Új privát üzeneted érkezett!

[quote="zsuzsófi"]N írta:zsuzsófiekünk még nem látszik a bcg helye :( remélem azért fog :)

Zsu

Biztos fog ;) :)

Figyu, Alíz is napi 4-5-ször kakil .. és szépen gyarapodik.
Szerintem azért pótolgasd neki, ha tudod tejcivel, mert mégis jó az, ha megeszi azt a mennyiséget, ami ajánlott neki.
És a tápszert nem fogadja el? Én még ma nem mertem próbálni .. úgy örültem a cumisüvegnek :D ... de holnap lehet teszek egy kísérletet!
És kajci előtt próbálom neki odaadni, amikor éhes ..

Zsuzsa - Köszi a BCG-heg infot :) Alízé olyan, mint ami nemsokára kifkad .. elég horror, ahogy kinéz ..de akkor igyekszem nem megijedni. És akkor mit tegyek vele? Fertőtlenítsem? A dokik ezzel kapcs. miért nem mondanak semmit? Minden lényegtelen infoval tömnek, de az ilyen gyakorlati (esetleg ijesztő) dolgokat kihagyják .. a cumisüveg kérdést is a barátnőm barátnője segített megoldani, aki ugyanebben a cipőben járt .. a védőnő reakciója a "majd ha éhes lesz, elfogadja" volt .. hát köszi .. éheztessem, hogy a számára tök idegen cumit elfogadja .. nagy segítség ..
Na, nem háborgok .. néha tényleg megnyugtató és segítség ez a fórum :)

Kép
szösszenet
 
 


Szöszke,
szedtem a homeos bogyót. Eleinte jó is volt, de most már nem segít. Úgy tudom, hogy azt csak kúraszerűen lehet, úgyhogy muszáj volt abbahagynom. Ma elkezdtem a More Milk-et és persze teázok szorgalmasan. Remélem hatni fog, mert marha drága volt.
Nagyon örülök, hogy találtatok olyan cumisüveget, amit Alíz is elfogad!!!
Az esti mérlegelésnél 4370 grammot mutatott a mérleg. Az előző hónaphoz képest 860 grammot hízott. Végülis az nem is olyan rossz, főleg ebben a tejhiányban. Egyébként továbbra is csak 6-szor eszünk. Lili este olyan 8-9 körül alszik el. Ha tovább fent marad, akkor sem eszik többször, mert olyankor nem ébred fel éjszaka. Én viszont jobban szeretem, ha éjjel eszik, mert akkor több tejcsi is van, mint este.

Lekri,
köszi a tanácsot. Ki fogom próbálni a medela krémjét is.

Kép
emi29
 
 


Emi - Drukkolok, hogy a cickók kövessék Lili igényeit, és használjon a MoreMilk meg a teák :)
Te tápszert adtál már neki, vagy csak a saját tejcsiddel pótoltad?

Kíváncsi lennék kinek hogyan fogadta el a baba a tápszert? Hogyan reagált elsőre?

Kép
szösszenet
 
 

 
 

Hali lányok!

Végre van egy kis időm, hogy írjak is. Beni napközben mostanában max 20 perceket alszik, szóval nem igazán jutok a géphez. Max olvasok, ha a kezemben van a kismanóm. Viszont az éjszakák egész jók.
Mi is voltunk már kirándulni a Balatonon, Beni nagyon jól viselte. :D
Hétvégén is megyünk, vasárnap lesz egy nagyon jó barátunk esküvője Füreden. Kicsit parázok miatta, fogalmam sincs még, hogy hogy csináljuk. Hazajöjjünk vagy aludjunk ott vhol? Nem tudom Beni mit szólna hozzá.
Ma volt Dani ovis Ballagása. Olyan aranyos volt. Mondanom sem kell, hogy végigsírtam az egészet.

Naptej,
nekünk is a BABÉt ajánlotta a védőnő és a gyógyszerész barátnőm is. A nagyoknak Vichyt szoktam használni.

Oltás
BCG helye nálunk látszik, nagy vörös csomó. Remélem nem lesz vele gond. (Lizánál volt sajna)
2. hónapos oltást mi 5én kapjuk. Védőnő szerint nem nagyon szokott mellékhatása lenni. Sokkal jobb ez az új oltóanyag mint a régi volt. Ami mindenképp jó, hogy most már csak egy szurit kapnak.

Szőlő,
Nagyon csodállak a kitartásodért! Remélem kis Mazsival minden rendben lesz, hamarosan tud majd szopizni.
A csecsemősők viselkedése kritikán aluli, én is jól felhúztam magam, mikor olvastam.

Szössz,
örülök, hogy megoldódott a cumisüveg mizéria. Nálunk is kevesebb a tejci este, de szerintem elég neki.
Én egyébként MoreMilket szedek. Még akkor rendeltem, mikor Beni két hetes volt és nem igazán hízott (sárgaság miatt). Nekem nagyon bejött. Elvileg napi 4et kellene szedni, de én csakreggel szoktam 1et. Múltkor, mikor kevésnek éreztem a tejcit átáltam napi kettőre és másnapra majd szétdurrantam. Nem tudom 4nél mi lenne.

Litu,
ne keseregj, nem a szopin múlik, ha nem tápláló a tejed, nem tudsz mit tenni, attól még jó anyuka vagy!!!

Minden baba csodaszép!!!

Csöppke,
örülök, hogy minden OK Dominoval.

Bocsi, hogy nem reagálok mindenkire, de délután olvastam vissza, szóval java részét elfelejtette.

Ercsi merre jársz?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Szöszi, persze odaadom neki az anyatejet, de napközben csak akkor ha 80 alatt eszik, mert nem akarom abbahagyn ia szoptatást. Csa kaz esti etetésnél kap nagyobb adagot, akkor 60-at szokott szopizni és kap mellé másik 60-at. De ezzel is, nélküle is fél négyig alszik...

Ma sem ette meg a tápszert, iszonyatosan üvöltött mikor próbáltam. Megint el kellett altatnom, hogy oda tudjam adni. De tegnap éjjel csak 50-et fejtem, mert hajnalban nem bírtam felkelni, így muszáj volt a tápszer is.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu, köszi az infót, beizzítottam párom, hogy holnap nézzen utána :)

Szössz, olvastad amit a teáról írtam?


Megittam kb másfél deci alkoholmentes sört... kb így vagyok tőle: Kép :lol: :lol:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Csajok, miért van az, hogy etettem az egyik mellemből, megevett 100at, majd le tudtam fejni még 40et és utána a másikból, amiből nem evett szintén csak 40et? igaz feladtam, lehet, hogy valamennyi jött volna még. Nem termelődött még elég az előző szopiból?

Szössz, örülök, hogy megoldódott a cumisüveg. Nekem elfogadta a tápot anno. már szerencsére nem adok neki. Remélem egy ideig nem is kell.

nem bírtam mást felfogni, bocs...:(

lolka_zs
 
 


jó hajnalt :roll: :lol:

ma miután a kicsi minimum óránként keltett éjjel a nagy is úgy döntött, hogy ebből nem maradhat ki és fél 5-kor ébredt :shock: :shock: :shock: ilyet még sosem csinált. Egyszerűen felébredt.nem is, kipattant a szeme és most olyan mintha már napközben lenne :roll: én meg kókadozom :o nincs vkinek vmi tuti visszaaltatós receptje 2évesre?

Kép Kép
celesztina
 
 


Lányok .. örömködni jöttem :D
Alíz a tegnapi bőséges vacsinak köszönhetően este 10-től reggel 6-ig aludt :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem ez most már így marad .. és én is visszaállok erre, mert ma fél 5-től ültem az ágyban kipattanó szemekkel :D
Jah, és fél 5-kor fejtem 40 ml-t mert majd szétdurrantam, és fájt ..
Aztán 6-kor evett 130-at, és lefejtem még maradék 60-at :shock: :shock: Szóval lesz miből pótolni este, ha megint kevés marad addigra :D

Nici
- Most visszakerestem :) KÖszi, megnézem a Savoya gyógyszertárban. Én itt az utcában próbáltam, meg a budaörsi Tescosban :)

Andi - Nah, talán nekem már csak ez a MoreMilk, amit nem próbáltam .. de ha így alakulnak a napok, mint most, akkor egyelőre nem lesz rá szükség :) Örülök, hogy neked bevált :)

Celesztina
- Sajnálom .. nincs 2 évesem, így tippem sincs .. de szorítok :)

Lolka
- Ha 1 mellből szopiztatsz, akkor érhető, hogy amelyiknek kevesebb szabadidő jutott, abból kevesebb jött :) Vagy nem úgy szopiztok?

Kép
szösszenet
 
 


Szösszenet: örülök és grat, hogy így sikerült az alvás Alíznak, ez remek! :D Remélem, sikerül visszaállnod Neked is :wink:

Lau azóta is friss mintha időben kelt volna, hogy csinálja :?: pedig csak 11-től aludt 4:30-ig kb... :roll: Én meg lassan megyek 2. kv-t inni. Közben Julinka is kidőlt, csak Lau pörög :P de megértő, hogy én meg csak kókadozom. Kivi vagyok mikor fog elaludni napközben Nagyon éhes vagyok, de nincs itthon szinte semmi :(

Kép Kép
celesztina
 
 


[quote="lekri"]C írta:lekrisöppke

örülök hogy Dominó szive okés:)

Lörinc meg szépen gyarapszik:)
nálunk megkezdödöt a hasfájás :( :(


Jó reggelt!

Hát nálunk már a 4. naptól tart és egyre rosszabb. :( Az elmúlt éjszakán kemény 1 óra 20 percet aludtunk. Ezt is több részletben...
Hát nem egyszerű...de nekem még hagyján, mert én 'csak' fáradt vagyok, de pici Lóci még szenved is...iszonyat. :cry: Várjuk a fájdalommentes jövőt. 8) :? :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Jó reggelt!

Nálunk is megint megy az ordítás. bánom, hogy nem mértem le. lehet, hogy éhes. csak az egyik mellemből eszik. mikor lesz már ennek vége? volt már iylen és azt hittem túljutottunk rajta. és tuti kevesebb abban a tej:(

igen Szössz úgy eszünk, de most gyanakszom, hogy nem csak amiatt kevesebb:(

Csöppke, Celesztina sajnálom nálatok is mi van:(

Szössz téged meg most irigyellek:)

lolka_zs
 
 


Sziasztok!

Időm semmi...
úgyhogy csak jelt jöttem adni magunkról. jól vagyunk , szépen növünk. 150-170 ml-eket eszik Bogi, hétfőn már 3420 g volt a 2400 g-os születési súlyához képest. voltunk hétfőn a szivzörej miatt kardiológián, hála Istennek semmit nem találtak nála. :D
Bogi jó kislány. Általában reggel fél 5, 5-ig alszik. Este nyolckor, kilenckor eszik általában utoljára. A fejét nagyon szépen megtartja, mondjuk azt már elég régen (doktornő csodálkozott is) már kezd gagyogni ("hg" "hő" és hasonlók) nagyon figyel dolgokra. Van egy plüss csibéje, amivel jókat beszélget és van hogy egy órát is kalimpál neki és gagyog. Egyébként nem korai még??? Azt mondják, hogy később kezdenek a babák ilyeneket csinálni....
és akkor kép: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsika a sok képért, de remélem, hogy megbocsátható, mivel ritkán jövök!

Mindenkinek puszi

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Jó reggelt!

Nagyon jó éjszakánk volt, törpike este 21:15-kor pancsolt majd evett, igaz megint rekordot evett, benyakalt 120-at :) majd csak 4:45-kor kelt legközelebb, 20 perc alatt lezavarta a kaját (80-at), és még alszik :)
Lassan asszem azért kajcsiznia kéne, de nincs szívem felébreszteni, mert olyan jól alszik, ha éhes lenne biztos kelt volna már :roll: :)

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetb]
Nici - Most visszakerestem :) KÖszi, megnézem a Savoya gyógyszertárban. Én itt az utcában próbáltam, meg a budaörsi Tescosban :)

Ja, az nem írtam, hogy nem a gyógyszertár, hanem a herbária :oops: Bocsi :) Én telcsin hívtam fel őket megkérdezni, hogy van-e, mondták, hogy igen, így gyorsan elküldtem párom, asszem 185 Ft volt egy zacskó :) Lassan küldenem kell megint, mert már nem sok van belőle :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Csöppke, örülök, hogy jók lettek Domi eredményei, remélem továbbra sem lesz semmi gond :)
Lócit viszont sajnálom, kívánom, hogy ma már ne fájjon a pocakja!

