tele lett volna a topic Lillákkal :D

Ádi is mindenhol fel akar állni. Most már időnként egyedül is sikerül.
És a frász ér el, mikor vmi instabilba kapaszkodik. Tényleg nem lehet egyedül hagyni már őket!

Csatlakozom a nagy szakácsokhoz. Mai menű: tegnapról maradt krumplis tészta! :D (ja és jééégkréém)

Kép
Kép
gabcii

Ja és kezd anyás lenni Ádi! :D Úgy tud bújni és ha lefekszem hozzá játszani a habtapira, odamászik és ad puszit. (tudom, másnak ez már rég megadatott, én azért örülök, mert eddig inkább elutasító volt.)
Zsu: nekünk nem esernyő kocsint van, de sztem ugyanazok a szempontok. Könnyű legyen, ne gagyi instabil, nem baj, ha a háttámla dönthető, és (nekem szempont a) bolygósítható kerék.
Hol lehet venni babakocsira szerelhető napernyőt és mennyiért???
Ja és sztem fagyasztott husit főzés után vissza lehet fagyasztani!

Kép
Kép
gabcii

Heló haló mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
Reggel fél nyolctól csaviztunk a csajjjal, kb fél órája értünk haza, be is aludt. Sétáltunk, befizettük a upc-t :twisted: voltunk rossmanban, mcdonaldsban (ő nem evett ott semmit :lol: )

Vivus szerencsére jobban van sokkal, semmi láz, mostmár 3. napja, orsszívás is kezd lemondani. Köszöni szépen hogy gondoltatok rá, és a vudukat is köszöni, úgy néz ki ideértek.
ÁGIKÁNAK NAGYON GYORS JOBBULÁST, REMÉLEM EZ AZ ÚJ GYÓGYSZER MÁR HAT NEKI!!!!!!!!!!!!!! MENNEK A VUDUK!!!!!!!!!!!
Aggódom, mert a kiscsaj nem igazán akar inni. Sőt!!!!!!!! Pár korty, aztán annyi. Kiskanállal!!nyomom belé a vizet, aminek a felét kiköpi. :x

Gabci!!!! most olvastam a kismamában, hogy ilyen napernyőt a Babavilág boltokban lehet kapni, uv szűrős, 7 színben van és 2.490-be kerül. Nem tom felétek van e ilyen bolt, de asszem még a Kenguru Goldban is van. Már olyan kenguru goldban, ahol vannak babakocsik is. remélem segítettem valamennyit.
na el, majd még benézek!!!!!!

kikuka

Na csak gyorsan!

Hát jó volna a gyógyszer tegnap reggel óta nem volt lázas csak pici pirospöttyök lettek a csajon!szeritnem a gyógyszertől nállnuk is kevesebbet eszik és 4-szeri evésre átált!

Na majd jövők lépek főzni és utánna doki!

De legalább már jobban vagyunk!Remélem már igy is marad!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Egyáltalán nincs időm írni, de...
Megosztom gyorsan veletek: akinek időzíthetős (vagy hogyhíjják) mosógépe van, és előre programozza (mint én, pl. éjjel berakom és 8-9 körül reggel jár le) és folyékony mosószert használ, az ne rakja az adagolóba! Csak és kizárólag a dobba, kupakban! (Majdnem besz*rt a 3/4 éves mosógép emiatt. Lefolyik valahová a cucc és tömődést okoz, vagy mi! Még jó hogy a miénk leállítja magát, meg hibaüzenetet ír...)
Zsu! Spanyolország? Jól hangzik! Én annyi jót hallottam már Barcelonáról! (De még nem voltam.) El kéne egyszer menni! És nincs harag! Mér' lenne, Te? Én szigorú tekintetűnek hívom! Volt idő, amikor állandóan vigyorgott, mostmár kevesebbet. Ráadásul a fényképezőgépet mindig olyan komolyan szemléli! 8)
Tegnap voltam a Decathlonban, mocskosul olcsó bikiniket vásároltam... Ha valaki még nem szerezte volna be... :wink:
Vicuska! Köszi! Dobjál csak Te is Ramiról képet! :wink:
"Feltöltöttem" a mini medencét, délután pancsi lesz!
Hát, ha mi megyünk, akkor autóval. Sztem időben kb. annyi repcsizni valahová (reptérre ki, csekkolni, repülni, leszállni, csomagok, szállásra) mint kocsival Krk-re (pl.) 6-8 óra. Na meg irodát is vinni. Szal nekünk most ez a praktikus!
És végül: vacakol a klíma az otóban! :twisted: (A férjem meg akar venni még egy otót. Na kíváncsi leszek!)
Hát, talán este! :wink:

