Új privát üzeneted érkezett!

Cupp Flóra

Itt vagy???

Kép

Kép[/
tancsu

Na mindegy akkor menek....

További szép hétvégét....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Már jól vagyok Tancsu, köszike. Én már teljesen megnyugodtam. Csak kíváncsi vagyok, mi lesz,ha hazajön a párom. Szerintem folytatni fogja.

Mindig akkor megyek félre,amikor valaki itt van. :(

Tancsu, nálunk picit esett az esőés most kellemes szellő fújdogál. Remélhetőleg holnapra hozzátok is elér.
flóra 11

Itt vagyok, Flóra!

KépKép
benó

Sajnálom, hogy mindannyian rosszul vagytok. :cry:
Zsuzsi, nagyon remélem, hogy nem jön piri, hanem a zavartól fáj mindened. Persze, ez se lehet jobb.
Tancsu, szerintem inkább hűsölj bent, ha nem bírod ezt a kutya meleget.
Flóra, publikus, hogy min vesztetek össze? :wink:

KépKép
benó

Csináltam avatar képet. Ilyen vagyok most.
flóra 11

Szupi, most már két ember fejét láthatjuk írás közben. :lol:

KépKép
benó

Teljesen hülyeségen. Nem tudom,érdemes-e egyáltalán leírni.

Tegnap együtt készültünk még reggel az esküvőre gratulálni. Délelőt elment az apjának segíteni és mondta, hogy délután az én apumnak fog segíteni. Én már akkor gondoltam, hogy nem fog az idejébe beleférni az esküvő, de nem csináltam belőle ügyet. Délután megjött, nagyon ingerülten és bejelentette, hogy ő nem fog futkosni, nem jön az esküvőre. Mondtam, hogy kimentem őt és kész. Este azzal jött haza, hogy az apu nem is volt ott, rosszul érezte magát és hazament. Én erre megjegyeztem, hogy ha ezt tudom,akkor elhívtam volna őt mégis az esküvőre.
Tegnap, mivel nem kellett az apunak segíteni, valami mellékeset dolgozott, keresett pár koronát, aztán csinálta az apu nélkül a munkát. De ezt nekem nem mondta meg. De ma délelőtt a fejemhez vágta miután bevásárolt a Tescoban, hogy: Na látod, ezt magyaráztam neked, most ha én tegnap elmegyek az esküvőre, akkor most nem tudtam volna min bevásárolni. Nem tudom, mit akarsz tőlem, mennyit futkározzak és mennyit dolgozzak!

Holott egy szó nem esett arról, hogy miért nem volt esküvőn,egy szóval nem mondtam, hogy nem dolgozik eleget. Szóval ezt a bejelentését egyáltalán semmi nem előzte meg. Hacsak az nem, hogy megdicsértem, milyen szép húst vett.
flóra 11

Most nagyon élvezem ezt a honlapkészítést, bár nagyon bénázom, és nehéz a tesóm stílusában csinálni, nem a sajátomban.
bea.sokoldal.hu még szinte semmit se látni, de majd igen!

KépKép
benó

Hát, ez elég szomorú história. Hogyan tudjátok ezt majd megbeszélni? Ezek szerint azért valami fáj neki, nem igaz?

Mindjárt jövök, fürdök.

KépKép
benó

Én pedig megkértem őt, hogy nekem ne rójon fel olyasmit,amit nem mondtam, sőt, amiről nem is tudok,hogy ő tegnap pénzt keresett. Szóval, hogy engem igazságtalanul ne vádoljon. Ő állította, hogy nem rótta fel nekem, csak közölte.
Akkor meg mondtam neki, ha ő közölni szerette volna, de én másképp éreztem ezt, akkor jött volna oda hozzám, ölelt volna meg és kedvesen mondta volna,hogy tudja, hogy neki akartam jót, hogy munka helyett esküvőre hívtam őt, és nem felróni akarta nekem, nem haragszik stb... Valami ilyesmit vártam volnaés tisztázva lett volna a dolog. De ő nagyon sértődékeny, mondta a magáét,aztán elment.
flóra 11

Szerintem ha ezt mind elmondod neki is, akkor biztosan minden rendben lesz.

KépKép
benó

Sziasztok

Flóra

Ez elég vacak helyzet.
Sztem nem téged akart piszkálni a párod, sem felróni neked dolgokat.Az én érzésem szerint csak betelt neki a pohár valami miatt és éppen előtted csordult ki....

Remélem ha hazajön, akkor meg tudjátok beszélni....

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Biztos megoldod ezt a honlapot...
Ügyi csaj vagy te!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Később írtam neki sms-t, hogy sajnálom,kár volt vitatkozni,és hogy fáj a hasam, begörcsöltem.
Egy fél óra múlva felhívott, megint én kezdtem azzal, hogy nem kellett volna vitatkoznunk. Erre ő ingerülten, hogy hát nem is kellett volna felkapnom a vizet, ő nem is érti,miért vagyok dühös,ő csak dolgozik stb...
Aztán meg azt mondta, hogy tegnap nem keresett semmit,ő olyat nem mondott. Elismételtem, hogy azt mondta azon vásárolt be, amit a mellékesbőlkeresett. Erre, hogy igen, de nem tegnap. Mondom,akkor hogy került a képbe az esküvő, hogy azért nem jött? Azt mondta volt elég dolga, ne hajtsam őt. Szóval össze-vissza beszélt, egyáltalán nem értem már. Végül is nekem csak az fájt, hogy felrótta a dolgokat,holott én nem tettem neki szóvá. Ő meg nem ismeri el, hogy ezzel robbantotta ki a vitát. Állítja, hogy én kezdtem azzal,hogy miért nem volt esküvőn. Nem hiszi el,hogy egy szóval nem mondtam ezt neki.
flóra 11

Na most meg eltünt mindenki????