Szössz, gartula a nagy alváshoz :) Ez tök jó, szerintem hamar visszaszoksz Te is :)
Mondjuk Barbi eddig mindig fél3 és fél 4 között kelt az esti (fél10-10 között) evés után, ami azért nem rossz, de ez a mai még jobb volt :) Így átérzem az örömöd :)

Mary, nagyon cukor Bogi :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nici a Kaiser's-ben is van Karamalz...

MoreMilk az is biztosan csak annak használ, akinek amúgyis van teje. Én napi 4-et szedek, és nem sok változás van. 3x2-t meg már nem fogok szedni, így is egy vagyon (3 doboz tápszer) az ára. Ez tényleg annyira gáz, most kb 5 nap alatt esznek meg egy dobozzal, tehát 12 rugó egy hónapra, és ennél csak többet fognak enni. (Az ikresen írta egy 5 hónapos párocska anyukája, hogy 3 nap alatt betermelik....az már 30 rugó...és ez csak a kaja :shock: Bezzeg minden carra van támogatás, de a csecsemőtápszerre aztán nincsen... :twisted: )

Kép
babyteve2
 
 


Jó reggelt!

Bár az éjszakám borzalmas volt! Én is kb 1,5 órát aludtam! Ha nem eszik a gyerek, akkor ordit!
Kiságyba alvás szintén kilőve! Én komolyan nem értem már mér ordit egyből, ha berakom. Tegnap 3 órán keresztül próbáltam ott elaltatni! 5 percenként rohantam, hogy visszadugjam a cumit a szájába.
Már nagyon ki vok merülve! :( :( :(

Edina


Kép
medina83
 
 


Babyteve: nem mondod, hogy a tápszert nem támogatja az állam??? :shock: :? :x :roll: Durva :(

Medina: talán ez is babafüggő: Lau sosem volt hajlandó a rácsosban aludni, bezzeg Julinka tök jól elvan ott is. (Lau sajna még az ifúságiban sem hajlandó egyelőre, talán vennünk kéne neki is egy franciaágyat :lol: ) Nem tudod esetleg vmi biztonságos kanapéra vagy másik ágyra tenni? (nálunk pl kinyitva van mindig a nappaliban a kanapé, így elég nagy, hogy napközben ott aludjon a kicsi)

Sajnálom, hogy sokunknak rossz volt az éjszakája :( reméljük, a következő jobb lesz :) (pedig úgy láttam, még front sincs, ami hathatna a babókra)

Kép Kép
celesztina
 
 


Medina ismerős:) nekem izomlázam van. de most komolyan. annyit rohangálok 3 napja a gyerek szájába cumit tömködni a szomszéd szobába. már el is gondolkodtam, hogy jó-e a cumi. igaz attól nyugszik meg. ha nem teszem, akkor ordít iszonyúan

babyteve ez nagyon durva. én meg ugye kibontottam egyet és kb 2szer használtam. most 3 hete bontottam ki nestlé beba.....és nem használom és elvileg 3 hétig lehet nyitva. nekem jól vissza van zárva, ha esetleg valaki közel lakó (14, 15 kerhez) kéri ezt a már megkezdett tápszeremet nagyon szívesen odaadom.

lolka_zs
 
 


Babyteve, köszi az infót, Kaisers még van is 5 percre tőlünk :)
Elvileg délután megyünk vásárolni, megyek veszek kistörpinek játszószőnyeget is, már alig várom :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


elrágcsáltam pár szem édesköményt
hogy ez mennyire undorító..hogy bírja ezt a fiam meginni?

lolka_zs
 
 


nici hol veszel játszószőnyeget, mennyiért és milyet? :) én is nagyon szeretnék

lolka_zs
 
 


Sajnálom Csajok a rossz éjszakákat!!! :(
Alíz meg úgy kialudta magát, hogy itt rosszalkodik mellettem .. dumálni kell hozzá meg minden, különben nyöszörgés van :D

Mi is mostanában kapunk Anyumtól játszószőnyeget.
Én már kinéztem .. azt, amelyik Alíz ágyneműgarnitúrájához passzol :)


Kép

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Édesköményt én is szoktam rágcsálni. Szerintetek van értelme????

Irigylem azokat, akiknek a babája átalussza az éjjelt. Mi még mindig kétszer kelünk. :(

Viszont arra nagyon büszke vagyok, hogy két gyereket szoptatok és még egy harmadikra valót lefejek utána. :) :) Mindezt a 75B-s melleimből!!!
Dokinéni megdicsért minket.

