Sziasztok lányok!!!
Hulla fáradt vagyok, tegnap egy maratoni kerti parti volt nálunk, ma a romok takarítása...de olyan szinten!!!
Itt maradt holmik, amiknek nincs gazdája: kb. 4-5 doboz különböző cigaretta és öngyújtó, 1 db papucs, 2 db napszemüveg, 2 db telefon!!!
Szerintetek mennyire voltunk józanok???
Csak azt bánom, hogy alig tudtam fürödni a hétvégén...tegnap a sok vendég előtt nem akartam levetkőzni, (a pasik mind a medencében voltak) ma meg car az idő...
Merszi-nyugi, nemsokára nekünk is lesznek ilyen "kismamás problémánk" mint Leinek, Wruskának, Eperkének, Kimmának...
Kivárjuk!!! (mondjuk most könnyen mondom ezt ilyenkor nyáron, mert sok a terv, és olyan jól érzem magam!!! De őszintén remélem, hogy ezen a nyáron mindannyiunknak sikerül!!!)
Lei-remélem a párod lassan észbe kap, szerintem ők csak nem gondolnak bele az ilyen dolgokba, hogy te 45 fok melegben, nagy pocival nem annyira akarsz majd augusztusban kiságy után rohangászni...Meg fogja ő ezt gondolni szerintem!!!
(sajna a pasiknak mindent el kell magyarázni, hiába na, másképp működik az agyuk!!!
)
Eperke-gratuálok a jó eredményhez, nagyon jó a kép a babáról!!!
Wruska-akkor most nagy a boldogság a családban!!! (kicsit irigyellek az anyósod öröméért, nálunk a következőképpen reagált a nagy bejelentésre: holnap el tudsz vinni xy-helyre??? Legalább az apósom sírva fakadt...Anyósom meg biztos örült amikor elvetéltem...de nem baj a következő babát nem mondjuk meg nekik, majd ha gurulok, akkor észreveszik!!! Úgy is mindig az én alakommal van elfoglalva, legalább örül egy darabig, hogy mennyire hízok!!!
Ráadásul mindenhol azt hangoztatja, hogy az ő unokája a mi kiskutyánk...és nagyinak hivatja magát a munkahelyén, pedig még nincs unokája...)
Na szóval az enyim egy külön állatfaj, de azért jó látni, hogy a tied normális anyós!!!
Szia
Encike!! Írj egy kicsit magadról ha van kedved!!!
Annus-én is mindig úgy érzem "ez a hónap az"!
Egyszer tutira bejön, de remélem tényleg a mostani!!! Mikor lesz a papi szülinapja???