Új privát üzeneted érkezett!

Timi: sajna nem adja ki a wiw a jokepu dokit;( azt irja nincs talalat, vagy hogy tul sok, szukitsem, szoval vacakol a rendszer;(
Vendég
 


Sziasztok,

na jól lemeradtam erről a találkáról de így jár, aki ritkábban tud bekukkantani. :) Gondoltam benézek gyorsan, hogy maradt-e a péntek erre kiderül, hogy tegnap volt. Örülök, hogy jól sikerült de tényleg nem voltatok valami sokan. Na majd a következőre remélem sikerül eljutni.
Kismó gratula a babához. Beírtam a táblázatunkba csak a nevét nem tudom. Most ahogy nézem a táblicskut Ivett és Melus következik aztán jön július amiben Manatival és Anyjukkal már mi is benne vagyunk. Olyan furcsa pont mondtam a férjemnek, hogy Benő is még olyan kicsi de tök furi lesz megint egy ilyen apróságot a kezemben tartani de azért már nagyon várom
Képzeljétek megvettük Benőnek a kiságyat és tegnap abban aludt már. Kicsit féltem mit szól majd ha szétszedjük a rácsosat. A legnagyobb meglepetésre boldogan aludt az új ágyba ő kéredzkedett be és reggl is elég nehezn lehetett kicsalogatni belőle. Igaz tegnap este együtt szerelték össze apával lehet, hogy ez is segített.
Kép

Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Kata,

Milyen agyat vettetek Benonek? Mert nekem is ez a kerdes, uj racsos agy vagy kisagy Adinak

kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 

 
 

Sziasztok!

Tamara!
Megpróbálom beszúrni a linket, hogy megnézd :-)
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8849463
Majd be kell lépned!

Kata!
Köszönjük a táblázatot, egyre jobban izgulok ahogy látom, fogynak előttem a nevek :shock:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Tamara!

Ez pedig a másik doki akiről tegnap beszéltünk:
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9112195

Az előző az én dokim, majd írd meg hogy melyiknél voltál uh-n :-)

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!


Trimi!


Gyönyörű a kislányod :P :!: Szép kis "ducibaba"!

Foltra: reszelt Vanish szappan be a mosógépbe a mosóporral :arrow: többgyerekes barinőm ajánlotta :arrow: nekem bejött! DE csak a szappan jó belőle, a porok és löttyök gyengébbek.

Tündi!

A cukros lötty nekem is ízlett :wink: és kb. 2 hétig volt lila az első vérvétel helye :? biztos nem volt formában a Violetta.

Na, és hoztam nektek pár fotót:

Első kinőtt rugim:

Kép

Ihaj, csuhaj!

Kép

Merengő...
Kép

Apát csodálom:

Kép

"Kényelmes" alvópóz:
Kép

Játszok:

Kép

Anya egyik kedvenc rugija...de mindjárt kinövöm ezt is!
Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Kriszti

mi az IKEA-ban vettünk egy 70 cm széles 160 cm hosszú bükkből készült gyerekágyat. Azért bükkből mert az keményebb fa, mint a fenyő és elvileg tartósabb is.
A neve: Sniglar. Most akciós és egész jó áron lehet venni az ágykeret 5990,- volt a matrac alá a rács 2190,- a matracot meg választhatod hozzá, hogy milyet szeretnél mi a második legdrágábbat vettük az 9000,- Ft. volt. A védődeszka vagy micsoda, hogy a gyerek ne guruljon le az csak az egyik oldalán van az ágynak és az ágy feléig tart. De eddig nem esett le (egy éjszaka volt) :lol:
Szerintem érdemesebb már kiságyat venni bár Ádi kisebb lesz, mit a Benő mikor jön a második bár most nézem a táblicskut nem sokkal lesz kisebb talán 1 hónappal. Nekem azt "javasolták", hogy kb két hónappal a második baba megérkezése előtt cseréljük le az ágyat ha a kicsinek adjuk a nagyobbik rácsos ágyát.
Nézzétek meg szerintem érdemes.
Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Szia Évi!

Jó, hogy néha benézel!

Nagyon köszönjük a képeket ... jó, hogy ilyen sokat tettél fel.
Édes egy kisbaba Zéti.

Már én is nagyon várom, hogy babázzak :oops:

Puszi nektek:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Zeti valami gyonyoruseges! Istenem milyen szep, es tunderi! JAjj de jo lesz ha majd mar mi is a kezunkben trthatjuk a csoppseget!


