Új privát üzeneted érkezett!

Lei,

most hétfőn voltam és nagyon tetszett, ma megyek megint 17.30-ra. Hétfő, csütörtököt lőttem be, hogy 2x tudjak menni. Sajnos a jövő hét kiesik, hogy Szegeden leszek, de utána megyek ismét!

Melinda!

Én is üdvözlöm Juditot és pihenjen sokat, vigyázzon magukra!!!

sniky

Felicia!

Boldog szülinapot! :P

Légkondi ügyben: én is légkondi-párti vagyok. Jobban félek attól, hogy rosszul leszek a melegben, minthogy vmi bacit elkapok. Ez a bacis fertőzés én úgy tudom főként a déli országokban jellemző, mert ott sokkal többet használják, és nem mindenhol fertőtlenítik megfelelően. Én sem irányítom magamra viszont sehol, viszont a ventillátor okozta huzatot egyáltalán nem bírom. Jön a fejfájás és a szemvörösség tőle.

Tegnapi napom nekem is durva volt! Délelőtt csatangoltam a városban, voltam gyerekorvosnál bemutatkozni, meg megkaptam tőle a helyi védőnő elérhetőségét is. A dokit akit akartam viszont még mindig nem sikerült elérnem :cry:
Megvettem egy csomó apró babacuccot, aztána kocsit leadtuk külső-*belső nagytakarításra, és a párom rábeszélt, hogy menjek ki vele a munkaterületre (autópálya építés), végignézni a nyomvonalat, hogy állnak. Egy pick-uppal mentünk (légkondis volt az is), hát jó kis off-road-ozás lett belőle... Szegény Rékust alaposan összeráztuk, a végén megállapítottuk, mikor simább utakra verődtünk, hogy nem volt jó ötlet, és eztán hanyagoljuk ezt a típusú autókázást. Tényleg elég vad volt úgy rázott a kocsi, pedig Csabim próbált óvatosan menni. A lényeg, hogy túléltü, és nem kellett a pusztában szülnöm :D

Csajok!
Jár vki közületek intim tornára?

panna1

Mecsi!

A találkozóval hogy állunk? Mik az esélyes időpontok??

panna1

Sziasztok!

Nincs harag senkivel szemben, miért is lenne? Mindenkinek megvan a saját véleménye. :)

Képzeljétek, csodás ajándékot kaptam a kedvesemtől tegnap. Pár napja volt a szülinapom és nem lehettünk együtt, ezért tegnap mikor hazamentem, szólt, hogy elmegyünk valamerre autókázni picit, ha van kedvem. Mondtam persze, hogy van. :) És képzeljétek, elvitt egészen a Balaton másik végéig, Keszthely mellé egy nagyon szép panorámás étterembe, ahol meghívott egy szülinapi vacsira. :) Aztán visszafelé Szántódnál kompra szálltunk és átkompoztunk Tihanyra. Ekkor már este fél 10 volt, gyönyörű volt a Balaton part kivilágítva. Azután még megálltunk Balatonfüreden is egy picit, sétáltunk a parton. :D Annyira jól esett, talán az egyik legszebb szülinapi ajándék volt. Nem vagyok egy romantikus lélek, de ez csodás este volt!! Mindenkinek hasonlót kívánok!

k.a.t.i.c.a

Katica!
Kedves s figyelmes párod van!

Niki, Lei! Babaágy ügyben még annyit, hogy azzal is számolni kell, hogy ha színben eltérőt akartok vagy olyat, ami épp nincs készleten, akkor 2-3 hét a szállítási idő. Ami ugye még bőven belefér, de ha a pasik még húzzák egy hónapig, akkor már necces is lehet a dolog...

panna1

Felícia! Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából:))

Húú panna, jó kis utazás lehetett;) vigyázz magatokra nagyon!
Én még bajban vagyok gyerekorvos ügyben, pedig a védőnő mondta, hogy célszerű felvenni vele a kapcsolatot, csak nem tudom kihez menjek??!!! Esetleg nem tudtok vkit Csepelen, aki jó?!

sniky

szia panna1
hát tali ügyben még sokan nem irtatok de te és niki időpontja ütik egymást én gondoltam esetleg egy 13dikára bár péntek de én pl nem vagyok babonás. Valami fagyizóba lenne szerintem a legjobb menni :D :D vagy ahol multkor volt a csapat???

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

olyan jó kis relax zenéket hallgattam ma napozás közben. úgy megosztanám veletek csak nem tudom hova tudnám feltölteni ahonnan utánna megtudnátok hallgatni. Valaki tud ilyen oldalt?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Boldog szülinapot a szülinaposoktnak!

Igen Niki én voltam, futottam pisilni :lol: , már jó félórája nyekeregtem a férjemnek,h pisilni kell, de hamár elkéstünk (örülök,h egyáltalán odaértünk és odataláltunk) akkor nem megyek ki a közepén- bocs, pisi felkiálltással.... az a meleg ami ott volt.....agyrém
Így annyit főttem akocsiban egész nap, volt,h lerakott a férjem árnyékba -elment tárgyalni én meg elaludtam és arra kelltem,h 38 fok volt akocsiban, tűzött ránk a nap....nem sok híjja volt az ájulásnak....aztán légkondi be :oops: és túléltem. De nagyon nagyon elfáradtam estére, még be akartunk menni a fressnapfba, meg a brendonba,de mondtam,h irány haza,mert megvadulok....
Bocsánat hosszú lett.

Jah a légkondival nekem sincs semmi bajom, most kimondottan igénylem különben hipp-hopp elájulok. (ez annyira fura,mert régen sosem ájultam el,most meg félek egyedül elindulni nehogy.....)
makadu

Sophie!
Nagyon helyes kismama pocakod van. :)

Beus

Kép
félhold

jah és a lényeget nem is újságoltam, vettünk tegnap délelőtt az outletben fürdetőállványt. sima kádas. 2 polsos, gurulós lábas 14 ezerért. Mackós pelenkázós lappal. Csak kitaláltam. :lol: ,h melyiket.
makadu

Sziasztok Lányok!

Aki kérte, azt beraktam a táblába:
tábla

A találkozó szerintem is jó ötlet, mehetnénk oda, ahol a múltkor voltunk, mert állítólag jó időben nagyon jó ott kint ülni. Szerintem lehetne valamelyik júniusi pénteken és kezdhetjük egy kicsit haramabb, mint legutóbb.

Én nem járok intimtornára, de szoktam csinálni itthon, mert megvan a Kriston Andrea-féle könyv és a film is, de azt még nem néztem végig egyszer sem.

Nálunk már megvan a kiságy, amit betettünk a hálószobába és a szekrényeket is összeszereltük, meg vettünk Andrisnak egy szép szőnyeget is. Még szeretnék pár polcot és persze a matrac és az ágynemű is hiányzik.

Ma voltam a védőnőnél és megdicsért, hogy csak 1 kg-ot híztam 1 hónap alatt. De így is olyan nagy a hasam, hogy állandóan azt hiszik, hogy mindjárt szülök. Íme egy tegnapi kép:
Kép

szuszu

Boldog szülinapot az ünnepelteknek! ;)

Köszönöm a dícséreteket, most már sokkal jobban érzem magam, hogy tényleg elkezdett formálódni a pocakom! :)

Holnap reggel 8-ra megyünk 4D-re, annyira izgis! De azt hiszem, hogy nekünk ez lesz az utolsó! Úgy hallottam, hogy a harmincikszedik héten már nem igazán fér bele a babó, meg amúgy is, akkor is már ugyanilyen, csak pufókabb! :) Remélem azért, hogy már most is, kis pufókpofi lesz...

Majd remélem, hogy hamar hozom a képeket nektek! Ja, és jövő kedden pedig megyünk a rendes 28-32 hetes uh-ra!

Biztos minden rendben lesz.