Alvásból viszont nekem se túl sok jut. Mit kell tenni, hogy tovább aludjanak??

Pusszantás minden babának és mamának.

Én még mindig nem kaptam tudatos mosolyt. :(

Kép

Kép
kamilla306
 
 


jó ez a szőnyeg:)
én olyat szeretnék mondjuk ami felett vannak lógó
cuccok.
na megyek rendbe rakom magam, mert ha kel a manó eszünk és megyünk Zuglóba, postára kimozdulunk a prolinegyedből

lolka_zs
 
 


Celesztina: Már bocs, hogy ezt mondom, de akkor megnyugodtam egy kicsit, hogy nem én vagyok béna, hanem az ágy nem tetszik neki!
Azért még kitartóan próbálkozok!
Most úgy néz ki, hogy talán elalszik benne! kipp-kopp

Lolka: Nekem is ilyen érzésem van! Már szinte erőltetésnek érzem a cumit, de ő is csak ettől nyugszik meg. (úgy kb. 2 percre :? )

Edina


Kép
medina83
 
 


Kamilla é először rágcsáltam nem tudom...
mosolyt én sem kaptam. tegnap már ott tartottam, hogy engem nem szeret a gyerekem

lolka_zs
 
 


Babyteve, én ezért nem adtam egyik nagynak sem HA tápszert. Nem bírtam megfizetni. Ha tápszer kell, Liza sem fog HA-t kapni (mondjuk most az van, de ugye úgyse kell neki...)

De mindent megfogok tenni, hogy anyatejet kapjon a kicsim...
Ha nem az enyémet, hát másét :)

Itt meg tudjátok nézni, milyen tápszerek vannak, és mennyibe kerülnek, mennyi rajtuk a támogatás.

http://www.pirulapatika.hu/tapszer

A nagyok nálunk ezt itták, és nagyon szerették. Nem voltak tőle hasfájósak és a kaksi se ment nehezen mint a HA tápoktól. Én ajánlom, és ez támogatva csak 769 ft, és 900 g-os. (tök jó hogy a hípoallergén tápokon csak 25 % a támogatás, ezen meg 55, nem??)

http://www.pirulapatika.hu/230041410/adatlap

Lizának is ezt fogom feliratni, ha nem sikerül anyatejet szerezni.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Lolka 6 hetes koruk körül jelenik meg a szociális mosoly, ezen ne rágd magad. Liza kivétel volt, ő 4 hetesen és 5 naposan mosolygott először. De még most sem mindennapos...

Jaaaa, ma vagyunk 6 hetesek. Ezennel vége egy korszaknak :( És kezdődik egy új :)

Jah nyűglődik a mautoljáraújszülött-em :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


azért én nagyon várom. ha megpuszilom fintorog:(

lolka_zs
 
 


Lolka: elhiszem, hogy várod a :) -t, de amikor a 2 éves fintorog... na az se semmi :P az tuti tudatos :o

Kép Kép
celesztina
 
 


Lolka, én is olyanokat néztem, amiben háton van, és lógók vannak felette :)
Szössz, amúgy ez is nagyon ari, és hát neki illik a szettéhez :)

Brendonban néztem, tudom van olcsóbban is, de ez 5 percre van tőlünk, és most erre van időm, na meg mire bejutok a városba a dugó miatt, már ugyanott vagyok üzemanyagban :?

Ezeket néztem: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

Meg egyet néztem még itt is:
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ts_id=3339

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

nekem ez tetszik:)

mondjuk jelentős árkülönbség van a 2 bolt között...

a zsiráfos is jó, tetszenek nagyon. itt a bébiboltban van egy csomó oylan bordó, ami baromira menne Alíz szettjéhez

lolka_zs
 
 


Nici – nagyon aranyosak a jszőnyik, a pici biztos örül majd. Nekünk is has. Van mint a kerek.
Amúgy a sima szőnyegre ami fölött nem lóg semmi lehet tenni ilyesmit: Kép

Kép Kép
celesztina
 
 


Ilyeneket is néztem .. lehet ilyesmi lesz belőle, nem tudom.
Azt, hogy a feje felett lóg vmi, azt már betölti az ágyában a forgó-zenélő, meg oda aggathatok akármit.
Viszont ezeknem nem túl nagy a felületük .. hason pl. értelmetlen rátenni .. (szerintem). Meg úgy hallottam, nem túl sokáig hasznosak ezek ..
Vagy leszedhető a felső ívük?