Ehh...én is ki tudom fogni ezeket a pillanatokat....:P

Kép

Kép[/
tancsu

Na ez egyre bonyolultabb....

Hidd el hogy tutira csak a sok munka és az ideg jött ki belőlle, nem téged akart bántani!!

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor ezek szerint mégiscsak itt vagy....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vagyunk. Még nem fürödtem.
Nálunk is ugyanilyen zagyván szoktak zajlani a veszekedések.

KépKép
benó

Szia Tancsu!

Én nem haragszom rá. De tudja jól,hogy nagyon könnyű engem kiengesztelni, egy ölelés, egy puszi és kenyérre lehet engem kenni. Azt is tudja, hogy az égvilágon semmit nem kérek tőle,csak kedvességet, szeretetet. De az utóbbi időben alig van itthon és állandóan ingerült.

Ha hazajön,én már nem akarok erről beszélni. Max megmondom neki, hogy milyen egyszerűen elintézhette volna vita nélkül.

Azért érdekes, hogy amikor felhívott, egyáltalán nem érdekelte,hogy vagyok, meg sem kérdezte.
flóra 11

Szerintem is kimerült, és ki máson vezetné le....

KépKép
benó

A lényeg hogy már jobban vagy és elmúltak a görcseid....

Kép

Kép[/
tancsu

Hát pont ez fáj, hogy abba rúg,aki szereti,aki jót akar neki.
flóra 11

Gergő ma egészen aktiv volt egész nap...

Annyira örülök neki!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Ugyanez szokott lenni nálunk is. Mint már említettem. :wink:
Nekem se szokott kedvem lenni ilyenkor elmondani a véleményemet, de aztán végül mégis mindig elmondom.

KépKép
benó

Mindenki sztem abba rúg, hiszen akit szeret, az van hozzá a legközelebb...
És ráadásul attól akit szeret az ember, minden sokkal rosszabbul is esik...

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, bevettem egy magneB6-ot, semmi. Aztán bevettem még egyet, attól már elmúltak a görcsök. Nagyon álmos lettem, de nem tudtam elaludni, mert amint elszundítotam, szorított a szívem. Így nem mertem aludni. De már ez is elmúlt.
flóra 11

Attól még szeret, az tuti. A belerúgás nem jelenti azt, hogy nem szeret. :D "A szerelmem dolga, hogy ott legyen, ha gyűlölöm, akkor szeressen" (egy dalból)

Örülünk Gergőnek! :D :D :D :D

KépKép
benó

Na, ez a lényeg, hogy Gergő jól van.
flóra 11

Közben filmet is nézek...
Az m1-en megy a Tüzvonal-ban...
Magyar sorozat, de nagyon szeretem...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szerencse, hogy jobban vagy már. Ez a lényeg. A veszekedés úgyis csak múló hülyeség.

KépKép
benó

Most jött haza. Csak a foga közt köszönt.
flóra 11

Kivételesen holnap is lesz tornám, a múlt hét csütörtöki lesz bepótolba.
Remélem hogy nem lesz nagy meleg, mert nem szeretnék a hőségben gyalogolni a városba...

Kép

Kép[/
tancsu

Ha tudod, akkor ma már ne emlitsd a dolgot neki....
Holnapra lehiggad és jobb lesz...

Kép

Kép[/
tancsu

Na de altünt megint mindenki....

Benó te merre jársz?

Kép

Kép[/
tancsu

Ez nagyon gáz, de ha tudod, tényleg ne mondd neki, mert még jobban összevesztek esetleg.

Szerintem menjünk az ágyikóba. Puszillak benneteket, minden jót a tornához és a béküléshez is!

KépKép
benó

Hihi...
24,17-kor mind a hárman irtunk, sőt Flóra kettőt is egymás után....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szióka Benó

Szép álmokat nektek és rosszalkodjatok jó sokat....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Gondolom Flóra te most éppen a pároddal foglalkozol...

Kép

Kép[/
tancsu

Tényleg

A többeik merre vannak?

Zsuzska bizti pihizik...
Szilzi merre van vajon?

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi esküvőn volt tegnap valahol.

KépKép
benó

És gondolod, hogy nem pihente még ki a tanuskodás fárradalmait???
:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ki tudja, biztos felszabadultabb az ember más esküvőjén, mint a sajátján. :lol: :lol: :lol:
Megyek, puszillak, jó éjt, már nem kotyogok vissza, ígérem. :lol:

KépKép
benó

Délután olyan jót aludtam, hogy egyáltalán nem vagyok álmos...

Jah és éhes sem,ebéd óta csak egy kis jégkrémet ettem...

Kép

Kép[/
tancsu

Szép álmokat, alidj helyettem is....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Megbeszéltünk mindent, kibékültünk.
flóra 11

Nagyon helyes!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Na azt hiszem akkor jobb ha most elvonulsz a párodhoz egy nagy ölelésre...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Benó is elment már alukálni...

Lehet nekem is mennem kéne az ágyamba...

Kép

Kép[/
tancsu

De jó,még itt vagy?
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?