Timi: haat, nem semmi a pasi! A Te dokid tenyleg igen macso, de sem o sem a masik nem az aki nekem csinalta flegman az uh-t es megis fiatal es jovagasu. Van mas is? Jajj de hulye vagyok, megnezem a leleten.
Ja es a hely ahova mennem kell uh-ra a Hermina uti rendelo.Gyarmati Bela a csavo, ako csinalta a 16hetest 5 perc alatt, es kozben vegig a csinibabajarol fecsegett az asszisztenssel, pedig ferjem is benn volt:(
De pont elotte hallottam errol a dokirol odakat, hogy valasszam ot....szovallehet csak rosszkor voltam ott:)
Vendég
 


Kriszti: szerintem is inkabb mar kisagy!
ismerseink is ugy csinaltak. Es a gyereknek ha ugy adod be, hogy mar nagyfiu, stb akkor nem fog a kisagy hianyozni neki, es nem akar majd bemaszni mikor benn lesz a kicsi.
Elvileg minel hamarabb atrakod normal agyikoba, annal biztosabb hogy tudni fogja az az ove, ott kell aludnia, stb...
Meg altalaban tenyelg szeretik es kituntetve erzik magukat.
De ha nyugtalanul alszik akkor eleinte azert tegy kore parnakat, bar az amit Kata is irt, jo hogy a feleig van racs. Az ikeas jo, szerintem, es meg tenyleg olcsonak szamit. esetleg nezhetsz hasznaltan es csak matracot vesztek.
Ket kisagy folos, es azert Adi mar "nagyfiu" lesz!:)
Vendég
 


Timi: ennek a Habinak tenyelg erdekes noi ismerosei vannak:) nem semmi pasi!
A masikrol csak az derul ki szeret utazni, es penze is van hozza:)

A kivansagunk eleg jol teljesult! Ma mar elheto volt a meleg;) Az ilyen fajtat mar kedvelem. Mikor van napocska, de van levego is!


Szep estet mindenkinek!
Vendég
 


Na tessek ez a gyarmati a Melinda dokija. Hat akkor tenyelg csak rossz napja volt, mert amiket Melinda meselt rola, jo fej es lelkiismeretes...Nem voltam neki szimpi, megzavartam az ebedidejet:)
Vendég
 


Sziasztok,

Koszi a tippeket az aggyal kapcsolatban. mar csak 1 problema van, hogy nehezen fer be a haloszobaba, de megoldahato. A beszerzes nem problema, ugyanis ferjem "agyboltot" vezet, nem a kinalattal van a fo problemam :).

Jaj en meg arra nem is gondoltam, hogy bemaszhat a teso melle. Pedig dehogynem...

Az alapjan meg, hogy kik a Habi ismerosei en nem itelnek elso korben, ugyanis a multkor nezem ferjem ismeroseit es latom, hogy igen erdekes holgyek is vannak koztuk (ez meg kezdo iwiwes koraban volt:)). Mikor kerdore vontam mondta, hogy nem tudta, hogy kell elutasitani az ismeretsegi kezdemenyezest :) (tipikus ferfi kifogas :)), de en hiszek neki, mert nem erdekelte a dolog annyira, hogy foglalkozzon vele.:) Az volt a nap poenja :)

En utazom ismet, ugyhogy kellemes hetveget kivanok.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


sziasztok.

Tegnap eléggé mozgalmas napom volt. Pl reggel megtisztelt a vukk 15 hetesen. Jó mi? edig elkerült de tegnap a reggelim a wc-be kötött ki. Utána védőnénihez aki megállapította hogy mindjárt hív egy mentőt mert ő szerinte tutira az ájulás határán vagyok az 52-es pulzus számommal. Én meg mondtam neki hogy ááá dehogy. nekem mindig is alacsony a vérnyomim de szerintem most a boa betett neki megint. Így KÖTELEZŐVÉ TETTE nekem a sok koffeint. kávét. Persze ugy eén nem kávézok így marad a majdnem szívleállási állapot. megdícsért hogy fogytam de utána meg amikor elmeséltem a többiekkel a fogyás dolgot akkor meg megijedt mert én már 10 kilót fogytam élből plusz ha megszülök akkor még 10 kiló. És mondta hogy az se jó az é szervezetemnek. De mit tehetek ha ilyen vagyok? És még így is 110 kiló vagyok. Bár sokan mondják hogy nem látni rajtam. Nekem már van hasam elég szépen mert nekem nem lent van a baba a rendes normális helyen hanem nagyon fent van a méhem majdnem hogy a gyomromnál. Lehet ezért nem tudok enni és tuti nekem nem a sok pisilhetnék a tünet hanem a nemevés. De így meg fent van pocakom alul meg a hájam. Este lefotózom.