Kép
ermoni

:!: TIMI :!: :?:

Kép
ermoni

sziasztok
vagyok én is de csak egy percre
MOGYÓ!!! ne adj semmiféle gyógyszert Ágikának! van olyan, h "három napos láz", hőemelkedés/láz 3 napig, aztán mintha elvágták volna, és a végét piros pöttyök jelzik a hason. se fog, se más tünet nem kíséri. szülőtől lehet elkapni, és aki egyszer átesik rajta (és állítólag minden gyerek átesik rajta), az egész életére védettséget kap. megbízható infó legparamamább barátnőmtől :!: :!: :!:

mi is voltunk strandolni szombaton. Petrát alig tudtam lefogni, Huba pedig öregurasan pancsikolt. majd este talán jövök képekkel, de most (is) rengeteg dolgom van.
ja, és sztem du. megyünk a szt istván parkba. hátha érdekel vkit...
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Andi: hallotam én is rólla csak nállnulk sajnos tényleg mandula meg garatgyulladás van!
Bár még lehet ez is közrejátszik !Ki érti ezt de látod a 3 doki meglátta ezt!

Hát mindjárt visszük vissza kiderül mi van!(REMÉLEM)

Hogy telt a kapálásos napozás?

Móni: tiszta anyja az a gyerek!(puszi) :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Zsuzsa: há mi már kb. 1 hónapja abban nyomjuk már mint az esernyőre csukhatóra babakocsit akkor ha pl. buszozunk vagy megyünk a nagyikhoz!
ITt kint a nagyot használjuk mert a homokban csak ez megy el!

Buszhoz amazzal kész izzadságos munka kimenni!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Gabci, Eszti is átment rossz evőbe, amióta kijöttek a fogai. Kész küzdelem belediktálni az ételt. Közben meg kapálódzik, kiveri a kanalat a kezemből, forgatja a fejét, beletöröli a száját a ruhámba, néha legszívesebben sírva fakadnék!
Miért rendeztétek át a szobákat?

Mogyó, Eszteren is canak aprócska piros pöttyök, szerintem a meleg/izzadság miatt. Szegény nagyon szenved a melegtől, főleg este, szinte mindig sírdogál elalvás előtt. Meg lehet főni ebben a panellakásban.

Nyaralás...de jó is lenne! Mi nem megyünk sehová, merthogy házat veszünk, és minden pénzünk arra megy. Még nagyon kirándulgatni se tudunk hétvégente sem, mert az autónkban nincs klíma, és melegben, napon hőgutát lehet kapni benne fél óra után. :(

Már előre látom, nagyon utálni fogom ezt a nyarat! :(

Kép
waterlilly

canak=vannak

Kép
waterlilly

Spanyolország: Mi barcelona-függők vagyunk, de már többet nem szeretnék menni!
Pedikűr: vigyázat, függőséget okoz. Legalábbis én imádok menni! Nálunk 2200 Ft, de csodákra képes!

Allergia vizsgálat: Betti: kakaó, fruktóz, kutyszőr, nikkel, nitrit, penészgomba (sajt, szalámi, ugye), tönkölybúza, marhahús, gyomok, na-benzoát. Ólom, fekete kávé, pulyka - határérték

Barnu: szén (légszennyezés), krumpli, mandula, marhahús, narancs, paradicsom, rizs, szalicil, szezám, tejszín, tönköly, nikkel, nitrit,
határérték: jód, fekete kávé, mogyoró, szőlő, tej, tejcukor, fruktóz, gyümölcsfa pollen, macskaszőr, Na-glutamat, penész, gyomok

Most hirtelen nem tudom mit kezdjek vele. Sz@rjak bele, tartsam be, félmegoldás. ????????????????????????? ez van az agyamban.
ami nehezen betartható: Bettinek a kakaó, Barnunak a tej. ma veszek szójatejet, de főzni nem fogok azzal.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

na, mi se megyünk a belvárosba. 6kor közgyűlés. még sosem votlam
na, el az újpesti játszótérre, mert a szomszéd lakásfelújít :evil: :evil: :evil: egész nap ez megy, a gyerekek meg nem tudtak aludni :twisted: :twisted: még 10 nap :evil:
szasztok
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?