Valaki hozzáértő? :) Van valakinek? Mennyi ideig használ a baba egy ilyen lógós "játszószőnyeget"? :)
Én azért hajlok a másik felé, mert az nagy, és tényleg tud majd rajta játszani ..

Kép
szösszenet
 
 


Celesztina - Igazad van .. ez pl. tök olcsó (ráadásul Brendon .. máshol tuti fele ennyi :D)
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
Mert én abba a nagy szőnyegbe bele vagyok szerelmesedve, és azt biztos tovább tudja használni, mint egy ilyen pici alapterületűt ..

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok,csak időm elég kevés.
Milán szépen fejlődik, születési súlya3050 és most tegnap 3890 g volt.
Tejcsi kevés,de más anyától kapok pótlást. És mág így is kell tápszert adnom a kicsinek,mert elég jó az étvágya. És ha csak anyatejet eszik akkor görcsöl a pocakja és nem tud kakilni. szegény olyankor nagyon szenved,így adom a tápszert is. Mi a Mildibé HA1-et isszuk/esszük és nincs semmi probléma tőle.

Viszont folyik az orra. A doki azt mondta hogy orrszívó porszívózzam. Elég jól tűri,de annyira sajnálom olyankor.

BCG oltás nálunk piros de semmi extra. Az baj?

Kép

Kép
mannogab
 
 


Celesztina, tetszik az is, csak azért gondoltam a szőnyeggel együtt lévőre, mert akkor hasra is tudom rakni!

Szössz, én úgy tudom leszedhető a felső része! Igaz nem nagy, de szerintem azért 7-8 hónapos koráig elvan rajta!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szösszenet: az ívesek, mármint az eleve lógóval rendelkező szőnyik íve leszedhető, de nálunk Julinkáét tegnap raktam össze és Lau lenyúlta azonnal :lol: még most is képes befeküdni alája és valóban tornázni a babatornázóval. Kiskorában kb 6 hós lehetett amikor a fénykorát élte először, akkor rengetegszer aludt el alatta és belekapaszkodva, nagyon szerette.
Az első képek 5, az utolsó 6 hósan készült Lauráról Kép Kép Kép Kép -így aludt rengetegszer :D
Bocsi a nagy képekért, de most nem lenne időm jobban kicsinyíteni :?
(Amúgy ezt a szőnyeget Lau szét is szedte, igaz, hazsnáltan vettük, így most Julinkának hasonlója van, bár a szőnyegrésze megvan a réginek is)

Kép Kép
celesztina
 
 


Nici: külön akartam írni a sima állványos részt, mármint, hogy ha már vkinek van szőnyege vagy eleve egy külön szőnyeg tetszik neki, akkor állvánnyal is meg lehet oldani a lelógás dolgot :wink:

Nekünk amúgy van mindkettő, bár mászószőnyegünk nincs, ill ami van az nem vmi puha, max ha plédet rakok alája, de helyhiány miatt egyelőre úgysem férne el sajna...

Kép Kép
celesztina
 
 


Mannogab, enyim csaj elaludt orrszívás közben :) Tied nem? Most is elalszik még a pórszívó hangjára, amíg ki nem kapcsolom, nem ébred fel...

Játszószőnyeg...hát max 5-6 hós korukig, de mikor forognak, már necces.

Nekünk kettő is van, egyik barátnőmé, másik a hugomé...

Lizát még nemigen köti le, csak 5-10 percre..

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jah nem tettem hozzá, hogy enyim gyerekek 6 hósan már másztak és álltak, veszélyes is lett volna aj átszószőnyeg, mert felállnak mellette, de nem tartja meg őket... Akinek lassabban fejlődik a babája, annak tovább is jó...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Az orrszívót már mi is használtuk. Volt nagy ordítás! :)

Az én Márkóm nagyon tud szenvedni minden kaja után. Olyanokat nyög, hogy rosssz hallgatni. Pedig azt mondják az anyatej könnyebben emészthető mint a tápi. Ennek ellenére többen írjátok, hogy a tápitól nem görcsöl, az anyatejtől meg igen.

Zsu! Melyik korszak zárul le a 6. héten? Az üvöltős? Vagy az éjjel felkelős? Remélem mind a kettő!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kép

Vivaldi négy évszak csodákra képes! Akinek altatási gondjai vannak próbálja ki!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla - Naggggyyyyooonnnn édesek!!!!!!!!!!!!!! :) :)
És le a kalappal előtted szopi-ügyben :)
A többi is alakul majd :)

Kép
szösszenet
 
 


Köszi Szössz!
Egyébként nemtom számít-e valamit, de én Fitolacot iszom. Napi 4 csészével. És mellette nagyon sok egyéb folyadékot.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Szössz!
Ha nagyon kifakdna az oltás (nálunk Felinél volt) nem kell fertőtleníteni, csak odaraksz neki egy gézlapot, hogy ne a rucit kenje vele össze, és ne dörzsölödjön ki.
Ügyesek vagytok alvás ügyileg. Mi is este 9-től aludtunk reggel fél 6-ig. Végre megint olyan volt reggel a cicim, mint az elején, jó duzzadt, tele tejcsivel.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Kamilla: nagyon édik a bébik :D tényleg, akartam írni, h nagyon ügyes vagy szopi kapcsán, elég nehéz lehet ikreket szoptatni eleve, sztem maga a fejés is nehéz :roll: és köszi a vivaldi tippet :wink:

Zsu-nak igaza van, nálunk Lau későnérős, 6 hósan max kúszni kezdett talán, ülni-állni nem.

Kép Kép
celesztina
 
 


Lolka és aki kecskeruta teát iszik. Mennyit isztok belőle naponta?

Szőlő nagyon klassz. Megy a bíztatás neked! A nemzetközi vizsga nem humbuk, komoly 2000órás gyakorlat van mögötte. Kérdezni akartam én is a konkrétumokat, de jó, hogy írtad.
Szakvéleményért kinél voltatok a Heim Pálba?

Gabo én adtam más anyuka tejét, és nagyon hasfájós lett, úgyhogy én is inkább tápszer adok. Az bejött, elfogja, hízik tőle. Ezvan!


Szösszenet Nagyon jó Alíztól, amit veled tesz. Kipihentebb vagy. Nálunk nem alszik ennyit, de mivel nagyjából beállt a ritmus én is hozzászoktam. 21 körül elalszik, aztán éjjel egyszer ébred, cumisüvegezünk majd rögtön vissza alszik és amikor hajnalban apja megy, ébred. Mi 7-kor kikelünk, de én ezt is megszoktam. Minden a ritmus kérdése, és az ember kipihentnek érzi magát. Babának is jó, megnyugtató.
Nekem is volt mensiszerű fájdalmam, de aztán semmi.
Ha kifakad, steril gézlapot kel rátenni az oltás helyére!


Babyteve
én is ezen gondolkodtam. Miért ilyen stílusú minden csecsemős?

Emi ne kenődj el!


Benettke édesapicilány, Szorítunk!


Bambi a mienk is piros, púpos (mintha csómos lenne) és az a jó. Ha kifakad, steril gézlapot kell rátenni!

Marjan a termékbemutatóról honnan van infod? Hány órakor lesz és Sugáron belül hol?

Mi a PLUSba vettünk olyasmit mint a Celesztina fotózott. 2500ft volt. Szőnyeg nincs hozzá. Azt hittem gagyi lesz, de egészen jó. Még nem köti le órákra :) de remélem idővel. MAjd teszek fel képet.

Mi ma csúcsot döntöttünk: reggel 90-et szopizott. Még sosem ennyit. Kár, hogy nincsen minden szopizásnál reggel 7 óra. Mert ezt csak a legelső szopizásnál tudjuk produkálni.

Katavirág Olivérnek boldog hófordulót!

Magika Nekünk meg vasárnapra!
:P :P

Kép
téjé
 
 


LÁnyok! Annyira idegesít, hogy ilyen későn kaptunk időpontot csípőszűrésre.(juli 15) Tudtok olyan helyet (akár fizetőset is) ahol hamarabb meg tudnák nézni? Olyan hely kell mindenképp ahol van uh is. HA tudtok, elérhetőséget írjatok nekem mélbe léci :) Meg árat is...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?