10-én megyek 4dre akkor én már a betöltött 16 hetes lecek és remélem megmutatja a nuniját.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Tamara!

Igen a Gyarmati a Melinda dokija :-) ... pedig ő nagyon jókat mesélt róla. Sokszor tényleg az is számít, hogy milyen napja van az orvosnak. Volt már úgy, hogy az én dokim is morcosabb volt a vizsgálat elején, de a végén már mosolygott. Akkor tudtam, hogy nem velem van a baja, hanem csak egyszerűen fáradt. Hát igen az ismerősei furcsák (sok pussy cat :lol: ) de tényleg nem szabad ebből kiindulni. Egyébként velem nagyon rendes. Ma is nála voltam reggel 7-től és olyan lelkiismeretes volt végig. Mindig mindent elmagyaráz mit csinál. Pl. uh-val kezdtük és rámnézett és kérdezi, rosszul van Timi? Pedig meg sem nyikkantam. A férjem mondta később, hogy fal fehér volt az arcom. Sajnos már nem bírom a háton fekvést, de most már annyira sem, hogy egy uh-t megcsináljanak nálam. Így mondta a doki, hogy forduljak felé és oldalt fekve uh-zott. Meg levette a streptococcust, utána voltam vérvételen Violettánál. Természetesen 2x is szúrt, mert nem jó vénát talált meg először. Most nagyon csúnyácska lett a karom :cry:

Aztán mentem a CTG-be ott kértem időpontot, megkaptam a legelsőt jún. 9-ére. Így 8:30-kor kezdek ... már várom :-)

Kriszti!
Ágy szempontból az én barátnőm is azt csinálta amit Tamara is javasolt. Ők is vettek egy nagyobb fiúsabb, vagányabb ágyat a nagyobbnak, hogy ő már nagy fiú ... stb..stb. A picié lett a rácsos. Abszolút nem is hányolta.

Vera!
Az én pocakom is nagyon fönt van, alig kapok tőle levegőt. Rókázás előtt vettél be valamilyen vitamint? Mert én a gravidát hánytam ki állandóan. Ha ettem, ha nem. Rájöttem, hogy jóval később tudom csak megemészteni és akkor is rendes normális étkezés után, pl: ebéd.

Ez a 3. trimeszter engem kicsinál. Egyre rosszabbul nézek ki. Sorozatban minden nyavalya előjön rajtam a legújabb 2 napja vettem észre. Vizesedik a lábam. Estére olyan mint az elefánté. Borzasztó gáz.
Szerintetek van valami krém vagy gél erre? (a többi praktikával próbálkozom felpolcolás, sómentes diéta)

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!
Aki nem tudja még annak szólok, hogy Zuglóban 1 éves kor alatt térítik az agyhártyagyull. elleni védőoltást. Szerintem érdemes egyeztetni a dokival/védőnővel.

Évi, nagyon aranyos Zéti :D

Vera, én a fiammal a 11. héttől a 20. hétig hánytam. Ő sem olvasta a várandós könyveket.

Jaj, a kiságy! Még nem is mondtam, de a fiam ki-be jár a rácsoságyból.
Ott sincs biztonságban a Szandra. Nem akar semmit, csak beül mellé :roll: én meg frászt kapok.

DM kuponra visszatérve van benne ajándék is: cumi, szentkirályi babaüdítő meg laktoherb tea.
És, amiből tegnap elhasználtam egyet az C&a 50%-os kedvezmény.
Ebből kettő van, egy páros, egy páratlan hónapokra.
Szerintem ebből érdemes téli overált beszerezni majd, mert ott jól jön a félár. 92-es méretig szól. Én tegnap valami nagyon csajosat szerettem volna, de nem találtam olyat, amit kerestem, így egy nyári kétrészest (napozó+póló) választottam. Így "csak" 1100 ft-ot spóroltam, de ez a téli dolgoknál nyilván szembetűnőbb árváltozás.
Na majd eldöntitek.

Timi, ezek a tünetek inkább csak enyhíthetők sem mint megszüntethetők. Az első körben nekem az volt, hogy sómentes diéta és természetes vízhajtók (zeller, uborka..). + pihi.
Nekem nem igazán használt, szülés után két- három héttel kezdett eltünni magától. Az ujjaim még tovább zsibbattak, azokat többször amputáltani szerettem volna a terhesség alatt, annyira fájtak.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


bocs, :zsibbadt.

