Új privát üzeneted érkezett!

Ditulika: tök igazad van gyereknevelés ügyében (internet, csak ha kész a lecke és rendrakás), és abban is tök igazad van , h a szülőknek kell elmagyarázni, h a gyereknek hogy kell viselkednie az új pótszülőkkel!
egy munkatársnőmnek a párjának van egy 4 éves kisfia, anyucinak nincs párja és a kisfiút teljesen a munkatársnőm ellen hergeli. h ő milyen gonosz, rossz, ő választotta szét őket stb.... és akkor a gyerek még csak 4 éves, igazából szegény fel se tudja fogni a dolgokat! és ráadásul a kisfiú teljesen el van kényeztetve, mindent megkap, mindent megengednek neki stb.... szegény munkatársam vért izzad, mikor ott van a gyerek, náluk is sok a probléma, pedig ő is csak a gyereknek akar jót! szóval nagyon nehéz helyzetek vannak! ráadásul ott a pasi kijelentette, h nem akar ő több gyereket, pedig a munkatársnőm szeretne nagyon, de képes lemondani a gyerekről is a párja kedvéért! (amit mondjuk nem teljesen értek, pedig ott nincsenek egészségügyi problémák, egyszerűen a pasi nem akar és kész!)

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,
néztél esetleg valami helyet azon a kávéházas oldalon, amit küldtem? Mert akkor valamikor elnéznék arra, ha van tipped.

i.kata
 
 


Moncsi
Olyan érdekes, hogy valaki valakivel mindig egyformát, vagy hasonlót produkál egy-egy ciklusban!
Pl. egy napos mensik, tényleg és erre mit mondott a dokid?

Az én hőm ma reggel 36,2 volt kicsit visszatettem, mert gondoltam ez nem létezik, lassan kihülök, de csak 36,4-re sikeredett erőltetnem. Úgyhogy szeritnem ha valaki tőlem várta a csodát most, hát sűrgőssen nézzen más alanyt erre, mert itt aztán nincs baba ilyen hőeredménnyel! Piri viszont nálam sem jelentkezett, pedig elvileg ma kéne, viszont ha attól számolom, amikor felment a hőm, akkor pedig hétfőn telik le a 14. nap!

Valahogy hozzád hasonlóan most én sem görcsölök ezen, várom a "műtét"-et (a párom így hívja az inszemet) és ha addig még összejön, akkor örülünk, ha nem akkor majd a "műtéttel"! Már csak egy ciklust kell végigcsinálnom, ha minden igaz, és utána belevághatunk!
Kivi vagyok milyen bogyókat kapok majd, mert hogy nem clostit az tuti. Aztán ki tudja.

dita75
 
 

 
 

Czinkicsek!
Ez is bizonyítja mennyire nem vagyunk egyformák, és ez így jó!
A másik pedig, hogy általában az szív nagyokat aki csak jót akar, ezt már megfigyeltem! :roll:

Viki!
A vonatod a Keletibe vagy a Nyugatiba fog érkezni?
Mert ha a Keletibe akkor nem is a Nyugatinál kellett volna a helyet nézni, nem? Én már belezavarodtam! :oops:

Más nem felülünk mi is az IC-re viszünk elemózsiás kosarat, csak az üléseket kell valahogy összetolni. Viszünk csavarhúzót is, ezen ne múljon, kicsit "átlakberendezzük" a vonatot!

Kata
Ebben te vagya szakértő! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Viki, Dita,

barnázásra azt mondta, hogy az a hormon megvonás miatt van, de nemsokára meg fog jönni mert látszik az uh-n.
AZ 1 napos mensi meg egyszerűen nem jutott az eszembe, de lehet, hogy írok neki e-mailt, mert megadta az e-mailcímét, hogyha bármikor kérdésem van akkor nyugodtan írhatok neki, mivel telefonon csak nehezen elérhető.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: ti nagyon jól csináltátok!!! nagyon ügyesek vagytok!!! de ehhez 4 ember kell + a gyerek!!