Na, apa jön lassan, én meg lepihenek, mert a mai napom nagyon fárasztó volt. Szép estét Nektek!

sophie27

Szuszu, szép pocak! ;)

És mit szólnak, amikor kiderül, hogy még kb. 3 hónap van hátra? :P

sophie27

Hahó csajok!
Megjöttem és még egyben vagyunk! :lol: Bár voltak rossz pillanataim,de most már nem gondolok rá....túl vagyok rajta.Nagyon elfáradtam,mindenem fáj,de holnapra friss leszek és üde! :wink:

Zsófi,Szuszu!
nagyon aranyos a pocakotok!
Most már kezdetek utolérni,mert nekem mostanában nem nő semmit,állítólag ikreknél ez így működik.Most már lassabban haladunk...mert szűkülnek a lehetőségek! :P Tudjátok az aquváriumi halak se nőnek,amikor érzékelik,hogy kicsi a hely! :lol: :lol: :lol:

Mecsi!
Bocs,ha túl intim,amit írok,de ha szex közben ingerlik a mellbimbót,akkor vannak ilyen tünetek:görcsölés-méhösszehúzódás,tejcsöpögés.
Ha nem ez volt az ok,akkor nem tudom...csak azért írom,hátha nem hallottátok még. :oops:

binyek

Szia Binyek! Örülök hogy megvagy :-)

Nem tudom, nekem magától csöpög a tej néha, minden inger nélkül (már írtam, de nem reagált senki... amúgy látszanak a hozzászólásaim?).... állítólag ez is egyéni, van akinek korábban is van, van akinek csak a szülés után.

A szlovák köldökzsinórvéres cégről nem tud senki semmit?

Szuszu, Zsófi, csinik vagytok!

yuyu79

Ja, végre ma megvettem az autós babahordozót, úgyhogy erről is levan a gond ;-) Piros és fekete színű, nekem tetszik...

yuyu79

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! Már évek óta apu az, akit senki sem tud beelőzni, mivel már hajnalok hajnalán felkel, és sms-t küld, csak hogy ő legyen az első, aki felköszönt... :D
Páromtól gyöngyörű rózsacsokrot kaptam, de megbeszéltük, hogy ajándékot nem kérek, felesleges kiadás lenne, most kell a pénz a babára, na meg a hétköznapokra...
Anyu eper és banán gyümitortája isteni volt, nővérem meg felpakolt bennünket egy egész kocsiravaló babacuccal (légzésfigyelő bébiőr, cumisüvegek, mellszívó, sterilizátor, zenés micimackós körbeforgó tükrös akármi, a kiságy fölé, babalázmérő, kismamaruhák, babaruhák, egy nagy zsákkal, baba plédek, pólya, baba törülközők, elektromos cumisüvegmelegítő, autós cumisüvegmelegítő, később még jön a pelenkázós rácsoságy + a babakocsi. A babahordozót, ami autós gyerekülés is, már korábban odaadták.
Holnap meg kiszállítják a Brendonban megrendelt gyerekszekrényt, már alig várom, hogy elkezdhessük mi is lassan berendezni a babaszobát.
Intimtornára én nem járok, meg kismama tornára sem, de mindkettőről van videokazettám (szintén nővéremtől), s néha ha olyan kedvem van, berakom, és csinálgatom.

Kép
felicia

Ja, azt elfelejtettem, hogy nekem még nem volt ilyen tejcsöpögős esetem, és nem bánnám, ha a szülésig nem is lenne.

Kép
felicia

na én lányok ma kiborultam és sirogörcsöt kaptam hogy egy bálnának érzem magam és minden ruhám még az ujjak is kezdenek :cry: kicsi lenni. A drágám gyorsan elvitt ruhát venni annyira aranyos volt, pedig most baromira nincs erre pénz.De jó hogy ennyire törödik az érzéseimmel, ez most nagyon jól esett.!!!

TALÁLKOZÓ!!
akinek jó lenne JÚNIUS 13 PÉNTEK IRJA BE MAGÁT A SORBA!

JÚNI.13: MECSI

JÓ pihit! Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

szuszu, nagyon csinos vagy gyönyörű pocakkal:)
én ma mértem, méretben nekem sem változott az elmúlt 1-2 hétben, egyelőre 110 cm:)

Most jöttem haza a jógáról, lei, isteni volt, nagyon tudom ajánlani mindenkinek:))) utána a kismama barátnőmmel beültünk a Godot kávézó teraszára a Madách térre jeges kávézni meg dumcsizni, olyan jól esett, na meg az idő is lehült kicsit:))

na megyek aludni! :) jó éjt!

Találkozó: JÚNI.13: MECSI, Niki

sniky

Julcsi!
Én valami nagyobb múltú céget keresnék,ha le akarnám vetetni a vért...Mert ha ezek pár év múlva megszünnek,akkor mit csinálsz? :roll:

Én már nem merem bevállalni a talit.....majd megnézem a képeiteket! :wink:

Niki!
Az én hasam se nőtt 3-4 hete egy centit se...amit mondjuk nem bánok,mert horror már így is! :roll:

binyek

jó reggelt:)

Nekem is volt már előtejem, de csak 2 csepp kb.És nem érte akkor inger pont ,csak úgy ki jött magától :)
De azóta se.

Aproo,vettem teát,ízesíteni szabad?Mire készüljek a hatással kapcsolatban?rohanás lesz a wc-re?:)

Lányok,tudom h van akinek bent van a cicája,csak nem jut eszembe kinek.a macska szőrt Ti hogy szeditek ki a kárpitból?Mert kinnt hagytam a hintaágy párnát és az össze kóbor dög belefészkelte magát :evil:
Az Én cicám meg csak nézte őket,Ő tudja nem szabad felmenni neki.

nicike

Jó reggelt, itt a péntek, jaj de jó!

Yuyu, nekem is volt egyszer ilyen tejcsöpögésem, de nekem sem volt semmilyen inger, épp a tévét néztük. Szerencsére azóta nem volt, de ha van az sem tragédia, mert a kismamaságnak ez is része.

Mecsi, megértelek, tegnap én is elővettem pár ruhát, amikről azt gondoltam, hogy nyáron majd de jó lesz, de semmi nem jött rá. Asszem ma én is veszek egy-két dolgot munka után, ha időben végzek.

Én minden este úgy jövök haza a munkából, hogy az egész belső berendezésem húzódik és lefelé nyomja a szeméremcsontom. Egyszerűen nem bírom már végigülni a kilenc órát. Most azt próbálom elérni, hogy a júniust már csak fél nap bent-fél nap itthon összeállításban csináljam, mert ha itthon vagyok, akkor néha le tudok dőlni legalább.

Az őssejtlevétel témában sokáig bizonytalankodtam én is, de végül úgy tűnik mégsem vetetjük le, mert nekem a szülésem is 200 ezer lesz, szóval az őssejttel együtt az már több, mint fél millió és annyi pénzünk meg nincs. Így marad a bizalom, hogy a fiam makkegészséges lesz.

Na irány a munka. Szép napot Mindenkinek!

Ja és a tali nekem is jó:
Találkozó: JÚNI.13: MECSI, Niki, Szuszu

szuszu

Sziasztok!

most amíg a kórházban voltunk az egyik fiatal párnak levették az őssejtet de aKrion nem fogadta be, mert sajnos kevés volt.. ez ugye benne van a pakliban és így kb 30-40000 ftot buktak, és még őssejt sincs...
Vendég

Zsófi, Szuszu! Szép a pocakotok!

Mi ma végre megyünk Nyíregyre. :P Anyum már nagyon kíváncsi a pocimra. Tegnap este megint buli volt odabent (lehet, hogy nem kellett volna az a capuccino este 8-kor :roll: ), De Réka akkorákat rúg, vagy pakolgatja a testrészeit néha, hogy már fáj.
Tetnap óta a talpam is fáj egy helyen, megnéztem a reflexológiás könyvet: jobb petefészek.... Remélem nincs semmi gond, csak a papucs volt a szokottnál kényelmetlenebb, és megnyomta (vagy Réka rugdosta meg rendesen, és attól fáj). Minden esetre a kisördög megint belémbújt :twisted: és kicsit aggódok, minden rendben van-e.

Tegnap vettem hálóinget a Tecsoban. Eddig gondban voltam, hogy elvileg ajánlott 3-4 olyan, amiben szoptatni is tudok majd bent a kórházban. Viszont az ilyen hálóingek vagy nagyon "nagymamisak", vagy drágák. Így nagyon megörültem, hogy találtam olcsóbban (1900,-/db). Vékony pánosak a hálóingek, és a pántját egyszerűen le tudom tolni, így hozzáférünk majd egyszerűen a cicihez, amikor szükség van rá. Úgy készülök, hogy nagy kánikula lesz, július végén-aug. elején, s a Margitban a szobák elvileg nyáron nagyon melegek...

Lehet, hogy még korai. de azt hiszem én lassan összekészítem a kórházas cuccomat. Vhogy megnyugtat, ha tudom hoghy ott van készen. Bár remélem, még min.6 hétig nem lesz rá szükség...

A Tecsoban vettem a picurnak egy drapp (nyuszis)yt+sapit+babazoknit. Meg egy vékony plédet.
Gondolkoztam az ugyanilyen stílusú hálózsákon is. Biztos láttátok ti is:drapp, patentos, nagy nyuszi az elején, az alja meg csíkos. Azért nem vettem meg, mer kicsit tanácstalan vagyok:
Viszonylag vékony, de azért bélelt, de ujjatlan kialakítású, így tartok attól, hogy ha ezt nyáron használjuk, és meleg van, a babának melege lesz benne, ha meg hűvösebben, akkor azért fog fázni, mert a kezecskéjén csak a rugi lesz...

Ti vettetek már hálózsákot??? Ha igen, akkor milyet??

panna1

Nekem a 90%, hogy nem jó a 13-a. Valószínűleg még péntek este lemegyünk a Balcsira... Így kimaradok a taliból :cry: :cry: :cry:
De a képekre majd én is kíváncsi leszek!!

panna1

Őssejt ügyben én is teljesen tanácstalan vagyok. Régebben úgy gondoltam tuti kell, most már nem tudom...

panna1

Jó reggelt kismamik!

Itt a péntek, a munka hőseinek jön a fellélegzés jön a hétvége !!! :D :D kitartás lányok!

binyek : mostanában a béka se...e alatt van a sexuális életem ugyhogy tejcsöpögés normál alap helyzet, de azt mondják ez normális. A görcsölést meg hétfőn megkérdezem, mert most is érzem picit.

nici: nekem van cicám bent. lehet kapni ruhakefét ilyen anyagos a két oldala amit ha ellentétesen húzol akkor leszedi a szört , vagy van az a tapadós henger az is szépen leszedi ikeába vagy multikba is lehet kapni. ragacsos papir van rajta és lehet tépkedni.

yuyu: én mindenképp olyan céget választanék ami régóta van és van neve, azaz isrmerősök is kötöttek esetleg ott szerződést. Ismeretlenül nem merném bevállalni. Nekem két barátnőm kötött a krióba ugyhogy ez marad.

Megyek vissza tentézni, hiv az ágyikóm :oops: :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kismamaruha:

Utálom, hogy ennyire szegényes a ruhatáram mostanság. Amit múltkor vettem a Christina Moda-ban, (fehér lenes hosszúnadrágot), szóval nem lett olyan jó a méretválasztás. Mondták hogy biztosan összemegy, ha kimosom, így egy számmal nagyobbat vettem. Mosásnál szélességben elfelejtett összemenni, a hosszából viszont sikerül neki, így most majdnem rövid-bokaverdesős nacim, amibe másfélszer beleférek. :evil: Azon gondolkodok, kimosom melegebb hőfokon, menjen jól össze, aztán legfeljebb levágom az alját és lesz belőle halásznaci..

Na eldugulok már, nem tudom mi van velem, ontom magamból a hülyeségeket... Bocsi

panna1

mivel pénteken sokan mennek talán vidékre esetleg 12csütörtök is szobajöhetne????????

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt! Köszi a tanácsokat!

A csepegés engem nem zavar igazán, csak kiváncsi voltam, másnak is van-e már...

A 13-a nem rossz, csak kb 1 óráig van programom, kismamaklub itt Pakson, és ott szeretnék lenni, mert már 2-ről lemaradt eddig... De ha csütörtökön lenne, az még jobb lenne talán. Amúgy meg Sziszkától is függ, ha együtt megyünk... Binyek, kár hogy nem tudsz jönni, de megértem, hogy már nem mered bevállalni. Neked az ikrekkel még jobban kell vigyáznod, hogy minél tovább bent maradjanak :-)

Na én mentem unokahugizni, majd este jövök...vagy délután!

yuyu79

Szép jó reggelt mindenkinek:)

panna, nehogy eldugulj;) írj csak nyugodtan, ami eszedbe jut:)))
megértelek teljesen ruhák terén, én úgy gondoltam, hogy elég lesz az a rengeteg minden amit beszereztem, erre most, mikor fel akarnám venni, nem jó rám:(( A Deák tér mellett van egy nagyon jó turi:) Ruhagaléria a neve, én ott szoktam böngészni, szerencsére vannak nagyobb méretek is, így tök jó egyedi cuccokat ki lehet fogni, olcsón. Tényleg érdemes benézni, este 7-ig nyitva vannak és folyamatosan töltik fel az árukészletet.

Nekem is szóba jöhet a 12-e, ha többeknek úgy a jó!!!

na készülődök lassan, mert megyek a védőnőhöz, aztán pedig az IKEA-ba terepszemlére bútor ügyben;)

sniky

Nektek szokott olyan lenni,mintha a baba befelé rugna?
Úgy értem,rángásokat érzek belülől,de ha ráteszem a kezem csak pici valami.de belülről erőteljesebbnek tűnik.(?)

nicike

Sziasztok Lányok!
JÓ reggelt!

CSak pár szó, mer ugyan nem dolgozom, de megyek be a munahelyre, mert nélkülzhetetvagyk é segítenem kel,mert fejetlenség uraodi, ez volt tegnap is. :(

Tejcsöpögés: hát talán én tudnék erről többet mondani, mert nekem kb2 hónapja va, de minden nap!
At mondták, hogy normális, de nem szabadpiszkáln, mert beindíthatja a zülést! Szóvl sexközben tabu!!!!! csöpöghet sok mindenől, én észre vetem, hogy mivel nehezebb a mellünk, ha "lóg", akkor megindul a tej a súlya miatt. Ha odalt fekszem, kicsit összenyomódik, tehát éjjel ezért csöpög! Szóval ne izguljatok, de e figyelgesétek. Ha valakinek annyi lenne, hogy átlátszik aruhán, akkor vegyete melltartóbetétet, az úgy is fog kelleni és azt rakjátok oda.
Bocs a hibákért, de nem szuperál a billentyűzetem :(

Tali: nekem jó mindkettő időpont

Ritus

Kép
rituspoc

Kicsit eltűntem, de azért olvasóként jelen vagyok.
A köhögésem nagyjából elmúlt. Segített az antibiotikum. Szerintem, ha nem lennék terhes hamarabb kimásztam volna belőle, de így a legkisebb nátha is eltartott 3 hétig.
Légkondi: inkább az, mint elájulni. Nálunk a lakásban nincs, az autóban pedig a szélvédőre irányítjuk. A párom így is beteg, mert az irodaházban, aminek a belső munkálatait végzik próbaképpen már megy.
Tejcsöpögés: nekem is van kb 1,5-2 hónapja. Általában lesz egy folt a pólómon, főként reggelre, éppen melyik oldalamon alszom. Vettem melltartóbetétet ( ciciszárnyasbetét- by párom) de még nem öltött olyan vészes méreteket a helyzet, hogy használjam.
Tescos hálózsák- mi vettünk egy nagyobb méretet, őszre- télre. Így ha ráadok majd egy hosszú ujjú bodyt, meg azt, biztosan nem fog fázni.
Fázásról jutott eszembe: tegnap láttam két babakocsit is amire fullra rá volt cipzározva a lábzsák, meg minden egyéb 28 fokban. Vajon tényleg kell ez, vagy én lennék túl laza, mert azt gondolom, hogy ilyenkor elég egy body egy rugi és egy vékonyabb takaró, ha lengedet egy kis szél???
bende

Katica és Felicia! Isten éltessen titeket sokáig! :D (remélem nem hagytam ki senkit...)

Szuszu!
Szerintem nagyon formás a pocakod, és egyáltalán nem olyan nagy.

Mecsi!
Sajnos mi csak 14-én este érünk haza Horvátországból (bocs azoktól, akik idén nem jutnak el nyaralni), így nekem egyik időpont sem jó. De ti érezzétek nagyon jól magatokat, várom majd a fényképes beszámolókat. :D

Beus

Kép
félhold

Kismamaruha
Na, nálam most kezd kétségbeejtő lenni a helyzet. Van 2 nacim, de az egyik már túl meleg erre az időre. Ezenkívül egy szoknyám. Meg két alkalmi ruhám, amiből talán az egyiket tudom hordani hétköznap is.
Tegnap előtt este elővettem a régi lenge nyári ruháimat, hogy majd jók lesznek. Hát... Pont a legelőnytelenebb a szabásuk. Ami eddig "bevált", a csípőtől enyhén bővülő fazon, valahogy katasztrofálisan áll. Inkább azok a jók, amik nagyjából a testvonalat követik. Ilyenből viszont csak egy van, az viszont kicsit rövidecske.
A kismama boltokban viszont nem nagyon találtam egybe nyári ruhákat hétköznapra, ami meg volt, az vagy nem tetszett, vagy nem állt jól.
Már arra gondoltam, hogy lemásolom az egyik alkalmi ruhám szabásmintáját, csak hétköznap is felvehető anyagból varrom meg. Csak hát munkából nem nagyon tudok odaérni 6-ra, mire bezárnak a méterárú boltok...

Beus

Kép
félhold

Mindenkinek jó nyaralást, aki megy. Nekünk ez az idén kimarad. Viszont összeállt a gyerekszoba,elméletben. Gyakorlatban már csak a tapéta hiányzik. Megvan az ágy a pelenkázó, a szekrények, a polc, a szőnyegpadló. Gyerkőcnek sem kell már semmi, csak egy matrac, egy pelenkázóbetét, meg néhány apróság.
A kórházi cuccot én elkezdtem összepakolni, de még vennem kell Tena betétet, eldobható bugyit, meg egybeket. Két hálóingem van eddig. Azt hiszem még legalább kettőt be kell szereznem.
bende

Jó nyaralást Beus!

Bende! Ha eldobhatós bugyiból Tenásat veszel, inkább becsüld fölé a méretedet, mint alá. Én úgy jártam, hogy a patikus néni rámnézve azt mondta, hogy elég az M-es, mert hogy a csípőkörfogat számít és az 100alatt van. Na most vettem M-est, és a combomnál szorít, úgy hogy az baromi kényelmetlen, úgyhogy simán kellett volna az L-es.
Bugyira próbáltam, ha vki esetleg vékonyabb alkat, szívesen átpasszolom féláron.

A tali ha csütörtökön an, az még nekem is jó lehet! :)

Nálam még nincs előtej, kíváncsi vagyok lesz-e :?:

panna1

Niki! Jó bútorvizslatást! Remélem találtok gyorsan olyat ,ami árban és stílusban is egyezik az elképzelésetekkel!

panna1

Még ezt el kell újságoljam! Végre sikerült elérni itt Pécsen a dokit, akit ajénlottak, úgyhogy jövő 7 kedden megyek hozzá, hogy legalább egyszer lássam. Remélem tényleg nem lesz szükség rá, hogy őt riasszam, de azért jobb bebiztosítani a dolgot. Abszolút pozitívan állta a dolgokhoz, remélem kedden sem leszek más véleményen... Még egy gond kipipálva. :lol: :lol:

panna1

Na csajok eltűnök vasalni, mert aztán indulunk Bp-re és megint kapkodás lesz a vége(m). :lol:
Sztem még 7végén bekukkantok, de mindenkinek kellemes 7végét, jó pihizést kívánok.
A még dolgozóknak pedig kitartást! Már csak pár óra és 2 nap szünet!!!

panna1

Sziasztok!

Szülinaposoknak utólag is Boldog Szülinapot!

Mecsi, Katica! Figyelmes párjaitok vannak!

Szépek a pocakfotók!

Mi az őssejt levételben a Sejtbank mellett döntöttünk. Egy barátnőmnek nem voltak jó tapasztalatai a Krioval, így nálunk maradt ez. A dokim mondta, hogy eddig Magyarországon 47 esetben használták fel és 1 a 200.000-hez az esély arra, hogy szükség legyen rá.

A ruhatáram nekem is katasztrófális, de már nincs kedvem nagyobb beruházásokat csinálni, főleg, hogy már nem tervezünk több babát. Azért az esküvőre majd még nézek valamit. Tegnap felvettem egy tenisz ruhámat ami az előző terhességemnél jó volt. A pocimon most is jó lenne, de olyan visszeres a lábam, hogy jobb nem mutogatni. Szerencsére fájni még nem fáj, de éjjel megint görcsölt.

Én is készítgetem már a kórházi cuccot, már csak a pipere cuccokat kell odatennem. Bár a napokban nem vagyok valami lelkes, tegnap is alig haladtam itthon valamit.

Bende! Jó, hogy gyógyulgatsz. Szerintem nem csak a terhesség miatt volt ilyen kitartó ez a betegség, most mindenki erre panaszkodik. Kislányomat sem tudom kikúrálni a köhögésből mostmár hetek óta.

Barbi! Nagyon eltűntél. Hogy áll a lakás?

Talira nekem mindkét időpont jó elméletben.

Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Szuszu: Köszi, hogy beraktál engem is a táblázatba. Egyáltalán nem olyan nagy a pocakod, nagyon kis helyes!

Reggel olyan aranyos volt párocskám, mondta, hogy kellene csinálni rólam egy képet, mert hogy még egy sem készült a terhesség alatt. Meg majd, ha babócánk nagyobb lesz, szeretné neki megmutatni, hogy milyen volt az anyukája... :)

Szerdán este voltam a Tescoban, és tényleg nagyon jó kis babacuccok vannak. Én most csak rugikat, meg bodykat vettem, mert a többi már nagyjából megvan. Mi két hálózsákot vettünk. Az egyik nagyon vékony, a másik meg hűvösebb időkre való. Remélem ki tudjuk őket használni.

Tegnap voltam először kismamatornán és olyan jól esett. Nagyon kedves volt a gyógytornász csaj, meg a csapat is jó volt. Most teljesen fel vagyok dobódva!

Ja és a mai az utolsó munkanapom! :) Reggel kicsit el voltam kenődve, de tudom, hogy jobb lesz otthon. Csak azért mégis hiányozni fog ez az egész...
Délután lesz valami köszöntés-féle. Csak jégkrémeket hoztam, meg üdítőt, remélem senkinek nem lesz ellene kifogása! :)

Na megint hosszú voltam

Cs.

Kép

Kép
csimby

Felébredtem :lol: olyan jól esett visszatentézni.
Tali ügyben igy állunk eddig, hogy volt esetleges változtatás.
De aztán folytassátok a berikálást kinek melyik jó vagy mindkét nap esetleg aztán melátjuk.

JÚNI 12 csütörtök: Mecsi, Niki, Panna, Ritus, JázminAndi,

JÚNI 13 Péntek: Mecsi, Niki, Szuszu, Ritus, JázminAndi,

Páran megint el vannak tűnve, remélem mindenki jól van és szépen gömbölyödik!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok csajok!

Szuszu, Zsófi nagyon szép a pocakotok!!! És én nem látom olyan hatalmasnak Szuszu a tiédet.

Julcsi!

Előtej nekem már nagyon régóta van, kb. másnap, ahogy amint nem dolgoztam, ithon megjelent. Vettem is melltartóbetétet, mert igaz, hogy szivacsos melltartókat hordok még egyelőre, de állítólag a tejsav nem túl jó az anyagnak.

Panna!

Én kettő tescos hálózsákot is vettem, nem fognak benne a picurkák fázni, hiszen a szobában nem hinném, hogy 20 fok alá menne a hőmérséklet. Alá adsz egy bodyt rugival, és ha nagyon hűvös lenne még egy takaró is mehet a hálózsákra. Nem tudom megfigyelted e már, de még a vastag paplanos hálózsákokból is a legtöbb ujjatlan fazonú.

Talira nekem inkább a 12-e, csütörtök lenne jobb.
14-én lesz az 5 éves házassági évfordulónk, és szeretnék lemenni a párommal Balcsira. Nincs valami jó, de azért nem túl drága szállásötletetek Siófok és környékére?

pöttömpanni

Boniko!

Neked pedig javulást kívánok, vigyázz nagyon magadra!
Nagyon furcsa, hogy ennyi lánynál elől és alul tapadt meg a lepény, nekem is pont a 30. heti UH-n mondta a doki, és állítólag 14mm-re van a méhszájamtól. De szerencsére (kopp kopp) eddig csak a terhesség elején volt vérezgetésem, ami az utrogestan hatására elmúlt.

pöttömpanni

Pötötm panni köszi fexem sokat talán visszahúzódik ahogy nől a baba... megvan rá az esély...

ezt nézegettem
http://www.siofok-passport.com/akcio.php
Vendég

Pöttöm ez az Adler hotel leirása elég jónak tűnikhttp://www.adlerhotel.hu/index.php?mid=12
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?