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Timi:egyenlore a vizesedes elkerul, de en is csak ilyen termeszetes prakikakrol hallottam, mint zeller, uborka, alma.
Nem semmi hogy ennyire nem tudsz haton fekudni. en altalaban mikor annyira mocog a baby, hogy skongatok mar akkor mindig a hatamra fekszem, oldalamon sosem hagyja abba.
Meg mivel karom nagyon zsobbad ejjel, meg ugy faj a csuklom majd bekakilok, igy ejjel is sokat vagyok haton.
TGok jo hog Neked mar most levette a streptot, engem kicsit idegesit, hogy csak a 36ik heten fogja. Jo nem szandekozom akkor szulni, de akkor is!
Pihengess nagyokat, mar amennyire munka kozben lehet. Nem tudom labadnak felpolcolas mellett hidegvizes borogatas nem jo?
Nekem nem vizesedik, de nagyon csunya a labfejem, tegnap vettem eszre, mint aneniknek ilyen pirosas lilas, minden hajszaler latszik rajta. Ez mi lehet? ugye csak a melegtol es el fog mulni?

Melinda: Te merre jarsz? Ugye ebben a nagy melegban nem kinn valahol? esetleg Boti gondolta meg magat, es nem var mar?:)
Vendég
 


nekem ma olyan szinten pihegos napom van, hogy mar magamtol vagyok rosszul, hogysemmit nem csinalok...
AAAAAAAAAA!
Az ilyen napokon utalommagam!
Semmire nem tudom magam ravenni! Es megint elegettem egy labast :twisted:
Es ferjem is nekem hisztizik, hogy nem akarja csinalni azt a munkat, amit most kezdett, es a ciganyok reggel 8 ota itt kotlanak, mert kezdodik a lomtalanitas..............kesz vagyok!

Viszont a nyari topikban megszuletett ket baba:)
Ez volt a nap fenypontja!
Vendég
 


Sziasztok!

Jajj lányok alig tudok jönni, mert vizsgaidőszak van.
Anyjuk holnap szóbelizem szociálpszichológiából. Kívánj egy nagy kalappal!

Amennyire tudtam vissza olvastam.

Benetke gyönyörűek vagytok! Mekkora szemei vannak Zétinek!

Örülök, hoyg jól sikerült a találkozótok.

Valaki írta a multkor hogy a kalcium allergiára jó és hogy nekem is nem e az van. Szerintem az lehetett, mert 2 napot bevettem és 3. nap semmi bajom nem volt. Viszont férjemnek sajnos nem enyhítette a tüneteit, ő full allergiás.

Kellemes hétvégét kívánok, majd jövök!

Kép
andaka
 
 


andaka: reszvetem! Mindnt bele! remelem a szobeli humanusabb lesz, mint az iras volt. Az orulet! Jol beszeld le a tanar fejet:)
Vendég
 


Szia Tamara!

Hogy a hajszálerek miért látszanak olyan nagyon a lábadban, nem igazán tudom, de biztos, hogy közrejátszhat ez a meleg is, ha túl sokat vagy talpon. Ha megdagad és nagyobb lesz mint szokott az tuti vizesedés ... de addig örülj, míg nincs részed ilyenben, irtó szar :evil:

Most van kikért izgulni mert M.Eri sem jelentkezik, Ivett sem és Melus is eltűnt. Mi van veletek csajok??? Bébiztek???

Ja, és van egy jó hírem, ma dolgoztam utoljára!!!
Istenkirály ... de egy hét alatt sem szoktam ennyit melózni mint amit tegnap és ma. Pörögtem ezerrel ... de most itt az édes semmittevés ideje. Hétvégén babaszobát csináljuk, ha kész ... remélem kész lesz, majd teszek fel róla képet.

Na megyek, mindenkinek jó éjszakát, Andinak sikeres vizsgázást :wink:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy írok, látom kerestétek az Ivit.

Nem kérdeztem ugyan, hogy megírhatom e, de gondolom nem fog haragudni érte.

Na szóval:
MÁJUS 29.-én 13.35 -kor megszületett DORKA 3450 grammal, és 55 centivel.
Ő is és anyukája is jól vannak.
Majd a részleteket elmondja Ő.

GRATULÁLUNK, ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK A GYÖNYÖRŰ PICI LÁNYNAK, ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!!

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Szia Andi!
Köszönjük a híreket!
Gratulálok és minden jót kívánok Nekik. :D

Várjuk a részleteket.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak ma még nagyszülő látogatáson voltunk, egy darabig erre úgysem lesz időnk :D

Eri: gratula Dorkához!!!!!!
Már csak Ivett van előttem :oops:

Tamara: sajnálom, hogy Gyarmatival így jártál az UH-n, ez tényleg nem jellemző rá, legalábbis én ilyet sose tapasztaltam nála! Én is megnéztem a helyes dokikat :)
A lábas úgy gondolom lassan hiánycikk lesz nálatok!
Nálunk is szerdán lesz lomtalanítás, így gondolom 7végén nálunk is megjelennek...

Timi: édes jó munka nélküli pihenést neked! Majd meglátod, nem is fog hiányoznia munka! Ez a pár hét kell ahhoz, hogy rákészüljetek Blanka érkezésére!

Évi: nagyon cukik a Zéti képek!!!!!

Andaka: sok sikert a vizsgádhoz!Te még meddig dolgozol és tanulsz? Neked is lassan pihizned kéne!

7végén én vagyok, majd jelentkezem. Jó pihit nektek és szép hétvégét!

Melus

Kép
melus79
 
 


Bocsánat, Ivettnek van Dorkája :oops: látszik, hogy fáradt vagyok!Szóval már nincs előttem senki?!Csak Eri? :oops:

Melus

Kép
melus79
 
 


Gratula a Dorkához! Sok egészséget és tejcsit kivánunk!

Kép
trimi2003
 
 


Sziasztok!

JÓ kis meleg van ma is :-)

ÉN is nagyon-nagyon gratulálok Ivettnek! Juj de szuper, hogy már neki is meg van Dorka. Jó egészséget nektek és én is várom, a beszámolót :-)

Melinda!
Szerintem már csak Te vagy hátra. :wink: 26 vagy 28-án császározták meg szerintem M.Erit. Azt hiszem azt mondta akkor kell majd befeküdnie!
Izgulsz? Én már kezdek. Mert utánad én jövök ha jól emékszem. :shock:

És egy jó hír, egésznap szinte felpolcolom a lábam és ma olyan gyönyörű ... nyoma sincs a duzzanatnak. Igaz a kezem zsibbad, de az hamarabb abba marad, ha megmaszírozom és nem fekszem.

Na megyek nézek magamnak valami harapni valót, mert nagyon éhes vagyok :lol:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Gratulálok Dorkához!!

Salamon doktornőt én sem ajánlom. Volt hozzá szerencsém, borzasztó nőszemély. Nagyon sok rosszat hallottam róla.

Mi is jól vagyunk. Két és fél hetesen voltunk 2820 grammosak.
Éjjel még mindig nem igen hajlandó enni.

Hajni

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Melinda: hat igen, a labas nalunk a legfogyobb eszkoz:) Most neztem van kerek 5 labasunk, ebbol ketto nagyobb, amiket epp ezert nem is hasznalok, az egyik lesz amiben kifozom majd baboca dolgait.
Igen Te jossz a sorban.....izgi nagyon!
Nekem azert meg jo par hetem van! De hogy ebben a melegben mit fogok kezdeni. LAkasban 28 fog van, kimenni este 8 elot nem igen tudok:( Meg fogok zakkanni!



Ivettnek gratulalok! Boldog napokat!


Timi: ez jo hir, hogy nemmegy tobbet dolgozni! Pihi, pihi, pihi! JA, es semmi feles agyalas! Sajna a nagy "dologtalansagban" sokkal konnyebben gondolkodik az ember feleslegesen, es sokat...
Koncentralj csak szep es jo dolgokra! Es ne hajdsd magad hazimunkaval!
Vendég
 


en ma kipurcantam. Reggel a ciganyok mar 5kor majraztak a szajreert, kisgyerek kb 7tol vert valami edenyt. Elmeny volt, ennyit a hevegi `tovabb maradunk az agyban` akciorol...Aztan elmentunk az ikeaba, csak aprosagok kellettek: polc a babakockohoz, lepedo, baldahin, anyag fuggonynek, aztan mire hazaertunk kezem labam bedagadva, csak pihegtem. De hivott ismerosom, hogy kisfia- neki voltam syttere 2 eve latni szeretne, johetnek e. Mondtam persze, szoval jottek ket kis torpe anyukajukkal. Jo gyerekek, meg edesek, de mindnet szetdobtak egy perc alatt, mindent enni akartak....na de edik voltak, akisebbik, tegnap volt egy eves, le sem akart rolam szllni, pedig most latott 3madszor:) Na aztan ok nagynehezen osszeszedelozkodtek- anyukajuk mar nagyon kerlelte oket menjunk, menjunk- aztan sikerult ebedet keszitenem, ennunk, de addigra mar vagy 3 is elmult. Azota meg tetunk vettunk a lakasban. Persze semmi latvanya nincs, pedig takaritottam is. en nem ertem a kosz olyan gyors tempoban no vissza hogy nem gyozom....
Ne de sokszor mar csak legyintek.
Uram termeszetesen palyan- ennyi esze legyen 40 fokban...
Aztan ele kell majd mennem, hogy menjunk dinnyet venni.
JA igen ha valaki tesco kozelben van a nagyobb muanyag dobozkas eper 200 ft:)))))))))

Mindenkinek jo pihit! Szep estet!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Hulla vagyok. Sikerült a vizsgám, piszok rosszul, kettes lett csak, de az is jó. Köszönöm lányok a sok biztatást!
Melinda már csak 3 vizsga, és vége. Egyik most hétfőn, már elegem van.

Gratulálok Dorka babához! Jó egészséget!

További szép hétvégét!!!

Kép
andaka
 
 


andaka: a lenyeg hogy megvan! NEm egy eletbevagoan fontos tantargy:)
HAjra a maradekhoz!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!


Minden ok velünk, csak a meleg...bár most kicsit jobb a helyzet!

Gyerekes Anyukák, légyszi segítsetek!Elhatároztam - miután jót nem írt senki Salamonról- hogy máshoz fogunk járni, csak nem tudom kit válasszunk! Tudnátok javasolni helyette valaki mást?
Előre is köszi. Holnap akkor ezt el is intézném!

Andaka:gratula a vizsgádhoz!

Tamara: vigyázz a lábasokra :D Pihenjél, ne hajtsd túl magad, nem tesz jót!

Melus

Kép
melus79
 
 


SZiasztok!

Melus: Én ajánlom a Zemplént nem olyan rossz. :)
Én legalább is elégedett vagyok vele.

Képzeljétek mi történt tegnap éjjel a sebészeten kötöttünk ki.
Lali már egy hete nem kakilt és tegnap éjjel begörcsölt. Borzasztó
sokan voltak. Hajnal negyed ötig voltunk ott. Úgy szedték neki
ki a kakit, mert a beöntés nem segített. Borzasztó volt az
egész.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Szia Hajni!

Köszi az infot :D

Sajnálom, hogy Lalival ez történt, gondolom nem hiányzott :oops: Remélem most már minden ok lesz veletek!
Jó pihit!

Melus

Kép
melus79
 
 


Jó reggelt!

Éppen radiátor szerelők vannak nálunk, így én ma tuti itthon leszek :D
Remélem jól vagytok, jó volt a 7vége.

Aki gépközelben van, majd írjon ám!!!

Melus

Kép
melus79
 
 


Én Halász dokit is tiszta szivből ajánlom, én teljesen meg voltam vele elégedve

Kép
trimi2003
 
 


Sziasztok,

Ivett, nagy gratula, jo egeszseget es sok tejcsit kivanok a kis leanyzonak.

Hetvege kiraly volt, Adit teljesen lefarasztottak a nagyszulok. Az ejjel jottunk vissza, ugyhogy most hullak vagyunk mar csak azert is, mert reggel 7-re UHra kellett menni.

Minden rendben van, meglett az AFPm is ami 0.9, sot az is kiderult ma reggel, hogy egy kislany lakik a pocakomban(ugyhogy rozsaszin kodben lebegek epp:)). Szoval Kata kerlek modositsd a tablazatban, hogy nem lesz meglepi :(. De legalabb nem kell a fiu nevekre koncentralni.

Hajni,

Hogy vagytok amugy? Nagyon durvan hangzik ami Lalival tortent, sajna mar tobb valakitol hallottam, hogy mikor hazament a picivel a nagynak egeszsegugyi problemai lettek. (aprobb dolgok, megfazas, hasmenes...). Az lehet, hogy a kisteso jovetele altali valtozas okozza ezeket? Sose hianyzik a betegseg, de ilyenkor sztem a legszornyubb.

Szep napot mindenkinek,

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Hello Kriszti!

Gratula a kislányhoz :D megértem a rózsaszín felhőt!

Te mit tudsz mondani gyerekorvos kérdésben? Ti kihez jártok Ádival? Én most dilemmázom, mert Salamon Zs.hoz tartozunk, de eddig még senki nem bíztatott :( előre is köszi az infot!

Melus

Kép
melus79
 
 


sziasztok csajok!
hogy vagytok ma reggel?
gratula Dorka babához!!!
Melus, te akkor most ezen a héten szülsz?? Huh de izgi!!!
Reméljük Erivel is minden rendben!
Aranyosak a babafotók - tegyetek még fel!
Andi - szerintem a kettes szuper jegy! Gratula! Ne törődj vele, most a lényeg úgyis a kisbaba!
Timi milyen otthon? Nekem még kerek egy hónap van a munkából (mondjuk lesz benne egy egyhetes nyaralás is :lol: ).
Mi hétvégén wellneszkedni voltunk, kicsit szaunáztam is, de a vízbe nem mertem bemenni. Annyira jó, hogy mindenhol az úszást javasolják mint igazán hasznos kismamasportot, csak hol talál az ember olyan uszodát, ahova minden aggodalom nélkül be tud menni? Ja és az árnyékban teljesen jól elvoltam, egyáltalán nem hiányzott a tűző-napon-szenvedek-be-kéne-már-ugrani-a-medencébe-még-várok-egy-kicsit projekt :lol:
És a fürdőruha problémámat is sikeresen megoldottam: bikini, és rá egy laza vászon blúz. Tökéletes volt.
Vigyázzatok magatokra, szép napot nektek,
Eszter

Kép
chesther
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Hétvégén nagyon nem időm írni, mert babaszobáztunk és vendégségeztünk. Viszont visszaolvastam amit írtatok.
Hát nem túl sokat :-( Na de a meleg miatt meg van bocsátva :-)

Tamara!
Szerintem is pihenj sokat. A lábasokkal meg ne foglalkozz ... majd lesz másik ... ha meg lesz a baba, érdemes lesz majd 1-2 új darabot beszerezni, mert a végén nem tudsz miben finom ebédet főzni a férjednek :lol: Neked már össze van pakolva a kórházi csomagod? Most ezen agyalok, hogy én mikor rakjam össze :roll:

Melus!
Jó, hogy még egyben vagy :-) ... ez a 6 nap már annyira, de annyira nem sok! Nagyon vigyázz magadra, pihenj! Gyeremekorvos kérdéssel én úgy vagyok, hogy akit kaptam körzetist a védőnőtől majd kipróbáljuk és ha nekünk nem felel meg váltok. Egyelőre nem akarok keresgélni, míg nem próbáltuk nem ismerjük nem szeretnék látatlanban dönteni. Bár megértelek, tudom, hogy fusztrál, hogy arról az orvosról rosszakat hallottál és szívesen keresnél másikat!

Hajni!

Nagyon picike még Abigél. De nem baj, majd behozza a súlyát. Sok tejcikét, jó szopizást kívánok nektek! Ami meg Lalival történt azt nagyon sajnálom. De én is úgy hiszem, hogy a nagyobb gyerekek tudat alatt így reagálnak a kistestvér érkezésére. Tuti, hogy van valami lelki oka! Főleg ha idáig csak ők voltak az egyetlenek. Jobbulást Lalinak!!!

Andi!
Gratula a vizsgához, de ahogy olvasom ma is lesz egy megpróbáltatás. Kitartást, nem sok van már hátra :lol:

Kriszti!
Nagyon szupi, hogy kislány lesz :-) Gondolom így is szerettétek volna. Ez a legjobb felállás (fiú után lány) ... én is így szerettem volna régen. De most már imádom a leányzót a pocakomban :-)
Az AFP-d is jó lett, ennek a kiscsajnak is vékonyka nyakincája lesz :-) Blankámnak most néztem 1,1 volt :D

Én ma annyira élvezem, hogy itthon vagyok, tök happy vagyok ... csak a kutyut kéne levinnem pisilni ... de annyira nincs kedvem. Szegény Kamilla meg nagy szemekkel vár rám az ajtóban ... úgy hogy muszáj lesz kimozdulnom ebben a melegben.

Vigyázzatok magatokra!
Ma még jövök ...

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


hát, remélem Boti még marad egy kicsit. Szerintem valamit anno nem jól állítottam be a vonalzónál, mert kb. június 12. a Nagy Nap!

Szerintem mi wellnesezni csak már Botival megyünk, jövőre :)

Melus

Kép
melus79
 
 


Eszter!

