Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gyorsan bekukkantok, mert valami idióta 12kor nekiállt szétverni a lakását felettünk és felébredtünk!

Megfőztem, most ettünk és megyünk vissza csicsikálni mert hosszú az éjszakás műszak 4 óra alvással!!!!!!!!!

Lányok,úgy félek nehogy megjöjjön a piri csütörtök előtt!!!!!!!!!
Nem szeretném ha halasztani kellene!!!!!Már lelkiekben felkészültem rá! Azért majré még lesz előtte!

Kép
muzsuzska

Tancsu aranyossak voltak a szemészeten, Ezek szerint mindenki sejti hogy Gergő hatalmas lesz!!!!

Kép
muzsuzska

Na megyek aludni, csak ne zörögjenek!
Jók legyetek és pihenjetek! Kép

Kép
muzsuzska

Mindenki alszik?
flóra 11

sziasztok

Zsuzska:jó pihit neked...:)

Flóra:én itt vagyok...:)Páromat megetettem, izlett neki a borsófőzelék és sütöttem hozzá neki pipifasirtot...:)

Kép

Kép[/
tancsu

én is megettem 2 tányérral ma.....D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Megmutattam apának a tökmag kis body-ját és teljesen el volt ájulva tőle..:)
Mondta a pocakomnak hogy tényleg a szeme fénye és vigyázzon magára...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu!
flóra 11

Este kicsit kinézünk a sörözőbe, beszélgetünk kicsit a többiekkel..:)

Reggel menek nagyiért, visszük le falura a rokonokhoz.Szerintem egész nap nem leszek gép előtt, maximum csak este...

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Flóra

Kép

Kép[/
tancsu

Ügyes vagy, fincsi vacsit csináltál. Kép
flóra 11

hogy vagy Flóra?
Fájdogál most is a hasikód?

Kép

Kép[/
tancsu

És külön siker a body! Jó kis meglepetés volt ez Apának! Aranyos vagy, hogy gondoltál mindkettőjükre.
flóra 11

volt olyan is, amire az volt irva hogy édesanya szemefénye, de szeerettem volna apának örömöt okozni vele...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Köszike,most nem fáj. Viszont az a baj, hogy a tüneteim is szűnnek. Pl. egyáltalán nem émelygek, a cicim is enyhébben fáj. Pedig azt olvastam,hogy émelyegni nem kell, az rendben van. De ha a cici feszülése enyhül, az rosszat jelent.
flóra 11

Hát persze,értem én. Ez a lényeg! :wink:
flóra 11

Vasárnap úgy döntöttünk, hogx pihi lesz, csak a kutyit visszük el sétálni és a nap többi részében aktiv semmittevés elsz majd....:)

Kép

Kép[/
tancsu

végülis a papák mindig úgy érzik, hogy ők ebből azért ki vannak zárva. Nem sok mindent tehetnek a baba érdekében ebben az időszakban,esetleg, hogy segítenek a feleségüknek. De valahogy őket is apává kell nevelni, érezzék át a felelősségüket. És ilyen body erre nagyon jó.
flóra 11

Képzeld....

Ma az interneten lebeszéltem egy étkezőgarnitúrát..
4 személyes fenyő asztal és székek és pár hónapos, alig használt, 10 ezerért hozom el.Boltban most akciósan 20 ezer....):):)

Kép

Kép[/
tancsu

Olyan rossz, hogy néhányan írtátok a topikban, hogy az az érzésetek,hogy babás vagyok, nekem is az volt az érzésem, de már annyira elbizonytalanított sok minden,hogy magam sem tudom,mi van.
flóra 11

Ügyi vagyok ugye?

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, az nagyon jó ár! Igazán ügyi vagy. És a fa az mindig fa marad. Bármikor az évek során esetleg sérül, ki lehet javítani.
flóra 11

a pisi-inger az pozitiv...
Az előtej az pozitiv...
A hasgörcs szintén lehet az, mert nyúlnak a szalagok, nekem is igy volt...
Az alvás az pozitiv...
A mindjárt megjön-érzés is pozitiv...

Soroljam még????

De a legfontosabb hiogy te mit érzel, mert a nők ösztönösen érzik....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor holnap kirándultok, vasárnap pihentek. Jól teszitek. Pihizzetek,amíg lehet.Aztán majd jön a baba, a költözködésés a pihiből nem nagyon lesz részetek.
flóra 11

Egyedül azzal nem vagyok megelégedve, hogy a leendő lakásunkban a konyhabútor kicsit vöröses, de mondtam a páromnak, hogy a natúr fenyőt simán lehet bármilyenre pácolni....:D
Remélem nem mondtam hülyeséget vele... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Igazából nagyi miatt lesz a kirándulás...
Sajnos ő lakáshoz van kötve...
Kb 6-8 hónapja nem hagyta el a lakást, igy most levisszük kocsival falura és pár hetet a rokonoknál lesz.
2 éve amputálni kellett a jobb lábát és azóta kerekesszékes....
Eztért volt üres a lakása, ahol mi laktunk, mert a mütéte óta anyáéknál van, ő látja el...

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, tudom Tancsu, vannak pozitív dolgok. De pl. ma azt figyeltem meg,hogy pisilni is kevesebbet járok, mondjuk én keveset is iszom,sajna és most ugye a melegben többet párologtatunk. De most is szomjas vagyok. Iszom is valamit. Nagyon álmos vagyok folyton, ez is igaz. És ma is folyton azt hittem,hogy meg is jött. Fájnak még a cicieim is,de talán nem annyira,mint eddig.
flóra 11

Nehéz a mozgatása, mert anyáék a harmadikon laknak, lift nincs és apa az egyetlen pasi, de neki meg csipőprotézise van igy nem emelhet.Nagyit viszont csak kerekesszékkel emelve lehet lehozni...
Eddig Rolival ketten hoztuk, most már én sem tudok segiteni...Anyával fogják ketten megoldani...

Kép

Kép[/
tancsu

nekem volt egy időszakom, amikor teljesen elmúlt a cicifájás....

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj, szegény nagyikád! Nagyon sajnálom. Biztos jó lesz neki a levegőn. És ki fogja őt addig gondozni?
flóra 11

lassan menek tusolni...ugye nem baj hogy itthagylak???
7 után kisétálunk a többiekhez...

Kép

Kép[/
tancsu

nagyit a sógorához és a sógornőjéhez visszük.Minden évben mondják hogy vigyük le pár hétre, akkor ők látják el...aztán ah telefonál, akkor majd megyünk érte...

Kép

Kép[/
tancsu

Igen? Ez jó hír.

Csak tudod ott a negatív tesztek,meg hogy a doki nem látott semmit. És ez úgy bezavar!
flóra 11

Értem. Azért rendesek,hogy így törődnek,ha csak pár hétre,de akkor is. Legalább addig leveszik az anyukádról a terhet.
flóra 11

Én amikor először mentem uh-ra akkor nekem se láttak semmit.Pedig nekem nem sima hasi uh colt mint neked, hanem hüvelyi és alég alapos volt a doki...
De semmi....:(
A teszben mindig benne van a tévedés lehetősége....az ne zavarjon...

Kép

Kép[/
tancsu

Ha a fa natúr, nincs lakkozva, akkor lehet pácolni.
flóra 11

Hiába mondtam a dokinak hogy pozitiv a tesztem...mnondta hogy ő elhiszi hogy babás vagyok, de akkor sem lát semmit....
Elvileg a hatodik héttől lehet biztosra látni...

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu,nekem is hüvelyi uh-m volt. Ilyen korán még nem csinálnak hasit. De persze csak elkapkodta a doki.
flóra 11

Na,az előtej az még jön. Ez a legbiztosabb jel.Meg a cicifájdogálásés a hasi fájás. Meg hogy nincs menzi.

De akkor is izgatott vagyok,hogy nem látja, meg minden teszt negatív. Majd csinálok mégy egy tesztet,de talán majd hétfőn.
flóra 11

csinálj, de vegyél másik fajtát...

Bocsika de most tényleg mennem kell...
Holnap este jövök...
Szióka

Cupp...
És fel a fejjel...!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Remélem, hogy látni fog valamit, habár szerintem még mindig korán fogok menni. Aznapleszek pont 6 hetes.
flóra 11

Pá, Tancsu.
Jó szórakozást.
flóra 11

Nekem 5hét 6 napnál látta először, de akkor csak a petezsákot, mást még nem..
7 hét 6 naposan volt visszahivásom és akkor már baba volt, meg szivhang...
úgyhogy nyugi!!!

Kép

Kép[/
tancsu

na szióka

cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Én azért még írok,mert aztán már ki tudja, hogy tudok-e jönni. Most a párom elment az én szülői házamra. Ott az apu is, neki ment segíteni. A mai napon kifizette a vevő a szüleimnek a házat,tehát definitív eladták. Viszont közölte a vevő az apuval, hogy a házat lebontják, ami kell esetleg, azt vigye el. Tehát most ezen ügyködnek a párommal.
flóra 11

Köszike Tancsu. Reméljük. Bár sok függ a doki tapasztaltságátólés a gép minőségétől is. De már azt mondtam,ha szerdán sem lát semmit, akkor elmegyek egy maszekhoz uh-ra.
flóra 11

Nos, elképzelhetitek,hogy érzi magát most szegény apu. Mert nem akarta olyannak eladni a házat,aki lebontja. Ez meg nem mondta meg neki előre. Azt mondta, hogy átépíti. 35 éves a ház, nagy, emeletes. Én nem szerettem ott lakni, de amikor meghallottam,hogy lebontják,engem is szíven ütött a dolog. Majd elmegyünk a fiúkkalés elköszönünk a háztól. Fura lesz, hogy nincs meg az a ház, amiben felnőttem.
flóra 11

Hát akkor még az aput képzeljétek el. Neki nagyon fájhat,mert azon a házon kőműves alig dolgozott, csak ő és a barátai,ismerősei. Akkoriban még így épültek a házak. Sok barát építkezett és mindig valakinek a házán dolgoztak, segítettek egymásnak. Így lassan felépült mindenkié. Nem olyan gyorsan,mint manapság,de mindenkinek volt végül háza. Az apu meg egyedülis tervezte a házat,mert építész.
flóra 11

Na,mindegy. Végül is azért csak vígasztalja, hogy most új házat épít az új feleségével és ez a ház már elég jó állapotban van, vagyis közel a befejezéshez. Gondolom karácsonyig beköltözködnek. Még hamarabb is,mert hiszen most ugye kis pénzhez is jutottak, gondolom hamarabb be tudják fejezni.
flóra 11

Holnap megy férjhez a barátnőm testvére. Megyek gratulálni neki. Kicsi esküvő lesz, csak a család és a közeli rokonok.
Ez a csaj most kb.37 éves. Sokáig nem volt barátja, majd a neten összejöttek. 2006 karácsonyán mutatta be a fiút a szüleinek. 2007 karácsonyán bejelentették, hogy összeházasodnak. Tavasszal az eljegyzéskor bejelentették, hogy babát várnak. Aztán szegény csajnak elhalt a magzata a harmadik hónapban. Sajna. De nem csügged, nagyon erős nő. Nagyon egymásra találtak a párjával. Biztos lesz nekik következő.
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?