Kata: nem néztem meg! :oops: de körbekérdezek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic mindenben egy nagyon ügyes csajszi!
És még kérdezi, hogy mit eszik rajta a férje! :roll: :twisted:

De rendes ez a doki, még emilt is ad, ha kérdés van!
Az én dokimról azt hallottam, hogy a saját telefonjáról vissza is hívja a nem fogadott hívásokat, pedig tisztában van vele, hogy "csak" egy betege kereste. Tisztelem emiatt, mivel sokszor nekünk is kellemetlen egész nap telefonálgatni, hisz tudjuk mennyi dolga van. A vonal túlsó végéről nem tudhatjuk, hogy épp műt, vagy épp betege van! :?

dita75
 
 


Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés, mert csak beugrottam valamiért a munkahelyemre és már megyek is tovább....

Szóval, nyálkahártya 8mm, a jobb és bal oldalon is 4-4 db tüszőt látott 6-9 mm-eseket. Hétfőn újra mennem kell UH-ra, és lesz megint vérvétel is. Megnövelte a szuri adagomat is 3-ról, 4-re (reggel, és este 2-2). Egy kicsit meglepett, hogy csak ennyi, mert máskor 1-re is volt már 5-6 tüszőm, bár most ugye leállították a hormonjaimat a Decával, és lehet, hogy most nehezebben tértek
magukhoz, illetve az előző hónapban nem volt stimuláció, ami kihatna erre a hónapra is. :roll: Mindegy a lényeg az, hogy amit visszaraknak majd az(ok) az embrió(k) bent is maradjanak 9 hónapig! :lol:

Otthonról visszaolvasok majd, de nagyon köszönöm a drukkokat!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ma csoda történt a kórházban. El akartam szaladni a mellékhelységbe, és összefutottam a dokival. Így kb. 5 percet vártam rá összesen. Ilyen még nem volt. :lol:

A lényeg: ezt a hónapot kihagyjuk, és megcsinálja az átjárhatóságit. Azt mondta, ha már tudom, hogy mikor van a ciklusom 8-10. napja, akkor hívjam, és keres helyet, megcsinálja. Amúgy a röntgen miatt kell kihagyni a hónapot? Spontán sem lehet próbálkozni?

Amúgy az én szüleim is elváltak öt éves koromban, apukám újranősült, és anyukám, a testvére, nagymamámék mindenki ott táncolt a lakodalomban. Sőt, anyu testvérének a férje adta el éjfélkor az új menyasszonyt. Azóta is jóban vannak az új párokkal, volt, hogy az új házasságból született tesóm nálunk aludt, mert épp csak mi tudtunk rá vigyázni, soha nem volt kérdés, hogy mikor megyek, vagy mikor nem. A bírónő állítólag meg is kérdezte, hogy tulajdonképpen miért is akarnak elválni? Annyira szülő és új partner függvénye szerintem az egész. Látom a barátnőméknél, mert náluk meg teljesen a fordítottja a helyzet. Fújnak egymásra, a gyerek meg nem érti.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jajj bocsi, tudom, hogy én akartam a témát lelőni, de közben a kolléganőmmel is kitárgyaltuk a délelőtti párbeszédet, és eszembe jutott valami, hogy én már igaz 17 éves voltam amikor anyuval elköltöztünk a nevelőfateromhoz, de az sem egy olyan kor amikor könnyen szót lehetne érteni egy gyerekkel, diszkó, fiúk, ilyesmi!
Anyukám új férje nagyon rendes volt, és mindenre amire megkértem szó nélkül csinálta nekem. Nem hisztizett sosem, anyunak vázolta fel a kéréseket velem szemben, anyu nekem továbbadta, hogy mik az elvárások és én annak megpróbáltam eleget tenni. Persze nekem sem mindig sikerült!

Egyszer talált nálam egy verset amit nem én írtam ugyan (régebben írtam mindennap egyet) de tetszett a stílusa, és a sorokból arra következtetett, hogy nem érzem magam jól az új otthonomban! Akkor valahogy megváltozott bennem minden.
Pedig előtte bántott, hogy a saját gyerekére nem szólt rá amikor meglátta, hogy fogkrémmel ragasztotta fel a posztereket a szobájába én még cellux-szal sem tehettem meg. Jó végül kiharcoltam magamnak. :wink:

De az annyira jól esett amikor megkérdezte félve anyutól, hogy én nem érzem jól magam itt nálunk? Pedig tényleg nem volt leányálom, mert a két lánya elég undok volt velem, és a szeretett anyukámból is olyan keveset kaptam, hogy na, de elfogadtam a helyzetet, mert láttam, hogy anya boldog, és akkor én is az vagyok! Persze mint mondtam én akkor már 17 voltam, és lány!
Egy kiskamasz fiúnak csak saját maga fontos, ha a saját szülei nevelik, ha nem! Ráadásul a mai gyerekek is teljesen mások mint mi voltunk, meg a nagyanyáink! :roll:

dita75
 
 


Ditulika: ez tökéletesen igaz!!! sajnos! :cry:
Ráadásul a mai gyerekek is teljesen mások mint mi voltunk, meg a nagyanyáink!