MIlyen itthon!? Hát isteni :lol: Akkor eszem, iszom, fekszem amikor csak akarok 8)

Te meg merész vagy a szanunával! Én nem mertem volna bemenni :oops:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Meli,

En a Takats Zsuzsahoz jarok. En nagyon szeretem, egyetlen negativuma, hogy nem hord feher koppenyt(nekem ez nem gond, de van aki ezert hagyta ott), de amugy en nagyon szeretem. Ad mobil szamot, meg karacsonykor is hivtam es irto rendes volt. Nem az az egybol gyogyszerezos fajta, es nekem ez jon be. Egyszer hivtam ki, 20 perc alatt itt volt.

A masik, hogy hozzataplalas teren nagyon "szigoru". Ha pici allergia gyanut is lat, akkor nem ajanlja a tejet es tarsait 1 eves korig.

Kb ennyi a tapasztalatom vele (remelem nem is lesz tobb:)).

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


En is leszek ma, de elotte "gyorsan" elintezem a nemszeretem dolgokat: posta, bank, bolt. ferjem most ke hetig delutanos igy jo keso estig egyedul leszek:(
Illetve ma nem: jon agyospm :twisted: :evil: :cry: :oops: :? :shock:
NEEEEEEEEE!


Timi a korhazi csomim kesz, mar csak parocska ferje es inni ennivaloja nincs benne , meg nekem szules utanra haloing. Asszem minden mas igen, bar tan meg bugyeszt veszek. Eleg nagy sok, de hazajovetelre meg tobb lesz:)
Tegnap sikerult ugy krumplit foznom hogy nem egett el:) A labas temat meg ferjem is igy gondolja, minap vegignezett a konyhan, es mondta nem artana picit felszerelenunk majd:)
HAt teny mostanaban nem all az elso helyen a konyhatunderkedesem...Bar sutni sokat sutok, de a fozes nem megy, talan mert ehes sem vagyok.


GYerekdoki: egyenlore nekem is az lesz, akihez keruletileg tartozunk, mert egyet sem ismerek, es a vedono szerint o jo, o a fogyermek orvos a rendeloben. Ha meg nagyon nem jon be, valtok.


Mindenkinek jo pihit! Szep napot!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Most jöttem haza, voltam postán, életemben először megértem hogy előre hívtak a nénik a postán hogy ne kelljen várnom :D Vannak még csodák, ugye?
Egyébként nagyon meleg van, ne nagyon legyetk kint, vagy csak árnyékban!

Melus

Kép
melus79
 
 


Na megjöttem a kutyasétáltatásból, igazából meleg van, de nem az az ájulós kánikula. Fúj a szél és így egész jól elviselhető. Legalábbis itt Dunakeszin :-)

Nekem is kéne valamit főznőm. Arra gondoltam, hogy grillezek egy kis csirkemellett és salival fogom enni. Az nem túl nehéz ebben a melegben. Csak a férjemnek ez nem a fogára való, szóval neki is kell majd valami tésztát csinálnom :-)

Jaj, úgy tetszik már a gyerekszobánk, még nincs teljesen kész, de azért már kezd babás kinézete lenni :-)

Tamara, de ügyi vagy, hogy neked már kész a csomid. Azt hiszem a héten én is összepakolom majd. Bár még hiányzik egy-két dolog amit meg kell majd vennem, de azért már összerakható félig meddig az enyém is :wink:

Most megyek, majd még jövök.

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Ivett: Gratula Dorkához!
Évi: Nagyon édes Zéti!
Kriszti: Anno mi is így szerettük volna: egy nagyobb fiú és egy kicsi lány. De most már Lucut a világ összes fiáért sem cserélném el. :lol: Név?
Andi: a lényeg, hogy görbül!
Hajni: egyszer mi is jártunk hasonlóan Lucával (igaz, ő nem görcsölt, csak erőlködött eredménytelenül), de nála a kúp segített. Azóta, ha 2 napig nincs kaki, akkor valami zabos kajcsit nyomatok belé meg gyümölcsöt (meggy, cseresznye, eper, málna, szilva, narancs, kivi, füge, s.barack, sütőtök -ezek székletlazítók). Jó még a Maci kávé és a karamellás tej. Én akkor kiművelődtem a témából.

Nálunk a szombaton du. kerti party volt a barátoknak. Teljesen kipurcantam: éjfélkor feküdtem, vasárnap Luca 5-kor ébresztett, így tegnap estére tiszta hulla voltam. Úgy keményedtem, mint még soha - gondolom a fáradtságtól.

Csütörtökön Csapó magán. Jön valaki? Én megint 1-re megyek.

Szép napot Mindenkinek:

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Tündi!

Ti melyik gyerekorvoshoz jártok?tudsz nekem némi infot írni?
Köszi előre is!

Melus

Kép
melus79
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?