Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is itt vagyok, bár inkább csak olvasó üzemmódban! Az a helyzet, hogy úgy érzem teljesen elfáradtam lelkileg! Ez a sok minden, ami körülöttem van kikészített. A melóhelyem, az anyukám betegsége (ma is kb. 5-10 percig szipogott a telefonba, hogy nem fogja kibirni a kemot, és nem fogja tudni elviselni, hogy kihullik a haja) alig tudtam megnyugtatni, na meg aztán itt van a babavárás dolog. Az szinte már 99%, hogy ebben a hónapban sem jött össze! Szóval kivagyok...

Sirki:
Jaj, de jó, hogy már itthon vagytok! Milyen az élet a picurral? Sok-sok boldogságot nektek!!! :D

Datolya:
Már én is gondolkoztam a Dr. kirakásán... :lol:

Kép
anda81

Anda!
Kitartást nektek!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anda: kitartást neked! Tudom milyen érzés lehet, sajnos a tavalyi évem nekem is hasonló rossz élményeket tartogatott :( 1 jó tanács: amikor nagyon begőzöltem a baba-téma ügyében, akkor jó volt egy kis szünetet tartani... akkor én is kerültem minden témát, ami babás. Az én anyukám is nagyon beteg volt, ami szintén szörnyű élmény volt.

De hidd el: a napsugár ott van ilyenkor is a felhők mögött, csak meg kell várni, amig előbújik.

Ja, és a babánk akkor fogant, amikor tényleg elhatároztam, hogy távol tartom magam a témától.

Vigyázz magadra, remélem anyukád hamar jobban lesz.

Judit
Kép
sonny

Datolya!
Nem tükröztek, hanem vérvétel által derülz ki. Azt mondta a doki, hogy szinte a lakosság 80%-nak van, csak sokan nem tudják.
A fogam már nem fáj, magátol elmult, lehet hideget ittam és attol állt bele.
Ma is a hőm 36,8, remélem lakik bennem vki.
encike 2

datolya igen már dobozolok,már van 4 teli doboz és 2 zsák ruha,de van még mit pakolni! :lol:

encike a hőd bíztató de maradon is sokáig így ne essen le! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!!!!
Tudtok is most már költözni? Vagy már most csomagolsz, hogy ha rajtengedélyt megkapjátok, már mehessetek is???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tegnapi naphoz hasonloan maradt a hő 36,8!!!
encike 2

Encike!
Csuriban vagyok, hogy ott is maradjon.... hátha most lesz a jó hónap ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska már csomagolok igen,van már pár doboz összerakva meg pár zsák ruha is!

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De jó, de jó, de jó, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

remélem ma a párom is besegít szerezni még dobozokat és akkor pakolunk is együtt tovább!
tegnap átnéztük mi az amit viszünk még magunkal! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

imádtam én is, amikor beköltöztünk kis fészkünkbe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
végre szelektálhattam, hogy mi az, ami már nem fog kelleni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze nem mindig fogadta lelkesedés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

igen mindíg nehéz valamilyen személyes dologtól megszabadulni,nincs szve kidobni az embernek! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na igen.... de minek őrizgetni, ha már régóta nem használta az ember, vagy úgysincs hely az új helyen :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita!
A dobozokra ird rá, hogy mi van benne, igy könnyebb lesz pakolni.
encike 2

Sziasztok!

PÉÉÉNNNTTTEEEEEKKKKKKKK VAAAAAAAAANNNNNNNNNN!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Nita:
Hamarosan akkor költözhettek az új fészekbe! Remélem meg fogja tenni hatását a környezetváltozás! :D

Enci:
Naggggyyyyon drukkolok!!!!!!!!!!

Zsu:
Pusszantás! :D

Én:
A tegnapi depi ellensúlyozásaként ma elmentem a barátnőmmel egy kicsit vásárolgatni! Eredmény: egy halász farmer, egy nyári felső, egy napszemüveg és egy itthoni papucs! :D Eléggé megcsappantotta a számlát, de most mit csináljak?! :shock: :oops: :D

Kép
anda81

Köszönöm a vígasztaló szavakat! Nagyon jól estek! :D

Kép
anda81

Anda!
A legjobb vigasztalási módot találtátok ki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is mennék :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anda!
Én is imádok vásárolni!
Itt nálunk van egy tuti turi, ahol csak márkás cuccok vannak tök jo áron.

Ma vettünk vizforgatos medencét, amit nemsoká be is üzemelünk, csak a kuzyusnak kellene vmi zárt helyet csinálni.
encike 2

sziasztok!én is imádok vásárolnin párom nagy bánatára! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ma is hűen 36,8 a hő.
Remélem marad is igy!
encike 2

Én is voltam ma vásárolni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eredmény: két naci, egy felső, két alsónaci apának egy ruci kereszgyerkőcnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

encike mennyi idő van még a menzidig?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Asszem kijelenthetjük, hogy ismét berobbant a nyár! :D :?

Ma a barátnőmnél voltunk barkácsolni! Tök jót beszélgettünk!

Remélem nektek is jól telt a napotok! :D :D

Kép
anda81

Sziasztok!

Profi képekre még várni kell.... de íme néhány kép. Sajnos, akik csinálták, vhol máshol kalandozhattak, mert alig van jó kép.
(DE ITT RAGADOM MEG AZ ALKALMAT KEDVES NÓRI ÉS VÁROM A TE KÉPEIDET IS!!!!!!!!!!)

Itt látott meg Bálintom:
Kép

Sminkem:
Kép

Mi:
Kép

Újasszonyként:
Kép

babszika

Sziasztok!

Wowwwwwwww! Babszi! Gyönyörűek voltatok!!!! :D :D :D

Kép
anda81

Babszi, nagyon szépek vagytok!

Kép Kép Kép
datolya

Babszi!

Tök jo volt a ruhád!!! A hajad meg fantasztikus!!!!! Leirnád a festék nevét, mert én is ilyet szeretnék, de sose találom meg ezt a szint. Vagy fodrász keverte?

Nita!
Jövö 7 pénteken várhato menszi, de valo, hogy megjön, mert a hő esik le. 36,7
encike 2

Sziasztok!

Mi tegnap vásároltunk, ebédet csináltam, sütit sütöttem és punnyadtunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Encike!

Ne add fel még a reményt, még megindulhat felfelé ismét :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Babszika!
Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűséges ara voltál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És Bálintod igazán fess vőlegény :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Legyetek nagyon boldogok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Itt már dörög az ég :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én is azt nézem, hogy nincs olyan tiszta idő, mint tegnap, de még nem dörög. Este volt kis eső.

Tényleg mehet még fel?
encike 2

Igen, persze.... Van a Várandósságban egy olyan topic, hogy Babás hőgörbék.... nézd meg őket, nagyon érdekesen :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Máris, lapozok!
encike 2

Sziasztok!

Nem tudom mennyire vagytok összeszokott társaság, bár az írások alapján úgy tűnik, elég régóta ismeritek egymást. Ha lehet, szeretnék csatlakozni hozzátok!

Röviden rólam/rólunk. Van egy 14 hónapos kisfiam, és most kezdtünk belei (1 hete) a kistesó-projektbe. Most van még egy hetem kb, hogy kiderüljön összejött-e. Ha szívesen fogadtok, akkor maradok köztetek, de ha nem akkor sem haragszom meg.

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!

Babszi! Nagyon szépek vagytok! Mégegyszer sok boldogságot és bőséges gyermekáldást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Köszi!!!!! :oops: :lol: 8)

Enci!
Sajnos azért nem tudom megmondani a festék nevét, mert a fodrászomtól (Bálint uncsitesója) kaptam egy fizikai színezőt a vörös festésre.... Az vmi Crazy Color nevű cucc, de hogy honnan szerzi be.... ?!

Majd megkérdezem tőle, jó? :wink:

Most rohanok is tovább, legyen szép napotok!

babszika

Nikole: Üdv közöttünk. Kivánom, hogy egy hét múlva gyere egy zebrás teszttel:)

Babszika: Nagyon szép voltál. Mint egy kis hercegnő:) Mondjuk Bálint is csini volt.
Nagyon sok BOLDOGSÁGOT kívánok:)
Milyen a házasság?? Hogy tetszik??

Kép
csucsu05

Babszi,
GYÖNYÖRŰEK VOLTATOK!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
sirkici

Oké Babszi, megköszönném, ha kinyomoznád a festék nevét. Sogornőm is fodrász, ha esetleg szakboltba szerezhető be, nekem meg tudja szerezni, de kellene a neve.

Nicole!
Hogyne jöhetnél hozzánk. Remélem zebrás lesz a csikod!
Teszel érte vmit, hogy babás légy? Hő, tea stb...?
encike 2

Sziasztok!

Nicole:
Üdv. köztünk! Reméljük egy hét múlva örömhírrel jössz! :D

Kép
anda81

Ma tudtam meg, hogy uncsitesoméknál baba lesz. Olyan jo, tudok babázni, ha nekünk nem jön össze mostanába. Most mértem a hőm kiviből 37. Ez jo?
encike 2

Bocsánat a zavargászásért...
Babszi, annyira szépek voltatok, vagytok!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nikole!
Légy üdvözölve köztünk és gyere sokszor :!: :!: :!: :!: :!: :!:
És egy hét múlva kívánom, hogy csíkos legyen az a teszt +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanna!
Mi újság veletek?

Anda!
Hogy vagytok?

Hunci!
Neked is szia, mesélj magatokról!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép jo reggelt!
encike 2

Jó reggelt mindenkinek!!! Köszönöm a kedves fogadtatást, akkor jövök hozzátok :D

Encike: Igen teszek érte, mert másodjára is kisfiút szeretnénk, így voltam dokinál peteérés ultrahangon, és LH tesztet is csináltam, szóval hátha összejött :D És Marci is így lett kisfiú (peteérésultrahanggal), szóval bízunk benne, hogy most is bejön :D

Kép
Kép
nikole

Akkor sok sikert hozzá!
De jelentkezz ám minnél többször!
encike 2

Hali!
Babszi, gyönyörűek voltatok! Sok boldogságot nektek! És mielőbbi gyerekzáport!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

nikole én is üdvözöllek köztünk!és kívánom,hogy mihamarab pozitív tesztel gyere! :lol:
MI tegnap lent voltu k a velenceitónál olyan jól éreztük magunkat de sajna kora este haza kellett jönnö mert jött a vihar!
Babszika olyan gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű voltál! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Képzeljétek!
Ma már Kistarcsán dolgoztam. Végre a saját boltomban! :roll: Sok a munka nagoyn, mert elég lepukkant a bolt, de elég jó volt a mai nap.

Nikole!
Mielőbbi babásodást és üdv köztünk!!!!!!!!

Ja és a lényeg!
Ma kaptam még újabb fotókat, amiket megosztanék veletek, de nem tudok dönteni, h mikor fogjátok megunni.
Ezért két dolgot találtam ki.
1., akit érdekel, az eljöhet hozzánk és mindet megmutatom neki (holnaptól lesz profi fotónk is) - egyébként is akarok egy mini babanetes esküvőnézős estét csinálni
2., a blogomba úgyis beírom a sztorit és oda mellékelek fotókat, jó?

De ma muszáj csatolnom pár képet, mert páran kértétek priviben.

Az apukám kísért a Bálinthoz:
Kép

Ezt a kisvonatot bérelték anyósék nekünk és a násznépnek, h kicsit sétakocsikázzunk is, mert sokan nem jártak még Gyulán:
Kép

Ja és kaptunk ám rizst és szirmot rendesen!
Kép
(amikor átvettem a menyecskés fehérneműmet, a melleimen állt a szirom és a rizs - vicces volt)

Indult a vonat: Kép

babszika

babszika szerintem nyugodtan jöhetnek ide a képek!mindenki szereti az ilyen vidám és szép képeket!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?