Némóka: mennek a drukkok!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Némóka!
Szuper! Ja és ott marad 9 hónapig, ez tuti! :wink:

Linacska
Te is ügyes voltál.

Nagyon jó kis történet, szeretem az ilyet, és nem akartam mondani az előbb, hogy az ilyen dologhoz kis inteligencia és tolerancia szükségeltetik ami sajnos nem minden emberben van meg!
:roll:

Én el sem tudnám képzelni, hogy egész nyáron máshol legyen a gyerekem, és még a telefont se emeljem rá, meg ha már hétköznap dolgozom és nem tudom nyári szünetben hová tenni akkor az a minimum, hogy legalább a hétvégén vele vagyok! :roll:
Nem véletlenül akarta az apja, hogy velünk éljen a gyerek, ő sem tolerálja az anyuka nevelését, meg ezt a lepasszolást.
Nyáron pl. mindig kocsival kellett hazavinnünk, mert a kedves anyuka nem volt képes hazakeveredni a Balatonpartról este 1/2 8-ra, amikor a gyerek busza befut. Egyszer az apja megkérdezte tőle mérgében hogy este tízre jó lesz ha hazaviszem? Kedves anyuka azt gondolta, hogy komolyan mondja és rávágta, hogy JÓ! :roll:

dita75
 
 


Hoppárézimi! Én ma még nem is ettem! :shock:
Nem csoda, hogy korog a pocim! :shock:
Mentem kajálni!
Délután megyek a progi-eredményemért.
Kielemeznétek majd nekem? Nagyon izgulok, hogy milyen lesz!

Linácska
Azt akartam megkérdezni hogy végül melyik tipusú átjárhatóságid lesz, mert abból is van többféle!

dita75
 
 


Dita,
síma egyszerű röntgenes kontrasztanyagos. Rákérdeztem az UH-sra, de a doki azt mondta, az csak papíron létezik, 70.000 Ft hozzá a kontrasztanyag. Pedig több magán Uh labor hírdeti. Na mindegy. Csak azt fájdalommentesnek titulálják.

A röntgenes amúgy mennyire fáj? Vagy milyen jellegű fájdalommal jár?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Engem altattak, és amikor felkeltem fájt, de inkább kellemetlen volt, mert úgy éreztem magam mint aki egy vájling bablevest megevett! :roll: Ez jó pár napig végigkísért! A hasam is kétszeresére dagadt a gáztól. :shock:

dita75
 
 


Linácska: nem kell félni! vkinek egyáltalán nem fáj, vkinek csak kellemetlen, de ha el van vki záródva és kitisztítják, az kicsit fájni fog.
nekem is volt, és én nagyon parás vagyok + nagyon nehezen bírom a fájdalmat, de teljesen elviselhető volt! pedig nekem felrakták a katétert, és úgy kellett átmennem egy másik épületbe a saját lábamon a röntgenhez! most már utólag csak nevetek rajta! ott feltöltötték a kontrasztanyagot, az feszítette a pocim, de nem volt vészes. én ahhoz hasonlítanám, amikor teleeszed magad és nem tudsz se pukizni, se kakilni és görcsöl , csikar a hasid. én utána kaptam a popsiba egy görcsöldót, és az szerintem kellett is! de teljesen kibírható!
és nem csak papíron létezik az uh-s, mert magánba én is csináltathattam volna 40ért, de az nem is olyan jó! mert ha van egy kis elzáródás, az csak a kontrasztanyagos - röntgenessel oldható meg, uh-sal nem!
és nem kell kihagyni 1 hót, sőt! ilyenkor állítólag nagyobb a teherbeesési esély (még 1-2-3 hóig érvényes!) , mert jobban kitágulnak a petevezetékek. szóval ovu előtt csinálják, h lehessen akciózni spontán v megcsinálják az inszemet! :wink:
szóval nó para! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinkicsek!
Ezek szerintem még nem alszol? :wink:

Én reggel óta adatlapokat töltök oly vidáman, hogy már legalább 5x elaludtam volna ha csend lenne, de ezek a rohadt papagályok sikoltoznak egész nap, az hátsó ara papagály egyfolytában kiabál, hogy a "KURVA ANYÁDAT" !!! Nem győzzük visszakiabálni, hogy a tiédet! :shock:

dita75
 
 


Sziasztok!

Lina!

Nekem is volt két röntgenes átjárhatóságim, de egyáltalán nem fájdalmas. Czinkicsek jól mondja, nem kell kihagyni azt a hónapot a próbálkozással!
Apát isten éltesse szülinapja alkalmából!

Bumi!

Sajnálom a vizsgát :( A talit még jobban :(

Monic!

Szóval akkor lombik? Azért a dokid tényleg megemlíthette volna a petevezeték-szűkületet a vizsgálatnál :evil:

Ancsi!

Nekem is elküldöd a neved priviben? Köszi!

Dita!

Drukk, hogy mielőbb meglegyenek az eredmények, és persze, hogy tökéletesek legyenek!

Némóci!

Kis petesejt-gyáros! Ez nagyon szép eredmény ám! Tökös kis kölkök lesznek belőlük, ez tuti!

Olyan szerencsés vagyok, az én szüleim példás házasságban élnek 50 éve lassan.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Dituli: nem még nem alszom!! :lol: és ma 16kor léphetünk le!! vááááááááúúúúúúúúúúúú:o csak sajna-bajna mehetek haza gyalog (mármint busszal) , mert a párom a balcsira ment dolgozni egy fotósfesztiválra. ráadásul jól bevásároltam a piacon zöldségből, remélem hazabirom vinni!
uh most alvás az asztalra dőlve elmarad! a buszon meg állva csak nem fogok elaludni! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Évi: vagy puncisok!!! :lol: v ilyen is és olyan is, mint Szilváéknál! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Hazaértem, és visszaolvastam ebéd közben.

Köszönöm nektek a drukkokat! :D

Linácska,

Ügyes voltál, hogy ilyen hamar végeztél! Nem kell félni a hsg-től nem olyan vészes, nekem egy erős mensigörcsre emlékeztetett amikor feltöltöttek.
Valaki otthon marad a lombik stimuláció elejétől, de én majd csak a beavatkozások napján, és a transzfer után 3-4 napig leszek csak otthon, mert nincs aki helyettesítsen. Meg amúgy is nyugis a munkahelyem, és ülök egész nap a fenekemen, vagyis nem kell attól félnem, hogy kiugrálom magamból a babákat. :wink:

Ancsi,

Igen, lehet hogy találkoztunk már! :wink:

Dita,

Nehéz ez a gyerek kérdés! A férjemnek is van egy lánya, és ott is voltak problémák, de szerencsére idén már 20 éves lesz, így már csak távoli rossz emlékként jut csak néha eszembe. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Czinki, a tököst nem úgy értettem, hogy fiúk, hanem, hogy stramm, belevaló kölykök lesznek. :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Czinki,

A vegyes-páros nagyon tetszene nekem is! :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Czinkicsek!
Csak óvatosan a szatyrokkal!

Évi!
Grat. a szüleidhez, és tényleg szerencsés vagy!
Még egy kis szerencse és jön a kistesóka is! :wink:

Némóka!
Neked meg a vegyespáros! :wink:

dita75
 
 


Képzeljétek hétfőn találkozni fogok Nellikével az UH-on! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka: akkor megy az extra drukk a vegyespároshoz!!! :wink: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


SZiasztok,

Nemone,

hajrá ikrek! :wink:
Ha találkozol Nellikével megmondanád neki, hogy pusziljuk és szorítunk neki?

Dita,

megjött? Nagyon sajnálom, az új vonalzód és az avatarod viszont állati aranyos. :wink:

Valaki küldjön nekem is pirit, mert amióta arra várunk, hogy megjöjjön annyira semmi sincs, hogy még a barna is elmúlt. :roll:

Czinki,

azért óvatosan cipeld haza a zöldségeket! :!:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némóka!
De jó! Pusziljuk őt! És sok-sok drukkot küldünk neki is!
Aztán ügyesek legyetek, és erősítsétek egymást! :wink:

Most jöttem meg a motorozásból. Kb. 17 éve motoroztam, akkor is csak hálul.
Az adrenalinom az egekben van, és majdnem nekimentem egy oszlopnak, de azért tök jó volt. Holnap kimegyünk az erdőbe gyakorolni elvégre én kaptam a mocit, meg kell tanulnom biztonságosan menni vele. Holnap legfeljebb nem oszlopnak hanem egy fának megyek neki. Kell valakinek kandallóba tüzelő? Elrendezem hamar!
Apa meghozta mocikámat rajtam persze egy miniruha volt, de nem érdekelt rohantam hogy kipróbálhassam, alig néztem ki hülyén:
Egy robin száguldozó örült akinek a nyakában van a ruhája!
Na pá, megyek még egy pár kőrt!

dita75
 
 


Monic
Még csak barna, de az rendesen! Nem is érdekel igazán!
Még egy ciklus és ha minden jól megy mehetek inszemre, addigra a Gynevac is elfogy. Tiszta leszek mint a hó!
Most leköt az új mocim.............. nem is vettem észre, hogy barna van, meg nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert a reggeli hőm alapján sejtettem hogy ez lesz..... :roll:

dita75
 
 


Monic!

Én szívesen indítom hozzád a mensimet, ha elfogadod :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi,

örömmel elfogadom :wink:
Sosem gondoltam, hogy ennek egyszer örülni is fogok :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


DIta,

Motort kaptál apától? Ez aztán az ajándék, látod-látod szeret ez az ember téged :wink:
és mi a helyzet a véreredményeddel? AZt kérted, hogy elemezzük ki, de hol van?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nincs még meg a véreredményem!
Ahhoz képest, hogy egy hetet mondtak menjek a jövő hét végén, az már két hét még testvérek között is! :twisted: :roll:

dita75
 
 


JA és szerintem magának vette, csak alibiből mondja, hogy nekem, elvégre még jogsim sincs rá, de azért itt a környéken mocizok vele.
Persze ha tankolni kell majd akkor az én mocim lesz! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Ok, akkor nem félek az átjárhatóságitól. Nekem azt mondta a doki, hogy ezt a hónapot ki kell hagyni. De legfeljebb próbálkozunk spontán, vagy rábeszélem az inszemre mégis. Sajnos ugye kiskatonák nem jutnak sokáig (csak tudnám miért nem), inszem nélkül lehet, hogy nincs esély.

Dita,
eddig én is csak hátul motoroztam, de elég is volt.

Na megyek, még 7,5 kiló hús vár az összevágásra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

jó húsvágást, és nekem is röntgenes volt az átjárhatóságim és még abban a ciklusban KÖTELEZŐ volt a szex, mert nagyon megnő a teherbe esés valószínűsége. Úgyhogy a helyedben öszebújnék apával :wink:

Dita,

ezek a férfiak :lol: :lol: :lol:
A párom új autója az én nevemen van, de gondolhatod, hogy mikor használhatom... Majd ha piros hó esik :lol: :lol: :lol: (amúgy ma használtam kétszer is, mert kénytelen voltam, az enyém még szervizben...) :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lina
Boldog szülinapot apának, és jó munkát neked!


Monic
Én is átküldeném neked a pirimet, szerintem holnap reggel már aktuális lesz, érdekes módon most fáj a pocakom, megéreztem már tegnap a jövetelét, pedg nem szoktam!

dita75
 
 


Nekem is azt mondta a dokim tavaly a lapar után, hogy most három hónapig le se másszak apáról mert úgy kivagyok pucolva belülről, hogy a patyolat megirigyelne!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, Ancsi, Viki, Mara és valahány név a naptárban?????????????
Ja Mara elutazott nem? Valamit rebesgetett, hogy hétvégén nem lesz netközelben!

dita75
 
 


Jó éjt lányok, látom mindenki lelépett én is ezt teszem!

dita75
 
 


Sziasztok!
Közben én megjöttem. És nem törtem össze se magam, se mást. PEdig olyan dugó volt kifelé a vérosból, hogy az autópála bevezető szakaszán csak 60-nal lehetett menni 130 helyett. És persze minden fel van túrva. A GPS nem győzte újratervezni az útvonalat. Most már Graphisoft díjas tanár lettem. :) Most már csak egy munkahely kellene náluk, de az önéletrajzos levelemről még csak visszaigazolás se jött, hogy olvasták :(
Nem tudtam időpontot kérni reggel az endokrinológushoz, mert foglalt vol végig, amikor nem, akkor meg már más doki rendelt, és elhajtott, hogy hívjak másik számot, vay hívjam ez csütörtökön. Pedig 3 helyen is megnéztam, és a szám amit hívtam az időpontegyeztetős.... na mindegy. Hívom csütörtökön....
Most elteszem magam, mert hulla vagyok...
Csóközön mindenkinek!
Pá!

hofeherke
 
 


Mara,

gratulálok a díjadhoz!!!!!!!!!!!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csináltam reggel még egy tesztet, mivel nem jön meg. Mondjuk lehet, hogy a Duphastontól???
Éjszakára használtam tampont, és egy nagyon pici barna azért volt rajta.
Na mindegy. Szóval ez 25-ös teszt, és mintha lenne rajta második vonal. De nem tudom, hogy csak odaképzelem, vagy ott van. Apa is azt mondta, hogy lát valamit. Hát kíváncsi leszek. Bele egyátalán nem élem magam.
http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Linácska,
nagyon szorítok, hogy erősödjön a csíkod :lol:

Némóka,
szuper, mennyi tüsző?! :lol: Aztán elég lesz ám, ha 8,5 hónapot lesznek bent, mert 2 hetet már bent töltöttek a petefészkeidben :wink:

Mara,
gratulálok a díjhoz! A jelentkezésedet tuti elolvasták, csak nem küldtek visszaigazolást. Sajnos nagyon sok helyen ezt csinálják...

Az én szüleim elváltak 7 éves koromban, aztán 13 éves koromban összeköltöztek, de csak barátként, aztán apum megint elment 19 éves koromban. Minután elment, volt párhónap "fasírt", de amúgy nagyon szeretik és tisztelik egymást anyummal, és ha nem is napi kapcsolatban vannak, de mindig kérdezik tőlünk, mi van a másikkal és ha van valami, akkor hívják is egymást, pár hete húgom szülinapján anyuék is ott voltak. Szóval mi jól megvagyunk, és a szüleim együtt neveltek fel minket még akkor is, ha külön voltak.

Mi tegnap unokatesóm esküvőjén voltunk, de nagyon gagyi volt. Pedig pénzük is van, de unokatesóm nagyon nem foglalkozott az egésszel. Basszus lenvászon nadrágban és ingben volt... Pedig a menyasszonya szépen fel volt öltözve. Egy olyan különteremben voltunk, ahol 0 oxigén volt, úgyhogy korán leléptünk.

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Linácska!

Drukk drukk! Nem teszel fel képet a tesztről?
20150601134430
 
 


Viki,
nem hiszem, hogy fényképen bármi is látszódna.
Most már biztos, hogy van ott csík, ahogy így szárad, de azt nem tudjuk eldönteni, hogy csak átlátszik a hely, ahol csíkosodni kellene, vagy tényleg csíkosodott, annyira halvány.

Amúgy az lehet, hogy a Duphastontól nem tud megjönni? Mondjuk anno utrogestan mellett is megjött, szóval gondolom ha akarna jönne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Mara,

Gratulálok a díjhoz! :D

Kata,

Oké, megegyezhetünk a 8,5 hónapban is! :wink: :lol:

Dita,

Sajnálom, hogy megjött, :cry: de most már tényleg egyre közelebb van az inszem ideje, az tuti sikerülni fog!

Linácska,

Csak nem garatulálhatok? Pár nap múlva mindenképpen próbáld meg újra! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Linácska!
Nekem duphi mellett mindig megjött. :roll: Vagyis utoljára nem.... :lol:
20150601134430
 
 


Linácska,

micsoda csodás hírekre ébredtem ma reggel!!!
Nagyon drukkolok, hogy erősödjön a csík és hétfőm már ne kelljen menned dolgozni! :wink:

Kata,

lenvászon szerkó a vőlegénynek? Nagyon durva :roll: Vagy csak én vagyok maradi?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki,

köhögés elmúlt már? Mondta a híradó is,hogy most influenza járvány van, vagyis még nem lehet rámondani, hogy járvány de már kezd az lenni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nekem ma sincs még meg a mensim, a barna is elmúlt. Gondolom ha terhes lennék akkor hüvelyuh-n kellett volna, hogy lásson valamit :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: