Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timi!Mi újság?Remélem a mensi elkerült!

Kép
rena85
 
 


Rena holnap kiderül. Nem tudom, hogy mi lesz, mert egyenlőre semmit nem érzik. Még éjszaka megjöhet. Majd holnap megírom, hogy megjött, vagy nem.

Te most hol tartasz? Most mit csinál a doki veled?

Encike azért nehogy megunjátok egymást apával.

MARIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
timejka
 
 


Timi!Nagyon remélem,hogy nem jön meg neked!
Nekem most kell valamelyik nap megjönnie.Egyenlőre várjuk a szövettani eredményt ami remélem holnap készen lesz .Majd írok,hogy mi lett.

Kép
rena85
 
 

 
 

Csajok ugy csináljuk, hogy ne jöjjön meg!!!
Nekem elvileg 23.-án lesz pé, tehát most adunk bele anyait-apait!
encike 2
 
 


Encike! Hajrá!!!!!!

Kép
rena85
 
 


Szerintem megjön a bajom.

Encike mindent bele.
timejka
 
 


Sziasztok lányok!
A tanácsotokat kérném, mert semmi tapasztalatom nincs ezügyben.
Szóval: 18-án az lh tesztem pozitív volt, 19-én szintén annyira, hogy a tesztcsík erőssebb volt mint a kontrolcsík. Bórzasztóan feszült fájt a méhem, olyan mindjárt eldurran érzésem volt, több órát nagyon kellemetlenül szúrkált, ülni nem tudtam tőle. Ilyet még sosem éreztem, pedig nem vagyok már mai csirke. Ebben a hónapban kezdtem a peteérésig málnalevél, utána palástfű teát és barátcserje kapszulát is ettől a hónaptól szedek. Gondolom ez turbózta fel ennyire a petesejtemet. Délután piros (véresnyálkás) nem barna pöttyözésem volt kb 1órát, még ilyet sem tapasztaltam sosem, gondolom ez volt a tüszőrepi, mert azóta sincsen semmi. A méhem megkönnyebbűlt, puha lett, kiváncsiságból megmértem a hőm 37,3 volt. Éjjel lehúzott redőnynél alszom és nem szoktam felébredni, de most felébredtem, autómatikusan mivel azt hittem, hogy reggel van hőt mértem, 36,2 volt, utána időt néztem de csak fél 3 volt, 22kor feküdtem le. Visszaaludtam és szokásos időben fél hétkor keltem. a hőm akkor 36,6 volt mit 4. napja mindig. Izgatott, hogy ez nem lehet, hiszen szerintem volt tüszőrepi és rá egy órára újra mértem és 37 fok volt. Az lh-m még mindig pozitív. Ti milyen hőt írnátok be?

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Szia Huncutka itt is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Timi!Sajnálom!De még nemjött meg,ne add fel!

Huncutka!Sajnos ebben nem tudok segíteni.

Képzeljétek ma mondta a dokim,hogy tényleg endóm. van,jövőhét kedden megyek hozzá akkor megbeszéljük,hogy hogyan tovább.Ma megjött szerencsére nem késett sokat csak 1 napot.

Kép
rena85
 
 


Jaj annyi baj van az emberrel, nem?
Nálam ma kiderült, hogy nagyon magas a triglicerid szint, amit gyogyszerrel kezelni kell, ezek szerint abba marad a project!
ÁÁÁÁ már elegem van.
D.u. megyek dokihoz, majd vele is megbeszélem.
Szerintetek mit csináljak?
encike 2
 
 


Encike légy türelmes. Ha nem gyógyítanak meg, akkor a baba se jön. A cél érdekében kitartást és hallgass a dokira.

Rena remélem hamar rendbe jössz.

Tegnap kellett volna megjönnie, ma teszteltem egy negatívot. Majd csak meg tudom ezen a héten, hogy mi van. De most nem vagyok ideges.
timejka
 
 


kellene szednem antibiotikumot, de mivel babásodni szeretnék, igy nem irt fel semmit. Nincs akadálya a terhességnek, nyugodtan probálkozhatunk. Megbeszéltük a dokival, igy nyugodtabb vagyok, de ha nem sikerül manapság legalább tudom, hogy miért.
encike 2
 
 


Ez így igaz Encike! És mekkora az esély így, hogy babás legyél?
timejka
 
 


Sziasztok!

Timi!Én is remélem,hogy hamar rendbehoz a doki!Remélem,hogy te majd jó hírrel jöszLehet,hogy a teszt még nem mutatta a babát de ott van!

Encike!Szorítok,hogy hamar meggyógyulj és sikerüljön a baba!

Kép
rena85
 
 


Rena még mindig semmi. Én már nem tudom mi van.
timejka
 
 


Timi!Remélem kisbabát vársz!!!!!!Szorítok!

Kép
rena85
 
 


Én is! (szoritok)
encike 2
 
 


Köszi csajok, aranyosak vagytok.

Semmit nem érzek és ez a szörnyű.

Mi van a Marikával? Nagyon eltűnt.
timejka
 
 


Timi!Nem tudom mi lehet a Marikával de én is nagyon hiányolom!

Kép
rena85
 
 


Azért hetente, kéthetente jelentkezett, most meg semmi.
timejka
 
 


Hát igen.Remélem nincs semmi gond vele!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok csajok!Rena,Encike,Timi!Én nagyon szorítok nektek,minden nap bekukkantok,hogy mi is van veletek :!: :!: Úgy emlékszem,hogy Marikának most vizsgái vannak,és szerintem ezért nem jön!Nagyon drukkolok neki is :!: Puszi mindenkinek:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Kriszti!Köszönöm,hogy szorítasz!Igen én is emlékszem arra,hogy vizsgái vannak de a multkor amikor vizsgázott akkor azért néha benézett.Remélem ha levizsgázott visszatér hozzánk!

Kép
rena85
 
 


NA csajok érkezik a mensi. Ma megyek clostit iratni.
timejka
 
 


Timi!Sajnálom!Jól teszed,hogy iratsz clostit!Legyen sok nagy petécskéd!!

Kép
rena85
 
 


Majd beszélek a dokival, hogy esetleg nem kellene-e valami más vizsgálat, hogy kiderüljön az oka annak, hogy nem jön a baba. Ez jobban idegesít, mint az, hogy nem jön a bébi. Azt mondta a kisfiam ha kislányunk lesz, a neve legyen Ká. Dzsungel könyvét imádja a Bence és abba van a kígyó. Bár gondolom ezt ti is tudjátok.
timejka
 
 


Timi!Igazad van,elküldhetne valami vizsgálatra,hogy megnézzék minden ok e!Elhiszem,hogy idegesít,de remélem nincs semmi baj!De aranyos,legyen Ká a neve, biztosan meg tudtad vólna enni amikor ezt mondta!

Kép
rena85
 
 


Hali!
Tegnapi lh erösödött az elözöekhez képest. Reggeli hő 36,7, szerintetek kerülget pé? Ma vok 17. cn-on. Este is és ma is volt akcio.
encike 2
 
 


Encike!Megnéztem a hőmérős görbéd szerintem ma van a pé.-d és ha tegnap és ma is akcióztatok azt nagyon jól tettétek mert pont elkaptátok a kis petécskét!Drukkolok! :wink:

Kép
rena85
 
 


Érzem is, hogy forroság önti el a hasamalját. De akkor miért 14.-ére lökte be?
Basszus tök boldog vagyok!!! Most csináltam lh-t és a 2. csik sokkal erősebb. Ilyen még nem volt!!!
encike 2
 
 


Sehol senki? Mindenki eltűnt?

Rena mi újság veled, hol tartasz, baba?

Encike ugyanezt a kérdést felteszem neked is.

Jövő héten pénteken megyek uh-ra, megnézzük a tüszőcskéket. Megkérdezem az inszeminációról a dokit.

Képzeljétek el, múltkor tiszta kettyós voltam, amikor megjött a bajom, párom kérdezte, hogy mitől vagyok bolond, majd megkérdezte, hogy elmenjen-e megint vizsgálatra.

Szerintetek normális az én párom? Egyszer így beszél, utána meg úgy. (Én se vagyoknormális, a fogalmazásom ma nagyon nem megy)
timejka
 
 


Sziasztok!

Timi!Voltam a dokimnál neki nincs engedlye az endóra gyógyszert írni ugyhogy Pestre kell majd járnom.Na de mindeggy csak legyen már gyermekem!Remélem szép nagy tüszőid lesznek!Jó ötlet,hogy rákérdezel az inszemre hátha az hozza meg az eredményt!Örülök,hogy a párod most már másképpen gondolkozik!Remélem most már nem gondolja meg magát és melletted fog állni mindenben!

Kép
rena85
 
 


Köszi a kérdést, jol vagyok. 2 hét mulva nem kéne piri. Minden tőlem telhetőt megtettünk, várjuk az eredményt. Közben kutakodom, hogy mivel öljem ki a bacikat. Az ezüstkolloid nem ajánlják terheseknek, igy marad az Aloe.
encike 2
 
 


Rena a cél érdekében mindegy, hogy hova jársz gondolom.

Encike hajrá, akkor nem lesz piri.

Tegnap barátnőm rákérdezett a páromra, hogy most mégis akar babát, és azt mondta a párom, hogy sokat gondolkodik rajta, szeretne ő is, de fél, hogy hogy fogunk megélni. Kislányt szeretne, mert már van egy fiunk. Tök mindegy mi lesz, csak már legyen.
timejka
 
 


Timejka!
Mit dolgozik a párod? Nem biztos a munkahelye vagy mitől fél?????
encike 2
 
 


Encike a munkahelye nagyon stabil. Az én fizetésem kiesne, sokkal kevesebb lenne a pénzünk és ettől fél. Ő nagyon anyagias, vagy minek nevezzem.
timejka
 
 


Hát igy babát vállalni???? Én is jelenleg gyest kapok, persze észrevesszük, de a baba érdekébe, ezt vállaltuk.
Hátha jo utra tér.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Timi!Örülök,hogy a párod már jól áll a babához!Most már szerintem ő is nagyon szeretné mert külömben nem mondta volna,hogy sokat gondolkozik rajta!

Hétfőn megyek Pestre,remélem bíztatót mond majd az ottani doki!

Kép
rena85
 
 


Encike hogy így babát vállalni?
Minimálbérre vagyok bejelentve és azután kapnám a gyest, vagy gyedet. Ha rendesen be lennék jelentve, akkor jó lenne. A baba érdekében mindent.

Rena kíváncsian várom, hogy mi lesz Pesten.
timejka
 
 


Én is minimállal voltam papiron, és igy is bevállalunk még 3.-at.
Azért igy irtam, nem rossz szándékbol, ne haragudj, de akkor életed végéig a nincstelenségről hallgatnád a párod. Várd meg mig ő magátol nem mondja, hogy most!!!
Mégegyszer ne hari!!!
encike 2
 
 


Encike nem haragszom! A párom már mondja másoknak is, ha kérdezik tőle, hogy dolgozunk a 2. babán. Most van másodállása, aminek persze nem örülök, mert nem tudom így, hogy lesz baba, meg a Bence miatt is, jó lenne ha többet lenne vele, velünk.

Nem vagyok besz...va attól, hogy hogy fogunk élni ha lesz tesó, boldogan, mert itt lesz a tesó végre. Már nagyon várom.
timejka
 
 


Na ez az Timi4 Az már jo, ha a párod másnak is emliti.

Nekem a reggeli hőm ismét 36,8.
encike 2
 
 


Encike már hónapok óta tervezem, hogy hőmérőzök, de eddig még nem jött össze.
Most ebben a hónapban kicsit izgatott vagyok, hogy lesz-e tüszőm, mnyh elég vastag lesz-e. Valószínű az tett be, hogy a párom haverja mondta, hogy ők is rajta vannak a 2. babán (a csaj egyébként eddig nem akart) és tuti, hogy ők is megelőznek. Tudom nem szabad ilyenen agyalni, mert az nem jó.
timejka
 
 


Timi!Nem fognak beelőzni!Legyél optimista! :D

Kép
rena85
 
 


Rena most valahogy megint kicsit ideges vagyok, hogy mikorjön a baba. Most találkoztam a volt dokim aszisztensével és mondta, hogy clostitól terhes lett egy nő és hármas ikreket vár. ez nem semmi.
timejka
 
 


Bizd magad a természetre!
Már effelé hajlok én is. Elfogyott az lh, és nem is veszek többet. Málnát nem iszom csak a palástot. Épp a hőm még mérem és ennyi. Már beleuntam ebbe a programba, hogy apának is mondjam most gyere, mert van pé. NEM és kész. Elegem van.

Tegnap medencéztünk, sátraztunk az udvaron. Remek idő volt!
Ja a hőm ma megy lefele. Szoval nem tom lesz e baba!!!???
encike 2
 
 


Szisztok!

Timi!Hát tényleg nem semmi,hogy ikrei lesznek,főleg 3.-as ikrek!Ne idegeskedj szerintem is az lenne a legjobb ha próbálnád magad rábízni a természetre.Tudom,hogy ez nagyon nehéz mert minden gondolatod a baba körül forog.Nekem is!Csak annyit tudunk tenni,hogy próbáljuk valahogy elterelni a gondolataink meg nem mérjük a hőt se lh teszt se semmi,ahogy Encike írta.

Encike!Remélem azért pozitív hírekkel jösz majd!

Kép
rena85
 
 


Jaj, Rena hányszor akartam már pozi hirekkel jönni!!!
Most megmértem a hőm 37.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Encike!Nagyon jó a hőd!

Timi!Ma kiderült,hogy csak úgy lehet kezelni az endóm,hogy 3 hónap mesterséges klimaxot idéznek elő szurival.Sana! :( Ez az én szerencsém!Legközelebb ősszel tudunk próbálkozni.Addig remélem,hogy mind a ketten babások lesztek! :wink: szorítok!

Majd azért sürün benézek,hogy mi újság van veletek!

Kép
rena85
 
 


Rena és addig próbálkozni se lehet? Ez szomorú hír.
Biztos, hogy csak így lehet kezelni?

Próbálom magam a természetre bízni, csak telik az idő és öregszem.
timejka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: