Sziasztok!
Erika!
Na, jól megvigasztaltad Bernit!
Berni!
Ne félj! Persze én mondom, aki szintén féltem....
Nekem is végig úgy volt, hogy ha császár lesz, akkor spinális érzéstelenítés lesz. De az utolsó pillanatban amikor már a műtőasztalon feküdtem, akkor közölte a fejemnél az altatóorvos, hogy altatni fognak. Még meg is kérdeztem, hogy miért, de akkor már annyira "sodortak az események" hogy eszembe sem jutott tiltakozni, csak annyit kérdeztem hogy ez ugye nem árt a babának??? Mondta hogy olyan hamar "kiveszik" hogy semmit sem fog kapni belőle. Hálistennek így is lett. Annyiban sajnálom hogy altattak, hogy nem hallhattam meg amikor felsírt, és nem láthattam rögtön a megszületése után. De kb. fél óra múlva, amikor befejezték a műtétet és magamhoz tértem, akkor megkaptam, és akkoris ugyanúgy sírt a férjem szerint. Csak sajnos nagyon kába voltam, szinte nem is nagyon emlékszem a sok nyugtató és fájdalomcsillapító miatt, csak arra hogy bámultam Gesztit és olyan hihetetlen volt az egész.
De én azt mondom, csinálják bárhogyan is, a végeredmény a lényeg: az egészséges gyermek.
Bárány!
Dehogyisnem lehetett volna az első neve is Gesztenye, majdnem végig úgy is volt, hogy az első lesz. De aztán pár nappal szülés előtt mondta a párom, hogy inkább legyen a második, aztán valahogy belementem. De most már bánom, megmondom őszintén. Ugyanis azóta ez van bennem, hogy miért nem lett az első neve Gesztenye, a második meg Virág. Milyen szépen hangzana nem? Ráadásul a vezetéknevünk is G-vel kezdődik. De az Emese már régi "álmom" egyébként, gyerekkorom óta egyik kedvenc nevem, és érdekes módon a páromnak is! Aztán amikor terhes lettem, azonnal ez volt az első verzió, ha lány lesz akkor Emese. Csak közben jött a Gesztenye és ment a vívódás.
Szép nevet választottatok egyébként, a Dávid nagyon elegáns.
Most akkor mikor is szülsz, még mindig a 3-a van beütemezve?
Akira!
Hát ez jó, mi az hogy "normális kislány név"??? Miért a Kyra talán nem az? Miért törvényszerű hogy csak egy Anna vagy egy Katalin lehet normális név? Annyira nem értem én ezt...
Természetesen teszek fel egy képet Gesztiről. A vonalzót most csináltam (a régieket töröltem), ide még nem tudom lehet-e képet tenni, majd még próbálkozom.
Íme a kisasszony, mint komoly mindjártkétéves: